brak logo

ak Andrzej Kaczmarek

Komorniki

Opinie o ak Andrzej Kaczmarek

lala 2016-10-11 17:04
Za to Ty musisz robić go bardzo dobrze skoro dostałeś "więcej". Albo memlałeś razem z jajkami. Lub bardzo dobrze Kapujesz i podpierniczasz kolezanki i kolegów
1
"C"hips 2016-10-13 00:53
Witam, chcę się podzielić opinią o firmie AK WP1. Otórz trzeba odgraniczyć działy we firmie do jakiego ktoś chce przyjść lub w jakim się pracuje. Ja nie narzekam(taki dział i fajni ludzie). Przyjdz do AK, a się dowiesz jak jest. Wypłata nie jest zła. Ja polecam.
4
"C"hips 2016-10-13 02:45
otóż*
"C"hips 2016-10-15 15:54
Zależy na jakie stanowisko chcesz przyjść.
Edistir 321p 2016-10-15 17:56
Idź do hipsa dobrze płacą ,ale trzeba się narobić!
"C"hips 2016-10-16 12:23
Nikt za darmo nic nie da. A można polubić tą pracę.☺
1
zyks 2016-10-18 14:39
No ale skoro nie pokazują sie teraz żadne oferty pracy, to widocznie nie mają potrzeby przeprowadzać żadnej dodatkowej rekrutacji wśród pracowników. Ciekawe tylko czy aby wypłata jest adekwatna do zadań, wiecie może?
1
lala 2016-10-26 20:54
Chips może sie przedstawisz :)
Edistir 321p 2016-10-27 18:04
Mów mu Polistyren !
1
Białas 2016-10-27 19:32
Czarno to widzę ....
1
szalona 2016-11-01 22:29
Zyks...Przyjdz sam i się przekonaj ją pracuje od nie dawna i jestem z pracy bardzo zadowolona a te komentarze które piszą to są same bzdury lepiej przyjść i samemu się przekonać praca bardzo fajna wypłata również polecam...
lala 2016-11-05 16:54
Jestem ciekawa czy Kaczmarek da cos na swieta
1
Oles 2016-11-09 10:43
To co zawsze. Bon na wielkie nic
2
Josif Kara Mustafa 2016-11-11 00:58
Jeżeli chodzi Ci o tego Kaczmarka z młynków ( Murzyna ) to może Ci na Święta zmelić mięso!
1
"C"hips 2016-11-11 23:55
Oczywiście jestem z działu PP na WP1... Dział spoko. Powinieneś/naś się domyślić kim jestem. Pozdrawiam "Murzyna".
1
Żużel 2016-11-12 15:53
A starszego już dostał ??
1
"C"hips 2016-11-16 19:47
Nie przypominam sobie...
Żużel 2016-11-18 20:43
V-ce Orkoś?
"C"hips 2016-11-18 20:49
Nie da się go zastąpić...
2
lala 2016-11-25 12:06
O kim mowa bo jakos nie jestem w temacie. Czyzby chodzilo o pana co wraca na stare smieci
Ramka Podwójna 2016-11-25 20:57
Lala jak długo pracujesz w AK?
"C"hips 2016-11-26 12:47
To nie ten Pan
Żużel 2016-11-26 16:07
Żużel nie wraca!
lala 2016-11-30 20:38
Pol roku
Ramka Podwójna 2016-12-01 19:19
To mało wiesz o firmie !
lala 2016-12-02 11:16
Ramka tzn. Powiem ze juz wiem bardzo duzo
Ramka Podwójna 2016-12-02 21:10
A widzisz , gdybyś dłużej pracowała to byś wiedziała ,że kiedyś była produkowana ramka podwójna,czyli robot na jednym cyklu podawał na taśmę dwie ramki. Na maszynie stały dwie osoby , ale po jakimś czasie Wasze dziobactwo doprowadziło do redukcji obsługi do jednej osoby. A teraz jedna osoba na dwie maszyny to standard .
1
lala 2017-01-25 00:45
Jakie kuzwa wasze. To wy wchodzicie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itp itd
R-P 2017-01-25 19:06
Ale chyba nie Twoje?
lala 2017-01-25 23:42
No raczej. !! Bo mi nie trzeba wchodzić. Wystarczy szacunek za wykonaną pracę.!!! !!!! MAGAZYN 111 Pada !!! słyszałam. Nie dziwie się !!!.
BonyM 2017-01-30 16:13
I co tu dużo pisać. Pani S przejrzała na oczy. Ktoś się zda na odwagę aby napisać jak jest w firmie Ak. ???? Pytam!!!
6
Snikers 2017-02-04 21:45
Jestem starym pracownikiem Pozdrawiam dziewczyny z wtrysku o niebieskich pięknych oczkach bądźcie silne trzymajcie się szkoda ze jesteście zajęte pozdrawiam
4
BonyM 2017-02-10 21:08
Jak widać zero odwagi :)
lucky luck 2017-02-24 00:06
Dobrze ze nie z wytrysku
Snikers 2017-02-26 18:38
Taaaaaaaaaaaaaaaaaa A jak widać SIKORA wiecznie donosi Pani Ani......
Ddrive 2017-03-03 20:54
Przecież to każdy wie na wp1
XYZ 2017-03-21 17:16
Firma jak firma, w zależności od działu, napracować się trzeba trochę więcej, lub trochę mniej. Niedawno podwyżka płac (chyba) na każdym dziale roboczym więc pozytywny gest w stronę pracowników. Niestety za leżenie i ściemnianie nigdzie dobrze nie płacą.
pracownik 2017-03-28 16:59
Żal tak młodego człowieka,nie wytrzymał psychicznie takiego życia
lucky luck 2017-03-31 23:01
O kim mowa
Joanna 2017-04-05 12:18
A co możecie jako pracownicy firmy powiedzieć na temat obecnych warunków zatrudnienia? Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy firmy?
Cul8r 2017-04-05 22:04
Bene co ?
Panantoni 2017-04-07 20:58
No kurczę jest tego sporo ! Takie zwykłe to pączki na drugie śniadanie, bony i paczki na święta dla rodziny i sąsiadów, wczasy pod gruszą... 13,14,15,16 pensja.. rodzinny samochód służbowy (autobus), imprezy integracyjne na terenie zakładu codziennie na trzy zmiany.
4
Edistir 321p 2017-04-21 17:28
Pączka to sobie możesz strzelić w Wc. Imprezy integracyjne są jeśli się umówisz prywatnie na piwo :) Autobus jasne PŁATNY za dowóz do pracy. Wczasy pod gruszą hmmm jedziesz gdzież na działkę siadasz pod grusza i masz :) Paczki na święta owszem....na Zająca ale musisz dobrze poszukać
1
Ramka podwójna 2017-04-22 15:51
Za moich czasów wszystko było na bogato !
CzesławNiewiem 2017-05-11 17:20
Witam serdecznie, ktoś może napisać jakie sa REALNE warunki pracy ? Ile wynosi (mniej więcej) wynagrodzenie na produkcji ? oraz czy firma oferuje jakieś benefity ?
Pozdrawiam
Marek 2017-06-17 14:19
Znowu szuka elektromechanika-automatyka za 2000zł w systemie 3-zmianowym
Heniu 2017-06-17 21:40
Michalina niech startuje!
1
Joanna 2017-06-22 10:11
Poszukiwany jest również magazynier. Co możecie powiedzieć na temat tego jak wygląda praca na tym stanowisku w firmie? Czego można się spodziewać po rozpoczęciu tu pracy?
Ktoś 2017-08-20 02:27
A ja pracuje już ktorys rok i powiem Wam że nie narzekam. Praca nie jest ciężka, trzeba umieć nie słuchać wszystkiego i da się radę. Wypłaty w granicach 2500 to na dzień dobry nie jest mało. Na wp3 ogólnie w miarę spoko na wp1 trochę gorzej bo większa Hala ale trudność pracy jak najbardziej porównywalna. Ludzie, pracować trzeba wszędzie ;)
Joanna 2017-08-20 11:37
@Ktoś, wiadomo, że w każdym miejscu pracy trzeba wykonywać swoje obowiązki, ale chodzi też w tym wszystkim o to, żeby pracodawca zapewnił pracownikowi coś więcej oprócz wynagrodzenia. Więc na co w ak Andrzej Kaczmarek, można liczyć, np. z pakietu socjalnego?
Zostaw swoją opinię o ak Andrzej Kaczmarek - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ak Andrzej Kaczmarek