Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pogodno - 2014-05-15 11:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na magazynie atmosfera tragiczna, ludzie za granicę zwiewają...jak tak dalej pojdzie to cała kadra magazynowa wyleci:)))
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-05-19 17:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja za marzec tez dostalam okolo 1600 a jestem krotko . Powie mi ktoś jak jest w KK z urlopem jest jakis dodatek naliczany ? jak sie w ogole go liczy ? mam jakies 10dni.
zdjecie uzytkownika
daja więcej - 2014-05-21 20:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja do FAZI ja ci powiem ze ja znalazłem w goleniowie lepszą oferte owiele lepszą bo w kk to jest praca do wykorzystywania ludzi. tu miałem 8,50 a tam bede miał 12,50 na godz. trzeba tylko sie postarać i poszukac.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2014-05-24 18:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to faktycznie, 8,50 to w dzisiejszych czasach jest nie wiele, miałem nadzieję, że kk electronic płaci co najmniej 10.
zdjecie uzytkownika
roto8 - 2014-05-26 13:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba wystąpić do kierownictwa kk o podwyżki. dla wszystkich .
za te marne pieniądze trudno wyżyć.
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-05-27 13:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w duńskiej korporacji, a warunki, które przedstawiają są gorsze niż śmieciowe... Zatrudnienie przez agencję pracy, stawka 6 zł z groszami za godzinę. W najlepszym wypadku dobijesz do najniższej krajowej...
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-05-27 13:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam może ktoś napisać szczegóły jak wygląda praca na dziale pakowania i jak jest z wynagrodzeniem i zmianami?
zdjecie uzytkownika
hoo - 2014-05-27 17:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ale komu dzisiaj zyje się niecięzko? kk elektronic kokosow nie daje, ale tak w sumie to ok. tez pytam o pakowanie?
zdjecie uzytkownika
NO - 2014-05-28 17:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiadomo, że rynek pracy w Zachodniopomorskim to kpina po upadku stoczni, papierni, huty, fabryki kabli itp. Ale śmieszy mnie to jak ktoś pisze, że zarabia 1400-1900 i jest zadowolony i tu się pytam z czego, że możesz się zastanawiać czy iść w tym miesiącu do dentysty czy kupić może sobie buty, lub wymienić olej w swojej nowej Hondzie z 99roku bo na to i to ci nie starczy. Sory, ja bym nie był. Moim zdaniem najmniej ile powinno się zarabiać na start to 2 tys na rękę żeby w miarę normalnie żyć i pozwolić sobie jeszcze na jakieś skromne przyjemności. Ogólnie praca trochę obozowa, ale nie jest tak źle jak by mogło być, płacą na czas itp,.
Najlepsze że na stołkach siedzą te same osoby od wielu lat, a na produkcji ludzie się wymienili już z 6 razy, ale po za nielicznymi wyjątkami.
Jeszcze do tych zadowolonych. Jak ja się zatrudniałem w 2008r dawali 10zł na godzinę + 35% premii i umowę o pracę dostawało się od KK od pierwszego dnia pracy, a nie przez złodziejską agencję. Mój dział nazywał się MCC obecni jest to Elogic. Czyli 6 lat temu zarabiałem około 1600-1700zł bez nadgodzin. Ogólnie zarobki stoją w miejscu już od minimum 6 lat, tylko zmanipulowali premie stawiki godzinowe itp. A ceny poszły ostro w górę.
Prawda jest taka, że trzeba jechać za granicę być dalej murzynem w jakiejś fabryce, ale żyć lepiej. To miasto już umarło.
zdjecie uzytkownika
Trytek - 2014-05-29 01:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może niektórym te 1900 zł wystarcza do przeżycia, Ale uważam, że nie są to zbyt adekwatne pieniądze do pełnionych obowiązków.
zdjecie uzytkownika
hbbnm - 2014-06-06 19:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglada urlop iczy jest jakis dodatek naliczany?????
zdjecie uzytkownika
FAZI - 2014-06-07 21:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2014-05-24 18:22:53]:
jak sam napisałeś będziesz miał czyli jeszcze nie masz byłem w goleniowskim parku na rozmowach w kilku firmach w jednej z nich proponowali mi 19,50 na godzinę z czego 10 zł to premia, po rozmowie z kilkoma pracownikami okazało się że premię można stracić za byle co kolega pracuje w tej firmie ponad rok i jeszcze nigdy jego stawka nie przekroczyła 15 zł brutto z premią oczywiście, a za kwiecień stracił kilkanaście procent premii za to że identyfikator miał w innym miejscu niż ustalone także jak się dostaniesz i popracujesz kilka miesięcy wówczas proszę o opinię.
zdjecie uzytkownika
Realit - 2014-06-15 17:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w KK potrzebne jest generalne wietrzenie. Na górze.
To wszystko idzie w złym kierunku.
zdjecie uzytkownika
Wot11 - 2014-06-16 14:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te układy i układziki na lepiej płatnych stanowiskach , pseudo badania ,
fikcyjne uśmiechy. To jest żałosne.
zdjecie uzytkownika
Trytek - 2014-06-16 17:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ładnie. Zakładam, że gdyby stawka dla wszystkich wynosiła 19,5 zł to okazałoby się, że nie ma kasy na pensję, a tak to zawsze coś gdzieś przyoszczędzą.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-06-19 11:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest w dziale jakości, widziałam ogłoszenie ze potrzebuja specjalistę ds zarządzania systemami jakości i niewiem czy nie złożyć papierów... jak wyglada praca / atmosfera w tym dziale i zarobki?
zdjecie uzytkownika
pogodno - 2014-06-22 09:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Między innymi będziesz grzebała w śmieciach w magazynie, szukając papierów, tam gdzie nie powinny być wyrzucone...
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-06-22 10:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz napisać coś więcej...
z tego co widziałam to jest to stanowisko nowo- utworzone i potrzebują kogoś kto będzie chyba siedział w tych systemach (9001 inne).
zdjecie uzytkownika
Trytek - 2014-06-24 09:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kto miałby jakiś interes, żeby robotę utrudniać? Chyba, że mówisz o osobach które nie potrafią stwierdzić co jest ważne a co nie.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-06-24 10:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy ale napiszcie proszę jak wygląda praca na stanowisku osoby zajmującej sie systemami jakości... W ogłoszeniu było że to nowoutworzone stanowisko..
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-06-24 10:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy ale napiszcie proszę jak wygląda praca na stanowisku osoby zajmującej sie systemami jakości... W ogłoszeniu było że to nowoutworzone stanowisko..
zdjecie uzytkownika
Wido - 2014-07-03 08:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki to dramat. Brak perspektyw. Wszystko idzie w złym kierunku.
Czas na zmiany.
zdjecie uzytkownika
iks - 2014-07-06 08:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, dramat. Zawiść, krzywe patrzenie się, a w międzyczasie górne biura żyją sobie w najlepsze
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-04 08:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tu tak cicho? tymczasowych wyrzucili, a ci z KK nie piszą nic bo się boją???
zdjecie uzytkownika
prr - 2014-08-04 15:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie czasy , że dobrze mają tylko wazeliniarze i układowcy .
Życie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski