brak logo

Hurtownia Szkła Budowlanego - PPH REZAL

Łódź

Opinie o Hurtownia Szkła Budowlanego - PPH REZAL

Thuryzmo 2014-02-07 13:42
po 6 dniach pracy zwolnili mnie bo stwierdzili ze niema pracy pozdro poćWicz.
1
Wilk 2014-03-01 15:13
praca jest tylko chłopak miał dwie lewe ręce do roboty
1
MasterJet 2014-07-10 11:46
Staszek przestan mnie wspominac bo (usunięte przez administratora)sni mi sie po nocach co psuje mi humor na dzien...Pozdrawiam
1
Rasta 2014-07-14 09:19
a mnie się dobrze pracuje w Rezalu. Kaska mogłaby być lepsza ale widać firmę na dorobku. Kupują nowe maszyny co chwilę.
1
anonim 2014-09-25 15:27
Firma na początku zdawała się ok, chociaż kasa słaba była, ogólnie nie polecam firma rodzinna i dużo osób zatrudnionych po znajomości, szefostwo nie szanuje pracowniów, szczególnie młodszy syn szefa tej firmy, nie ma szans na podwyżki lub awanse po 2 latach po prostu zrezygnowałem bo szkoda sił i słów na tych "dorobkiewiczy", wystarczy zatrudnić sie tam i zapytać współpracowników co sądza, pracownicy nie są szanowani chyba ze szwagrowie itp... ;) potrafią obiecywać a potem cisza, pozdrawiam Rezal a szczególnie skanera.
3
on 34 2014-09-25 15:30
Pewny jestem twierdzac po slowach ze pisal to ktos z szefow bo zaden pracownik nie chwalil by sie kupnem nowych maszyn do firmy.
3
Piotr 2014-09-26 14:53
zarobki to okolo 1600 po roku pracy tyle tam zarabiam, o pasek do wyplaty nie mozna sie doprosic , mimo ze wyrabiam wieksze normy produkcyjne niz np stary dziadek co sie ledwie trzyma na nogach a on ma grubo ponad 2000 umowe i tyle w temacie, są tacy co zarabiaja duzo więcej bo np jeden to szwagier starszego syna sefa i pierwszy konfident w zakladzie oni nie negocjują, szef potrafi powiedzec "powinien Pan zostawic tu dusze" za marne pieniadze... i to wedlug mnie nie robi dobrej atmosfery pracownikowi, szczerze odradzam tam prace, a jak ktos chce to sam sie przekona, a obietnice i usmieszki mi rachunków nie opłacą.
2
Szatan 2014-10-18 22:49
Ja mam w Rezalu przeszło 2 tysie na legalu i mało mi.
Wie ktoś o lepszej robocie na fizycznego ?
1
on 34 2014-10-29 12:35
jest pelno, polecam olx, a stwierdzenie "fizycznego" słabo okresla twe kwalifikacje bo są różne prace fizyczne tak samo jak płace za nie, tyle w temacie.
1
on 34 2014-11-12 11:07
podjedz do rezal i zapytaj starego brzydala co on na to moze cie przyjmie moze nie.
1
sadysta 2014-12-13 21:46
pracuję od 3 miechów w rezal. Kaske mam obiecaną lepszą jak będzie więcej roboty a robota na maszynach także nie ma bulu. Wcześniej tyrałem na budowie na lewo i mi nie zapłacili za robotę. Fajna ekipa na hali jest.
1
anonim 2014-12-23 20:56
pracownici (oczywiscie ci co nie sa : wujek syna szefa 3/4 rodzinka) sa spoko i dobrze sie znimi pracuje na reszte trzeba uwazac zeby podlizac sie to cie sprzedadza, pracowalem tam 8 miesiecy nie wiem jakim cudem wytrzymalem nie polecam, żydy nie zawsze sie wypłata zgadza i tylko slyszysz malo zrobione .. potrafia tydzien przed wypłata chodzic z biura i z pracownikiem BHP zeby tylko znalesc pretekst zeby uj**ac premie (o ile ja dostaniesz kiedys) ludzie przychodzili i zaraz rezygnowali . Nowe maszyny ? i wiadomo na co twoja premia poszla .Tak potrafia wywalic jesli konczy sie robota lub brakuje zlecen , praca nie jest pewna na dłuższą mete .POZDRO DLA SKANERA KTORY WIE WSZYSTKO I NIC
1
szante mua 2015-02-16 08:16
Rezal to jedna z najbardziej zjeban... firm w jakiej pracowalem, wytrzymałem 2 lata, jak pomysle to glupi bylem, szefowie to typowi dorobkiewicze, zarobki strasznie male za taki typ pracy, pracowalem w innych firmach ze szklem i bylo o niebo lepiej, w rezalu nie ma czegos takiego jak "szkodliwe" czyli lepiej pojsc gdzie indzie np na magazyn za wieksze pieniadze niz za gorosze robic przy szkle, ryzykujac trawale uszczerbki na zdrowiu, chodz by wdychajac szklany pyl ktory unosi sie tam w powietrzu na potege. a Michal Aleksandrowicz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
mossa 2015-05-05 21:09
tyram już trochę na teresy ale jakoś nie ma szczególnie ciężkiej roboty. kasa jak wszędzie.
1
taki tam 2015-06-08 09:46
w rezalu pracuja tylko ludzie malo ambitni.
1
akura 2015-06-19 23:12
rezal to mała firemka szklarska ale roboty jest w pytę. zarobki takie sobie ale klimat fajny.
1
marychana 2015-06-29 20:17
płacą jak wszędzie ale pracy mnóstwo i nie idzie się obrobić
1
Anka 2016-05-07 23:21
Czy mają zapotrzebowanie do biura ?
3
khg 2016-05-21 23:27
niestety @Anka na chwile obecną Hurtownia Szkła Budowlanego - PPH REZAL nie poszukuje pracowników...
1
Tom 2016-10-29 23:03
Szukam pracy - jakie są stawki za godzinę w firmie Rezal ? Chodzi mi o pracę na hali .
2
Tom 2016-10-29 23:04
Szukam pracy - jakie są stawki za godzinę w firmie Rezal ? Chodzi mi o pracę na hali .
3
Roman 2016-11-13 23:40
Czy są przyjęcia na halę - słyszałem, że to jedna z najlepiej płacących firm w Łodzi.
6
Złotowłosy 2016-12-23 19:23
Roman jak masz dobre cv to się dostaniesz,fakt płacą dobrze i na czas ,polecam ci dostać na stanowisko pomocniczne na hartowaniu szkła największa laba,nadgdzonki wpadną i zarobisz dobrze celuj na zmianę pana Bogdana.pozdrawiam i wesołych swiat
7
Sasza 2016-12-27 20:16
ja ukraina mozna praca ? gdie nada idit do rezal jaka adresa ?
4
Sasza 2016-12-27 21:36
ja tiepier rabotam za 10 zloty za was budu rabotat za 12-13 zloty
2
Złodziejaszek 2016-12-29 19:17
Sasza ja witajet i zaprasza je na ul św Teresy 103 d. Pobuhajet trochu
2
Królik 2016-12-31 21:30
No to szklarze i pomocnicy szklarzy wszystkiego najlepszego w nowym roku,stałej premi i podwyżek !
8
nygus 2017-01-17 21:11
na dwie zmiany się robi w tym zakładzie i to nie jest łatwa praca. Nieźle płacą jak się nauczy roboty i obsługi maszyn.
2
pterek 2017-01-19 22:15
najlepsza fucha jest na myjce 2mm
2
GlassMan 2017-01-22 18:32
Czy są przyjęcia do pracy ? Pracowałem kiedyś przy zespalaniu szyb w IGP w Skierniewicach .
2
glasswomen 2017-01-22 18:54
A lubisz chłopców ?
2
RACZEJ TEN ROZSĄDNY NIŻ RUDOWŁOSY 2017-01-23 21:02
pterek nie wprowadzaj ludzi w błąd bo póki co najlepsza fucha jest jeszcze na sitodruku dopóki nie przyjdzie nowy stół bo takie są plany na ten rok .Glassman jeśli masz pojęcie o szkle i jest to udokumentowane to śmiało wysyłaj cv ,bo raczej cię wezną oczywiscie na okres próbny tak.Jeszcze jedno jesli robiłeś na zespoleniach tylko na myciu lub tu dziez na odbieraniu produktów gotowych to pomocników jest już dużo...POZDRAWIAMY MARIANA i Pana KIDONIA...
6
Pułkownik Kwiatkowski 2017-01-25 13:38
Kiedyś to była taka wsiowa trochę firma ale jak przyszedł ten nowy kierownik od produkcji to porządek się zrobił . Klimat na hali poprawił się a zleceń do roboty na dwie zmiany jak na styczeń to tu jeszcze nie było tak jak pracuję już parę lat. Polecam firmę jak ktoś się chce szkolić na maszynach do obróbki szkła i zarobić przyzwoicie jak na fizola. Pozdrawiam wszystkich szczególnie Mariana i Kiełbasę od zespoleń, Bogdana od malowania, Pitera od cięcia , Fazziego od laminatów i Krzyśka od grilowania szkła.
9
Krasnal 2017-03-05 17:25
Jaka stawka za godzinkę na przyuczenie ?
1
Wasz dawny Mistrz 2017-03-06 12:05
Akurat niejaki Marian to największa faja śmiesznego Rezala
1
Franco 2017-03-12 20:54
Pracowałem w AGC ozorków a teraz w IGP Skierniewice ale nie mają teraz za dużo co do roboty i zarobki spadły.
Słyszałem, że w Rezalu w Łodzi macie dużo zleceń na szyby i szukacie fachowców i nieźle płacicie.
Czy są przyjęcia do pracy na cięcie szkła lub hartownię albo na linię do zespoleń ? Znam się na tym i nie muszę się szkolić. Przychodzę do roboty i staję na maszynie i obsługuję.
Jeśli tak to gdzie trzeba się zgłosić na Łęczycką czy teresy ?
Anioł 2017-03-13 22:19
Co wy wiecie o tej firmie oni nie szukają pracowników tylko ochotników za podstawę bo premie dostaniecie po 3 miesiącach a za nadgodziny już nie płacą tylko do odbioru bardziej się opłaca mi robić przez agencje niż ludziom przez firmę co rusz wymyslaja coś nowego żeby za dużo nie zarobić takie zmiany w realu po rewolucji pozdro dla ochotników.
5
Franco 2017-03-25 20:51
Anioł tak 2500 na rękę to można zarobić na linia do szybów ? odpisz na mnie
1
Szkiełko 2017-03-26 16:53
Na myjce na hali 8 o wiele więcej zarobisz
1
Szkiełko 2017-03-26 16:55
A no i pozdrawiamy Pana Kidonia
1
HALA NUMER 8 2017-04-02 09:25
Nadchodzą już niedługo dni upalne a szyby trzeba myć (2mm),a i podwyżki co dla po niektórych mają być jak np Z.Chwałowski,K.Witczak ...itd....Szkoda mi tylko A.Gusta bo on robi ,zapier...dala a chu...ja z tego ma .to co kogo pozdrawiamy a kogo hejtujemy.Napewno pozdrowimy pana Wilka za świetny powrót do przeszłości to mu się udało taki come back ala co łaska.Jescze jedno dla nowych tutaj jak ktoś chce to zarobi tu wystarcza chęci i dyspozycyjność pozdrawiam serdecznie stałych zatrudnionych
4
Sonia 2017-04-03 20:42
Wy tam się tak nie podniecajcie w tym Rezalu bo zaraz roboty nie będziecie mieli. Jeszcze trochę i nie sprzedacie ani nie wyprodukujecie nawet 1 m2 szkła.
Zapraszamy fachowców z Rezala do IGP Skierniewice - drzwi otwarte.
1
I'm not a robot 2017-04-05 12:43
<Sonia>
Żyj dalej złudzeniami :-)
1
I'm not a robot 2017-04-05 12:48
Zgłoś się na Teresy 103D.
1
Slawek K 2017-04-07 19:53
Nie polecam Rezal nawet napić się nie można. A wiadomo że dobry fachowiec napić się musi
2
Penetrator 2017-04-11 14:13
Słychać o tej firmie w całym kraju.
1
Hak 2017-06-18 07:41
Dużo lepiej się teraz pracuje w tej firmie.
2
Thor 2017-07-26 06:48
Ile da się zarobić na Teresy ? 20 brutto za godzinę ?
I'm not a robot 2017-07-27 14:46
Da się ale nie na starcie, chyba że masz doświadczenie w takiej branży.
1
Były pracownik 2017-08-11 21:46
Co tam słychać w Rezala - mówi się na mieście o tej firmie. Kiedyś to nie był za dobry pracodawca ale teraz aż huczy, że dobrze płaci.
1
Zostaw swoją opinię o Hurtownia Szkła Budowlanego - PPH REZAL - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia Szkła Budowlanego - PPH REZAL