brak logo

AVG Spółka z o.o

Zabrze

Opinie o AVG Spółka z o.o

zyczliwy 2012-05-10 00:02:56
Nie polecam pracy w tej firmie,[usunięte przez moderatora] pracodawca jest bezwzględny i bezczelny .
2
ono 2012-09-24 19:51:37
potwierdzam to co napisał życzliwy. [usunięte przez moderatora] , nieuprzejmość, wykorzystywanie, szukanie taniej siły roboczej. Właścicielska pięknie opowiada o pracy w jej firmie natomiast rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Jednym słowem nie polecam.
3
. 2013-02-03 01:21:43
Duzo pracy, trzeba sie wykazac inicjatywa i checia rozwoju. Wynagrodzenie proporcjonalne do umiejetnosci. Mozliwosc rozwoju.
Uczciwy wlasciciel, wyplata zawsze przychodzi na czas.

Jezeli ktos chce powaznie pracowac i sie rozwijac - polecam tego pracodawce.
2
staz 2013-03-10 12:53:04
duzo sie nauczylem, polecam
3
pracus 2013-04-18 09:22:58
firma ok, wszystko w porzadku, nie rozumiem niektorych komentarzy.
2
pracownica 2013-08-27 00:53:45
nieduza firma, trzeba robic,
zaleta: jak się starasz to jest szybko zauważone i wynagrodzone
wada: jak się nie chce to tez szybko widać, wiec ciężko z obijaniem się
dla mnie zalety przewazaja
2
pracownik 2013-10-31 23:38:09
Pracuje w tej firmie i niestety tych "kandydatow" do pracy, którzy przychodzili ciężko wytłumaczyć, (usunięte przez administratora)...praca wymagająca umiejętności i myślenia o co dzisiaj ciężko. A te kometarze tutaj...cała Polska...
1
tymczasowy 2013-11-01 12:06:01
te firmę stanowią 2 osoby :pracownik "na stałe" który we wszystkim zgadza się z pracodawca i właścicielka -p. (usunięte przez administratora) ... oraz pracownicy na tymczas ...... niech wypowiedzą się inni doświadczeniami z avg group zabrze...
1
Janusz 2013-12-12 00:18:51
Poprzednik piszę prawdę tak więc należy poważnie zastanowić się nad pracą w tej firmie, jeżeli ktoś potrzebuje pracy od zaraz to można spróbować ale lepiej szukać czegoś innego chyba że umowa zlecenie wystarczy.Pracowałem krótko i nie polecam!
3
zadowolony 2013-12-14 19:38:40
a mi się podobało, dużo pracy szeroki zakres obowiązku, dużo się nauczyłem, więc polecam, zależy kto czego chce. Mi nie zależało tylko na stałej umowie o pracę bo wracam na studia. Faktycznie jak ktoś chce siedzieć od 8-16 to chyba najlepiej do urzędu, tam też zadania są bardziej powtarzalne.
1
J. 2013-12-14 22:24:12
Opinia wyżej to jakby cytat samej pracodawczyni ^^ dużo nie da się nauczyć przy tak ograniczonym asortymencie (2-3 produkty)... nie chodzi o siedzenie 8-16 lecz o przestrzeganie harmonogramu pracy , nie każdy chce pracować 24 h na dobę ...
4
Polecam 2014-02-17 21:38:23
Pracodawca uczciwy. Wyplata na czas. Jak sie uda to premia tez jest. Nie ma czasu na pogaduchy. Duzo sie nauczylem jak dziala biznes. Nie jest latwo.
Ja lubie jak cos sie dzieje - nie ma nudy. Jednym slowem polecam.
A co do wczesniejszych komentarzy - 24 h na dobe, mobbing etc. - smiech na sali i poprostu nieprawda. Nikt nie chce sie przyznac, ze sobie nie daje rady...
1
M 2014-02-22 14:24:41
Chyba mówimy o innym pracodawcy, powtarzalność czynosći i umowa zlecenie. Pracodawca bardzo chętny do dawania "roboty do domu" , w dodatku bardzo spora rotacja. Nie polecam.
4
XY 2014-03-09 22:04:57
Przepracowane u tej pani 9 mies i niestety obiecywana była umowa o pracę ale na obietnicy się skończyło. Nie polecam tej firmy ponieważ właścicielka wykorzystuje uczciwe osoby, które muszą pracować ponieważ mają rodzinę i zobowiązania.Nie polecam!!!
6
byly_pracownik 2014-04-29 14:08:33
a ja polecam, wbrew temu co tu pisze, właściwie jedna osoba (wiem bo też miałem "przyjemność" pracować z nią) wszystko jest w porządku. Wypłata zawsze na czas dokładnie tak jak ustalono.
2
pp 2014-06-16 03:21:48
Jeśli ktoś młody chce nauczyć się ciężkiej i efektywnej pracy pod presją niekoniecznie od 8 do 16-tej - szczerze polecam - prawdziwa szkoła życia. Jako źródło utrzymania rodziny - niekoniecznie.
ok 2014-06-22 18:26:46
praca ok, nie ma na co narzekac, wyplata na czas
1
nie polecam 2014-07-16 21:19:18
Nie polecam, umowy smieciowe
4
ed 2014-08-02 20:11:45
opinię maja tutaj wstawiać pracownicy a nie pracodawca XD
5
a. 2014-12-02 23:37:37
na poczatku srednie zarobki, chyba ze ma sie doswiadczenie z branzy
za to szansa na w miare szybkie podwyzki (przynajmniej w porownaniu do innych z mojego doswiadczenia), trzeba sie napracowac
1
g. 2015-01-04 12:09:05
66zł za 8h
6
xD 2015-03-04 11:08:40
66zl za 8 h xD jak to prawda, to ladnie xD
2
aaa 2015-10-31 16:50:54
Na poczatek nie za wysokie zarobki, szybkie podwyzki mozliwe w zaleznosci od wynikow pracy. Jak dla mnie praca handlowca jest ciezka...Nie kazdemu lezy bycie sprzedawca.
danio 2016-05-12 11:09:27
Na poczatek jak wszedzie dużo nie masz, ale zaczac musisz od czegoś wiec uważam ,ze i tak nie jest zle jak na start.
Zostaw swoją opinię o AVG Spółka z o.o - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVG Spółka z o.o