Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sub - 2014-12-18 19:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miejmy nadzieje że jedna z oznaczników ,która jest na GS nauczy się współpracy i pracy.Spacerki na pogaduszki w stare miejsce będzie wykorzystywać tylko przerwy a nie godziny pracy.Teraz musimy spiąć się i oczyścić nasz wizerunek i atmosferę ,przecież wszyscy pracujemy na premię efektywnościową .
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-18 19:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty już się niżej zniżyć się nie możesz.
zdjecie uzytkownika
bezsilność - 2014-12-18 19:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wszystkim odbije się to czkawką .Ale miejmy nadzieje że nasz kierownik podejdzie do problemu profesjonalnie.To nauka na przyszłość.Tylko w pewnym momencie dopuszczono do przekroczenia granicy.Problem zaczął się za czasów poprzedniego kierownika.
zdjecie uzytkownika
vv - 2014-12-18 19:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej dyrektor musi się tym zająć bo kierownik sam do tego doprowadził i nie zapominajmy ze on był wtedy brygadzistom
zdjecie uzytkownika
simba - 2014-12-18 20:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy kierownik coś zrobi jak jego dziewczyna wplątana jest w ten cały bajzel? Chyba nic nie zrobi. Ja tam się cieszę, że coś tam pękło i się zabrali za towarzystwo. Fakt, już od dłuższego czasu jest tak, że jak przyjdziesz po oznacznik czy naklejkę to wielka łacha i odsyłanie z tekstem - przyjdź za jakiś czas, i tak po kilka razy dziennie. Na GS pracy pod dostatkiem, to może i czasu na ploty nie będzie. Ciekawe gdzie oddelegują Panią Jagnę - he he. Oj będzie bardzo ciekawie ;)
zdjecie uzytkownika
gs - 2014-12-18 21:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co maja Jagnę oddelegowac ? gdzie ? czemu ? Oby jak najdalej!!
zdjecie uzytkownika
sub - 2014-12-18 21:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za robote niech sie weźmie. a nie nos zadarła bo kolo doroty usiadła i glupimi tekstami do pracowników sie odzywa.
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2014-12-18 21:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie poczytajcie co piszecie, PLOTY, POMÓWIENIA, ZAWIŚĆ, ZAZDROŚĆ tylko tyle rozumiem z tego forum niech każdy popatrzy na swój t... i robi to po co co przyszedł do tej firmy ja pracuje kilkanaście miesięcy robię swoje, i jakoś nikt się do mnie nie czepia. kurcze teraz sobie uświadomiłem że nie znam nawet wszystkich na swoim dziale ale dobrze mi z tym. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Święta to czas zadumy, przebaczania mam nadzieje że po Nowym Roku wrócimy do pracy z pozytywnym nastawieniem i bardziej przyjaźni dla innych.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-12-18 21:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego każdy pisze na oznaczniki fakt nie sa zbyt mile ale spujzmy na inne gniazda jak wlasnie ktoś słusznie napisał o Jagnie tylko kolo Doroty usiadła i myslala ze jest wielka brygazistka a pewnie dziś się zdziwila jak musial isc na pitch boxa i tam pomagać.. A wielazylowka grubasy wszegdzie slychac jak się smieja i gadaja... każdy kazdego obgaduje... a nech tylko nowa osoba przyjdzie na komaxsa się uczyc czy na tulejkownice to zaraz mowia ze wszystkie bledy ona popelnia i prubuja się takiej osoby pozbys za wszelka cene a żadna się nie przyzna do bledu..
zdjecie uzytkownika
Polonista - 2014-12-18 22:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [vv - 2014-12-18 19:58:50]:
...brygadzistą raczej był...a na dodatek bardzo dobrym!
I błagam, ogarnijcie się...co was obchodzi, kto z kim jest w związku!
zdjecie uzytkownika
*Mr* - 2014-12-18 22:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no proszę szkoda ze wcześniej nikt tego nie widział wszyscy milczeli bo sie boja o prace .... a teraz są z tego konsekwencje trzeba postawić na swoim niech wiedza ze pracownicy tez maja swoje prawa a nie dajecie sobą pomiatać
zdjecie uzytkownika
BOBIK I ZASOBIK - 2014-12-19 07:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema bando przygłupów wypisujących bzdury zamiast siedzieć na forum i wypisywac pierdoły poszukajcie innej roboty sobie bo nikt was tu desperaci nie trzymajacy moczu nie trzyma.
zdjecie uzytkownika
mr pan - 2014-12-19 08:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wina takiej sytuacji jest pana kierownika i brygadzistki, nie powinni z nikim się spoufalać, inne gniazda oprócz oznaczników też są nie lepsze, też ściemniają, ale nie są tak blisko z kierownikiem jak jedna z oznaczników, za wszystkich muszą się wziąć ale przede wszystkim dyrektor powinien zająć się kierownikiem i brygadzistką, wyjaśnić im zasady kierowania ludźmi
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-12-19 08:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was ;) nie wiem czy już widzieliście tą stronkę http://www.rekrutacyjnarewolucja.pl/ ale jeżeli szukacie pracy to polecam ! Sam skorzystałem :)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-19 12:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem o co tu chodzi ale jak Jagna pracowała na pitch boxie i innych gniazdach to Wy wielcy fachowcy jadliście kozy z nosa. Jeżeli jedna z drugim czuje się lepsza to niech wystartuje z dziewczyną na jakimkolwiek polu i niech pokaże co potrafi , bo w gębie to każdy jest mocny. Jagna , Ela która wyjechała do Angli , Alabama i jeszcze 5 im podobnych i reszta jest niepotrzebna. Więc przestańcie pluć jadem bando nieudaczników i zacznijcie wykonywać swoją prace tak jak należy.
zdjecie uzytkownika
ty - 2014-12-19 12:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha ciekawe co jeszcze Ktoś ciekawego napisze moze sie wkoncu ujawni...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-19 12:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie pisza ale tylko pod przykrywką dlaczego sie nie ujawni? ?? Kto wie czy prawdę pisze.. mamy cwaniaka na podprodukcji.
zdjecie uzytkownika
profesor Miodek - 2014-12-19 15:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:-) - 2014-12-18 21:45:48]:
Proponował bym zakup słownika ortograficznego.
zdjecie uzytkownika
LolO - 2014-12-19 16:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy za głupoty piszecie o kierowniku czy brygadzistkach ?
To nic nie znaczące pionki. Zło rodzi się na samej górze.
Tam zapadają najważniejsze decyzje personalne i płacowe.
Dyrektor jak tylko chce może zmienić na lepsze lub na gorsze
firmę. Najgorszy jest brak decyzji.
zdjecie uzytkownika
sub - 2014-12-19 17:10:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cos wszystko ucichło?? Wystarczy ze jedna osoba była na rozmowie u kierownika.. hehehe..
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-12-19 17:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za matoły na tym forum siedzą.
zdjecie uzytkownika
do lolo - 2014-12-19 19:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No masz racje, brak decyzyjnosci kierowcy bmw to tragedia, uśmiecha się tylko i chodzi po hali i nic z tego nie wynika....ale prawdę mowiac, układy na dole to problem kierownika i szefa produkcji...
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-12-19 20:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pilnujcie swoich spraw. Nie interesujcie się innymi. Co do podprodukcji to jakbyscie spróbowali tam pracować to uznalibyście że to jeden z najtrudniejszych działów. Na liniach klepiecie w kółko to samo bez namysłu, tam trzeba myśleć!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bardzo miła i szybka.
Pytania: o poprzedniego pracodawce
czas wolny
jak z nadgodzinami w soboty i po pracy w tyg
ile bym chciala zarabiac
pytania o kursy szkołe szkolenia
dlaczego bym chciała pracowac w firmie
zdjecie uzytkownika
sics - 2014-12-19 21:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszędzie trzeba myśleć. ale mam nadzieje ze beda traktować wszystkich na równi a nie jednych lepiej drugich gorzej tylko dlatego ze sie nie podlizuja i nie kolegują. chodzi o to jak sie wykonuje swoja prace! znam kilka osob ktore dobrze prAcowały a je zwolnili bo spadek produkcji, ciekawe czym sie kierowali.. co niektóre lenie zostały. dajmy szanse jeszcze niektorym moze sie zmienia a jak nie to mam nadzieje ze cos z nimi zrobią. apropos za co był ktoś u kierownika ? bo doszły mnie słuchy.
zdjecie uzytkownika
taki - 2014-12-19 22:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przypusyam że chodzi o to ze latwiej zwolnic kogos kto mam maly okres wypowiedzenia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KK ELECTRONIC?
Zadaj pytanie
x