brak logo

PBUCH S.A.

Gdynia

Opinie o PBUCH S.A.

Laki Luzer 2011-01-11 14:46:18
[usunięte przez moderatora], potrafi zwyzywac (zbluzgać) nawet kobiety, nawet jak nie ma racji to go nie przegadasz (typ czlowieka który pozjadał wszystkie rozumy Capa, Osła i Barana). Co do płac to istne dno (mizeria) na podwyżki nie masz co liczyć bo ja pójdziesz to masz jak w banku że Cię zbluzga
barni 2011-01-11 21:09:20
Płacą regularnie i to jest jedyny plus. Płace mizerne nie ma co liczyć na podwyżki czy jakiekolwiek premie. Pracownicy na wydziale są żyłowani do granic możliwości, nikt nie kontroluje ilości nadgodzin. [usunięte przez moderatora] bez przerwy toczy piane z ust jak się sprzeciwisz (bronisz swojej racji) to Cię zmiesza z błotem.
1
anonim 2011-01-30 21:24:50
[usunięte przez moderatora]straszny gbur, skąpiec itp...
Traktuje ludzi jak zwierzęta...
Zarobki marne...
Kierownictwo gorzej jak KAPO
FREDDY 2013-07-17 13:04:11
Zarząd firmy mentalnie z poprzedniej epoki, pozwala odchodzić najlepszym pracownikom, nie ma możliwości sensownej negocjacji. Pracownicy dają z siebie najczęściej 150%, niestety nie idą za tym płace oraz warunki pracy. Bez zmian osobowych przede wszystkim zarządu(bo zarząd nie da rady zmienić podejścia w sensownym czasie), nie wróżę tej firmie nic dobrego.
5
tomaszek.pl 2014-04-04 22:41:07
totalne dno , zatrudniają ludzi bez zielonego pojęcia o danej pracy ,a zwalniają pracowników pracujących 12 lat i więcej szczególnie na placówce GSR takie ich widzimisię . Sczegulnie ten ala zastępca kierownika na placówce tzw. FRANCA kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już zapomniał jak był zwykłym szeregowym pracoenikiem . Sorki ale tak zwany niby inż. się nie zachowuje . Omijajcie go z daleka i nie dajcie się zastraszyć ,ja się nie dałem i poleciałem . I jeszcze jedno nie narzekajcie na (usunięte przez administratora)jaki był to był ale ok (usunięte przez administratora)to hasło placówki bo tylko on miał kontrole nad tym wszystkim
1
tomaszek.pl 2014-04-04 22:48:41
I jeszcze jedno masz chore serce to się na placówkę nie pchaj bo już FRANCA jednego gościa do zawału doprowadził , pozdrowienia dla tych co muszą się z tym ala inż. męczyć
1
Taki tam 2015-02-09 19:54:12
Po roku niepracowania tam w końcu postanowiłem wystawić tu opinie.

Jeżeli chodzi o pieniądze to są 2 razy takie jak np we franke, zawsze są na czas a osoba która pilnuje godzin jest skrupulatna.

Jeżeli chodzi o tajemniczego Pana J.Ś. to można śmiało powiedzieć że gdyby nie on to ja bym tam pracował prawdopodobnie do dziś, kawał dziada, szczerze i od serca życzyłem mu raka odbytu. Nie da się z tym gościem współpracować, naprawdę trzeba mieć dwa kredyty i szóstkę dzieci żeby to móc przełknąć.

Teraz pracuje w pobliskiej firmie mam mniejsze pieniądze ale za to normalnego pracodawce nie zamieniłbym się z nikim z ekipy J. Ś.

Daje dostateczny bo finansowo b. dobrze ale ten zca kierownika, mały gnom jeden psuje całą słodycz.
Nowy 2016-05-19 22:23:45
Witam, pytanko PBuch przyjmuje jeszcze ludzi?
dgg 2016-07-05 22:50:26
@Nowy przyznam szczerze ze od dawna nie słyszałem o tym żeby w firmie była prowadzona jakąś rekrutacja przynajmniej tu na stronie nic nie było ostatnio
Zostaw swoją opinię o PBUCH S.A. - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBUCH S.A.