brak logo

Lift Service

Lublin

Opinie o Lift Service

Ciapa 2012-12-14 18:20:03
anonim - 2009-04-29 17:19:27

Dodaj opinie o Lift Service - Lublin, Polska. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Trzymajcie sie z daleka jak niemacie znajomości, będziecie [usunięte przez admina]na zleceniach za najniższą stawkę i budować rzymskie imperium,
4
pracownik 2013-08-23 10:37:05
czesc lift service jest to firma [usunięte przez admina] przez duze g tak jak poprzednik napisal nie macie znajomosci bedziecie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na umowe zlecenie trzymajcie sie zdala od tej firmy
1
Warszawiak 2013-12-28 18:16:00
Liftserwis to firma która stosuje marketing oczerniania przeciwnika. Dobra rada , u siebie w Lubelskim możecie tak sobie robić, a tu w Warszawie nie mam miejsca na takie cham...
4
Leon 2015-07-17 23:32:30
Cześć
Pracuję w Lifcie ponad 10 lat. Lift Service to: produkcja, montaż i konserwacja. Firma potrafi docenić zaangażowanie i umiejętności pracownika. W sezonie letnim pracuje u nas wielu praktykantów.
Jest premia za niepalenie, są bony na święta, dobre ubezpieczenie w zależności od stanowiska tel komórkowe. Płace na przyzwoitym poziomie.
Kamil 2015-07-29 13:36:43
Leon - troszkę mijasz się z prawdą ,Firma nikogo nie docenia ,zarobki od 10 zł na start do (18 zł przy 25 latach pracy ) w biurze od 2500 w góre .Zatrudniani ludzie to rodzina ,rzadkość z zewnątrz .W firmie panuje hasło "SZYBKO ,TANIO i BEZBŁĘDNIE" . Jest premia za niepalenie, są bony na święta, ubezpieczenie również -były kanapki i soboty płatne 100% , ale oszczędności i chciwość zrobiły swoje .Co do atmosfery to różnie to bywa co drugi tydzień jest dość nerwowo -(szew zjeżdża) .Praktykanci-(Sprzątaczki)odwalają czarną robotę za pracowników-nie wiem czy któryś z nich po za sprzątaniem się czegoś innego nauczy.
Roman 2015-08-15 15:57:21
A na jakie zarobki może liczyć konserwator z UDT jedynką + hydrauliki, i jakie są szanse zatrudnienia w lift servis warszawa?
Wróbel 2016-04-30 09:11:47
Nie ma u nich przyjęć, nic nie stawiają ani nie modernizują ( przynajmniej ja nic o tym nie słyszałem ostatnimi czasy) jak się trafi na jakąś ich windę to jest ona z przed klkunastu lub kilku lat nowych nie stawiają prawie wcale, zastój u nich panuje...ogólnie dno i wodorosty, rozwój na poziomie zero a zarobki naniższe w branży.
Wróbel 2016-05-12 12:00:39
To chyba ją przejadają, bo nie widać u nich żadnych ruchów, jak by byli zachibernowani
Konserwa 2016-06-09 14:54:10
Jak szukadz roboty, to zaprasxam do Otis-a
amk 2016-06-15 23:22:30
Wydaje mi się, że ostatnio i tak nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy @narta, więc rotacji aż takiej nie było.
liftowiak 2016-11-30 19:06:57
Smieszne zarobki bez zadnych podwyrzek nie przekraczajace 1800zl zastraszanie pracownikow mowiac ze na twoje miejsce jest 15 innych czekajacych za brama siech na sali ogulnie lipa jest w tej firmie nic dobrego omijajcie ta firme szeroki lukiem jesli nie chcecie sie denerwowac przez brak pieniedzy wyzyskiem i szantazem omijajcie lift jak bym mial szanse sam bym zmienil prace
Zostaw swoją opinię o Lift Service - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lift Service