Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-05-27 13:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam może ktoś napisać szczegóły jak wygląda praca na dziale pakowania i jak jest z wynagrodzeniem i zmianami?
zdjecie uzytkownika
hoo - 2014-05-27 17:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ale komu dzisiaj zyje się niecięzko? kk elektronic kokosow nie daje, ale tak w sumie to ok. tez pytam o pakowanie?
zdjecie uzytkownika
NO - 2014-05-28 17:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiadomo, że rynek pracy w Zachodniopomorskim to kpina po upadku stoczni, papierni, huty, fabryki kabli itp. Ale śmieszy mnie to jak ktoś pisze, że zarabia 1400-1900 i jest zadowolony i tu się pytam z czego, że możesz się zastanawiać czy iść w tym miesiącu do dentysty czy kupić może sobie buty, lub wymienić olej w swojej nowej Hondzie z 99roku bo na to i to ci nie starczy. Sory, ja bym nie był. Moim zdaniem najmniej ile powinno się zarabiać na start to 2 tys na rękę żeby w miarę normalnie żyć i pozwolić sobie jeszcze na jakieś skromne przyjemności. Ogólnie praca trochę obozowa, ale nie jest tak źle jak by mogło być, płacą na czas itp,.
Najlepsze że na stołkach siedzą te same osoby od wielu lat, a na produkcji ludzie się wymienili już z 6 razy, ale po za nielicznymi wyjątkami.
Jeszcze do tych zadowolonych. Jak ja się zatrudniałem w 2008r dawali 10zł na godzinę + 35% premii i umowę o pracę dostawało się od KK od pierwszego dnia pracy, a nie przez złodziejską agencję. Mój dział nazywał się MCC obecni jest to Elogic. Czyli 6 lat temu zarabiałem około 1600-1700zł bez nadgodzin. Ogólnie zarobki stoją w miejscu już od minimum 6 lat, tylko zmanipulowali premie stawiki godzinowe itp. A ceny poszły ostro w górę.
Prawda jest taka, że trzeba jechać za granicę być dalej murzynem w jakiejś fabryce, ale żyć lepiej. To miasto już umarło.
zdjecie uzytkownika
Trytek - 2014-05-29 01:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może niektórym te 1900 zł wystarcza do przeżycia, Ale uważam, że nie są to zbyt adekwatne pieniądze do pełnionych obowiązków.
zdjecie uzytkownika
hbbnm - 2014-06-06 19:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglada urlop iczy jest jakis dodatek naliczany?????
zdjecie uzytkownika
FAZI - 2014-06-07 21:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2014-05-24 18:22:53]:
jak sam napisałeś będziesz miał czyli jeszcze nie masz byłem w goleniowskim parku na rozmowach w kilku firmach w jednej z nich proponowali mi 19,50 na godzinę z czego 10 zł to premia, po rozmowie z kilkoma pracownikami okazało się że premię można stracić za byle co kolega pracuje w tej firmie ponad rok i jeszcze nigdy jego stawka nie przekroczyła 15 zł brutto z premią oczywiście, a za kwiecień stracił kilkanaście procent premii za to że identyfikator miał w innym miejscu niż ustalone także jak się dostaniesz i popracujesz kilka miesięcy wówczas proszę o opinię.
zdjecie uzytkownika
Realit - 2014-06-15 17:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w KK potrzebne jest generalne wietrzenie. Na górze.
To wszystko idzie w złym kierunku.
zdjecie uzytkownika
Wot11 - 2014-06-16 14:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te układy i układziki na lepiej płatnych stanowiskach , pseudo badania ,
fikcyjne uśmiechy. To jest żałosne.
zdjecie uzytkownika
Trytek - 2014-06-16 17:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ładnie. Zakładam, że gdyby stawka dla wszystkich wynosiła 19,5 zł to okazałoby się, że nie ma kasy na pensję, a tak to zawsze coś gdzieś przyoszczędzą.
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-06-19 11:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest w dziale jakości, widziałam ogłoszenie ze potrzebuja specjalistę ds zarządzania systemami jakości i niewiem czy nie złożyć papierów... jak wyglada praca / atmosfera w tym dziale i zarobki?
zdjecie uzytkownika
pogodno - 2014-06-22 09:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Między innymi będziesz grzebała w śmieciach w magazynie, szukając papierów, tam gdzie nie powinny być wyrzucone...
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-06-22 10:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możesz napisać coś więcej...
z tego co widziałam to jest to stanowisko nowo- utworzone i potrzebują kogoś kto będzie chyba siedział w tych systemach (9001 inne).
zdjecie uzytkownika
Trytek - 2014-06-24 09:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kto miałby jakiś interes, żeby robotę utrudniać? Chyba, że mówisz o osobach które nie potrafią stwierdzić co jest ważne a co nie.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-06-24 10:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy ale napiszcie proszę jak wygląda praca na stanowisku osoby zajmującej sie systemami jakości... W ogłoszeniu było że to nowoutworzone stanowisko..
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-06-24 10:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy ale napiszcie proszę jak wygląda praca na stanowisku osoby zajmującej sie systemami jakości... W ogłoszeniu było że to nowoutworzone stanowisko..
zdjecie uzytkownika
Wido - 2014-07-03 08:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki to dramat. Brak perspektyw. Wszystko idzie w złym kierunku.
Czas na zmiany.
zdjecie uzytkownika
iks - 2014-07-06 08:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, dramat. Zawiść, krzywe patrzenie się, a w międzyczasie górne biura żyją sobie w najlepsze
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-04 08:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tu tak cicho? tymczasowych wyrzucili, a ci z KK nie piszą nic bo się boją???
zdjecie uzytkownika
prr - 2014-08-04 15:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie czasy , że dobrze mają tylko wazeliniarze i układowcy .
Życie.
zdjecie uzytkownika
Mania - 2014-08-23 23:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mnie szlag trafia jak ciągle te same osoby dostają uznaniówki. Kumoterstwo i kolesiostwo. To się liczy a ty zapierrr.... za 8,5 że łapy odpadają a kwadrosłup bokiem wychodzi.
zdjecie uzytkownika
ktosiu - 2014-08-31 01:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mania potwierdzam na A318jest tska gruba kyora dostaje uznaniowki co miesiac po200zl bo placze ze kasy nie ma..a do tego kapuje na swoich kolegow i kolezanki
zdjecie uzytkownika
kirko - 2014-08-31 11:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Donosiciele. Są na samej górze i na dole. Zazwyczaj mają z tego
korzyści. Oni są niezniszczalni. Dzięki temu jest ciekawiej w KK.
Nie ma nudy. Żle będzie jak ponad 50 % załogi zacznie donosić .
Jeżeli więcej niż połowa pracowników donosi to już jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
iwkaniki - 2014-09-05 17:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powie mi ktoś w jakich godzinach jest praca na produkcji, no i od poniedziałku do piątku czy weekendy i święta też???
zdjecie uzytkownika
niwa - 2014-09-05 22:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarabia się netto na godzinę na produkcji?
zdjecie uzytkownika
Pracownik produkcji - 2014-09-16 19:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypisujecie tu takie opinie ze i tak nikt nic sie nie dowie. Konkretnie, praca na produkcji jest czasem ciezka bo trzeba sie wyrobic w terminie a czasami obijasz sie przez caly dzien byle zrobic swoje. Na wejsciu dostajesz umowe "smieciowa" ktora potrafi sie ciagnac ale to zalezy od tego czy "maja zamowienia" a stawka to 8,50 brutto na godzine plus premia jakosciowa max 2,50 i efektywnosciowa takze max 2,50 a do tego jak sie starasz i nie ma na lini konfidenta ktory wlazi w tylek przelozonym to mozesz liczyc na premie uznaniowa 200zl. Praca w zespole bywa roznie bo to juz zalezy miedzy jakich ludzi sie trafi, moj zespol jest raczej zgrany i prawie kazdy sie lubi a reszte sie po prostu olewa takze u mnie jest ok. Ubrania robocze sie dostaje a w razie uszkodzenia zglasza sie brygadziscie a ten w ciagu kilku dni zalatwia Ci nowa rzecz. Wyzywienie jest we wlasnym zakresie ale sa automaty, z jedzeniem platny ale z napojami typu kawa herbata barszczyk czekolada sa darmowe. Stolowki sa dobrze wyposazone bo sa czajniki mikrofale umywalki lodowka sztucce talerze i kubki ale wiadomo lepiej miec swoje. Przerwy w ciagu dnia sa trzy, 5 min, 15 i znowu 5 co dwie godziny kazda. Zmian w pracy najmniej jest 1 a max wiadomo 3 ale to zalezy od "ilosci zamowien" Praca po 8 godzin chyba ze jest potrzeba to max 12 ale to tylko jak sa zamowienia i tak samo w soboty tylko z tego powodu. Do tej pory prowadzony byl system dwoch podwyzek w ciagu roku ale ostatnio zmienil sie glowny prezes firmy takze nie wiadomo co teraz bedzie. Kasa jest zawsze na czas ale lepiej uwazac na agencje randstad bo co miesiac sa z nimi problemy ze cos zakosza dla siebie i trzeba sie klocic. Pracownicy biurowi, jest kilka osob z ktorymi da sie porozmawiac a wiekszosci sie po prostu nie zna i widuje raz na ruski rok. Co jakis tam czas wymyslaja nowe cuda majace na celu wspomoc produkcje ale nie zawsze im to wychodzi bo narobia wiecej balaganu niz bylo ale wiadomo metoda prob i bledow. Kierownicy i brygadzisci. Ja sam mam chyba najfajnieszych przelozonych bo jak i brygadzista tak i kierownik sa bardzo sympatyczni i mozna z nimi porozmawiac na kazdy temat jak z kolega, nie ma czego takiego ze ja jestem Twoim kierownikiem. Na innych liniach bywa roznie, brygadzista moze byc spoko a kierownik to glupi buc lub odwrotnie. Szkolenia na wozki widlowe lub suwnice sa organizowane co pewien nieokreslony czas. Sam jak do tej pory mam zrobione uprawnienia na suwnice i "pieska" elektycznego a pracuje tam lekko ponad rok takze sami ocencie. Nie wiem co moglbym jeszcze napisac takze piszcie pytania a ja za jakis czas wejde i postaram sie odpowiedziec konkretnie a nie tak jak reszta z domyslami. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x