brak logo

neti-interim

Gliwice

Opinie o neti-interim

oszukana Lodz 2011-12-19 17:09:07
witam
pracowalam w Lodzi w pazdzierniku w CH Tulipan oczywiscie pieniedzy nie otrzymalam i szukam ludzi ktorzy pracowali w tym czasie dostaliscie pieniadze??nalezaloby cos z tym zrobic
kaattiie 2011-12-28 17:17:16
Ja również pracowałam dla tej firmy na inwentaryzacji w Łodzi dn. 19.10 i do dnia dzisiejszego nie dostałam wynagrodzenia:/ Telefonów nie odbierają albo odrzucają:/ Nie polecam tej firmy.
milka 2012-01-10 11:49:54
ja dostalam pieniadze, z tego co wiem oni czesto spozniaja sie z platnoscia, ale to tez nie regula, najwazniejsze ze zawsze placa, a praza przy inwentaryzacji jest latwa i przyjemna. Ja tam nie mam sie do czego przyczepic,
primma 2012-01-10 12:04:46
jessst! dostalam, po tygodniu :) jest ok :P
studentka 2012-01-12 13:37:23
Ja tez byłam u nich na inwentaryzacji w Pocześnie k. Częstochowy i pieniędzy brak.
anka 2012-01-21 12:21:03
Dzwonilam juz 2 razy i 'mila' pani powiedziala ze wysłała w mojej sprawie pytanie do księgowości i podobno wszyscy (!) już dostali pieniądze a tylko ja nie, więc to jakaś kpina bo nikt nie dostał kasy... Więc razem ze znajomymi, którzy pracowali dla tej firmy składamy pozew grupowy, jeśli ktoś z was jest zainteresowany - piszcie. Mamy narazie 6 osób, brakuje jeszcze 4. Nie ważne z jakiego miasta jesteście - piszcie. [usuniete przez moderatora]
1
Asia 2012-02-01 16:57:51
Może i przestanie niedługo istnieć ale zacznie istnieć pod inną nazwą.. wiec zbierzcie się i dajcie sprawe do prokuratury przecież ile tu jest osób [usuniete przez moderatora] i ile oni zarobili na was! ja nie pracowałam u nich ale własnie dostałam meilem propozycje inwentaryzacji i jak zobaczyłam że każą mi napisać swoje dane (pesel, nr dowodu, konta itp.) to odrazu sie zorientowałam że coś jest nie tak.. a i teraz działają w łodzi
Fraise 2012-02-06 13:02:56
Witam, otrzymałam odpowiedź od tej firmy, wysłałm im dane, o które prosili i przysłali mi umowę kilka godzin przed inwentaryzacją (!). Wysłałam maila, smsa i zadzwniłam osobiście, aby powiedomić, że rezygnuję i się nie stawię. Myślicie, że grozi mi coś przez to, że podałam moje dane?
i 2012-02-13 13:38:50
witam
jestem kolejną oszukaną osobą...nie warto tam pracować...!
1
Daniel Katowice 2012-02-24 09:06:20
Bylem na inwentaryzacji 30.10.2011r.w Reserved w czeladzi. Piniadze powiniemem dostac do poczatku grudnia.Mamy koniec lutego pieniedzy jeszcze nie dostalem. Dzwonilem tam pary razy i powiedziwli mi ze tylko ja z 40osob nie dostalem kasy. Zapewnila mnie ze kase dostane do konca lutego poniewaz musza sie rozliczyc z skarbowka. popieram rowniz pozew zbiorowy. Osoby ktore byly na tej inwentaryzacji prosze o kontakt na maila [usuniete przez moderatora]
jadzia 2012-03-01 10:41:07
Ja zgłaszam sprawę do PIPu, więc proszę o kontakt wszystkie oszukane przez tą firmę osoby: [usuniete przez moderatora]
abc 2012-03-01 16:24:44
oni z tym nic nie zrobią, jedyną możliwością jest sąd
Inka 2012-05-05 18:26:21
Jestem co prawda w lepszej sytuacji bo dostałam wynagrodzenie za inwentaryzację w Białymstoku ale częściową!! zamiast 50 zl przelali mi 33 ;/ żal po prostu. nie warto z nimi pracować. Po przeliczeniu wyszło że pracowałam po 5 zł za godzinę, masakra...
LOKA 2012-06-28 08:53:19
jestem kolejną oszukaną osobą!!
INWENTARYZACJA BYTOM 12 i 13 kwiecień
Dostałam cześć kwoty..
Telefony owszem odbierają ale lecą w kulki.. pomyłka pomyłka kasa będzie i [usuniete przez moderatora]
X 2013-05-18 17:16:48
Ja wam bardzo dziękuje że daliście swoje opinie na tej stronie, ponieważ właśnie niedługo miałam iść z tej firmy na inwertalizacje. Dzięki wam chociaż mnie i kilka moich znajomych nie oszukają.
smerfna 2013-08-19 22:16:25
Witam. Mam iść do pracy 30.09 wysłałam swoje i dane i dopiero potem przeczytałam te opinie. Nie wiem czy może nie zrezygnować..

Czy osoby, które tutaj pisały dostały w końcu te pieniądze? Nawet jeśli z opóźnieniem, ale czy dostały? Czy była sytuacja, że naprawdę nic nie dostali nawet np. po roku?
TOmek 2013-08-22 23:10:22
Witaj, nic sie nie martw, obecnie Prokuratura bada sprawe takze sytuacja Pana [usuniete przez moderatora] (wiadomo kto to jest, czyli Francuz, ktory wszystko kieruje.....) i jego oszustwa. Wszystko sie wyjasni niedlugo....
TOmek 2013-08-22 23:16:09
Pan [usuniete przez moderatora], możesz tylko SIE BAC....................!!!!!!!!!!!
karola 2013-09-03 16:22:09
Witam, czyli nadal sprawa jest w toku i na inwentaryzacje lepiej się z tej firmy nie zgłaszać?
alex 2013-09-25 14:48:41
Pracuję z firmą już 1,5 roku, nigdy nie zdążyło mi się żebym dostała mniej wynagrodzenia niż sobie oblicze. Jest wręcz przeciwnie, zawsze pare złotych więcej. Nie wiem dlaczego wy macie takie problemy ale najwidoczniej macie źle uzupełnione dane. A tak swoją drogą, ani pan [usuniete przez moderatora] ani inni koordynatorzy nie odpowiadają za waszą wypłatę. Przelewami i umowami zajmuje się kobieta w biurze - więc z nią wyjaśniajcie wszelkie sprawy.
2
agaaaaaa 2013-10-31 10:05:11
Witam, byłam na inwentaryzacji w Rzeszowie 24.09.2013 i miała być kasa do 30 dnia następnego miesiąca. Pieniędzy nie mam, z resztą nie tylko ja.. Jak napisałam wiadomość, że nie mam wynagrodzenia to w odpowiedzi napisali ze wysłali wszystko przed 30 i zapraszali do sprawdzenia konta ;/ Taaaak wsyłałam im wiadomość, że nie mam kasy nie sprawdzając wcześniej konta.. ;/ Alex a dane które im dostarczałam sprawdzałam 10 razy.. Szczerze NIE POLECAM!
1
M. 2013-12-17 20:09:40
Byłam na inwentaryzacji w Tarnowie w listopadzie. Po przeczytaniu ww opini stwierdziłam... a co mi tam... zaryzykuję.
Atmosfera bardzo miła, kontakt z firmą również bardzo sprawny.
Wynagrodzenie już na koncie - jest 17 listopada, a kasa miała przyjść między 20 a 30.
1
M. 2013-12-17 20:10:43
*17 grudnia
krk 2014-05-19 16:33:02
Cześć, ja pracuję z tą firmą już ponad rok i jakoś nigdy nie zdarzyły się żadne problemy z wypłatą. Raz bodajże dostałam sms że odbędzie się ona następnego dnia z powodu problemów technicznych i że bardzo przepraszają. Jestem zdziwiona waszymi sytuacjami. Ja ze swojej strony polecam współprace.
Meme 2014-07-03 16:07:20
10 zł brutto/h.. mam tam się wybrać na inwentaryzacje i teraz nie jestem pewien..
3
powerrangers 2014-12-08 22:03:03
Byłam na dwóch inwentaryzacjach, za obydwie dostałam wypłatę.
Kłopoty finansowe chyba mają już za sobą :)
1
inwentaryzacja 2015-01-21 17:53:07
Witam ja chodzę na inwentaryzacje (w Warszawie) z tą firmą od około roku. Jak dla mnie firma jest w porządku co prawda pieniądze wysyłają późno, ale zgodnie z terminem.Za godzinę wychodzi niecałe 10zl. Ile się średnio zarabia? Trudno powiedzieć to zależy czy pójdziemy na magazyn i ile osób przyjdzie..
dudi 2015-03-09 21:51:40
Raczej Warszawa nie ma tutaj zbyt wiele do rzeczy, stawki sa wszędzie w kraju takie same, myślenie, że w Warszawie jest drożej i zarabia sie więcej, jest w tym wypadku błędne. Te inwentaryzacje czesto się odbywają? Czy to raczej dorywczo, czasem zadzwonią jak jest zlecenie i płatne za jedną noc? Pozdrawiam.
kendi 2015-06-29 17:17:34
Hej, czy już sytuacja w tej firmie się poprawiła? Wypłacają pieniądze?
xyz 2015-06-30 21:33:23
Dostałam ostatniego dnia miesiaca... 10zl brutto, które się okazały niecałe 5zł netto. Śmiech!!!!
klaudia9787 2015-07-02 12:18:33
Byłam z tą firmą parę razy na inwentaryzacjach we Wrocławiu i zawsze dostawałam 8,50 na rękę czyli tyle ile powinnam dostać. Musiałaś źle godziny sobie policzyć. To prawda, że na wypłatę trzeba długo czekać, ale mi zawsze ją wypłacili na czas.
5
xyz 2015-07-06 15:09:21
Praca na tej inwentaryzacji to masakra jaks!! ani minuty przerwy , facet który przeprowadzał inwentaryzacje strasznie nie miły... ani przerwy na skorzystanie z toalety czy na napicie sie wody masakra nie polecam a na wynagrodzenie jeszcze czekam
1
Ola442 2015-07-08 13:16:06
Jakiś czas temu znalazłam ogłoszenie w sprawie pracy przy inwentaryzacji w firmie neti-interim. Po przeczytaniu opinii byłam przerażona. Lecz wszystkie opinie było z roku 2011, 2012. Dlatego postanowiłam zaryzykować i zacząć współprace z nimi. Od 5 miesięcy ciągle z nimi pracuję. Praca łatwa i przyjemna. Jak na moje wymagania to też dobrze płatna. Fakt czeka się długo na wypłatę ale jest zawsze na czas. Zawsze to dodatkowe pieniądze.
3
Marcella 2015-07-08 15:49:10
Ja pracowałam z Nimi w Częstochowie. Z przerwą nie było problemu, każda z nas dostała 20 minut przerwy, a i miałam ze sobą swoją wodę, bo na tych zapleczach naprawdę bywa gorąco to nie było problemu aby się napić. Ludzie praca z nimi to nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Firma do inwentaryzacji jak każda inna. Nie wiem skąd te negatywne opinie.
4
Karolina 2015-07-22 10:22:25
Pierwszy raz byłam na inwentaryzacji (Rybnik - 9-10-11) i zobaczenie zaplecza jak i całego sklepu "od wewnątrz" było interesującym doświadczeniem. Chętnie poszłabym jeszcze raz bo i atmospera i dziewczyny tam pracujące były barodzo ok. Inwentaryzację przeprowadzała Pani Manager, która była bardzo cierpliwa.
2
Miode 2015-07-31 13:57:17
Hej, jak wygląda sprawa z firmą? Wszystko wróciło do normy czy odpuścić sobie?
1
Aniulka888 2015-07-31 14:57:33
Cześć, Dzisiaj mijał termin otrzymania wynagrodzenia i według warunków podanych w umowie pieniądze są na koncie :) jak najbardziej polecam tą firmę :)Widać że pozmieniało się u nich na lepsze
3
Ilona94 2015-08-04 16:32:17
Witam. Ja też wspominam pracę bardzo pozytywnie. Kasa była na czas. Praca też całkiem spoko..
1
kacha 2015-08-06 12:44:16
Pracowałam dla nich jakiś czas temu w Krakowie, pieniądze miały być do końca sierpnia, dziś jest 06.08 a pieniądze mam już na koncie :):):)

Pozdrawiam
Kacha 2015-08-28 17:25:24
Ale ja pieniadze dostałam miesiąc przed czasem : ) Miałam dostać 30.08, a dostałam 06.08 :):):)Radziłabym czytać dokładniej :)
1
Alicja 2015-09-16 11:42:43
Pracowałam z nimi kilka razy w Opolu. Praca fajna. Nowe doświadczenie. Kasa też była na czas, więc polecam.
Patryk 2015-09-28 16:12:17
Pracowałem dla tej firmy na inwentaryzacji i wszystko się zgadzało. Pieniążki dokładnie na czas, jaki jest podany w umowie i wszystko się zgadzało. Polecam tą firmę, myślę że negatywne komentarze na temat tej firmy to zasługa konkurencji. Pozdrawiam.
Ola 2015-11-10 12:46:11
Współpracuje z firmą od kilku lat i nigdy nie miałam problemów z wynagrodzeniem jak również z możliwością posiadania wody ( o której przypomina zawsze kobieta rekrutująca!!!) jak i skorzystania z toalety... POLECAM MIMO WSZYSTKO :) i życzę pozytywnego nastawienia :)
Ola 2015-11-10 12:47:58
Mega dziwne, zawsze można SKORZYSTAĆ Z TOALETY jeśli takowa jest na zapleczu jeśli nie wyjść z SALONU. Co do wody- managerowie zawsze proszą o zabranie i postawienie obok miejsca pracy.
xxx 2016-05-17 21:06:23
Jakie premie człowieku o czym Ty mówisz? prawda jest taka że praca na 3-4 godziny za 10 - 12 zł... do toalety wyjść można ale z kasą się spóźniają.
1
DuzeEspresso 2016-05-30 16:33:08
Hahhaha ta złodziejska firmę właśnie opisano na pewnym piekielnym portalu z piekielnymi opowieściami.... radze sobie poczytać :)
1
DuzeEspresso 2016-05-30 16:35:46
Szanowna Pani Manager umie tylko ludźmi poniewierać...
pracownik 2016-08-09 21:53:34
Inwentaryzacja umówiona na konkretną godzinę i miejsce (przypomnienie tego samego dnia rano poprzez SMS). Na miejscu okazało się, że inwentaryzacja jest odwołana, o czym nie poinformowano !
Ptaś 2016-08-10 20:10:44
No powiem Ci że to faktycznie słabo @pracownik z tym, że smsy o odwołaniu nie przyszedł, a czy to miejsce w którym pracowałeś było jakoś daleko i to miało wielkie znaczenie żeby dojechać gdzieś na koniec miasta?
pracownik 2016-10-25 20:00:12
Przepraszam ale jak, kto ktokolwiek racjonalnie myślący może pytać czy to miało WIELKIE znaczenie pojechać gdzieś bez celu? A no miało! Ponieważ zmarnowałam swój cenny czas który mogłam spożytkować w produktywny sposób. Po komentarzu wyżej widać, że pochlebne komentarze wypisują chyba sami przeprowadzający te inwentaryzacje! Kpina w biały dzień! Czy to miało WIELKIE znaczenie, tak uwielbiam się włóczyć MPK bez celu po czym sterczeć godzinami pod sklepem.

PS. Czy ja wspominałam o jakimś SMSie odwołującym? Wspomniałam tylko o tym, rano... Ach, droga Pani Rekruterko... żal i dwa metry muły!
Zostaw swoją opinię o neti-interim - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie neti-interim