brak logo

STABAR Sp.z o.o

Żyrardów

Opinie o STABAR Sp.z o.o

rezerwa 2013 2013-09-01 08:47:11
pozdrawiam normalnych ludzi!fajnie sie z wami pracowalo !bede to zawsze pamietal!!! (usunięte przez moderatora)
1
2013-09-01 09:54:54
W GODZINACH PRACY TEZ ZALATWIALES SWOJE PRYWATNE SPRAWY!MAM NA TO DOWODY!MAM JEDEN CEL ZNISZCZE TWOJ IMAGE!JAK WIESZ O CO CHODZI!ZACZALES BITWE JA SKONCZE WOJNE!
1
rezerwa 2013 2013-09-01 11:31:52
za to co zrobiles bedzie tobie dane!!!!mam ten cel w zyciu!!!!!! podziekuje tobie Marianku!!!!!do zobaczenia!!!!
anonim 2013-09-02 20:27:07
To jakie sa warunki pracy obecnie w Stabarze jaka kase mozna zarobic przez miesiac w tej firmie sprzecznych duzo jest opinii
rezerwa 2013 2013-09-05 20:04:10
normalna jak dla kogo!zalerzy od stawki.dla niemca oraz holendra za caly miesiac tzn okolo240 godzin od 1800 do2200 euro to smiech i kryminal!a dla ciemnego byka z polski wedlug [usunięte przez administratora] i zarzadu firmy to i tak za duzo!jak sie teraz pracuje?zadales pytanie?Eemshaven to teraz nawet spoko!braklo [usunięte przez administratora] to jest OK!nie ma balaganu,idiotycznych polecen nikomu niepotrzebnych do niczego prac!ludzie jak ludzie spoko jak ktos jest normalny i robi to co do niego nalezy to jest OK!sklamal bym co do wyplat jesli bym nie dodal ze sa w miare w terminie.nie ma opoznien miesiecznych.trzeba jednak brac poprawke na uczniow szkoly pustuly ktorzy nadal pracuja!to sa ludzie ktorych trzeba zawsze eliminowac!
anonim 2013-09-18 21:24:00
a jaka atmosfera w pracy panuje w stabarze w tej chwili czy jest spokojnie czy raczej napieta sytuacja czy to od dnia zalezy
2
cobra 2013-09-22 14:43:49
do pana prokurenta....
nie lepiej było powiedzieć ludzią po prostu ze nie ma roboty
zamiast pisać jakiejs bzdurnej listy pod tytułem....Polen
i co mamy powiedzieć żoną dziecią ....w polsce????????
że jedziemy i mamy czekać na telefon????
nie lepiej bylo od razu kilka tygodni wcześniej powiedzieć że tak będzie ...żeby kazdy znalazł sobie pracę??????
zostawia się ludzi ...kawalerów.....rencistów...którzy mieszkają z mamusią(usunięte przez administratora) a tych którzy pracują żeby
utrzymać rodzine się (usunięte przez administratora) ....czy to takie trudne.....moze lepiej było żucać moneta albo ciągnąć słomki bylo by jako tako sprawiedliwie
Każdy z nas by zrozumiał gdyby ktos z nim porozmawiał że nie ma pracy i że trzeba jakos to przetrzymać....ale parę tygodni wczesniej a nie na ostatnia chwilę
(usunięte przez administratora)
elciupakabra 2013-09-22 16:24:34
zostaje bo potrzrebuje kasy.....ma rodzinę .....dzieci ....
daj mu spokój...to nic że w planie....chłopak się stara
wystarczy że wójka wysłał do żyrardowa
2
anonim 2013-09-22 21:30:40
Wszędzie na ulicach roboty ,widać ich nazwę Czy wy polecacie Czy to aby najwyższa jakość usług? Proszę o informację,zastanawiam się nad współpracą
anonim 2013-09-24 10:53:37
BYLY JAKIES UROCZYSTOSCI ZWIAZANE Z OBCHODZENIEM ROCZNICY ISTNIENIA FIRMY ? U MNIE TO BYL PIEKNY BANKIET SKROMNIE ALE LADNIE A W STRABARZE JAK DZIEKUJA PRACOWNIKOM W SUMIE POLSKO NIEMIECKA SPOLKA WIEC PEWNIE JEST DOBRZE
1
2013-09-28 12:46:33
Witam! jestem wykonawcą biżuterii i nie raz potrzebuję pomocy przy zespawaniu!W mojej okolicy był mężczyzna który się tym zajmował ale zmarł -proszę o pomoc czy za opłatą w Stabarze można wykonać takie usługi?Sa to niewielkie elementy
1
uważam że... 2013-10-03 18:21:02
wszystko jest prawdą, ale sami sobie na to pozwoliliście. Wiem że czasami sytuacja jest ciężka i nawet jakby się chciało coś zrobić (np. strajk) to się nie da. Takie lub inne rozwiązania blokowali ludzie tzw kierownika, moim prywatnym zdaniem musielibyśmy zastosować środki przymusu bezpośredniego w stosunku do sprzedawczyków tego tzw kierownika. Dlaczego piszę tzw? Ponieważ nawet prokurent nie uważa go za kierownika (sytuacja miała miejsce w Szczecinku gdzie musiał zatrudnić kierownika budowy z wszelkimi uprawnieniami a nie po OHP). Spawalnicy, masakra, kto ich zatrudnił? Głupi i głupszy, dosłownie jak w filmie!!! Panowie to my budowaliśmy tę firmę i jej renomę, nie cała hołota wymieniona powyżej w opiniach. Tak więc jak nas braknie to myślę, że to już jest koniec stabaru bo nikt normalny po przeczytaniu tego wszystkiego nie podejmie pracy z (usunięte przez administratora) jakie opisaliśmy.
P.S.
Specjalnie nie używałem wulgaryzmów, a tak bardzo cisną się na język!!!!
Pozdrawiam wszystkich normalnych z którymi przyszło mi pracować. dziękuję.
rezerwa 2013-11-05 19:44:45
Jak tam,Klepka dalej wali nocami po oknach hotelu hujsajna tak jak to robil w Oudorp?
1
Harnaś 2013-12-23 00:01:26
Heyka wszystkim pozdrawiam ze Stuttgartu wszystkich rezerwistów ze Stabaru a reszcie wiecie co......wreszcie normalna robota i na niemieckich warunkach życze wesołych świąt i nowego roku
oby wszyscy znaleźli lepszą robotę tak jak ja no i zdrowia
życzy Harnaś
Mikuliński 2014-02-22 17:12:18
Myślę, że nie każdy ma szansę na te "niemieckie" warunki, bo czytając poprzednie komentarze nie można odnieść innego wrażenia no chyba, że się mylę.
anonim 2014-02-26 20:02:20
Kolego to nie są warunki niemieckie,ta firma powinna nazywać się zakład fryzjerski,strzygą na kasie wszystkich.(usunięte przez administratora)
Gupi Spawalnik 2014-03-05 22:10:56
Dzięki za życzenia, chyba że jestem w "reszcie, która ma wiedzieć co..." Jeśli szczere, to pewnie się spełnią ;) ☺
Pozdrawiam Cię Harnaś serdecznie, tak jak niewielu z tej firmy a reszcie to ... wiecie co ;)
2
anonim 2014-03-24 20:03:14
Gdzie jest ten wspaniały kierownik, nigdzie nie słychać go na budowie,zawsze na odprawie mówił że na własną opinie trzeba zapracować.Tak ciężko pracował,że w nagrodę miał zakaz wstępu na budowę w Eemshaven.Cała budowa się ucieszyła, nawet Hitachi i RWE,najbardziej pracownicy firmy.Wyzwał pracowników od osłów i baranów.Barany i osły dalej mają pracę,a on becy w domu.I kto tu jest baran.Z pozdrowieniami o najgorszego spawacza.
rezerwa 2013 2014-04-13 08:43:15
pozdrawiam!wszystkich normalnych ludzi!przez te lata pracy bylo ok!nie mozna nic zarzucic firmie tzn.pieniadze na czas na koncie.z malym nieraz poslizgiem?dziekuje za mozliwosc pracy u Cezara!!!!!a reszta przydupasow paqiao nierobow i nieudacznikow zniszczyla ta firme!!!!!to przecierz idiota oraz nieuk i cham!!!!
3
rezerwa 2013 2014-04-13 09:11:04
ten kierownik tak zapracowal na swoja opinie ze teraz powinien kazdy normalny czlowiek sie wstydzic!ze go znal!oczywiscie oprocz konfidentow i zlodzieji ktorych kryl!!!!!
rezerwa2010 2014-05-08 22:14:23
Wielunskie trole, koryciarze, paranoiki-paparazzi i warchlawskie debile rozwalily ta firme
1
Bonek 2014-05-08 22:41:42
Z tego wszystkiego widać, że w stabarze to tylko układy dobrze wychodzą. Nie wiem jak na co dzień można tak wytrzymać.
Harnaś 2014-06-07 19:42:05
pozdro dla wszystkich....no prawie wszystkich od Harnasia z Offenburga pewnie byscie mnie nie poznali tak mnie słonko zjarało wyglądam jak jakiś arab hahahaha
Wypr 2014-06-12 08:57:03
Widocznie da się wytrzymać. Według mnie to najważniejsze, żeby znaleźć odpowiednich ludzi z którymi można się trzymać.
1
anonim 2014-09-04 21:17:07
Nie trzeba być inż spawalnikiem,żeby pracować w firmie STABAR,wystarczy być po kursach i umieć pływać, albo być podwójnym agentem.I tak poległo troje inż spawalników.Nasz wspaniały kierownik M dorabia jako listonosz,coś mu zostało z poprzedniej pracy,lubił donosić.
wiz 2014-10-06 21:01:59
A co z tymi niby trzema spawalnikami, bo generalnie atmosfera z tego co widze raczej grobowa niz radosna. Firma, ktora uchodzi za profesjonalna powinna zadbac o jak najlepsze kontakty nie tylko z kliemtami ale i rowniez pracownikami. To jest w zasadzie jedyny klucz do sukcesu, a chyba glownie o to chodzi
Haranas łącko plonie 2014-10-15 15:59:46
( usunięte przez administratora ) Pozyczy ktos 50 euro obiecuje oddac !!!! Bede mial na picie z kumplami którymi pozniej obrobie dupe hehehe glupiki w tym stabarze .
1
Włodek 2014-10-29 22:36:46
Widzę, że niewiele się dzieje w tym wątku ale mam nadzieję że ktoś może udzielić mi kilku informacji. Interesuje mnie podjęcie pracy w STABAR Sp.z o.o w pionie produkcji na stanowisku spawacz. Czy przyjmują osoby bez większego doświadczenia na próbvę z ewentualną późniejszą współpracą na stałe? Jakie dają wynagrodzenie?
1
Stachuu 2014-12-31 14:25:55
sprawacz to własnie stanowisko które też mnie bardzo ale to bsardzo interesuje . wiadomo, że sprawiam wrażenie mało oarniętego bo nie za bardzo sob ie zdaje sprawe z tego co mi grozi przez moja chorobe ale to nie jest miejsce to wylewania takich rzeczy - orientujecie sie czy teraz bedzie ktos poszukiwany do pracy w stabarze?
rezerwa 2013 2015-01-20 20:13:30
pozdrowienia dla normalnych!!!!!milo wspominac dobre czasy!!!!
Doktor 2015-01-29 11:15:06
do Stacha - jeśli sprawiasz wrażenie mało ogarnientego i jesteś letko niepoczytalny, to świetnie pasujesz do załogi Stabaru. Wbijaj jak najszybciej!
1
harnas dawaj hajs 2015-02-10 11:11:16
Harnaś to najwiekszy złodziej w STABARZE . Pozycza pieniedze od ludzi na narkotyki a pożniej ich nie oddaja . Jest mi winien duzo pieniedzy !!! Gdzie moge go dorwac ?
1
Kańciak 2015-07-06 22:11:38
Słyszałem, że Stabar dostał jakieś duże zlecenie w Opolu! Chyba na tej nowej elektrowni.
Wiecie, czy szukają pracowników? Dajcie znać. Też mnie interesuje robota na dwa lata.
byłem 2015-08-09 23:34:21
Zgadza sie.Opole.Szukaja 40 pracowników. Stawka jak kiedyś 12 -15 złotych na godzinę brutto plus dieta.W Polsce 30 złotych na dzień. Kierownikiem ma być podobno Pan Postula.Dwie nitki Denoxa.Co jeszcze? Moze ktos dopisze.
ilonka 2015-08-27 14:24:46
@byłem nie wiem gdzie Ty widzisz od nich oferty pracy jakiekolwiek. Może były na poczatku miesiaca faktycznie, ale teraz nie ma ani jednej, troche to dziwne, żeby w tak krótkim okresie znaleźli już 40 oracowników, to jest wręcz nierealne. A i chyba nieprawdą jest, ze płaca 30 zł za dzień pracy.. chyba za 2 godz tyle płaca.
1
byłem 2015-08-29 14:12:20
30 złotych to jest d i e t a a 40 pracowników?... to przecież tylu jest tylko samych pociotkow.
kazmirz 2015-10-28 18:05:42
nie no sluchajcie co za bzdury jakie 30 zl na dzien, tak jak pisali poprzednicy moze za godzine ale skoro piszecie ze stawak godzinowa ok 15 zl brutto to przez 8 godzin przeciez 30 zl nie wychodzi, poza tym z obliczen @postronny to wynika, wiec mysle ze nie jest tak zle, taka branża tak płacą, jak na opole to elegancko
spawalnik 2015-12-24 01:20:28
Witam, o co chodzi z tymi 3 spawalnikami? Zamierzam aplikować na to stanowisko, mam trochę doświadczenia w energetyce...polecacie firmę? jak zarobki?
2
Leka 2015-12-29 18:37:30
Masa potrzebnych spawaczy do różnych miast, ciekawi mnie zwłaszcza Opole, bo mam uprawnienia, to moja branża, jestem jednak w tym wieku, że pytam czy mają umowę o pracę?
1
344 2016-03-07 14:53:09
Tak @leka dają umowę o prace z tego co wiem, na większości stanowisk jest sporo umów i udogodnień, aczkolwiek dopytać trzeba na rozmowie, bo nigdy nie wiadomo
Leka 2016-05-13 11:04:29
Ale mi to jest miło słyszeć naprawdę, fajnie bardzo, że dają dużo benefitów i udogodnien, a umowa o prace to już w ogóle jest dobrze brzmiąca rzecz wow
alek 2016-05-31 15:31:41
Ja ma pracowac w stabarze i nie wiem jaka to jest żeczywiście firma czy uczciwa

bo ja jestem uczciwy i nawet rozgarniety nie wiele lat pracowałem z a granica
i nie wiele mogę powiedziec napiszcie mi cos o tej firmie
łos 2016-05-31 19:13:42
tam daja rady ludzie z swietokrzyskiego to jesli nie jestes z swietokrzyskiego wiec napewno dasz rade
wrrrrr 2016-06-16 18:53:50
w świętokrzyskim są najlepsi fachowcy pajacu
łos 2016-06-16 20:09:55
buhahahahahahahahahhahahahahahaha takiego zartu dawno nie słyszałem ,podam przyklad :mowie gosciowi przynies klucz a ten mi młotek daje
kimka 2016-06-25 12:25:17
@leka o jakich konkretnie benefitach i udogodnieniach piszesz? zanim wyślę cv to chciałabym tom wiedzieć
John 2016-07-13 08:44:47
Witam, a jak to jest z kadra inzynierska? Czy zespol jest duży? Na jakie zarobki mozna liczyć? Wyżej ktoś wspomniał o dodatkowych udogodnieniach? O czym mowa? Prywatna opieka? Czy cos innego? Jak z samochodami sluzbowymi? Jaka panuje atmosfera?
lechu 2016-07-13 15:18:31
John' to zalęzy o jakim stanwosiku mówisz i na jakie chcesz aplikować. Zakład jest bardzo dużo, posiadaja oddziały na terenie polski ale też za granicą, nie wiem jaki rejon cie interesuje czy kraj czy poza. Jak chcesz aplikować na spawacza to powinienes miec uprawnienia.
leszek 2016-07-14 17:55:54
Najlepiej aplikuj poprzez stronę internetową. Można też podjechac pod brame budowy. Good luck.
kaz 2016-07-14 18:09:47
Są nawet ogłoszenie na stronie @Jonh jak spojrzysz tam to dowiesz się więcej o warunkach. Udogodnienia to na pewno to, że firma zapewnia ci zakwaterowanie i dojazd do pracy
Zostaw swoją opinię o STABAR Sp.z o.o - Żyrardów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STABAR Sp.z o.o