Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Stanisław Jaroszek P.P.H.U. " ELEKTROPAKS"

zdjecie uzytkownika
laszlo - 2014-03-14 18:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
gość miał bardzo dobry pomysł na biznes. Z takimi referencjami jak na stronie to chyba daleko zajdzie
zdjecie uzytkownika
kindi - 2015-08-11 21:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o możliwość podjęcia pracy w elektropaks to od czasu do czasu pojawiają się w sieci nowe oferty pracy od nich. W zdecydowanej większości firma poszukuje osób na stanowisko operatora wiertnicy do przewiertów sterowanych. Oferta pracy do podjęcia była w całej Polsce , ale chyba póki co mają full ludzi
zdjecie uzytkownika
tyuj - 2015-12-13 00:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej widzialem ze aktualnie firjma ELEKTROPAKS poszukuje do zatrudnienia na stanowisko nawigatora0 operatora wiertnicy do przewiertów sterowanych..
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-12-18 02:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz poszukuja także elektromonterów i to chyba na cały kraj, więc gruba rekrutacja. Zastanawiam się, czy to aby nie oznaka rotacji, czy rzeczywiście tylu osób potrzebują?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2015-12-22 23:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w porządku,szef ok,dobre zarobki,nie trzeba pracować w soboty i niedzielę,praca lekka i przyjemna,człowiek czuje się doceniony i szanowany (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
żołądź - 2015-12-26 03:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@skoro zarobki są dobre, to dobrze o nich świadczy. Ja jestem w sumie zainteresowany ich ogłoszeniem na elektromontera. Nie dość, że zapewniony jest dojazd na budowę to jeszcze zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
ewrwer - 2015-12-28 14:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żołądź natkanlem sie tez niedawno na jeszcze jedno ogloszenie od nich, moze Ciebie tez zainteresuje jako nawigator- operator wiertnicy do przewiertów sterowanych
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-12-29 19:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź ty sie chłopie zastanów dobrze i nie marnuj czasu i zdrowia.
zdjecie uzytkownika
żołądź - 2016-01-01 20:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a wiadomo czy teraz w związku ze świętami zostały przyznane jakieś benefity świąteczne? Nie ukrywam, że fajnie by było znaleźć zatrudnienie u nich chociażby na kierownika budowy.
zdjecie uzytkownika
Mareczek87 - 2016-01-04 13:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żołądź skoro zapewnione jest zakwaterowanie, a nawet dojazd na budowę, to dobrze o nich świadczy. Nie trzeba się martwić właśnie o transport. Planowana jest teraz rekrutacja? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Znawca - 2016-01-20 14:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żołądź - 2016-01-01 20:31:01]:
Hej - żołądź , to bardzo dobra firma , gorąco polecam , będziesz zadowolony , prześlij CV i szybko na rozmowę do szefa, jeśli masz więcej uprawnień z branży budowlanej i elektrycznej to szanse na kierownika masz pewne - życzę powodzenia
na rozmowie rekrutacyjnej !
zdjecie uzytkownika
vacik - 2016-01-20 16:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mareczek87 rekrutacja właśnie jest w toku. Szukają kierowników robót elektrycznych w województwach lubelskim i mazowieckim. Oferują dobre zarobki ale trzeba mieć aktualne uprawnienia
zdjecie uzytkownika
kindi - 2016-01-24 10:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mój znajomy aplikował do elektropaksa na stanowisko kierownika robót elektrycznych. Widziałem ,że wymagają przede wszystkim wykształcenia na poziomie magistra
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2016-01-24 10:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żołądź - 2016-01-01 20:31:01]:
Tak. Pracownicy otrzymali na święta nagrody pieniężne.
zdjecie uzytkownika
jarząbek - 2016-01-24 11:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest spoko. Ostatnio rozdano nagrody jubileuszowe dla pracowników, którzy przepracowali więcej niż 10 lat. Z tego co wiem to są tacy, którzy pracują dłużej.
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-02-02 11:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobry gest ze strony właścicieli firmy, że wyszli z takimi podziękowaniami dla pracowników z wieloletnim stażem @jarząbek. To chyba profesjonalna firma
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2016-02-03 08:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jak z ilośćią godzin pracy?norma czy do oporu?
zdjecie uzytkownika
staszek - 2016-02-04 15:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno można troche po godzinach zostać, ale bez przesady nie pracują przecież 24/h wiecna pewno jets limit. Można też aplikowac teraz jako Kierownik Robót Elektrycznych.
zdjecie uzytkownika
marecki - 2016-02-06 15:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co również się orientuje to wiem, że firma poszukiwała kilku nowych pracowników, nie wiem jak jest teraz ja mam uprawnienia jako elektryk i elektromonter, z checia dowiem się szczegółow zawarcia z nimi wspołpracy i umowy.
zdjecie uzytkownika
lisner - 2016-02-11 12:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudniają na umowę o pracę po próbnym okresie jak się sprawdzisz, także całkiem na + :) ja teraz widziałem do nich ofertę na elektromontera muf i głowic kablowych na woj. podkarpackie :)
zdjecie uzytkownika
Dziadu - 2016-02-22 13:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest z tymi stanowiskami Kierownik Budowy w Branży Elektrycznej i Elektroenergetycznej czy one nadal są dostępne, czy jest szansa na pracę tutaj?
zdjecie uzytkownika
Dziadu - 2016-03-10 15:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No bardzo prosiłbym o jakąś szybką odpowiedź co? Byłoby super, gdyby jakaś się pojawiła, bo jestem dość niecierpliwym ziomeczkiem, dziękuję i pozdrawiam!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Stanisław Jaroszek P.P.H.U. " ELEKTROPAKS"!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stanisław Jaroszek P.P.H.U. " ELEKTROPAKS"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert