brak logo

Saur Neptun Gdańsk S.A.

Gdańsk

Opinie o Saur Neptun Gdańsk S.A.

3333d 2011-10-30 20:32:54
szanujcie polaków ,zobaczycie co ten [usunięte przez moderatora] z wami zrobi ,dwa ,trzy lata i jest po was,ta jak inne firmy pod jego rządami
4
Ramana 2012-06-02 15:56:09
to aż tak źle? kanalizacja to chyba zawsze będzie.
3
Adam 2013-06-24 14:10:04
czy ktoś wie jak tam siędostać? Czy osobiste zgłoszenie się z CV w przypadku gdy nie ma ogłoszeni o naborze daje rezulatat?
Kamila 2013-10-27 11:52:43
czy firma prowadzi rekrutacje? ogłoszeń na stronie nie ma zbyt wiele
11
Art 2013-12-19 15:44:46
czy ktoś ma może jakieś informacje odnośnie postępu w rekrutacji na Stanowisko specjalisty ds Zakupów? czy rekrutacja trwa skończyła się, czy jeszcze się nie rozpoczęła?
1
Art 2014-01-22 13:32:47
ogloszenie bylo w internecie na pracuj.pl, w grudniu. Trzeba sie liczyc z tym, ze w obecnej sytuacji na rynku pracy nie ma przypadkow w takiej firmie. Znajomosci to podstawa.
3
kara 2014-10-29 15:45:50
szczegolnie nie polecam jednostki w straszynie, pan kierownik - zero wiedzy na kazdy temat, nie mowiac juz o tym ze nie potrafi stworzyc dokumentu w wordzie nie mowiac juz o zwykłej tabeli w excelu... pracownicy biurowi muszą do niego przyjsc na dyktowanie tekstu i przepisać go jemu do worda, a niby cyt."Ja tu jestem inżynierem i kierownikiem wiec ja mam racje!"... co do firmy ogolnie to zarobki ok i zawsze na czas!
3
olek 2015-02-23 14:43:33
a co konkretnie robi sie w tym neptunie w Gdańsku? wydaje mi się, ze tutaj mają nietypowe obowiązki tak naprawde i nie wiem jak to rozwiązac wszystko. Bo z jednej strony piszecie mi, ze kiepsko jest u nich z kadrą zarządzającą, a z drugiej to nie wiem już,bo s =w sumie jak będe miał ciekawe obowiązki i dobra płacę to mi to wszytsko jedno.
1
don bigimilise 2015-10-07 00:15:15
Witaj(BYŁY) Kolego po fachu!!!
Szanując Twoje poglądy oraz doświadczenia związane z firmą Saur Neptun Gdańsk,można by wywnioskować że jesteś mega zawiedziony...Nie mniej jednak,wyobrażając sobie Twoje wyciągnięte wnioski myslę że po prostu tam się nie NADAWAŁEŚ!!! Zapomniałeś (BYŁy) kolego po fachu dodać że w Saur Neptun Gdańsk Cię ZWOLNIONO...z wpisem w akta,prawda!? Co za tym idzie,że wylewasz swoje brudne wnioski na temat firmy która jest monopolistą od 24 lat,ponieważ dręczy Cię fakt że już tam nie pracujesz.Patrząc na tak,odległe czasy powstania firmy z tym statusem to nic innego jak zasługa wieloletniej pracy załogi grupy SNG,a na zasługi gdyby Ci nie wiadomo było (BYŁY)kolego po fachu z bardzo krótkim stażem- TO pracuje sie TEAM-em.Wszyscy Ci pracownicy których bardzo brzydko wymieniłeś także składają sie na TEAM grupy SNG i gdyby tak było faktycznie jak piszesz to uwież mi,ale nie byli byśmy w dalszym ciągu liderem-wiodąca firmą eksploatacyjną sieci WOD_KAN w Polsce, tak jak przekazał ją w ręce w 2011 we wrześniu P.Zbigniew Maksymiuk.Pieniądze które wypływają poza granice Polski to w dzisiejszych czasach rzecz normalna.Państwo Polskie pozwoliło na to by dzielic sie zyskami z innymi krajami uzyskanymi na Naszej Ziemi Polskiej-tyle na ten temat powinno Ci wystarczyć,choć obawiam sie że i tak nie zrozumiesz moich ideologi, przekonań.Wylewasz smutki i żale na portalu bo czujesz sie zawiedziony.Jak mogli mnie zwolnic,dając mi 2400 na rękę,jak to, nie mają prawa odemnie żądać za wielu a juz na pewno nie tego że muszę pogodzić sie z Elektronicznymi bramkami i nie można sie urwać wcześniej z pracy-wiesz co....jesteś żenujący i szkoda tracic na Ciebie czas.Mógłbym każdą podniesioną kwestię przez Ciebie tutaj racjonalnie sprostować lecz,szkoda mi na Ciebie mojego drogocennego czasu.
P.S-gdyby Pani od BHiP była za każdym razem, czyli w 92% bywała na awarich gdzie zagłębienie ruru wodociąowej jak piszesz jest na min.na 2,5 metra to byś tu pisał że jesteś wciąż inwigilowany i nawet porządnego bąka nie możesz sobie walnąć będąc w wykopie bo kobieta nad Tobą stoi.
Jak dla Ciebie P.Bobrowski---- w chwili gdy zorientował się jakiego tępaka zatrudnia oraz o jego czarnych obliczach po prostu podjął decyzję o zwolnieniu Cię bo działasz na niekorzyść firmy czyli psujesz reputację firmy swoją osobą,uczynkiem i zaniedbaniem itp,itd....
POGOTOWIE!!? Co ty wiesz Jarząbek o POGOTOWIU!!!
Uwaga,Uwaga-Kogut do Kurczaka-cholera,nie znam tego pieżaka:)
Z poważaniem:
Don Bigimilise
1
Marcel 2015-10-07 14:57:25
Brawo! Don Bigimilise,brawooo.
Właśnie po takich pracownikach jak Ty widać poziom zatrudnieia w SNG.
Jest tam was wielu lecz tylko Ty potrafiłeś zająć w tej sprawie stanowisko.
Na pewno pracodawca ceni sobie takich pracowników i jest dumny z zatrudnienia Ciebie w swojej firmie.Powinieneś sie ujawnić,nie ma sensu kryć sie za nickiem.Powinni docenić Twoje zaangażowanie na tym portalu bo jak by nie patrzeć ponad swoje obowiązki zadziałałeś na korzyść firmy.
Gratulacje.
Mam jeszcze pytanie:
Wiesz może jakie trzeba mieć kwalifikacje by zatrudnic sie w SNG na stanowisku choćby montera takiego jakim był kurczak.Teraz to stanowisko jest już wolne to może udało by mi się do was dostać...
ktoś 2016-02-06 13:09:56
Rozmowa rekrutacyjna na baardzo niskim poziomie. Odnoszę wrażenie że Pani, która ją przeprowadzała robiła to pierwszy raz. Nie miała planu na rozmowę, pytania wymyślane były na bieżąco. Nie wspomnę, że ,prowadząca' nie potrafiła odpowiedzieć na pytania o stanowisko na które rekrutowała...
Porażka. Jeżeli nie macie tam znajomości nie traćcie czasu na ,rozmowę kwalifikacyjną'
5
2016 2016-02-09 17:27:31
zarobki w okolicach 2tyś nie doceniają pracowników kontrola pod każdym względem nie polecam tej firmy szkoda czasu..

Rekordowo wysokie zyski odnotował Saur Neptun Gdańsk w 2012 roku – prawie 20 milionów złotych netto
Po odprowadzeniu podatku pozostało netto do podziału miedzy udziałowców blisko 20 milionów złotych
Członkowie zarządu spółki pobrali 1 887 087 zł wynagrodzenia brutto wraz z wypłatą nagród z zysku. Premia za wynik finansowy udzielona trzem członkom zarządu (wypada więc średnio po 630 tys. zł na członka zarządu, czyli 52 tys. zł miesięcznie)...
elegancja francja 2016-02-09 22:02:06
Saur France minimalne wynagrodzenie 1500 euro
Saur Polska minimalne wynagrodzenie 500 euro

ciekawe ile to jeszcze naród Polski wytrzyma
3
elegancja francja 2016-02-26 16:56:24
We Francji minimalna miesięczna pensja od 1 stycznia 2015 roku wynosi
1458 EUR (gdzie jeszcze obowiązuje 35-godzinny tydzień pracy w niektórych grupach pracowniczych...) w Polsce od 1 stycznia 409,53 EUR na miesiąc

chyba że sumują wszystkie zarobki prezesów dyrektorów itd itp i podzielą przez wszystkich pracowników to może faktycznie na papierze wyjdzie że się zarabia w Polsce 1500 euro ale niestety rzeczywistość jest inna...
1
lelek 2016-02-28 18:04:13
saur neptun nie polecam a szczególnie pracy w sieci pan kierownik tylko ładne oczka robi jak cie zatrudnia nie długo to sam bedzie pracował bo nikt za te pieniadze nie chce przyjsc do pracy a jeszcze jak trafisz do brygady szanownego pana bogdana to napewno jestes za pare dni na dywaniku trzeba uwazac na słowa bo nie wiadomo kto zaraz ciebie nie podkabluje naprawde nie polecam
3
Andrzej 2016-03-05 21:28:11
byłem widziałem nie polecam!
2
ex- saur 2016-03-08 18:32:06
Drogi Panie, tak się składa, że pracowałem kiedyś z Panem Bogdanem przez ładnych parę lat i uważam, że wypisywane oszczerstwa pod jego adresem są nie na miejscu. Podejrzewam, że nie przepracował Pan z tym człowiekiem zbyt dużego okresu czasu. Rozumiem, że można napisać o danej firmie co się nam w niej podoba lub nie ale żeby szkalować dobre imię ludzi to już lekka przesada.Ja też rozstałem się kiedyś z sng ale nie wystawiam nikomu cenzurki bo mam swoje zasady i odrobinę przyzwoitości. Ale proszę pamiętać, że świat wod-kan jest mały i ludzie znają się nawzajem. Co będzie jeśli ktoś kiedyś zasięgnie w sng opinii na Pański temat ? To zależy też czy spalił Pan za sobą mosty czy też nie, bo rozumiem, że Pan już tam nie pracuje? Proponuję skontaktować się z Panem Bogdanem i przynajmniej go przeprosić, dopóki tych bzdur jeszcze nie przeczytał. Niech Pan mi wierzy, że przy najbliższej okazji powiem Panu Bogdanowi o tym wpisie a on z pewnością będzie wiedział kim Pan jest. Na przyszłość, jeśli pisze się o kimś z imienia i wskazuje szczegółowo gdzie pracuje to również należy podpisywać się prawdziwym imieniem a nie ukrywać się za anonimowym pseudo jak tchórz.Jestem ciekaw czy powiedział Pan to wszystko w twarz Panu Bogdanowi ? Wątpię !
Adam 2016-04-03 00:03:31
na sieć potrzebują "desperatów" za 1900zł netto (na spłate kredytu wystarczy..)
Marek 2016-04-03 00:06:19
Dobra fuche złapałeś nic nie robisz kase bierzesz to nie narzekasz a postaw sie na miejscu innych pracownikow egoisto!
Adam 2016-04-04 18:01:52
ponoć na 34 nowo przyjętych pracowników 30 odeszło to chyba mówi samo za siebie jaki poziom reprezentuje ta firma... pisać to sobie można wszystko ale jestem ciekawy czy za tą sumę byś pracował bo wydaje mi się ze nie... ale jelenia zawsze znajdziecie taki rynek pracy mamy niestety
Pete 2016-04-06 10:28:59
Zdecydowanie nie polecam pracy w finansach: nerwówka, pieniądze takie sobie, duża rotacja pracowników, stabilizacja zerowa (w 2023 roku kończy się umowa Saur z Miastem Gdańsk). Doświadczenie, które się zdobywa specyficzne dla tej branży więc potem nie przydaje się chyba nigdzie.
1
Marek 2016-05-13 20:52:39
Nie wiem skąd takie dane że akurat 30 na 34 ale rzeczywiście ludzie odchodzą z okresów próbnych albo jak znajdą inną lepszą ich zdaniem prace. Kilka osób miało nieprzedłużone okresy próbne. Kilka osób zrezygnowało. Cóż bywa, owszem nie ma takich pieniędzy jak kiedyś na start. Ale nie znam dużej ilości pracodawców którzy dbają o pracowników w taki sposób. Dostałem się do Saura bez znajomości jako człowiek z ulicy, ogólnie praca mi się podoba. Zawsze znajdzie się jakiś minus (dlaczego nie zarabiałem 3000 na dzień dobry). Są specyficzni ludzie ale też zależy jak do nich podchodzisz - ja na start byłem młodym do zapieprzania nadal tak jest ale bardziej z faktu że jak pracuję z ludźmi o 30 lat starszymi to siłą rzeczy nie będą robili tego co mi przychodzi z łatwością. Ale też trzeba zrozumieć że wiedza którą posiadają jest ogromna. Doświadczenie też jest ogromne - zobacz jak długi jest przeciętny staż pracownika. W takich sprawach które wymagają po prostu wprawy to ja często nie nadążam za nimi. Mi się podoba w Saurze i jest to moja opinia. Więc pozdrawiam i życzę wszystkim miłej pracy:D
Aktualny pracownik SnG 2016-06-10 13:02:47
Zarobki beznadziejnie i nie ma szans na podwyżkę nie ma różnicy czy jesteś zielony i zdobywasz doświadczenie czy przychodzis już z doświadczeniem 8-15 letnim stawka jest taka sama a nawet ostatnio już malejąca. Ja tu pracuje niecałe 2 lata i z tych co poznałem i widziałem now zatrudnionych przewinęło się już z 15 osób. większość po okresie prubnym odchodzi a jeden nawet po miesiącu jak mu pierwsza wypłata przyszła. Sam mam tu zamiar pracować max jeszcze rok a jak się uda to i krócej. Niech sami pracują za takie stawki . Wolę uczciwie pracować i uczciwie zarabiać niestety a ci co mają tu starze 20 letnie a i praktycznie większość roboli czy robi 20 lat czy rok sciemnjaj na maxa i jeszcze jęczą że dużo pracy im dał mistrz co tak naprawdę niekiedy mzna zrobić prz 3-4 h ta niby duża ilość pracy. Więc powiedzmy E pensja adekwatne do nic nie robienia choć ja wolę pracować i zarabiać. Powodzenia dla nowych ale przyszłości tu nie ma szczególnie jak ktoś jest na kredycie mieszkaniowym.
1
jajo 2016-07-09 09:38:12
2400 brutto
Wiesław 2016-07-12 00:13:17
Pracuje w tej firmie ok 20lat praktycznie moje obowiązki związane są z niczym a jednocześnie dostaje za to pieniądze nie znam takiej drugiej firmy w trójmieście. Najważniejsze jest aby przyjść na tą 7 rano chociaż nie wiem po co bo i tak tylko przychodzę tam wyspać się no ale jak chcą no to przychodzę bo jestem
w końcu pracownikiem... i nie wiem dlaczego tyle negatywnych opinii o tej firmie tu nawet nie trzeba brać urlopu bo po co jak ja codziennie się czuje jak na urlopie. Pozdrawiam pracowników za milą atmosferę w pracy
Marek 2016-10-19 14:13:58
A ile zarabia analityk?
2
Operatorek 2016-10-24 11:56:00
Byłem na rozmowie o pracę w SNG jako kierowca sprzętu tzw WUKO. Zaproponowano mi 2800 zł brutto. Takie pieniądze to zarabiałem jako kierowca sprzętu ciężkiego pod koniec latach 90. Masakra podziękowałem pani i wyszedłem, szkoda czasu ich i mojego. Argumentem pani prowadzącej rekrutację było, że abym mógł u nich więcej zarabiać to by musieli podnieść cenę metra wody. Żenujące, życzę SNG dalszych poszukiwań pracowników.
2
Karol 2016-11-11 06:51:03
Czy ktoś wie, może podpowiedzieć ile można zarobić na stanowisku specjalisty w SNG? jaką kwotę można powiedzieć na rekrutacji i jak wygląda proces rekrutacji.
Karol 2016-11-14 13:50:42
czy ktoś może się podzielić w/w + sytuacja w Dziale Zakupów?
Rambo 2016-11-24 13:02:51
tak czytam posty osób , które nie są zadowolone pracy (niezależnie od firmy) i dochodzę do wniosku, że osoby z większymi kwalifikacjami nigdy nie będą narzekać. Natomiast osoby bez kwalifikacji, zawsze będą zarabiać najmniej i będą inaczej traktowane. Uczmy się i bijmy sie o wyższe pensje.
3
Zostaw swoją opinię o Saur Neptun Gdańsk S.A. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saur Neptun Gdańsk S.A.