Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o STABAR Sp.z o.o

Pracowałeś w firmie STABAR Sp.z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
uważam że... - 2013-10-03 18:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko jest prawdą, ale sami sobie na to pozwoliliście. Wiem że czasami sytuacja jest ciężka i nawet jakby się chciało coś zrobić (np. strajk) to się nie da. Takie lub inne rozwiązania blokowali ludzie tzw kierownika, moim prywatnym zdaniem musielibyśmy zastosować środki przymusu bezpośredniego w stosunku do sprzedawczyków tego tzw kierownika. Dlaczego piszę tzw? Ponieważ nawet prokurent nie uważa go za kierownika (sytuacja miała miejsce w Szczecinku gdzie musiał zatrudnić kierownika budowy z wszelkimi uprawnieniami a nie po OHP). Spawalnicy, masakra, kto ich zatrudnił? Głupi i głupszy, dosłownie jak w filmie!!! Panowie to my budowaliśmy tę firmę i jej renomę, nie cała hołota wymieniona powyżej w opiniach. Tak więc jak nas braknie to myślę, że to już jest koniec stabaru bo nikt normalny po przeczytaniu tego wszystkiego nie podejmie pracy z (usunięte przez administratora) jakie opisaliśmy.
P.S.
Specjalnie nie używałem wulgaryzmów, a tak bardzo cisną się na język!!!!
Pozdrawiam wszystkich normalnych z którymi przyszło mi pracować. dziękuję.
zdjecie uzytkownika
rezerwa - 2013-11-05 19:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam,Klepka dalej wali nocami po oknach hotelu hujsajna tak jak to robil w Oudorp?
zdjecie uzytkownika
Harnaś - 2013-12-23 00:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heyka wszystkim pozdrawiam ze Stuttgartu wszystkich rezerwistów ze Stabaru a reszcie wiecie co......wreszcie normalna robota i na niemieckich warunkach życze wesołych świąt i nowego roku
oby wszyscy znaleźli lepszą robotę tak jak ja no i zdrowia
życzy Harnaś
zdjecie uzytkownika
Mikuliński - 2014-02-22 17:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że nie każdy ma szansę na te "niemieckie" warunki, bo czytając poprzednie komentarze nie można odnieść innego wrażenia no chyba, że się mylę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-26 20:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego to nie są warunki niemieckie,ta firma powinna nazywać się zakład fryzjerski,strzygą na kasie wszystkich.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Gupi Spawalnik - 2014-03-05 22:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za życzenia, chyba że jestem w "reszcie, która ma wiedzieć co..." Jeśli szczere, to pewnie się spełnią ;) ☺
Pozdrawiam Cię Harnaś serdecznie, tak jak niewielu z tej firmy a reszcie to ... wiecie co ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-24 20:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest ten wspaniały kierownik, nigdzie nie słychać go na budowie,zawsze na odprawie mówił że na własną opinie trzeba zapracować.Tak ciężko pracował,że w nagrodę miał zakaz wstępu na budowę w Eemshaven.Cała budowa się ucieszyła, nawet Hitachi i RWE,najbardziej pracownicy firmy.Wyzwał pracowników od osłów i baranów.Barany i osły dalej mają pracę,a on becy w domu.I kto tu jest baran.Z pozdrowieniami o najgorszego spawacza.
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2014-04-13 08:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pozdrawiam!wszystkich normalnych ludzi!przez te lata pracy bylo ok!nie mozna nic zarzucic firmie tzn.pieniadze na czas na koncie.z malym nieraz poslizgiem?dziekuje za mozliwosc pracy u Cezara!!!!!a reszta przydupasow paqiao nierobow i nieudacznikow zniszczyla ta firme!!!!!to przecierz idiota oraz nieuk i cham!!!!
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2014-04-13 09:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kierownik tak zapracowal na swoja opinie ze teraz powinien kazdy normalny czlowiek sie wstydzic!ze go znal!oczywiscie oprocz konfidentow i zlodzieji ktorych kryl!!!!!
zdjecie uzytkownika
rezerwa2010 - 2014-05-08 22:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielunskie trole, koryciarze, paranoiki-paparazzi i warchlawskie debile rozwalily ta firme
zdjecie uzytkownika
Bonek - 2014-05-08 22:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego wszystkiego widać, że w stabarze to tylko układy dobrze wychodzą. Nie wiem jak na co dzień można tak wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
Harnaś - 2014-06-07 19:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla wszystkich....no prawie wszystkich od Harnasia z Offenburga pewnie byscie mnie nie poznali tak mnie słonko zjarało wyglądam jak jakiś arab hahahaha
zdjecie uzytkownika
Wypr - 2014-06-12 08:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widocznie da się wytrzymać. Według mnie to najważniejsze, żeby znaleźć odpowiednich ludzi z którymi można się trzymać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-04 21:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzeba być inż spawalnikiem,żeby pracować w firmie STABAR,wystarczy być po kursach i umieć pływać, albo być podwójnym agentem.I tak poległo troje inż spawalników.Nasz wspaniały kierownik M dorabia jako listonosz,coś mu zostało z poprzedniej pracy,lubił donosić.
zdjecie uzytkownika
wiz - 2014-10-06 21:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tymi niby trzema spawalnikami, bo generalnie atmosfera z tego co widze raczej grobowa niz radosna. Firma, ktora uchodzi za profesjonalna powinna zadbac o jak najlepsze kontakty nie tylko z kliemtami ale i rowniez pracownikami. To jest w zasadzie jedyny klucz do sukcesu, a chyba glownie o to chodzi
zdjecie uzytkownika
Haranas łącko plonie - 2014-10-15 15:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) Pozyczy ktos 50 euro obiecuje oddac !!!! Bede mial na picie z kumplami którymi pozniej obrobie dupe hehehe glupiki w tym stabarze .
zdjecie uzytkownika
Włodek - 2014-10-29 22:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że niewiele się dzieje w tym wątku ale mam nadzieję że ktoś może udzielić mi kilku informacji. Interesuje mnie podjęcie pracy w STABAR Sp.z o.o w pionie produkcji na stanowisku spawacz. Czy przyjmują osoby bez większego doświadczenia na próbvę z ewentualną późniejszą współpracą na stałe? Jakie dają wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
Stachuu - 2014-12-31 14:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawacz to własnie stanowisko które też mnie bardzo ale to bsardzo interesuje . wiadomo, że sprawiam wrażenie mało oarniętego bo nie za bardzo sob ie zdaje sprawe z tego co mi grozi przez moja chorobe ale to nie jest miejsce to wylewania takich rzeczy - orientujecie sie czy teraz bedzie ktos poszukiwany do pracy w stabarze?
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2015-01-20 20:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla normalnych!!!!!milo wspominac dobre czasy!!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-29 11:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Doktor - 2015-01-29 11:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Stacha - jeśli sprawiasz wrażenie mało ogarnientego i jesteś letko niepoczytalny, to świetnie pasujesz do załogi Stabaru. Wbijaj jak najszybciej!
zdjecie uzytkownika
harnas dawaj hajs - 2015-02-10 11:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Harnaś to najwiekszy złodziej w STABARZE . Pozycza pieniedze od ludzi na narkotyki a pożniej ich nie oddaja . Jest mi winien duzo pieniedzy !!! Gdzie moge go dorwac ?
zdjecie uzytkownika
Kańciak - 2015-07-06 22:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że Stabar dostał jakieś duże zlecenie w Opolu! Chyba na tej nowej elektrowni.
Wiecie, czy szukają pracowników? Dajcie znać. Też mnie interesuje robota na dwa lata.
zdjecie uzytkownika
byłem - 2015-08-09 23:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie.Opole.Szukaja 40 pracowników. Stawka jak kiedyś 12 -15 złotych na godzinę brutto plus dieta.W Polsce 30 złotych na dzień. Kierownikiem ma być podobno Pan Postula.Dwie nitki Denoxa.Co jeszcze? Moze ktos dopisze.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 14:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2015-08-27 14:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@byłem nie wiem gdzie Ty widzisz od nich oferty pracy jakiekolwiek. Może były na poczatku miesiaca faktycznie, ale teraz nie ma ani jednej, troche to dziwne, żeby w tak krótkim okresie znaleźli już 40 oracowników, to jest wręcz nierealne. A i chyba nieprawdą jest, ze płaca 30 zł za dzień pracy.. chyba za 2 godz tyle płaca.
zdjecie uzytkownika
byłem - 2015-08-29 14:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
30 złotych to jest d i e t a a 40 pracowników?... to przecież tylu jest tylko samych pociotkow.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STABAR Sp.z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy STABAR Sp.z o.o?
Zadaj pytanie
alert