brak logo

RPC Superfos Poland sp. z o.o.

Lubień Kujawski

Opinie o RPC Superfos Poland sp. z o.o.

pracownik 2014-12-17 14:48:06
Święta prawda z tym kierowcą, po prostu cham i nie chodzi tu już tylko o to że siedzi na stołówce bo jest też nie miły dla nowych czy czy tych z którymi nie ma dobrego kontaktu.. problemem dla niego jest nawet otworzenie przednich drzwi jeżeli stoi przed nimi ktoś o kim wcześniej pisałem i nie ważne czy stoi się na zewnątrz czy w środku. nie bd pisał który to z panów bo kto jeżdzi autobusem to wie ... pan świata bo autobusem jeżdzi .. żal ..
4
ILALKA 2015-03-06 19:45:28
ZAKŁAD TEN TO ............ !!!!! TYRAĆ NA 4-5 MASZYNACH BIEGIEM AŻ POT PO DUPIE LECI , W ATMOSFERZE TRAGICZNEJ BO TYLKO SIĘ WYMAGA OD DZIEWCZYN Z PRODUKCJI A POMOCY OD PRZEŁOŻONYCH ZERO , OCZYWIŚCIE ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ STAWKA TO 8-10 ZA GODZINĘ PLUS DOOOOOPŁATA DO NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ,NABÓR DO PRACY 5 RAZY W TYGODNIU PO 5 OSÓB I NIKT NIE ZOSTAJE TYLKO CI CO PRACUJĄ PO KILKA LAT LUB MAJĄ KOMORNIKA NAD GŁOWĄ.
1
henry 2015-03-16 03:50:11
nowi pracownicy nic siee nie naucza od starych mechaników zapatrzeni w siebie byle bys nie był lepszy
1
ktosiek 2015-05-16 23:12:08
Moje zdanie jest takie ze nikt tam nie szanuje pracownikow robimy tam za przyslowiowa miske ryzu. Premie dali kurwa z laski swojej cale 5℅ w dupe sobie to wsadzcie. Ludzie ktorzy tam tyraja zasluguja na wiele wiecej. Podwyzka??? O czym mozna pomarzyc, nie ma... A pan T.P. odebral swoja roczna premie chyba nie chcieli byscie wiedziec jaka... Poprostu brak slow. Zacznijcie szanowac ludzi bo stali pracownicy juz rezygnuja.
4
loda 2015-05-26 17:52:23
Mam pytanie , zeby dostac premie w superfosie trzeba znac jezyk angielski, czy zle zrozumiałam tresc posta ?
2
qwerty 2015-07-09 08:59:10
Na jakie zarobki można liczyć na produkcji ?
1
nora j. 2015-09-04 16:00:47
tylko WYMAGANIA są o wieeeeele wieksze od wynagrodzenia i wiecznie pretensje o za duża liczbe braków, reklamacji(kwestią sporną jest przez kogo jest to ostatnie) itp... tutaj kłania sie metoda kija i marchewki,która jest od zawsze, no chyba nie tędy droga.Czasem mam wątpliwości czy niektóre reklamacje wogole są. Aha, a"stare" pracownice nawet jesli nie pomagają to tylko dlatego że same mają co robić, pomijając pojedyncze przypadki, a o pomoc wystarczy poprosić ;) pozdrawiam
a podbne cheko? 2015-10-21 21:51:14
A jak jest w cheko we Włocławku? Wie ktoś? Robią to samo co superfos.
1234 2015-10-29 13:41:55
witam ja natknąłem się na ofertę na stanowisko brygadzista może ktoś coś więcej o nim napisać.
qt.s 2015-11-16 09:33:25
Adam, boooolo, banan, BenioLebenio czy jakiś tam- ludzie bredzicie czy jesteście z kierownictwa tej firmy?
1
zyta 2015-12-15 12:19:12
Śmieszne zarobki
zumba35421 2016-01-04 18:51:13
firma zewnetrzna antares pod kierownictwem B.Hrabia to oszusci i nie zatrudniaja ludzi na umowe tylko na czarno zapieprza sie tam ponad norme a kobiety tam pracujace to jakies warjatki nie wolno sie tam odzywac i smiac bo wszystko im przeszkadza
7
Obiektywny 2016-01-10 12:15:55
Czytając opinie ZUMBY odnoszę wrażenie że nie masz dziewczynko pojęcia o czym piszesz. Żeby każdy miał takiego pracodawcę jak ty kiedyś. Jako osoba mająca wiedze na temat tej firmy oceniam ją dobrze . Tak trzymać!!!!!!!!.
razem 2016-01-12 23:55:07
atmosfera jest super a dziewczyny zawsze pomocne we wszystkim zreszta pracodawca jest bardzo uprzejmy i mily
Serat 2016-01-13 14:58:06
Zumba chyba nigdzie jeszcze nie pracowałaś i nie wiesz jak wygląda praca skoro tak piszesz- nie masz pojęcia o pracy jak jest gdzie indziej.Ja wiem bo w kilku miejscach już pracowałam i wiem jak może być.Takiej pracy to trzeba daleko szukać, atmosfera jak w rodzinie.Umowy o pracę też są,nikt nikogo nie wykorzystuje ponad normę- chyba masz jakąś złość skoro tak napisałaś
zumba35421 2016-01-13 20:39:09
Serat ja tu pracuje i tez pracowalam gdzie indziej
1
Kamil 2016-01-13 23:13:19
Witajcie. Teraz chyba agencja Fenix szuka do tej firmy pracowników? Dają więcej niż minimum?
1
:\ 2016-01-25 19:41:08
chcialabym wiedziec w ktorej brygadzie jest taka rodzinna atmosfera? bo jakos trudno jest mi w to uwierzyć(Serat, pewnie pracujesz tu od niedawna,to w takim razie nie dziwi mnie Twoja opinia :)
3
Kamil 2016-02-10 12:51:13
Jutro ide tam na rozmowe. wysyłają mnie z agencji. Czy czegoś więcej oprócz miniamlnej moge się spodziewać?
1
jakajaa 2016-02-17 20:03:32
Moja koleżanka była tam na rozmowie i przez agencje pensja na miesiąc wychodzi 1400 przy dużych ilościach nocek 1500 zł jako operatorka maszyn. Podziękowała
2
joa 2016-02-21 10:08:54
Jestem tam tydzień i dłużej nie będę. Nie wiem kto rządzi w tej firmie ale to co sie tam dzieje jest nie do pojęcia. Ludzie latający na kilu maszynach. Wymogi dotyczące jakości produktu wysokie a jedna operatorka nie da rady choćby nie wiem dokładnie obejrzeć każdego produktu z 3 maszyn. Wystarczyło by pomyśleć i zatrudnić więcej ludzi którzy ogarniali by max 2 maszyny.
1
spock 2016-03-01 16:13:48
nie wszyscy mają tak dobrze, wiec nie marudzcie
popo 2016-03-09 16:39:40
TRAGICZNIE NIE POLECAM TEJ PRACY
2
kakuran 2016-03-15 07:00:31
witam byłam w 4 brgadzie goscinnie i mam porownanie co do pracy mechanikow w naszej brygadzie mechanicy sa uczynni pomagaja widza problem sami natychmiast reaguja ale za to w czwartej brygadzie to ja wspołczóje pania operatorka z takimi mechanikami ktorzy sa wulgarni i ciegle mowia ze to wina operatorow maszy ze sie psuja to sie nie spotkałam łaske wielmozni panowie robia ze naprawia za to maja płacone a nie za siedzenie pod maszynami i zbijanie bąków no i czasem sie przysnie któremuś po prostu żenada naprawde tylko współczuc....
2
qt.s 2016-03-15 09:49:37
A w której brygadzie jesteś Słonko, że masz takich cudownych mechaników?
spock 2016-03-15 14:07:23
taaaaaaaaaaa :D
lukas 2016-03-15 19:44:03
hejka za co im placa
lukas 2016-03-15 20:04:50
chore to i juz
KKKKKKKKUUUU 2016-03-15 20:28:39
a czy to takie wazne
kkkkkkkkk 2016-03-15 20:39:15
za siedzenie a automatycy nie lepsi łaske robi tylko z gębą ze psuja musza naprawiac i za to maja płacone za nic....
lukas 2016-03-15 20:49:19
operatorki psuja najlepiej na nie zganiac a oni od tego sa zeby naprawic a nie wydzierac sie na operatorki tyko psuja`
kakuran 2016-03-15 22:18:38
chodzac na 100 miałam wiele do porownania jak jest na innych brygadach ale 4 maja najgorszych mechanikow i autimatykow zdarzaja sie wyjatki ale to moze ze dwoch panow normalnych
megan 2016-03-16 09:31:49
Ja pracuję superfosie już kilka lat i to nie jest prawdą że UR nic nie robi, na hali jest kilkadziesiąt maszyn a mechaników co najwyżej 5 na zmianie jeżeli na połowie są po 2 problemy na raz to jakim cudem mają to ogarnąć ??? A operatorki zamiast stać i ploty robić powinny zająć się swoją robotą i problemów było by mniej!! . a poza tym nikt nie zmusza was do pracy w tym zakładzie więc po co te narzekania??
banan 2016-03-16 18:34:48
pracujac tyle lat to dobrze wiesz jak to wyglada
Halinka 2016-03-19 14:42:10
Pracuje tu 7 lat i 3 brygada jest najlepsza. Nigdy w życiu codziennym nie spotkałam tak wspaniałych i cudownych ludzi, UR jest pomocne i życzliwe rozwiazac potrafia wszystkie problemy i usunac awarie, zarządzający sa zawsze zdecydowani umieją podjąć decyzję, a operatorki pomocne i zorganizowane. Nie wiem dlaczego narzekacie na pensje, nasza staranna praca jest doceniana i sowicie wynagradzana krajową. Inni mogą tylko pozazdrościć. Polecam wszystkim
1
wielki brat 2016-03-21 16:12:25
własnie tak jest 3 brygadzie super
1
mitro 2016-03-21 21:47:41
ok.
MIKO 2016-03-21 21:52:35
POLECAM TOA PRACE .
ja 2016-03-23 19:28:11
Popieram w 4 są najbardziej leniwi mechanicy,,, oni twierdzą ze co się psuje to tylko z winy operatorki,,, a nie na tym polega współpraca w grupie
2
Jaa 2016-03-24 00:36:21
Co wy w ogóle piszecie? Jakie 1800 zł jakie 1500 zł. Ludzie, pracuje tu prawie 2 lata a najwięcej ile udało się wyciągnąć bez nadgodzin to 1360 zł, za taką Charowke, nieraz na 4 maszynach. Premie raz do roku, żadnych podwyżek,nadgodziny wypłacane co 3 miesiące. Ten zakład to jakiś żart.
4
MIKO 2016-03-24 23:24:41
popieram!
1
MIKO 2016-03-24 23:31:31
popieram!TO NIE WINA OPERATORKI !!!!!!!
ktosiek 2016-03-28 17:02:55
To przesadna opinia że w 4 brygadzie jest aż tak źle. Są tam mechanicy którzy zawsze pomogą jak na przykład Pan R. który zawsze się interesuje jak problem jakiś na maszynie się pojawi i w ogóle stara się jak nikt inny. Podobnie jest w przypadku samego lidera. A jeśli chodzi o automatyków to czasem bywa różnie bo straszne marudy są ale jak już swoje pogadają to i maszynę naprawią.
banan 2016-04-01 16:08:46
bardzo dobrze napisane
raf 2016-04-10 19:58:38
rok- operator to osoba która zbiera gotowe produkty z tasmy, dodaje etykiete, zgłasza problemy itd. placa ok 1500 na miesiac plus nadgodziny jak bedziesz chętny
zumba 35421 2016-04-24 21:06:58
Odnośnie wpisu z dnia 01.04 chciałabym bardzo przeprosić dyrektora firmy Antares i osoby tam pracujące.Napisałam to pod wpływem emocji.Wpis ten jest nie prawdziwy,osoby tam pracujące mają zapewnione stabilne warunki umowy o pracę,super atmosferę i pracodawcę,na którego zawsze mogą liczyć.Jest pomocny w każdej sytuacji,bardzo miły i uprzejmy.Potrafi rozwiązać każdy problem tak,żeby wszyscy byli zadowoleni.Polecam osobą szukającym pracy firmę Antares.
3
miejscowa 2016-06-29 14:29:46
Nie polecam Superfostu
Zatrudniają ludzi tylko przez agencje na kilka dni
umowa tygodniowa za groszę
1
Ja 2016-07-14 13:18:03
Śmiech na sali zarobkami ,,,, operatorki które pracują po prawie 20 lat mają najniższą krajową ,,, maszyn dokładają , wymogi coraz większe , premia raz w roku wtedy gdy góra ma dostać roczną , wszystko co złe to wina operatorek nie maszyn które przywożone są ze złomu ,,śmieszne ,,,ludzie uciekają z tamtąd ,,mają rację
1
gf 2016-07-14 21:37:30
hej no coz ciezko teraz pisac cokolwiek o warunkach zatrudnienia skoro i tak na chwile obecna nie maja oni zandych ofert pracy..nie wiaodmo moze cos sie pojawi po wakacjach ostatnia jaka pamietam to byla dla automatyka w Lubieniu Kujawkism daawno temu
Nissan 2016-12-08 21:19:29
Najlepsi to sa magazynierzy i tyle
1
Zostaw swoją opinię o RPC Superfos Poland sp. z o.o. - Lubień Kujawski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RPC Superfos Poland sp. z o.o.