logo Carrefour Polska

Carrefour Polska

Gdańsk

Opinie o Carrefour Polska

anonim 2009-05-28 09:09:23
Witam w większej części obsługa tego sklepu jest bardzo wylgarna, O ochronie już nie wspomnę. A nikomu nie życzę robienia zakupów u nich na fakturę z opóżnioną płatnością. Dziękuję bardzo. Nie dojż że towar stał u nich długo po mimo wpłaty na konto to jeszcze nikt niechciał mi go wydać. Dopiero po awanturze którą zrobiłam towar mi wydano ale z wielką łaską. W domu okazało się że stół jest mocno uszkodzony. I nadaje się do wymiany lub oddania. Teraz będę walczyć o stół. Ale nie polecam nikomu tego sklepu. Ceny na półkach też się nie zgadzają z tymi przy kasie.
1
anonim 2011-06-12 18:28:10
hipermarket jest ok natomiast jest duzo ukladow z pracodawcami na dzialach tj dz.textylia pan kierownik i pracownica PaniSylwia ktora chodzi i cały czas go uwodzi az ochydnie patrzec pracowałam na tym dziale moze cos sie zmienilo
1
Carrefour Szadułki ul.Przywidzka 2012-03-28 22:58:19
Dziś byłem na zakupach na Przywidzkiej. Stojąc przy kasie, którą obsługiwał jakiś młody chłopak. Musiał wycofać jakiś towar, zadzwonił po kierowniczke. Pani ta przyszła po chwili wydzierając się na kasjera przy ludziach. Tłumaczył się on że pracuje dopiero pierwszy dzień. Robiłem tam zakupy często ale po tym co zobaczyłem chyba rezygnuję i zrobię je obok.
3
ex-kasjer - Morena 2012-11-12 15:23:24
Dobra atmosfera pracy (szczególnie po przepracowaniu kilku tygodni)i jest to opinia generalna o nadzorze kas, biurze liczb oraz na linni kasjer-kasjer czy kasjer-ochrona, kasjer-pracownicy sali sprzedażowej) dużo można zyskac poczuciem humoru, bywały sytuacje gdy krytykowano mnie lub moją pracę (drobne spóźnienie, negatywny wynik wózka testowego, kilkukrotne niezauważenie złego oznakowania towaru na wagę przez klienta co skutkowało zamieszaniem w Punkcie Obsługi Klienta) ale nigdy nie naruszało to zasad dobrego wychowania i zawsze było czytelne co trzeba zmienić/poprawić. Poza tym tradycyjnie - są osoby które zadzierają nosa czy osoby złośliwe ale większość pomocna, wyrozumiała i starająca się wykonywać dobrze swoją robotę

Przerwa 15min ale nikt nie zbluzga jeśli potrwa chwilę dłużej, dojście do \"jadalni\" , toalet też w miarę rozsądnej odległości, jest miejsce by zostawić rower pod kluczem

Głowne minusy:
zimno na kasach przy lodówkach, przy tekstyliach czasem zbyt gorąco
brak zamykanych szafek pracowniczych (zdarzają sie kradzieże)
zdarza się trafić na zniszczone kszesło ale można wymienić
2
Alma 2014-06-02 14:26:31
Większość to stek bzdur.Pracuje dłuższy czas to widze jak wyglada praca od środka.Faktycznie praca nie należy do lekkich ale jak ktoś chce odstawiać lipę to po co idzie i zatrudnia sie?Nikt nie lubi za kogoś pracować to chyba normalne?Wymagamy sami pracowitości i nie tolerujemy złodziejstwa i cwaniactwa.Wiec zastanówcie co chcecie robic i gdzie pracować.
3
Alma 2014-06-02 14:27:13
Większość to stek bzdur.Pracuje dłuższy czas to widze jak wyglada praca od środka.Faktycznie praca nie należy do lekkich ale jak ktoś chce odstawiać lipę to po co idzie i zatrudnia sie?Nikt nie lubi za kogoś pracować to chyba normalne?Wymagamy sami pracowitości i nie tolerujemy złodziejstwa i cwaniactwa.Wiec zastanówcie co chcecie robic i gdzie pracować.
Klientka 2014-12-12 11:03:44
Bywam często na zakupach w Carrefour że na ul. Rogalinskiej na Ujescisku i wiem ze praca w handlu nie jest lekka bo Sama pracuje ale w innej branży. Personel sklepu jest dosyć miły i sympatyczny. Bardzo dużym minusem jest pracownik ochrony / młody chłopak / który jest bardzo nie miły, arogancki i wrecz bardzo wscibski wobec klientów. Nie ma możliwości w spokoju zrobienia zakupów! Czuje się wręcz traktowana jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i szykanowany przez Tego pracownika ochrony.
LALA 2014-12-12 17:01:33
".... wiem ze praca w handlu nie jest lekka bo Sama pracuje ale w innej branży" trochę się to kupy nie trzyma , skoro pracuje Pani..... w innej branży .... (sic) Pozdrawiam
Ewa 2015-04-09 17:47:02
Pracuje od kilku lat .Generalnie jest w porzadku , sympatycznie , grupa zgrana ale zarobki tragiczne.Ciagle wszyscy liczą ze Prezes obudzi sie ale z tym kiepsko .Trzeba pracowac za dwie albo trzy osoby a i tak czasu brakuje.Niestety ograniczono zatrudnienie juz dawno i obecnie na prawdę jest ciezko.Wymagania pracodawcy wysokie , mieszanie w grafikach częste zmiany albo praca po godzinach- obecnie szykuje sie rewitalizacja sklepu podobno wszystko maja robic sami pracownicy wiec bedzie jeszcze trudniej.Ogolnie praca w hipermarkecie nie nalezy do lekkich i zatrudniając sie nalezy o tym pamietać ale -wszystko dla ludzi!
Carrefour Szadółki Przywidzka 2016-05-05 21:40:20
Carrefour - super market dla białych murzynów. Dlaczego tak brutalnie ? Już tłumaczę. Będąc na zakupach parokrotnie, to co zobaczyłem stojąc w kolejce do kasy, czekając na numerek przywołujący klienta do danej kasy przyprawiło mnie o zawrót głowy. Kasjerki, które na prawdę ciężko pracują na taśmie mają towar kilku klientów, obsługują w miarę sprawnie i w większości są naprawdę miłe, są poganiane przez kierownika, bądź menadżera, który chodzi za linią kas i krzyczy "Guzik Guzik ! ". Innym razem też jakaś "Pani", która pewnie zajmuje wyższe stanowisko także stoi koło linii kas i skanduje to samo hasło. Tylko bata im brakuje w ręku. Może zamiast tresowania pracowników, których i tak jest mało, warto by było zacząć szanować ludzi i zatrudnić więcej pracowników, żeby ludzie nie pracowali ponad siły. To taka propozycja do przemyślenia dla szefostwa tego marketu. Praca w takich warunkach jest przerażająca i patrząc na nią z pozycji klienta współczuję wszystkim kasjerom i życzę im wytrwałości i poprawy warunków pracy.
1
lulek z mnichowa 2016-05-18 21:33:59
carrefour gdańsk szadółki: powinni wymienić Panią obsługującą dział wędlin na jakiś lepszy model - bez zaprogramowanej funkcji "obsługuję kogo chcę i kiedy chcę" i usunąć wirusa o długiej nazwie "sąsiedzie do czego ta kiełbasa? do kapusty zasmażanej? - to i mi do pracy przynieś - sobie odgrzeję w mikrofali". no chyba że to jakiś limitowany próbny model - to ok, jakoś to przeżyję.
1
Kasia4 2016-09-04 20:25:52
Gdansk Schuberta, Kobieta w recepcji dramat!!!!!! Bylam 31 wrzesnia 2016t, potrzebowalam jej pomocy... a ona obrazona, mina "srajaca", łaska, ze tam pracuje??!!! Nieuprzejma, niesympatyczne bee
Pracownicy Carrefura 2016-10-12 22:28:38
Menadżer ochrony Krzysztof Kwieciński jest agresywnym, tępym osobnikiem, który znęca się na ludźmi. Kiedy Carrefour zajmie się tak wulgarnym człowiekiem, który znęca się nad ludźmi pracującymi na Carrefurze. Jeszcze trochę a pracownicy napiszą skargę o mobbing i dopiero będzie niemiła sytuacja.
1
bi 2016-10-12 22:42:01
No dobra, ale jakich zarobków może się spodziewać menedżer ds. instalacji chłodiczych? Na pewno staki są adekwatne do powierzanych zadań czy wypełnianych obowiazków. Ciekawe jest tylko czy socjale sa u nich standardem. Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
Nina 2016-11-17 19:17:56
Pracownicy Carrefoura, może coś trzeba z tym Kwiecińskim zrobić. Jak długo będzie ten osobnik dręczył ludzi, mobbing jest karany. Czemu jeden człowiek może może tak się zachowywać. W grupie siła, można wysłać meila do jego przełożonego, niech w końcu się dowie co wyprawia ten pseudo menager.
Krzysztof_piekarski@carrefour.com - to jest adres do kierownika regionalnego. Myślę, że wiele pracowników i współpracowników podpiszę się pod skargą na tego człowieka, który myśli, że jest nie tykalny.
Ewa 2016-11-24 22:02:05
Witam.
W dniu 23.11.2016r wybrałam się z mężem na zakupy do sklepu CRREFOUR na Przywidzkiej 6 w Gdańsku .
Tego samego dnia otrzymałam w bankomacie kupon rabatowy 20% na artykuły szkolne, co dodatkowo zmobilizowało mnie do zrobienia zakupów w tym dniu. Jestem klientką sklepu od lat , ale takiej obsługi w kasie jeszcze nie widziałam. Na początek Pani kasjerka nr 051 zapytana czy może nam sprawdzić cenę odpowiedziała, że nie, więc mój mąż (już nie najmłodszy) pofatygował się przez pół sklepu do czytnika w tym czasie Pani kasjerka ochoczo wdała się w dyskusję z koleżanką, w tym czasie wrócił mój mąż , ale Pani nie zauważyła, więc musiałam jej zwrócić uwagę aby przystąpiła do pracy, ponieważ spieszymy się i tu się Pani naraziłam. Zakupy na sumę 143,79 składały się z kilkunastu artykułów po kilka lub kilkanaście z tego samego rodzaju, na przykład z 17 paczek przecenionych parówek, kilku buteleczek wody itd. Pani ze stoickim spokojem, nie spiesząc się celebrowała kasowanie sztuka po sztuce, przy tym komentowała w sposób wyjątkowo bezczelny, że robimy zakupy z przeceny czy te parówki na pewno są w tej cenie no i w momencie kiedy chciałam skorzystać z kuponu rabatowego na mazaki i kredki, stwierdziła , że nie są to artykuły szkolne, a jakie zapytałam? No chyba ślepa nie jesteś skoro nie wchodzi na kasę. Faktycznie korzystam z okularów. Po czym Pani kasjerka doczytała, że to zniżka do małego Carrefoura, że trzeba wiedzieć w jakim się jest sklepie i czytać umieć.
Kontakt z Tą pracowniczką firmy pozostawił we mnie ogromny niesmak, niesympatyczna, nieuprzejma, brak elementarnych zasad profesjonalizmu i przede wszystkim kultury . Sama pracuję w firmie handlowej, nie wyobrażam sobie abym mogła tak obsłużyć klienta.
Co gorsza nie wiem nawet jak Ta osoba się nazywa ,natomiast żal mam do firmy Carrefour, w której od lat zostawiam swoje pieniądze. Gdy pomyślę, że mogłabym trafić jeszcze raz na tą Panią mam ochotę zmienić miejsce robienia zakupów. A tak na marginesie , taśmy papierowej można zużyć połowę, mniejsze koszty dla firmy, pośrednio dla klientów i zaoszczędzić w roku parę drzew.
Pozdrawiam ; Nr wydr.936401 nr dowodu sprzedaży 823360 Data transakcji 2016.11.23.14;27;10 Kasa nr4
Mam nadzieję, że ktoś sprawujący nadzór lub kontrolę potrafi dzięki tym danym odszukać Tą Panią i wyciągnąć konsekwencje. Pozdrawiam Ewa.
Pozytywny.pl 2016-12-04 19:46:28
Bardzo nieprzyjemna pani z usług finansowych pani Krysia
Wręcz opryskliwa interesuje sie wszystkim tylko nie praca .Obserwowalem jej prace od wielu dni zero pozytywnych wyników.Nie poinformowała mnie o karcie jej warunkach w stanie faktycznym ,moi znajomi tez mieli pretensje .Wszystko sie dowiedziałem po fakcie na infolinii .Ta osoba nie powinna pracować na tym stanowisku ,uważajcie na nią !!!!!
Zostaw swoją opinię o Carrefour Polska - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Carrefour Polska