logo Interplastic Roger Żółtowski

Interplastic Roger Żółtowski

Chwaszczyno

Opinie o Interplastic Roger Żółtowski

zapracowany 2015-01-22 20:17:49
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej do sklepu internetowego SPORTPOLAND.COM firmy Interplastic, niestety rozmowa okazała się bardziej próbą wyciągnięcia informacji handlowej niż samą rozmową, po pytaniach "jaki był udział % zysków z zagranicznego handlu w poprzedniej firmie...", "jakie były stanowiska pracy...", "ile osób zajmowało się obsługą" łatwo było się domyślić, że właściciel po prostu szuka sposobu jak może uratować swój ledwo funkcjonujący w sieci sklep, a nie szuka pracownika który może mu pomóc w osiągnięciu sukcesu. Brak jakiejkolwiek informacji o wynagrodzeniu, szkoda, że tak wielu pracodawców uważa, że na rozmowie to oni wybierają drugiego człowieka, a nie zdają sobie sprawy, że wybór leży po obu stronach. Ogólnie w połowie rozmowy podjąłem decyzję, że nie chciałbym pracować z człowiekiem który nawet nie potrafi utrzymać kontaktu wzrokowego w rozmowie.
9
Były pracownik 2015-03-16 20:11:31
Nie polecam tam pracy! Kierownik J.A. ( nie podam dokładnego imienia i nazwiska ) to tyran , stosuje mobbing ! Kasa co prawda w miarę spoko , ale bardzo często się spóźniają z jej wypłaceniem np. 10 dzień miesiąca to piątek więc wtedy powinna już być na koncie , a jest przeważnie 13 w poniedziałek....nie polecam w ogóle tam pracy!!!!!
5
plasticfantastic 2015-04-10 21:37:11
Witam czy obecnie firma potrzebuje ludzi do pracy. I jakie są zarobki za m-c.
anom 2015-04-28 14:39:51
plasticfantastic czytając dwie powyższe opinie widzę, ze jesteś pewnie jednym z tych pracowników którzy dadzą się zgnoić na marną kasę. Moje gratulacje, nie ważne w jakich warunkach i za jakie pieniądze byleby pracować? dzięki takiemu podejściu takie firmy własnie istnieją na rynku. Zastanów się!
1
GRZEGORZ 2015-06-03 21:22:02
FAJNA FIRMA. NIESTETY KULEJE SZACUNEK DO PODWŁADNEGO.
3
PRACOWNIK 2015-08-16 20:06:07
daj się leczyć na nogi, bo na głowę już za późno
obiektywny 2015-09-11 11:23:53
Bardzo nie polecam! Byłem dwukrotnie zapraszany do sportpoland.com na rozmowie w sprawie pracy i jedyne co mogę powiedzieć to słaba próba wyciągnięcia informacji i podanie na tacy gotowych rozwiązań. Słabe podejście + zero odzewu ze strony "rekrutera". Szczególnie kiedy okazuje się, że spora część pomysłów została skutecznie wprowadzona w życie. BTW gratuluję ambasadorów marki i tworzenie tras za pośrednictwem STRAVA!
2
Co za troll z "niej" 2015-11-09 21:29:06
"Czytam te opinie i zastanawiam się czy piszemy o tej samej firmie? Pracuję w Sportpoland.com już dłuższy czas i jestem bardzo zadowolona. Rozmowa kwalifikacyjna przebiegała normalnie i nikt nie pytał o zyski i stanowiska z moich poprzednich miejsc pracy. Wręcz przeciwnie, sporą część rozmowy odbyła się pod kątem moich zainteresowań sportowych. Kiedy dowiedzieli się, że biegam dali mi szansę robienia tego co lubię. Sponsorują moje starty w zawodach. Dostałam koszulkę oraz zegarek przez co nie tylko reprezentuję firmę, ale również poprawiam swoje wyniki na każdym kolejnym biegu. Wypłaty na czas. Kierownictwo owszem wymagające, ale takie jest ich zadanie. Atmosfera w firmie zarówno Interplastic, jak i Sportpoland - powiedziałabym, że wręcz rodzinna. Nie rozumiem więc , jak możecie pisać takie rzeczy? W poprzednich pracach nie zawsze było wszystko ok, a tu jest super i na pewno jeszcze trochę tu popracuję :)"

Ale ty głupoty gadasz. Płacą grosze , a wymagania takie jakbyśmy zarabiali 10.000zł.
spawacz 2015-12-11 12:34:53
moze mi ktos napisac ile tam zarabia spawacz?
spawacz 2015-12-11 17:34:54
2000 to malo dla spawacza
1
pracownik 2016-01-06 17:09:35
Jesteś następną osobą która powinna się leczyć na nogi bo na głowę już za późno.

Ciekawe ile JŻ płaci za wpisy o "rodzinnej" firmie?
1
bonzo 2016-05-25 11:16:23
Hahahaha zmieniło się na plus?! Ty chyba u nas nie pracujesz....ludzie się ciągle zwalniają , bo mają już dosyć.
2
Niuniek 2016-07-06 07:51:50
@bonzo
Święta racja, sama się zwolniłam, miałam już dość od czasu rządów Pani Katarzyny K. firma staje w płomieniach.

Pan Janusz A. też chyba nie wyrabia, ale jemu wcale nie ma co się dziwić. Choć także nie pochwalam jego zagrywek w stosunku do wieloletniego pracownika, są pewne granice w rozmowach między przełożonym, a podwładnym - pan Janusz potrafi przy wszystkich powiedzieć "wyp*******j" i trzasnąć drzwiami jak mała dziewczynka zamiast zachować się jak facet na kierowniczym stanowisku.
Stanowczo odradzam, pracę w takiej firmie gdzie na prawie każdym spotkaniu słyszymy od Pani K.K. - że nie ma ludzi niezastąpionych i jak się nie podoba to wypad.
Premie? Hahahahaha... Pani Kasia pięknie o nich mówi tak samo z resztą jak o wszystkim ale żeby je zobaczyć? No cóż zawsze coś jest z Twojej winy, a nawet jeśli jest dobrze to słyszymy "a to wyrównamy w następnym miesiącu".... Dlatego pokój konferencyjny jest nazywany "Pokojem gdzie rodzą się najwspanialsze bajki"
Z tego wszystkiego to najbardziej szkoda szkoda założyciela, bo w dobrej wierze oddał władanie synowi, który nieświadomie zatrudnił dyrektora operacyjnego (K.K.), który delikatnie mówiąc psuje firmę.
Tak jeszcze dla niedowiarków, proszę spytać się na rozmowie o rotację w firmie... w przeciągu 3 miesięcy pożegnałam 8 kolegów i 4 "nowych" (nie wytrwali 2-óch miesięcy). Firma potrafi trzymać aż do końca trwania umowy próbnej z niepewnością co dalej i w ostatni dzień oznajmiać im, że jednak dziękujemy.
Jeszcze o samej firmie... Warunki mierne, wynagrodzenie dramatyczne, w dodatku firma robi jakieś machlojki z funduszami od Unii Europejskiej ale to już temat chyba dla odpowiednich władz.
Tak jeszcze na marginesie - w wielu opiniach dotyczących firm ma się do czynienia z osobami pracującymi jako tzw. niebieskie kołnierzyki, tutaj drodzy Państwo piszę do was jako przedstawicielka "pracujących umysłowo" więc proszę się dwa razy zastanowić zanim podejmiecie współprace z w/w firmą.
Sportpoland = interplastic!!
19
funfel 2016-07-15 13:37:27
Niuniek czyli wychodzi na to że dobrze zrobiłam rezygnując z pracy u nich na samej rozmowie rekrutacyjnej? Chcieli mnie od razu wziąć do pracy ale odmówiłam
3
Luke 2016-07-15 18:33:06
jak widac, pani Katarzyna nie ma oporow oszukiwac ludzi. Widocznie swoje zarobi a reszte ma w d...obcina stawki w ramach oszczednosci. Kto na ludziach oszczedza??? Niech pokaze przyklad i od siebie zacznie
2
Dave 2016-07-28 13:18:53
To prawda. Pani Katarzyna obcina stawki pracownikom , a jeśli któryś się nie zgodzi na to , to mówi wprost , że nie ma po co jutro przychodzić do pracy. Nawet tam nie idźcie na rozmowę , bo to sensu najmniejszego nie ma.
1
METAL 2016-07-29 17:47:35
Zastanawiam się czy skoro wymieniana Pani Katarzyna obcina stawki, to czy ma powody aby to robić? W dobrze prosperującej i zarządzanej firmie takie rzeczy się zdarzają, to normalne: tnie się premię za brak realizacji targetu, a dorzuca premię za zrealizowany cel. Jak jest w tej firmie? Są ustalone zasady? Ciekawi mnie to, bo chciałbym tam podjąć pracę.
1
SPAWACZ@ 2016-08-08 16:42:12
NIE POLECAM FIRMY!!!OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM DYREKTOR PRODUKCJI NIE DOTRZYMUJE SŁOWA PROBLEM Z WYPLATA WYNAGRODZENIA!!!
3
Zostaw swoją opinię o Interplastic Roger Żółtowski - Chwaszczyno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interplastic Roger Żółtowski