Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o STABAR Sp.z o.o

Pracowałeś w firmie STABAR Sp.z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2013-09-01 11:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za to co zrobiles bedzie tobie dane!!!!mam ten cel w zyciu!!!!!! podziekuje tobie Marianku!!!!!do zobaczenia!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-02 20:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie sa warunki pracy obecnie w Stabarze jaka kase mozna zarobic przez miesiac w tej firmie sprzecznych duzo jest opinii
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2013-09-05 20:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalna jak dla kogo!zalerzy od stawki.dla niemca oraz holendra za caly miesiac tzn okolo240 godzin od 1800 do2200 euro to smiech i kryminal!a dla ciemnego byka z polski wedlug [usunięte przez administratora] i zarzadu firmy to i tak za duzo!jak sie teraz pracuje?zadales pytanie?Eemshaven to teraz nawet spoko!braklo [usunięte przez administratora] to jest OK!nie ma balaganu,idiotycznych polecen nikomu niepotrzebnych do niczego prac!ludzie jak ludzie spoko jak ktos jest normalny i robi to co do niego nalezy to jest OK!sklamal bym co do wyplat jesli bym nie dodal ze sa w miare w terminie.nie ma opoznien miesiecznych.trzeba jednak brac poprawke na uczniow szkoly pustuly ktorzy nadal pracuja!to sa ludzie ktorych trzeba zawsze eliminowac!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 21:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka atmosfera w pracy panuje w stabarze w tej chwili czy jest spokojnie czy raczej napieta sytuacja czy to od dnia zalezy
zdjecie uzytkownika
cobra - 2013-09-22 14:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pana prokurenta....
nie lepiej było powiedzieć ludzią po prostu ze nie ma roboty
zamiast pisać jakiejs bzdurnej listy pod tytułem....Polen
i co mamy powiedzieć żoną dziecią ....w polsce????????
że jedziemy i mamy czekać na telefon????
nie lepiej bylo od razu kilka tygodni wcześniej powiedzieć że tak będzie ...żeby kazdy znalazł sobie pracę??????
zostawia się ludzi ...kawalerów.....rencistów...którzy mieszkają z mamusią(usunięte przez administratora) a tych którzy pracują żeby
utrzymać rodzine się (usunięte przez administratora) ....czy to takie trudne.....moze lepiej było żucać moneta albo ciągnąć słomki bylo by jako tako sprawiedliwie
Każdy z nas by zrozumiał gdyby ktos z nim porozmawiał że nie ma pracy i że trzeba jakos to przetrzymać....ale parę tygodni wczesniej a nie na ostatnia chwilę
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
elciupakabra - 2013-09-22 16:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zostaje bo potrzrebuje kasy.....ma rodzinę .....dzieci ....
daj mu spokój...to nic że w planie....chłopak się stara
wystarczy że wójka wysłał do żyrardowa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 21:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie na ulicach roboty ,widać ich nazwę Czy wy polecacie Czy to aby najwyższa jakość usług? Proszę o informację,zastanawiam się nad współpracą
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-24 10:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BYLY JAKIES UROCZYSTOSCI ZWIAZANE Z OBCHODZENIEM ROCZNICY ISTNIENIA FIRMY ? U MNIE TO BYL PIEKNY BANKIET SKROMNIE ALE LADNIE A W STRABARZE JAK DZIEKUJA PRACOWNIKOM W SUMIE POLSKO NIEMIECKA SPOLKA WIEC PEWNIE JEST DOBRZE
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 12:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! jestem wykonawcą biżuterii i nie raz potrzebuję pomocy przy zespawaniu!W mojej okolicy był mężczyzna który się tym zajmował ale zmarł -proszę o pomoc czy za opłatą w Stabarze można wykonać takie usługi?Sa to niewielkie elementy
zdjecie uzytkownika
uważam że... - 2013-10-03 18:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko jest prawdą, ale sami sobie na to pozwoliliście. Wiem że czasami sytuacja jest ciężka i nawet jakby się chciało coś zrobić (np. strajk) to się nie da. Takie lub inne rozwiązania blokowali ludzie tzw kierownika, moim prywatnym zdaniem musielibyśmy zastosować środki przymusu bezpośredniego w stosunku do sprzedawczyków tego tzw kierownika. Dlaczego piszę tzw? Ponieważ nawet prokurent nie uważa go za kierownika (sytuacja miała miejsce w Szczecinku gdzie musiał zatrudnić kierownika budowy z wszelkimi uprawnieniami a nie po OHP). Spawalnicy, masakra, kto ich zatrudnił? Głupi i głupszy, dosłownie jak w filmie!!! Panowie to my budowaliśmy tę firmę i jej renomę, nie cała hołota wymieniona powyżej w opiniach. Tak więc jak nas braknie to myślę, że to już jest koniec stabaru bo nikt normalny po przeczytaniu tego wszystkiego nie podejmie pracy z (usunięte przez administratora) jakie opisaliśmy.
P.S.
Specjalnie nie używałem wulgaryzmów, a tak bardzo cisną się na język!!!!
Pozdrawiam wszystkich normalnych z którymi przyszło mi pracować. dziękuję.
zdjecie uzytkownika
rezerwa - 2013-11-05 19:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam,Klepka dalej wali nocami po oknach hotelu hujsajna tak jak to robil w Oudorp?
zdjecie uzytkownika
Harnaś - 2013-12-23 00:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heyka wszystkim pozdrawiam ze Stuttgartu wszystkich rezerwistów ze Stabaru a reszcie wiecie co......wreszcie normalna robota i na niemieckich warunkach życze wesołych świąt i nowego roku
oby wszyscy znaleźli lepszą robotę tak jak ja no i zdrowia
życzy Harnaś
zdjecie uzytkownika
Mikuliński - 2014-02-22 17:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że nie każdy ma szansę na te "niemieckie" warunki, bo czytając poprzednie komentarze nie można odnieść innego wrażenia no chyba, że się mylę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-26 20:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego to nie są warunki niemieckie,ta firma powinna nazywać się zakład fryzjerski,strzygą na kasie wszystkich.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Gupi Spawalnik - 2014-03-05 22:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za życzenia, chyba że jestem w "reszcie, która ma wiedzieć co..." Jeśli szczere, to pewnie się spełnią ;) ☺
Pozdrawiam Cię Harnaś serdecznie, tak jak niewielu z tej firmy a reszcie to ... wiecie co ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-24 20:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest ten wspaniały kierownik, nigdzie nie słychać go na budowie,zawsze na odprawie mówił że na własną opinie trzeba zapracować.Tak ciężko pracował,że w nagrodę miał zakaz wstępu na budowę w Eemshaven.Cała budowa się ucieszyła, nawet Hitachi i RWE,najbardziej pracownicy firmy.Wyzwał pracowników od osłów i baranów.Barany i osły dalej mają pracę,a on becy w domu.I kto tu jest baran.Z pozdrowieniami o najgorszego spawacza.
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2014-04-13 08:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrawiam!wszystkich normalnych ludzi!przez te lata pracy bylo ok!nie mozna nic zarzucic firmie tzn.pieniadze na czas na koncie.z malym nieraz poslizgiem?dziekuje za mozliwosc pracy u Cezara!!!!!a reszta przydupasow paqiao nierobow i nieudacznikow zniszczyla ta firme!!!!!to przecierz idiota oraz nieuk i cham!!!!
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2014-04-13 09:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kierownik tak zapracowal na swoja opinie ze teraz powinien kazdy normalny czlowiek sie wstydzic!ze go znal!oczywiscie oprocz konfidentow i zlodzieji ktorych kryl!!!!!
zdjecie uzytkownika
rezerwa2010 - 2014-05-08 22:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielunskie trole, koryciarze, paranoiki-paparazzi i warchlawskie debile rozwalily ta firme
zdjecie uzytkownika
Bonek - 2014-05-08 22:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego wszystkiego widać, że w stabarze to tylko układy dobrze wychodzą. Nie wiem jak na co dzień można tak wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
Harnaś - 2014-06-07 19:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla wszystkich....no prawie wszystkich od Harnasia z Offenburga pewnie byscie mnie nie poznali tak mnie słonko zjarało wyglądam jak jakiś arab hahahaha
zdjecie uzytkownika
Wypr - 2014-06-12 08:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widocznie da się wytrzymać. Według mnie to najważniejsze, żeby znaleźć odpowiednich ludzi z którymi można się trzymać.
zdjecie uzytkownika
Łącko - 2014-06-24 12:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Guralu niskopinny hajs oddaawaj Harnas Szmato
zdjecie uzytkownika
syf - 2014-06-24 16:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Harnas co z hajsem ? ? ? ? Czyste frajrstwo pozyczac nie oddac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-04 21:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzeba być inż spawalnikiem,żeby pracować w firmie STABAR,wystarczy być po kursach i umieć pływać, albo być podwójnym agentem.I tak poległo troje inż spawalników.Nasz wspaniały kierownik M dorabia jako listonosz,coś mu zostało z poprzedniej pracy,lubił donosić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STABAR Sp.z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x