brak logo

AJM ELECTRONICS Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o AJM ELECTRONICS Sp. z o.o.

AJM 2012-09-27 12:16:15
To słaba firma.
kot 2012-12-15 21:19:13
Firma teraz słaba przez pracowników
[usunięte przez moderatora]
myszka 2013-03-02 21:00:45
Szukam informacji o nich. [usunięte przez moderatora] A to ciekawe, co masz na myśli, co na to właściciel? Czy to jest firma w której warto pracować? Jak sie tam pracuje, czy można zarobić czy nie, jaka jest atmosfera i warunki pracy? Ktoś wie? Na stronie www.ajm.pl widać że szukaja pracowników. Proszę o pomoc i jakieś informacje o nich.
o 2013-03-12 01:49:38
Jeżeli chcesz mieć pieniądze i zadowolenie z pracy, AJM omiń szerokim łukiem, była pracownica.
Koot 2014-12-09 11:16:35
Poprawiło się w dziale chemii. Na zbity pysk wyleciał kiero - wybitnie ciężki przypadek i zwykły cham i prostak. Do tego hamulcowy całej sprzedaży. Brawo dla właścicieli.
kamil 2015-05-14 22:44:20
a co z tym kierem było nie hallo???
Dariusz 2015-06-11 20:43:58
ciekawe gdzie teraz pracuje???
pijany lopez 2015-06-16 22:06:45
Był to typ niereformowalny więc dobrze by było gdyby stał pod urzędem pracy i nie trafił się w jakiejś konkurencyjnej firmie
1
kamil 2015-07-07 19:04:13
Heh ciężko wyczuć,może właśnie z nim pracuje:) tylko o tym nie wiem.
ale z rysopisu psychologicznego mi pasuje
Kosa 2015-08-12 21:51:18
Podobno pracuje z jednym z byłych,mogę powiedzieć, że to człowiek jekiego opisujecie.
bydle 2015-09-09 18:48:12
ten ciężki przypadek ma na nazwisko Gralak - napiszcie gdzie go można spotkać - ma sporo zaległych rachunków do wyrównania
vódeczka 2015-09-21 22:41:29
podobno wiecej tych "ciężkich przypadków tam było....
BRZ 2016-01-12 21:41:14
Z całym szacunkiem, ale wszyscy co piszecie swoje opinie nie macie pojęcia o czym mówicie...nie rzeczowe, nie konkretne...siłą tej firmy byli pracownicy...weźcie się za coś produktywnego, a nie piszecie w bdzury w internetach...

Firma już nie istnieje, przekształciła się.
Kiedyś bardzo licząca się firma na rynku w tym segmencie.

Administracja portalu powinna się zająć moderacją postów, ponieważ publikujecie czyjeś nazwisko.
idio 2016-03-28 13:59:27
Za firmą ciągnie się smród po Gralaku - kierowniku, który doprowadził do upadku działu chemicznego
Znom 2016-05-14 19:30:29
No tez tak sądzę, że właśnie najlepiej dowiadywać się o wszystkim na żywo, moim zdaniem też warto spróbowac tak jak mi mówisz i chyba tak to właśnie się skończy, że powinniśmy to zrobić. Firma się ciągle rozwija, to grzech to zignorować jednak, tak uważam
Zostaw swoją opinię o AJM ELECTRONICS Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AJM ELECTRONICS Sp. z o.o.