brak logo

Omnibus

Łódź

Opinie o Omnibus

MW 2012-08-05 21:01:24
Co wy (usunięte przez administratora) ludzie. Pracuję w tej firmie od dawna i krew mnie zalewa jak czytam te brednie. \\\"Omnibuska\\\", jak ktoś głupi nazwał osobę kierującą rozdziałem ankiet jest bardzo ok. Nie jest to lekka praca, ale zawsze wiem za ile jest ankieta i przede wszystkim staram się nie oszukiwać podczas robienia ich. A wy (usunięte przez administratora), którzy tylko chcą, aby im dawać wszystko na tacy to palnijcie się w głowę. Jeśli jesteś źle potraktowany i niesprawiedliwie masz prawo iść do sądu i tyle. He i tu przychodzi zaduma.... oszukiwałem (łam) - prawda.... , dlatego łatwiej jest tu brednie wypisywać niż się do prawdy przyznać.
1
mlody 2012-08-05 21:38:56
a które takie solidne i terminowe?
1
bimbał 2012-09-15 13:18:51
ja wiem, że dobrzei terminowo płaci Firma"Własna" :)
abba 2012-11-14 21:56:00
jakieś głupotki tu piszecie najpierw wymagajcie od siebie a potem oglądajcie się na innych dla mnie ok
audytorium kom 2013-01-20 18:36:04
WItaj a powiedz dostałaś tą umowę do ręki ? I zawsze Ci się pieniązki zgadzaja
ANKIETERKA NOWA 2013-01-27 17:23:53
no i tu Cię zdziwię, bo i pieniądze się zgadzają, i umowę dostałam- a co fajniejsze - dostałam również za ankiety robione w grudniu - w żadnej firmie nie dostałam tak szybko i rzetelni kasy , pracuję dalej:)))))
miłosz 2013-01-28 23:43:23
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawdato tez prawda
abba 2013-02-05 19:41:29
(usunięte przez administratora), a kase dostaje i w sumie za to co dostaje to sie zgadza ale pilnuje żeby sie zgadzała.
pawel 2013-02-12 20:46:55
mnie się kasa zgadza, robota jest - nie narzekam
wiktor 2013-03-05 10:25:50
no widze ze ktos nadrabia zeby ta firme pokazac w kolorowych obrazkach fakt w lodzi hca tylko (usunięte przez administratora) do pracy tylko rewolucja nas uwolni od tych (usunięte przez administratora)
abba 2013-03-07 14:52:10
Aj tam narzekacie wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.Przecież nikt nie każe pracować przy ankietach. Znajdżcie sobie inne zajęcie i tyle po co to ciągle narzekać.
wykorzystana 2013-05-02 15:06:55
(usunięte przez administratora)CZY NIGDY WAS NIE ZASTANOWIŁO DLACZEGO JEST W TEJ FIRMIE TAKA ROTACJA ANKIETERÓW? (usunięte przez administratora)
Basia 2013-07-12 00:22:11
Praca jest, mają jej dużo, ale jej jakość pozostawia wiele do życzenia... Stawki mocno zaniżone. Wypłaty w miarę na czas, ale bardzo okrojone, bo podobno coś było nie tak, ale co, tego już dowiedzieć się nie można... Atmosfera okropna,(usunięte przez administratora)... Nie polecam.
Maja 2013-07-13 08:27:47
Ja tam nie wiem kasę dostaję praca jest i czego chcieć więcej nie o to chodzi,że chwalę tą firmę pracowałam u gorzej płacącego koordynatora dlatego nie narzekam a stawki jak stawki jak wszędzie.
Milka 2013-07-13 20:29:27
Gdzie można przeczytać o Topolskiej?
hihi 2013-12-06 15:49:51
pasz rację stawiasz kolacje, a na marginesie mnie też wyrzucili bo ściemniałam i mogą mnie pocałować, zresztą takie pierdoły jak ty też, idziemy do biedronek
1
pietrusia 2014-01-09 20:54:59
Najgorsza firma w jakiej pracowałam, zero profesjonalności, aatmosfera tragiczna, (usunięte przez administratora)Ostrzegam wszystkich przed ta firma!
pietrusia2 2014-01-23 21:20:35
Pietrusia
ty po polsku mowic:)) haha to i moze ankiety tak robic jak mowic
marcin 2014-02-01 22:57:24
Za to teraz pracuje tam również miła i symaptyczna blondynka, i zupełnie inaczej od razu się zrobiło w tym biurze :)
Ankieterka 2014-02-07 16:50:05
Nie do końca rozumiem oburzenie. Rotacja? A gdzie jej nie ma? Wszystko zależy od rzetelności pracownika. Tyle. Ja pracuję od roku. Stawki jak wszędzie, wypłacane pieniążki zawsze. Może i racja , nie w przeciągu miesiąca, ale błagam Was, to nie praca na utrzymanie a dorobek. Za dojazdy zawsze miałam ładnie płacone. Potraceń praktycznie wcale, wpadki były na początku -mój błąd i tyle. A to że wam obcinają? Jesteś tak pewny że all przeprowadzone zgodnie ze scenariuszem? Jak dla mnie, im mniejsza konkurencja wśród ankieterów tym lepiej, także trwajcie w negatywnej opinii. Zdrówka życzę.
kirykusownik 2014-02-07 19:24:23
durna ty (usunięte przez administratora)napisz coś konkretnie dla ludzi a nie swoje wypociny z kina wzięte..................
tralalala 2014-02-25 14:21:24
Co Wy się tak uwzięliście na ten omnibus idźcie do biedronki jak Wam nie pasuje a nie na forum swoje wypociny piszecie.(usunięte przez administratora)
Ankieterka 2014-03-01 17:25:36
no tak jaki rozum takie zdania, nic komentować nic dodać tylko w lustro spojrzeć :)
rezzer 2014-03-28 04:15:59
ja idę jutro na rozmowę rekrutacyjną. Zobaczymy jak będzie i dam znać bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie te negatywne opinie. Jak się nie sprawdzi to się nie dowie :)
nici 2014-04-15 11:39:47
och wy durne pały co wy tam politykujecie , jak mawiał min. finansów do posłów do roboty ......, w omnibusie jak wszędzie piszą: złoto i brylanty rozdają za ściemy, lewe numery i fałszerstwa , he, he pieniadze za co? do prokuratury was osły podać za fałszerstwa, kurde chyba mnie też .... zagalopowalem się :))
1
Aaaa 2014-04-30 22:42:50
Nie prawda, wcale nie jest tak jak piszą tutaj wszyscy, jeżeli nie robisz ściem i nie kombinujesz to zarabiasz normalne pieniądze. Co do atmosfery, nie można narzekać dużo się poprawiła od kiedy jest nowa pracownica. Uczciwą pracą dojdziesz do celu.
mirek 2014-05-01 16:50:10
Najwięcej narzekają ci, co w oprócz kloca w sraczu, nic więcej sami nie zrobili...
kiedyś 2014-05-03 11:47:04
widzę że poziom osób pracujących tam czyli zachwalających firmę pozostawia wiele do życzenia. (usunięte przez administratora)
mirek 2014-05-03 20:02:50
jakie uwagi - taka odpowiedź , na nic więcej nie zasługujesz. Twój poziom jest żenujący i uwagi również. Pani Mryniu jeśliś taka odważna to dlaczego chowasz się za nickiem????
Poza tym nikt nikogo do pracy nie zmusza, w tym p.Topolska/ stać mnie na szacunek w przeciwieństwie do połowy uczestników/ - więc tym bardziej mnie dziwi, ze pracujesz dla kogoś kogo nie lubisz????
ja też 2014-05-04 09:56:03
ja też tam pracowałam i nie polecam, właścicielka jest zwykłą oszustką , naprawdę unikajcie tej firmy.
ja też 2014-05-04 09:56:03
ja też tam pracowałam i nie polecam,(usunięte przez administratora)naprawdę unikajcie tej firmy.
Monika 2014-05-09 22:52:32
Szkoda,że nie trzeba się logować żeby móc się wypowiadać na forum i pewnie mniej wpisów by było każdy odważny jak anonimowy,widzę że co niektórzy to po wszystkich koordynatorach jadą równo,a najlepsze jest to że piszą to samo na każdym forum i tak gdyby ktoś chciał się czegoś konkretnie dowiedzieć o pracy to tu się niestety nie uda,bo wszyscy są nie zadowoleni bo chyba życie mają nudne i wyrzucają swoją złość na innych to szybciej czas płynie.Pozdrawiam tych nie zadowolonych jak chcecie ulepszać świat to zacznijcie od siebie a innym dajcie oddychać świeżym powietrzem nikt nie musi waszego smrodu wąchać wszyscy winni tylko nie wy,no ale cóż niektórzy głowy mają po to żeby deszcz do środka nie padał.
Monika 2014-05-16 19:45:32
Ty inteligencją też nie grzeszysz sens wypowiedzi jest tylko wystarczy trochę pomyśleć a niektórych myślenie boli i głowy mają po to żeby im deszcz do środka nie padał a skoro jesteś tak mądra i Twoje wypowiedzi nie są żenujące to idź do szkoły i pisać się naucz poprawnie
Ilonka 2014-07-04 14:52:16
Prosiłam o odpowiedź w sprawie stażu na ul. Brodnickiej w Szczecinie, odpowiedź otrzymałam dopiero o godz.14.00 w piątek. Pani dyrektor uczyniła to co w Polsce zazwyczaj się praktykuje, czyli zrobiła ze mnie osobę winną tej sytuacji! Nie mogła mi poświęcić 2 minuty rozmowy, pani Ilono niech pani przyjedzie po skierowanie o tej godz. . Nie a po co? ! Nie mogłam odebrać skierowania w piątek do godz.15.00 bo mam wizytę u okulistki, za to będę musiała być o godz.9.00 w poniedziałek po skierowanie i dostać się do pośrednika do godz.10.00. Pani dyrektor Omnibusa zadzwoniła do Urzędu Pracy, żeby poinformować mnie, jaką to jestem osobą niekompetentną. Jak dobrze, że nie dostałam tam stażu ,ufff, czuję ulgę :-) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:-) Pozdrawiam
1
zainteresowana 2014-08-27 14:54:56
podaj namiary na te osoby, bo ja też mam problem:(
xx 2014-08-27 15:26:24
Dorotko, nie pogrążaj już siebie bardziej niż jesteś pogrążona na tą chwilę.
ściema 2014-08-27 15:34:21
Litości DH !!! przyjdź po lusterko :)
ice 2014-08-27 22:32:31
(usunięte przez administratora). Teraz to już bedzie tylko lepiej niz było, nie ma osób, które psuły charakter tej firmy i kombinowały za jej plecami!! Proponuje, aby każdy sam się przekonał jak jest na prawdę, a najlepsze jest to, że młode osoby same pytają o pracę i chcą pracować !!
ice 2014-08-30 18:57:33
Jęzęli stworzą taki zespół jaki się tworzy w tej chwili powoli to sądzę, że na pewno bedzie w tej firmie wszystko OK!!! A wszyscy którzy się boją przyjsc do tej pracy bo naczytają sie głupot, że ta firma nie płaci, to niech się ogarną i sami zobaczą jak jest naprawdę!! Najlepiej zszargać komuś opinie i później ją w kołko powtarzać!!
Anna 2014-10-03 14:27:47
Muszę przyznać, że pomimo iż naczytałam się takich opinii i nie dokońca byłam pewną czy dostane wynagrodzenie jeżeli przyjdę tutaj do pracy to zaryzykowałam i przyszłam. Okazało się, że panie w biurze są miłe i uprzejme, atmosfera jest ok. Wypłata na czas. Nie warto kierować się takimi opisami ...
ice 2014-10-05 16:28:17
wystarczy isc do dziewczyn do biura, one tam wszystko wytłumaczą co i jak i to wszystko. Nie potrzebne zadne cv i list motywacyjny. pozdrawiam
Katarzyna 2014-11-16 18:31:05
a kto to czarna wdowa?
Gosia 2015-02-17 16:35:28
Co Ewcia? Prawda w oczy kole?

PS Pudło z tą Dorotką - nie martw się oszustko i Ciebie kiedyś sprawiedliwość dosięgnie. Na każdego przyjdzie pora.
zj 2015-05-28 17:22:49
daj fona to podzielę się z tobą newsami, a warto
ankieter 2015-05-28 21:54:04
a ja uważam, ze według zarządcy miejskiej plaży Macieja Czerkawskiego, kąpielisko jest sprzątane przed sezonem letnim już od 11 lat, ale nigdy wcześniej nie natrafiono na podobne znalezisko. Jak mówił, kąpiele w jeziorze Sajmino są niezwykle popularne wśród turystów spędzających wakacje w okolicach Ostródy.
Gosiulub 2015-07-02 19:20:11
Ty Gosia p...z do no i co wykombinowalas
Ola 2015-10-14 01:10:02
Czytam te opinie o Omnibusie w Łodzi i nie wiem teraz bo jest więcej negatywnych niż pozytywnych. Dostałam od nich oferty pracy dla nauczyciela języka japońskiego, ale chciałam się zapytać o warunki pracy i czy wynagrodzenie jest na czas czy jak zwykle jakieś kombinacje? Znalazłam jeszcze tutaj opis tej firmy, ale wiadomo, że być może jest to mało wiarygodne źródło (usunięte przez administratora)
ewa 2015-11-06 22:21:36
NIE POLECAM !!!
j 2015-12-18 09:45:38
to zbieznosc nazw firm trzeba czytac kto prowadzi firme
Mikrus 2016-05-15 14:37:57
Ogólnie Omnibus całkiem nieźle sobie radzi, muszę powiedziec, że jeśli chodzi o Sosnowiec, to jest to z pewnością jedna z lepszych firm, moim zdaniem plus nad plusy że uczą dzieci na zniżkach specjalnych
Zostaw swoją opinię o Omnibus - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omnibus