brak logo

Znatury.pl

Mysłowice

Opinie o Znatury.pl

Patrycja 2013-11-24 18:15:57
Nie polecam, niskie zarobki, bardzo dużo stresów, zero pomocy, wymagania bardzo wysokie, zero pomocy, nie przyjazna atmosfera. Bardzzzooo duża rotacja, brak stabilizacji. Za taką kasę nie warto się tak stresować. Jak macie tylko inną ofertę, uciekajcie z tego mijesca
3
Ania 2014-04-21 23:11:27
Nie polecam! Bardzo zła atmosfera, wygórowane wymagania, nieustanne kontrole, sam stres, kasa bardzo marna, nie warto, nawet jak nie masz nic innego do wyboru, lepiej będzie Ci na kasie na Lidlu.
1
nixo 2014-05-19 16:27:41
niestety wszystkie te wypowiedzi są prawdziwe,masz dość po jednym dniu pracy, wymagania wyskie, zarobki niskie,a odpowiedzialność duża. nie polecam!!!
2
Paulina 2014-07-06 09:27:21
Gosia nie wszędzie tak jest, tak nie powinno być. O tym, że w firmie jest źle świadczy fakt ogromnej rotacji ludzi. (usunięte przez administratora)Zalety hmm na pewno poznasz techniki zarządzania pracą, wady - zarobki, szef, atmosfera, wygórowane zarobki, nieustanne pretensje. NIE POLECAM po raz drugi, opinie nade mną innych pokazują, że to nie jest wymyślone
simon 2014-10-02 23:16:26
hej, czy rzeczywiście jest tam tak zla atmosfera? Czym sie zajmowaliście, a jak sprawa z umowa. Bede wdzieczna za kazda opinię
Natalia 2014-10-07 15:56:52
Nie polecam, słabe zarobki, brak możliwości awansu, (usunięte przez administratora)O tym, że nie warto tam pracować świadczy fakt bardzo wysokiej rotacji
simon 2014-10-07 17:55:59
A czym się tam zajmowałaś, jeśli mogę zapytać?
bea 2014-10-07 17:59:29
Hej! Strasznie slabe te opinie:/ O co chodzi z tą atmosferą, aż taka nieprzyjemna?
Uruk 2015-01-10 12:29:47
W zasadzie firma jest dosyć profesjonalnie zbudowana, chociaż nie spodziewałbym się jakiegoś nie wiadomo jak dużego zatrudnienia. http://www.znatury.pl/static/show/id/1 Zajmują się głównie kosmetykami ekologicznymi więc prawdopodobnie na bieżąco mogą szukać konsultantów. Zastanawiam się tylko jak wygląda proces rekrutacji do nich.
Wilkiem 2015-03-12 09:21:02
Dajcie proszę znać, czy obecnie znatury.pl będzie prowadziło jakieś rekrutacje w Mysłowicach czy mają 100% wypełnienia kadry? Podoba mi się filozofia firmy, wprowadzającej na rynek jak najwięcej zdrowej żywności - to na pewno pozytywna przemiana w Polsce, tylko czy Polacy tak chętnie korzystają również z rad i sklepu znatury.pl?
loody 2015-03-29 15:28:27
Jak ja szukałem ogłoszeń znatury.pl to znalazłem dwa - specjalista do spraw zawartości serwisu internetowego oraz grafik internetowy. Ogłoszenia są jednak stare, ale co ciekawe poszukiwali głównie studentów, było to podane w wymaganiach, pewnie by koszty pracownika były mniejsze. Powiedzcie mi, czy teraz zatrudniają ludzi doświadczonych, co to nie studiują już?
Dominik 2015-05-14 12:26:03
A ja się nie zgodzę. Praca na prawdę w porządku. Zarobki jak wszędzie w tym kraju, mogły by być lepsze, ale nie ma co narzekać. Ja sobie chwale te prace.
Samanta 2015-05-14 23:06:33
Praca ogółem nie jest zła, atmosfera jest bardzo fajna. Jedyny minus to zarobki - żałośnie niskie :/
vil_sunny 2015-05-21 15:17:01
wiadomo, że praca w sklepie spożywczym nie jest lekka, ale moim zdaniem jest ok, warunki pracy są dobre, ludzie super, czasem trafi się na gorszego klienta, ale to wszędzie czasem tak bywa. ja pracuję już 2 lata i polecam.
Marcin 2015-05-25 10:25:33
Pracuję tu co prawda od niedawna, niecałe trzy tygodnie, lecz uważam że ludzie wyżej mówią nieprawdę. Atmosfera bardzo dobra, wszyscy są mili i przyjacielscy. Polecam bardzo!
Magda 2015-05-26 14:07:47
Pracowałam tam ponad półtorej roku - jak najbardziej polecam. Po początkowym okresie w którym zarobki nie były za wysokie każdy otrzymuje stosowną podwyżkę co zdecydowanie podnosi komfort pracy. Polecam!
mil 2015-05-30 17:50:45
jest ok
samanta 2015-06-08 22:01:09
trochę się obawiałam, bo nigdy nie wiadomo gdzie się trafi, ale praca jak najbardziej w porządku, atmosfera przyjemn
xyz 2015-12-10 16:28:50
Nie wiem jak jest teraz.Kiedy pracowałem w Katowicach na Zawodziu rok temu atmosfera była fatalna.Duże wymagania,zero pomocy i aroganckie odzywki ze strony jednej z dłużej pracujących pracownic.
Pracownik 2015 2015-12-27 18:03:45
Jak znajdziecie gdziekolwiek ofertę pracy z firma Grupa Znatury to tak naprawdę chodzi o firmę GlobKurier i Globbox. Chociaż mają jeszcze oni swoje sklepy ale stanowisko jako specjalisty ds osbługi czy eommerce to glob kurier raczej. Właściciel zatrudnia głównie osoby na staż a potem na minimum pół roku przechodzi się na zlecenie, chyba, że sam się wcześniej zwolnisz. Albo wywalczysz umowę o pracy ale to nie wiem co trzeba zrobić. A praca tam? ogólnie duża rotacja, szef wybuchowy ostatnio zwolnił sobie pracownika chociaż zrobił 3 duże projekty, a potem jedna rzecz mu nie wyszła.. no ale cóż trafił na gorszy dzień "szefa" to co mu wychodzi najlepiej, bo to nie jest zarządzanie to przeklilanie, klnie na pracowników jak szewc aż uszy więdną. Z firmy która ma jedno pietro i papier do pakowania na oknach zamiast rolet bo tak taniej, chce zrobić korporacje. Sprzątaczki nie ma więc każdy z pracowników ma dyżur kiedy sprząta kuchnie i toaletę oraz myję podłogi. Pracowałam wcześniej w takiej firmie ale były w niej 4 osoby, a nie 20 osób prawie, a przy tylu osobach już może się zrobić bałagan. Nie powiem bo komputer dostaję się porządny, taki co się nie rozlatuje:) i nawet szybko chodzi ale biurko spadnie Ci na nogi, nie dorbiłam się w czasie pracy tam, krzesła obrotowego tylko takie zwykłe jak do stołu, przy takim kręgosłup Ci siada. Osoby z którymi współpracujesz są w porządku nie licząc " szefa" A i firma nie ma kilku oddziałów tak jak pisze na stronie intrnetowej, tylko jeden w Katowicach.
lu 2016-01-21 15:15:26
widać od razu, że ktoś tu opłaca dobre opinie na temat firmy.. ;)
1
k.zięba 2016-07-26 12:20:23
Moja znajoma pracuje w tym globkurier i raczej sobie chwali. ja też składałam tam papiery, ale gdyby nie to, że wcześniej dostałam inną pracę, to być może też bym się zdecydowała na pracę tam. dojazd jest spoko i ludzie podobno też
Mona 2016-10-14 21:05:18
Okropna rotacja ludzi. Masz swoje obowiązki, które zmieniają się co tydzień bo ktoś odchodzi i musisz robić za niego :/ dużo stresu a zarobki marne. Nie polecam
jack 2016-10-21 10:46:13
kiedys pracowalem w biurze obsługi i za moich czasów akurat atmosfera była ok
1
Pracownik 2016 2016-11-16 12:46:29
Praca jest ok. Zarobki w zależności od stanowiska dość mocno się różnią. Osoby z działu obsługi klienta mają zarobki takie jak w innych w firmach w takich działach. Atmosfera bardzo ok. Jeśli ktoś sumiennie pracuje nawet w dziale obsługi to zarobi dobre pieniądze. Ale cóż są ludzie którzy mają tylko postawę roszczeniową i zawsze będzie im źle. Ja osobiście polecam!
2
Zostaw swoją opinię o Znatury.pl - Mysłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Znatury.pl