Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
polewka - 2015-03-06 23:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te pozytywy to nowy dyrektor wymyslil, wszyscy sie smieja, bo faktycznie zamiast rozwiązywać problemy to jest zamiatanie pod dywan, a już najlepsze to te rozmowy na fajce, co by tu pozytywnego powiedzieć. ..kupa śmiechu. ..
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-03-08 07:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest wiele pozytywnych rzeczy w firmie ale tak szukać ich na siłę, nie martwcie się może ktoś zaraz wpadnie na pomysł i dołoży kolejny punkt do tych zebrań "ZA CO KOCHAMY SWOICH PRZEŁOŻONYCH"
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2015-03-08 07:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam lepszy pomysł ostatnio na galileo pokazywali jak to się robi w japoni w jakimś hotelu, otóż przed pracą cała załoga się zbiera na zbiórce i głośno razem wykrzykują jak to są wdzięczni szefowi za pracę, jak mocno go kochają i obiecują zrobić wszystko aby był szczęśliwy może by tak u nas to wprowadzić i przed rozpoczęciem pracy jakiś okrzyk radości i zachwytu, poropozycja do przemyślenia i wdrożenia ha ha
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-08 19:48:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestancie jatrzyc...wiecznie to samo,zawsze zle...jakas prace sobie w domu znajdzcie okna umyjcie a nie pierdoly nieprzydatne do niczego piszecie
zdjecie uzytkownika
reti - 2015-03-09 20:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wierzę w pana prezesa , to wizjoner i ojciec duchowy nas wszystkich.
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2015-03-10 17:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim,
Mam prośbe , mógłby ktos napisac jakie są stawki jako pracownik produkcji??
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2015-03-10 21:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrian - 2015-03-10 17:56:48]:
8,5 zł/h + premia do 5 zł do każdej godziny czyli przy dobrych układach
13,5 zł/h brutto oczywiście - umowa o pracę za pośrednictwem Agencji Pracy Tymczasowej pierwsza na miesiąc, druga na 5 miesięcy, trzecia do roku
zdjecie uzytkownika
adrian - 2015-03-10 22:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki serdecznie, jestes pewny co do umowy ze posredniak ja daje ? Chyli wynagrodzenie nie jest wieksze niz 1500 netto/miesiac :/
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-03-10 23:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze apt. Po 18 miesiącach dają umowę z kk, ale jak masz pecha, bo akurat niska produkcja, to wylatujesz. Pensja - no jak masz nadgodziny, to masz więcej, ale uwaga - premia może być nizsza....Jak masz wyksztalcenie elektryczne i doświadczenie, to możesz wynegocjować lepsza stawke na start (do 9,5/10 zł). dobra praca dla niewymagających.
zdjecie uzytkownika
jejku - 2015-03-11 21:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na Mieszka z podprodukcji podobno lubi odnosić kierownikowi.
zdjecie uzytkownika
fazi - 2015-03-11 21:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jejku - 2015-03-11 21:02:18]:
PODOBNO - i właśnie tak się rodzą plotki, albo masz dowód na poparcie swoich słów to go ujawnij albo milcz i nie siej plotek
zdjecie uzytkownika
do jejku - 2015-03-12 12:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co odnosi kierownikowi??? To może ja też będę ODNOSIĆ? hahahah
zdjecie uzytkownika
no nie mogę - 2015-03-12 20:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jejku - 2015-03-11 21:02:18]:
Czy na tej podprodukcji muszą być ciągle zwady? Najpierw mieliśmy uważać na Ewę z wago, a to super dziewczyna...i ładna i pracowita, a teraz ktoś smaruje tyłek poczciwemu Mieszkowi...żal.pl
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-14 09:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no nie mogę - 2015-03-12 20:01:12]:
JEST ICH ZA DUŻO NA TYM DZIALE I MAJĄ ZA MAŁO PRACY DLATEGO MAJĄ CZAS NA ZAJMOWANIE SIĘ INNYMI RZECZAMI, PLOTKI, POMÓWIENIA, OBRABIANIE INNYM DUP.....
WZIĄĆ SIĘ ZA ROBOTĘ OBIBOKI
zdjecie uzytkownika
do xxx - 2015-03-14 11:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zazdrość. To szkodzi.
a poza tym, to biorą przykład z dyrka.
przyjeżdża po 8mej, wyjeżdża przed 4ta, a w piatki szybciej, bo weekend.
do pracowitych to on nie nalezy, wiec dlaczego inni mają się napinać?
zdjecie uzytkownika
ble ble ble - 2015-03-14 14:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie żal mi co niektórych z podprodukcji zachowują się jak dzieci w przedszkolu. Normalnie odechciewa się pracować jak ich się sucha w pracy lub czyta się te głupie komentarze na forum
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-15 08:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do xxx - 2015-03-14 11:19:53]:
chyba coś ci się pomyliło dyrektor jest od rządzenia a od roboty to on ma ludzi
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-03-15 10:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabolało? ?
Dyrektor, czas jak każdy inny kierownik - daje też przykład.
Wiec jak się nie przykłada do roboty (zarządzanie to tez robota), to ludzie to widzą....
zdjecie uzytkownika
no nie mogę - 2015-03-15 21:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nick...człowieku, zwolnij się natychmiast...nie dość, że Ci się nie podobają współpracownicy, to jeszcze zawiedziony jesteś postępowaniem dyrektora...
...tak Ci współczuję! Jedno tylko mnie zastanawia, skąd masz czas, by to wszystko widzieć, o czym nas informujesz? Ja mam taki zapierdziel, że nie mam często pojęcia, czy mój kierownik jest w pracy, dopóki nie wejdzie mi w drogę!
Zazdroszczę Ci luzu! ja chcę Twoje stanowisko! Popatrzę sobie jak inni pracują,
pooceniam, poopluwam na forum...żartowałem, mam w nosie Ciebie i Twoje stanowisko!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-17 22:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no nie mogę - 2015-03-15 21:53:47]:
człowieku nie irytuj się w tej firmie 50% ludzi uważa, że o wiele lepiej by nią zarządzało niż dyrektor, a już na pewno lepiej by się sprawdzili niż brygadziści czy kierownicy ale tak to już jest i nic na tonie poradzimy.
zdjecie uzytkownika
ETO - 2015-03-18 15:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą podwyżki ? Bo to jest najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-18 18:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ETO - 2015-03-18 15:07:16]:
podwyżki są 2 razy w roku w kwietniu i w październiku
zdjecie uzytkownika
als - 2015-03-26 12:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy firma gwarantuje dojazd do pracy?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa z kierownikiem, testy manualne, szczerze bardzo łatwe dla kogoś nawet o przeciętnych zdolnościach technicznych, potem znowu rozmowa z kierownikiem informacja że chcieli by ze mną współpracować, przedstawienie warunków finansowych,
Pytania: Ile chciałbym zarabiać - to jest całkiem niepotrzebne pytanie bo przecież inie dadzą mi tego co bym chciał
zdjecie uzytkownika
dojazd - 2015-03-26 14:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, dojeżdżasz za swoje.

zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-03-28 12:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Jakie są godziny pracy w KK W. S. ?
Dostałem propozycje pracy jako pracownik produkcji.
Z tego co wiem to znajomi opowiadali ze w firmie jest ok, ale tak czytam wpisy to, az mnie przeraza co się tam wyprawia.
A do tych co narzekają to mam dla was wspaniałą ofertę pracy. Idźcie do Agryfu albo do Drobimexu tam to jest tyra.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KK ELECTRONIC?
Zadaj pytanie