Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o spaw-mar

Pracowałeś w firmie spaw-mar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
? - 2014-12-08 22:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [NormalnyS - 2014-12-08 09:01:31]:
Wszechwiedzący poważnie okradałeś ludzi i tak się bez niczego przyznajesz. M M to ty. A po drugie kogo masz takiego na budowach co tak pije i robotę ma w...
zdjecie uzytkownika
pływak - 2014-12-09 08:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [? - 2014-12-08 22:15:21]:
? poważnie to człowiek w trumnie leży a jeśli chodzi o M M to tez lubię te cukierki są po prostu bajeczne rozpływają się w ustach a wracając do meritum sprawy jak chcesz zobaczyć tą pijacką twarz to wystarczy jak spojrzysz do lusterka i po temacie , i myślę ze już czas żebyś zakończył ta farsę bo te twoje wpisy tylko Cię ośmieszają i nic wiec nikt sobie z nich nic nie roby
zdjecie uzytkownika
Bogaty - 2014-12-19 17:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego m m to wnet powiaza jak bedzie w h gral , masz cwaniaczku czyjs oddech na plecah,
zdjecie uzytkownika
super gwiazda - 2014-12-19 21:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bogaty - 2014-12-19 17:47:49]:
tak tak czuje ten oddech strasznie śmierci , dobrze ze pracuje w Holandi to ten smród az nie capi tak
zdjecie uzytkownika
? - 2014-12-30 10:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [super gwiazda - 2014-12-19 21:30:45]:
Trawka ogólnie dostępna, i na każdego inaczej działa począwszy od nadania sobie nicku a skończywszy na utracie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-01-24 21:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprawy toczace sie w sadzie, nie wyplacanie pieniedzy na czas, olewka na pracowników,dbanie tylko o "swoich" ludzi to tylko niektore sprawy o ktorych pisze. Zlodziej i tyle !!!! Nie polecam, a jesli chcecie sprawdzic czy mam racje to zacznijcie prace i wspomnicie moje slowa. Dziekuje
!!
zdjecie uzytkownika
Schweiser - 2015-01-25 10:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I dale ten sam bełkot żygać sie już ty chce jakoś 99% ludzi tu jest zadowolonych ja tyle lat pracuje i jakoś mi dobrze szkoda moich wywodów jakoś ludzie nie odchodzi a wręcz na przeciw temu co piszesz dzwonią i przychodzą i nie potwierdzają teoich słów bo jedynym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszustem to jesteś ty wypisujący taka cherezje
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-01-25 11:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem u tego złodzieja to prawda że jest problem z wyplatami dużo spraw ma w sondzie na szczęście wszyscy dobrzy fachowcy odeszli z tej firmy ja już pracuje w Niemczech i jestem bardzo zadowolony niech się lepiej nie pokazuje w Tarnowie
zdjecie uzytkownika
Michałek - 2015-01-26 23:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie znowu sie kolega obudził i jedzie po firmie chyba był gdzieś na wyjezdzie bo było trochę spokoju ale widać wrócił ze snu zimowego i jedzie dalej jak po rudej suce olać łba niech sobie wypisuje ci co tu robia to wiedza jak jest JEST WPORZADALU i tyle nic ująć nic dodać ci co chcą przyjść to itak bez względu na tego czuba co wypisuje to przyjdą olać go ciepłym moczem i nie pisać niech sobie pisze co mu ślina prYniesie na jezyk
zdjecie uzytkownika
Michałek - 2015-01-26 23:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie znowu sie kolega obudził i jedzie po firmie chyba był gdzieś na wyjezdzie bo było trochę spokoju ale widać wrócił ze snu zimowego i jedzie dalej jak po rudej suce olać łba niech sobie wypisuje ci co tu robia to wiedza jak jest JEST WPORZADALU i tyle nic ująć nic dodać ci co chcą przyjść to itak bez względu na tego czuba co wypisuje to przyjdą olać go ciepłym moczem i nie pisać niech sobie pisze co mu ślina prYniesie na jezyk
zdjecie uzytkownika
Michałek - 2015-01-26 23:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie znowu sie kolega obudził i jedzie po firmie chyba był gdzieś na wyjezdzie bo było trochę spokoju ale widać wrócił ze snu zimowego i jedzie dalej jak po rudej suce olać łba niech sobie wypisuje ci co tu robia to wiedza jak jest JEST WPORZADALU i tyle nic ująć nic dodać ci co chcą przyjść to itak bez względu na tego czuba co wypisuje to przyjdą olać go ciepłym moczem i nie pisać niech sobie pisze co mu ślina prYniesie na jezyk
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-01-27 10:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam. Wyrażę swoją opinię jako matka i żona.
Jeśli nie chcecie czekać na pieniądze i ciągle żyć na pożyczkach to omijajcie tą firmę. Ciągłe nerwy i wydatków coraz więcej.
Nie szanuje się pracownika, chyba że wyżej panowie mają porządne znajomości.
Jeśli macie ochotę pobawić się w piaskownicy z panią prezes to proszę bardzo. Na pewno nie jest to poważna firma godna polecenia.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-03 13:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda co mówią na mieście, że firma jest likwidowana?
zdjecie uzytkownika
Szybki - 2015-03-05 17:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja jakoś pracuje wiec nie mam pojęcia co na wsi mówią
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-06 11:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy że z.p.u.h nie jest likwidowana?
zdjecie uzytkownika
MARIO LUIGI - 2015-03-09 17:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK TO PRAWDA FIRMA SPAW_MAR ZPUH JEST LIKWIDOWANA !
zdjecie uzytkownika
Wygrany - 2015-03-09 19:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest murzyny przestaną po niej jeździć ha pa frajerze już nie będziesz miał po kim jeździć
zdjecie uzytkownika
schwaiser - 2015-03-12 08:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak Firma Spawmar jest likwidowana
bedzie inna nazwa oddzialy w Angli juz tez niema
koniec
zdjecie uzytkownika
anty - 2015-03-13 11:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już dawno powinni tą budę zamknąć
zdjecie uzytkownika
mimi - 2015-03-14 20:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zlikwidowali ZPUH. Założyli spółkę komandytową na Marzenke. Dziwię się że mąŻ pozwolił. Szkoda ludZi bi części się pozbędą. No a le zapewne KWIAT zostaje(usunięte przez administratora) i inne przydupaski i donosiciele. Pracujących pozdrawiam a szukającym nie polecam. A podobno księgowa wróciła. Ciekawe dlaczego....... Może inni wrócą do swego ukochanego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
wesoły mimi niedorozwój - 2015-03-15 18:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jest pozbędą się takich popaprańców co właśnie wypisują na Internecie !!!!
Ha ha to cos mało wiesz bo bardzo dużo wróciło ludzi co kiedyś pracowali ha ha to chyba cos nie tak ale masz zgryz tak tu źle a ludzie wracają . Napisz jakąś ripostę bo dawno nie pisałeś głąbie !!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
schweiser - 2015-03-15 18:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No tak cos tam usłyszał ale nie do końca i pisze powieść ale niech sobie popisze bo tyle jego i tak sobie nikt z tych wpisów nie robi to zwykły chłam pisarski ludzie przychodzą i będą bo nikt nie będzie zważał na jakiegoś niedorozwoja
zdjecie uzytkownika
sekretarka - 2015-03-15 18:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja proponuje żeby wystąpić o powrót Pani Joanny tej łapówkarki co non stop na łapówkach jechała bo bardzo jej brakuje :-) kto za tym głosuje ???????
zdjecie uzytkownika
anty - 2015-03-21 13:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wesoły mimi niedorozwój - 2015-03-15 18:28:57]:
to że firmę likwidują i zakładają nową nie oznacza że nikt nie będzie pisał o tym jak jest. Nic sie nie zmieni oprócz nazwy firmy (niestety)
zdjecie uzytkownika
Wesoły samochodzik - 2015-03-21 17:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ciebie mi żal Żalkropkapl tam składaj swoje problemy to może cię wydluchaja palancie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spaw-mar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy spaw-mar?
Zadaj pytanie