Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Danwood S.A.

Pracowałeś w firmie Danwood S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy pracownik - 2015-06-06 15:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Opowiem wam prawde o firmie , pracuje tutaj nie dlugi czas i z tego co zdarzylem zobaczyc to wykonczenia wnetrz nie potrafia robic , zero pojecia na temat prac wykonczeniowych , szpachlowanie i malowanie to jest masakra , nie znaja podstawowej zasady malowania sufitow !! A co do brygad to powiem tam pepki swiata co wszystko wiedza , a tak naprawde to zero pojecia maja tumany niesamowite , dla chetnych tutaj do pracy uwazajcie jak nie jestescie rodzina zadnego z pracownikow to bedziecie mieli naprawde ciezko i nie wytrzymacie dlugo tutaj , alkohol to tutaj sie przelewa strumieniami... Ja jestem osoba kulturalna i normalna , pewnie sporo osob nie uwiezy w me slowa ale jak wyjedziecie to sie przekonacie ze pracuja tutaj chamy i prostacy z wiosek kolo bielska podlaskiego... Ja juz bede konczyc tutaj kariere bo ciezko jest wytrzymac , jak ktorys cos spieprzy to zwalaja na nowego. Powodzenia zycze dla nowo przyjetych , zrozumiecie moje slowa jak zobaczycie co sie tu dzieje !!!
zdjecie uzytkownika
B.Podlaski - 2015-06-21 14:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
zgadzam się w 100% procentach. Firma jako pracodawca - ze świecą szukać! ale ludzie ktorzy tam pracują to porażka! nie wszyscy oczywiescie ale wiekszosc.( usunięte przez administratora ) wlasnie takich slucha biuro, szkoda ...
zdjecie uzytkownika
Halibut - 2015-06-30 11:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To też niestety świadczy o firmie kogo słucha, chociaż zwykle punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - może pracodawcy sądzą, że ci, o których ty się wypowiadasz niepochlebnie są dobrymi pracownikami - przecież tak też może być. Chciałbym się przekonać jak sytuacja w firmie wygląda, ale widzę, że od dawna żadnej rekrutacji nie było.
zdjecie uzytkownika
ibo - 2015-07-26 11:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mocno odradzam wiązanie się z tą firmą. Wszelkie ustalenia dotyczące zatrudnienia nic nie znaczą. Powołaj się na coś co zostało uzgodnione i podeprzyj się deklaracją pisemną to Cie wywalą jak śmiecia. Poznałem osobiście niestety.
zdjecie uzytkownika
majk - 2015-07-30 15:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ibo, jaką funkcję tam pełniłeś ?
Jka wyglądają pieniądze w tej firmie (inżynier budowy/kierownik robót) ?
zdjecie uzytkownika
pan - 2015-08-06 18:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [trn - 2014-06-01 19:55:11]:
C ty mówisz człowieku
zdjecie uzytkownika
sa - 2015-08-20 15:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nieroby i lenie pisza takie bzdury o firmie danwood kto tam niepracowal a chce to polecam chyba ze obibok ktory chce zarobic a sie nienarobic
zdjecie uzytkownika
Pracownik G.Ł - 2015-08-20 20:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po co gadać durnoty o firmie DANWOOD , jakiś debil nie rób chwilę popracował i wykopali go na zbity pysk wypisuje głupoty !!!!!! . Ja jestem pracownikiem kilku letnim i nie narzekam , Kasa na czas na koncie , pieniążki wszak mogły by byś stanowczo większe bo euro spada , ale praca jest i płatności regularne . Z takimi wpływami na konto banki walczą o ciebie i nie masz problemów z kredytem jak byś chciał , a buduje się co drugi w firmie , ale to na marginesie . Pisarze pajace wypieprzeni z firmy za nieróbstwo i pijaństwo wypisują same negatywy , POLECAM nie pisać takim pajacom i nie zatrudniać się nierobom i nie srać po necie grom wie co , Zatrudnij się w polsce i pracuj , docieplaj bloki maluj klatki i garaże i zarabiaj 10 albo 12 zł na godzinę , zapierdzielaj po 12-14 godzin i bądź szczęśliwy czekając na pieniądze miesiącami !!!!!!!! będziesz wtedy szczęśliwy , z rodziną na co dzień , wykarmisz kupisz co dziecko zechce i będziesz High Live :-D
zdjecie uzytkownika
eriko - 2015-08-29 13:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja właśnie przeszukiwałem internet i znalazłem dwie oferty pracy firmy Danwood S.A. szukają specjalisty do spraw personalnych w Bielsku Podlaskim, inżyniera budowy w Białymstoku i okolicach, oferują zatrudnienie na umowę o pracę,zdobycie fachowej wiedzy na najwyższym europejskim poziomie,szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego,motywacyjny system wynagrodzeń,dobre warunki oraz przyjazną atmosferę pracy
zdjecie uzytkownika
sa - 2015-08-30 13:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkim zainteresowanym pracą w DANWOOD polecam zajrzeć na facebook'a wystarczy wpisać (danwood kariera)
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-09-07 14:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwalniaj sie i to najlepiej od jutra. Chyba jesteś miastowym wychowanym w mieszkaniu spôłdzielczym, mamusia budzila Cie co ranek do szkoly i dawala kanapki, Twoim jedynym obowiązkiem było posprzątanie pokoiku 2x2 m .teraz kiedy mieszkasz z jak mówisz wieśniakami z wiosek koło bielska ktorzy od malego wiedzieli co to ciężka praca doznales szoku bo śmieją się z Ciebie bo jesteś lalusiem co ma dwie lewe ręce do roboty, ale wie wszystko lepiej od innych. Przed pojsciem do pracy poogladales na yt kilka filmow o szpachlowaniu scian i uważasz sie za orła w tej dziedzinie.Wracaj lepiej do mamusi i nie zajmuj innym szukającym pracy ludziom.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-09-07 14:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwalniaj sie i to najlepiej od jutra. Chyba jesteś miastowym wychowanym w mieszkaniu spôłdzielczym, mamusia budzila Cie co ranek do szkoly i dawala kanapki, Twoim jedynym obowiązkiem było posprzątanie pokoiku 2x2 m .teraz kiedy mieszkasz z jak mówisz wieśniakami z wiosek koło bielska ktorzy od malego wiedzieli co to ciężka praca doznales szoku bo śmieją się z Ciebie bo jesteś lalusiem co ma dwie lewe ręce do roboty, ale wie wszystko lepiej od innych. Przed pojsciem do pracy poogladales na yt kilka filmow o szpachlowaniu scian i uważasz sie za orła w tej dziedzinie.Wracaj lepiej do mamusi i nie zajmuj innym szukającym pracy ludziom.
zdjecie uzytkownika
ibo - 2015-09-12 14:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majk - 2015-07-30 15:57:55]:
zanim zacząłem pracować to zostałem wywalony (wypowiedzenie), bo raczyłem się upomnieć o to na co się umawialiśmy. A umawialiśmy się na delegację, dostałem jeszcze pisemne o tym zapewnienie. Po podpisaniu umowy zaproponowali mi jakieś oddelegowanie z zarobkami 1/2 tego o czym mówiliśmy wcześniej. Żenada po prostu.
zdjecie uzytkownika
amika - 2015-09-25 17:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i domy ładne ale ludzie którzy tam pracują (mam na myśli kierowników budowy to jakaś patologia.nie radzą sobie z budowa mi i wyżywają się na pracownikach .kierownicy pedały. Wstyd dla firmy.
zdjecie uzytkownika
rula - 2015-09-25 18:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam nic do firmy ale kierownicy tej firmy to jakaś pomyłka. Większość z nich ma problemy z alkoholem i problemy psychiczne.nie zatrudniają kompetentnych ludzi tylko gowniarzy co nie mają doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
marika90 - 2015-09-28 17:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale skoro tak piszesz to mnie najbardziej jednak ciekawi informacja, że jest też robota na terenie Niemiec. i dlatego się chyba skuszę i powalczę u nich o zatrudnienie na takim montażu domu tam właśnie. natomiast uważam, że to że dużo musisjeździć to wielki plus bo łączysz fascynujące podróże z życiem zawodowym
zdjecie uzytkownika
margot - 2015-10-06 09:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda, ze "zniknął" post który był napisany nad marika90 - był sensowny i dużo mówił o pracodawcy. Marika90 -jeśli marzysz o fascynujących podróżach - to chyba nie do Danwoodu powinnaś/powinieneś aplikować...Tam się do roboty jedzie, a nie zwiedzać niemieckie wioski.
zdjecie uzytkownika
żona - 2015-10-16 18:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jeżeli o firmę chodzi to jest w porządku ale jak trzeba dowiedzieć się parę rzeczy przed wyjazdem to porażka tak naprawdę jedziesz tam w ciemno drogo za pokój za wszystko potracają ale faktycznie pieniądze na czas. Kwestia alkoholu faktycznie z tym jest lipa. Mogli by płacić rozłąkowe to by zmniejszyło ból samotności
zdjecie uzytkownika
szaoo - 2015-10-29 02:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, ze trzeba dowiedzieć się parę rzeczy przed wyjazdem , lepiej szczegóły ustalać jeszcze na miejscu, am racje @żona, w końcu ma też doswiadczenie. Teraz szukają inżynierów, widze, ze ta branża jest zdecydowanie na topie teraz no i dobrze, z ei inne stawki dają u nich, o wiele bardziej konkurencje niż u innych.
zdjecie uzytkownika
Danwoodowiec ... - 2015-11-04 21:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha jak to czytam to se mysle albo ci co pisza zostali walsnie wywaleni za %%% i smaruja na firme zeby ja pograzyc albo to jakas gra konkurecji ... alkochol jest i byl zawsze na karzdej budowie w karzdej firmie budolanej... i w niemieckiej czy w naszej obojetnie jest i bedzie... hamstwo jak sie nic nie robi i sie chowa po kontach i wali sie po kieszeni tym wlasnie reszte brygady bo potem trzeba nadrabiac...
zdjecie uzytkownika
danwoodowiec - 2015-11-04 21:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eriko - 2015-08-29 13:16:51]:
NO WLASNIE O TO JA TEZ O TO TAK MYSLE :)
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-11-06 18:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim którzy pracują w Danwoodzie , mam pytanie co do SOKO-BAU , czy wysyła ktoś i dostał już kasę ? co na to w firmie że kasę się bierze ? nie grożą zwolnieniem za to ? dzięki za info jak ktoś coś kliknie
zdjecie uzytkownika
jurek - 2015-11-09 12:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuś - 2015-11-06 18:35:09]:
"Każdy budowlany niemiecki pracodawca oraz polski, który deleguje swoich pracowników do pracy w Niemczech ma obowiązek opłacania składek do SOKA-BAU w momencie przyjęcia pracownika" - ze strony euro-tax. Jeśli pracujesz w Niemczech i masz opłacane składki, to czemu masz nie skorzystać z Soka-Bau? Jeśli możesz uzyskać ekwiwalent za niewykorzystany urlop i uzyskać odszkodowanie za utracone roszczenia urlopowe, to czemu nie?
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-11-09 19:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale pracodawca płaci nam za urlop w Polsce , urlop należy nam się jeden a nie z Polski i Niemiec więc dlaczego niby mają nam jeszcze płacić z Niemiec za urlop ? to jest ciekawe . z tego wniosek że zamiast np dwa dni urlopu w miesiącu to należy nam się cztery ?! przecież tak nie ma w żadnym państwie . Urlop jest jeden i pracodawca nam za niego płaci , aże opłaca w niemczech bo jesteśmy tam oddelegowani to te pieniądze należą się pracodawcy a nie nam , po weryfikacji z ZUS-em te pieniądze Niemczy zwracają dla firmy , a nie mają nam dawać . Nie wiem juz sam
zdjecie uzytkownika
jurek - 2015-11-10 10:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracuś - 2015-11-09 19:00:54]:
pracusiu - jeśli pracodawca zapłacił ci za urlop, to nie musisz zgłaszać się do Soka-Bau. A jak długo pracujesz w danwoodzie? Czy wykorzystałeś urlop zgodnie z Kodeksem Pracy - czyli nieprzerwanie minimum 14 dni? Czy tez wykorzystujesz po 2-3 dni na każdym zjeździe do Polski?
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-11-10 19:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuję już 3 lata prawie , urlop wykorzystuję przy każdym zjeździe tak po 2 , 3 dni , reszta bezpłatna . Z tego co mówią to zawsze urlop mam wykorzystany na koniec roku.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-11-11 22:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie , soka-bau to Niemiecka instytucja która jest stworzona dla pracowników budowlanych żeby pilnować czy pracodawca wywiązuje się z urlopów dla swoich pracowników poczytajcie jak to leci to żadna tajemnica w internecie trzeba tylko poszukać w języku pl też jest .To nie oto chodzi że i pracodawca i soka bu zapłaci soka bau zapłaci za te dni tylko za które nie zapłaciła Wam wasza firma z różnych powodów celowo lub nie, za dni które wypracowaliście , nieważne w jakich firmach pracujecie ale w Niemczech takie są zasady i powiem tak, jak ktoś swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie umie pilnować ani cokolwiek ze zrozumieniem przeczytać a woli wóde w tym czasie pić to niech traci finansowo takie życie.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-11-12 18:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do ,,Gość''bież i nie żałuj se . Ja brał nie będę bo nie chcę za pół roku czy rok oddawać z odsetkami . Wiem że pracodawca płaci za urlop i nie ma tak żeby niemieckie firmy jeszcze raz dodatkowo płaciły za urlopy .
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-11-16 21:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do. pracuś .poco pytasz skoro później wszystko negujesz i lepiej wiesz , ludzie odpowiadają ci na pytanie grzecznie a ty kolego nie czytasz i nie pomyślisz nad tym i wiesz swoje to poco to w ogóle pytanie co i jak .A zresztą naprawdę radzę poczytać konkretnie u źródła na czym to polega ,zrozumieć ,nie będę się rozpisywał jak liczą ile dni urlopu za ile dni pracy i co ewentualnie można odzyskać i w jakich okolicznościach bo widzę że twoje pytanie było niewiem poco.
zdjecie uzytkownika
gałek - 2015-11-28 18:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Pracuję w tej branży już od dłuższego czasu. Nigdy nie trafiłem jednak na umowę o pracę . Może w tym miejscu można na taką liczyć? interesuje mnie stanowisko inżyniera ds instalacji sanitarnych
zdjecie uzytkownika
DANWOOD S.A. - 2015-12-01 09:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gałek - 2015-11-28 18:13:30]:
Dzień dobry,
uprzejmie prosimy o przesłanie aktualnego CV lub kontakt telefoniczny.
(85) 731-97-15, email: kariera@danwood.pl

pozdrawiamy
Danwood S.A.
zdjecie uzytkownika
piksel - 2015-12-08 21:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie ze i firma sie wypowiada, czyli mozna dobre informacje uzyskac. ale ciekawi mnie czy beda jeszcze poszukiwac na stanowisko Inżynier ds. Instalacji Sanitarnych/Elektrycznych
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-12-09 11:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piksel - nad swoją "opinią" masz nr telefonu i adres mailowy. Czego więcej potrzebujesz żeby dowiedziec się u źródła i wysłac swoje cv?
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2015-12-09 18:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych pracą w firmie danwood , chcę sie podzielić szczerą opinią na temat funkcjonowania firmy . W brygadach wykończeniowych wyjazdy są 4-5 tygodniowe zjadzy do polski naokoło tygodzien(chyba ze trafisz na ludzi którzy nie chcą zjeżdżać np nie mają rodzin to siedzisz lub zmieniasz brygadę ekipy glazurnicze siedzą z reguły troche dłuzej do 2 miesiecy w zależnosci od zapotrzebowania praca jest ustalana na 8 h dzienie za tyle jest płacone co nie idzie w parze z rzeczywistym czasem pracy z reguły jest to 10-11 h od pn do pt czasami nawet 13 w soboty pracuje się 7 płacą za 3 lub wcale (słyszałem o ludziach pracujących w niedziele )ogólnie przy rozliczeniach te godziny za soboty sa pomijane premia uznaniowa naliczna jest za oddanie domu w terminie bez usterek wystarczy ze np glazurnik cos zrobi nie tak i po premii lub przyjedzie okno porysowane co czesto sie zdarza reasumując mało prawdopodobne ze dostaniesz premie .Mieszka sie w pensjonatach wynajdowanych przez kierowników budów czasami mozna trafic na w miare normalne warunki ale z reguły nie sa one dobre pokoje wielosobowe a nawet łózka małżenskie gdzie spia 2 osoby ,kuchenka gazowa na 2 palniki a 5 osób do michy i czekasz zeby cos zjesc . Podobno Firma dopłaca za pensjonaty , jak cena jest wyższa to dopłacasz co nie jest prawda bo i tak pozniej odliczają spore sumy np potrafią nie odliczać przez 3 -4 miesiace pozniej przychodza marne wypłaty odliczają również za dojazdy .Ogolnie praca sama w sobie nie jest zła masz wyznaczony termin na oddanie domu i lecisz szybko standardy wykonczenia sa troche niższe niz w polsce musi dobrze wygladac i tyle co do brygad to liczy sie zgranie i praca idzie sprawie kazdy zapier...Alkochol w firmie leje sie strumieniami czy w pracy czy po pracy w weekendy sa ludzie co nie trzezwieją lub takie brygady co wsiadaja za kółko po alkocholu sa równiez brygadzisci co krecą sie na budowie rozmawiaja poł dnia przez tel a ekipa musi za niego nadganiać z robotą wszystko zalezy na kogo trafisz .System jest prosty wyeksplatować maksymalnie pracownika zanecić lepszą gotówką zeby pozniej odliczyć sporą sumę nie wiadome za co bo i tak nie dojdziesz ogólnie te pieniadze nie są warte tej rozłąki z rodziną niektórzy musza jezdzic bo mają kredyty jeszcze inni lubią takie zycie pełne zawirowań
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-12-09 21:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nikodem - 2015-12-09 18:54:26]:
Podpisuje się pod słowami kolegi. Dodam tylko, że rozłąkowego nie płacą. A brygady piją bo co mają robic, jak na większości pensjonów nawet internetu nie ma..
zdjecie uzytkownika
boguś - 2015-12-12 14:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ma się sprawa ze stanowiskami stacjonarnymi w Białymstoku? Widzę, że szukają teraz kontrolerów finansowych i zainteresowała mnie ta oferta powiem szczerze.
zdjecie uzytkownika
pluton - 2015-12-12 20:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziś to już chyba nie wytrzymam . Wszyscy pijani jak dętki , to jest jakiś obłęd co tu się dzieje , kilka brygad to wyobraźcie se jak się wóda leje . Teraz tylko jakiejś kontroli brak ,i jak tu wytrzymać nie pijąc ? sm się sobie dziwię że daję radę
zdjecie uzytkownika
maridal - 2015-12-14 18:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tym stanowisku zarobki są ciekawe aczkolwiek jest umowa o pracę i wynagrodzenie zależne od wyników pracownika, warto się więc starać, wtedy lepsze pieniądze wpadną.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-12-16 21:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pluton no tak to już w tej branży jest. Niech sobie piją o ile wykonują swoją pracę solidnie i na czas. Firma jest porządna, zarobki są dobre, oczywiście w większości uzależnione od wyników jakie się osiągnie, ale raczej nikt w tej firmie nie pracuje za najniższą krajową.
zdjecie uzytkownika
555 - 2016-01-03 21:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja tam widzialem od nich dwie oferty pracy, a mianowcie na stanowsiko kontrolera finansowego oraz ksiegowego / ksiegowej obie oferty sa w Białymstoku
zdjecie uzytkownika
JA..... - 2016-01-12 11:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A KURDE NECH KAZDY PILNUJE SWOJEGO NOSA!!! CZYLI WARTO TAM JECHAC CY NIE ?? PISZA ZE ZANECAJA DOBRM WYNAGRODZEIEM POZNIEJ ODTRNCAJA ? ZLE WARUNKI ZAKWATEROWANIA?ITP.?
zdjecie uzytkownika
ster - 2016-01-12 23:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że trzeba samemu przekonać się jak jest. Skoro część osób wypowiada się pozytywnie, to chyba warto zaryzykować. Danwood prezentuje się ciekawie.
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-01-13 20:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od razu widac kto z piszących tutaj pracuje w danwoodzie w biurze :) biurowiec taki jakby pospał z kolegą w małżeńskim łóżku, to na pewno uznałby to za ciekawe doświadczenie, skoro danwood prezentuje się tak ciekawie. Na dodatek płaci się za to z własnych zarobków.Jeśli to dobre warunki zakwaterowania, to gratuluję kierownikom którzy załatwiają pensjonaty. Może kiedyś los się obróci i taki kierownik sam pośpi na dostawce czy w jednym łóżku z robolem.
zdjecie uzytkownika
chcialbym tam pracowac - 2016-01-13 21:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich ja jestem tam zainteresowany praca ale powiedzcie mi ciezko jest sie tam dostac? skladale aplikacje ale nikt sie nie odzywa interesuje mnie stanowisko robotnicze najlepiej za granica ale nie ma odzewu i ci ktorzy tam pracowali badz starali sie o przyjecie do pracy moga mi cos na ten temat powiedziec??
zdjecie uzytkownika
DANWOOD S.A. - 2016-01-14 09:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chcialbym tam pracowac - 2016-01-13 21:11:57]:
Szanowny Panie,
informację, co się dzieje z podaniem – nr tel. (85) 731-97-31. Można też w każdej chwili przyjechać do biura w Bielsku osobiście, a osoba zajmująca się
W każdej chwili może Pan skontaktować się telefonicznie, aby uzyskać rekrutacją przeprowadzi wstępną rozmowę kwalifikacyjną.

Rekrutację nowych pracowników rozpoczynamy od II połowy lutego i będziemy poszukiwać pracowników na stanowiska stolarz budowlany, malarz-szpachlarz, glazurnik.

pozdrawiamy
Danwood S.A.
zdjecie uzytkownika
rombi - 2016-01-14 14:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i pozdrawiam wszystkich pracowników firmy Danwood firma super a co do tego pe...dzia co pisze pierdoły to jest laluś i nierób firma daje gwarancje i co się martwisz czołem
zdjecie uzytkownika
J23 - 2016-01-18 16:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prosze zrobcie badania psychologiczne pracownikom , bo niektórym od rozłąki i alkoholu naprawde odbija,naprawde trzeba miec cierpliwosc zeby 4 tyg wytrzymac
zdjecie uzytkownika
as - 2016-01-23 00:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jednego nie rozumiem - jak można wytrzymać bez żony , partnerki przez 3/4 miesiąca. Panienki? Ok - ale jak długo tak można.
I jeszcze jedno -kasa kasą , ale groźba zostania rogaczem rośnie z każdym miesiącem pracy na delegacji.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2016-01-23 00:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak nastąpił progres .W dawnej firmie prezesa - Unibudzie -stawialiśmy bloki na Bemowie . Mieszkaliśmy w barakach obok budowy . Za prysznic robiła beczka ze szlauchem , a kabina prysznicowa zrobiona była ze sklejki.Dopiero strajk na kilku warszawskich budowach spowodował ,że doczekaliśmy się bardziej cywilizowanych warunków. a - i już wtedy nie płacono za nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
reni - 2016-02-07 10:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest moze ktos wie czy drugi raz mogą przyjąc do danwoodu po dluższej przerwie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Danwood S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Danwood S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert