brak logo

Tampodruk

Środa Wielkopolska

Opinie o Tampodruk

tom 2011-01-13 12:26
no co ja widze co ja widze az tylu niezadowolonych z firmy ( usunięte przez administratora ) a swoja droga ta firma jest podejrzana ( usunięte przez administratora )itd a wiadomo kto za tym wszystkim stoi kiedy ginie towar winny magazynier ale prawda jest taka ze( usunięte przez administratora )potrafi przyjechac w nocy wywiezc co trzeba a odpowiedza za to pracownicy tak to juz jest poza tym w jakich warunkach sie tam pracuje zadnej ochrony ani jakiegos dodatku z racji tego ze pracuje sie w pyle i niebespoiecznych substancjach
anonim 2011-03-04 15:58
firma super szefostwo które rozumie pracownika dla mnie ta firma to same plusy................
biurowa 2011-03-07 01:17
no tak a kim anonimie jesteś? nikt kto tam pracowal nie powiedziałby czegos takiego. szefostwo to tych pracownikow ma w( usunięte przez administratora )a wazny jest tylko wasz zysk tak zebys mogla( usunięte przez administratora )wozic na zagraniczne wycieczki z cala rodzinka
ktosik 2011-03-19 16:33
Ludzie moze i fajni tam pracuja ale ( usunięte przez administratora )ktora tam siedzi w biurze jest jedna wielka pomylka (chodzi o ( usunięte przez administratora ))!!! Nic nie umie załatwić i nawet komputerem nie umie sie dobrze posługiwać.Pracuje tam bo ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-03-26 14:18
Firma jedna z gorszych i mało płatna a w zamian harówa w ( usunięte przez administratora )bez dodatku za pracę w szkodliwych substancjach. Bo tam nawet o maskę trudno , wszytko wyliczone a najlepiej człowieku nie zużywaj nic. ( usunięte przez administratora ) ( usunięte przez administratora )
la la la 2011-03-27 14:00
w tej firmie jest wiele nieprawidłowasci praca w niezdrowych warunkach ale odziezy do pracy w tych warunkach oczywiscie nie jest przystosowana. Ludzie ktorzy tam pracuja to przez pierwsze miesiace pracuja bez umowy!!! Jak jest jakas kontrola do ludzie ktorzy nie maja umowy szybko \'\'znikaja\'\'. A dziekuja ludzia za prace w taki sposob ze wywieszają liste kto juz nie pracuje( usunięte przez administratora )ie umie im powiedziec dlaczego ich zwalnia tylko( usunięte przez administratora )ze na taki głupi temat nie bedzie rozmawiał. ( usunięte przez administratora )miec odwage powiedziec im dlaczego ich zwalnia!!!
hahaha 2011-04-18 20:48
chcesz sobie[usunięte przez administratora] życie stracić dom i rodzinę, i to w dodatku za psie grosze?! to jest właśnei najlepsza droga ku temu,ta firma to jedno wielkie gówno, nie polecam!!!!
lila 2011-10-15 00:24
wszyscy w firmie wiedzą co robi [usunięte przez administratora] a niektórzy maja nawet ciekawe rzeczy w telefonach. ludzie super oprócz szefostwa. Ja jeszcze pracuję ale pewnie już niedługo wytrzymam. Firma do bani.Praca bez umowy w szkodliwych warunkach. Jak ktoś usłyszy Tampo druk to niech ucieka gdzie pieprz rośnie.Pozdrawiam resztę pracujących ludzi.
kubus puchatek 2013-08-10 15:25
Praca nawet nie ciężka ,ale ile można zapychać , bardzo szkodliwe warunki ,dlaczego nie można robić po 8 godzin dziennie? A nie jak czasami jest duże zapotrzebowanie po 18 dziennie ,ile można ? Szlag człowieka trafia ,ale mówią że dość dobre zarobki ,natomiast warunki do dupy .
kubuś puchatek 2013-08-26 18:02
Najgorsza firma w Środzie . Uwzięli się na jedną osobę ,szykanują ją cały dzień . Pracują tam głupie oszołomy ,ale najgorszy jest[usunięte przez administratora] .
wampir 2013-08-27 18:51
Może wcale nie jest tak źle , kierownictwo jest w porządku :}
Niektóre osoby są naprawdę bardzo miłe :}
wampir 2013-08-29 19:15
O jaki socjal ci chodzi ,na stołówce ,którą trudno nazwać "stołówką",prędzej szatnią nie ma nawet odpowiedniej liczby krzesełek, tylko kto pierwszy ten lepszy siedzi na krzesełku ,a pozostali na jakiś wiadrach z nie wiadomo z czym w środku ,poza tym brzydko pachnie bo stołówka jest szatnią , brak szafek na odzież prywatną i roboczą .
Chlew , w kącie walają się śmieci ,ponieważ pracuje za dużo osób , a pani prezes szkoda kasy na etat sprzątaczki .
jola 2014-05-23 17:02
nie wiem czy jeśli sa tam sprzątaczki to czy ktoś je sprawdza potem, przecież jakaś kontrola musi być tego jak wykonują swoje obowiązki
szurłej 2015-01-07 23:52
nie wiem czy akurat kwestia sprzątania jest w przypadku Tampodruku najważniejsza... bardziej zastanawiałyby mnie inne sprawy. Ot chociażby - wynagrodzenie. Chyba nikt jeszcze o tym nie pisał , a jest to moim zdaniem pierwsze od czego powinniśmy zacząć dyskusje o tej firmie. Także ktoś ma info na temat kasy tutaj?
stasiek 2015-03-11 13:02
Kasa, kasa - tylko to się liczy jak dla mnie. Mam nadzieje, ze się zgodzicie ze mną, bo przeciez nawet jeśli praca byłaby spełnieniem marzeń, a nie starczałoby Ci na mieszkanie czy jedzenie no to niestety nie byłoby to zbyt szczęśliwe życie.. dlatego ponawiam pytanie - ile oni płacą? nawet takie minimum jakie jest?
mychu 2015-03-26 03:01
@Stasiek, przykro mi to mówić, ale moim zdaniem to ludzie raczej niechętnie dzielą się tym ile zaroabiają, czy to przez internet czy twarzą w twarz. Szybciej chyba ktoś poda Ci w przedziale niż konkretną kwotę. Czy w składach budowlanych Tampodruk szukują się jakieś miejsca pracy? bo chyba życie zaniesie mnie do Środy wielkopolskiej i wypadałoby roboty szukać
ruzwelt102 2016-02-16 21:10
Poczytałem wasze opinie, na marginesie wcale nie jestem z branży, szukałem tu odbiorcy dla mojego produktu i trafiłem na forum. Razi mnie jedno - zdaje się że tylko nieliczni piszący tu wiedzą że pracownik prócz praw ma obowiązki i obowiązkiem pracownika jest przygotować swoje stanowisko pracy do pracy i sprzątnąć je po pracy. Nie dziwcie się że firmie zależy na pieniądzach - sami nie chcecie pracować za darmo. Może czegoś nie rozumiecie. Warto zweryfikować swoje podejście - myślę że w sporej większości wasze podejście jest ROSZCZENIOWE. Oczywiście być może i pracodawca daje tyłka i jeśli tak jest to po co tam pracujecie ?
1
remik 2016-05-19 08:42
zgadzam się z Tobą @ruzwelt102, nie można tylko od pracodawcy wymagać nic z siebie nie dając. Solidne wypełnianie obowiązków to podstawa.
2
Zostaw swoją opinię o Tampodruk - Środa Wielkopolska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tampodruk