Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-09-01 02:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba powoli zmierzacie w kierunku firmy modelowej, kto chce niech czyta..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-09-16 18:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a możecie napisać co takiego kk electronic właściwie oferuje nowym osobom w pracy, bo jak tak patrzę po poprzednich komentarzach to nie ma interesujących mnie informacji. Byłbym wdzięczny za napisanie, czy jest tu jakiś fajny socjal, czy systemy benefitowe. Pytanie tez, czy umowa o pracę na czas nieokreślony jest w ogóle możliwa.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-09-23 17:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Usuńcie wentylatory z hali upały się już skończyły dużo osób jest przeziębionych ale do niektórych to nie dociera i ciągle się chłodzą wiec proponuje zmienić prace na drobimex
zdjecie uzytkownika
meg - 2015-10-05 12:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jakie są zarobki na magazynie?
zdjecie uzytkownika
do meg - 2015-10-10 12:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bardzo duże. Tak duże, ze brygadzista i kierownik już poszukali nowej pracy, jak i polowa dzialu logistyki:-).
zdjecie uzytkownika
23456 - 2015-10-16 23:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
straszne narzekanie z tego co czytam..@xxxxx to chyba dobrze że jest klimatyzacja, zawsze można sobie ustawić odpowiednią temperaturę do pogody, więc akurat nie ma tu chyba co narzekać jeśli jest zbyt zimno to można ją po prostu wyłączyć, co do zarobków to wydaje mi się że są różne w zależności od stanowiska
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-11-30 21:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany, zmiany, zmiany ciekawe do czego nas doprowadzą tym na górze napewno się polepszy a ci na dole jak zwykle
zdjecie uzytkownika
Le - 2015-12-01 00:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej @meg słyszałem od kolegów, że zarobki na magazywnie w KK Electronic mogą dochodzić nawet do 2 tysi na początek, oczywiście jeśli pracujesz zamiast leżeć. Jest to oczywiści eplotka, ale dużo zmian w 2016 - mam nadzieję, że na lepsze
zdjecie uzytkownika
no i co - 2015-12-17 01:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zal - 2015-04-21 15:57:41]:
Będziesz mogl się niedługo przekonac, co się wydarzy, jak będzie kolejny nowy dyrektor. Myslisz, ze się poprawi?
zdjecie uzytkownika
dda - 2015-12-17 08:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami mam wrażenie, że co za dużo tych zmian w firmie to nie zdrowo. Czy oni w ogóle znają definicję słowa stabilność, bo ich firma zdecydowanie taka nie jest.
zdjecie uzytkownika
asher - 2016-01-13 00:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowłem tam kiedys i niestety muszę stwierdzic ,że brygadzisci pracujący w tej firmie reprezętują bardzo niski poziom!!!Nie chce i nie lubie krytykowac ...ale to co się dzieję w K-K ,to istna patologia . Przede wszystkim tzw.kablowanie na kolege lub co gorsza podstawianie świń przez innych pracowników.Wszech obecna zazdrość i zawiść-w szczególności kobiet tam zatrudnionych.Byłem świadkiem jak ładna dziewczyna zatrudniła sie do k-k ,widziałem reakcje pań z mojego działu ....aż mi ręce opadly z jaką nienawiścią i perfidią mówiły o nowo zatrudnionej koleżance z pracy.Dodam jeszcze, że urzędująca wówczas brygadzistka wręcz popierała prostackie zachowanie koleżanek...ojojojoj D.N.O


Ja mam tylko jedno pytanie-GDZIE SIĘ TO BYDŁO CHOWAŁO!!!!!

Dziękuje miłego wieczoru życzę *
zdjecie uzytkownika
fazi - 2016-01-14 00:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asher - 2016-01-13 00:31:15]:
kolego piszesz "pracowałem kiedyś" muszę cię zmartwić świat poszedł do przodu ale stosunki koleżeńskie w KK dzisiaj Wind Solutions pozostają wciąż takie same wrogość w stosunkach z nowymi osobami, ale najgorsze jest szczucie jednego na drugiego przez brygadzistów a raczej brygadzistki bo mam wątpliwą przyjemność być pod władaniem kobiet jako brygadzisty swój brak wiedzy fachowej, swoje niekompetencje nadrabiają właśnie szczuciem ludzi na siebie nawzajem
zdjecie uzytkownika
jakis - 2016-01-14 15:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie uogolnialbym.Jestem facetem a moja brygadzistka jest kobieta i uwazam ze sprawdza sie super,mam wszystko na czas w miare mozliwosci,doradzi,pomoze, od reki zalatwia sprawy,konkretna babka.
zdjecie uzytkownika
furman - 2016-01-15 02:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asher - 2016-01-13 00:31:15]:
dalibyście już spokój z ocenianiem tych brygadzistów bo tak naprawdę spróbowalibyście robić to co oni to byłoby dopiero. Doceńcie czyjąś pracę i poświęcenie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-22 17:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da się czytać niektórych opinii. Jesteście nienormalni, tylko narzekacie, a że płaca za niska (dla niektórych nawet 3 tysiące to za mało), że tak wam ciężko a pracę traktujecie jak zło konieczne. Cieszcie się że macie stałe dochody i pełen etat. Ja już długo staram się o pracę w KK. Specjalnie przeprowadziłem się do Szczecina, żeby pracować w wymarzonej firmie. Mam kilkuletnie doświadczenie na produkcji przy maszynach elektrycznych. Na testach manualnych wszystko zrobiłem. I co? Odpowiedź negatywna. Bo znajomości biorą górę i jakieś 20-letnie półgłupki bez doświadczenia pracują (a raczej tylko plotkują zamiast robić) a dorosły mężczyzna z wieloletnim doświadczeniem się nie dostaje.
zdjecie uzytkownika
Agaaaa - 2016-02-11 20:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam po imprezie?
Podobało się?
Sporo ludzi nie przyszlo
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-02-23 16:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobre warunki pracy, dobry dojazd komunikacją miejską, osobista szafka na ubrania i oddzielna na jedzenie, darmowe automaty z napojami, owoce, wystarczy odrobina chęci do nauki a praca stanie się dla nas idealna, dokumentacja jest czytelna/łatwa do zrozumienia z dodatkową instrukcją po polsku z ilustracjami, na każdym stanowisku pracy są narzędzia, mili i sympatyczni współpracownicy. Każdy pracownik może przyczynić się do polepszenia warunków pracy proponując na piśmie co zmienione być powinno.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-02-25 09:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agaaaa - 2016-02-11 20:27:15]:
Na imprezie było miło do momentu gdy zabrakło alkoholu. Panie pięknie tańczyły! Fajnie też było popatrzeć jak kwitnie miłość zamężnych osób...
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-02-26 08:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie impreza była udana. Fajnie było popatrzeć jak kwitną romanse zamężnych i dzieciatych osób..
zdjecie uzytkownika
kali904 - 2016-02-26 11:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ,mam proste pytanie ,ile tak srednio mozna zarobic miesiecznie jako monter ,pracownik produkcji w KK
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-27 00:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2016-02-25 09:06:24]:
Kiwi na tydzień za 60 gr, lub jabłko to szczyt twoich marzeń ech. Dobrze że jesteś tak zachwycona tą pracą dzięki tobie ta firma będzie dalej kwitła :))
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2016-02-29 10:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sa gdzies zdjecia z imprezy
zdjecie uzytkownika
Le - 2016-03-17 13:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i znowu tu przesadzasz kochany, zwłaszcza z tym kiwi, zresztą Ty do lodówki nikomu nie zaglądaj i daj lepiej znać czy pensje rosną przed świętami czy nie
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-21 15:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dziś dostałem telefon z KK Wind Solution z propozycją pracy. Po rozmowie miałem dostać smsa z adresem firmy i godziną spotkania. Czy w ten sposób firma prowadzi rekrutację że najpierw dzwoni a pózniej wysyła smsa z adresem firmy i godziną spotkania? Dwie godziny temu dzwolini i po rozmowie miałem dostać smsa i milczą.
zdjecie uzytkownika
kwantek - 2016-03-21 16:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może spróbuj oddzwonić na ten numer? może po prostu wyniknął jakiś techniczny problem, bo firma naprawdę jest porządna, dlatego warto oddzwonić :) pozdro i powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-21 16:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie kadry już są zamknięte więc jutro rano do nich zadzwonię i się przypomnę. Chyba, że z rana napiszą do mnie smsa lub zadzwonią bo kilka dni temu dzwonili o 8:00 rano no może 10 po ale nie mogłem odebrać telefonu bo byłem zajęty.
Tak sobie czytam te opinię na temat KK WS i widzę, że niektórym się praca podoba a innym nie. Nie urodził się jeszcze taki co by każdemu dogodził.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-22 12:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Telefony w kadrach chyba nie działają za dobrze bo po dzisiejszej rozmowie dowiedziałem się, że wczoraj wysłali mi smsa z godziną przyjścia na rozmowę o pracę. Tylko tego smsa nie deostałem. Dziś dzwoniłem i miała oddzwonić w pięc min i była cisza. Gdy poraz drugi dzwoniłem to odpowiedziała mi że dzwoniła do mnie ale nikt nie odbierał a telefon cały czas lerzał przede mną.
Krótko mówiąc dalej prowadzą rekrutację i zaprosili mnie na inny termi rozmowy.
Mam nadzieję, że teraz pójdzie z górki.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-23 14:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ciekawości to jaką dają pierwszą umowę o pracę? Zlecenie czy normalna umowa o pracę?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-03-29 12:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam może ktoś powiedzieć coś o dziale pakowalni?. Jak wygląda praca chodzi mi bardziej o stanowiska pracy czy samodzielnie czy jest się uzależnionym od innych osób i ich tempa pracy.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-30 00:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wczoraj byłem na rozmowie o pracę. Rozmawiałem z kadrową. Proponowali mi pracę jako pracownik produkcji. Rozmowa trwała jakieś 15 min i usłyszałem że za kilka dni mają mi dać odpowiedz czy będę u nich pracować czy nie.
zdjecie uzytkownika
tomei - 2016-04-04 20:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że dobra jest obecnie praca na stanowisku jako Lean Project Manager, tylko, że można u nich iśc na cały etat, a nie ma możliwości połowy na przykład.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-05 14:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znów szukają ludzi do pracy a chyba do mnie się nie odezwą bo nie mam doświadczenia na produkcji, więc zastanawiam się czy szukają ludzi z doświadczeniem czy nie?
zdjecie uzytkownika
sosorry - 2016-04-12 10:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dostalem skierowanie z PUP-u do kk wind na pracownika produkcji, a nie mam zielonego pjecia o tym :)
zdjecie uzytkownika
TakiJeden - 2016-04-19 17:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jak wygląda tam praca jako monter mechanik?
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-04-22 16:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fazi - 2015-04-23 21:32:41]:
witam bylem na rozmowę o sprawie pracy i nie wiem jak długo odezwą. jestem ciekawy co to będzie sprawie.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2016-04-24 11:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie luki, nie odezwą ,ponieważ pracodawca tylko sie bawi na spotkanie i nie ma co sie martwić dalej szukać prace. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kłamstwo - 2016-04-25 14:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dajcie z tym firmy bo oni juz oszukuja 100 % po prostu sie bawią!!!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-28 14:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas szukają ludzi. Tylko jestem ciekaw kogo bo ogłoszenia wiszą na stronie KKWS od miesiąca. Ja z chęcią bym podjął u nich pracę ale chyba szukają ludzi z doświadczeniem bo jak powiedziałem że sporadycznie korzystam z wkrętarki czy innych narzędzi to mieli się odezwać miesiąc temu i cisza.
zdjecie uzytkownika
furman - 2016-05-04 20:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-04-28 14:41:25]:
wiszą bo pewnie zapomnieli je zdjąć. Chyba nie myślicie , że firmą KK ELECTRONIC zostawiałaby te oferty w próżni
zdjecie uzytkownika
Szukający Pracy - 2016-05-05 14:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na olx znów KKWS szuka ludzi. Co jakiś czas dają te same ogłoszenia olx. Czyżby brali niedoświadczonych pracowników? Ja czły czas szukam pracy i tylko raz byłem u nich na rozmowie. Szukali do przyuczenia.
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2016-05-05 17:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Szukający Pracy - 2016-05-05 14:38:22]:
Składaj śmiało biorą wszystkich tydzień przyuczenia a potem wymagają od ciebie jakbyś pracował kilka lat i miał mega doświadczenie
zdjecie uzytkownika
emma - 2016-05-06 20:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm @Fazi, jak sam piszesz, firma "przyucza" do stanowiska. Być może to kwestia podejścia, trzeba chcieć się nauczyć, by potem dać z siebie wszystko. Jestem osobą z boku, ale sądzę, że to może na tym polegać problem :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-06 21:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proponuję żeby wzięli się za kierowniczke pod produkcji bo to co ona robi z ludźmi w głowie się nie mieści. Np. Zabrania chodzić na zwolnienia, brać urlop na żądanie, każe się z tego tłumaczyć.!!!
zdjecie uzytkownika
kjihik - 2016-05-09 18:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To niech ktoś ją nagra i poda do sądu pracy to się dziewczyna uspokoi.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-05-13 16:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kjihik - 2016-05-09 18:39:38]:
Da się wytłumaczyć. Dla kobieta nie dorosła do zajmowanego stanowiska. Nie potrafi kierować grupą osób. Gubi się i to się odbija na pracownikach. Niech szefostwo wyśle ją na jakieś szkolenie.
zdjecie uzytkownika
Ma - 2016-05-13 18:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani kierownik z pod produkcji niech trochę poczyta kodeks pracy.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-13 20:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na kniewskiej jest mnóstwo firm, polecam zajrzeć do North-West logistic Park, świat nie kończy się na KK. też tam byłam na rozmowie, nie przyjęli mnie mimo doświadczenia. Wtedy poszłam do innej firmy w tej okolicy i teraz zarabiam dużo więcej niż proponowało mi kk. Warto było się nie dostać ;)
zdjecie uzytkownika
Enthusiastic - 2016-05-19 23:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poważnie zastanawiam się nad tą firmą z tym, że nie chce być(dlugo?) zwykłym parobkiem. Aktualnie jestem jeszcze za granicą ale chyba chciałbym zaryzykować. Jestem młody i mam nadzieje, ze to perspektywiczna i rozwojowa praca, ze specjalistycznymi kursami to u mnie raczej średnio. Dużym plusem jest to, że mam angielski perfect w mowie i piśmie a do tego 2 jezyki w komunikatywnym i jeden w podstawowym. Jak tak czytam to nie chce mi się znowu użerać z polską mentalnością. Peace!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa z paniami z kadr - głównie pytania o miejsce zamieszkania i jakie informacje przekazała mi agencja pracy. Później testy manualne z instrukcją przed oczami.
Pytania: Pytania o miejsce zamieszkania, o doświadczenie na produkcji.
zdjecie uzytkownika
Robol - 2016-05-24 10:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani kierownik pp czepia się o byle co,nie jest w stanie postawić się na miejscu pracownika,wyżywać się i zwracać uwagę to każdy potrafi ale na spokojnie wytłumaczyć to już nie potrafi tylko odsyła to brygadzistow co według mnie świadczy o tym,że nie jest na tyle kompetentna,żeby udzielić odp na moje pytanie.Powinni zmienić ją bo nikt jej na pp nie szanuje i każdy i tak ją olewa bo ona jest niereformowalna i dogadać się nie idzie wogóle.Z serdecznymi nie pozdrowieniami.Pracownik
zdjecie uzytkownika
oni - 2016-05-24 19:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest jak z dziada robi się pani. Zapomniała juz jak była zwykłym pracownikiem. Teraz chodzi i się panoszy niech idzie na grubasy i trochę Porobi d3 albo D6 to wtedy zrozumie co chłopaki czują i jak im jest ciężko. W dodatku teraz jak jest gorąca na hali. Ale co ja to obchodzi siedzi sobie w terarium z klimą i ma wszystko gdzieś.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie KK ELECTRONIC!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert