brak logo

ak Andrzej Kaczmarek

Komorniki

Opinie o ak Andrzej Kaczmarek

lala 2016-08-23 20:40:22
Ja pracuje od ................. w tej firmie i narazie narzekac nie mozna. Nie bede mowila na jakim dziale. Powiem tak uwazajcie na ludzi bo za 100 premi was sprzedadzą
Rp 2016-08-24 19:17:36
Czyli kj !
lala 2016-08-25 16:11:16
Kj ???
lala 2016-08-29 06:53:05
Skoro twierdzisz ze nie pracuje to trudno. Wiem swoje jak jest. Nadgodziny wstrzymane(niby) dostajesz DW za np niedziele pracy.PARANOJA. Zamiast dac czlowiekowi zarobic
lala 2016-08-31 00:16:09
stanowksu maganera??
lala 2016-09-05 14:44:28
wdefgb zacytował takie stanowisko. Też nie wiem o jakie chodzi. A co do pracy i ludzi w AK można by tu dużooooo pisać
lala 2016-09-07 12:30:30
Premia może i jest, ale za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze tak powiem masz ja zabrana. Możesz się starać spuszczać,a i tak tego nie widzą.Chyba że wchodzisz w tyłek to masz ja gwarantowana
lala 2016-09-08 10:53:31
Nie będę tu podawała żadnych przykładów. Każdy co liże to sam powinien o tym wiedzieć.
1
lala 2016-09-11 16:46:10
R-p do kogo przepraszam to było
Antek 2016-09-13 12:44:38
Ta strona ma milion lat.
Antek 2016-09-13 22:17:01
Pewnie jest aktualne. Cały czas są braki w ludziach.
lala 2016-09-19 12:12:53
Oferta jest aktualna !!
BonyM 2016-09-22 18:47:40
Czytając te wszystkie opinie za i przeciw może i ja się wypowiem jako stary pracownik. Praca jak to praca. Pracować trzeba. Obojętnie w jakiej firmie swoje obowiązki trzeba wykonywać i tyle. Praca w AK nie jest aż tak zła jak to ludzie opisują. Zarobki jak na te czasy mogłyby być lepsze bo jak ktoś ma czteroosobową rodzinę to wiadomo żyje od 1 do 30. Co do ludzi to tak jak wszędzie zawsze się znajdą osoby które chcą się przypodobać kierownictwu i wchodzą w tyłek i sprzedają też innych. Atmosfera Hmmm zależy na jakich działach i jacy są ludzie. Najlepiej robić swoje i siedzieć cicho bo i tak kierownictwo ma swoich przydupasków którzy na ucho szeptają, ale to jest tak wszędzie. Ogólnie rzecz biorąc zero szacunku do pracownika, a w szczególności nowych (traktowani jak pomydło). O paczkach czy bonach możecie zapomnieć.Firma biedna na nic niema.Heeee.Nowi tym bardziej.Moze jakąs czekoladke dostaną. Z wyższej półki...Kilka osób wogóle nie nadaje się na powieżone im stanowisko. Nie będę tu wymieniał nazwiskami ale może w końcu Pani S ..przejrzy na oczy.Reasumując. Pracować trzeba wszedzie. Wszedzie w tak duzych firmach sa niesnaski,konfidenci itp itd. Ogólne warunki pracy są ok według mnie
Żużel 2016-09-25 19:45:50
Polecam filmik na Youtube z drona ze Smokiem i suwnicą między innymi...
BonyM 2016-09-26 12:48:20
Miedzy innymi atmosfera na pewnym dziale i osoba nim zarzadzajaca
Antek 2016-09-27 18:32:50
Logistyka-magazyn? :)
1
Żużel ( już były) 2016-10-03 21:10:45
Jak atmosfera nie odpowiada to zapraszam do Vw ( tylko zabierz żyletki ,bo blachą ciężko żyły podcinać)
2
lala 2016-10-04 10:34:40
Nie polecam. To co się zaczyna dziać graniczy z cudem. Niektórych z wyższych półek bym od razu przeniosła tam gdzie ich miejsce. Zreszta zaczniecie pracowac to sie przekonacie
lala 2016-10-05 08:12:30
Moze i wyplaty na czas.Co do ludzi Hmmmmm. Wielki znak zapytania.Wole juz sie nie wypowiadac bo za duzo napisze. Zycze milej pracy.Pozdrawiam wszystkich pracownkow AK. Lala :)
Paszoł 2016-10-08 21:58:39
My tam pracowaliśmy,ale jako ordynatorzy .Po prostu byliśmy ordynarni.Patrz cioto gdzie wypisujesz opinie !
lala 2016-10-09 20:40:43
na poczatek 2.5 netto
lala 2016-10-10 19:28:31
Dario a co mało ??
Placowy 2016-10-10 19:57:33
Chyba Tobie zaproponowali 2,5 zł ,ale za loda! Musisz kiepsko mymlać !
lala 2016-10-11 17:04:44
Za to Ty musisz robić go bardzo dobrze skoro dostałeś "więcej". Albo memlałeś razem z jajkami. Lub bardzo dobrze Kapujesz i podpierniczasz kolezanki i kolegów
"C"hips 2016-10-13 00:53:13
Witam, chcę się podzielić opinią o firmie AK WP1. Otórz trzeba odgraniczyć działy we firmie do jakiego ktoś chce przyjść lub w jakim się pracuje. Ja nie narzekam(taki dział i fajni ludzie). Przyjdz do AK, a się dowiesz jak jest. Wypłata nie jest zła. Ja polecam.
1
"C"hips 2016-10-13 02:45:15
otóż*
"C"hips 2016-10-15 15:54:55
Zależy na jakie stanowisko chcesz przyjść.
Edistir 321p 2016-10-15 17:56:05
Idź do hipsa dobrze płacą ,ale trzeba się narobić!
"C"hips 2016-10-16 12:23:35
Nikt za darmo nic nie da. A można polubić tą pracę.☺
1
zyks 2016-10-18 14:39:01
No ale skoro nie pokazują sie teraz żadne oferty pracy, to widocznie nie mają potrzeby przeprowadzać żadnej dodatkowej rekrutacji wśród pracowników. Ciekawe tylko czy aby wypłata jest adekwatna do zadań, wiecie może?
1
lala 2016-10-26 20:54:56
Chips może sie przedstawisz :)
Edistir 321p 2016-10-27 18:04:39
Mów mu Polistyren !
1
Białas 2016-10-27 19:32:36
Czarno to widzę ....
1
szalona 2016-11-01 22:29:34
Zyks...Przyjdz sam i się przekonaj ją pracuje od nie dawna i jestem z pracy bardzo zadowolona a te komentarze które piszą to są same bzdury lepiej przyjść i samemu się przekonać praca bardzo fajna wypłata również polecam...
lala 2016-11-05 16:54:57
Jestem ciekawa czy Kaczmarek da cos na swieta
1
Oles 2016-11-09 10:43:09
To co zawsze. Bon na wielkie nic
2
Josif Kara Mustafa 2016-11-11 00:58:05
Jeżeli chodzi Ci o tego Kaczmarka z młynków ( Murzyna ) to może Ci na Święta zmelić mięso!
1
"C"hips 2016-11-11 23:55:04
Oczywiście jestem z działu PP na WP1... Dział spoko. Powinieneś/naś się domyślić kim jestem. Pozdrawiam "Murzyna".
1
Żużel 2016-11-12 15:53:14
A starszego już dostał ??
1
"C"hips 2016-11-16 19:47:19
Nie przypominam sobie...
Żużel 2016-11-18 20:43:37
V-ce Orkoś?
"C"hips 2016-11-18 20:49:35
Nie da się go zastąpić...
1
lala 2016-11-25 12:06:12
O kim mowa bo jakos nie jestem w temacie. Czyzby chodzilo o pana co wraca na stare smieci
Ramka Podwójna 2016-11-25 20:57:02
Lala jak długo pracujesz w AK?
"C"hips 2016-11-26 12:47:20
To nie ten Pan
Żużel 2016-11-26 16:07:30
Żużel nie wraca!
lala 2016-11-30 20:38:49
Pol roku
Ramka Podwójna 2016-12-01 19:19:25
To mało wiesz o firmie !
lala 2016-12-02 11:16:53
Ramka tzn. Powiem ze juz wiem bardzo duzo
Ramka Podwójna 2016-12-02 21:10:54
A widzisz , gdybyś dłużej pracowała to byś wiedziała ,że kiedyś była produkowana ramka podwójna,czyli robot na jednym cyklu podawał na taśmę dwie ramki. Na maszynie stały dwie osoby , ale po jakimś czasie Wasze dziobactwo doprowadziło do redukcji obsługi do jednej osoby. A teraz jedna osoba na dwie maszyny to standard .
1
Zostaw swoją opinię o ak Andrzej Kaczmarek - Komorniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ak Andrzej Kaczmarek