Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
no nie mogę - 2015-03-12 20:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jejku - 2015-03-11 21:02:18]:
Czy na tej podprodukcji muszą być ciągle zwady? Najpierw mieliśmy uważać na Ewę z wago, a to super dziewczyna...i ładna i pracowita, a teraz ktoś smaruje tyłek poczciwemu Mieszkowi...żal.pl
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-14 09:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no nie mogę - 2015-03-12 20:01:12]:
JEST ICH ZA DUŻO NA TYM DZIALE I MAJĄ ZA MAŁO PRACY DLATEGO MAJĄ CZAS NA ZAJMOWANIE SIĘ INNYMI RZECZAMI, PLOTKI, POMÓWIENIA, OBRABIANIE INNYM DUP.....
WZIĄĆ SIĘ ZA ROBOTĘ OBIBOKI
zdjecie uzytkownika
do xxx - 2015-03-14 11:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zazdrość. To szkodzi.
a poza tym, to biorą przykład z dyrka.
przyjeżdża po 8mej, wyjeżdża przed 4ta, a w piatki szybciej, bo weekend.
do pracowitych to on nie nalezy, wiec dlaczego inni mają się napinać?
zdjecie uzytkownika
ble ble ble - 2015-03-14 14:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie żal mi co niektórych z podprodukcji zachowują się jak dzieci w przedszkolu. Normalnie odechciewa się pracować jak ich się sucha w pracy lub czyta się te głupie komentarze na forum
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-15 08:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do xxx - 2015-03-14 11:19:53]:
chyba coś ci się pomyliło dyrektor jest od rządzenia a od roboty to on ma ludzi
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-15 10:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabolało? ?
Dyrektor, czas jak każdy inny kierownik - daje też przykład.
Wiec jak się nie przykłada do roboty (zarządzanie to tez robota), to ludzie to widzą....
zdjecie uzytkownika
no nie mogę - 2015-03-15 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nick...człowieku, zwolnij się natychmiast...nie dość, że Ci się nie podobają współpracownicy, to jeszcze zawiedziony jesteś postępowaniem dyrektora...
...tak Ci współczuję! Jedno tylko mnie zastanawia, skąd masz czas, by to wszystko widzieć, o czym nas informujesz? Ja mam taki zapierdziel, że nie mam często pojęcia, czy mój kierownik jest w pracy, dopóki nie wejdzie mi w drogę!
Zazdroszczę Ci luzu! ja chcę Twoje stanowisko! Popatrzę sobie jak inni pracują,
pooceniam, poopluwam na forum...żartowałem, mam w nosie Ciebie i Twoje stanowisko!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-17 22:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no nie mogę - 2015-03-15 21:53:47]:
człowieku nie irytuj się w tej firmie 50% ludzi uważa, że o wiele lepiej by nią zarządzało niż dyrektor, a już na pewno lepiej by się sprawdzili niż brygadziści czy kierownicy ale tak to już jest i nic na tonie poradzimy.
zdjecie uzytkownika
ETO - 2015-03-18 15:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą podwyżki ? Bo to jest najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-18 18:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ETO - 2015-03-18 15:07:16]:
podwyżki są 2 razy w roku w kwietniu i w październiku
zdjecie uzytkownika
als - 2015-03-26 12:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy firma gwarantuje dojazd do pracy?
zdjecie uzytkownika
dojazd - 2015-03-26 14:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, dojeżdżasz za swoje.

zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-03-28 12:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Jakie są godziny pracy w KK W. S. ?
Dostałem propozycje pracy jako pracownik produkcji.
Z tego co wiem to znajomi opowiadali ze w firmie jest ok, ale tak czytam wpisy to, az mnie przeraza co się tam wyprawia.
A do tych co narzekają to mam dla was wspaniałą ofertę pracy. Idźcie do Agryfu albo do Drobimexu tam to jest tyra.
zdjecie uzytkownika
do ddd - 2015-04-08 20:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narazie na większości gniazd jest jedną zmiana 6-14 ale chodzą słuchy o drugiej zmianie 14-22 czasami nawet nocki ale bardzo rzadko.
Powiedzcie mi kto na podprodukcji ma za mało roboty? Chętnie się zamienię, bo mi już ręce wsiadają. Ludzie mu zaopatrujemy wszystkie linie w podzespoły, wy macie przestoje czy urlopy bo nie ma roboty. My NIGDY!!! Ale jak u was jest kilku dniowy przestój to my pierwsi lecimy. Ci co nic nie robią i obrabiają dupska to naprawdę margines.
zdjecie uzytkownika
roro - 2015-04-12 16:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za bałagan odpowiedzialny jest prezes i jego ludzie.
Tam należy zgłaszać pretensje. Jeżeli to nic nie da
są jeszcze właściciele firmy z Danii.
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-04-12 21:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roro - 2015-04-12 16:45:53]:
i myślisz że jak się poskarżysz do właścicieli to coś to da, właścicieli nie interesują pracownicy ich interesuje wypracowany zysk i dopóki on jest zadowalający to dyrekcja w Szczecinie może czuć się bezpiecznie i robić to co uważa za słuszne, mimo że to co robią doprowadza do upodmiotowienia pracownika, a tak zwani przedstawiciele załogi palcem nie kiwną bo również boją się o swoje stanowiska, są dwa wyjścia z tej sytuacji jedno to zmienić pracodawcą a drugie to siedzieć cicho i robić to czego oczekują od nas przełożeni bo to oni mają poparcie u kierownictwa i dyrekcji a za pracownikiem nikt się nie wstawi
zdjecie uzytkownika
passenger - 2015-04-12 22:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zysku w Polsce za wiele nie ma.On zostaje w Danii. Pracujecie po to, aby tam był zysk. A za większością absurdalnych decyzji stoi centrala w Danii. Tylko za chwile baner na cały płot nie pomoze, bo ludzie nie przyjdą za takie stawki. I trzeba bedzie zwiększyć kase, bo szafy same się nie złożą.
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-04-13 20:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [passenger - 2015-04-12 22:12:59]:
kolego przecież to nie jest Polska firma to chyba jasne że zysk idzie do Panów w Danii
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-16 21:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) szukajcie pracy tutaj może okaże się lepsza jak w KK
zdjecie uzytkownika
antycenzor - 2015-04-17 20:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co....boicie się? I dlatego ocenzurowaliscie eegholma? Jakbyście szanowali ludzi, to byście się nie bali.A Maciek po prostu płaci wiecej i jest lepsza atmosfera tam. W kk kiedyś było fajnie, ale teraz to już tylko kolchoz pozostał.
zdjecie uzytkownika
zal - 2015-04-21 15:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie odkąd pojawił się nowy dyrektor firma coraz bardziej schodzi na psy. Ludzie zaczynają pracować "na czas". Nikt nie dba o starych pracowników którzy to zaraz uciekają z firmy bo widzą co się dzieje - a pójdzie za nimi jeszcze więcej. Nowi pracownicy może i są, może i przyjmują ale Ci bardziej ogarnięci zaraz uciekają. A reklamy w autobusach to już w ogóle śmiech na sali.
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-04-23 21:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej ludziska jak nowy system premiowania wam się podoba bo mi bardzo zastanawiam się jakie tęgie głowy i ile czasu myślały nad tym żeby pozornie wyglądało to tak że zmiany są na lepsze a w rzeczywistości nic się nie zmieniło i jeszcze ta składowa premii "POSTAWA" składnik premii który będzie można praktycznie za wszystko, kierownictwo nie zadje chyba sobie sprawy z jednego pieniądzesą bardzo ważnym motywatoerm to że podnieśli stawkę bazową cześć im i chwała za to ale gdyby permia zamiast 2,5zł/do godziny wynosiła by powiedzmy 8 zł było by o co walczyć, ale cóż najważniejsze że kierownictwo ma dobre samopoczucie , a prawdziwe problemy jak zwykle zamiatane są pod dywan
zdjecie uzytkownika
premia - 2015-04-24 12:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zasadzie to zmienilo się wiele, bo uznaniowka będzie czescia calosci premii, a ci co mogli dostać pieniądze extra już nie dostana. Reszta to techniczne regulacje (przeniesienie stawek, zmiana wskaznikow, itd.), no wiec szkoda, bo zawsze można było cos dostac. pozdrawiam z dymka.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa z kierownikiem, testy manualne, szczerze bardzo łatwe dla kogoś nawet o przeciętnych zdolnościach technicznych, potem znowu rozmowa z kierownikiem informacja że chcieli by ze mną współpracować, przedstawienie warunków finansowych,
Pytania: Ile chciałbym zarabiać - to jest całkiem niepotrzebne pytanie bo przecież inie dadzą mi tego co bym chciał
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-04-24 19:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieprawda! Premia uznaniowa, przyznawana za szczególne osiągnięcia...pozostaje
po staremu! Oj, ktoś tutaj nie słuchał uważnie! Co do różnic, to w normalnym miesiącu, nie powinniśmy odczuć różnicy, ale już w miesiącu rozliczeniowym,
za nadgodziny dostaniemy więcej o te 2,50/h. Także większy będzie ryczałt za dzień
urlopowy i chorobowy (L4). Zatem suma sumarum, jest progres, niewielki, ale jest.
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2015-04-27 18:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wejście ludzi od wizerunku firmy. Hahaha. Pozdrowienia z dymka. Ciekawe ze przez 5 minut można tak dużo napisać i spalić fajkę. Dobre
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KK ELECTRONIC?
Zadaj pytanie