brak logo

Cartridge World (CEE) Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Cartridge World (CEE) Sp. z o.o.

były kandydat 2009-04-29 15:06:41
Beznadzieja. Chciałem być przedstawicielem, gadania z dyrektorem było co niemiara, w końcu ustalono 1.500zł brutto podstawy, mam jeździc swoim samochodem. Jeździlem przez m-c do momentu, gdy mi nie zwrócono za moje paliwo. Wyszedlem na tej pracy nawet do tyłu, bo wszystko co zarobiłem wydałem na paliwo, i straciłem 1 m-c, gdzie mogłem coś znaleźć. ( usunięte przez administratora ) Nie polecam
Noateraz 2009-11-09 01:54:34
Witam
A możesz napisać coś więcej na temat skuteczności działania? Zastanawiam się właśnie nad podjęciem współpracy jako handlowiec w jednym z przedstawicielstw. Jak idzie pozyskiwanie i ile wydałeś na paliwo? (jeśli 5000 to ok, ale jeśli 500 pln to inna to miara :))
pozdrawiam
ex-pracownik 2011-02-26 21:54:03
praca nie byłą najgorsza, auto owszem swoje ale zwrot kosztów na czas, wszystko było w miarę dopóki nie zmienił się regionalny, cwaniaczek z przerostem ambicji... trzeba było się pożegnać
Magik 2011-12-01 17:47:27
[usunięte przez admina] a jak już więcej się nie da i ktoś się nie zgadza na pracę za 1400 brutto to wyp......,Tak 1400 zł brutto !!! Chore ! A tak ładnie [usunięte przez admina] cukrzył 2000 brutto premia itp . Jak najdalej od nich ,nie polecam ,
Pomocnik Milena Skowron 2012-03-06 22:38:19
Ja pracuję w sklepie i zarabiam 2000 do 2500 zł netto i nie narzekam. Ty [usunięte przez moderatora] powinieneś jeszcze nam zapłacić za czas, który poświęciliśmy na wpojenie prostych czynności w funkcjonowaniu sklepu. Jak sobie przypominam to, co drugi dzień spóźniałeś się do pracy od 15 minut do 2 godzin? Ale mieli dla Ciebie anielską cierpliwość.
pracownik 2012-03-26 14:27:57
Przestańcie wypisywać głupoty... po zmianach jakie zachodzą w firmie pracuje się bardzo dobrze a finanse również są jak najbardziej do zaakceptowania, oby tak dalej a bedzie już tylko lepiej
pracownik2 2012-03-26 15:04:45
pracownik - 2012-03-26 14:27:57

Przestańcie wypisywać głupoty... po zmianach jakie zachodzą w firmie pracuje się bardzo dobrze a finanse również są jak najbardziej do zaakceptowania, oby tak dalej a bedzie już tylko lepiej
Zgadzam się z powyższym w 100% jest coraz lepiej i tak już chyba zostanie. Fajna praca, mili ludzie wspaniali klienci super atmosfera w pracy.
gol 2012-03-27 13:16:27
Dobrze ze pracujesz juz tylko z asami to tyle.teraz pytanie do pracownikow czy mieliscie problem z wyplata kasy badz z umowa ktora byla na inna kwote niz umowiona?mam zamiar rozwinac temat$$$$$$$$$
Atras 2012-05-17 11:34:10
Witam mam pytanie czy wileu klientow macie w tym sklepie? Kto jest glownym klientem bo w sklepach raczej pustki swieca?
cooking 2012-05-17 14:51:55
A w którym to sklepie były te pustki towarzyszu?
pupa 2012-06-04 00:44:23
a gdzie szukac tłumów hhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiii
żopa 2012-06-04 00:47:25
za Kelcami ino
ola 2012-08-21 17:26:19
ok MNIE już nie ma ok. cieszę się, że teraz wszystko jest na dobrej drodze do szczęścia :--)
abogadz 2012-08-24 11:33:22
zwolnienia, zwolnienia, zwolnienia, brak zbytu towarów, reklamacje, bida, nędza WORLD CARTRIDGE
Grazyna 2012-08-25 23:04:03
kto jest odpowiedzialny za taki stan firmy???
ja 2012-08-27 14:37:10
stan firmy spowodowany jest przez bardzo słabe rządy Łukasza L.
dobrze, że już nie muszę na niego patrzeć !
dr2600 2012-09-05 13:05:01
(usunięte przez administratora) Proponuje :
-degeneraci wywaleni z firmy ogarnąć się przestać pić, palić, kraść,
-szukać sobie innej pracy jak chcecie się opierdalać,
-pewnie jak piszecie te bzdurne kom. jesteście w pracy więc uwaga z niej też prędzej czy później was pocisną za takie zachowanie.
-co do zarządzania firmą p. Łukasza to nie jest w tym taki zły skoro nadal pracuje a Wy nie!! Inie jesteście na jego stanowisku w sumie to Was w ogóle NIEMA.
-to do Pana(usunięte przez administratora)n się pucował że ma 4 szt. bębna do HP2600 gryps doszedł że chciałeś 5 ale może tyle też Cię zadowoli… zryta czapko z FSO.
OLA 2012-09-05 17:42:52
a jak tam nowy prezes (usunięte przez administratora)? pracuje czy coś robi aby było lepiej?
pawel7 2012-09-05 20:42:16
widział ktoś na oczy (usunięte przez administratora)? czy on w ogóle w robocie bywa?
lemonia 2012-09-08 18:03:38
Ale tu się dzieje!?,ja z innej beczki- pozdrawiam
czas 2012-09-27 10:22:58
Wracają stare dobre czasy w firmie ach :)
koleś 2012-09-27 18:11:02
czas - 2012-09-27 10:22:58

Wracają stare dobre czasy w firmie ach :)
no no chyba znowu będziemy KUPYWAĆ
regenetacja 2012-10-03 23:33:53
Bardzo przyjazna atmosfera pracy, dobre warunki pracy i płacy, no i przede wszystkim dynamiczny rozwój, co w czasach kryzysu niewątpliwie jest zaletą. Dodam od siebie, że pensja zawsze na czas, nigdy nie spóźniona :)
tylko cartridge tylko world 2012-10-04 17:25:39
Po pierwsze nie rozumiem ludzi wypisujących bzdury i oczerniających tak dobrze prosperującą firmę, wydaję mi się że mogą to być osoby które pracowały w firmie i nie potrafiły nic osiągnąć, firma stawia przejrzyste warunki (jasna scieżka rozwoju) jeśli ktoś nie radzi sobie ze sprzedażą najlepszych obecnie na rynku materiałów eksploatacyjnych to nie osiągnie nic w żadnej firmie , nie dosyć że materiały są z najwyższej pułki, to w dodatku są jednymi z najtańszych na rynku, co obecnie jest rzadkością, umowy pracy są bardzo czytelne ( tyle ile się zarabia , tyle jest na papierze ) Zgadzam się z przedmówcą o pieniądze nigdy nie trzeba się dopominać, mało tego, często są wypłacane szybciej a czasem nawet firma zaskoczy nas nieoczekiwanymi wysokimi premiami, WSZYSCY pracownicy są bardzo kompetentni, nikt nie zostaje rzucony od razu na głęboką wodę ( każdy pracownik wystawi fakturę, a jak nie to zawsze może zadzwonić do kogoś z firmy i automatycznie dostanie udzielonych wskazówek jak ma to zrobić ), uważam że firma nie ma słabych stron, a w dobie kryzysu taka praca to poniekąd marzenie, a na pewno można się tutaj rozwijać i spełniać zawodowo, po drugie polecam !!
ja 2012-10-04 19:57:27
nie no padłem! - ludzie będący w temacie czytając wcześniejszą wypowiedź mają zapewne taką samą polewkę jak ja oczywiście przez łzy.
Pozdrawiam ludzi wtajemniczonych w aktualną sytuację tej (tfu) firmy.
trutututu 2012-10-04 21:00:09
ja - 2012-10-04 19:57:27

nie no padłem! - ludzie będący w temacie czytając wcześniejszą wypowiedź mają zapewne taką samą polewkę jak ja oczywiście przez łzy.

Pozdrawiam ludzi wtajemniczonych w aktualną sytuację tej (tfu) firmy.
A ja się pytam czy możliwość awansu w PIONIE lub POZIOMIE jest?
grześ 2012-10-04 21:07:44
czyli mowisz że materiały są z najwyższej \\\\\\\"pułki\\\\\\\"? widac wykształcenie pracowników idzie w parze z poziomem obsługii w sklepach oraz stanem obecnym firmy haha cartridge world lider reklamacji napłeniamy tusze strzykawką
literówka 2012-10-04 21:25:37
"obsługii " każdy może się nauczyć
rabarbar 2012-10-05 11:49:24
wszyscy kompetentni i zregenetowani co najmniej tak jak 15 HP
tctw 2012-10-05 12:04:11
w firmie proces napełniania przeprowadzany jest na profesjonalnych maszynach i urządzeniach przy wykorzystaniu surowców najwyższej jakości, strzykawki i igły już dawno poszły do lamusa, firma która chce się rozwijać musi stawiać na odpowiedni sprzęt,żeby jakość świadczonych usług była jak najlepsza, świadczy to o gwarancji która jest udzielana nie na określony czas, a na wyczerpania się środka barwiącego !!
regenetacja 2012-10-05 13:50:04
Charytatywna praca uszlachetnia :)
Bemben 2012-10-05 15:10:27
Kochani, spokojnie nie dajmy się zwariować tym którzy oczerniają Naszą zacną firmę. Cartridge World ze swoim potęznym partnerem Direkt są i zawsze będą liderem w regeneracji i to liderem ŚWIATOWYM, a praca tu to nie tylko prestiż ale też duże korzyści finansowe...
ja 2012-10-06 15:09:28
Czy te pochlebne komentarze pisze ta (usunięte przez administratora) z Centrali? Jak dobrze będzie nowemu pod biureczkiem siedzieć to zostanie zapewne. He!
kartridge world 2012-10-08 20:54:59
A co macie do powiedzenia na temat partnerskiej dzialalnosci CartridgeWorld z Direct eServices wasze opinie na profilu firmy Direct

i jeszcze troche sarkazmu 2012-10-08 22:18:39
Bez najmniejszego cienia wątpliwości spółka Direct eServices powinna pretendować do tytułu "solidny partner i pracodawca roku 2012"
CLP 300 2012-10-17 13:50:35
A czemu zamknęliście sklepy na Marszałkowskiej i Grójeckiej? Nudą wiało? ;p
2012-11-15 21:28:41
kto ma wiosła ten odpłynoł noooooooo
gryf 2012-12-13 17:56:33
tu jak stracic to jak zyskac.
co 2013-04-23 20:41:07
co się stało ?
ja 2013-08-01 17:59:27
Firma ma się dobrze. Zapraszamy na zakupy ![usunięte przez administratora]! Zapraszamy do firmy Cartridge....
czasem 2015-01-20 22:56:08
czasem tu zaglądam, zobaczyć co się dzieje..
internat 2015-01-31 18:35:13
Cartridge sprzedaje teraz tylko przez internet - incognito :)
byly 2015-03-04 14:52:39
Szkoda, że nie ma już gumioków, strzykawek i regenetacji tych tuszy i tonerów,światowa marka padła jak kawka, a szkoda... z chęcią otwarłbym jeszcze raz np. flagowy salon na Marszałkowskiej, szkoda tylko, że zdarzało się, że nawet prąd stamtąd uciekał hehehehehhehehe
Cygiel 2016-05-11 20:59:27
Cartridge World (CEE) Sp. z o.o. jest jedną z lepszych firm w regionie, bardzo polecam za profesjonalność
Zostaw swoją opinię o Cartridge World (CEE) Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cartridge World (CEE) Sp. z o.o.