brak logo

uldo Polska sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o uldo Polska sp. z o.o.

anonim 2011-01-11 16:20
Bardzo odradzam pracę w tej firmie szczególnie na stanowisku technologa.Technolog w uldo zarabia tam tyle samo co handlowiec a pracy ma o wiele więcej. Brak profesjonalnego podejścia do branży jaką jest piekarstwo/cukiernictwo. Kierownictwo firmy średniego szczebla to ściemniacze i prostacy. Szczególnie ( usunięte przez administratora ) jeszcze raz odradzam omijajcie z daleka ( usunięte przez administratora )
2
xyz 2011-03-02 21:15
...ktoś, kto wypowiada się w ten sposób o innych, sam jest ( usunięte przez administratora ).,a jak nie podoba Ci się praca w tej firmie, to się zwolnij, bo na twoje miejsce jest wielu chętnych :))) Np., ja :) Już dawno ubiegałem się tam o pracę, ale póki co, podobno mają pełną obsadę...no może, już niedługo..., bo jak dalej będziesz ( usunięte przez administratora ) to ja zajmę twoje miejsce!!! Pamiętaj, nie ma ludzi niezastąpionych!!!
anonim 2011-04-08 11:33
xyz - 2011-03-02 21:15:34

...ktoś, kto wypowiada się w ten sposób o innych, sam jest ( usunięte przez administratora ).,a jak nie podoba Ci się praca w tej firmie, to się zwolnij, bo na twoje miejsce jest wielu chętnych :))) Np., ja :) Już dawno ubiegałem się tam o pracę, ale póki co, podobno mają pełną obsadę...no może, już niedługo..., bo jak dalej będziesz ( usunięte przez administratora ) to ja zajmę twoje miejsce!!! Pamiętaj, nie ma ludzi niezastąpionych!!!

ja piernicze jaki wazeliniarz...i taki czlowiek napewno do czegos dojdzie, taki ktory wlazi kierownictwu w tylek, donosi o wszystki co uslyszey.....szkoda ze jeszcze nie podales swojego imienia i nazwiska zeby wiedzieli kogo zatrudnic. big LOL koleś.
obserwator 2012-03-26 17:00
Witam Państwa. Jestem piekarzem, ale od jakiegoś czau zajmuję się również polepszaczami. Szukam pracy we Wrocławiu. Firmę ULDO widzę z okna więc pomyślałem by w niej spróbować. Od handlowców krążących w środowisku piekarskim słyszałem mnóstwo niepochlebnych zdań. Wpisy na forum jakby te zdania potwierdzały. Podobno jakiś czas temu było w ULDO trzęsienie ziemi? Czy coś się zmieniło?? Obecnie zarabiam ok.3000zŁ. ale bardzo dużo wydaję na dojazdy do pracy i na utrzymanie auta - na samo paliwo 600zł./miesiąc. Wiem co wypisują na forum pracownicy mojej obecnej pracy, i bardzo te wpisy nie odstają od tych tutaj. A z doświadczenia wiem że pracownik niezadowolony ze swojej pracy, nie może być: dobrym, kreatywnym i oddanym pracownikiem. To znowu odbija się na: produktach, jakości obsługi, na odbiorcach, na sprzedaży, i wraca do szefa, a jak zawsze cierpią prości pracownicy. Czy w ULDO coś się zmienia ? Bo pracować trzeba zawsze i wszędzie. Pytanie tylko... Czy wysiłek przekłada się na korzyści. Bo zarobić się do upadłego, i dostać pałą po głowie to nie jet żaden problem, nie tylko w ULDO. Z tego co widzę i słyszę to produkty ULDO nie są bardzo popularne w śród piekarzy na dolnym śląsku. W obecnej mojej pracy mnóstwo wysiłku pochłania przebijanie się przez ludzkie ułomności, a na pracę nad materją, jaką jest bardzo kapryśna mąka nie wystarcza już sił. Czy wpadnę z deszczu pod rynnę??? Nie jestem typem ˝wojującego Jupi˝ i myślę o pracy raczej na: produkcji, magazyn, dostawca, laboratorium....
Michał 2012-06-22 17:52
Pracowałem w tej firmie jako PH, po pierwsze nigdy nie mieli pełnej obsady technologów, powód - słabo płacą, kiepska atmosfera itp.
Odradzam wszystkim pracę w tej firmie - kiepskie zarobki, słaby towar, kierownictwo to prostaki zwłaszcza ten(usunięte przez moderatora)
Zresztą co tu się rozpisywać, suche fakty - rotacja PH i Technologów to rekord świata, sprawdźcie sami.
2
chlor 2012-09-27 10:40
nie znam kierownictwa tej firmy, ale analizuję różne rzeczy - taki mam zawód ..., ale nie o tym. Chcę tylko uświadomić niektórym, że odkąd zmieniała się kadra zarządzająca wyniki sprzedaży tej firmy są coraz lepsze i mocno pną się w górę. Zatem ci prostacy (jak piszecie) historycy, tudzież inni, którzy teraz nią zarządzają są dobrzy! Przemawiają za tym liczby! A pracownicy zawsze są niezadowoleni, jeśli mają dużo obowiązków, a pieniądze które zarabiane są zawsze za małe ;) Znam to z autopsji, gdyż moim zdaniem też nie zarabiam adekwatnie do wykonywanych obowiązków...:(
technolog uldo 2014-04-15 21:41
firma daje umowy na 5 lat żeby móc bez problemu pozbyc sie pracownika ,bo takie mamy prawo ,tam jest kumoterstwo i ten kto lepiej włazi bez mydła ten pracuje nie ten co sie stara, pokaż że sie znasz a cie wywalą. kierownictwo samo sobie podnosi pensje za coś czego nie zrobili i to po 10 tys za wynalazek ,, głupota, najwięcej przekrętów robi samo kierownictwo , a prezes o niczym nie wie. nie ma w uldo kolegów każdy tylko żeby (usunięte przez administratora)i cie wygryść. sprzedaje bo musze ale produkty beznadziejne ,, uważajcie na technologów i handlowców z centrum Polski mazowieckie łódzkie kieleckie sami konfidenci
6
Polityk 2015-10-08 10:48
Na jakie stanowisko chcesz aplikować ?To opisze warunki m.in. zarobki.
tech 2015-10-24 15:27
Wiem z autopsji ze praca na tym stanowisku to plusy i minusy:
-samochod służbowy(mozliwosc korzystania w celach prywatnych)
-telefon (jw.)
-atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od osiąganych efektów.
A teraz minusy:
-nauczyc sie kłamać(przydaje sie w kontakcje z klientem)
-wazelina mile widzina w kontakcje z przelozonymi(bez tego nie podchodz)
-uwazać co mowisz i przy kim(efekt zastraszonego Kowalskiego)
Władysław 2016-08-26 00:20
Każdy kto tu pracuje w narzeka na niskie zarobki i atmosferę w pracy a szczególnie brodatego (historyka) te same osoby pracują od wielu lat.Morał?Unikać jak ognia!
1
szykno 2016-08-30 15:59
No skoro jest umowa o pracę, to wiąże się to odpowiednio z jakimiś socjalami, a wypłata jest terminowa?
Szedł Grześ przez wieś 2016-10-27 17:27
Od momentu kiedy do koryta dorwał sie G. (ten co szedł przez wieś) nadworny przydupas pani E. atmosfera upadła. Placek nie ma pojęcia o niczym (oprócz wtykania nosa od tyłu).
Pracuję w tej firmie jako (...) . Na szczęście jeszcze chwile bo uważam, że to strata życia i czasu.
Wysokapersona 2016-11-12 18:05
Atmosfery już tu dawno nie ma!!!W mojej opinii cała ta firma to wioska pełna debilizmu.
1
Alojzy 2016-11-15 21:23
Atmosfera jest tylko zeszła do podziemi tzw,partyzantka.
robol 2016-11-19 23:23
Złoty deszcz na taką partyzantke,przygłupie.
Antek 2016-11-20 11:00
To nie jest zabawa tylko praca komu się nie podoba drzwi otwarte.Firma daje zarobić to nie narzekać i wzasc się do roboty.A atmosferę to proszę sobie robić po pracy w domu.
alek 2016-11-20 13:08
Antek widzę że jesteś kretynem ludzi z takim myśleniem powinno się zamykać ps.proponuje dla ciebie psychologa albo zakład psychiatryczny
2
amalker 2016-11-20 15:49
Antek jesteś czubkiem
Tom 2016-12-03 02:47
Sypnij stara kasą na święta bo w domu nie ma co zreć.
1
Kowal 2016-12-26 02:29
No obzarta rodzina a zara do roboty i git.oby tak dalej
byłyPH 2017-01-15 21:32
Słyszałem że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już tego kierownika handlowego tj. tego spasionego cukiernika (Siero....) czy jakoś tak, czy ktoś może napisać zaco pogonili tego prostaka.
Obecny 2017-01-19 00:21
Mam to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie za co go pogonili.Na każdego przyjdzie czas.A ja zamierzam nadal walić w h...
Papieroch 2017-02-04 23:27
W firmie dużo osób narzeka a tutaj cisza obsrańcy?Pozdrawiam atrakcyjne sprzątaczki byłe i obecne.
pH 2017-02-21 16:47
Te szwaby traktują polaków jak jakieś bydło zarobki w tej firmie to zwykła kpina.
2
pH 2017-02-25 23:14
Jaka sprzedaż takie traktowanie. jak jest tak źle to teraz mierzeje wiślaną będą przekopywać szwaby kupią ci łopatę i pokarzesz jaki jesteś kozak.
Złote myśli 2017-03-02 22:38
Nie wiem czy był prostakiem wiem natomiast,że w firmie jest jeszcze kilku prostaków którym słoma z butów wystaje i nie zapowiada się na zmianę.Stara ich nie wymieni dopóki robią kasę. A jak wiadomo kasa to jest głowny cel starej.Nachapać się ile się da drugiej szansy nie będzie.Prości ludzie tego i tak nie pojmą.A nawet jak pojmą to i tak z tym nic nie zrobią bo za tępi.
8
Refleksja 2017-03-25 12:07
W czarnym otworze bezgranicznej ciemności mam cały sztab tego interesownego interesu.
Łobuz 2017-06-12 08:09
A kim jest dyr. sprzedaży ? Bo jak sie jeździ po klientach to większość prosi by on nie przyjeżdżal. Zazwyczaj sie chce by jakiś kierownik czy dyr przyjechał, bo cos można ugrać więcej. A tu słyszałem ze jest na odwrót.
Stary oberwator 2017-07-07 10:08
Biedra wyleciała, produkcja spadła, pomysłu na sprzedaż nie ma, kilka ludzi odejdzie to pieniądze będą sie zgadzać. Dziwne jest to, że zamiast pozbywać sie kilku osób, wystarczyło by pozbyć się jednej, która rozpierdziela cały rynek. Ale kto by ruszył dyrektora sprzedaży, który nie ma o swojej pracy pojęcia.
4
Tron 2017-07-24 09:01
Jarek,Karakanka-rozbity duet .Spryciula wykiwala wiekszosc.
Dominika 2017-07-24 12:22
Na stronie internetowej firmy można znaleźć ofertę pracy na stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Możecie powiedzieć jak obecnie wygląda praca w tym dziale? Czego mogą spodziewać się osoby, które chciałyby do firmy teraz dołączyć?
Grzesiek 2017-07-28 06:26
Podstawa okolo 3000 na rękę i tyle ile wyrobisz mały rejon dodatkowo 3000 duży do 7000
dobra rada 2017-07-28 22:27
Dam ci rade poszukaj pracy w innej firmie bo z obecnym panem G nikt nie wytrzymuje
Rozsadna opinia 2017-07-30 00:05
Zawisc i zazdrosc ze Pan G. jest w gruncie rzeczy wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu.Sciemniali obijali sie przy panu S.Teraz doznali szoku ze trzeba pracowac i zawijaja du...Jedziesz z nimi G.
Liniowiec 2017-07-30 16:32
No właśnie jedzie. Jedzie ze wszystkimi i za chwile nie będzie kto miał pracować. Nie będzie sprzedaży, poleci produkcja u magazyn. Polski oddział moze upaść. Ale tego nikt nie widzi. Kolejne osoby planują odejście, niestety te najlepsze....
Obecny 2017-07-30 17:05
Kazdemu uciąć zarobki i po problemie.Jesli firma ma problemy to pracownicy musza sie z tym liczyc.Wiekszosc tam pracuje latami wiec nadal beda pracowac,bo ta firma to dla nich jedyne co potrafia robic.A Pan G. jest wlasciwa osobą i prosze go o wszystko nie obwiniac.
5
Złote myśli 2017-07-31 15:51
Jak by było źle to by ludzie odchodzili a nie biadolili. Nie ma firm idealnych zawsze komuś coś niepasuje. Jak się czlowiek skupi na pracy to bedzie mu lepiej w głowie i w kieszeni
lo 2017-08-02 22:04
Brawo i mamy wypowiedz pana G
Karakanka 2017-08-04 07:45
"Ja pikole komu sie nie podoba to zawsze sie mozna zwolnic"
Zostaw swoją opinię o uldo Polska sp. z o.o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie uldo Polska sp. z o.o.