brak logo

i-Systems sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o i-Systems sp. z o.o.

PM 2014-04-22 13:49
Atmosfera w pracy jest bardzo dobra, szefowie nie są zbyt czepliwi. Pracuje się na mackach co jest wyzwaniem dla laika w pierwszych dniach, jednak z czasem człowiek się zakochoje w tym sprzęcie. Ogólnie wszyscy są pomocni, nie ma problemu z wyjściem z pracy wcześniej, nikt nie kontroluje czasu co do minuty, jedyne co - praca jest dość powtarzalna, ale sumując wszystko razem - lepszej pracy póki co nie miałem.
5
dev 2015-11-19 15:45
Pracowałem w firmie 2 lata i choć czasem było pod górkę z pracą, to na pewno nie mogę powiedzieć że praca była za głodową stawkę bo było to ok 4 000 na rękę. Minusem był słaby przepływ informacji z wyższego szczebla, brak jasnych procedur, plusem natomiast zgrany zespół ludzi i brak presji czasowej by wszystko robić na już. Można było przyjść i robić swoje w spokoju, czego na pewno brak mi w nowej firmie. Generalnie pracę i pracodawcę mogę ocenić dobrze
1
malinowe. 2016-01-28 22:36
Pracowałam w tej firmie dość długo, żeby poznać wszystkie jej wady i zalety. Ogólnie firmę oceniam na 4+, dobrze mi się tam pracowało, ludzie bardzo sympatyczni, nie spotkałam się z żadnymi konfliktami. W poprzednich pracach atmosfera była zazwyczaj gęsta, albo szefostwo było "ponad stan", a w i-systems podchodzą do Ciebie normalnie jak do człowieka, wiadomo były czasem jakieś zgrzyty, ale gdzie ich nie ma. Faktycznie trochę kiepsko z przepływem informacji tak jak ktoś wcześniej napisał. Nie znam szczegółów, ale podobno nikt na płace nie narzeka :P
asgasgas 2016-03-15 15:58
Od kilku msc wisza te same oferty pracy, a po zgloszeniu firma nawet nie raczy odpowiedziec.
5
klk 2016-09-22 16:36
Czy ktoś może wie ile może dostać u nich na początek junior front end?
Orlen 2016-09-22 18:14
Czy jeśli chodzi o Gliwice to faktycznie można tutaj dorobić?
Borys 2016-10-27 10:32
Czy ktoś pracował jak Account Manager w tej firmie? Jakiego można spodziewać się wynagrodzenia?
Dzięki
Borys 2016-10-27 10:33
Czy ktoś pracował jak Account Manager w tej firmie? Jakiego można spodziewać się wynagrodzenia?
Dzięki
PMPM 2016-11-25 03:04
PM - na jakim poziomie kształtują się widełki dla PMów ?
gosc 2016-12-12 11:44
Gosia,a skąd masz takie widełki ? dość konkretne. Nigdzie na stronie nie ma informacji o wynagrodzeniu. Mam tam kolegę i wiem, że jako PM można dostaje się więcej.
4
Stanisław 2017-01-25 09:58
Pracuję tu jako PM i muszę przyznać, że każdą firmę można przedstawić w barwach czarnych i białych. Mimo, że firma stara się to są osoby wiecznie niezadowolone.
Hanna 2017-02-28 10:59
Zapoznaliście się z nowymi ofertami pracy? W ostatnich dniach pojawiło się nowe ogłoszenie na stanowisko - Key Account Sales Manager, myślicie, że to ciekawa praca? :)
M :) 2017-03-13 14:52
To co napiszę może być lukrowe, ale takie mam wrażenia na teraz :)
Pracuję w i-systems kilka miesięcy, w dziale non IT. To moja pierwsza praca w tej branży. Największą zaletą jest możliwość realizowania swoich pomysłów w firmie, co nie jest takie częste. Firma szybko się rozwija, nadal jest "elastyczna" w wielu kwestiach (ok. 80 os), przez co wdrażanie nowych projektów przebiega sprawnie. Z mojej perspektywy to wymarzone miejsce do pracy dla kreatywnych, chcących się rozwijać osób. Pracownik jest w firmie ważny, poza licznymi imprezami, do naszej dyspozycji są codzienne śniadania pracownicze, otrzymujemy prezenty na urodziny, jest możliwość wzięcia udziału w konferencjach, warsztatach. Dla mnie super :) Praca w firmie IT to coś zupełnie innego, polecam.
1
Hanna 2017-03-14 09:05
@M :) dzięki za Twoją ocenę! A brałeś już udział w takich konferencjach/warsztatach, o których wspominasz? Jak to wygląda w praktyce?
Justa 2017-04-19 11:16
Pracuję w tej firmie jako QA od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Zostałam przyjęta na to stanowisko bez żadnego doświadczenia. Po kilku miesiącach (dzięki wspaniałym ludziom, którzy tam pracują) zdobyłam ogromną wiedzę i doświadczenie. To prawda, że bierzemy udział w warsztatach i konferencjach. Organizowane są wewnętrzne szkolenia i spotkania, na których można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. Ale najbardziej podoba mi się taka "rodzinna" atmosfera. To jest coś co rzadko spotyka się w firmach. Firma jest bardzo otwarta na potrzeby i pomysły pracowników. Bardzo podoba mi się możliwość pracy zdalnej zawsze kiedy chcę. Śniadania są po prostu suuuuper. Na prawdę można wymieniać wiele zalet I-systems a praca tutaj nigdy się nie nudzi. Polecam firmę ambitnym ludziom, którzy chcą w życiu wiele osiągnąć.
Hanna 2017-04-19 11:25
@Justa, to znakomicie, że jesteś zadowolona z pracy w tym miejscu. Twoja opinia może być cenna dla przyszłych kandydatów. W takim razie życzę dalszej kariery w i-Systems sp. z o.o.
Zostaw swoją opinię o i-Systems sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie i-Systems sp. z o.o.