Family Park,

Bydgoszcz

Opinie o Family Park,

anonim 2009-06-13 12:21:11
nie polecam w żadnym przypadku. pieniądze słabo, (usunięte przez administratora), zupełny brak organizacji
anonim 2009-06-24 00:51:30
nie polecam, niesolidny pracodawca, a pieniądze niewielkie
kasia 2009-06-28 13:35:54
nie polecam
anonim 2009-08-06 20:45:58
NIE POLECAM!!! pieniądze nie na czas!!!! nie miła obsługa!!!!!!! Same problemy .......
Patrycja 2009-10-28 18:52:09
Z całym szacunkiem, ale w Centrum pracuję od 5 lat i NIGDY nie zdarzyło się, że nie dostałam pieniędzy na czas... Więc kochani schowajcie wylewającą się żółć do kieszeni i weźcie się do roboty!!!
agixxx 2010-01-03 21:28:44
skoro tak cudownie było to czemu się zwolniłaś, wszyscy inni starsi stażem pracownicy również? Nowi też zmieniają się jak w kalejdoskopie hmmm... to pewnie przez te astronomiczne kwoty na koncie dziesiątego.
eve 2010-01-18 01:20:44
TOTALNIE się zgadzam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mała 2010-10-07 14:30:03
jaka praca taka płaca. Jeżeli ktoś zasługuje to dostaje podwyżkę, tak samo jest z godzinami, jeżeli ktoś ma odpowiednie umiejętności ma więcej godzin a tym samym większe zarobki. A jak ktoś przychodzi do pracy żeby tylko się ukrywać to nie ma nic
jorsziolder 2011-03-09 12:50:56
Nie polecam nikomu ;) chyba ze ktoś lubi pracować w niesolidnej firmie ;)
anonim 2013-05-26 17:19:26
To jak w końcu jest z tą pracą w Family Park i czemu niby jest niesolidna? Po ile godzin się pracuje, w jakich dniach i jaka stawka za godzinę? Da radę wyciągnąć 2-3 z przodu, jak się przyłożę i będę brał nadgodziny?
belinda 2014-07-03 13:31:03
jest to typowa praca w ktorej mozna dorobic wiec na kokosy (powyzej 1500) nie ma co liczyc.
ciszY NIE LUBIE 2015-01-31 14:39:39
no wiecie co tak przez dlugi okres nic sie nie wypowiadac - slaba sprawa - nie bardzo rozumiem dlaczego tutaj sa takie watki w ktorych nikt nic nie pisze. powiedzcie co teraz sie dzieje w family parku czy jest szansa na jakies male zatrudnienie chociaz na chwile. alezy mi bardoz na tym. pozdrawiam.
mirka 2015-10-08 01:29:56
pracowalam w family i szczerze odradzam. robilam po 13 godzin, fakt nie ze dzien w dzien ale w wiekszosci tygodnia i wyciagalam nie cale 300 zl. wyplata przychodzila w terminie, ale zakres obowiazkow na jaki sie pisalam a to co naprawde mialam robic to dwie zupelnie inne rzeczy. odradzam, juz lepiej ulotki rozdawac bo i zarobkowo wyjdzie podobie a nie narobisz sie po 13h podczas jednego dnia. plus dojazdy wychodzilo mi ok 14,5 h z dnia wyjete
Bartek 2016-05-18 15:21:30
Pracowałem w Family Park przez ponad 2 lata. W tym czasie nauczyłem się metodyki pracy z dzieckiem jako animator i edukator. Odkryłem również swoją pasję do animacji formalnej i nieformalnej. Od kiedy pamiętam cały zespół z kierownictwem na czele wspierał rozwój nowego pracownika. Od początku przedstawiono mi zakres obowiązków i zadbano o moje szkolenia. Wszystko zależy tam od Ciebie i tego jakim pracownikiem i osobą chcesz być. Dzieci i ich bezpieczeństwo i zadowolenie zawsze jest tam na pierwszym miejscu. Wielokrotnie dostawałem szansę na realizację własnych pomysłów i programów. Z zaangażowaniem wykonywałem swoją pracę i zawsze za poświęcenie byłem gratyfikowany i wyróżniany w różny sposób (finansowy - podwyżki, przywileje, bony, kino itp). - często niespodziewanie. Nie każdy może być animatorem, nie każdy ma predyspozycje do przebywania i poświęcania swojego czasu i energii dla dzieci i ich rodzin. Wszystko jest kwestią wyboru. Centrum Zabaw Family Park cechuje się atrakcyjnością cen, usług animacyjnych i podejściem do klienta. Zawsze inwestuje w rozwój sali i działalność na rzecz innych. Prowadzi wiele projektów edukacyjnych i terapeutycznych realizowanych przez profesjonalistów i ludzi znających się na swojej pracy. Wielokrotnie otrzymywaliśmy pochwalne i cenne informację zwrotne o pracy Centrum Zabaw i zaangażowaniu pracowników. Wielokrotnie również byłem świadkiem wspaniałej zabawy całych rodzin - a właśnie po to są takie miejsca. Jeżeli ktoś przychodzi tam po to by posiedzieć i puścić dziecko samopas to nie dziwię się niezadowoleniu. Nikt na siłę nikogo do szczęścia i zabawy nie zmusza. Dzięki doświadczeniu zdobytemu w Family Park dzisiaj kontynuuje pracę zawodową. Jestem pedagogiem i wszystko czego się tam mogłem nauczyć dzisiaj pomaga mi w pracy.Jestem zaskoczony negatywnymi opiniami.
3
Hubert 2016-05-19 16:33:31
Swoja prace w Family Park wspominam bardzo pozytywnie. Dzięki tej pracy nauczyłem sie otwartości do ludzi, komunikatywności i odpowiedniego podejścia do dzieci a szczególnie do dzieci chorych i niepełnosprawnych zarazem fizycznie jak i intelektualnie. Dzięki Family Park nawiązałem wiele ciekawych i wartościowych znajomości. Uważam, iż atmosfera między pracownikami firmy była niczym atmosfera rodzinna, można było zawsze z kimś pogadać, czy zasięgnąć porady w razie problemu. Bardzo dobrze będę wspominam pracę w Pracowni Profesora Ciekawskiego, to dzięki niej nie zapomniałem wiedzy z zakresu fizyki i chemii a ponadto mogłem się rozwijać z tych właśnie dziedzin nauki uczestnicząc w Konferencjach i Piknikach Naukowych. Odnośnie zarobków, mogę powiedzieć tylko tyle, że jak na warunki pracy na rynku w Polsce jako i na to że byłem studentem studiów dziennych to były bardzo dobre. Przez ostatnie m-ce mojej pracy ( dzięki zaangażowaniu własnym, a zarazem uznaniu przełożonych) moje wynagrodzenie było na bardzo dobrym poziomie. Także jeżeli ktoś lubi prace z dziećmi, jest otwarty, kreatywny i potrafi zaangażować się w pracę - POLECAM.
3
pracownik 2016-07-09 18:58:23
Pracuje w Family Park 8 miesięcy i nie mogę powiedzieć złego słowa. Wiadomo,że na początku stawka godzinowa jest niższa ale bardzo szybko można przeskoczyć ma wyższe. Oczywiście wymaga to zaangażowania w pracę, odrobiny własnej inicjatywy i odpowiedzialności. Ponadto pieniążki są zawsze na czas a kierownictwo nagradza dobrych pracowników premiami uznaniowymi. Zespół pracujący w Family Park jest sympatyczny i pomocny. To nie tylko praca lecz przede wszystkim dobra zabawa. A im więcej się z dziećmi bawisz tym lepiej -dziecko zadowolone i rodzic zadowolony. Wszystkie negatylne oceny wynikają chyba z tego ze niektórzy myśleli że w pracy się odpoczywa. A największym tej pracy autuem dla studenta jest to, że pracuje się według dyspozycyjności. Podajesz kiedy możesz pracować i ile godzin i na podstawie tego ustala się grafik. Jestem bardzo zadowolna z mojej pracy i nie zmieniłabym jej na żadną inną. No.. Chyba ze w zawodzie :)
azja 2016-07-09 21:04:58
mówisz tutaj o kucharzu małej gastronomii co bufet obsługuje? weź pod uwagę że to jakaś super wykwintka kuchnia, obowiązki to produkcja prostych dań obiadowych oraz dań typu fast-food i prostych deserów też robiebnie
Zostaw swoją opinię o Family Park, - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Family Park,