Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o spaw-mar

Pracowałeś w firmie spaw-mar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gajos - 2014-06-29 23:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś ciężko uwierzyć do końca we wszystko to co piszesz. Za dużo się wydaje , że jest w tym Twojej osobistej niechęci
zdjecie uzytkownika
Daro - 2014-06-30 14:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [analfabeta - 2014-06-29 21:10:46]:
Ha ah no akurat ja robię w Holandii i wszyscy dostaliśmy wakacyjne i każdy może Ci potwierdzić, podzwoń sobie ośle po chłopakach ,a widzisz jak twoje kłamstwo wychodzi na jaw ze tyle się czeka na wypłatę a ja bym mógł to bym dołączył moje pensje jak dostaje idealnie tylko ze na stronie nie można tych plików dołączać. Jak wychodzi powoli na jaw jak łżesz jak pies i wszystko co piszesz to ścieka niczym nie uzasadniona .
zdjecie uzytkownika
analfabeta - 2014-06-30 19:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daro - 2014-06-30 14:03:13]:
Jeżeli mogę wiedzieć to na kturej budowie . Następna sprawa o tej godzinie to siedzisz w domu
zdjecie uzytkownika
analfabeta - 2014-06-30 19:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE MA SENSU PISAĆ DALEJ ZAUWAŻYŁEM ZNIKAJĄCE WPISY , ZOSTAJĄ TYLKO WYRWANE Z KONTEKSTU . POWIEM TYLKO TAK I NIE WIEM CZY TEN POST POZOSTANIE , ŻYCZĘ PRZYJEMNEJ PRACY TYM KTÓŻY DOSTAJĄ WYPŁATĘ NA CZAS A TYM CO MAJĄ PODJĄĆ TU PRAĘ /// A NIE MÓWIŁEM /// TYLE ŻEGNAM OZIĘBLE
zdjecie uzytkownika
Daro - 2014-06-30 21:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [analfabeta - 2014-06-30 19:28:55]:
analfabeta na której to raz a dwa to wystarczy kupić Samsunga lub iPhona i masz Internet kiedy chcesz a po trzecie to najlepiej zrobisz jak przestaniesz pisać jakieś smutki bo już taka sciemę walisz ze już nikt w żadne Twoje słowo nie wierzy .
zdjecie uzytkownika
analfabeta - 2014-06-30 21:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daro - 2014-06-30 21:21:21]:
Po raz ostatni dokończę tylko z tym panem sprawę. To na KTÓREJ jesteś . jeśli jesteś .nie ma problemu abyś umieścił link do strony na której umieścisz skan wypłaty . potem zadań ci jeszcze tylko dwa pytania i okaże się kto jest kłamcą . chociaż już jestem pewny że się nie odezwiesz. Twoje Samsung i i ikony to potrafią czyli zdjęcie i wysłanie na stronę na którą podasz link. czekam. Może czekany
zdjecie uzytkownika
analfabeta - 2014-06-30 22:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Daro - 2014-06-30 14:03:13]:
Osioł podzwonił i co niema wakacyjnego . Więc kończą i przestań się ktośu wygłupiać . proszę jeszcze tylko pana administratora o usunięcie moich wpisów. Mogę być nazywany analfabetą ale nie kłamcą. Zacznij mm płacić i nie będziesz miał takiego bagna na forum
zdjecie uzytkownika
Daro - 2014-06-30 22:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koleś o czym ty do mnie mówisz z choinki ty się urwałeś podaj numer a ci wyśle zdjęcie ale ty mi wyślij swoje jak jesteś taki mądry i twierdzisz ze wakacyjnego my nie dostali to przyjedź cwaniaku do nas na budowę to jak znajdziesz chociaż jedna osobę która czegoś od tej firmy nie dostała to wszystko napisze co chcesz ale wiem ze nie będę musiał !!!!nas tu jest kupę dobrych chłopaków po kilka lat robimy i ja ani zadni tu z firma nie mamy problemów tylko z Tabą a nawet podam przykład kolego Ziobro bo tak nawet tu Ci się podobało ze nie chciałeś z b udowy zjechać tylko sam sobie pod swoje gniazdo srałeś ha ha teraz żałujesz tej roboty i po firmie jedziesz a to nie firma Cie zwolniła bo za dużo nam tu podpadłeś i nikt już z Toba nie chciał robić wszyscy mieli Cie po dziurki ha wielki fachman weź się chłopie zwróć o pomoc i więcej nie smaruj na ta firme bo dobrze wiesz ze piszesz pierdoły a żadnego prawdziwego faktu .
zdjecie uzytkownika
analfabeta - 2014-06-30 22:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daro - 2014-06-30 22:26:56]:
Wpadnę tylko która budowa ????
zdjecie uzytkownika
schweiser - 2014-06-30 22:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Daro szkoda słów na tego idiotę jak ten wpis zobaczyłem tez pomyślałem ze to ten pajac (usunięte przez administratora)śmiech ze niby my cos nie dostajemy od firmy PANOWIE OSWIADCZAM WSZEM I WOBEC TU PRZED WSDZYSTKIMI W PEŁNI SŁÓW KTÓRE PISZĘ POD RYGOREM PODDANIA SIE WSZELKIM KAROM ROBIE W TEJ FIRMIE BO JEST WPORZADKU I NIE MAM ANI KOLEDZY PROBLEMU a ta gnida co tak na nią wypisuje oszczerstwa to powinni oddać na leczenie bo koleś ma problemy ze sobą .
zdjecie uzytkownika
pewniak - 2014-06-30 22:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Panowie
Ja podpisuje się rękami i nogami ma wszystko wypłacone wakacyjne , rodzinne co miesiąc sobie biorę , podateczek co roku rozliczam i zwrot dostaje , wiec ten gość to jakiś kret który co wypisuje pierdoły dziwie się ze jeszcze Prezes nie podał sprawy za szykanowanie firmy , znaleźć tylko głupka po ip i chłopek by publicznie musiał wszystko na forum odszczekać , musimy się zebrać i go do tego namówić i będzie spokój z tym internetowym pajacem
zdjecie uzytkownika
analfabeta - 2014-06-30 22:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [schweiser - 2014-06-30 22:37:49]:
Kogo to ma się niby karać. Może jakieś personalia !?
zdjecie uzytkownika
Daro - 2014-06-30 22:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [analfabeta - 2014-06-30 22:35:46]:
To chłopie ty nie wiesz na jakiej budowie ha ha no przecież tam gdzie wakacyjnego Ci nie wypłacili ha ha chłop nie wie już o czym pisze wpadnę żenada podaj Twoją to ja podjadę tylko żeby Ci pokazać czysto na białym ze mamy wszystko a ty walisz sciemię ale przecież TY nawet na pewno zapomniałeś nawet adresu swojej budowie bo jak spojrzysz w oczy i powiesz ze tylko jaja sobie robisz weź sobie młotek i trochę to makówce sobie postukaj
zdjecie uzytkownika
analfabeta - 2014-06-30 22:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pewniak - 2014-06-30 22:43:05]:
Przecież chcę przyjechać do was na budowę tylko podajcie która
zdjecie uzytkownika
analfabeta - 2014-06-30 22:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie nie dana była praca w cholandii więc się pytam która budowa . bo chcę zadać ci jeszcze dwa pytania aby udowodnić wszystkim że nie jest tak jak piszecie
zdjecie uzytkownika
analfabeta - 2014-06-30 23:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pewniak - 2014-06-30 22:43:05]:
Sorki tamta odpowiedź nie była do ciebie , powiadasz że rodzinne co miesiąc a cha
zdjecie uzytkownika
analfabeta - 2014-06-30 23:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czas zakończyć.
?
zdjecie uzytkownika
alia - 2014-07-03 21:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tyle Konkurencja tylko się śmieje co się w tej firmie dzieje ale dobrze więcej nowych pracowników przybywa...
zdjecie uzytkownika
rozsądny - 2014-07-03 21:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jasne ze pracowników u nas przybywa , mamy aż nad to więcej ludzi do nas dzwoni niż potrzebujemy ale co najlepsze to tutaj robią stali pracownicy tacy jak ja ze robimy po 9 lub więcej lat jak ktoś już tu przyjdzie to robi latami a z konkurencji to my się śmiejemy ha ha
zdjecie uzytkownika
bestronny - 2014-07-03 21:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jedno mogę powiedzieć ja mam wszystko płacone i nie mam z ta firmą żadnych problemów takich jak jakiś koleś na tym forum co tak smaruje dla mnie ta firma jest okej godna uwagi i polecenia pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
? - 2014-07-05 18:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)przypominam że noclegi są po stronie pracodawcy, czy podpisujecie papierki że jeździcie własnym samochodem 0.19€ za kilometr od siedziby firmy do miejsca zamieszkania za granicą i z powrotem oraz z miejsca zamieszkania za granicą do pracy i z powrotem co daje około..... km * 0,19 dodać do tego co macie na umowie tej za granicę. Przypominam że umowa ma limit godzinowy dla danego kraju, czyli plus nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
kij - 2014-07-07 22:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkurencja zawsze się smieje z siebie nawzajem to sie nazywa leczeniem kompleksów. przybywaja nowi pracownicy ale sa i stali doświadczeni co znaczy że firma idzie w dobrym kierunku. jest jakis normalny uklad, wiadomo że cześć ppersonelu musi się zmieniac jak wszedzie. ma ktos może jakies konkretniejsze argumenty przeciw firmie poz a smiechem konkurensji??
zdjecie uzytkownika
dugi - 2014-07-09 07:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)robi sobie taki normalny człowiek tu a dzwoni taki z UPM i obiecuje góry laszy doliny a w rzeczywistości wychodzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszędzie tam gdzie nas nie ma ,dlatego chce robić tu a nie skakać jak mato po firmach wole mieć dobra i stabilna robotę jak teraz .
zdjecie uzytkownika
_ - 2014-07-15 20:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kij - 2014-07-07 22:33:18]:
GŁÓWNY ARGUMENT - BRAK WYPŁATY NA CZAS................ I teraz wg. obliczeń będzie około 2 pozytywne wpisy
zdjecie uzytkownika
ronin - 2014-07-30 21:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dugi jezeli ty to ty to wez napisz na ktorej budowie jestes i inicjaly goscia, ktory sprzedal ci dzrzwi i okna :P
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spaw-mar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski