brak logo

Lift Service

Lublin

Opinie o Lift Service

Ciapa 2012-12-14 18:20
anonim - 2009-04-29 17:19:27

Dodaj opinie o Lift Service - Lublin, Polska. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Trzymajcie sie z daleka jak niemacie znajomości, będziecie [usunięte przez admina]na zleceniach za najniższą stawkę i budować rzymskie imperium,
6
pracownik 2013-08-23 10:37
czesc lift service jest to firma [usunięte przez admina] przez duze g tak jak poprzednik napisal nie macie znajomosci bedziecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na umowe zlecenie trzymajcie sie zdala od tej firmy
1
Warszawiak 2013-12-28 18:16
Liftserwis to firma która stosuje marketing oczerniania przeciwnika. Dobra rada , u siebie w Lubelskim możecie tak sobie robić, a tu w Warszawie nie mam miejsca na takie cham...
7
Leon 2015-07-17 23:32
Cześć
Pracuję w Lifcie ponad 10 lat. Lift Service to: produkcja, montaż i konserwacja. Firma potrafi docenić zaangażowanie i umiejętności pracownika. W sezonie letnim pracuje u nas wielu praktykantów.
Jest premia za niepalenie, są bony na święta, dobre ubezpieczenie w zależności od stanowiska tel komórkowe. Płace na przyzwoitym poziomie.
1
Kamil 2015-07-29 13:36
Leon - troszkę mijasz się z prawdą ,Firma nikogo nie docenia ,zarobki od 10 zł na start do (18 zł przy 25 latach pracy ) w biurze od 2500 w góre .Zatrudniani ludzie to rodzina ,rzadkość z zewnątrz .W firmie panuje hasło "SZYBKO ,TANIO i BEZBŁĘDNIE" . Jest premia za niepalenie, są bony na święta, ubezpieczenie również -były kanapki i soboty płatne 100% , ale oszczędności i chciwość zrobiły swoje .Co do atmosfery to różnie to bywa co drugi tydzień jest dość nerwowo -(szew zjeżdża) .Praktykanci-(Sprzątaczki)odwalają czarną robotę za pracowników-nie wiem czy któryś z nich po za sprzątaniem się czegoś innego nauczy.
Roman 2015-08-15 15:57
A na jakie zarobki może liczyć konserwator z UDT jedynką + hydrauliki, i jakie są szanse zatrudnienia w lift servis warszawa?
Wróbel 2016-04-30 09:11
Nie ma u nich przyjęć, nic nie stawiają ani nie modernizują ( przynajmniej ja nic o tym nie słyszałem ostatnimi czasy) jak się trafi na jakąś ich windę to jest ona z przed klkunastu lub kilku lat nowych nie stawiają prawie wcale, zastój u nich panuje...ogólnie dno i wodorosty, rozwój na poziomie zero a zarobki naniższe w branży.
Wróbel 2016-05-12 12:00
To chyba ją przejadają, bo nie widać u nich żadnych ruchów, jak by byli zachibernowani
Konserwa 2016-06-09 14:54
Jak szukadz roboty, to zaprasxam do Otis-a
amk 2016-06-15 23:22
Wydaje mi się, że ostatnio i tak nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @narta, więc rotacji aż takiej nie było.
liftowiak 2016-11-30 19:06
Smieszne zarobki bez zadnych podwyrzek nie przekraczajace 1800zl zastraszanie pracownikow mowiac ze na twoje miejsce jest 15 innych czekajacych za brama siech na sali ogulnie lipa jest w tej firmie nic dobrego omijajcie ta firme szeroki lukiem jesli nie chcecie sie denerwowac przez brak pieniedzy wyzyskiem i szantazem omijajcie lift jak bym mial szanse sam bym zmienil prace
2
Gien 2017-01-22 19:37
Tragedia na dziale Elektronicznym 6 osób pracuje tam z rodziny założyli sobie tam klan rodzinny sterują Kierownikiem Tadeuszem J Który nie ma nic do powiedzenia oni wszystkim sterują mają najwyższe stawki dają sobie podwyżki a inni na nich pracują szef Włoch nic nie wiem i na dziale Sterowań Elektronicznym Panuje Mobing Bo kierownik jest sterowany Klanem Rodzinnym i się boi o stanowisko bo zostało mu 5 lat do emerytury zero podwyżek
5
Heniek 2017-02-09 16:35
Gien masz rację w 100 % ale i tak się nic nie zmieni klan nad tym czuwa
1
cinquecento Pro-life 2017-02-10 09:39
Gien i Heniek -jeśli taka jest sytuacja to pozostaje zgłosić to do wyższych przełożonych kierownika i niech oni zaprowadzą tam jakiś ład i porządek.Jak to nie poskutkuje to udać się do odpowiedniej instytucji państwowych ,oni na pewno sobie z nimi poradzą . A Pan Tadeusz jak nie umie sam być kierownikiem na swoim dziale to wygląda na to "nie odpowiednia osoba na ,nieodpowiednim stanowisku" . Niech idzie na przed wcześniejszą emeryturę (w końcu PIS mu to umożliwił) , a na jego miejsce niech wskoczy n.p zastępca kierownika ,Brygadzista albo sami wybierzcie najodpowiedniejszą osobę z pośród grona pracowniczego.Bo jak tego nie uczynicie to się zagryziecie
1
x 2017-02-10 14:48
X
Kaznodzieja !!! 2017-02-10 17:38
Cha! Cha! Cha! Cha! Cha! Cha! Dobre BRYGADZISTE uśmiałem się po pachy, on dopiero potrafi człowiekiem sterować byście mieli prace, żeby było dobrze to im głośniej krzyknie tym lepiej, pewnie sam to pisał (chyba że coś się zmieniło i go ktoś usadził). Tam powinna posiedzieć np. Pani Basia ale w przebraniu żeby każdy zachowywał się naturalnie, wszyscy wiedzą o co chodzi, dopiero by się zaczęło poleciało by troszkę osób "z klanu" za mobbing itp. i pensje by się wyrównały dla pracowników, a kierownik radzi sobie dobrze tylko jest między młotem a kowadłem (a chce dobrze), każdy wie kto go pragnie wysłać na wcześniejszą :).
Szkoda że włoch nic nie wie bo fajna firma i praca ale klan ją niszczy.
Brygadziste, dobre !!!
2
Anonymous 2017-02-12 20:26
No Brygadzista to pijaczyna nic więcej nie zna się na robicie.Można go zastąpić pierwszym lepszym elektronikiem elektrykiem z ulicy i nie potrafi rozmawiać z ludźmi itp.
Elevator 2017-02-23 22:20
Dźwigi mają przyzwoite,jakość,wykonanie ok.lecz zarobki dno,żenada itp.,jak 6 lat temu w biedronce.
Pracuś 2017-02-24 17:56
Firma naprawdę wporządku, pełny socjal, dwa związki zawodowe i ogolna atmosfera fajna. Tylko płace pozostawiają wiele do życzenia. Jak by nie różne dodatki typu za,, nie palenie,, czy premie kwartalne było by kiepsko.
Kapiszon 2017-02-27 06:10
Ciekawe, skoro jest tak dobrze to czemu jest tak do du))py, chciało by się powiedzieć...lepiej i ść do KONE, można wynegocjować nawet 6000 brutto na początek ( mówię o serwisie, oczywiście) , a firma jest ok, kolega tam robi i sobie chwali , i ja też tam niedługo będę pracował bo byłem na rozmowie .
Zostaw swoją opinię o Lift Service - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lift Service