brak logo

Cartridge World (CEE) Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Cartridge World (CEE) Sp. z o.o.

były kandydat 2009-04-29 15:06
Beznadzieja. Chciałem być przedstawicielem, gadania z dyrektorem było co niemiara, w końcu ustalono 1.500zł brutto podstawy, mam jeździc swoim samochodem. Jeździlem przez m-c do momentu, gdy mi nie zwrócono za moje paliwo. Wyszedlem na tej pracy nawet do tyłu, bo wszystko co zarobiłem wydałem na paliwo, i straciłem 1 m-c, gdzie mogłem coś znaleźć. ( usunięte przez administratora ) Nie polecam
Noateraz 2009-11-09 01:54
Witam
A możesz napisać coś więcej na temat skuteczności działania? Zastanawiam się właśnie nad podjęciem współpracy jako handlowiec w jednym z przedstawicielstw. Jak idzie pozyskiwanie i ile wydałeś na paliwo? (jeśli 5000 to ok, ale jeśli 500 pln to inna to miara :))
pozdrawiam
ex-pracownik 2011-02-26 21:54
praca nie byłą najgorsza, auto owszem swoje ale zwrot kosztów na czas, wszystko było w miarę dopóki nie zmienił się regionalny, cwaniaczek z przerostem ambicji... trzeba było się pożegnać
Magik 2011-12-01 17:47
[usunięte przez admina] a jak już więcej się nie da i ktoś się nie zgadza na pracę za 1400 brutto to wyp......,Tak 1400 zł brutto !!! Chore ! A tak ładnie [usunięte przez admina] cukrzył 2000 brutto premia itp . Jak najdalej od nich ,nie polecam ,
Pomocnik Milena Skowron 2012-03-06 22:38
Ja pracuję w sklepie i zarabiam 2000 do 2500 zł netto i nie narzekam. Ty [usunięte przez moderatora] powinieneś jeszcze nam zapłacić za czas, który poświęciliśmy na wpojenie prostych czynności w funkcjonowaniu sklepu. Jak sobie przypominam to, co drugi dzień spóźniałeś się do pracy od 15 minut do 2 godzin? Ale mieli dla Ciebie anielską cierpliwość.
pracownik 2012-03-26 14:27
Przestańcie wypisywać głupoty... po zmianach jakie zachodzą w firmie pracuje się bardzo dobrze a finanse również są jak najbardziej do zaakceptowania, oby tak dalej a bedzie już tylko lepiej
pracownik2 2012-03-26 15:04
pracownik - 2012-03-26 14:27:57

Przestańcie wypisywać głupoty... po zmianach jakie zachodzą w firmie pracuje się bardzo dobrze a finanse również są jak najbardziej do zaakceptowania, oby tak dalej a bedzie już tylko lepiej
Zgadzam się z powyższym w 100% jest coraz lepiej i tak już chyba zostanie. Fajna praca, mili ludzie wspaniali klienci super atmosfera w pracy.
gol 2012-03-27 13:16
Dobrze ze pracujesz juz tylko z asami to tyle.teraz pytanie do pracownikow czy mieliscie problem z wyplata kasy badz z umowa ktora byla na inna kwote niz umowiona?mam zamiar rozwinac temat$$$$$$$$$
Atras 2012-05-17 11:34
Witam mam pytanie czy wileu klientow macie w tym sklepie? Kto jest glownym klientem bo w sklepach raczej pustki swieca?
cooking 2012-05-17 14:51
A w którym to sklepie były te pustki towarzyszu?
pupa 2012-06-04 00:44
a gdzie szukac tłumów hhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiii
żopa 2012-06-04 00:47
za Kelcami ino
ola 2012-08-21 17:26
ok MNIE już nie ma ok. cieszę się, że teraz wszystko jest na dobrej drodze do szczęścia :--)
abogadz 2012-08-24 11:33
zwolnienia, zwolnienia, zwolnienia, brak zbytu towarów, reklamacje, bida, nędza WORLD CARTRIDGE
Grazyna 2012-08-25 23:04
kto jest odpowiedzialny za taki stan firmy???
ja 2012-08-27 14:37
stan firmy spowodowany jest przez bardzo słabe rządy Łukasza L.
dobrze, że już nie muszę na niego patrzeć !
dr2600 2012-09-05 13:05
(usunięte przez administratora) Proponuje :
-degeneraci wywaleni z firmy ogarnąć się przestać pić, palić, kraść,
-szukać sobie innej pracy jak chcecie się opierdalać,
-pewnie jak piszecie te bzdurne kom. jesteście w pracy więc uwaga z niej też prędzej czy później was pocisną za takie zachowanie.
-co do zarządzania firmą p. Łukasza to nie jest w tym taki zły skoro nadal pracuje a Wy nie!! Inie jesteście na jego stanowisku w sumie to Was w ogóle NIEMA.
-to do Pana(usunięte przez administratora)n się pucował że ma 4 szt. bębna do HP2600 gryps doszedł że chciałeś 5 ale może tyle też Cię zadowoli… zryta czapko z FSO.
OLA 2012-09-05 17:42
a jak tam nowy prezes (usunięte przez administratora)? pracuje czy coś robi aby było lepiej?
pawel7 2012-09-05 20:42
widział ktoś na oczy (usunięte przez administratora)? czy on w ogóle w robocie bywa?
lemonia 2012-09-08 18:03
Ale tu się dzieje!?,ja z innej beczki- pozdrawiam
czas 2012-09-27 10:22
Wracają stare dobre czasy w firmie ach :)
koleś 2012-09-27 18:11
czas - 2012-09-27 10:22:58

Wracają stare dobre czasy w firmie ach :)
no no chyba znowu będziemy KUPYWAĆ
regenetacja 2012-10-03 23:33
Bardzo przyjazna atmosfera pracy, dobre warunki pracy i płacy, no i przede wszystkim dynamiczny rozwój, co w czasach kryzysu niewątpliwie jest zaletą. Dodam od siebie, że pensja zawsze na czas, nigdy nie spóźniona :)
tylko cartridge tylko world 2012-10-04 17:25
Po pierwsze nie rozumiem ludzi wypisujących bzdury i oczerniających tak dobrze prosperującą firmę, wydaję mi się że mogą to być osoby które pracowały w firmie i nie potrafiły nic osiągnąć, firma stawia przejrzyste warunki (jasna scieżka rozwoju) jeśli ktoś nie radzi sobie ze sprzedażą najlepszych obecnie na rynku materiałów eksploatacyjnych to nie osiągnie nic w żadnej firmie , nie dosyć że materiały są z najwyższej pułki, to w dodatku są jednymi z najtańszych na rynku, co obecnie jest rzadkością, umowy pracy są bardzo czytelne ( tyle ile się zarabia , tyle jest na papierze ) Zgadzam się z przedmówcą o pieniądze nigdy nie trzeba się dopominać, mało tego, często są wypłacane szybciej a czasem nawet firma zaskoczy nas nieoczekiwanymi wysokimi premiami, WSZYSCY pracownicy są bardzo kompetentni, nikt nie zostaje rzucony od razu na głęboką wodę ( każdy pracownik wystawi fakturę, a jak nie to zawsze może zadzwonić do kogoś z firmy i automatycznie dostanie udzielonych wskazówek jak ma to zrobić ), uważam że firma nie ma słabych stron, a w dobie kryzysu taka praca to poniekąd marzenie, a na pewno można się tutaj rozwijać i spełniać zawodowo, po drugie polecam !!
ja 2012-10-04 19:57
nie no padłem! - ludzie będący w temacie czytając wcześniejszą wypowiedź mają zapewne taką samą polewkę jak ja oczywiście przez łzy.
Pozdrawiam ludzi wtajemniczonych w aktualną sytuację tej (tfu) firmy.
trutututu 2012-10-04 21:00
ja - 2012-10-04 19:57:27

nie no padłem! - ludzie będący w temacie czytając wcześniejszą wypowiedź mają zapewne taką samą polewkę jak ja oczywiście przez łzy.

Pozdrawiam ludzi wtajemniczonych w aktualną sytuację tej (tfu) firmy.
A ja się pytam czy możliwość awansu w PIONIE lub POZIOMIE jest?
grześ 2012-10-04 21:07
czyli mowisz że materiały są z najwyższej \\\\\\\\\\\\\\\"pułki\\\\\\\\\\\\\\\"? widac wykształcenie pracowników idzie w parze z poziomem obsługii w sklepach oraz stanem obecnym firmy haha cartridge world lider reklamacji napłeniamy tusze strzykawką
literówka 2012-10-04 21:25
\"obsługii \" każdy może się nauczyć
rabarbar 2012-10-05 11:49
wszyscy kompetentni i zregenetowani co najmniej tak jak 15 HP
tctw 2012-10-05 12:04
w firmie proces napełniania przeprowadzany jest na profesjonalnych maszynach i urządzeniach przy wykorzystaniu surowców najwyższej jakości, strzykawki i igły już dawno poszły do lamusa, firma która chce się rozwijać musi stawiać na odpowiedni sprzęt,żeby jakość świadczonych usług była jak najlepsza, świadczy to o gwarancji która jest udzielana nie na określony czas, a na wyczerpania się środka barwiącego !!
regenetacja 2012-10-05 13:50
Charytatywna praca uszlachetnia :)
Bemben 2012-10-05 15:10
Kochani, spokojnie nie dajmy się zwariować tym którzy oczerniają Naszą zacną firmę. Cartridge World ze swoim potęznym partnerem Direkt są i zawsze będą liderem w regeneracji i to liderem ŚWIATOWYM, a praca tu to nie tylko prestiż ale też duże korzyści finansowe...
ja 2012-10-06 15:09
Czy te pochlebne komentarze pisze ta (usunięte przez administratora) z Centrali? Jak dobrze będzie nowemu pod biureczkiem siedzieć to zostanie zapewne. He!
kartridge world 2012-10-08 20:54
A co macie do powiedzenia na temat partnerskiej dzialalnosci CartridgeWorld z Direct eServices wasze opinie na profilu firmy Direct

i jeszcze troche sarkazmu 2012-10-08 22:18
Bez najmniejszego cienia wątpliwości spółka Direct eServices powinna pretendować do tytułu \"solidny partner i pracodawca roku 2012\"
CLP 300 2012-10-17 13:50
A czemu zamknęliście sklepy na Marszałkowskiej i Grójeckiej? Nudą wiało? ;p
2012-11-15 21:28
kto ma wiosła ten odpłynoł noooooooo
gryf 2012-12-13 17:56
tu jak stracic to jak zyskac.
co 2013-04-23 20:41
co się stało ?
ja 2013-08-01 17:59
Firma ma się dobrze. Zapraszamy na zakupy ![usunięte przez administratora]! Zapraszamy do firmy Cartridge....
czasem 2015-01-20 22:56
czasem tu zaglądam, zobaczyć co się dzieje..
internat 2015-01-31 18:35
Cartridge sprzedaje teraz tylko przez internet - incognito :)
byly 2015-03-04 14:52
Szkoda, że nie ma już gumioków, strzykawek i regenetacji tych tuszy i tonerów,światowa marka padła jak kawka, a szkoda... z chęcią otwarłbym jeszcze raz np. flagowy salon na Marszałkowskiej, szkoda tylko, że zdarzało się, że nawet prąd stamtąd uciekał hehehehehhehehe
Cygiel 2016-05-11 20:59
Cartridge World (CEE) Sp. z o.o. jest jedną z lepszych firm w regionie, bardzo polecam za profesjonalność
Aneta 2017-08-17 19:14
@Cygiel - mógłbyś podać więcej konkretnych informacji? Co sprawia, że praca w Cartridge World (CEE) Sp. z o.o. była dla Ciebie przyjemna? Opinie, podparte argumentami, są bardzo pomocne dla osób zastanawiających się nad aplikowaniem do danej firmy. Twoje doświadczenie może okazać się cenną wskazówką przy rozważaniu potencjalnych ofert pracy.
Zostaw swoją opinię o Cartridge World (CEE) Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cartridge World (CEE) Sp. z o.o.