Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lisz - 2014-10-22 16:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się , czy nowy dyrektor jest w stanie nad tym
wszystkim zapanować ? Gołym okiem widać , że jest problem.
zdjecie uzytkownika
z boku - 2014-10-22 16:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapanować? Przecież on jest częścią tego nowego ukladu, w którym już nie wolno wam dyskutowac, tylko macie wprowadzic, to co wymyślili koledzy z Danii, nawet, jeżeli nie jest to korzystne. Im jest na reke, aby było mniej ludzi, bo to mniej kosztów. Nikt nie będzie sluchal, że produkcja w kilku miejscach, logistyka rozczlonkowana, a przejście do nowej hali zamknięte i latać trzeba naokoło. Zobaczycie, jak bedzie wesolo, jak produkcja wzrośnie. No ale macie mówić tylko o pozytywnych rzeczach...bo po co zajmować się problemami....
zdjecie uzytkownika
igrek - 2014-10-23 16:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie pomyliłem się za wiele co do magazynu...Propaganda sukcesu i teksty rodem z podręcznika dla akwizytorów lub spotkań swiadkow jehowych...
zdjecie uzytkownika
etik - 2014-10-24 10:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konieczne są radykalne zmiany personalne od góry do dołu.
To oczyści atmosferę i podniesie wydajność. Zyska KK.
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2014-10-25 22:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego w tym, że odchodzą inżynierowie ktoś dopatruje się drugiego dna, dla mnie sytuacja jest jasna, w kk pracują młodzi inżynierowie przeciętna wieku 20 kilka lat czyli tuż po studiach, a nikomu na starcie zawodowej kariery nikt nie da wielkich pieniędzy, więc nabierają w kk doświadczenia, poznają rynek, nawiązują kontakty i jak nadarzy się okazja zmieniają pracę na lepiej płatną, z innymi perspektywami, w końcu większość z nich kończyła studia żeby coś osiągnąć a nie tkwić w jednym miejscu przez bóg wie ile lat, ktoś kto tkwi w jednym miejscu przez lata nie rozwija się
zdjecie uzytkownika
...robol - 2014-10-26 19:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla zainteresowanych ...siemens rozwiazał umowę z kk..co teraz z nami bedzie?dlaczego nikt nam o tym nie powiedział?
zdjecie uzytkownika
nb - 2014-10-31 08:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z boku - 2014-10-22 16:59:42]:
Nie liczyłbym na hojność nowego dyrektora.Pracowałem pod jego rządami-czekajcie jak tylko wprowadzi zasady kardynalne-za co bedziecie karani.
zdjecie uzytkownika
czarnuch - 2014-11-03 15:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po podwyżkach na magazynie - megadramat! Stara gwardia pominięta, nawet "małego", co zasuwa jak motorek olali...a lewus największy dostał i się nabija ze wszystkich! Kierownik nie ogarnia sytuacji...jeszcze w tym roku kilku dobrych magazynierów straci...
zdjecie uzytkownika
Sato - 2014-11-03 19:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nowego . Znajomości to podstawa sukcesu.
Czy nowy szef dokona czystki ? Będą emocje.
zdjecie uzytkownika
igrek - 2014-11-03 23:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na magazynie wogole ktos ze starej gwardii został? Podwyzka pewnie dla zamotanego ,,najlepszego'' magazyniera?
zdjecie uzytkownika
Zagadka - 2014-11-04 17:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś rozwiążemy zagadkę pt ,, ile zarabiają elektromonterzy KK wyjezdzajacy do Danii'' Miesiac pracy w KK PL to wynagrodzenie rzedu 1400 pln netto - 2100 pln netto (w zaleznosci od aktu zaszeregowania oraz premii hehe) smieje sie ze słowa PREMIA. Natomiast miesiac pracy w KK DK to wynagrodzenie rzedu 8,000.00 pln netto.
Wiec pytam ,,kto i dlaczego tak tanio ocenia prace wykonywana po PL stronie i dlaczego skoro społka DK to nie mozemy posiadac rownych stawek lub chociaz podobnych? 6,000.00 roznicy miesiecznie to troche sporo. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zadna zagadka - 2014-11-04 22:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież to logiczne. Gdybyście musieli dostawać tyle, ile pracujący Duńczycy, to produkcji nie byłoby w Polsce, i nie byłoby firmy kk Polska. Tak to działa w kk i tak samo w innych firmach produkcyjnych w Polsce. Ciesz się, że możesz jadąc do DK dostać więcej pieniędzy, niż zarabia Twój kierownik:-).
zdjecie uzytkownika
free at last - 2014-11-05 20:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj chyba"zagadce"mega żal d...ę ściska.chcesz zarabiać tyle co duńczycy,to jedź do Danii baranku
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-11-10 14:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te forum jest (usunięte przez administratora) Same frajerstwo co się tu wypowiada.
zdjecie uzytkownika
Ado - 2014-11-14 22:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kkkk :
gratuluję samokrytyki. Spróbuj odreagować. Proponuję setkę i jajko
na twardo. Tylko po pracy.
zdjecie uzytkownika
Czarodziej - 2014-11-15 18:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zwolnili Gielnika z KK co teraz bedzie???Dunom przeszkadzało jego szpanerskie chodzenie ,robienie groznych min i palenie glupa przez caly dzien.
Chyba wrorci spowrotem do Załomia ale tam juz fabryki kabli nie ma co bedzie robil ten gosc??
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-11-15 21:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarodziej - to potwierdzone info?
zdjecie uzytkownika
sęp - 2014-11-20 15:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to prawda że KK Electronic zmieniła nazwę? podobno sporo inwestycje ostatnio robili i czy w związku z tym wiecie może o jakichś nowych rekrutacjach? przede wszystkim zależy mi na umowie o pracę na czas nieokreślony, stawka na rękę minimum 2000 zł + premie i wolne weekendy. czy firma może mi coś zaoferować?
zdjecie uzytkownika
do sepa - 2014-11-20 23:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmiana nazwy - prawda, inwestycje - prawda, umowa na czas nieokreślony - na pewno nie od razu (a na produkcji to dostaniesz przez agencje pracy tymczasowej, czyli czasowa), stawka - na produkcji to zapomnij - może po paru latach, w biurach spokojnie dostaniesz. Problem tylko jeden - produkcja niska i nie ma przyjec...
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-11-21 17:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja???zapomnij...umowa na czas nieokreslony-zapomnij...2000+premia zapomnij...sep to co ty chcesz byc dyrektorem na wstepie czy jak??
zdjecie uzytkownika
Six of Nine - 2014-11-25 00:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak Gielnika wylali, to tam musi być niezły młyn. A taki był ważny - tak jak napisał Czarodziej. To kto jest teraz szefem produkcji ?
zdjecie uzytkownika
Gostek - 2014-11-25 22:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba zmienić nazwę forum na KK-WIND SOLUTION
zdjecie uzytkownika
Six of Nine - 2014-11-25 23:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro Siemens rozwiązał umowę, to czy nadal produkujecie rozdzielnice z projektu SICS ?
zdjecie uzytkownika
info - 2014-11-26 00:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy wygadujecie za głupoty?? Siemens dalej zamawia, może mniej niż ostatnio - wiadomo, niski sezon. No i zadnej zmiany nie było - JG dalej pracuje....takimi plotkami to tylko pokazujecie, ze to g...niane forum i same (prawie) fałszywe informacje.
zdjecie uzytkownika
WZ - 2014-11-26 17:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś ma informacje jaka jest atmosfera na samej górze ?
Podobno są problemy z komunikacją wzajemną i inne ambicjonalne
gierki ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x