brak logo

Kancelaria radcy prawnego dariusz płociniczak

Leszno

Opinie o Kancelaria radcy prawnego dariusz płociniczak

radca 2011-01-12 22:37:35
kiepski pracodawca i jeszcze gorszy radca - nie polecam
4
anonim 2011-01-19 09:37:56
jeżeli szukasz pracodawcy od którego nie nauczysz się niczego ale będziesz zmuszony robić wszystko za niego to zatrudnij się w tej kancelarii - rotacja pracowników jest tam maksymalna! aplikanci wytrzymują maksymalnie jeden rok!
2
absolwentka prawa 2011-04-11 20:39:13
już na rozmowie o pracę można się przekonać, że gość ma niezbyt wiele do zaoferowania - ani nie potrafi się rzeczowo wyartykułować czego oczekuje ("jakby to powiedzieć praca jest w kancelarii" usłyszałam) ani nie umie konkretnie odpowiedzieć na najważniejsze dla potencjalnego pracownika pytania np. o wynagrodzenie, o czas pracy itp. - byłam, słyszałam, przeżyłam - nie polecam...
2
anonim 2011-05-21 19:28:09
jako jednorazowy klient mogę powiedzieć, że ceni się jak profesor a wiedzę ma jak przedszkolak - z dala od takich pożal się boże doradców
2
radca już wiekowy 2011-07-21 21:22:26
Moi drodzy pan ten jest absolwentem ADMINISTRACJI, ponieważ na wydział prawa się nie dostał. Gdy w latach osiemdziesiątych usiłowano z Leszna zrobić "ośrodek akademicki" istniała możliwość dla absolwentów administracji "dorobienia" sobie mgr prawa poprzez zdanie kilku egzaminów - w taki sposób zaściankowi mędrkowie wpychali się w szeregi pełnoprawnych absolwentów PRAWA. Właśnie ten pan skorzystał z takiej drogi. Jeżeli do tego dołożyć to, że w latach gdy się kształcił to prawo spółek handlowych nie funkcjonowało, radcą prawnym zostawało się "z urzędu" a prawo rodzinne i karne było tylko marzeniem radców - to tłumaczy jego brak wiedzy w dziedzinie ksh, rodzinnego o karnym ni wspomnę.... to, że tacy radcowie funkcjonują potwierdza, że rynek prawniczy ma jeszcze bardzo dużo miejsca dla młodych a konkurencja w zasadzie jest żadna! Jako stary radca prawny życzę młodzieży szerokich horyzontów! Ukłony!
3
Marek R. 2011-10-11 12:02:55
szukam pracy, jestem po prawie bez aplikacji - warto zatrudnić się w kancelarii Płociniczak? proszę o opinie bo jak na razie to komentarza słabe o nim
już aplikantka 2011-10-13 08:24:32
lepiej niech kolega nie traci czasu na "pracę" u tego radcy, nie nauczy się kolega niczego dobrego - ja żałuję tego straconego czasu...
1
Maciek 2011-10-25 11:43:25
ogłoszenie o pracę zamieszcza bardzo często, to tylko świadczy o tym, że jest byle jakim pracodawcą skoro ma ciągle wakat
1
mieszkaniec gminy 2011-12-29 11:11:28
ten człowiek nic nie wie z głowy nie da sie go zrozumieć bo mówi w kółko to samo, 'jakby to powiedzieć, rozumie pan, bo o co chodzi" i tak w kółko żadnych konkretów, gmina wyrzuca pieniądze na takiego prawnika on porady darmowe dla ludzi nie powinien w gminie udzielać bo nikt nic się konkretnie jeszcze nic nie dowiedział
L-no 2013-02-03 12:13:07
nie dowiedziałam sie na poradzie we Wschowie niczego, nie wiem po co on tam siedzi
1
brak danych 2013-09-27 18:58:03
dla aplikanta umowa na okrojony etat, bo "wy tam macie zajęcia obowiązkowe a ja nie bede płacił za nieobecnośc w pracy". Oczywiście najniższa krajowa. Praca praktycznie tyle ile przyjmuje klientów, a jest to przewaznie 2-3 razy w tygodniu od 16:00 do ???? kto wie???? a jeżeli nie jestes aplikantem lecz tylko absolwentem prawa to nie licz na cuda!
1
Soft 2014-04-11 01:03:06
Nie wiecie jak jest z praktykami bądź stażem w kancelarii? Zakładam, że najlepiej byłoby się skontaktować z radcą bądź sekretarką?
ignacy 2014-12-04 15:21:43
na pewno lepiej do nich dzwonić albo iść osobiście, nie wiem czy na pewno po południu oni są zawsze otwarci, to trzeba sprawdzić, no a tak poza tym to firma wydaje mi się być solidna naprawdę, więc nie ma powodu do obaw, poczytajcie też o nich w komentarzach klientów, bo to też dużo daje tak naprawdę jednak.
czarap 2015-02-06 21:45:57
ja na Waszym miejscu nie wysilałbym się zbytnio nad próbami podjęcia pracy w tej kancelarii prawnej. Po pierwsze nie mają oni zbyt często konkretnych wolnych miejs na które można aplikować, a po drugie sami widzicie jak ludzie ich oceniają... raczej nie wygląda to na miejsce do którego warto przybyć
1
Pasiek 2015-02-25 04:01:16
Powiedzcie mi czy jest szansa, żeby przyjęli tam studenciaka na jakieś praktyki albo staż ? W sumie łapię się na tego typu akcje, a przyznam, że chciałbym złapać nieco doświadczenia, bo bez tego nikt nie zaproponuje stałej umowy, nie mówiąc już o jakiś normalnych zarobkach. Dzięki za wszelkie informacje
1
Izera 2015-03-11 12:22:17
Mam pytanie odnośnie atmosfery w tej kancelarii, czy można liczyć na dobrą atmosferę czy jest wyścig szczurów i szukanie taniej podniety? Zastanawiam się nad pracą w Lesznie w tej kancelarii, tylko nie koniecznie odpowiadają mi korporacyjne schematy i myślenie, dlatego prosiłbym o informacje czy coś takiego tam występuje.
2
Kajetan 2015-04-22 10:10:02
Człowieku, to nie jest żadna korporacja, to jest jeden radca prawny i jedna do dwóch osób (aplikant lub absolwent prawa) do roboty. Maleńka kancelaryjka z sprawami jak to prowincja... nie licz na cuda, nie masz tam nic ponad obsługę gmin, małych firemek ewentualnie i prostych spraw typu spadki, alimenty, podział majątku po rozwodzie.
3
damian 2016-05-08 18:08:28
troche słyszałem o nich i faktycznie powiem Wam, ze warto do nich się zgłosić po porade prawną, bo zatrudniają specjalistów, podobno jest kilka etapów na rekrutacji, które trzeba przejśc, wiec nie jest łatwo.
1
HW 2016-12-15 17:30:21
Cot to za opinja od wielkiego?? Prowincja , nie wesz o czy mówisz
Zostaw swoją opinię o Kancelaria radcy prawnego dariusz płociniczak - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kancelaria radcy prawnego dariusz płociniczak