Termo-Precyzja Sp. J.

Wrocław

Opinie o Termo-Precyzja Sp. J.

anonim 2011-03-22 13:21:47
prosze o opinie,mam pracowac jako spawacz firmie termo-precyzja.dzieki
5
anonim 2014-04-02 20:38:29
Od strony kilenta mogę powiedzieć, że firma jest raczej dobrze zorganizowana. Personel świetnie zna sie na temacie, wiedza na poziomie uniwersyteckim. Jak się tam pracuje to nie wiem, ale byle kogo to chyba nie zatrudniają - firma ma charakter zdecydowanie ekspercki.
ja 2014-05-11 22:14:48
Szkoda czasu chyba,że nie ma się nic lepszego na widoku.
arek 2014-05-31 19:28:42
No własnie, firma ma wykonania profesjonalne, opinie klientów to potwierdzają, ale pytanie jak Termo - precyzja traktuje zatrudnionych u siebie, czy atmosfera jest ok?
arek 2014-06-21 15:17:48
Poszukuja obecnie specjalisty ds. zakupów oraz doradcy techniczno handlowego, może cos wiecie na temat tych stanowisk?
znawca 2014-06-21 22:23:42
od zawsze ich poszukuja
arek 2014-06-29 21:42:57
Rotacja
1
Ciekawski 2014-06-30 01:04:36
Napisalem miesiac temu swoje zdanie na temat pracy w tej firmie. Opinia znikneła, już wcześniej dochodziły mnie słuchy że to "po znajomości" i nieprzychylne opinie są usuwane. Pora to udokumentować coby nie rzucać pustych oskarżeń.

Podsumowując - unikać pracy w tej firmie, na prawdę nie warto.
1
Ciekawski 2014-06-30 01:07:18
Średnia ocena z 73 opinii 4/6. JASNE ;D;D Chciałbym ich poznać.
kaznodzieja 2014-07-16 09:19:15
Generalnie
Jakość produktów uważam za wysoką i tu faktycznie firma się stara.
Od strony pracownika problemem jest chaos organizacji czasu pracy....
W firmie kazda osoba decyzyjna chciała by za dużo na raz ogarnąć i powstaje bajzel organizacyjny...co przelewa się nastrój działu handlowego i zarobki.
Same produkty naprawdę fajne i jest w nich potencjał do sprzedazy ale nie przy takiej organizacji pracy i podejścia .........
Są tam potrzebne głębokie zmiany.....
1
anty 2014-10-03 23:34:10
@limo - głupszej, sztucznej, fałszywej rekomendacji nie dało się już napisać?
1
Sara Antonina 2014-10-07 18:39:37
Nie licząc produkcji w firmie pracują prawie sami młodzi ludzie, co nie zawsze jest plusem. Od pracownika wymaga sie szerokiej wiedzy teoretycznej i znajomosci zagadnien technicznych zwiazanych z branżą. To jak się czujsz w firmie zależy głównie od tego jak dobrze przyswajasz wiedzę, osobom, które nie ogarniają może być ciężko sie przystosować. W firmie panuje lekki chaos, czasem brakuje jasno zdefiniowanych obowiązkow, widac to zwłaszcza gdy zadania wymagaja współpracy miedzy dzialami.
ja 2014-10-29 22:16:54
I na zainteresowaniu polecam poprzestać.
innowierca 2014-11-04 11:28:59
Jeśli chodzi o kierownictwo, faktycznie są to profesjonaliści, znają się na swojej robocie bardzo dobrze. W końcu to właściciele, więc im zależy :) Jest również kilkoro pracowników, którzy też wiedzą, o co chodzi. Reszta pracowników to ludzie, którzy pracują tam 2-3 miesiące, po czym się zwalniają. Jeśli chodzi o zarobki, to firma płaci naprawdę bardzo marnie. A za mówienie między sobą o zarobkach wylatuje się z pracy :D Odradzam.
stefania 2014-11-18 19:31:30
również muszę powiedzieć że jakoś produktów i usług mają na najwyższym europejskim poziomie. i to mnie już poniekąd przekonuje żeby starać się o zatrudnienie.pozostaje jednak jeszcze kwestia wynagrodzenia comiesięcznego która zadecyduje ostatecznie czy się do nich zaciągnę. proszę podajcie kwotę dokładną lub bardzo przybliżoną
majkel 2015-01-14 13:00:20
@karlik Większość pracowników ma umowę-zlecenie, więc tak naprawdę nie mają żadnych praw. A przyczynę muszą właśnie podać wtedy, kiedy masz umowę na czas nieokreślony. Jak masz zwykłą, albo zleceniówkę, to mogą robić co chcą.
Luizjana 2015-02-21 14:24:28
Produkcja wszelkich przemysłowych czujników temperatury jest na pewno bardzo wymagająca - co i rusz mogą pojawiać się nowe projekty, urządzenia o innych parametrach, także sytuacja jest na pewno dynamiczna. Dzięki temu w firmie chyba nie można narzekać na innowacyjność. Ciekawe tylko jakie warunki oferowane są pracownikom.
Misiek 2016-03-16 13:11:01
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) Czemu są kasowanie opinie? Z (usunięte przez administratora) perspektywy kontrahenta firm ma może i dobrze wypada jednak pracownika nic tam dobrego nie spotka. Na umowie bzdury reszta pieniędzy pod stołem co do atmosfery jaką tam panowała A wątpię by coś się zmieniło teraz na lepsze masakra nie mówić nie rozglądać się często wychodzić do toalety też nie można było bo zaraz szef przyjechał z tekstem "był Pan w toalecie już 2 razy i to po 5 min za chodzenie do toalety ja nie płacę " takich histori mógł bym mnóstwo przytoczyć. Ale prace polecam dla wszystkich tam można zobaczyć i docenić swoją poprzednią pracę. Pozdrawiam Panią Krysie
Ok 2016-03-29 08:28:14
Szczerze, to pracuje w chwili obecnej w T-P i tak naprawdę, to złego słowa nie mogę powiedzieć. Czy szefostwo wymaga? - tak. Czy pilnuje, żeby nie było za dużo przerw? - tak. Ale z drugiej strony nie ma problemu jak ktoś się źle czuje wyjść wcześniej z pracy, albo na chwilę wyskoczyć coś załatwić. Płatności w terminie, umowa o pracę, fajna atmosfera. Szefowie skarcą jak jest źle, i pogłaszczą jak jest dobrze. W mojej ocenie nie ma się za bardzo na co skarżyć.
Adari 2016-06-03 20:12:17
Te czujniki w Termo to jest jakiś high-tech czy taka mechanika z kawałkiem chińskiej płytki? Pytam bo chciałbym wiedzieć czy jest tam praca dla inżyniera i jakieś perspektywy na rozwój? Czy osoba z dobrą znajomością rysunku technicznego i umiejętnościami obsługi narzędzi do projektowania się tam przyda? Zastanawiam się czy warto wysyłać CV jak nie ma akurat naboru na kogoś takiego, tak na przyszłość gdyby potrzebowali?
karol 2016-06-17 17:27:47
Adari' zezeli chcesz aplikowac na Doradzce technicznego to musisz miec 2letnie doswiadczenie w sprzedaży
Zostaw swoją opinię o Termo-Precyzja Sp. J. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Termo-Precyzja Sp. J.