logo EXPO SILESIA Sp. z o. o.

EXPO SILESIA Sp. z o. o.

Sosnowiec

Opinie o EXPO SILESIA Sp. z o. o.

asd 2011-03-25 13:30:30
Potwierdzam powyższe wpisy jako (na szczęście) były pracownik.
Jak ktoś lubi zapierdziel za śmieszne pieniądze to polecam :>
Raku 2011-03-25 13:39:53
E no nie przesadzajcie, moja firma jest profesionalna i dba o pracownikóf.
anonim 2011-03-25 13:42:54
praca w weekendy; praca po godzinach w targi po 12-14 h, rozliczane godzina za godzine. (czyli za 12 h w niedziele masz do odbioru 12 h w tygodniu).
nieboraczek 2011-03-25 23:49:02
Bo nie umiecie się przystosować:)... praca w expo jest jak TEATR! :D:D:D tylko suflerów brak i sztuki marne bez widowni.
blee 2011-04-13 00:34:40
gdzie jest prezes gdzie jest prezes!?!?!? tu jest expo! tu jest expo!
Maklerka 2013-04-12 14:39:03
Bardzo miła atmosfera pracy, chociaż to zależy pewnie od działu - całe szczęście ominęła mnie praca w targowym :P Praca po godzinach jest jak najbardziej uzasadniona, w końcu to nie urząd, gdzie można sobie siedzieć i ziewać 8 godzin dziennie. Ciekawe projekty, duże zróżnicowanie zadań, zaufanie do pracowanika niestety trochę ograniczone - firma nie pozwala korzystać swobodnie z telefonu czy internetu, prezes za bardzo patrzy na ręce i są problemy z firmowym sprzętem :/ Za to szybko można awansować, no i dogadać się z zarządem ;)
antek 2014-03-10 16:46:11
Ciekawe tylko, czy się expo silesia tak rozwija, czy po prostu ludzie od nich odchodza, miejmy nadzieję, że to pierwsze.
piksel 2014-03-11 19:34:23
firmy pokroju Expo Silesia ciągle są w modzie. Tak samo jak konferencje, które są przez nich organizowane
Były pracownik 2014-04-19 23:05:07
Expo Silesia to dobra firma. Zarobki może nie powalają, ale pensje wypłacane są zawsze terminowo. Jeśli ktoś po studiach prywatnych bez doświadczenia liczy, że będzie dostawał kokosy, to nie zna realiów rynku pracy i wartości pracy. To bardzo dobre miejsce dla osób, które cenią sobie zyskanie doświadczenia przygotowującego do pracy na stanowiskach managerskich. Ale nie jest to miejsce dla obiboków, którzy za siedzenie chcą dostawać wynagrodzenie. Może i kadra zarządzająca nie jest z bajki, ale pokażcie mi firmę, w której wszystko chodzi jak w zegarku i wszyscy są do rany przyłóż. Jako były pracownik śmiało polecam tą firmę ludziom młodym, po studiach lub na ukończeniu, którzy mają świadomość, że do wielkich rzeczy dochodzi się ciężką pracą, są głodni doświadczenia i nie mają wybujałych wyobrażeń o tym jak powinna wyglądać praca po studiach. Zespół może nie jest duży, ale jest tam wielu życzliwych pracowników i dużo dobrych ludzi. Na ewentualne słowa krytyki powiem, że każdy ma coś za uszami i nikt nie jest święty.
1
ania 2014-11-29 14:59:24
Witam, expo silesia poszukuje obecnie hostess, praca ma polegać na obsłudze stoisk targowych podczas imprez targowych. Wymagania wszystkie spełniam, pracowałam już nawet jako hostessa, jednakże jak widze ofertę w zamian, to nie napisali zbyt wiele, bo to jedynie informacja, że dają pracę na umowę zlecenie. Ktoś może wie coś więcej na co można liczyć?
marti 2015-02-03 14:37:27
hej ania. czy może pracujesz w EXPO? mogłabyś napisać swoje spostrzeżenia? ja obecnie poszukuję pracy i jestem zainteresowana stanowiskiem o którym piszesz/ zastanawia mnie głównie jaka jest tam umowa i jaka stawka dotycząca wynagrodzenia. Opinie są dość pozytywne więc zapewne warto starać się tam o pracę
Miton 2015-02-18 01:47:55
Tak się zastanawiam czy praca bezpośrednio dla Expo Silesia jest ciężka? Rozumiem, że zwykle ludzie pracujący dla nich zajmują się rozsyłaniem ofert, umawianiem spotkań czy negocjowaniem cen za wynajem obiektu z poszczególnymi organizatorami targów czy firmami, które zamierzają się wystawić na takich targach. Czy w ogóle aspekt finansowy jest zadawalający?
żarłacz 2015-03-04 17:46:36
za bardzo to wszystko uogólniłeś Milton . Oczywiście to czym ludzie w Silesi się zajmują zależy od tego na jakie stanowisko akurat są przyjęci. I tak z tego co widziałem na przykład do centrum Expo w Sosnowcu obecnie Silesia poszukuje kilku osób a wśród nich na przykład elektryka, który jest tam niezbędny
egon 2015-05-10 04:01:24
elektrycy wszyscy w Holandii, a ostatni byl prezydentem
nie rozsmieszajcie mnie ta firma to totalna zenada, ja tam nawet w nocy i w dni wolne chetnie pracuje, ale nie z takim zespolem, wymiencie choc jedna zyczliwa osobe???
Plotki, pogaduszki w biurze i obmawianie sie po katach.
romek 2016-05-07 23:02:44
jak na razie to widze tylko oferte pracy do nich jako hostessa.
Zostaw swoją opinię o EXPO SILESIA Sp. z o. o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EXPO SILESIA Sp. z o. o.