Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KK ELECTRONIC

Pracowałeś w firmie KK ELECTRONIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kk-jowiec - 2014-10-20 13:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwróćcie uwagę ile osób odeszło z tak zwanego "staf'u". Pomijając dyrektora, ale ile odeszło elektryków, czy mechaników. Dział jakości też się wykruszył. Naliczyłem spokojnie 10 osób. Tam na górze też chyba za różowo nie ma. Kto bardziej ogarnięty już się ewakuował. Pytanie czy chodzi o kasę czy o klimat?
zdjecie uzytkownika
juz out - 2014-10-20 22:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klimat, w dodatku chodzi o dunski klimat.
zdjecie uzytkownika
Usmalek - 2014-10-21 00:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że kwestia sporna może dotyczyć pieniędzy i klimatu - chociaż czasami co by nie mówić pieniądze mają mniejsze znaczenie. Jeżeli KK Electronic chce nadal liczyć się na rynku powinni zweryfikować swoją politykę, bo mogą narobić zbyt dużych strat, które mogą w dalszej perspektywie funkcjonowania firmy nie do odrobienia.
zdjecie uzytkownika
igrek - 2014-10-21 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie powoli ogarniają że zrobilo się zwykłe korpo...wyssaja z człowieka wszystko, rodzinę, zainteresowania...byleby ogarnąć plan.Wystarczy spytac chlopakow na magazynie, ilu już zapomnialo o swoich pasjach czy marzeniach.
zdjecie uzytkownika
czarnuch - 2014-10-22 11:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na magazynie dramat, było dwudziestu kilku, zostało kilkunastu, niby produkcja spadła, ale roboty mnóstwo i coraz więcej zadań dodatkowych, chłopaki już siły nie mają, morale niskie, większość szuka lżejszej pracy, tylko ten "mały" jeszcze zasuwa, ciekawe kiedy i on padnie na twarz...a kieras z brygadierem chórem mówią "damy radę"!
zdjecie uzytkownika
Lisz - 2014-10-22 16:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się , czy nowy dyrektor jest w stanie nad tym
wszystkim zapanować ? Gołym okiem widać , że jest problem.
zdjecie uzytkownika
z boku - 2014-10-22 16:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapanować? Przecież on jest częścią tego nowego ukladu, w którym już nie wolno wam dyskutowac, tylko macie wprowadzic, to co wymyślili koledzy z Danii, nawet, jeżeli nie jest to korzystne. Im jest na reke, aby było mniej ludzi, bo to mniej kosztów. Nikt nie będzie sluchal, że produkcja w kilku miejscach, logistyka rozczlonkowana, a przejście do nowej hali zamknięte i latać trzeba naokoło. Zobaczycie, jak bedzie wesolo, jak produkcja wzrośnie. No ale macie mówić tylko o pozytywnych rzeczach...bo po co zajmować się problemami....
zdjecie uzytkownika
igrek - 2014-10-23 16:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nie pomyliłem się za wiele co do magazynu...Propaganda sukcesu i teksty rodem z podręcznika dla akwizytorów lub spotkań swiadkow jehowych...
zdjecie uzytkownika
etik - 2014-10-24 10:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konieczne są radykalne zmiany personalne od góry do dołu.
To oczyści atmosferę i podniesie wydajność. Zyska KK.
zdjecie uzytkownika
Fazi - 2014-10-25 22:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego w tym, że odchodzą inżynierowie ktoś dopatruje się drugiego dna, dla mnie sytuacja jest jasna, w kk pracują młodzi inżynierowie przeciętna wieku 20 kilka lat czyli tuż po studiach, a nikomu na starcie zawodowej kariery nikt nie da wielkich pieniędzy, więc nabierają w kk doświadczenia, poznają rynek, nawiązują kontakty i jak nadarzy się okazja zmieniają pracę na lepiej płatną, z innymi perspektywami, w końcu większość z nich kończyła studia żeby coś osiągnąć a nie tkwić w jednym miejscu przez bóg wie ile lat, ktoś kto tkwi w jednym miejscu przez lata nie rozwija się
zdjecie uzytkownika
...robol - 2014-10-26 19:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla zainteresowanych ...siemens rozwiazał umowę z kk..co teraz z nami bedzie?dlaczego nikt nam o tym nie powiedział?
zdjecie uzytkownika
nb - 2014-10-31 08:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z boku - 2014-10-22 16:59:42]:
Nie liczyłbym na hojność nowego dyrektora.Pracowałem pod jego rządami-czekajcie jak tylko wprowadzi zasady kardynalne-za co bedziecie karani.
zdjecie uzytkownika
czarnuch - 2014-11-03 15:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po podwyżkach na magazynie - megadramat! Stara gwardia pominięta, nawet "małego", co zasuwa jak motorek olali...a lewus największy dostał i się nabija ze wszystkich! Kierownik nie ogarnia sytuacji...jeszcze w tym roku kilku dobrych magazynierów straci...
zdjecie uzytkownika
Sato - 2014-11-03 19:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nowego . Znajomości to podstawa sukcesu.
Czy nowy szef dokona czystki ? Będą emocje.
zdjecie uzytkownika
igrek - 2014-11-03 23:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na magazynie wogole ktos ze starej gwardii został? Podwyzka pewnie dla zamotanego ,,najlepszego'' magazyniera?
zdjecie uzytkownika
Zagadka - 2014-11-04 17:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś rozwiążemy zagadkę pt ,, ile zarabiają elektromonterzy KK wyjezdzajacy do Danii'' Miesiac pracy w KK PL to wynagrodzenie rzedu 1400 pln netto - 2100 pln netto (w zaleznosci od aktu zaszeregowania oraz premii hehe) smieje sie ze słowa PREMIA. Natomiast miesiac pracy w KK DK to wynagrodzenie rzedu 8,000.00 pln netto.
Wiec pytam ,,kto i dlaczego tak tanio ocenia prace wykonywana po PL stronie i dlaczego skoro społka DK to nie mozemy posiadac rownych stawek lub chociaz podobnych? 6,000.00 roznicy miesiecznie to troche sporo. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zadna zagadka - 2014-11-04 22:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież to logiczne. Gdybyście musieli dostawać tyle, ile pracujący Duńczycy, to produkcji nie byłoby w Polsce, i nie byłoby firmy kk Polska. Tak to działa w kk i tak samo w innych firmach produkcyjnych w Polsce. Ciesz się, że możesz jadąc do DK dostać więcej pieniędzy, niż zarabia Twój kierownik:-).
zdjecie uzytkownika
free at last - 2014-11-05 20:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj chyba"zagadce"mega żal d...ę ściska.chcesz zarabiać tyle co duńczycy,to jedź do Danii baranku
zdjecie uzytkownika
kkkk - 2014-11-10 14:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te forum jest (usunięte przez administratora) Same frajerstwo co się tu wypowiada.
zdjecie uzytkownika
Ado - 2014-11-14 22:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kkkk :
gratuluję samokrytyki. Spróbuj odreagować. Proponuję setkę i jajko
na twardo. Tylko po pracy.
zdjecie uzytkownika
Czarodziej - 2014-11-15 18:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zwolnili Gielnika z KK co teraz bedzie???Dunom przeszkadzało jego szpanerskie chodzenie ,robienie groznych min i palenie glupa przez caly dzien.
Chyba wrorci spowrotem do Załomia ale tam juz fabryki kabli nie ma co bedzie robil ten gosc??
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-11-15 21:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarodziej - to potwierdzone info?
zdjecie uzytkownika
sęp - 2014-11-20 15:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to prawda że KK Electronic zmieniła nazwę? podobno sporo inwestycje ostatnio robili i czy w związku z tym wiecie może o jakichś nowych rekrutacjach? przede wszystkim zależy mi na umowie o pracę na czas nieokreślony, stawka na rękę minimum 2000 zł + premie i wolne weekendy. czy firma może mi coś zaoferować?
zdjecie uzytkownika
do sepa - 2014-11-20 23:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmiana nazwy - prawda, inwestycje - prawda, umowa na czas nieokreślony - na pewno nie od razu (a na produkcji to dostaniesz przez agencje pracy tymczasowej, czyli czasowa), stawka - na produkcji to zapomnij - może po paru latach, w biurach spokojnie dostaniesz. Problem tylko jeden - produkcja niska i nie ma przyjec...
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-11-21 17:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja???zapomnij...umowa na czas nieokreslony-zapomnij...2000+premia zapomnij...sep to co ty chcesz byc dyrektorem na wstepie czy jak??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x