brak logo

Hotel Gold

Świnoujście

Opinie o Hotel Gold

anonim 2009-02-03 22:48:54
Wlasciciele straszni ludzie!Nie sznuja pracownikow,nie szanuja nawet gosci.Atmosfera w preacy fatalna.Nigdy wiecej
1
anonim 2009-03-16 10:15:27
niestety bywaja czasami tacy ludzie jak własciciele Golda w Ś-ciu - nie ma co gadac trzeba sie modlic za takich ludzi.
anonim 2009-06-16 15:00:05
to pracujac z niektorymi pracownikami w Goldzie ja na miejscu wlascicieli bym oszalala
anonim 2009-09-07 11:42:08
ojej to co przeżyłam tam przez kilka dni to koszmar, straszni ludzie bez szacunku,dla pracowników szczerze nie polecam, a nawet przestrzegam przed takimi pracodawcami (usunięte przez administratora)
2
anoniwowy bo ostrozny 2009-10-11 18:38:58
Szefowa rzeczywiscie/a jest juz po 60-tych urodzinach/chodzi n.p w krotkich spodenkach,ale nie o to chodzi,wszak o gustach sie nie dyskutuje.Natomiast to co wyprawiaja z ludzmi wola o pomste do nieba.Zreszta z goscmi hotelowymi tez nie postepuja lepiej,to c(usunięte przez administratora)Tam nie ma prawa nic sie zmarnowac.A ci z pracownikow ktorzy protestuja za wyrzucani.
3
Ilona Semeniuk-Kostrzyn nad Odrą 2009-11-02 16:21:03
Nie mam powodu żeby się "podlizywać" ! Dlatego napiszę prawde.Już tam nie pracuje. Miałam tam praktyki ze szkoły. Na wakacje pracowałam w "Senatorze" ;) Ludzie pode mną to fałszywi głupcy. Byłam tam pół roku z koleżanką. Pobyt będziemy zawsze miło wspominały. Prezesowie to bardzo sympatyczni i przyjaźni ludzie. Nie dziwię się wcale,że czasmi ponoszą ich nerwy. Codziennie wysłuchiwać wymyślanych historii na temat pracowaników też bym nie chciała. Każdy chcę być lepszy... i skarży ! Był moment,że też nie podobała nam się atmosfera w pracy... ale to z naszej winy.

Pani (usunięte przez administratora)wspaniała i dobra osoba ale przekonałam się o tym po czasi.

Wszystko tak naprawdę docenia się dopiero po stracie !

PS: (usunięte przez administratora) Jadłam tam 6 miesięcy, jedzenie jest naprawdę pyszne. A jak robione to wiem...bedąc kelnerką często przebywałam na kuchni.

Nie będe tam już pracowała ponieważ mam wyższe ambicje, po studiach wyjeżdżam... ale jak najbardziej polecam prace w "Goldzie" bądz w "Senatorze"
1
Obiektywny 2010-02-12 17:17:20
Jako jedyna miło wypowiadasz się o szefostwie "Gold"
Masz wachania emocjonalne lub kryzys finansowy i liczysz na pracę ( tonący brzytwy się chwyta)
W nick-u trzeba było podać jeszcze NIP.
Pozdrowienia dla zakłamańców.
7 2010-02-23 11:34:58
(usunięte przez administratora)?? Nie polecam pracy w tym hotelu. Pani prezes nie szanuje pracownikow zreszta gosci hotelowych tez. Odradzam
1
pawel 2010-03-17 10:44:20
Pani Prezes jest po prostu chora i stad te wszystkie historie.Kazdy kto tam pracowal o tym wie.Mysle ,ze takiej osobie nalezy wspolczuc.
była 2014-07-18 01:12:45
Niestety nic się nie zmieniło, właścicielka hotelu robi wszystko żeby nie płacić za uczciwą pracę, albo są przyjmowane dzieciaki na praktykę, mieszkające w zimnym zagrzybiałym mieszkaniu, albo przyjmowane są osoby na okres próbny - dwa dni niby przyuczania, ale za darmo, albo ściąga pracowników z Ukrainy! O umowie o pracę, można zapomnieć. kelnerka zarabia 7 zł brutto za godzinę, pokojówka również 7 zł brutto. przy czym jeśli już ktoś tą umowę posiada i nie wypracuje "normy" musi podpisać po fakcie że był na urlopie wypoczynkowym. Pracodawca robi co może żeby "ściąć" godziny, bo uzna że daną pracę można wykonać w 2 godziny a nie 4.
ogólnie nie polecam! Właściciela jest chora psychicznie - przekręca wszystko co się do niej mówi, kłamie i wyzywa pracowników, gości a nawet męża - to wszystko na oczach pracowników i gości. Do trzygwiazdkowego hotelu jeszcze jej daleko. Nikt ze Świnoujścia nie chce już tam pracować, ściągają ludzi z zewnątrz bo oni nie znają jej podłej natury!!!
Uwaga w internecie są również ogłoszenia z ich drugiego hotelu, a tam jest to samo - chodzi o DOM ZDROJOWY SENATOR.
2
jezue 2014-07-18 10:18:00
macie racie jezeli chcecie wyjechac z swinoujscia zdrowi na umysle to uciekajcie (usunięte przez administratora)
była 2014-07-21 14:13:04
@Moratta jaki komfort? strona internetowa jest fikcją! w rzeczywistości z baseniku można korzystać tylko w godzinach działania bazy zabiegowej (8-15) saunę trzeba sobie zamówić dzień wcześniej i zapłacić za 30 minut 25 zł. Na codzień jest wyłączona i zamknięta na cztery spusty.
Pokoje małe, brudne firanki, w hotelu w zimę jest 17-19 stopni.
w lato nie można ręczników na balkonie powiesić bo jest zakaz.
jezue 2014-08-08 17:52:47
oj dzieje sie dzieje odszedl kucharz i pomoc kucharza niemcy calowali po rekach tak dobrze gotowal .Pani HE wysprzatala caly syf jaki tam byl wszystkie zakamarki SZefowa wpadla w szal nasciagala uk prawie za darmo takiemu kierownictwu hotelu powinni zabrac licencie i prawo prowadzenia dzialalnosci gastro ,to nie sa obozy oracy tylko hotele opinia o nich psuje opinie mojego miasta,,,,,,,,,
piotr 2014-08-08 18:09:28
dzieki bogu ze sie tam nie przyjałem pochdzilem po swinoujsciu i popytalem wszyscy stukali sie po glowie chlopie szukaj gdzie indziej byle nie tam,cytdoslownie'' wlascicielka jest oblakana a wlasciciel zeby z nia nie byc jezdzi lexusem po swinoujsciu bez celu,zeby nie oddany personel szczegulnie pan damian to hotel by dawno splajtowal
AD 2014-08-12 22:19:00
bylam tam miesiac myslalam ze derektywy pani prezes sa ok zawiodlam sie fikcia to male slowa to jest horror ludzie uciekaja jak po syfilisie bo on tam zagoscl pisze bardzo delikatnie prosze aby tym przybytkiem zainteresowl sie sanepid i inspekcia pracy .Bez koneksi pana prezesa z prezydentem miasta Swinoujscie tenisem nie mozna zalatwiac wszystkiego.panie prezydencie zkim pan sie koleguje ???????????
JW 2014-08-16 07:00:24
Jak dobrze, że jest taka strona i można się czegoś dowiedzieć o przyszłym pracodawcy.
Do Pana/Pani AD ciekawi mnie dlaczego tak krótko tam Pan/ Pani pracował/a? Naprawdę jest tak źle?
AD 2014-08-16 08:49:39
normalny czlowie ktory mysli dluzej nie wytrzyma. Jezeli nie chce zwariowac to musi uciekac
1
...... 2014-08-31 06:14:02
gotował może i dobrze ale straszny brudas i na dodatek alkoholik wiec jak z takim pracować
ps do odpowiedzi na piotr 2014-09-20 16:26:58
alkocholicy to ludzie kturzy nie pija mieszkalam z tym kucharzem 6m i nie widzialam go pijanego ani wskazujacego na spozycie.bywalam na kuchni po obiad i zawsze tam byl blysk chyba ze wpadla szefowa gdzie zagladnela tam zostawila syf stulecia trzeba bylo 2godziny po niej sprzatac zreszta wszyscy kturzy tam pracowali i odeszli to w ich opini byli alkocholikami ibrudasamii nieukami,nadmieniam ze pokojowa wolala sie zwolnic niz sprzatac apartament szefostwu.To u trzeswego grona kierowniczego szwankuje watroba trzustka nerki tarczyca zoladek woreczek i to oni maja diety na zwapnienie mozgu nie wiem zczego chyba jedza za duzo cieleciny .
magkel 2014-09-20 16:33:17
kelnerka ma 12oo oprucz sali czasem zmywak pomoc na kuchni okna itp i od 7do 19 zalezy ile godzinwyrobisz czasem zarobisz800ito bedzie za duzo wszystko co zrobisz to bedzie zle jak jestes zdrowa na umysle nie zazywasz tabletek na stres to odradzam
.... 2014-11-29 17:13:57
Nie jest tak źle jak piszecie zarobki adekfatne do wykonywanej pracy płacą na czas umowa o pracę
Po prostu szefowa ma swoje wymagania i tego trzeba się pilnować polecam w 100%
Podwładna pani Adriany 2015-01-08 11:49:21
pani AD, pracowała Pani 1 miesiąc i niech sie pani cieszy, ze pracownicy nie podali pania do sadu za mobbing i nękanie psychiczne ludzi. Jak pani moze sie wypowiadac w tym miejscu o bylym pracodawcy, jeśli pani ma tyle na swoim sumieniu. Chęć zemsty przeslania pani fakty. Pozdrawiam. Była podwładna.
3
Damian 2015-02-02 16:57:41
Witam, Osoby chętne do pracy w Hotelu GOLD proszę o kontakt na adres biuro@hotelgold.pl
szymon 2015-03-23 14:43:04
na przykład ja @malwer spodziewałem się czegoś więcej niż takich wpisów, a na przykład konkretnych wskazówek dotyczących pracy u nich, tego jakie są tam warunki i jak to wszystko wygląda tak naprawde. zastnawiam się właśnie jeszcze jak wygląd konkretnie u nich zatrudnienie samo i jak z rekruracają jest.
Iam 2016-03-16 21:12:43
Nie polecam pracy w Goldzie ani Senatorze ,z prostego powodu szefowa jest chora psychicznie ,a szef ,zeby miec spokoj pozwala jej szaleć w hotelu ,a e mieszkają w Goldzie cały rok , to nigdy nie wiadomo kiedy zjedzie na dół .Zarobki niskie ,bo szefowa uważa ,ze praca w tak ,,luksusowym ,, obiekcie jest juz nobilitacją .Nie liczycie na wiele ,szefowa bedzie Was wyzywać i pomiatać ,bo robi tak nawet z mężem na oczach pracownikow.
Mintajo 2016-05-08 12:01:57
to prawda, hotel naprawdę znany i ceniony, nie raz korzystałem prywatnie i służbowo i w jednym i w drugim przypadku obsługa na najwyższym poziomie :)
Zostaw swoją opinię o Hotel Gold - Świnoujście
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Gold