brak logo

Centrum Technologii Informatycznych IT Card S.A.

Warszawa

Opinie o Centrum Technologii Informatycznych IT Card S.A.

admin 2015-07-29 21:00:35
Masz doświadczenie w pracy w firmie Centrum Technologii Informatycznych IT Card S.A.? Wiesz coś o zarobkach i atmosferze pracy? Podziel się z nami swoją opinią.
4
Nike 2015-11-18 16:33:36
Maksymalny wyzysk za najniższą krajową. Tak się pracuje w oddziale w Łomży. Zero marchewek, tylko kij. Dyrektor mówi wprost: pracuj jak najdłużej, bo to Twój psi obowiązek. Oczywiście za darmo. Kombinuje jak może żeby jak najmniej zapłacić zasłaniając się (cyt. to przecież Łomża, tu się tyle zarabia). Generalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] opakowane w złoty papierek PR.
Onn 2015-12-21 09:39:07
Zapomnij takie same płace czy na infolinii czy jako asystent ds. obsługi bankomatów najniższa krajowa potem może z 1500 netto, a jak wspomnisz o podwyżce dyrektor powie, że na Twoje miejsce jest 10 chętnych. Wiem, że 2 informatyków złożyło wypowiedzenia po takim tekście. Zero awansów, premii.
sotrue 2016-01-26 19:18:17
W każdej firmie jest tak, że starsi pracownicy pomagają nowym i to jest chyba czymś normalnym. Sęk w tym, że to kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie traktują Cię jak zwykłego robola do wykorzystania. Idąc po podwyżkę słyszysz, że na twoje miejsce jest 10 chetnych i jeden stały tekst, że firma się rozwija i nie ma środków na podwyżki. Jeśli macie okazję pracować gdzieś indziej za najniższą krajowa to trzymajcie się z daleka od IT card Łomża.
1
galon 2016-01-31 15:23:45
z długoletniej współpracy nie polecam, lepiej zastanówcie się dwa razy zanim złożycie cv, Łomża to czarna dziura, no chyba ze do biura w Warszawie albo we Wrocławiu to już lepiej i zarobki 2x wiesze niż w Łomży
gal anonim 2016-02-01 11:42:52
Na dzień dzisiejszy zwolniono 2 osoby z Łomży i kilka w Warszawie, atmosfera pracy jest ciężka, każdy trzęsie tyłkiem aby go nie ruszyli, za byle co. Firma doszukuje się oszczędności. Co roku o tej porze, czyli w lutym były wypłacane premie,a w tym roku nic nie ma!!! i każdy pracownik boi się i siedzi jak mysz pod miotłą ...Zarodki na poziomie do 1400- 1450 zł w porywach niezależnie od tego czy jest to infolinia czy dział techniczny. Wyzysk nowych pracowników, spychologia, często brak pomocy ze strony starszych pracowników...
Najlepsze zarobki są na rozliczeniach oraz recepcji i wiadomo dział informatyczny, reszta to wegetacja.
4
MC 2016-03-07 18:47:53
Cała firma opiera się na wykorzystaniu i wyzysku Centrum Operacyjnego w Łomży. Brak jakiejkolwiek organizacji i planu działania, jest wszechobecna paranoja jeżeli pokażesz że chcesz coś zrobić to znaczy że chcesz wygryźć kadrę menadżerską z Łomży i jesteś szpiegiem z Warszawy. Specjaliści odchodzą, dwóch odeszło z serwisów bankomatów oraz trzech z działów IT, zostały tylko koleżanki dyrektora z dyskoteki i sami ludzie po znajomości. W Łomży jest system Friends and Family i zwykli ludzie wykorzystywani do granic możliwości. Zgłaszana była sprawa do Inspekcji Pracy i wyszło na to że cała kontrola pod poważnymi zarzutami skończyła się na miłej pogawendce u dyrektora a za ścianą siedzieli ludzie bez umów z obiecanymi przedłużeniami. Tragedia i pięknie wyglądające gówno bo zawinięte w ładne opakowanie i otoczkę nowoczesności. Tak działa w Polsce outsourcing. Mam nadzieje że ludzie z odziału z Warszawy i Wrocławia przeczytają tu o tym co się dzieje w Łomży. Co do komentarza wyżej to najlepsze zarobki są tam gdzie kuzyn,brat,szwagier,bratowa,sąsiad,znajomy z dyskoteki. Reszta się nie liczy wieczni asystenci.
2
ot i to 2016-03-10 14:35:59
firma jest ok, ubezpieczenie gratis, karty sportowe gratis, warunki pracy bardzo dobre, a Łomża to małe miasteczko więc nic dziwnego, że się wszyscy znają...
aska 2016-03-17 14:54:05
Asystent księgowości - rozmowa kwalifikacyjna na poziomie żenującym. Przedstawicielka księgowości chyba pozjadała wszystkie rozumy i myśli, że tylko ona ma racje nawet gdy jej nie ma. HR ?? to coś nie powinno istnieć. Zbędne zajmowanie stołków i zadawanie durnych, kompletnie nie mających związku ze stanowiskiem pytań. Ogólnie żenada. Jak oni chcą znaleźć dobrych pracowników? Nie wiem...
2
Obserwator 2016-03-18 11:49:15
Robocik chyba firmy Ci się pomyliły :P Poza tym karty multisport czy ubezpieczenie nie są darmowe :)
on 2016-03-18 16:32:18
Zacząłem niedawno pracę w oddziale w Łomży i powiem że na razie zapowiada się ciekawie. Ludzie chętni do pomocy, szef jest ok - wymagający bo to normalne ale ludzki. Praca ciekawa, w bardzo dobrych warunkach. A to co pisali o kartach sportowych i ubezpieczeniach dodatkowych to prawda.
nn 2016-03-18 19:40:34
Jakiś mocno emocjonalny wpis o wykorzystywaniu i wyzysku w firmie chyba autorstwa sfrustrowanego/ sfrustrowanych gości. Oj, niedobra firma, niedobra... I szef się nie poznał i nie docenił potencjału... a może się poznał i nie znalazł...Jak tak źle, to idź człowieku tam, gdzie lepiej - Warszawa i Wrocław czeka! A przed odejściem nie zapomnij pójść do szefa i przekazać swoją opinię, może Ci co pozostaną będą mieć łatwiej. Może pogoni koleżanki z dyskoteki, które oprócz tego, że potrafią pracować to jeszcze potrafią się bawić i zatrudni frustratów, którzy wprawdzie niewiele wniosą, ale za to mają oczekiwania i zapewne dziką radość jak z ukrycia dokopią "dzieląc się" zasłyszanymi kłamstwami, choćby na temat zatrudniania rodziny i przyjaciół czy kontroli PIP. Zastanów się człowieku zanim wypowiesz taką opinię, bo jest nieprawdziwa i krzywdząca, ale Tobie pewnie wystarczy satysfakcja, że dołożyłeś/łaś.
nn 2016-03-20 15:09:16
Atmosfera - ile ludzi tyle ocen, wszystkie subiektywne, bo oczekiwania różne. Nie bez znaczenia są i karty sportowe i możliwość nauki j. angielskiego i ubezpieczenie zdrowotne- to daje firma, a atmosferę tworzą ludzie. Według mnie jest OK. I oczywiście wyłącznie umowa o pracę.
paas 2016-03-21 21:44:34
Witam :) ja pracowałam na infolinii i pracę polecam BARDZO. Jednak z zarobkami niestety prawda, bardzo słabe, można troche podciągnać nadgodzinami. Gdyby kasa była lepsza pewnie byłabym tam do dziś :)
on 2016-05-06 17:04:55
Aktualizacja po prawie 2 miesiącach pracy. Zgadzam się z "nn". Negatywne opinie - osąd kogoś kto szukał pracy takiej co nic nie zrobi i zarobi.
1. Karty sportowe i ubezpieczenia mnie jako pracownika kosztują tylko w kwestii podatku bo są dodatkowym dochodem.
2. Współpracownicy świetni. Każdy pomaga jak może. I nie ma faworyzowania.
3. Szef - za często to go nie widać, współpracuje się głównie z kadrą kierowniczą a oni są w porządku. Nie ma zadzierania nosa i "szefowania". Atmosfera pracy komfortowa.
4. Wszyscy zatrudnieni na umowę o pracę. Wypłaty zawsze na czas i bez problemów.
5. Co do pracy - jest jej dużo, coraz więcej ale to znaczy że się firma rozwija.
Podsumowując, jeśli ktoś chce pracować a nie leżeć to polecam bardzo. Poszukują ludzi kreatywnych, pracowitych i zaangażowanych.
2
Onnnn 2016-05-30 19:50:37
Tak, wypłaty na czas a czemu nie wspomnisz, że 2 miesiące temu odeszła z pracy w Warszawie osoba, która zajmowała się wyliczaniem i wysyłaniem przelewów z wypłatami. Zatrudnili jakąś dziunę ledwo po studiach i się zaczęło, nie umie nadgodzin policzyć, ludzie nie podostawali pieniędzy za nadgodziny, mieli dostać z kolejną wypłatą i oczywiście nie otrzymali, mało tego, przy kolejnej wypłacie nie dość, że nie otrzymali wyrównania to i znowu nie dostali pieniędzy za nadgodziny ;) Jestem ciekawa ile ludzie wytrzymają :)
1
llkk 2016-07-22 21:22:01
Rozmowa do działu księgowego rzeczywiście na żenującym poziomie... Mam wrazenie ze kandydat jest już "wybrany" a Panie muszą zrobić tą rekrutację. Nawet nie chciało im się formułować sensownych pytań, przyszły jak za karę.
Poza tym źle napisane ogłoszenie, nie dopisali kilku najważniejszych obowiązków jak sie okazało- niezbędnych do tej pracy.... a niby taka poważna firma ze stabilnym zatrudnieniem..... szkoda czasu :/
6
Mała 2016-07-26 18:51:15
Zależy to od działu, na infolinii 1900 brutto
gość 2016-07-26 18:55:42
Świetnie, że oprócz tego umowa jest w pełni respektowana. Zastanawiam się jednak jakich średnich zarobków może się spodziewać, wiecie może? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Centrum Technologii Informatycznych IT Card S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Technologii Informatycznych IT Card S.A.