brak logo

KK ELECTRONIC

Szczecin

Opinie o KK ELECTRONIC

Manco Capac 2017-07-11 19:02
duże miasto blisko granicy więc powinni płacić dobrze.....
mgr inz 2017-07-11 23:08
po drugiej stronie granicy, w najbliższej odległości, pracy zbyt wiele nie uświadczysz. poza tym, żeby dobrze zarabiać u sąsiadów trzeba znać język. z niemieckim można pracować za dobre pieniądze w szczecinie.
Manco Capac 2017-07-12 12:49
niestety albo stety j. niemieckiego nie znam... i nie zamierzam bo mi się nie podoba :) szukam dobrze płatnej pracy w szczecinie...
1700netto 2017-07-12 13:16
dobrze platna praca, to chyba jednak nie ta firma....
1
ooo 2017-07-16 23:05
startujesz od 20 pln na godzine
Heniek 2017-07-17 09:36
No na pewno????,ale nie w tej firmie
1
ex brygadzista 2017-07-17 18:59
W tej firmie po zmianach brygadzista zaczyna od 19zł, a nie 20zl, na teście mają dużo więcej ale stawka brygadzisty nie jest taka zła więc tutaj Panie Heniek to pewniak i tego nie podważysz.
Ooops 2017-07-17 19:00
No jak nie?
20 zl na reke..... za 2 godziny pracy:-).
Manco Capac 2017-07-17 22:33
19 zl. A co dochodzi do pensji jeszcze? Ile premii? Jakieś dodatki? Samo 19 zł bardzo słabo wygląda na brygadziste
Ex brygadzista 2017-07-18 09:57
Plus premia zadaniowa plua premia za obecność. Razem po przeliczeniu przy najnizszej stawce wyjdzie jakieś 25zl na godzinę. Brutto :-)
1
Manco Capac 2017-07-18 11:00
3000 netto na rękę wychodzi bez nadgodzin
....... Bardzo słabo...... dzięki za info
2
Smerf maruda 2017-07-18 19:01
3000 zł netto bez nadgodzin to słabo?
Przy rozliczeniu nadgodzin - pensja + rozliczenie 4500-5000...też słabo?
Matko jedyna...w biurach wielu mniej ma! No nie dogodzisz!
W innych firmach brygadzistom więcej płacą...tak tak...
Manco Capac 2017-07-19 18:19
Oczywiście że słabo. Obecnie na podobnym stanowisku mam więcej.
Heniek 2017-07-20 13:50
Czy mógłbyś sie podzielić informacją gdzie pracujesz?
gość 2017-07-21 12:03
Propozycja: każdy wpisuje anonimowo ile zarabia- porównajmy zarobki :)
Manco Capac 2017-07-21 22:07
3200 netto bez nadgodzin
Smerf maruda 2017-07-21 23:40
To jak na człowieka, który nie rozumie pytania, to ca dużo zarabiasz...sorry!
Nie pytano Cię, ile zarabiasz, tylko, gdzie pracujesz. Powoli stajesz się niewiarygodny.
becker 2017-07-25 19:52
najlepsze w kk jest to, że niektóre ,,panie", zatrudnione w kk zdobywają (zdobywały) awanse w pokojach hotelowych duńczyków, ktrórzy pomieszkiwali tam podczas ,,usprawniania procesów"
2
Ręce opadają... 2017-07-27 18:11
Nosz ku..a materac się odezwał! Żałosne!
1
Darus 2017-07-28 00:47
Adaś to ten z Klucza naleśnik na liścia?
Radzio 2017-07-28 00:52
Szczerze kur...Miliony Monet
Lelek 2017-07-28 00:56
Banda konf....a w związku z tym atmosfera bardzo kur....
Może Nowy Pracownik 2017-07-28 14:10
Cześć wszystkim
Ja mam tylko jedn pytanie
Czy podczas rozmowy kwalifikacyjnej test manualny jest trudny ?
Moglibyście bardziej szczegółowo wypowiedzieć sie na ten temat?
becker 2017-07-29 18:47
nie denerwuj się, wszystko przed tobą :D
Fazi 2017-07-31 18:58
test manualny jest bardzo prosty obawiam się że małpa tygodniowej nauce poradziłaby sobie
cezary 2017-08-16 22:19
czemu tyle ludzi ucieka ostatnio z kk?
3
gosc 2017-08-18 23:55
bo to najlepszy pracodawca w Szczecinie :-), ale pod nową dyrekcją brakuje całkowicie atmosfery. No i płace poniżej średniej na rynku. Wszystko na temat.
16
pracownik 2017-08-25 22:12
A materiałów jak nie bylo tak nie ma. Wiecznie czegos brakuje.
2
BeHaPe 2017-08-27 02:21
Witam. Czy truskawka jeszcze jest brygadzista ? Wiesniak zostal kims wyzej a zero szacunku do pracownikow. Bym sie zastanowil nad tą osobą. Brat bratu :)
Sebastian 2017-08-27 19:01
Beznadziejna firma, nie polecam !
4
monter 2017-08-27 21:17
Niedługo brygadziści sami będą skręcac...tyle ludzi brakuje...
zenek 2017-09-05 21:12
a jak tam na magazynie? szczury wyłapane? a tytanka pracy daje radę?
2
widok na plac 2017-09-09 13:43
Byl PEX, potem LEX - a czesci zalegaja na placu w coraz wiekszej ilosci....
Zastanawiam sie, czy tworcy tych programow potrafia wykonac dzialania na liczbach prostych....zeby policzyc jaka powierzchnie i na kiedy trzeba zbudowac czy wynajac na magazyn to wystarczy tabliczka mnozenia:-)....ale moze sie nie znam....
1
Magazynier 2017-09-09 14:26
Zeniu, spokojna Twoja rozczochrana! Nasza Liderka trzyma bardzo wysoki poziom!
A co u Ciebie? Potrafisz już przyzwoicie popracować z cztery godziny?
3
zenek 2017-09-10 22:05
- co robi dżoana jak nie pali fajek?
........
...........
................
- częstuje innych!
:D
magazynier 2017-09-11 05:15
A może pracuje więcej od ciebie i to cie tak boli? Jak robote ma wykonana niech sobie pali. Czepiasz sie nie tej osoby koles ale jak widac, obibocy sa wsrod hejterow z kazdej strony.
1
Magazynier 2 2017-09-11 09:01
No widzisz Zeniu, Twój hejcik do niczego się nie przyda,
w dodatku jesteś takim słabym tchórzem,
bo czepiasz się do kogoś imiennie, a sam pozostajesz anonimowy!
Po części Cię rozumiem, bo ani do pracy zapału nie masz,
ani fajką poczęstować nie umiesz...taka postawa nazywa się "parasite" !
1
Patriota 2017-09-11 14:05
Zauważyłem że znowu są nabory do firmy, co sądzicie o firmie czy coś się zmieniło przez kilka lata? czy jest pracuje jeszcze może Pani Asia z grupy specjalnej była brygadzistką ???
stokrotka 2017-09-11 20:29
Pani Asia jest teraz kierowniczka podprodukcji ☺a opinii o firmie jest tyle ilu wypowiadajacych się. Nie dogodzisz
zenek 2017-09-13 22:35
Milcz, poczwaro!!!
Arek 2017-09-14 08:38
Dżoana jak widac znowu sie obija i tylko fajka za fajka na palarni...
Anita Produkcja 2017-09-14 12:26
Zgadzam sie z toba jak zwykle udaje grupa i 2 godziny rozwozi na mleczarzu ... Zero szacunku do produkcji
Magda 2017-09-15 05:46
Spokojnie jak po 3h sobie przypomni to przyjdzie :)
pracownik 2017-09-15 12:55
Straszne co sie dzieje na tym magazynie. Nie interesyje ich ze stoimy i nie zdążymy szafy zroboc na czas. A te co materiał zamawiaja porazaka. Moze jak by przyszły w nadgodzinach i w soboty to zrozumiale by ze towar potrzebny jest na czas i ze to produkcja cierpi za tych leserów
2
Ex-pracownik KK 2017-09-15 14:59
Jak jeden z drugą tacy jesteście utalentowani i uważacie, że poradzilibyście sobie lepiej w administracji, to co nadal robicie na produkcji? Sami dyrektorzy i specjaliści od łańcucha dostaw. Może faktem jest to, że nadajecie się, co najwyżej, na smar do armaty i nigdzie indziej was nie chcą przyjąć? Lepiej narzekać na goworku niż zrobić coś ze sobą. Przeczytałbyś może kilka książek o logistyce, zrobił zaocznie podyplomówkę, nauczył się języka obcego i zmienił stanowisko, zamiast gadać jak potłuczony. Świat stoi otworem dla ludzi ambitnych. Jeden lubi hajs, a drugi jak mu stopy śmierdzą ;)
4
Majkel 2017-09-19 10:40
Boże jaki ten brygadzista magazynu (M) jest słaby . Wredna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle.... do tego nie miły odkąd nie pali. Pozdro
Kaska 2017-09-19 18:59
No slyszalam ze Parrrowa I tyle!!!
U nas na produkcji tez nie brakuje swirow!!
Taka Gocha!!ksywka SS!!
Masakrrra jakas!!
dracula 2017-09-19 19:06
Masz rację, ona jest nienormalna jakaś. Drze sie bez przerwy i rezim wprowadza. Brygadzisci w ogole nic nie robia tylko sie panosza. Co jeden do gorszy.
Pracownik 2017-09-19 20:00
Przepraszam, zgubiłem się....

Jeżeli ktoś w pracy wymaga pracy i wykonuje swoją pracę to jest słaby, wredny i nienormalny?!





5
Starszy Monter 2017-09-20 07:32
Niestety mnostwo ludzi uwaza ze pozjadalo wszystkie rozumy!!skoro jestescie tacy mocni a brygadzisci nic nie robia to czemu zatrudniaja brygadzistow z zewnatrz ??czemu Skoro pracownicy produkcji startuja na stanowiska wyzej odpadaja w przedbiegach?
Ja pracuje na duzych Sicsach I jestem bardzo zadowolony z wspolpracy z SS
Pozdrrroooo
4
Zostaw swoją opinię o KK ELECTRONIC - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KK ELECTRONIC