logo Amlux

Amlux

Szczecin

Opinie o Amlux

LILITH 2011-11-28 18:07:51
Witam . Własnie miałam telefon ze będę pracowała w firmie Amlux na stanowisku koordynatora. Mam pytanie -bo wiem że auta nie dają-jak to jest rozwiązywane? I w ogóle jak tam jest , czy firma jest rzetelna , czy płaci na czas? Za wszelka pomoc dziekuje . [usunięte przez moderatora]
obecny pracownik 2012-03-08 18:10:29
Ta firma to wielka porażka !!!!
123@ 2012-03-13 19:31:00
firmy Amlux nie polecam uciekaćod niej jak najdalej
ZZZ 2012-04-19 18:39:33
miałem kontakt z tą firmą, generalnie umówili się ze mną i zlekceważyli, straciłem czas i pieniądze. ZDECYDOWANIE ODRADZAM JAKĄKOLWIEK WSPÓŁPRACĘ pozdrawiam
slawomirpiotr 2012-06-24 00:40:56
Czy ktos moze cos powiedziec o pracy w tej firmie na stanowisku koordynatora?
anonim 2012-06-24 20:50:51
przeczytaj człowieku opinie i wyciągnij wnioski.
Idz tam gdzie sprzątają , otwórz oczy i dokłądnie się rozejrzyj
czy koordynator jest zatrudniony na leszcza, bez samochodu ?
I wogóle jak jestś desperat to IDŹ nie podam danych radź sobie , ale to tak jak byś poszedł do Impela czy innego molocha.
Zastanów się.
maxmax 2015-06-12 22:05:10
Polecam tą firmę. Firma dba o pracowników i kadra zarządzająca jest OK
axa 2016-03-29 22:06:13
zastanawiają mnie wasze niektóre negatywne opinie na temat firmy, zastanawiam się rónież czy piszą to obecni czy byli pracownicy, jest to dla mnie ważne ponieważ aplikowałam do nich na pracownika serwisu sprzątającego (usunięte przez administratora)
yesl 2016-05-19 20:12:54
No taki samochód to by mi się przydał w sumie @sikkon. Niestety nie ma już oferty na przedstawiciela handlowego. Można się zatrudnić jako kierownik inspektor usługi utrzymanie czystości. Trzeba posiadać doświadczenie w zarządzaniu projektami utrzymania czystości, być komunikatywnym i mieć prawo jazdy kat B.
Zostaw swoją opinię o Amlux - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amlux