brak logo

kaplast

Bydgoszcz

Opinie o kaplast

jądro 2013-12-02 15:27:29
pani w okularach narzeczona pana Pablo jest z nim dla pięniędzy, ta wiecie która z kontoli
1
Monika 2013-12-02 15:36:36
a ja uwazam ze firma jest dobra czysta łatwa praca. tylko te baby plotkary eh szkdoa gadac dorosi ludzi a plotkarze. czarny chłopak co jest w zwiazku z kontrolą z tą laską współczuje mu co z nich za para. smieszni nie pasuja do siebie. on sie jej boi. kiedys go namówiłam na numer w szatni..........................
1
JAJA JAK BERETY 2013-12-02 15:38:12
firma rzetelna ale ludzie co drugi to głuchy telefon a (usunięte przez administratora)jest przemoądrzała i gupia jak gęś
2
ghkgl 2013-12-05 14:45:42
są ludzie głuchy telefon co drugi ,zazdrosni, tylko si epatrza na ciebie, kontrola jakosci zle zorganizowana kazda z trzech osób ma inne wymogi odnosnie detalu (niech sie skonsuktuja i ustala ) co ejst dobre a co złe a nei ze jedned powie ze mosze byc, a drugi (usunięte przez administratora) ze żle. ustawiacze wporządku. lepsi niz baby plotkary. zal mi ludzi którzy ciagle sa obgadywani . mysle ze człowiek który obgaduje innych, nie ma swoich spraw i ma zero kultury. niech kazdy sie zajmie sobą. a nei uslyszą cos a po 3 dniach wie juz o tym cała firma... fuj! opanujcie sie! a i te miny jak by chciały zabic zero usmiechu nic ta w okularach co ma imie na A ta starsza taka co sie smieje jak baran. czy on akiedykolwiek była usmiechnieta? i jets nie miła. jak zmienai na sniadanie to z wielką łaską i ozięble mówi : sniadanie . i koniec rozmowy. ogólnie przykro ze w takim zakładzie pracują tacy puści ludzie co drugi. kierownictwo ok. warunki pracy bardzo dobre. szkoda ze tylko zawiśc fałszywosc i nienawiśśc i obgadywanki za plecami.(usunięte przez administratora)tych co usmiechaja sie do Ciebie a za plecami sieją ferment.
2
A 1985 2013-12-05 14:52:45
Ja uwazam ze firma jest ok. a ludzie no cóż.... nei kazdy jest idealny. poprostu lepiej robic swoje, nie rozmawiac za duzo z nikim bo cała firma sie dowie , inkac rozmów i nie wdawac się w plotki i rozmowy którymi i tak nic sie nie osiągnie. trudno plotkują ich sprawa. prawde o sobie kazdy zna sam, wiec nie ma słuchac opini innych i basta. i zycze Wam tam miłej pracy bo ja dzis rozwiązuje umowę z fiormą ze wzgledu na sprawy osobiste. Amen
JAJA JAK BERETY 2013-12-05 14:57:33
a co do pani która napisała ze namówiła kogos na numer w szatni , to niech nie kłamie bo on si ezadnej dziewczynei nie podoba i tyle. dobranoc
wesoły Romek 2013-12-05 14:59:47
hm no to ciekawe. a mozna o sobie sie ciekawych rzeczy dowiedziec. a plotka tu si eroznosi szybciej niz ptasia grypa. Taki jeden ustawiacz to plotkarz od długich lat
samochód 2013-12-05 15:12:37
nudzi Wam sie ....................................... brak mi słów ....(usunięte przez administratora)
jajko 2013-12-07 14:29:42
są ładne dziewczyny . jest tak ajadena co ma fajny biust i fajną małą pupcię tylko ze chyba ma męza i dziecko lubv dzieci
1
Aniusia 2013-12-20 13:35:29
Zarobki ok, można się dogadać, wspolpracownicy tez wporzadku, przynajmniej większość .
2
maciej 2014-01-13 00:36:10
ruda fryzjerka jest nie miła pxychodzi do pracy z takim wyrazem twarzy jak by pracowała za kare zero usmiechu ciagle niezadowolona odrazu widac ze jej nikt nie robi dobrze natomiast pani a.j. tez wielka dama mimoza(usunięte przez administratora)
fjgjk 2014-01-24 23:34:12
a ja tam pracuje miesiac i moze byc ale nie lubi elasek co sie lamią. i dyskryminowani sa pracownicy z agencji ze niby są tępi. i kocham takiego co wciaz jeździ z paletami i je owija workiem a na puste laski nie pacze. a i majster tez jest mega ładny jadłam z nim raz śnaianie i jest super
ja pi..dole 2014-02-06 22:49:57
Kto pisze takie puste komentarze . Owija workiem, pacze. az oczy bola jjak sie tego naczyta człowiek. brak słów ortografia i gramatyka sie klania. owija workiem paley no ku..rwa dobrze ze nie streaczem.
fgugsdghjvtu 2014-02-11 22:00:46
Godziwe warunki w miare cichi na hali cieplo. czysta stolowka lodowka mikrofalowka szafki itd. laski dużo lasek. a ta co ma duze cycki i tylek to z agencji jest. ma takie dlugie wlosy i naprawdę jedt za co chwytac. sporo miesa na posladach. z gp i time worka na kazdej zmianue po 6 osob. a paczusia w końcu pukne. chyba wstydliwa jest. ogolnie jest najgrubsza.
krowa 2014-02-11 22:06:41
NAJLEPSZA FIRMA W BYDZI. WSZYSCY USMIECHNIECI ZADOWOLENI.. PLACA SUPER PRZYSTOJNI CHLOPCY. LUBUE TAKIEGO CHYBA Z BIURA CIEMNY W KOSZULI ZAAWSZE. A Z TYM CO MA TATUAAZ CALOWALAM SIE NA NOCCE NA FAJCE. SUPER PRACA. I ŁATWA BO SIEDZISZZ I SKROBIESZ NOŻEM
Bronchilda 2014-02-13 07:03:24
Uważam,że firma KAPLAST jest dość dobrą firmą w porównaniu do niektórych firm. Dwie nie wielkie hale. Firma czysta. W stołówce lodówka, mikrofalówka. Ustawiacze w miarę w porządku, a jeżeli chodzi o ludzi to bywa różnie najlepiej za dużo o sobie nie mówić i robić swoje. Zarobki przez firmę są w miarę dobre, a przez agencję pracy zaledwie 1000 zł. A praca bywa czasem prosta, a czasem ciężka kwestia wprawy i cierpliwości. Co więcej można powiedzieć warto spróbować i nie ma co się od razu zniechęcać po niektórych komentarzach na forum.
2
dochodzaca 2014-02-13 14:19:24
Pracuje w tej firmie kilka dni w miesiacu , mam porownanie z inna firma i wierzcie mi , ze nie macie tak zle a problemy z pracownikami sa wszedzie wystarczy robic swoje wiecej sie usmiechac i cieszyc sie tym , ze macie prace , powodzenia






wielki dzo 2014-02-13 16:40:00
Ah. bylem dziś z puszysta na nocce. ma nazwisko nie pamietam ale jej pomagalen. (usunięte przez administratora) .i ah dziś znów sie spoktkamy. firma super polecam. szustka z plusem
roz 2014-02-14 18:17:08
(usunięte przez administratora). Mimo roznicy wieku z 15 lat z takim jednym uuwazam ze to mij przyjaciel. dz ma dwanaście godzin więc pokazemy burakom kto tu rzadzi
Set 2014-02-15 09:24:28
Nie strasz Nie strasz bo się(usunięte przez administratora)!
Ludzie co wy tu wypisujecie za bzdury..! kto z kim i dlaczego..tu macie dzielić się opiniami na temat pracodawcy! czy dobre zarobki,czy ciężka praca itp. a nie jakieś(usunięte przez administratora) o tym kto kogo i z kim.. co kogo to obchodzi, takie uwagi zatrzymajcie dla siebie..(usunięte przez administratora)
1
ja 2014-02-16 17:37:52
W końcu ktos normalny napisał . wiec tak. praca raz lekka raz ciezka ale nie jest zle. codziennie jest sprawiedliwy podział pracy no wiadomo ze niektóre baby kreca nosem ale widocznie maja za duzo w pupie. zarobki sa ok. jesli chodzisz na nadgodziny starasz sie to masz premie. 30% premi mam co miesiac. firma naprawdę dobra. polecam. wszyscy sobie pomagają novprawie wszyscy.....
iukoly 2014-02-21 19:40:49
no laski nie które sa pomocne a nie które nie. i w dodatku zajmują się plotami.chyba trzeba przyjąć strategie,na zasadzie dialogów ograniczających się do dzień dobry dowidzenia, tak, nie, nie wiem, smacznego. do nikogo się od dziś nie odzywam, traktuje prace jako potrzebe żeby się utrzymać, praca jest ciekawa chce jak nawjiecej się nauczyć, mimo czestych błedów wiem ze dam rade, nitk nie jest idealny a człowiek uczy się na błędach. a spojrzenie takiego jednego pana wystarczy, żeby praca mi miło siekojarzyła i on dodaje mi sił...
kijdg 2014-04-04 20:42:23
firma jezeli chodzi o zarobki jest dobra. porzadek ustawiacze wporzadku laski nie robią zeby Ci pomoc to ich praca. ale jezlei chodzi o stałych pracownikow to jzunei jest tak kolorowo.... zawistni msciwi ludzie obgadują, kabluja, patrzą jak tu komus nogi podciac, i interesują sie tylko kto ile zarabia... najlepsza zmiana to tam gdzie jest Agata
berta 2014-04-23 22:28:49
Firma ok,wiekszosc ekipy rowniez:)
Jest taka jedna co smieje się jak ladacznica .wiecznie cycki poprawia i udaje wielka dame z golym dupskiem po szatni
widok okrutny:(((((
111 2014-05-03 12:48:23
Zgadzam się, masakra co chwila te obleśne zwisy do pepka poprawia, wogóle gada jak prostaczka i jest fałszywa
Monika 2014-05-05 19:33:40
No w koncu zostalam opisana na tej stronie, dziekuje ze ktos mnie dostrzegl. I dokladnie poprawiam sobie " cycki" bo sa tak duze ze zaden stanik ich nie okielzna ;-) no a szatnia jest od tego by chodzic z gola pupeczka i smiech mam nie do podrobienia i wiecie co dobrze mi z tym. Buziaki :-)
1
wielki 2014-05-08 18:13:19
Obrabianie tyłków współpracowników to codzienność w firmie kaplast. Nieraz byłem świadkiem jak stare pracownice obgadują inne za plecami, a udają przed sobą najlepsze koleżanki. Chore zawiść, zazdrość, wtrącanie się w życie prywatne.Nie rozumiem więc stwierdzenia, że to najgorszy pomysł skoro to codzienność pozdr
cvjjkffhl 2014-05-24 06:49:29
Zgadzam sie. stare pracownice sa falszywe zawiesc się mozna bardzo szybko .... udają dobre koolezanki. ku........rwa nie zapytaja ci się o zdrowie tylko ile zarabiasz a podstawowe pytanie to czy masz premie. bardzo falszywi ludzie a ww szatni grobowakrowy w oborze są weselsze czasem . ogólnie ludzie nie mili falszywi i ciągle narzekaja na brak kasy ..skoro im tak zle to niech rusza cztery litery i szukaja lepszej pracy
1
komar 2014-05-27 11:08:41
Tez jestem zdania ze powinni lepiej dobierac pracowników . jest taka jedna ktora lata po całej firmie jak poparzona a to ploty a to papirrosek. a innych się czepia ze nic nie robia czy cos. obgaduje i jest falszywa. juz tam nie pracuje. zarobki ok ale ludzie tak sobie. faceci lepsi niz zazdrosne baby
przyjdz 2014-06-01 15:26:22
a się przekonasz
ccchu 2014-06-05 13:16:03
Dobrze jest. ale uwazajcie na statre mocherowe berety ktore sa falszywe i plotkuja
65rtgfv 2014-06-06 18:29:56
Młode dziewczyny są w porządku pogadają pomogą itp. a te stare babska..... szkoda gadać najchętniej to by zaraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z ucha. w domu nie mają co robić to w pracy sobie pozwalają i udają że pracują
ewa 2014-09-07 17:41:39
witam ,
jak wygląda praca w firmie to wtrysk i montaż ?
Gdzie dokładnie mieści się ta firma czy łatwy dojazd nie mając samochodu?
Czy jest normalna umowa czy tylko na zlecenie?
józio 2014-09-12 09:59:17
Nie warto!!! Kierownictwo ma ludzi za nic, a ustawiacze wyżywają się na ludziach, chyba, że jesteś szczupłą młodą laską z dużym biustem do masz trochę lepiej, ale ogólnie nie warto tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
znajomy 2014-09-21 12:18:30
Witam wszystkich. Gdy rozmawiam z innymi osobami na temat współpracy z Firmą kaplast to niestety słyszę bardzo złe opinie. Nikt nie chce nawiązywać współpracy przez jedną osobę którą kierownik produkcji pan Krzysztof. Słyszę bardzo negatywne opinie o tym panu. Szef świata nie widzi po za tym człowiekiem. Ta firma więcej nic nie osiągnie niż na tym poziomie co jest. Więc tak jak to mówią inni jest żadną konkurencją dla innych firm. Życzę wszystkim aby byli zadowoleni ze swojej pracy. Pozdrawiam
1
-:) 2014-10-30 12:52:30
Proszę nie obrażać kobiet w tej firmie.To się nadaje na zgłoszenie do IP,jak się nazywa kobiety w tym zakładzie.Może człowieku w domu masz szmatę.A teraz
pracujesz czy siedzisz na Necie?
Byla pracownica 2014-11-16 09:53:38
Za*ebisty zaklad w porownaniu z innymi..
michu 2014-11-19 11:09:05
Nie zgadzam się, pracuję już jakiś czas i widzę, że ta firma to tragedia, wyzysk i podział na tych co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na tych co się opierdalają a prezes ślepy za to płaci...
znajomy 2014-11-27 10:38:14
Witam was wszystkich. Czy ktoś zna kawał o moherowych beretach? Jeśli tak, to mogę tylko powiedzieć że w ten sposób zachowuje się również szef Firmy. Jednym słowem porażka.
Byla pracownica 2014-11-30 22:16:17
W Polsce jest wszechobecny wyzysk i to juz sie nie zmieni. Ale jesli chodzi o kwestie inne n iz materialne to w tym zakladzie pracuje sie dobrze.znam zaklady w ktorych pracuje sie o wiele gorzej. Tutaj jesli nie wyrobisz normy to poprostu jestes strantny choc mozesz podniesc ja w inny dzien przy prostrzych czynnoscia. W innych zakladach norma jest swietoscia i jesli jej nie wyrabiasz to lecisz.
Byla pracownica 2014-11-30 22:22:42
Znam zaklady w ktorych liderzy biegaja ze stoperami i odliczaja czas wykonywanych czynnosci, Czas przerwyjest swietoscia i za minute spoznienia masz po premii, , nie mozma ze soba rozmawiac bo wtedy efekty produkcji spadaja.. tak wiec kaplast jest spoko. Idziesz do pracy na luzie a nie jak na skazanie... Taka jest mojaopinia ale kazdy moze miec swoja
Mi praca w kaplascie odpowiadala. Pozdrawiam
to tylko ja 2014-12-14 16:28:19
więc tak : w kalpascie pracują same zawistne baby które zazdroszcza inn6ym, ze maja to czy tamto. gdy ktos przyjdzie w markowych ciuchach, albo bron Boze ubiera dobrze dzieci, to jzu ma rabaną pupę. zawiśc zazdrość nic wiecej i tylko się gapia . fałszywe bardzo są miłe i pomocne niektóe osoby ale trzeba miec do wsyztskich dystans. jest tez para złodziei która kradnie z szafek . w ostatnim czasie zginęły piniądze 4 osobom, i nowy telefon . ustawiacze sa ok reszta... wiele do zyczenia
Były pracownik 2015-01-17 14:36:48
Zwykłe wykorzystywanie ludzi w tej firmie.
Nie opłacalna praca przez agencję za 1000 zł
Kompletny nieład między kontrolą jakości a ustawiaczami.
Ludzie w miarę w porządku.
Najlepiej żeby młodzi ludzie przez agencje pracowali nad swoje siły,byle by tam na górze mieli lepiej.
Jak najbardziej nie polecam. W innych firmach można lepiej zarobić za ten sam stres i nerwy..
A w dodatku postoje długie, bo ciężko z pracą bywa czasami.. więcej takich sytuacji i firma kompletnie będzie spalona, no chyba, że znajdzie się ktoś kto, by chciał sobie dorobić na jakiś czas.. Było by lepiej gdyby góra nie była aż tak pazerna na pieniądze, ale każdy .... na swój strój.Dziękuję za taką prace.
A więc jakbym nie miała wyboru wolała bym robić w gorszych warunkach niz tam. To wszystko. Pozdrowienia dla pracowników wszystkich !!!
5
dretus 2015-01-22 14:11:09
jak się tam nic niezmieni to coraz wiecej ludzi zacznie odchodzić ostatnio jedna osoba odeszła
2
fhfff 2015-01-27 14:06:18
z tej firmy coraz wiecej osob ucieka
józio2 2015-03-09 12:13:44
Trochę mądrych ludzi już odeszło, udało im się uwolnić spod beznadziejnej władzy Pana Kapki. Zostają Ci co nie mają na razie innego wyboru, bo kto by chciał pracować w firmie gdzie jedni musz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za dwóch a taki Pan Karol z kontroli nic nie robi, a ciągle zmęczony chodzi, albo ustawiacze kawki i drożdżóweczki zajadają...
3
były pracownik 2016-02-19 11:55:46
witam ja wspominam prace w kaplaście miło pracowało tam mało ludzi kierownikiem był p.Krzysztof który miał cierpliwość wytłumaczyć doradzić podpowiedzieć była miła atmosfera nikt nikoga tak nieobgadywał tak jak teraz czytam zarobki też były ok jak na tamte czasy jak bym był bez pracy to z chęcią bym tam wrucił
lpo 2016-05-20 01:28:32
nie wiecie czy w kaplascie nie potrzebuja do pracy ustawiaczy?
xddd 2016-10-17 21:03:36
No to skoro są odpowiednie szkolenia @oks, to jeszcze lepiej wypełnia się wszystkie obowiązki pracownicze. Zastanawiam sę jednak czy wypłata jest terminowa, wiecie? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
gość 2016-11-16 20:41:17
zawsze w terminie
Zostaw swoją opinię o kaplast - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kaplast