Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Small Planet Airlines

Opinie o Small Planet Airlines

Pracowałeś w firmie Small Planet Airlines i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kaśia - 2013-12-13 23:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bardzo mizerne warunki finansowe..jedyny plus ładne samoloty.
zdjecie uzytkownika
flyingb - 2014-01-31 15:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pensja to smiech na sali! maja czlowieka za nic i tak traktuja. odradzam prace w tych pseudo liniach.
zdjecie uzytkownika
ggg - 2014-04-07 18:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn ile sie tam zarabia?
zdjecie uzytkownika
marzenkqa - 2014-04-14 22:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
500 euro za 60 godzin to malo? to ja nie wiem ile chcesz zarabia.. tj by zarabia 2000 zl w Polsce za mniej niz pol etatu!! wiec nie wydaje mi sie ze to malo.. a to sa zarobki na sam poczatek.. samej podstawy bez premii..
zdjecie uzytkownika
sergiej - 2014-04-17 14:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zadziwiacie mnie naprawde za 60 godzin pracy 500 euro i tona ręke + dodatki i to dla was mało ?? Przecież to nawet nie jest pół etatu...
zdjecie uzytkownika
aneczka - 2014-11-05 22:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam. Bardzo źle traktują ludzi. Wynagrodzenie śmiesznie niskie w porównaniu z innymi liniami. Oszukują i olewają człowieka na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
Flyhigh - 2014-12-29 20:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bylam na rekrutacji, niestety warunki ktore oferujemy sa bardzo słabe w porównaniu do innych linii, kolejny duży minus to brak polskiej umowy :/
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-30 12:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
latam_bo_lubie - 2015-01-30 12:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [marzenkqa - 2014-04-14 22:24:13]:
A wiesz ile się zarabia w innych liniach? Śpieszę z odpowiedzią. W znienawidzonym przez wielu ludzi RYR za 60h dostaję ok. 1200€, czyli prawie 2,5x więcej niż w Small Planet. Poza tym, 60h to nie jest całkowity czas pracy, tylko nalot. W praktyce wyjdzie ok. 90h. Pracowałaś kiedykolwiek w jakichś liniach lotniczych? Wiesz jak pracuje się w powietrzu? Wiesz jak organizm reaguje 40 000 stóp nad ziemią? To, że w Polsce zarobki są śmiesznie niskie to nie znaczy, że trzeba się godzić na mizerne warunki jakie oferuje Small Planet.
zdjecie uzytkownika
Przestrzegam - 2015-05-14 17:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
500 euro,to żadne net salary! Istnieje KONIECZNOŚć ODPROWADZENIE PODATKU I OPŁACENIA SKŁADEK-w tym zdrowotnych/LUB PROWADZENIE WŁASNEJ DZIAŁALNOŚCI. Przy kosztach dojazdu ok. 800-1000 zł/mc-dochód nie starczy nawet na pokrycie czystych kosztów. Kara skarbówki-która będzie sprawdzać osoby zatrudnione PRZEZ CYPRYJSKĄ firmę w związku z pracą w charakterze cabin crew attedant dla SAP- do 5 000złoty.PONADTO-UMOWA, W CAŁOŚCI PO ANGIELSKU-zdecydowanie przeznaczona jest dla tych którzy języka nie znają. Po jej podpisaniu w ok. 3 sytuacjach-pracownik może być obarczony karą wysokości 3000 EURO!!!!!!!!, w tym za przerwanie pracy przed terminem. co jeszcze? Acha w wersji pierwotnej oferty umowy-mowa o 60 godzinach i tu oczywiście chodzi od/do zamknięcia/otwarcia drzwi samolotu- BEZ BORDINGU i POSTOJÓW DO 24H!!!!!!!!!!!!!!!W umowie właściwej-mowa już 100 godzinach podstawowych. ACHA-I JESZCZE NAJWAŻNIEJSZE-TRZEBA PODPISAĆ NIEOGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ FINANSOWĄ. Osoby które podpisały tego typu "umowy"-nie wiedzą co czynią. Napewno nie rozumieją treści. MOŻNA BY TEŻ ZASTANOWIĆ SIĘ NAD KOMPETENCJAMI PILOTÓW PRACUJĄCYCH dla tej linii, biorąc pod uwagę, że udowodniono, że główną przyczyną katastrof lotniczych-obecnie jest problem z komunikacją-znajomością języka angielskiego. Odradzam Small Planet jako formę transportu wakacyjnego. Chyba że ktoś sporty ekstremalne
zdjecie uzytkownika
olafasola - 2015-06-01 18:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przestrzegam - 2015-05-14 17:07:48]:
Napiszę tylko jedno - straszne pierdoły piszesz, widocznie nie masz pojęcia o pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
ludmiła kowalska - 2015-06-05 12:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olafasola a ciekawe jakie ty masz. co do wcześniejszych wypopwiedzi to jednak słyszałam że warunki fionansowe w tej firmie są znacznie lepsze, koleżanka pracowała i mi opowiadała, była zachwycona kasą. ja dlatego teraz chce uderzać do nich na wolny wakat na stanowisko praktykanta w dziale administracji, szkoda tylko że bez pieniędzy ale może jest później nadzieja na coś
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-08 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
olafasola - 2015-07-08 22:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ludmiła kowalska - 2015-06-05 12:19:14]:
Dosyć duże ;) i potwierdzam, warunki finansowe są dobre.
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2015-07-10 19:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca w Small Planet Airlines sp.z.o.o. należy do raczej tych pozytywnych, bardzo dobre warunki pracy z miłą atmosferą a także ze sporym wynagrodzeniem. Także ludzie zainteresowani śmiało mogą aplikować do pracy w tej firmie, a z tego co wiem to są wolne stanowiska w Warszawie jako Chief Cabin Crew oraz HR Crew Specialist. Więcej informacji na portalu pracuj.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Small Planet Airlines

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Small Planet Airlines?
Zadaj pytanie
alert