Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o spaw-mar

Pracowałeś w firmie spaw-mar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fisch - 2015-04-04 23:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pływak - 2015-04-04 14:39:09]:
Być może masz problem z czytaniem baranie. Gdybyś uważnie przeczytał mój wpis to byś się dopatrzył, że nie ma w nim żadnego obraźliwego słowa na temat firmy. A odnośnie wypłat skłamalem w czymś? 95% ludzi pracujących w firmie przyzna mi rację, że są problemy z wypłatami. Świadczy to o tym, że albo firma jest źle prowadzona albo pracowników ma się głęboko w 4 litrach. I kto tu jest baranem?
zdjecie uzytkownika
Przemo - 2015-04-06 14:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, wyjeżdżam z firmy po świętach do Niemiec. Szczerze to trochę mnie martwią te wpisy o zaleganiu z wypatami i mam nadzieje, że to oszczerstwa wyssane z palca. W mojej sytuacji nie mogę sobie pozwolić na brak wynagrodzenia o miesiąc a co dopiero 3.
zdjecie uzytkownika
BoBo - 2015-04-06 16:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przemo - 2015-04-06 14:42:19]:
Byłem od nich w niemczech, do dziś zalegają mi z wypłatą za styczeń, więc nic tu nie jest wyssane z palca.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-04-06 17:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byłem w Niemczech i też już nie mam wypłaty za 2 miesiące firma nie powinna zatrudniać jak niema pieniędzy na pracownika To wszystko prawda że nie płacą już teraz wogule bo coraz bliżej plajta
zdjecie uzytkownika
Poprawny - 2015-04-06 20:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A świstak siedzi i zawija sreberka ha ha spłatę to ty masz w majtkach a analfabeto wogóle pisze się przez " ó " zamknięte inteligencie od siedmiu boleści phi
zdjecie uzytkownika
Schweiser - 2015-04-06 20:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To po ( usunięte przez administratora )tam się tu tak pchacie skoro wam nie płaca ????? skoro jakiś idiota po nich jeździ mon stop a ludzie się pchają jak muchy do glowna !!! skoro by tu tak było złe albo by nie wypłacali to by nikt tu nie pracowal !!!!!! Ja tu pracuje tyle i jakoś żadnych problemów nie mam i szkoda więcej się rozpisywać bo to zbędne nikt jeszcze z odiota nie wygrał pisząc i tyle
zdjecie uzytkownika
MARIO LUIGI - 2015-04-07 02:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KTO W FIRME SPAW -MAR MA NICK SCHWEISER?
zdjecie uzytkownika
bam bam bam - 2015-04-07 09:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wiec jak z tymi wypłatami bo kazdy mowi ze ciezko z wypłatami w tej firmie???
zdjecie uzytkownika
FISCH - 2015-04-07 16:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bam bam bam - 2015-04-07 09:33:34]:
Z WYPLATAMI? TRAGEDIA NAPRAWDE SZKODA SLOW. CZLOWIEK NIE PROSI SIE O CUDZE PIENIADZE TYLKO O WLASNE ZAROBIONE. CO CIEKAWE KAZDA FIRMA NIEMIECKA HOLENDERSKA I ANGIELSKA PLACI REGULARNIE NA CZAS DO SPAW-MARU.A TU PROSZE,TRZEBA CZEKAC. W SUMIE SIE NIE DZIWIE SKORO TAK CZESTO SA IMPREZKI INTEGRACYJNE I SIE BUDUJE HALE.
zdjecie uzytkownika
bam bam bam - 2015-04-07 18:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie ma sie co pchac do tej firmy ?bo nie wiem co robic?
zdjecie uzytkownika
niko - 2015-04-07 18:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bam bam każdy ma swoje zdanie i jeżdżę i jest ok
zdjecie uzytkownika
bam bam bam - 2015-04-07 18:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aa umowe jaka dostaja do podpisania?
zdjecie uzytkownika
Wesoły samochodzik - 2015-04-07 21:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FISCH - 2015-04-07 16:15:24]:
Baju baju będziesz w raju
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2015-04-07 21:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [FISCH - 2015-04-07 16:15:24]:
Tragedia to ty chyba masz na imię jak ci pajacu nie pasuje to po H tu się pchasz a teraz takie brednie biedaku wypisujesz weź chłopie się zastanów ty masz coś pod sufitem nie równo ja jakoś pracuje już 6 rok w Holandi i jakoś mi tu dobrze nie narzekam jak wielu tu chłopaków jak ci złe to idź w do innej firmy po co się tu pchasz jak ci złe biedna tragedii szkoda mi cię
zdjecie uzytkownika
Schweiser - 2015-04-08 07:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MARIO LUIGI - 2015-04-07 02:48:38]:
Ja mam taki nik a co potrzebujesz ?????
zdjecie uzytkownika
poeta - 2015-04-08 07:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bam bam bam - 2015-04-07 09:33:34]:
Nie każdy pisze tylko jedna ciota tak naparza na tym forum ma jakiś problem z sobą i tyle a tak nawiasem mówiąc nik nikogo nie zmusza żeby tu przyszedł a chętnych naprawdę nie brakuje z tego co wiem to jest ich aż nadmiar niż trzeba wiec o co kaman chodzi ??????
zdjecie uzytkownika
wesołek - 2015-04-08 09:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po co się jakimś imbecylem przejmujecie olac go cieplym moczem wkoncu mu się znudzi i już baja bongo baja bongo
zdjecie uzytkownika
anty - 2015-04-08 12:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poprawny - 2015-04-06 20:00:05]:
do "Poprawny" wogóle pisze się osobno czyli: w ogóle, jak się nie znasz na ortografii to się nie wypowiadaj
zdjecie uzytkownika
Cygan - 2015-04-08 15:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poczekaj Mamala jak wyjdę z pierdla skończy się twoja kariera złodzieja i oszusta pozdrawiam z resztą już niedługo znowu tam trafisz
zdjecie uzytkownika
ziko - 2015-04-08 20:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CYGAN Ty nigdy nie wyjdziesz
zdjecie uzytkownika
Owieczka - 2015-04-08 21:45:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cygan ty nigdy nie wyjdziesz ze stodoły bo tam dla baranów jest miejsce tam maja stać i beeeczec be be be baranie
zdjecie uzytkownika
Boski - 2015-04-08 21:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cygan Cyganie choć wezmę cię od tylu na smyranie dziewczynko zrobię ci z gęby dupę bo tylko do tego się nadajesz frajerska cioto
zdjecie uzytkownika
Wystraszony - 2015-04-08 21:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cygan wyjsć to możesz sobie z kurnika i popiac na świeżym powietrzu bo na tańczenie z naszym bosem to jesteś za maly jak chcesz porozmawiać to najpierw poproś i nie zapomnij podnieść rączki jak w szkole jak się ja już boje człowiek duch zaraz się posiusiam w majtusie .
zdjecie uzytkownika
rycerz - 2015-04-09 08:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cygan Ty jełopie wirtualnie to sobie możesz straszyć dzieci zafajdana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
BOSS - 2015-04-21 12:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rycerz - 2015-04-09 08:06:26]:
Rycerz ty naprawde masz zakuty i zryty łeb !!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie spaw-mar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy spaw-mar?
Zadaj pytanie