Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Juno - 2015-04-30 23:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możecie mi powiedzieć czy warto się z nimi bratać czy lepiej poszukać kogoś innego , kto będzie zapewniał jakieś lepsze warunki - o ile taki pracodawca się trafi.
zdjecie uzytkownika
Virus - 2015-05-06 04:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie od paru dni ale jak narazie bardzo dobre wrażenia. Zobaczymy co będzie za jakiś czas bo dużo ludzi pisze że na początku fajnie a potem zaczynają się problemy.Pozdrawiam Virus
zdjecie uzytkownika
trolo - 2015-05-20 20:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Virus - 2015-05-06 04:58:48]:
Przepraszam, po jakim czasie dostałeś odpowiedz po złożeniu CV
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-30 21:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj jaka cisza czyżby w firmie aż tak się polepszyło czy jest aż tak źle
zdjecie uzytkownika
Ris - 2015-07-09 20:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest tak dobrze , że aż chce mi się płakać.
Nie ma co robić z kasą.
Łubu - dubu niech żyje nasz kochany pan prezes.
zdjecie uzytkownika
STAWKA - 2015-07-13 21:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cyt.: "za nadgodziny dostaniemy więcej o te 2,50/h".
A jaka jest w KK stawka podstawowa za godz. na stanowisku montera na produkcji?
Pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-07-14 08:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziska nie narzekajcie nie jest tak źle, praca dobra na początek kariery zawodowej, rotacja ludzi w firmie bardzo duża, przez ostatni rok wymieniło się tak bez przesady ok 70% załogi, ja jeszcze jestem w stanie zrozumieć ludzi po zawodówkach czy technikach którzy pracują za 11,5/h ale osoby z wyższym wykształceniem magistrowie po kierunkach elektrycznych czy elekrto-energetycznych pracujący za taką stawkę chociaż ludziom nie ma się co dziwić to firma tak promuje ludzi wykształconych - WSTYD
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-14 08:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ris - 2015-07-09 20:46:28]:
kolego lub koleżanka nie masz co zrobić z taką ilością kasy - oddaj dla biednych na przykład prezesów KK
zdjecie uzytkownika
caution - 2015-08-08 11:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wie ktoś może gdzie mogła bym zobaczyć zdjęcia z imprezy w kk pare miesięcy temu? bo gdzieś mi się to zagubiło :(
zdjecie uzytkownika
caution - 2015-08-08 12:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już znalazłam stronę na której to jest, tylko niestety hasła nie mam. Jeśli ktoś by był tak miły i mógł mi podać? :)
zdjecie uzytkownika
furman - 2015-08-17 14:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma to bardzo dobre miejsce na rozpoczęcie swojej kariery zawodowej . Już po kilku tygodniach można się praktycznie usamodzielnić. W KK Electronic pracuje jako lean project manager. Jest to stosunkowo młode stanowisko na którym jeszcze nie pacowałem. Przyznam , że to ciekawy sposób prowadzenia projektu
zdjecie uzytkownika
biedulek - 2015-08-18 19:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIEKTORYCH KIEROWNIKOW I BRYGADZISTOW TO BYM ZWONIL NATYCHMIAST!!!!! PROSTAKI NA MAXA A CZUJA SIE CONAJMNIEJ PREZESAMI.MIBD
zdjecie uzytkownika
obcy - 2015-09-01 02:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba powoli zmierzacie w kierunku firmy modelowej, kto chce niech czyta..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-09-16 18:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a możecie napisać co takiego kk electronic właściwie oferuje nowym osobom w pracy, bo jak tak patrzę po poprzednich komentarzach to nie ma interesujących mnie informacji. Byłbym wdzięczny za napisanie, czy jest tu jakiś fajny socjal, czy systemy benefitowe. Pytanie tez, czy umowa o pracę na czas nieokreślony jest w ogóle możliwa.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-09-23 17:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Usuńcie wentylatory z hali upały się już skończyły dużo osób jest przeziębionych ale do niektórych to nie dociera i ciągle się chłodzą wiec proponuje zmienić prace na drobimex
zdjecie uzytkownika
meg - 2015-10-05 12:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, jakie są zarobki na magazynie?
zdjecie uzytkownika
do meg - 2015-10-10 12:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bardzo duże. Tak duże, ze brygadzista i kierownik już poszukali nowej pracy, jak i polowa dzialu logistyki:-).
zdjecie uzytkownika
23456 - 2015-10-16 23:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
straszne narzekanie z tego co czytam..@xxxxx to chyba dobrze że jest klimatyzacja, zawsze można sobie ustawić odpowiednią temperaturę do pogody, więc akurat nie ma tu chyba co narzekać jeśli jest zbyt zimno to można ją po prostu wyłączyć, co do zarobków to wydaje mi się że są różne w zależności od stanowiska
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-11-30 21:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany, zmiany, zmiany ciekawe do czego nas doprowadzą tym na górze napewno się polepszy a ci na dole jak zwykle
zdjecie uzytkownika
Le - 2015-12-01 00:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej @meg słyszałem od kolegów, że zarobki na magazywnie w KK Electronic mogą dochodzić nawet do 2 tysi na początek, oczywiście jeśli pracujesz zamiast leżeć. Jest to oczywiści eplotka, ale dużo zmian w 2016 - mam nadzieję, że na lepsze
zdjecie uzytkownika
no i co - 2015-12-17 01:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zal - 2015-04-21 15:57:41]:
Będziesz mogl się niedługo przekonac, co się wydarzy, jak będzie kolejny nowy dyrektor. Myslisz, ze się poprawi?
zdjecie uzytkownika
dda - 2015-12-17 08:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami mam wrażenie, że co za dużo tych zmian w firmie to nie zdrowo. Czy oni w ogóle znają definicję słowa stabilność, bo ich firma zdecydowanie taka nie jest.
zdjecie uzytkownika
asher - 2016-01-13 00:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowłem tam kiedys i niestety muszę stwierdzic ,że brygadzisci pracujący w tej firmie reprezętują bardzo niski poziom!!!Nie chce i nie lubie krytykowac ...ale to co się dzieję w K-K ,to istna patologia . Przede wszystkim tzw.kablowanie na kolege lub co gorsza podstawianie świń przez innych pracowników.Wszech obecna zazdrość i zawiść-w szczególności kobiet tam zatrudnionych.Byłem świadkiem jak ładna dziewczyna zatrudniła sie do k-k ,widziałem reakcje pań z mojego działu ....aż mi ręce opadly z jaką nienawiścią i perfidią mówiły o nowo zatrudnionej koleżance z pracy.Dodam jeszcze, że urzędująca wówczas brygadzistka wręcz popierała prostackie zachowanie koleżanek...ojojojoj D.N.O


Ja mam tylko jedno pytanie-GDZIE SIĘ TO BYDŁO CHOWAŁO!!!!!

Dziękuje miłego wieczoru życzę *
zdjecie uzytkownika
fazi - 2016-01-14 00:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asher - 2016-01-13 00:31:15]:
kolego piszesz "pracowałem kiedyś" muszę cię zmartwić świat poszedł do przodu ale stosunki koleżeńskie w KK dzisiaj Wind Solutions pozostają wciąż takie same wrogość w stosunkach z nowymi osobami, ale najgorsze jest szczucie jednego na drugiego przez brygadzistów a raczej brygadzistki bo mam wątpliwą przyjemność być pod władaniem kobiet jako brygadzisty swój brak wiedzy fachowej, swoje niekompetencje nadrabiają właśnie szczuciem ludzi na siebie nawzajem
zdjecie uzytkownika
jakis - 2016-01-14 15:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie uogolnialbym.Jestem facetem a moja brygadzistka jest kobieta i uwazam ze sprawdza sie super,mam wszystko na czas w miare mozliwosci,doradzi,pomoze, od reki zalatwia sprawy,konkretna babka.
zdjecie uzytkownika
furman - 2016-01-15 02:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asher - 2016-01-13 00:31:15]:
dalibyście już spokój z ocenianiem tych brygadzistów bo tak naprawdę spróbowalibyście robić to co oni to byłoby dopiero. Doceńcie czyjąś pracę i poświęcenie
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-22 17:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie da się czytać niektórych opinii. Jesteście nienormalni, tylko narzekacie, a że płaca za niska (dla niektórych nawet 3 tysiące to za mało), że tak wam ciężko a pracę traktujecie jak zło konieczne. Cieszcie się że macie stałe dochody i pełen etat. Ja już długo staram się o pracę w KK. Specjalnie przeprowadziłem się do Szczecina, żeby pracować w wymarzonej firmie. Mam kilkuletnie doświadczenie na produkcji przy maszynach elektrycznych. Na testach manualnych wszystko zrobiłem. I co? Odpowiedź negatywna. Bo znajomości biorą górę i jakieś 20-letnie półgłupki bez doświadczenia pracują (a raczej tylko plotkują zamiast robić) a dorosły mężczyzna z wieloletnim doświadczeniem się nie dostaje.
zdjecie uzytkownika
Agaaaa - 2016-02-11 20:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam po imprezie?
Podobało się?
Sporo ludzi nie przyszlo
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-02-23 16:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobre warunki pracy, dobry dojazd komunikacją miejską, osobista szafka na ubrania i oddzielna na jedzenie, darmowe automaty z napojami, owoce, wystarczy odrobina chęci do nauki a praca stanie się dla nas idealna, dokumentacja jest czytelna/łatwa do zrozumienia z dodatkową instrukcją po polsku z ilustracjami, na każdym stanowisku pracy są narzędzia, mili i sympatyczni współpracownicy. Każdy pracownik może przyczynić się do polepszenia warunków pracy proponując na piśmie co zmienione być powinno.
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2016-02-25 09:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agaaaa - 2016-02-11 20:27:15]:
Na imprezie było miło do momentu gdy zabrakło alkoholu. Panie pięknie tańczyły! Fajnie też było popatrzeć jak kwitnie miłość zamężnych osób...
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-02-26 08:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie impreza była udana. Fajnie było popatrzeć jak kwitną romanse zamężnych i dzieciatych osób..
zdjecie uzytkownika
kali904 - 2016-02-26 11:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ,mam proste pytanie ,ile tak srednio mozna zarobic miesiecznie jako monter ,pracownik produkcji w KK
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-02-27 00:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2016-02-25 09:06:24]:
Kiwi na tydzień za 60 gr, lub jabłko to szczyt twoich marzeń ech. Dobrze że jesteś tak zachwycona tą pracą dzięki tobie ta firma będzie dalej kwitła :))
zdjecie uzytkownika
taka ja - 2016-02-29 10:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sa gdzies zdjecia z imprezy
zdjecie uzytkownika
Le - 2016-03-17 13:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i znowu tu przesadzasz kochany, zwłaszcza z tym kiwi, zresztą Ty do lodówki nikomu nie zaglądaj i daj lepiej znać czy pensje rosną przed świętami czy nie
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-21 15:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dziś dostałem telefon z KK Wind Solution z propozycją pracy. Po rozmowie miałem dostać smsa z adresem firmy i godziną spotkania. Czy w ten sposób firma prowadzi rekrutację że najpierw dzwoni a pózniej wysyła smsa z adresem firmy i godziną spotkania? Dwie godziny temu dzwolini i po rozmowie miałem dostać smsa i milczą.
zdjecie uzytkownika
kwantek - 2016-03-21 16:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może spróbuj oddzwonić na ten numer? może po prostu wyniknął jakiś techniczny problem, bo firma naprawdę jest porządna, dlatego warto oddzwonić :) pozdro i powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-21 16:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie kadry już są zamknięte więc jutro rano do nich zadzwonię i się przypomnę. Chyba, że z rana napiszą do mnie smsa lub zadzwonią bo kilka dni temu dzwonili o 8:00 rano no może 10 po ale nie mogłem odebrać telefonu bo byłem zajęty.
Tak sobie czytam te opinię na temat KK WS i widzę, że niektórym się praca podoba a innym nie. Nie urodził się jeszcze taki co by każdemu dogodził.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-22 12:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Telefony w kadrach chyba nie działają za dobrze bo po dzisiejszej rozmowie dowiedziałem się, że wczoraj wysłali mi smsa z godziną przyjścia na rozmowę o pracę. Tylko tego smsa nie deostałem. Dziś dzwoniłem i miała oddzwonić w pięc min i była cisza. Gdy poraz drugi dzwoniłem to odpowiedziała mi że dzwoniła do mnie ale nikt nie odbierał a telefon cały czas lerzał przede mną.
Krótko mówiąc dalej prowadzą rekrutację i zaprosili mnie na inny termi rozmowy.
Mam nadzieję, że teraz pójdzie z górki.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-23 14:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ciekawości to jaką dają pierwszą umowę o pracę? Zlecenie czy normalna umowa o pracę?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-03-29 12:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam może ktoś powiedzieć coś o dziale pakowalni?. Jak wygląda praca chodzi mi bardziej o stanowiska pracy czy samodzielnie czy jest się uzależnionym od innych osób i ich tempa pracy.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-30 00:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wczoraj byłem na rozmowie o pracę. Rozmawiałem z kadrową. Proponowali mi pracę jako pracownik produkcji. Rozmowa trwała jakieś 15 min i usłyszałem że za kilka dni mają mi dać odpowiedz czy będę u nich pracować czy nie.
zdjecie uzytkownika
tomei - 2016-04-04 20:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że dobra jest obecnie praca na stanowisku jako Lean Project Manager, tylko, że można u nich iśc na cały etat, a nie ma możliwości połowy na przykład.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-05 14:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znów szukają ludzi do pracy a chyba do mnie się nie odezwą bo nie mam doświadczenia na produkcji, więc zastanawiam się czy szukają ludzi z doświadczeniem czy nie?
zdjecie uzytkownika
sosorry - 2016-04-12 10:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dostalem skierowanie z PUP-u do kk wind na pracownika produkcji, a nie mam zielonego pjecia o tym :)
zdjecie uzytkownika
TakiJeden - 2016-04-19 17:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jak wygląda tam praca jako monter mechanik?
zdjecie uzytkownika
luki - 2016-04-22 16:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fazi - 2015-04-23 21:32:41]:
witam bylem na rozmowę o sprawie pracy i nie wiem jak długo odezwą. jestem ciekawy co to będzie sprawie.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2016-04-24 11:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie luki, nie odezwą ,ponieważ pracodawca tylko sie bawi na spotkanie i nie ma co sie martwić dalej szukać prace. Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa z kierownikiem, testy manualne, szczerze bardzo łatwe dla kogoś nawet o przeciętnych zdolnościach technicznych, potem znowu rozmowa z kierownikiem informacja że chcieli by ze mną współpracować, przedstawienie warunków finansowych,
Pytania: Ile chciałbym zarabiać - to jest całkiem niepotrzebne pytanie bo przecież inie dadzą mi tego co bym chciał
zdjecie uzytkownika
Kłamstwo - 2016-04-25 14:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dajcie z tym firmy bo oni juz oszukuja 100 % po prostu sie bawią!!!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-28 14:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas szukają ludzi. Tylko jestem ciekaw kogo bo ogłoszenia wiszą na stronie KKWS od miesiąca. Ja z chęcią bym podjął u nich pracę ale chyba szukają ludzi z doświadczeniem bo jak powiedziałem że sporadycznie korzystam z wkrętarki czy innych narzędzi to mieli się odezwać miesiąc temu i cisza.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie KK ELECTRONIC!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert