Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-15 08:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do xxx - 2015-03-14 11:19:53]:
chyba coś ci się pomyliło dyrektor jest od rządzenia a od roboty to on ma ludzi
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-15 10:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabolało? ?
Dyrektor, czas jak każdy inny kierownik - daje też przykład.
Wiec jak się nie przykłada do roboty (zarządzanie to tez robota), to ludzie to widzą....
zdjecie uzytkownika
no nie mogę - 2015-03-15 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nick...człowieku, zwolnij się natychmiast...nie dość, że Ci się nie podobają współpracownicy, to jeszcze zawiedziony jesteś postępowaniem dyrektora...
...tak Ci współczuję! Jedno tylko mnie zastanawia, skąd masz czas, by to wszystko widzieć, o czym nas informujesz? Ja mam taki zapierdziel, że nie mam często pojęcia, czy mój kierownik jest w pracy, dopóki nie wejdzie mi w drogę!
Zazdroszczę Ci luzu! ja chcę Twoje stanowisko! Popatrzę sobie jak inni pracują,
pooceniam, poopluwam na forum...żartowałem, mam w nosie Ciebie i Twoje stanowisko!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-17 22:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no nie mogę - 2015-03-15 21:53:47]:
człowieku nie irytuj się w tej firmie 50% ludzi uważa, że o wiele lepiej by nią zarządzało niż dyrektor, a już na pewno lepiej by się sprawdzili niż brygadziści czy kierownicy ale tak to już jest i nic na tonie poradzimy.
zdjecie uzytkownika
ETO - 2015-03-18 15:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą podwyżki ? Bo to jest najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-18 18:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ETO - 2015-03-18 15:07:16]:
podwyżki są 2 razy w roku w kwietniu i w październiku
zdjecie uzytkownika
als - 2015-03-26 12:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy firma gwarantuje dojazd do pracy?
zdjecie uzytkownika
dojazd - 2015-03-26 14:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, dojeżdżasz za swoje.

zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-03-28 12:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Jakie są godziny pracy w KK W. S. ?
Dostałem propozycje pracy jako pracownik produkcji.
Z tego co wiem to znajomi opowiadali ze w firmie jest ok, ale tak czytam wpisy to, az mnie przeraza co się tam wyprawia.
A do tych co narzekają to mam dla was wspaniałą ofertę pracy. Idźcie do Agryfu albo do Drobimexu tam to jest tyra.
zdjecie uzytkownika
do ddd - 2015-04-08 20:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narazie na większości gniazd jest jedną zmiana 6-14 ale chodzą słuchy o drugiej zmianie 14-22 czasami nawet nocki ale bardzo rzadko.
Powiedzcie mi kto na podprodukcji ma za mało roboty? Chętnie się zamienię, bo mi już ręce wsiadają. Ludzie mu zaopatrujemy wszystkie linie w podzespoły, wy macie przestoje czy urlopy bo nie ma roboty. My NIGDY!!! Ale jak u was jest kilku dniowy przestój to my pierwsi lecimy. Ci co nic nie robią i obrabiają dupska to naprawdę margines.
zdjecie uzytkownika
roro - 2015-04-12 16:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za bałagan odpowiedzialny jest prezes i jego ludzie.
Tam należy zgłaszać pretensje. Jeżeli to nic nie da
są jeszcze właściciele firmy z Danii.
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-04-12 21:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roro - 2015-04-12 16:45:53]:
i myślisz że jak się poskarżysz do właścicieli to coś to da, właścicieli nie interesują pracownicy ich interesuje wypracowany zysk i dopóki on jest zadowalający to dyrekcja w Szczecinie może czuć się bezpiecznie i robić to co uważa za słuszne, mimo że to co robią doprowadza do upodmiotowienia pracownika, a tak zwani przedstawiciele załogi palcem nie kiwną bo również boją się o swoje stanowiska, są dwa wyjścia z tej sytuacji jedno to zmienić pracodawcą a drugie to siedzieć cicho i robić to czego oczekują od nas przełożeni bo to oni mają poparcie u kierownictwa i dyrekcji a za pracownikiem nikt się nie wstawi
zdjecie uzytkownika
passenger - 2015-04-12 22:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zysku w Polsce za wiele nie ma.On zostaje w Danii. Pracujecie po to, aby tam był zysk. A za większością absurdalnych decyzji stoi centrala w Danii. Tylko za chwile baner na cały płot nie pomoze, bo ludzie nie przyjdą za takie stawki. I trzeba bedzie zwiększyć kase, bo szafy same się nie złożą.
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-04-13 20:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [passenger - 2015-04-12 22:12:59]:
kolego przecież to nie jest Polska firma to chyba jasne że zysk idzie do Panów w Danii
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-16 21:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) szukajcie pracy tutaj może okaże się lepsza jak w KK
zdjecie uzytkownika
antycenzor - 2015-04-17 20:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co....boicie się? I dlatego ocenzurowaliscie eegholma? Jakbyście szanowali ludzi, to byście się nie bali.A Maciek po prostu płaci wiecej i jest lepsza atmosfera tam. W kk kiedyś było fajnie, ale teraz to już tylko kolchoz pozostał.
zdjecie uzytkownika
zal - 2015-04-21 15:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie odkąd pojawił się nowy dyrektor firma coraz bardziej schodzi na psy. Ludzie zaczynają pracować "na czas". Nikt nie dba o starych pracowników którzy to zaraz uciekają z firmy bo widzą co się dzieje - a pójdzie za nimi jeszcze więcej. Nowi pracownicy może i są, może i przyjmują ale Ci bardziej ogarnięci zaraz uciekają. A reklamy w autobusach to już w ogóle śmiech na sali.
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-04-23 21:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej ludziska jak nowy system premiowania wam się podoba bo mi bardzo zastanawiam się jakie tęgie głowy i ile czasu myślały nad tym żeby pozornie wyglądało to tak że zmiany są na lepsze a w rzeczywistości nic się nie zmieniło i jeszcze ta składowa premii "POSTAWA" składnik premii który będzie można praktycznie za wszystko, kierownictwo nie zadje chyba sobie sprawy z jednego pieniądzesą bardzo ważnym motywatoerm to że podnieśli stawkę bazową cześć im i chwała za to ale gdyby permia zamiast 2,5zł/do godziny wynosiła by powiedzmy 8 zł było by o co walczyć, ale cóż najważniejsze że kierownictwo ma dobre samopoczucie , a prawdziwe problemy jak zwykle zamiatane są pod dywan
zdjecie uzytkownika
premia - 2015-04-24 12:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zasadzie to zmienilo się wiele, bo uznaniowka będzie czescia calosci premii, a ci co mogli dostać pieniądze extra już nie dostana. Reszta to techniczne regulacje (przeniesienie stawek, zmiana wskaznikow, itd.), no wiec szkoda, bo zawsze można było cos dostac. pozdrawiam z dymka.
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-04-24 19:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nieprawda! Premia uznaniowa, przyznawana za szczególne osiągnięcia...pozostaje
po staremu! Oj, ktoś tutaj nie słuchał uważnie! Co do różnic, to w normalnym miesiącu, nie powinniśmy odczuć różnicy, ale już w miesiącu rozliczeniowym,
za nadgodziny dostaniemy więcej o te 2,50/h. Także większy będzie ryczałt za dzień
urlopowy i chorobowy (L4). Zatem suma sumarum, jest progres, niewielki, ale jest.
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2015-04-27 18:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wejście ludzi od wizerunku firmy. Hahaha. Pozdrowienia z dymka. Ciekawe ze przez 5 minut można tak dużo napisać i spalić fajkę. Dobre
zdjecie uzytkownika
Juno - 2015-04-30 23:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możecie mi powiedzieć czy warto się z nimi bratać czy lepiej poszukać kogoś innego , kto będzie zapewniał jakieś lepsze warunki - o ile taki pracodawca się trafi.
zdjecie uzytkownika
Virus - 2015-05-06 04:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie od paru dni ale jak narazie bardzo dobre wrażenia. Zobaczymy co będzie za jakiś czas bo dużo ludzi pisze że na początku fajnie a potem zaczynają się problemy.Pozdrawiam Virus
zdjecie uzytkownika
trolo - 2015-05-20 20:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Virus - 2015-05-06 04:58:48]:
Przepraszam, po jakim czasie dostałeś odpowiedz po złożeniu CV
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-30 21:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj jaka cisza czyżby w firmie aż tak się polepszyło czy jest aż tak źle
zdjecie uzytkownika
Ris - 2015-07-09 20:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak dobrze , że aż chce mi się płakać.
Nie ma co robić z kasą.
Łubu - dubu niech żyje nasz kochany pan prezes.
zdjecie uzytkownika
STAWKA - 2015-07-13 21:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cyt.: "za nadgodziny dostaniemy więcej o te 2,50/h".
A jaka jest w KK stawka podstawowa za godz. na stanowisku montera na produkcji?
Pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-07-14 08:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziska nie narzekajcie nie jest tak źle, praca dobra na początek kariery zawodowej, rotacja ludzi w firmie bardzo duża, przez ostatni rok wymieniło się tak bez przesady ok 70% załogi, ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć ludzi po zawodówkach czy technikach którzy pracują za 11,5/h ale osoby z wyższym wykształceniem magistrowie po kierunkach elektrycznych czy elekrto-energetycznych pracujący za taką stawkę chociaż ludziom nie ma się co dziwić to firma tak promuje ludzi wykształconych - WSTYD
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-14 08:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ris - 2015-07-09 20:46:28]:
kolego lub koleżanka nie masz co zrobić z taką ilością kasy - oddaj dla biednych na przykład prezesów KK
zdjecie uzytkownika
caution - 2015-08-08 11:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wie ktoś może gdzie mogła bym zobaczyć zdjęcia z imprezy w kk pare miesięcy temu? bo gdzieś mi się to zagubiło :(
zdjecie uzytkownika
caution - 2015-08-08 12:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już znalazłam stronę na której to jest, tylko niestety hasła nie mam. Jeśli ktoś by był tak miły i mógł mi podać? :)
zdjecie uzytkownika
furman - 2015-08-17 14:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma to bardzo dobre miejsce na rozpoczęcie swojej kariery zawodowej . Już po kilku tygodniach można się praktycznie usamodzielnić. W KK Electronic pracuje jako lean project manager. Jest to stosunkowo młode stanowisko na którym jeszcze nie pacowałem. Przyznam , że to ciekawy sposób prowadzenia projektu
zdjecie uzytkownika
biedulek - 2015-08-18 19:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIEKTORYCH KIEROWNIKOW I BRYGADZISTOW TO BYM ZWONIL NATYCHMIAST!!!!! PROSTAKI NA MAXA A CZUJA SIE CONAJMNIEJ PREZESAMI.MIBD
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-09-01 02:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba powoli zmierzacie w kierunku firmy modelowej, kto chce niech czyta..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-09-16 18:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a możecie napisać co takiego kk electronic właściwie oferuje nowym osobom w pracy, bo jak tak patrzę po poprzednich komentarzach to nie ma interesujących mnie informacji. Byłbym wdzięczny za napisanie, czy jest tu jakiś fajny socjal, czy systemy benefitowe. Pytanie tez, czy umowa o pracę na czas nieokreślony jest w ogóle możliwa.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-09-23 17:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Usuńcie wentylatory z hali upały się już skończyły dużo osób jest przeziębionych ale do niektórych to nie dociera i ciągle się chłodzą wiec proponuje zmienić prace na drobimex
zdjecie uzytkownika
meg - 2015-10-05 12:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jakie są zarobki na magazynie?
zdjecie uzytkownika
do meg - 2015-10-10 12:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bardzo duże. Tak duże, ze brygadzista i kierownik już poszukali nowej pracy, jak i polowa dzialu logistyki:-).
zdjecie uzytkownika
23456 - 2015-10-16 23:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
straszne narzekanie z tego co czytam..@xxxxx to chyba dobrze że jest klimatyzacja, zawsze można sobie ustawić odpowiednią temperaturę do pogody, więc akurat nie ma tu chyba co narzekać jeśli jest zbyt zimno to można ją po prostu wyłączyć, co do zarobków to wydaje mi się że są różne w zależności od stanowiska
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-11-30 21:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany, zmiany, zmiany ciekawe do czego nas doprowadzą tym na górze napewno się polepszy a ci na dole jak zwykle
zdjecie uzytkownika
Le - 2015-12-01 00:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej @meg słyszałem od kolegów, że zarobki na magazywnie w KK Electronic mogą dochodzić nawet do 2 tysi na początek, oczywiście jeśli pracujesz zamiast leżeć. Jest to oczywiści eplotka, ale dużo zmian w 2016 - mam nadzieję, że na lepsze
zdjecie uzytkownika
no i co - 2015-12-17 01:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zal - 2015-04-21 15:57:41]:
Będziesz mogl się niedługo przekonac, co się wydarzy, jak będzie kolejny nowy dyrektor. Myslisz, ze się poprawi?
zdjecie uzytkownika
dda - 2015-12-17 08:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami mam wrażenie, że co za dużo tych zmian w firmie to nie zdrowo. Czy oni w ogóle znają definicję słowa stabilność, bo ich firma zdecydowanie taka nie jest.
zdjecie uzytkownika
asher - 2016-01-13 00:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowłem tam kiedys i niestety muszę stwierdzic ,że brygadzisci pracujący w tej firmie reprezętują bardzo niski poziom!!!Nie chce i nie lubie krytykowac ...ale to co się dzieję w K-K ,to istna patologia . Przede wszystkim tzw.kablowanie na kolege lub co gorsza podstawianie świń przez innych pracowników.Wszech obecna zazdrość i zawiść-w szczególności kobiet tam zatrudnionych.Byłem świadkiem jak ładna dziewczyna zatrudniła sie do k-k ,widziałem reakcje pań z mojego działu ....aż mi ręce opadly z jaką nienawiścią i perfidią mówiły o nowo zatrudnionej koleżance z pracy.Dodam jeszcze, że urzędująca wówczas brygadzistka wręcz popierała prostackie zachowanie koleżanek...ojojojoj D.N.O


Ja mam tylko jedno pytanie-GDZIE SIĘ TO BYDŁO CHOWAŁO!!!!!

Dziękuje miłego wieczoru życzę *
zdjecie uzytkownika
fazi - 2016-01-14 00:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asher - 2016-01-13 00:31:15]:
kolego piszesz "pracowałem kiedyś" muszę cię zmartwić świat poszedł do przodu ale stosunki koleżeńskie w KK dzisiaj Wind Solutions pozostają wciąż takie same wrogość w stosunkach z nowymi osobami, ale najgorsze jest szczucie jednego na drugiego przez brygadzistów a raczej brygadzistki bo mam wątpliwą przyjemność być pod władaniem kobiet jako brygadzisty swój brak wiedzy fachowej, swoje niekompetencje nadrabiają właśnie szczuciem ludzi na siebie nawzajem
zdjecie uzytkownika
jakis - 2016-01-14 15:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie uogolnialbym.Jestem facetem a moja brygadzistka jest kobieta i uwazam ze sprawdza sie super,mam wszystko na czas w miare mozliwosci,doradzi,pomoze, od reki zalatwia sprawy,konkretna babka.
zdjecie uzytkownika
furman - 2016-01-15 02:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asher - 2016-01-13 00:31:15]:
dalibyście już spokój z ocenianiem tych brygadzistów bo tak naprawdę spróbowalibyście robić to co oni to byłoby dopiero. Doceńcie czyjąś pracę i poświęcenie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-22 17:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da się czytać niektórych opinii. Jesteście nienormalni, tylko narzekacie, a że płaca za niska (dla niektórych nawet 3 tysiące to za mało), że tak wam ciężko a pracę traktujecie jak zło konieczne. Cieszcie się że macie stałe dochody i pełen etat. Ja już długo staram się o pracę w KK. Specjalnie przeprowadziłem się do Szczecina, żeby pracować w wymarzonej firmie. Mam kilkuletnie doświadczenie na produkcji przy maszynach elektrycznych. Na testach manualnych wszystko zrobiłem. I co? Odpowiedź negatywna. Bo znajomości biorą górę i jakieś 20-letnie półgłupki bez doświadczenia pracują (a raczej tylko plotkują zamiast robić) a dorosły mężczyzna z wieloletnim doświadczeniem się nie dostaje.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa z kierownikiem, testy manualne, szczerze bardzo łatwe dla kogoś nawet o przeciętnych zdolnościach technicznych, potem znowu rozmowa z kierownikiem informacja że chcieli by ze mną współpracować, przedstawienie warunków finansowych,
Pytania: Ile chciałbym zarabiać - to jest całkiem niepotrzebne pytanie bo przecież inie dadzą mi tego co bym chciał
zdjecie uzytkownika
Agaaaa - 2016-02-11 20:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam po imprezie?
Podobało się?
Sporo ludzi nie przyszlo
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-02-13 08:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
http://biznes.onet.pl/praca/zarobki/ile-zarabial-morawiecki/bpccrm
"Oznacza to, że za każdy dzień pracy w ubiegłym roku otrzymywał 9813 zł"
Właściciel/e KK pewnie (na pewno) zarabia/ją nie mniej. Wzajemne niszczenie za grosz, brak godności, niewolnictwo, dwulicowość, ignorancja, iluzja rozwoju, hipokryzja: "pracy tej nie na widzę przy jednoczesnym gnębieniu mądrzejszych że nie szanują pracy/niewoli". I jeszcze te opinie o firmach... w której niewoli jest lepiej ... na łagrze, w Auschwitz a może kk, a może w innej tzw. pracy (nie macie pojęcia czym praca jest, korzyści pracy [w firmach nie tylko dużych] dla ogółu są znikome, no ale nie widzicie życia poza sklepami, telewizorami, produktami niepotrzebnymi jak niepotrzebny jest wasz tłuszcz w organizmie, choroby skutkiem tych produktów, wypadki skutkiem tych "osiągnięć", itd.) ? Panowie właściciele zapewne są z waszej postawy bardzo zadowoleni, ich dochód pasywny np. z nieruchomości (a to tylko jeden z przykładów w co inwestować gdy ma się fortunę z pracy niewolników) przekracza wielokrotnie waszą pensję. Praca 8h+ za grosz i taki strach w oczach gdy przełożony stoi obok a wy swoją pracę już skończyliście ? No tak pracujcie dalej w chwili gdy wszystko posprzątane, projekty wykonane może was Panowie nie wyrzucą na zbity pysk niewolnika.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie KK ELECTRONIC!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert