brak logo

Danwood S.A.

Bielsk Podlaski

Opinie o Danwood S.A.

sylwi 2016-07-09 20:48:31
@33dca ale ten kosztorysant to nie taka sielanka jak napisałeś, musisz najpierw przyjacielu przejść rekrutację i spełnić wysokie wymagania - chociażby masz wyższe budowlane wykształcenie?autocad ogarniasz?
1
ccc 2016-07-12 18:14:02
może pracodawca szuka rzetelnej osoby a nie " romka" co CV podrasował i guzik wie... jak ktoś nie wie jak się pracuje w Danwood to może niech się nie wypowiada !!!
eriko 2016-07-12 18:25:55
@sylwi jakie wysokie wymagania mozesz napisac konkretnie jakie sa te wymagania o ktorych poiszesz..?
jaarod 2016-07-17 12:23:29
Czy ktoś może konkretnie napisać ile zarabia pracownik fizyczny? Jak na razie to tylko jakieś ogólniki bez konkretów. Konkrety proszę. A może to są wypowiedzi ludzi, którzy nie mają zielonego pojęcia o firmie? Nie wiem co o tym sądzić
DSo 2016-07-17 13:31:49
PRacownik fizyczny zarabia powyżej 1800 złotych nettto
3
ciekawski 2016-07-26 21:23:12
Mam pytanie do osób które skończyły Studia Podyplomowe organizowane przez tę firmę. Jak wyglądały te studia, na jak długo trzeba się z nimi związać po skończeniu tych studiów i czy gwarantują pracę związaną z wcześniej uzyskanym wykształceniem, a nie np. przy sprzątaniu biura?
1
gość 2016-07-26 23:25:18
A może wiecie jakich średnich zarobków może się spodziewać ten specjalista ds. systemów erp? Pozdrawiam
kolega z danwoodu 2016-08-02 19:21:29
Kolego zarobki od 4 do 8 tysia zależy ile dni pracujesz i tyle każdy coś tam mówi ale prawda po środku leży
piotr 2016-08-02 19:27:37
To całkiem niezle jak na takiego specjalistę, chociaz powiem wam, ze teraz i w konkurencji dają podobnestawki to takie podstawy na tym stanwoisku, a czy oprocz tego sa jakieś nadgodziny do wyrobienia? wyplacaja? zastanwiam sie czy maja jakas dodatowa opiekę medyczną?
1
bu 2016-08-03 10:31:45
nooo za pięć tysięcy to również mogę pracować, jak na polskie warunki jest to moim zdaniem bardzo atrakcyjne wynagrodzenie, no tylko ciekawe czy stawka jest osiągalna od razu czy dopiero po jakimś czasie
eriko 2016-09-06 21:48:00
no pewnie ze 5 tysięcy to sa na prwde porządne zarobki nie oszukujmy się..każdy chciały tyle zarabiać ale z drugiej strony to wiadmo ze jest to zna firma to i porządnie tez placi i to akurt dobrze o nich swiadczy
sa 2016-09-07 11:25:10
mam pytanie czy dostal ktoś pieniądze z SOKA-BAU .
piotr 2016-09-07 13:42:48
zalezy wszytsko pewnie od stanwosika pracy na jakim się jest zatrudnionym, podejrzewam, że jako Asystent zarządu można liczyć na jakąś pokazniejsza sumę ale to stanwoisko biurowe, wiecej pewnie płącą kierownikom budowy wiec te 8tysiecy mysle, ze przesadzone nie jest
korollll 2016-09-16 13:45:13
Rok 2015 srednia miesieczna wyszla mi 6862,35 .Nie jest tak żle ale mogło by być lepiej za taką jazdę na budowach.....
DSo 2016-09-16 14:57:40
Wiesz co, jak Ci wychodzi prawie 7 000 średniej miesięcznej, to naprawdę niema na co narzekać, uwazam, że to dobra kasa jest i sam chciałbym tyle zarabiać, poważnie
Kik 2016-09-19 00:59:17
Dobra? Szału nie ma - zapieprz , życie bez rodziny , oglądanie pornoli lub wypady do Frankfurtu :-) .Ok -przez jakiś czas można - tylko jak długo .
piotr 2016-09-19 09:47:33
Większość pracuje na najniższej krajowej i ludzie nie narzekają a wy tutaj zarabiacie miesięcznie po 7 tysięcy i jeszcze narzekacie ,ze mało? Oj Panowie chyba macie za dobrze
Max 2016-09-19 17:54:02
Kasa kasą .Ponosimy duże koszta -i nie o kasie mowa . Tracimy życie rodzinne . Coś czego nie da się nadrobić ..W temacie relacji rodzinnych , małżeńskich -praca przez dłuższy czas daleko od domu to krok w przepaść.
2
rock star 2016-09-19 21:04:14
a to na jakim ty konkretnie jesteś stanowisku w firmie że tak życie tracisz i jaki masz zakres godzin pracy? brzmi jakbyś był gwiadą rocka i jeździł w trasy
Kik 2016-09-20 23:01:43
5 -6 tygodni poza Polską , tydzień w domu . I tak latami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie byłem obecny przy najważniejszych wydarzeniach w życiu moich dzieci . Żadna kasa mi tego nie zwróci.
As 2016-09-20 23:03:55
To na co czekasz. Aplikuj na murarza -szpachlarza.
DSo 2016-09-21 09:49:35
Kolego, to trzeba było pracować w Polsce i myśleć o tym wcześniej, a nie teraz coś ściemniać, a pieniądze są wazne
Max 2016-09-21 22:46:14
Dużo rzeczy jest ważnych . A jeżeli już o kasie mowa . Gdzie tzw. rozłąkowe , co ta z g....na kasa za nadgodziny i soboty? Nie ma jak żłopać browary na pensjonach i udawać , że jest super . Niektórym po latach pracy w Niemczech to już się domy mylą. W Niemczech dom , a w Polsce tygodniowy pobyt na obczyźnie
1
Max 2016-09-21 22:47:15
Dużo rzeczy jest ważnych . A jeżeli już o kasie mowa . Gdzie tzw. rozłąkowe , co ta z g....na kasa za nadgodziny i soboty? Nie ma jak żłopać browary na pensjonach i udawać , że jest super . Niektórym po latach pracy w Niemczech to już się domy mylą. W Niemczech dom , a w Polsce tygodniowy pobyt na obczyźnie
Kolo 2016-09-21 22:51:42
Po kilkunastu latach takiej pracy będziesz wrakiem , a kasę wydasz na lekarzy.
janusz 2016-09-22 10:46:36
No chyba, że znasz się na rzeczy i wiesz jak o siebie zadbać @Kolo może i są osoby, które tak jak napisałeś będą miały taką przyszłość ale są też takie, które sobie radzą i awansują (znam parę takich przypadków) więc nie zniechęcajcie ludzi bo to wszystko zależy tak naprawdę od was
Filar 2016-09-23 16:39:40
A najmondrzejsza osoba jest kepa Jolanta szok pracowałem w tej firmie i wiem jak jest śmiech na sali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i najlepiej nie mieć rodziny motto firmy danwood
Ams 2016-09-23 16:41:47
Ogólnie trochę mnie boli fakt, że jeśli chodzi o Danwood S.A. to nikt nie ma tutaj nic sensownego do powiedzenia, w każdym razie ja chciałbym się czegokolwiek dowiedzieć o samej firmie, o pracownikach
sos 2016-09-23 19:14:37
A ja znam mnóstwo (z Danwoodu) co pomimo młodego wieku - pracują w pasach , albo biorą garściami tabletki przeciwbólowe .
gcdkj 2016-09-23 19:51:32
@ sos - ale dlaczego pracuja w pasach ? bo jak rozumeim (albo i nhie rozumiem właśnei ) - cvzy sa to jakieś pasy zabezpieczające?? prosze o informacje
mis 2016-09-24 12:51:05
hej, czy ktoś z was orientuje sie jakajest cena zamowienia katalogu od nich ze stony? nigdzie nie moge znalesc informacji, widzialem, ze maja super projekty, chcialbym na jakis sie zdecydowac tym bardziej, ze ceny nawet w porownaniu z konkurencja sa niższe, dzięki.
ok 2016-09-24 12:51:34
Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem . Z wpisów na forum można dowiedzieć się praktycznie wszystkiego.
gcdkj 2016-09-24 14:57:32
@ ok - no ale trzeba by było wszystko od sdaaamego poczatku czytac. Jak zapewne sie domyślasz mało kto ma czas żeby przeczytać o każdej intresujacej go firmie
joko 2016-09-24 22:42:16
Super projekty ? Za dobrą cenę? :-) Chyba dla bogatych Niemców , którzy po 15 latach rozwalą ten szajs i postawią na tej samej płcie kolejny budynek. Stać ich.
cfyhik 2016-09-24 22:51:54
@ joko - dlaczego tak mówisz ? to mam rozumieć ze porjekty nei powalają i sa do tego drogie? bardzo cie porosze o doprecyzowanie swojej wypowiedzi ....
Paweł 2016-09-25 11:54:26
Cześć,
katalog jest bezpłatny.
milo 2016-09-25 11:55:56
jakie uprawnienie musi miec u was Specjalista ds. Instalacji Elektrycznych?
joko 2016-09-25 17:43:36
Chodzi o to ,że domy budowane są na tempo . Kilkanaście milionów złotych rocznie przeznaczanych przez Danwood na usterki nie bierze się z niczego.
joko 2016-09-25 17:44:19
Chodzi o to ,że domy budowane są na tempo . Kilkanaście milionów złotych rocznie przeznaczanych przez Danwood na usterki nie bierze się z niczego.
nujk 2016-09-25 18:25:07
@ joko - mówisz powaznie że na usterki kilkanaście milionów rocznie jest przeznaczonych?! ale to moimm zdaniem jakies nieporozumienie, to nie jest im szkoda kasy żeby zainwestolwac aby sprzęt był lepszy i sie nie psuł tylko wolą dokładac do wadliwego?
kik 2016-09-25 20:09:14
Na usterki w nowowybudowanych domach , a nie sprzętu
moia 2016-09-25 20:12:45
a czy jako kobieta kogą u was objąć stanowisko takie jak Specjalista ds. Instalacji Elektrycznych? wiem że wymagania są wysokie w ogłoszeniu, ale ja spełniam - cAD i wykształcenie wyższe elektryczne mam, kwestia tylko czy płeć nie będzie przeszkodą.
Starszy 2016-09-26 11:06:19
Starszy- Zastanawiam się nad pracą w tej firmie jako majster lub kierownik. Czy nie ma ograniczeń wiekowych. Przyjmują prawie 50latków?
eriko 2016-09-26 11:18:17
@Starszy chyba warto spobowac pameitaj ze im starszy pracownik tym ma większe dosiwadczenie a wydaje mi się to jednak być rzecza wazna i cenna prawda? wiec co prawda nie wiem jak jest u nich w wymaganiach ale uważam ze poiwnni doceinic to ze tacy ludzie chcą się atrudnic
Starszy 2016-09-26 12:34:32
Dzięki, ale wolałbym uzyskać informację u żródła, ponieważ mam wręcz przeciwną informację od jednej osoby co do wieku zatrudnienia w tej firmie i potencjalnego doświadczenia.
piotr 2016-09-26 12:43:27
U źrodła czyli musisz aplikować by czegokolwiek sie dowiedzieć, jak zaprosza cię na rozmowę to wtedy dowiesz sie pewnie szczegółów, chyba ze napiszesz na jakim stanowisku ci zależy najbardziej i wtedy może ktoś da ci odpowiedz tutaj
Starszy 2016-09-26 15:33:51
Piotr- aplikowałem ,ale od kilku miesięcy nie mam żadnej odpowiedzi. Dzwoniłem i nikt nie potrafił mi odpowiedzieć dlaczego nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Pewnie kadry mają tylu chętnych ,że sobie wybierają ,hehe.Nie wiem jakie są stanowiska w tej firmie. Na stanowisko robotnicze to raczej już nie, bardziej jako kierownik budowy czy majster. Znajomy powiedział mi ,że przyjmują przeważnie młody narybek zaraz po studiach,dlatego podejrzewam, że to z racji mojego wieku nie mam odpowiedzi.Zresztą brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony tej firmy nie za dobrze o niej świadczy.
just 2016-09-26 22:00:47
A wypłata jest w pełni terminowa? Dziękuję za odpowiedź
mus 2016-09-27 15:02:08
pracuje 4 lata i to ze zostawiamy swoje rodziny ,sami uciekamy to tylko nasz wybór .ta pier-dol polityka polski do tego zmusza, żeby żyć godnie mus się poświęcac.praca w Danwoodzie jest zajebista ,wszystko zalezy od dobrania sie.To znaczy, brygada to rodzina wspólny szacunek- brygadzista- pracownik itd.a terminy to nie jest tak do końca jak wszyscy pierdolo .trzeba poprostu pracować a nie sie obijac.
piotr 2016-09-27 15:03:54
Bo to faktycznie kiepsko ze nie odpowiadają na maile może nie szukaja nikogo ale z grzeczności wypada odpisać, a może jak nie masz daleko to sam tam sie przejedz?
Zostaw swoją opinię o Danwood S.A. - Bielsk Podlaski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Danwood S.A.