brak logo

RPC Superfos Poland sp. z o.o.

Lubień Kujawski

Opinie o RPC Superfos Poland sp. z o.o.

qt.s 2015-11-16 09:33
Adam, boooolo, banan, BenioLebenio czy jakiś tam- ludzie bredzicie czy jesteście z kierownictwa tej firmy?
1
zyta 2015-12-15 12:19
Śmieszne zarobki
zumba35421 2016-01-04 18:51
firma zewnetrzna antares pod kierownictwem B.Hrabia to oszusci i nie zatrudniaja ludzi na umowe tylko na czarno zapieprza sie tam ponad norme a kobiety tam pracujace to jakies warjatki nie wolno sie tam odzywac i smiac bo wszystko im przeszkadza
9
Obiektywny 2016-01-10 12:15
Czytając opinie ZUMBY odnoszę wrażenie że nie masz dziewczynko pojęcia o czym piszesz. Żeby każdy miał takiego pracodawcę jak ty kiedyś. Jako osoba mająca wiedze na temat tej firmy oceniam ją dobrze . Tak trzymać!!!!!!!!.
razem 2016-01-12 23:55
atmosfera jest super a dziewczyny zawsze pomocne we wszystkim zreszta pracodawca jest bardzo uprzejmy i mily
Serat 2016-01-13 14:58
Zumba chyba nigdzie jeszcze nie pracowałaś i nie wiesz jak wygląda praca skoro tak piszesz- nie masz pojęcia o pracy jak jest gdzie indziej.Ja wiem bo w kilku miejscach już pracowałam i wiem jak może być.Takiej pracy to trzeba daleko szukać, atmosfera jak w rodzinie.Umowy o pracę też są,nikt nikogo nie wykorzystuje ponad normę- chyba masz jakąś złość skoro tak napisałaś
zumba35421 2016-01-13 20:39
Serat ja tu pracuje i tez pracowalam gdzie indziej
1
Kamil 2016-01-13 23:13
Witajcie. Teraz chyba agencja Fenix szuka do tej firmy pracowników? Dają więcej niż minimum?
1
:\ 2016-01-25 19:41
chcialabym wiedziec w ktorej brygadzie jest taka rodzinna atmosfera? bo jakos trudno jest mi w to uwierzyć(Serat, pewnie pracujesz tu od niedawna,to w takim razie nie dziwi mnie Twoja opinia :)
3
Kamil 2016-02-10 12:51
Jutro ide tam na rozmowe. wysyłają mnie z agencji. Czy czegoś więcej oprócz miniamlnej moge się spodziewać?
4
jakajaa 2016-02-17 20:03
Moja koleżanka była tam na rozmowie i przez agencje pensja na miesiąc wychodzi 1400 przy dużych ilościach nocek 1500 zł jako operatorka maszyn. Podziękowała
3
joa 2016-02-21 10:08
Jestem tam tydzień i dłużej nie będę. Nie wiem kto rządzi w tej firmie ale to co sie tam dzieje jest nie do pojęcia. Ludzie latający na kilu maszynach. Wymogi dotyczące jakości produktu wysokie a jedna operatorka nie da rady choćby nie wiem dokładnie obejrzeć każdego produktu z 3 maszyn. Wystarczyło by pomyśleć i zatrudnić więcej ludzi którzy ogarniali by max 2 maszyny.
1
spock 2016-03-01 16:13
nie wszyscy mają tak dobrze, wiec nie marudzcie
popo 2016-03-09 16:39
TRAGICZNIE NIE POLECAM TEJ PRACY
2
kakuran 2016-03-15 07:00
witam byłam w 4 brgadzie goscinnie i mam porownanie co do pracy mechanikow w naszej brygadzie mechanicy sa uczynni pomagaja widza problem sami natychmiast reaguja ale za to w czwartej brygadzie to ja wspołczóje pania operatorka z takimi mechanikami ktorzy sa wulgarni i ciegle mowia ze to wina operatorow maszy ze sie psuja to sie nie spotkałam łaske wielmozni panowie robia ze naprawia za to maja płacone a nie za siedzenie pod maszynami i zbijanie bąków no i czasem sie przysnie któremuś po prostu żenada naprawde tylko współczuc....
2
qt.s 2016-03-15 09:49
A w której brygadzie jesteś Słonko, że masz takich cudownych mechaników?
spock 2016-03-15 14:07
taaaaaaaaaaa :D
lukas 2016-03-15 19:44
hejka za co im placa
lukas 2016-03-15 20:04
chore to i juz
KKKKKKKKUUUU 2016-03-15 20:28
a czy to takie wazne
kkkkkkkkk 2016-03-15 20:39
za siedzenie a automatycy nie lepsi łaske robi tylko z gębą ze psuja musza naprawiac i za to maja płacone za nic....
lukas 2016-03-15 20:49
operatorki psuja najlepiej na nie zganiac a oni od tego sa zeby naprawic a nie wydzierac sie na operatorki tyko psuja`
kakuran 2016-03-15 22:18
chodzac na 100 miałam wiele do porownania jak jest na innych brygadach ale 4 maja najgorszych mechanikow i autimatykow zdarzaja sie wyjatki ale to moze ze dwoch panow normalnych
megan 2016-03-16 09:31
Ja pracuję superfosie już kilka lat i to nie jest prawdą że UR nic nie robi, na hali jest kilkadziesiąt maszyn a mechaników co najwyżej 5 na zmianie jeżeli na połowie są po 2 problemy na raz to jakim cudem mają to ogarnąć ??? A operatorki zamiast stać i ploty robić powinny zająć się swoją robotą i problemów było by mniej!! . a poza tym nikt nie zmusza was do pracy w tym zakładzie więc po co te narzekania??
banan 2016-03-16 18:34
pracujac tyle lat to dobrze wiesz jak to wyglada
1
Halinka 2016-03-19 14:42
Pracuje tu 7 lat i 3 brygada jest najlepsza. Nigdy w życiu codziennym nie spotkałam tak wspaniałych i cudownych ludzi, UR jest pomocne i życzliwe rozwiazac potrafia wszystkie problemy i usunac awarie, zarządzający sa zawsze zdecydowani umieją podjąć decyzję, a operatorki pomocne i zorganizowane. Nie wiem dlaczego narzekacie na pensje, nasza staranna praca jest doceniana i sowicie wynagradzana krajową. Inni mogą tylko pozazdrościć. Polecam wszystkim
3
wielki brat 2016-03-21 16:12
własnie tak jest 3 brygadzie super
2
mitro 2016-03-21 21:47
ok.
MIKO 2016-03-21 21:52
POLECAM TOA PRACE .
ja 2016-03-23 19:28
Popieram w 4 są najbardziej leniwi mechanicy,,, oni twierdzą ze co się psuje to tylko z winy operatorki,,, a nie na tym polega współpraca w grupie
2
Jaa 2016-03-24 00:36
Co wy w ogóle piszecie? Jakie 1800 zł jakie 1500 zł. Ludzie, pracuje tu prawie 2 lata a najwięcej ile udało się wyciągnąć bez nadgodzin to 1360 zł, za taką Charowke, nieraz na 4 maszynach. Premie raz do roku, żadnych podwyżek,nadgodziny wypłacane co 3 miesiące. Ten zakład to jakiś żart.
5
MIKO 2016-03-24 23:24
popieram!
1
MIKO 2016-03-24 23:31
popieram!TO NIE WINA OPERATORKI !!!!!!!
ktosiek 2016-03-28 17:02
To przesadna opinia że w 4 brygadzie jest aż tak źle. Są tam mechanicy którzy zawsze pomogą jak na przykład Pan R. który zawsze się interesuje jak problem jakiś na maszynie się pojawi i w ogóle stara się jak nikt inny. Podobnie jest w przypadku samego lidera. A jeśli chodzi o automatyków to czasem bywa różnie bo straszne marudy są ale jak już swoje pogadają to i maszynę naprawią.
banan 2016-04-01 16:08
bardzo dobrze napisane
raf 2016-04-10 19:58
rok- operator to osoba która zbiera gotowe produkty z tasmy, dodaje etykiete, zgłasza problemy itd. placa ok 1500 na miesiac plus nadgodziny jak bedziesz chętny
zumba 35421 2016-04-24 21:06
Odnośnie wpisu z dnia 01.04 chciałabym bardzo przeprosić dyrektora firmy Antares i osoby tam pracujące.Napisałam to pod wpływem emocji.Wpis ten jest nie prawdziwy,osoby tam pracujące mają zapewnione stabilne warunki umowy o pracę,super atmosferę i pracodawcę,na którego zawsze mogą liczyć.Jest pomocny w każdej sytuacji,bardzo miły i uprzejmy.Potrafi rozwiązać każdy problem tak,żeby wszyscy byli zadowoleni.Polecam osobą szukającym pracy firmę Antares.
4
miejscowa 2016-06-29 14:29
Nie polecam Superfostu
Zatrudniają ludzi tylko przez agencje na kilka dni
umowa tygodniowa za groszę
3
Ja 2016-07-14 13:18
Śmiech na sali zarobkami ,,,, operatorki które pracują po prawie 20 lat mają najniższą krajową ,,, maszyn dokładają , wymogi coraz większe , premia raz w roku wtedy gdy góra ma dostać roczną , wszystko co złe to wina operatorek nie maszyn które przywożone są ze złomu ,,śmieszne ,,,ludzie uciekają z tamtąd ,,mają rację
4
gf 2016-07-14 21:37
hej no coz ciezko teraz pisac cokolwiek o warunkach zatrudnienia skoro i tak na chwile obecna nie maja oni zandych ofert pracy..nie wiaodmo moze cos sie pojawi po wakacjach ostatnia jaka pamietam to byla dla automatyka w Lubieniu Kujawkism daawno temu
Nissan 2016-12-08 21:19
Najlepsi to sa magazynierzy i tyle
1
magik 2017-05-30 20:21
Witam.
Jak sytuacja w Utrzymaniu Ruchu? Warto składać podanie?
j23 2017-06-05 23:15
nie
magik 2017-06-07 21:59
możesz napisać coś więcej?
Patrycja 2017-08-07 14:03
@j23 dokładnie mógłbyś napisać więcej dlaczego nie polecasz firmy RPC Superfos Poland? Jakie są Twoje doświadczenia z tą firmą, że w tak bezpośredni innym ją odradzasz?
leo 2017-09-11 18:03
slyszalem ze beda u was zmiany menagers? to prawdziwe?
Patrycja 2017-09-12 10:16
@leo trzeba wypatrywać w takim razie ofert pracy na stronie firmy RPC Superfos Poland albo skontaktować się bezpośrednio z pracodawcą czy będzie prowadziła na to stanowisko jakąś rekrutację. Jaką opcję wybierzesz?
Gumiś 2017-09-12 14:02
Menager to kierownik, dyrektor itp.
Jakie stanowisko nasz na myśli ?
Patrycja 2017-09-25 12:45
@leo dokładnie sprecyzuj swoją wypowiedź to inni użytkownicy będą w stanie Ci odpowiedzieć i przyśpieszy to cały proces Twojej rekrutacji. Jak widzisz użytkownik @Gumiś chce Ci pomóc, ale potrzebuje więcej informacji.
Maxx 2017-09-25 18:06
Podbijam
Zostaw swoją opinię o RPC Superfos Poland sp. z o.o. - Lubień Kujawski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RPC Superfos Poland sp. z o.o.