brak logo

Monier

Opole

Opinie o Monier

były pracownik_płońsk 2011-01-16 11:01:29
chłopaki jak atmosferka po zwolnieniu skrzyneckiego
macie już może podejrzenia kto będzie następnym kierownikiem?
anonim 2011-03-10 14:37:52
nie mamy pojęcia - ale jedno jest wiadome, że zostanie zwolniony
Generał 2011-03-13 15:50:23
Czemu to takie pewne, że zostanie zwolniony?? Może facet w końcu pociągnie ten zakład do przodu.
Asertywny 2012-02-13 13:04:57
Nie masz czego żałować że nie dostałeś tego stanowiska, (współpraca jest bardzo ciężka). Lecz pomału zaczyna się wiele zmieniać, poprzedniego dyrektora już niema, kolejnego już tez niema, prezes kolejny zmieniony, dyrektor HR policzone dni pracy. Być może wiele się zmieni miejmy nadzieje na "lepsze".
czu357 2012-02-15 08:53:38
Dla mnie zakład jest ok, a HR nie taki zły. ... Z tego co wiem, to HR rzucił papierami..... a czy nowa władza będzie lepsza pozyjemy, zobaczymy
Stary 2012-06-09 20:41:04
Ano rzucił, rzucił i nie jest mu z tym źle... Jest takie powiedzenie \\\\\\\"chwała szefa swego, bo możesz mieć gorszego...\\\\\\\".
takijaki 2012-12-31 19:13:48
I znowu zwalniają.Ogólnie porażka braas pomału chyli sie ku upadkowi
braas 2013-01-10 08:06:28
W Opolu jest nowy kierownik od jakości.Ku...wa, ten facet o niczym nie ma pojęcia,robi tylko dobrą minę.Zresztą jak wiekszość teraz wraz z prezesem.Jeszcze trochę ,a zamkną ten zakład aby niemcom zapewnić robotę.
hm 2013-01-16 08:01:12
Zgadza sie ,jak był gontek to umiał sobie poradzić,a bywało różnie.Teraz wszyscy pracownicy ,a szczególnie na stanowiskach trzęsą tyłkami przed makaroniarzem,co by nie powiedzieć że próbują wchodzic do tyłka.Wiem że nawet telefon od peliniego odbierają na baczność.
gosc 2013-01-21 11:58:54
W latach 90-tych owi menedżerowie, o których tu piszecie dostali gotowe know how wraz z ogromnym budżetem na realizację, do tego koniunktura była jak z bajki... Myślę, że nie trzeba było geniuszu żeby wtedy osiągnąć sukces. Teraz jest prawdziwy czas próby.
gosc 2013-01-21 14:03:06
Drogi Gościu , może Konfederacja dla Pracodawców Lewiatan prowadzi jakieś forum. Tutaj piszemy opinie o pracodawcach
pik 2013-01-30 12:58:43
Nie polecam,od kiedy prezesem jest makaroniarz ludzi mają za nic,liczą sie tylko zyski i nic więcej.Oczywiście oficjalnie mówi i pisze się inaczej ale prawda jest okrutna.
pik 2013-06-14 18:07:29
A na jakie stanowisko?
bibi 2013-07-13 08:13:24
Nie ma po co sie tam pchać.Znowu zwolnienia ,dodatkowo zamykają jeden zakład .
ala 2013-08-30 18:08:48
ja pracowałem z Gontka, Bibika, było jak w bajce. Pomimo, że kapitał zagraniczny dbali o polskich pracowników, nie to co teraz - Polak ma być tanią, nierozgarnientą siłą roboczą .... .
Wykonuje się to rękami polskich "managerów".
pitek 2015-01-17 15:27:42
hejo antek i jak, pojechałeś, jedziesz, cokolwiek się ruszyło ? jeśli tak to przybliż mi ten temat, jeśli mozesz oczywiście, bo ja też chciałbym się ruszyć, bo po pierwsze chce zarobić a po drugie muszę się wyrwać ze swojego grajdołka, bo nie ma tu nic ciekawego. Więc uważasz że warto zaufać Monierowi?
hania90 2015-03-20 16:09:28
ponawiam pytanie do antka, czy cokolwiek się ruszyło w twojej sprawie? no chyba że pojechałeś i nie masz tam internetu, tak długo się nie odzywasz że można takie wniąski wyciągnąć. mogłóbyś odpisac i nie pozostawiać tematu bez odpowiedzi. ja również tak jak ty chciałbym wyrwac się z mojej małej mieściny, możesz mi w tym poniekond pomóc
xxx 2016-06-03 06:40:33
Myślę, że w takim razie nie wiesz co to SAP...skoro piszesz o jakiś programach...
misiek 2016-06-19 10:36:04
xxx' czy na stanowisku Junior Sap, oferują umowe o prace i patrza na doswiadczenie?
Zostaw swoją opinię o Monier - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Monier