brak logo

Kwiaciarnia Iza

Gliwice

Opinie o Kwiaciarnia Iza

anonim 2011-01-12 20:05:41
Niby w internecie się reklamuje, ale fizycznie nie istnieje :( Co tu jest grane?
kosilo 2011-01-16 21:15:15
No bo nie ma już tej kwiaciarni, padła niestety
anonim 2011-01-18 15:17:11
kosilo - 2011-01-16 21:15:15

No bo nie ma już tej kwiaciarni, padła niestety

Jak można paść ?Przecież ona nie miała pracowników, więc i kosztów nie było
jjjjj 2011-01-20 22:27:52
widocznie nie wystarczy byc dobra kwiaciarka. trzeba umiec prowadzic biznes
Slawik 2011-01-22 22:44:38
Ha ha reklamuje się tak samo jak inne kwiaciarnie internetowe. Z małym wyjątkiem że sami robią kwiaty. To co ktoś pisze to konkurencja tej kwiaciarni
anonim 2011-01-22 22:46:59
Masz mylne informacje nie padła.
rafi 2011-01-24 12:49:07
kwiaciarnia Iza działa - nie wiem skąd informacje, że jej nie ma. Możliwe, że chodzi o lokal na Mikołowskiej - tam ich nie ma, ale to już od dawna. Teraz działają jako kwiaciarnia internetowa
anonimowa 2011-01-27 06:18:22
Jezu ile tu nienawiści. To nie forum tylko ring konkurencyjny. Już nigdy nie uwierzę w takie opinie. Tu oczernia się konkurencja na wzajem. Wstyd. nie polecam wiec tej firmy. Może lepiej stracić czas na pilnowanie biznesu niż na takie głupoty
Agata 2011-02-14 09:21:46
Nie znam szefostwa tej firmy, jedno co wiem chcę zamówić wysyłkę bukietu do mojego znajomego i niestety sie nie da. Nikt nie odbiera telefonu podanego na stronie wwww.
Nie piszę takich paszkwili jak moi poprzednicy, to świadczy tylko o ich niskim poziomie. Stwierdzam tylko mały nieprofesionalizm nie da sie do nich dodzwonić
blue jasmine 2014-04-03 23:26:23
myślę, że póki co nie ma z czego tłumaczyć Kwiaciarni Iza. W sumie dawno nie było tu żadnej złej opinii o niej
marzena 2014-12-31 18:21:38
a czy może poszukuje ta kwiaciarnia młodej i zdolnej florystki? bo robię to z zamiłowania i pasji, do tej pory "dziubałam" coś po godzinach a teraz myślę że chciałabym żeby to stało się moim zarobkiem na życie, roznioslam trochę cv ze zdjęciami tego co robię po Gliwicach ale na razie cisza, więec moze tu powinam też sie udać?
fllor 2015-03-04 23:34:04
Kwiaciarnia Iza, ja spotkałem ją w Ełku i sądzę, że ich produkcje florystyczne prezentują się całkiem ciekawie. Ze względu na to że jestem z branży muzycznej mam takie następujące pytanie, czy wie ktoś czy właściciele tej kwiaciarni otwarci są na współpracę? posiadam szeroki dostęp do kontaktów w kościołach i salach weselnych, udostępnię swoją wiedzę
tulipan 2015-03-23 13:17:45
@flor- myślę że nawet o takie rzeczy to nie ma co pytać. Kwiaciarnia jest porządna i myślę, że wiele osiągnęli bo dużo osób i nie tylko korzysta z ich usług więc czemu mieliby być przeciwko nowym kontaktom tym bardziej takich, dzięki którym interes ich kwitnąłby jeszcze bardziej. Napisz do nich maila
joann 2016-05-12 16:45:26
rosa' a może sprubój zaniesc do nich swoje cv, moze przyjma cie na poczatek na jakis staż,masz wogole wyksztalcenie ogrodnicze? Musisz zaczac od stazu jakiegos pozniej cie moze zatrudnia
Zostaw swoją opinię o Kwiaciarnia Iza - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kwiaciarnia Iza