Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o STABAR Sp.z o.o

Pracowałeś w firmie STABAR Sp.z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
makumba - 2011-09-04 21:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora) jest dobry człowiek, lubić go i szanować, on mnie nigdy nie zwolnić ,ja ciężko pracować.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-05 21:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie obrarzam gluciarzy ani gitarzystow tylko wkurzajace jest to ze ktos (usunięte przez moderatora) na firme a trzyma sie rekami i nogami zeby nie wylecial , jest setki innych firm ktore potrzebuja ludzi , to dlaczego nie pojdzie do innej firmy?? bo gdzie by takiego (usunięte przez moderatora) przyjeli?? jedynie by przyjeli na tydzien i dostal by kopa w (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
zwz - 2011-09-07 20:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielu ludzi,którzy naprawdę coś potrafiło zrobić, musiało odejść właśnie,chociaż nie tylko, przez takich..." fahofcuf z szyrokimi plecami" , tak więc tutaj leży twój problem bo kodeks pracy nie zabrania zwolnić takiego pracownika przez pracodawcę . Tutaj w Hamm to dopiero widać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-08 20:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarąbista firma,piszę o tej eksportowej, niezła kasa, lekka robota, fajni kumple z ktorymi mozna wypić, jednym słowem wyjatkowa.T akże ludzie chcecie zarobić niezła kasiorkę za parę godzin postania na świerzym powietrzu, cos tam jedynie szlifniecie czy spawniecie, to przychodżta.
zdjecie uzytkownika
info - 2012-02-01 16:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ventor z Debicy zatrudni monterow i spawaczy.
zdjecie uzytkownika
Teddy - 2012-10-18 10:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to już podobno ruwnia pochyła jeśli chodzi o Stabar. Kwestia kilku miesiency...
zdjecie uzytkownika
filozof - 2012-10-22 18:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co tam się dzieje w firmie?? Czyżby nie było komu robić? młodzież odeszła a stary jeden na drugiego się gapi żeby "kolega" za niego zrobił. Każdy chce każdego (usunięte przez moderatora) na robocie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 16:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak teraz się pracuje w Starbar? Zarabia sie 3,5 euro, czy 11 zł, bo się pogubiłem. Jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa z kierownikiem? Miły człowiek, czy nie bardzo?
zdjecie uzytkownika
harnaś - 2013-07-14 01:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie mnie wywala za te wpisy......ale jestem górol i pisze zawsze prawde...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-05 06:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sie teraz dzieje w firmie Stabar czy jak na Żyrardów to zarobki są spoko odpowiadają jaka mniej-wiecej pensja jest czy zadowoleni sa ludzie i czy na czas jest na koncie co miesiac???
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2013-09-01 08:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrawiam normalnych ludzi!fajnie sie z wami pracowalo !bede to zawsze pamietal!!! (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 09:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W GODZINACH PRACY TEZ ZALATWIALES SWOJE PRYWATNE SPRAWY!MAM NA TO DOWODY!MAM JEDEN CEL ZNISZCZE TWOJ IMAGE!JAK WIESZ O CO CHODZI!ZACZALES BITWE JA SKONCZE WOJNE!
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2013-09-01 11:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za to co zrobiles bedzie tobie dane!!!!mam ten cel w zyciu!!!!!! podziekuje tobie Marianku!!!!!do zobaczenia!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-02 20:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakie sa warunki pracy obecnie w Stabarze jaka kase mozna zarobic przez miesiac w tej firmie sprzecznych duzo jest opinii
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2013-09-05 20:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalna jak dla kogo!zalerzy od stawki.dla niemca oraz holendra za caly miesiac tzn okolo240 godzin od 1800 do2200 euro to smiech i kryminal!a dla ciemnego byka z polski wedlug [usunięte przez administratora] i zarzadu firmy to i tak za duzo!jak sie teraz pracuje?zadales pytanie?Eemshaven to teraz nawet spoko!braklo [usunięte przez administratora] to jest OK!nie ma balaganu,idiotycznych polecen nikomu niepotrzebnych do niczego prac!ludzie jak ludzie spoko jak ktos jest normalny i robi to co do niego nalezy to jest OK!sklamal bym co do wyplat jesli bym nie dodal ze sa w miare w terminie.nie ma opoznien miesiecznych.trzeba jednak brac poprawke na uczniow szkoly pustuly ktorzy nadal pracuja!to sa ludzie ktorych trzeba zawsze eliminowac!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 21:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jaka atmosfera w pracy panuje w stabarze w tej chwili czy jest spokojnie czy raczej napieta sytuacja czy to od dnia zalezy
zdjecie uzytkownika
cobra - 2013-09-22 14:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do pana prokurenta....
nie lepiej było powiedzieć ludzią po prostu ze nie ma roboty
zamiast pisać jakiejs bzdurnej listy pod tytułem....Polen
i co mamy powiedzieć żoną dziecią ....w polsce????????
że jedziemy i mamy czekać na telefon????
nie lepiej bylo od razu kilka tygodni wcześniej powiedzieć że tak będzie ...żeby kazdy znalazł sobie pracę??????
zostawia się ludzi ...kawalerów.....rencistów...którzy mieszkają z mamusią(usunięte przez administratora) a tych którzy pracują żeby
utrzymać rodzine się (usunięte przez administratora) ....czy to takie trudne.....moze lepiej było żucać moneta albo ciągnąć słomki bylo by jako tako sprawiedliwie
Każdy z nas by zrozumiał gdyby ktos z nim porozmawiał że nie ma pracy i że trzeba jakos to przetrzymać....ale parę tygodni wczesniej a nie na ostatnia chwilę
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
elciupakabra - 2013-09-22 16:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zostaje bo potrzrebuje kasy.....ma rodzinę .....dzieci ....
daj mu spokój...to nic że w planie....chłopak się stara
wystarczy że wójka wysłał do żyrardowa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 21:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie na ulicach roboty ,widać ich nazwę Czy wy polecacie Czy to aby najwyższa jakość usług? Proszę o informację,zastanawiam się nad współpracą
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-24 10:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BYLY JAKIES UROCZYSTOSCI ZWIAZANE Z OBCHODZENIEM ROCZNICY ISTNIENIA FIRMY ? U MNIE TO BYL PIEKNY BANKIET SKROMNIE ALE LADNIE A W STRABARZE JAK DZIEKUJA PRACOWNIKOM W SUMIE POLSKO NIEMIECKA SPOLKA WIEC PEWNIE JEST DOBRZE
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-28 12:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! jestem wykonawcą biżuterii i nie raz potrzebuję pomocy przy zespawaniu!W mojej okolicy był mężczyzna który się tym zajmował ale zmarł -proszę o pomoc czy za opłatą w Stabarze można wykonać takie usługi?Sa to niewielkie elementy
zdjecie uzytkownika
uważam że... - 2013-10-03 18:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko jest prawdą, ale sami sobie na to pozwoliliście. Wiem że czasami sytuacja jest ciężka i nawet jakby się chciało coś zrobić (np. strajk) to się nie da. Takie lub inne rozwiązania blokowali ludzie tzw kierownika, moim prywatnym zdaniem musielibyśmy zastosować środki przymusu bezpośredniego w stosunku do sprzedawczyków tego tzw kierownika. Dlaczego piszę tzw? Ponieważ nawet prokurent nie uważa go za kierownika (sytuacja miała miejsce w Szczecinku gdzie musiał zatrudnić kierownika budowy z wszelkimi uprawnieniami a nie po OHP). Spawalnicy, masakra, kto ich zatrudnił? Głupi i głupszy, dosłownie jak w filmie!!! Panowie to my budowaliśmy tę firmę i jej renomę, nie cała hołota wymieniona powyżej w opiniach. Tak więc jak nas braknie to myślę, że to już jest koniec stabaru bo nikt normalny po przeczytaniu tego wszystkiego nie podejmie pracy z (usunięte przez administratora) jakie opisaliśmy.
P.S.
Specjalnie nie używałem wulgaryzmów, a tak bardzo cisną się na język!!!!
Pozdrawiam wszystkich normalnych z którymi przyszło mi pracować. dziękuję.
zdjecie uzytkownika
rezerwa - 2013-11-05 19:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam,Klepka dalej wali nocami po oknach hotelu hujsajna tak jak to robil w Oudorp?
zdjecie uzytkownika
Harnaś - 2013-12-23 00:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heyka wszystkim pozdrawiam ze Stuttgartu wszystkich rezerwistów ze Stabaru a reszcie wiecie co......wreszcie normalna robota i na niemieckich warunkach życze wesołych świąt i nowego roku
oby wszyscy znaleźli lepszą robotę tak jak ja no i zdrowia
życzy Harnaś
zdjecie uzytkownika
Mikuliński - 2014-02-22 17:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że nie każdy ma szansę na te "niemieckie" warunki, bo czytając poprzednie komentarze nie można odnieść innego wrażenia no chyba, że się mylę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-26 20:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego to nie są warunki niemieckie,ta firma powinna nazywać się zakład fryzjerski,strzygą na kasie wszystkich.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Gupi Spawalnik - 2014-03-05 22:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzięki za życzenia, chyba że jestem w "reszcie, która ma wiedzieć co..." Jeśli szczere, to pewnie się spełnią ;) ☺
Pozdrawiam Cię Harnaś serdecznie, tak jak niewielu z tej firmy a reszcie to ... wiecie co ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-24 20:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest ten wspaniały kierownik, nigdzie nie słychać go na budowie,zawsze na odprawie mówił że na własną opinie trzeba zapracować.Tak ciężko pracował,że w nagrodę miał zakaz wstępu na budowę w Eemshaven.Cała budowa się ucieszyła, nawet Hitachi i RWE,najbardziej pracownicy firmy.Wyzwał pracowników od osłów i baranów.Barany i osły dalej mają pracę,a on becy w domu.I kto tu jest baran.Z pozdrowieniami o najgorszego spawacza.
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2014-04-13 08:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pozdrawiam!wszystkich normalnych ludzi!przez te lata pracy bylo ok!nie mozna nic zarzucic firmie tzn.pieniadze na czas na koncie.z malym nieraz poslizgiem?dziekuje za mozliwosc pracy u Cezara!!!!!a reszta przydupasow paqiao nierobow i nieudacznikow zniszczyla ta firme!!!!!to przecierz idiota oraz nieuk i cham!!!!
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2014-04-13 09:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten kierownik tak zapracowal na swoja opinie ze teraz powinien kazdy normalny czlowiek sie wstydzic!ze go znal!oczywiscie oprocz konfidentow i zlodzieji ktorych kryl!!!!!
zdjecie uzytkownika
rezerwa2010 - 2014-05-08 22:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielunskie trole, koryciarze, paranoiki-paparazzi i warchlawskie debile rozwalily ta firme
zdjecie uzytkownika
Bonek - 2014-05-08 22:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego wszystkiego widać, że w stabarze to tylko układy dobrze wychodzą. Nie wiem jak na co dzień można tak wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
Harnaś - 2014-06-07 19:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla wszystkich....no prawie wszystkich od Harnasia z Offenburga pewnie byscie mnie nie poznali tak mnie słonko zjarało wyglądam jak jakiś arab hahahaha
zdjecie uzytkownika
Wypr - 2014-06-12 08:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widocznie da się wytrzymać. Według mnie to najważniejsze, żeby znaleźć odpowiednich ludzi z którymi można się trzymać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-04 21:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie trzeba być inż spawalnikiem,żeby pracować w firmie STABAR,wystarczy być po kursach i umieć pływać, albo być podwójnym agentem.I tak poległo troje inż spawalników.Nasz wspaniały kierownik M dorabia jako listonosz,coś mu zostało z poprzedniej pracy,lubił donosić.
zdjecie uzytkownika
wiz - 2014-10-06 21:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tymi niby trzema spawalnikami, bo generalnie atmosfera z tego co widze raczej grobowa niz radosna. Firma, ktora uchodzi za profesjonalna powinna zadbac o jak najlepsze kontakty nie tylko z kliemtami ale i rowniez pracownikami. To jest w zasadzie jedyny klucz do sukcesu, a chyba glownie o to chodzi
zdjecie uzytkownika
Haranas łącko plonie - 2014-10-15 15:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) Pozyczy ktos 50 euro obiecuje oddac !!!! Bede mial na picie z kumplami którymi pozniej obrobie dupe hehehe glupiki w tym stabarze .
zdjecie uzytkownika
Włodek - 2014-10-29 22:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że niewiele się dzieje w tym wątku ale mam nadzieję że ktoś może udzielić mi kilku informacji. Interesuje mnie podjęcie pracy w STABAR Sp.z o.o w pionie produkcji na stanowisku spawacz. Czy przyjmują osoby bez większego doświadczenia na próbvę z ewentualną późniejszą współpracą na stałe? Jakie dają wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
Stachuu - 2014-12-31 14:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawacz to własnie stanowisko które też mnie bardzo ale to bsardzo interesuje . wiadomo, że sprawiam wrażenie mało oarniętego bo nie za bardzo sob ie zdaje sprawe z tego co mi grozi przez moja chorobe ale to nie jest miejsce to wylewania takich rzeczy - orientujecie sie czy teraz bedzie ktos poszukiwany do pracy w stabarze?
zdjecie uzytkownika
rezerwa 2013 - 2015-01-20 20:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla normalnych!!!!!milo wspominac dobre czasy!!!!
zdjecie uzytkownika
Doktor - 2015-01-29 11:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Stacha - jeśli sprawiasz wrażenie mało ogarnientego i jesteś letko niepoczytalny, to świetnie pasujesz do załogi Stabaru. Wbijaj jak najszybciej!
zdjecie uzytkownika
harnas dawaj hajs - 2015-02-10 11:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Harnaś to najwiekszy złodziej w STABARZE . Pozycza pieniedze od ludzi na narkotyki a pożniej ich nie oddaja . Jest mi winien duzo pieniedzy !!! Gdzie moge go dorwac ?
zdjecie uzytkownika
Kańciak - 2015-07-06 22:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że Stabar dostał jakieś duże zlecenie w Opolu! Chyba na tej nowej elektrowni.
Wiecie, czy szukają pracowników? Dajcie znać. Też mnie interesuje robota na dwa lata.
zdjecie uzytkownika
byłem - 2015-08-09 23:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie.Opole.Szukaja 40 pracowników. Stawka jak kiedyś 12 -15 złotych na godzinę brutto plus dieta.W Polsce 30 złotych na dzień. Kierownikiem ma być podobno Pan Postula.Dwie nitki Denoxa.Co jeszcze? Moze ktos dopisze.
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2015-08-27 14:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@byłem nie wiem gdzie Ty widzisz od nich oferty pracy jakiekolwiek. Może były na poczatku miesiaca faktycznie, ale teraz nie ma ani jednej, troche to dziwne, żeby w tak krótkim okresie znaleźli już 40 oracowników, to jest wręcz nierealne. A i chyba nieprawdą jest, ze płaca 30 zł za dzień pracy.. chyba za 2 godz tyle płaca.
zdjecie uzytkownika
byłem - 2015-08-29 14:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
30 złotych to jest d i e t a a 40 pracowników?... to przecież tylu jest tylko samych pociotkow.
zdjecie uzytkownika
kazmirz - 2015-10-28 18:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no sluchajcie co za bzdury jakie 30 zl na dzien, tak jak pisali poprzednicy moze za godzine ale skoro piszecie ze stawak godzinowa ok 15 zl brutto to przez 8 godzin przeciez 30 zl nie wychodzi, poza tym z obliczen @postronny to wynika, wiec mysle ze nie jest tak zle, taka branża tak płacą, jak na opole to elegancko
zdjecie uzytkownika
spawalnik - 2015-12-24 01:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, o co chodzi z tymi 3 spawalnikami? Zamierzam aplikować na to stanowisko, mam trochę doświadczenia w energetyce...polecacie firmę? jak zarobki?
zdjecie uzytkownika
Leka - 2015-12-29 18:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Masa potrzebnych spawaczy do różnych miast, ciekawi mnie zwłaszcza Opole, bo mam uprawnienia, to moja branża, jestem jednak w tym wieku, że pytam czy mają umowę o pracę?
zdjecie uzytkownika
344 - 2016-03-07 14:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak @leka dają umowę o prace z tego co wiem, na większości stanowisk jest sporo umów i udogodnień, aczkolwiek dopytać trzeba na rozmowie, bo nigdy nie wiadomo

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie STABAR Sp.z o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STABAR Sp.z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert