Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wot11 - 2014-06-16 14:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te układy i układziki na lepiej płatnych stanowiskach , pseudo badania ,
fikcyjne uśmiechy. To jest żałosne.
zdjecie uzytkownika
Trytek - 2014-06-16 17:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ładnie. Zakładam, że gdyby stawka dla wszystkich wynosiła 19,5 zł to okazałoby się, że nie ma kasy na pensję, a tak to zawsze coś gdzieś przyoszczędzą.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-06-19 11:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest w dziale jakości, widziałam ogłoszenie ze potrzebuja specjalistę ds zarządzania systemami jakości i niewiem czy nie złożyć papierów... jak wyglada praca / atmosfera w tym dziale i zarobki?
zdjecie uzytkownika
pogodno - 2014-06-22 09:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Między innymi będziesz grzebała w śmieciach w magazynie, szukając papierów, tam gdzie nie powinny być wyrzucone...
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-06-22 10:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz napisać coś więcej...
z tego co widziałam to jest to stanowisko nowo- utworzone i potrzebują kogoś kto będzie chyba siedział w tych systemach (9001 inne).
zdjecie uzytkownika
Trytek - 2014-06-24 09:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kto miałby jakiś interes, żeby robotę utrudniać? Chyba, że mówisz o osobach które nie potrafią stwierdzić co jest ważne a co nie.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-06-24 10:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy ale napiszcie proszę jak wygląda praca na stanowisku osoby zajmującej sie systemami jakości... W ogłoszeniu było że to nowoutworzone stanowisko..
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-06-24 10:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy ale napiszcie proszę jak wygląda praca na stanowisku osoby zajmującej sie systemami jakości... W ogłoszeniu było że to nowoutworzone stanowisko..
zdjecie uzytkownika
Wido - 2014-07-03 08:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki to dramat. Brak perspektyw. Wszystko idzie w złym kierunku.
Czas na zmiany.
zdjecie uzytkownika
iks - 2014-07-06 08:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, dramat. Zawiść, krzywe patrzenie się, a w międzyczasie górne biura żyją sobie w najlepsze
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-04 08:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tu tak cicho? tymczasowych wyrzucili, a ci z KK nie piszą nic bo się boją???
zdjecie uzytkownika
prr - 2014-08-04 15:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie czasy , że dobrze mają tylko wazeliniarze i układowcy .
Życie.
zdjecie uzytkownika
Mania - 2014-08-23 23:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie szlag trafia jak ciągle te same osoby dostają uznaniówki. Kumoterstwo i kolesiostwo. To się liczy a ty zapierrr.... za 8,5 że łapy odpadają a kwadrosłup bokiem wychodzi.
zdjecie uzytkownika
ktosiu - 2014-08-31 01:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mania potwierdzam na A318jest tska gruba kyora dostaje uznaniowki co miesiac po200zl bo placze ze kasy nie ma..a do tego kapuje na swoich kolegow i kolezanki
zdjecie uzytkownika
kirko - 2014-08-31 11:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Donosiciele. Są na samej górze i na dole. Zazwyczaj mają z tego
korzyści. Oni są niezniszczalni. Dzięki temu jest ciekawiej w KK.
Nie ma nudy. Żle będzie jak ponad 50 % załogi zacznie donosić .
Jeżeli więcej niż połowa pracowników donosi to już jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
iwkaniki - 2014-09-05 17:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powie mi ktoś w jakich godzinach jest praca na produkcji, no i od poniedziałku do piątku czy weekendy i święta też???
zdjecie uzytkownika
niwa - 2014-09-05 22:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia się netto na godzinę na produkcji?
zdjecie uzytkownika
Pracownik produkcji - 2014-09-16 19:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypisujecie tu takie opinie ze i tak nikt nic sie nie dowie. Konkretnie, praca na produkcji jest czasem ciezka bo trzeba sie wyrobic w terminie a czasami obijasz sie przez caly dzien byle zrobic swoje. Na wejsciu dostajesz umowe "smieciowa" ktora potrafi sie ciagnac ale to zalezy od tego czy "maja zamowienia" a stawka to 8,50 brutto na godzine plus premia jakosciowa max 2,50 i efektywnosciowa takze max 2,50 a do tego jak sie starasz i nie ma na lini konfidenta ktory wlazi w tylek przelozonym to mozesz liczyc na premie uznaniowa 200zl. Praca w zespole bywa roznie bo to juz zalezy miedzy jakich ludzi sie trafi, moj zespol jest raczej zgrany i prawie kazdy sie lubi a reszte sie po prostu olewa takze u mnie jest ok. Ubrania robocze sie dostaje a w razie uszkodzenia zglasza sie brygadziscie a ten w ciagu kilku dni zalatwia Ci nowa rzecz. Wyzywienie jest we wlasnym zakresie ale sa automaty, z jedzeniem platny ale z napojami typu kawa herbata barszczyk czekolada sa darmowe. Stolowki sa dobrze wyposazone bo sa czajniki mikrofale umywalki lodowka sztucce talerze i kubki ale wiadomo lepiej miec swoje. Przerwy w ciagu dnia sa trzy, 5 min, 15 i znowu 5 co dwie godziny kazda. Zmian w pracy najmniej jest 1 a max wiadomo 3 ale to zalezy od "ilosci zamowien" Praca po 8 godzin chyba ze jest potrzeba to max 12 ale to tylko jak sa zamowienia i tak samo w soboty tylko z tego powodu. Do tej pory prowadzony byl system dwoch podwyzek w ciagu roku ale ostatnio zmienil sie glowny prezes firmy takze nie wiadomo co teraz bedzie. Kasa jest zawsze na czas ale lepiej uwazac na agencje randstad bo co miesiac sa z nimi problemy ze cos zakosza dla siebie i trzeba sie klocic. Pracownicy biurowi, jest kilka osob z ktorymi da sie porozmawiac a wiekszosci sie po prostu nie zna i widuje raz na ruski rok. Co jakis tam czas wymyslaja nowe cuda majace na celu wspomoc produkcje ale nie zawsze im to wychodzi bo narobia wiecej balaganu niz bylo ale wiadomo metoda prob i bledow. Kierownicy i brygadzisci. Ja sam mam chyba najfajnieszych przelozonych bo jak i brygadzista tak i kierownik sa bardzo sympatyczni i mozna z nimi porozmawiac na kazdy temat jak z kolega, nie ma czego takiego ze ja jestem Twoim kierownikiem. Na innych liniach bywa roznie, brygadzista moze byc spoko a kierownik to glupi buc lub odwrotnie. Szkolenia na wozki widlowe lub suwnice sa organizowane co pewien nieokreslony czas. Sam jak do tej pory mam zrobione uprawnienia na suwnice i "pieska" elektycznego a pracuje tam lekko ponad rok takze sami ocencie. Nie wiem co moglbym jeszcze napisac takze piszcie pytania a ja za jakis czas wejde i postaram sie odpowiedziec konkretnie a nie tak jak reszta z domyslami. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ron - 2014-09-22 09:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmienił się główny prezes firmy , a to pociąga zazwyczaj zmiany
na stanowiskach kierowniczych i niżej.
Zmiany mogą być ale nie muszą . A o podwyżkach dla pracowników
nadal cisza.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-23 10:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fazi - 2014-05-06 20:35:36]:
Zgadzam się łatwo można wyliczyć stawkę bo jest za godzinę ale zapominasz o premi uznaniowej i jakościowej która ewidentnie jest zaniżana szczególnie jak są nowe osoby i wiem co miała na myśli ta osoba wcześniej. Bo możesz tyrać i się starać ale zawsze znajdzie się osoba albo osoby na dziale i nie zawsze są to nowe, które olewają se prace (robią masę głupich błędów oraz wolno. Oki rozumiem jak nowa, ale nie jak pracuje 2 lata i robi wciąż to samo). Wtedy premia jakościowa wychodzi od kilku groszy do 1zł i tak też bywa z premią efektywnościową. I wtedy się by to zgadzało. P.s. PAMIĘTAJ ŻE PREMIA JAK I STAWKA GODZINOWA JEST NALICZANA BRUTTO A NIE NETTO
zdjecie uzytkownika
Trytek - 2014-09-25 09:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z waszego przygnębionego tonu komentarzy można wyciągnąć wnioski, że stawki wcale nie są adekwatne do wykonywanej pracy, tym bardziej, że branża elementów elektronicznych systemów sterowania dla energii odnawialnej nie jest byle jakim prostym zagadnieniem. Pracownicy powinni mieć dużą wiedzę, która powinna być dobrze opłacana przez szefostwo.
zdjecie uzytkownika
Free at last - 2014-09-25 20:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Trytek
Tak powinno być ale tak nie jest w kk
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-30 12:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor się zmienił nie wiadomo co z podwyżkami to prawda . Praca jak praca jak ktoś lubi będzie pracował cięzko nie jest, chyba że są nadgodziny i trzeba uważać na agencje bo oszukują szczególnie z odciąganiem podatku za tyle samo godzin i taka samą stawke 8.5 dwie rozne osoby maja bardzo dużą róznice w wypłacie zamiast takiej samej ? lub rozniącej sie groszami.a jak chcesz wyjaśnić to zawsze cie odprawią. W Pażdzierniku powinny być podwyżki bo są średnio co pół roku dlatego aktualnie trzeba uważać na osoby które pracują kilka lat i nie dostały podwyżki od jakiegoś czasu ponieważ nie uczą sie nic nowego więc zaczynają obgadywać oraz uprzejmie donosić do przełożonych z każdą pierdołą na nowe osoby (żeby nie dostały podwyżek ) Tak to wygląda.Jak w przypadku A21 szczególnie kobiety gada jedna na drugą a sama zaraz robi to samo! szczyt bezczelności!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-30 12:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli ktoś chce tam pracowac to powinien miec mocne nerwy i swoje zdanie bo inaczej jest jak szara mysza w kącie a stare wyjadaczki robią co chcą , bo widocznie uważają że jak pracują kilka lat to wolno im wszystko i są mądrzejsze od brygadzistów . Proszę brać pod uwage że wiele osob oczernia inne tylko i wyłacznie z osobistych powodów nawet jeżeli dajesz z siebie wiele i pracujesz bardzo wydajnie i tak bedziesz najgorszy bo nie jestes w grupie tych lepszych" *
i zawsze na wypłacanie nadgodzin upierdzielają premie żeby zaoszczędzić i na święta kiedy są bony czy roczna premia zawsze zrobią tak że wyjdzie się gorzej i oczywiście też słaba premia .
zdjecie uzytkownika
do gosc - 2014-09-30 23:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze możesz znaleźć pracę bez bonow, i bez premii rocznej.
wtedy nie będziesz narzekal
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x