brak logo

STABAR Sp.z o.o

Żyrardów

Opinie o STABAR Sp.z o.o

anonim 2011-08-31 20:51:20
i sa tez takie (usunięte przez moderatora) jak tu wyzej co pisal cos tam , nawet pewnie podpisac sie nie umie a najwiecej ma do dyskutowania trzeba bylo sie uczyc to bys nie byl gluciazem czy gitarzysta tylko kims
anonim 2011-08-31 21:55:06
anonim - 2011-08-31 20:51:20

i sa tez takie buraki jak tu wyzej co pisal cos tam , nawet pewnie podpisac sie nie umie a najwiecej ma do dyskutowania trzeba bylo sie uczyc to bys nie byl gluciazem czy gitarzysta tylko kims

masz kolego rację,zgadzam sie w zupełności, tylko gluciaRZy nie obrażaj i gitarzystów a reszta jak najbardziej na miejscu
makumba 2011-09-04 21:48:24
(usunięte przez moderatora) jest dobry człowiek, lubić go i szanować, on mnie nigdy nie zwolnić ,ja ciężko pracować.
anonim 2011-09-05 21:28:49
nie obrarzam gluciarzy ani gitarzystow tylko wkurzajace jest to ze ktos (usunięte przez moderatora) na firme a trzyma sie rekami i nogami zeby nie wylecial , jest setki innych firm ktore potrzebuja ludzi , to dlaczego nie pojdzie do innej firmy?? bo gdzie by takiego (usunięte przez moderatora) przyjeli?? jedynie by przyjeli na tydzien i dostal by kopa w (usunięte przez moderatora)
zwz 2011-09-07 20:37:16
Wielu ludzi,którzy naprawdę coś potrafiło zrobić, musiało odejść właśnie,chociaż nie tylko, przez takich..." fahofcuf z szyrokimi plecami" , tak więc tutaj leży twój problem bo kodeks pracy nie zabrania zwolnić takiego pracownika przez pracodawcę . Tutaj w Hamm to dopiero widać.
anonim 2011-10-08 20:31:11
Zarąbista firma,piszę o tej eksportowej, niezła kasa, lekka robota, fajni kumple z ktorymi mozna wypić, jednym słowem wyjatkowa.T akże ludzie chcecie zarobić niezła kasiorkę za parę godzin postania na świerzym powietrzu, cos tam jedynie szlifniecie czy spawniecie, to przychodżta.
info 2012-02-01 16:53:24
Ventor z Debicy zatrudni monterow i spawaczy.
Teddy 2012-10-18 10:33:45
Teraz to już podobno ruwnia pochyła jeśli chodzi o Stabar. Kwestia kilku miesiency...
filozof 2012-10-22 18:43:54
A co tam się dzieje w firmie?? Czyżby nie było komu robić? młodzież odeszła a stary jeden na drugiego się gapi żeby "kolega" za niego zrobił. Każdy chce każdego (usunięte przez moderatora) na robocie.
harnaś 2013-07-14 01:06:19
pewnie mnie wywala za te wpisy......ale jestem górol i pisze zawsze prawde...
2
rezerwa 2013 2013-09-01 08:47:11
pozdrawiam normalnych ludzi!fajnie sie z wami pracowalo !bede to zawsze pamietal!!! (usunięte przez moderatora)
1
2013-09-01 09:54:54
W GODZINACH PRACY TEZ ZALATWIALES SWOJE PRYWATNE SPRAWY!MAM NA TO DOWODY!MAM JEDEN CEL ZNISZCZE TWOJ IMAGE!JAK WIESZ O CO CHODZI!ZACZALES BITWE JA SKONCZE WOJNE!
1
rezerwa 2013 2013-09-01 11:31:52
za to co zrobiles bedzie tobie dane!!!!mam ten cel w zyciu!!!!!! podziekuje tobie Marianku!!!!!do zobaczenia!!!!
rezerwa 2013 2013-09-05 20:04:10
normalna jak dla kogo!zalerzy od stawki.dla niemca oraz holendra za caly miesiac tzn okolo240 godzin od 1800 do2200 euro to smiech i kryminal!a dla ciemnego byka z polski wedlug [usunięte przez administratora] i zarzadu firmy to i tak za duzo!jak sie teraz pracuje?zadales pytanie?Eemshaven to teraz nawet spoko!braklo [usunięte przez administratora] to jest OK!nie ma balaganu,idiotycznych polecen nikomu niepotrzebnych do niczego prac!ludzie jak ludzie spoko jak ktos jest normalny i robi to co do niego nalezy to jest OK!sklamal bym co do wyplat jesli bym nie dodal ze sa w miare w terminie.nie ma opoznien miesiecznych.trzeba jednak brac poprawke na uczniow szkoly pustuly ktorzy nadal pracuja!to sa ludzie ktorych trzeba zawsze eliminowac!
cobra 2013-09-22 14:43:49
do pana prokurenta....
nie lepiej było powiedzieć ludzią po prostu ze nie ma roboty
zamiast pisać jakiejs bzdurnej listy pod tytułem....Polen
i co mamy powiedzieć żoną dziecią ....w polsce????????
że jedziemy i mamy czekać na telefon????
nie lepiej bylo od razu kilka tygodni wcześniej powiedzieć że tak będzie ...żeby kazdy znalazł sobie pracę??????
zostawia się ludzi ...kawalerów.....rencistów...którzy mieszkają z mamusią(usunięte przez administratora) a tych którzy pracują żeby
utrzymać rodzine się (usunięte przez administratora) ....czy to takie trudne.....moze lepiej było żucać moneta albo ciągnąć słomki bylo by jako tako sprawiedliwie
Każdy z nas by zrozumiał gdyby ktos z nim porozmawiał że nie ma pracy i że trzeba jakos to przetrzymać....ale parę tygodni wczesniej a nie na ostatnia chwilę
(usunięte przez administratora)
elciupakabra 2013-09-22 16:24:34
zostaje bo potrzrebuje kasy.....ma rodzinę .....dzieci ....
daj mu spokój...to nic że w planie....chłopak się stara
wystarczy że wójka wysłał do żyrardowa
2
2013-09-28 12:46:33
Witam! jestem wykonawcą biżuterii i nie raz potrzebuję pomocy przy zespawaniu!W mojej okolicy był mężczyzna który się tym zajmował ale zmarł -proszę o pomoc czy za opłatą w Stabarze można wykonać takie usługi?Sa to niewielkie elementy
1
uważam że... 2013-10-03 18:21:02
wszystko jest prawdą, ale sami sobie na to pozwoliliście. Wiem że czasami sytuacja jest ciężka i nawet jakby się chciało coś zrobić (np. strajk) to się nie da. Takie lub inne rozwiązania blokowali ludzie tzw kierownika, moim prywatnym zdaniem musielibyśmy zastosować środki przymusu bezpośredniego w stosunku do sprzedawczyków tego tzw kierownika. Dlaczego piszę tzw? Ponieważ nawet prokurent nie uważa go za kierownika (sytuacja miała miejsce w Szczecinku gdzie musiał zatrudnić kierownika budowy z wszelkimi uprawnieniami a nie po OHP). Spawalnicy, masakra, kto ich zatrudnił? Głupi i głupszy, dosłownie jak w filmie!!! Panowie to my budowaliśmy tę firmę i jej renomę, nie cała hołota wymieniona powyżej w opiniach. Tak więc jak nas braknie to myślę, że to już jest koniec stabaru bo nikt normalny po przeczytaniu tego wszystkiego nie podejmie pracy z (usunięte przez administratora) jakie opisaliśmy.
P.S.
Specjalnie nie używałem wulgaryzmów, a tak bardzo cisną się na język!!!!
Pozdrawiam wszystkich normalnych z którymi przyszło mi pracować. dziękuję.
rezerwa 2013-11-05 19:44:45
Jak tam,Klepka dalej wali nocami po oknach hotelu hujsajna tak jak to robil w Oudorp?
1
Harnaś 2013-12-23 00:01:26
Heyka wszystkim pozdrawiam ze Stuttgartu wszystkich rezerwistów ze Stabaru a reszcie wiecie co......wreszcie normalna robota i na niemieckich warunkach życze wesołych świąt i nowego roku
oby wszyscy znaleźli lepszą robotę tak jak ja no i zdrowia
życzy Harnaś
anonim 2014-02-26 20:02:20
Kolego to nie są warunki niemieckie,ta firma powinna nazywać się zakład fryzjerski,strzygą na kasie wszystkich.(usunięte przez administratora)
Gupi Spawalnik 2014-03-05 22:10:56
Dzięki za życzenia, chyba że jestem w "reszcie, która ma wiedzieć co..." Jeśli szczere, to pewnie się spełnią ;) ☺
Pozdrawiam Cię Harnaś serdecznie, tak jak niewielu z tej firmy a reszcie to ... wiecie co ;)
2
anonim 2014-03-24 20:03:14
Gdzie jest ten wspaniały kierownik, nigdzie nie słychać go na budowie,zawsze na odprawie mówił że na własną opinie trzeba zapracować.Tak ciężko pracował,że w nagrodę miał zakaz wstępu na budowę w Eemshaven.Cała budowa się ucieszyła, nawet Hitachi i RWE,najbardziej pracownicy firmy.Wyzwał pracowników od osłów i baranów.Barany i osły dalej mają pracę,a on becy w domu.I kto tu jest baran.Z pozdrowieniami o najgorszego spawacza.
rezerwa 2013 2014-04-13 08:43:15
pozdrawiam!wszystkich normalnych ludzi!przez te lata pracy bylo ok!nie mozna nic zarzucic firmie tzn.pieniadze na czas na koncie.z malym nieraz poslizgiem?dziekuje za mozliwosc pracy u Cezara!!!!!a reszta przydupasow paqiao nierobow i nieudacznikow zniszczyla ta firme!!!!!to przecierz idiota oraz nieuk i cham!!!!
4
rezerwa 2013 2014-04-13 09:11:04
ten kierownik tak zapracowal na swoja opinie ze teraz powinien kazdy normalny czlowiek sie wstydzic!ze go znal!oczywiscie oprocz konfidentow i zlodzieji ktorych kryl!!!!!
rezerwa2010 2014-05-08 22:14:23
Wielunskie trole, koryciarze, paranoiki-paparazzi i warchlawskie debile rozwalily ta firme
1
Harnaś 2014-06-07 19:42:05
pozdro dla wszystkich....no prawie wszystkich od Harnasia z Offenburga pewnie byscie mnie nie poznali tak mnie słonko zjarało wyglądam jak jakiś arab hahahaha
anonim 2014-09-04 21:17:07
Nie trzeba być inż spawalnikiem,żeby pracować w firmie STABAR,wystarczy być po kursach i umieć pływać, albo być podwójnym agentem.I tak poległo troje inż spawalników.Nasz wspaniały kierownik M dorabia jako listonosz,coś mu zostało z poprzedniej pracy,lubił donosić.
Haranas łącko plonie 2014-10-15 15:59:46
( usunięte przez administratora ) Pozyczy ktos 50 euro obiecuje oddac !!!! Bede mial na picie z kumplami którymi pozniej obrobie dupe hehehe glupiki w tym stabarze .
1
rezerwa 2013 2015-01-20 20:13:30
pozdrowienia dla normalnych!!!!!milo wspominac dobre czasy!!!!
Doktor 2015-01-29 11:15:06
do Stacha - jeśli sprawiasz wrażenie mało ogarnientego i jesteś letko niepoczytalny, to świetnie pasujesz do załogi Stabaru. Wbijaj jak najszybciej!
1
harnas dawaj hajs 2015-02-10 11:11:16
Harnaś to najwiekszy złodziej w STABARZE . Pozycza pieniedze od ludzi na narkotyki a pożniej ich nie oddaja . Jest mi winien duzo pieniedzy !!! Gdzie moge go dorwac ?
2
Kańciak 2015-07-06 22:11:38
Słyszałem, że Stabar dostał jakieś duże zlecenie w Opolu! Chyba na tej nowej elektrowni.
Wiecie, czy szukają pracowników? Dajcie znać. Też mnie interesuje robota na dwa lata.
byłem 2015-08-09 23:34:21
Zgadza sie.Opole.Szukaja 40 pracowników. Stawka jak kiedyś 12 -15 złotych na godzinę brutto plus dieta.W Polsce 30 złotych na dzień. Kierownikiem ma być podobno Pan Postula.Dwie nitki Denoxa.Co jeszcze? Moze ktos dopisze.
byłem 2015-08-29 14:12:20
30 złotych to jest d i e t a a 40 pracowników?... to przecież tylu jest tylko samych pociotkow.
spawalnik 2015-12-24 01:20:28
Witam, o co chodzi z tymi 3 spawalnikami? Zamierzam aplikować na to stanowisko, mam trochę doświadczenia w energetyce...polecacie firmę? jak zarobki?
2
alek 2016-05-31 15:31:41
Ja ma pracowac w stabarze i nie wiem jaka to jest żeczywiście firma czy uczciwa

bo ja jestem uczciwy i nawet rozgarniety nie wiele lat pracowałem z a granica
i nie wiele mogę powiedziec napiszcie mi cos o tej firmie
łos 2016-05-31 19:13:42
tam daja rady ludzie z swietokrzyskiego to jesli nie jestes z swietokrzyskiego wiec napewno dasz rade
wrrrrr 2016-06-16 18:53:50
w świętokrzyskim są najlepsi fachowcy pajacu
łos 2016-06-16 20:09:55
buhahahahahahahahahhahahahahahaha takiego zartu dawno nie słyszałem ,podam przyklad :mowie gosciowi przynies klucz a ten mi młotek daje
John 2016-07-13 08:44:47
Witam, a jak to jest z kadra inzynierska? Czy zespol jest duży? Na jakie zarobki mozna liczyć? Wyżej ktoś wspomniał o dodatkowych udogodnieniach? O czym mowa? Prywatna opieka? Czy cos innego? Jak z samochodami sluzbowymi? Jaka panuje atmosfera?
leszek 2016-07-14 17:55:54
Najlepiej aplikuj poprzez stronę internetową. Można też podjechac pod brame budowy. Good luck.
kaz 2016-07-14 18:09:47
Są nawet ogłoszenie na stronie @Jonh jak spojrzysz tam to dowiesz się więcej o warunkach. Udogodnienia to na pewno to, że firma zapewnia ci zakwaterowanie i dojazd do pracy
Zostaw swoją opinię o STABAR Sp.z o.o - Żyrardów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STABAR Sp.z o.o