brak logo

Hurtownia Szkła Budowlanego - PPH REZAL

Łódź

Opinie o Hurtownia Szkła Budowlanego - PPH REZAL

Tomek Nowak 2011-02-06 23:16:25
Chyba Ci się coś pomyliło :D
Szkoda by mi było czasu aby pisać na tamat Rezala :)
Ja mam lepszego pracodawcę , na wstępie umowa o pracę , pełny socjal. I chociaż tamten pracodawca wie co to są bony świąteczne i premia roczna :)
Pozdro dla ciężko tyrających dla Rezala :):D
3
Tomek 2011-04-26 14:34:36
A Ty dalej ciężko tyraj buhahah :D nigdy więcej u prywaciarza :D
1
anonim 2011-09-13 10:12:24
widać że ktoś pracował w tym pseudo zakładzie pracy.
Thuryzmo 2014-02-07 13:42:02
po 6 dniach pracy zwolnili mnie bo stwierdzili ze niema pracy pozdro poćWicz.
Wilk 2014-03-01 15:13:24
praca jest tylko chłopak miał dwie lewe ręce do roboty
MasterJet 2014-07-10 11:46:40
Staszek przestan mnie wspominac bo (usunięte przez administratora)sni mi sie po nocach co psuje mi humor na dzien...Pozdrawiam
Rasta 2014-07-14 09:19:26
a mnie się dobrze pracuje w Rezalu. Kaska mogłaby być lepsza ale widać firmę na dorobku. Kupują nowe maszyny co chwilę.
anonim 2014-09-25 15:27:20
Firma na początku zdawała się ok, chociaż kasa słaba była, ogólnie nie polecam firma rodzinna i dużo osób zatrudnionych po znajomości, szefostwo nie szanuje pracowniów, szczególnie młodszy syn szefa tej firmy, nie ma szans na podwyżki lub awanse po 2 latach po prostu zrezygnowałem bo szkoda sił i słów na tych "dorobkiewiczy", wystarczy zatrudnić sie tam i zapytać współpracowników co sądza, pracownicy nie są szanowani chyba ze szwagrowie itp... ;) potrafią obiecywać a potem cisza, pozdrawiam Rezal a szczególnie skanera.
1
on 34 2014-09-25 15:30:42
Pewny jestem twierdzac po slowach ze pisal to ktos z szefow bo zaden pracownik nie chwalil by sie kupnem nowych maszyn do firmy.
2
Piotr 2014-09-26 14:53:45
zarobki to okolo 1600 po roku pracy tyle tam zarabiam, o pasek do wyplaty nie mozna sie doprosic , mimo ze wyrabiam wieksze normy produkcyjne niz np stary dziadek co sie ledwie trzyma na nogach a on ma grubo ponad 2000 umowe i tyle w temacie, są tacy co zarabiaja duzo więcej bo np jeden to szwagier starszego syna sefa i pierwszy konfident w zakladzie oni nie negocjują, szef potrafi powiedzec "powinien Pan zostawic tu dusze" za marne pieniadze... i to wedlug mnie nie robi dobrej atmosfery pracownikowi, szczerze odradzam tam prace, a jak ktos chce to sam sie przekona, a obietnice i usmieszki mi rachunków nie opłacą.
Szatan 2014-10-18 22:49:21
Ja mam w Rezalu przeszło 2 tysie na legalu i mało mi.
Wie ktoś o lepszej robocie na fizycznego ?
on 34 2014-10-29 12:35:33
jest pelno, polecam olx, a stwierdzenie "fizycznego" słabo okresla twe kwalifikacje bo są różne prace fizyczne tak samo jak płace za nie, tyle w temacie.
on 34 2014-11-12 11:07:03
podjedz do rezal i zapytaj starego brzydala co on na to moze cie przyjmie moze nie.
sadysta 2014-12-13 21:46:21
pracuję od 3 miechów w rezal. Kaske mam obiecaną lepszą jak będzie więcej roboty a robota na maszynach także nie ma bulu. Wcześniej tyrałem na budowie na lewo i mi nie zapłacili za robotę. Fajna ekipa na hali jest.
anonim 2014-12-23 20:56:04
pracownici (oczywiscie ci co nie sa : wujek syna szefa 3/4 rodzinka) sa spoko i dobrze sie znimi pracuje na reszte trzeba uwazac zeby podlizac sie to cie sprzedadza, pracowalem tam 8 miesiecy nie wiem jakim cudem wytrzymalem nie polecam, żydy nie zawsze sie wypłata zgadza i tylko slyszysz malo zrobione .. potrafia tydzien przed wypłata chodzic z biura i z pracownikiem BHP zeby tylko znalesc pretekst zeby uj**ac premie (o ile ja dostaniesz kiedys) ludzie przychodzili i zaraz rezygnowali . Nowe maszyny ? i wiadomo na co twoja premia poszla .Tak potrafia wywalic jesli konczy sie robota lub brakuje zlecen , praca nie jest pewna na dłuższą mete .POZDRO DLA SKANERA KTORY WIE WSZYSTKO I NIC
szante mua 2015-02-16 08:16:08
Rezal to jedna z najbardziej zjeban... firm w jakiej pracowalem, wytrzymałem 2 lata, jak pomysle to glupi bylem, szefowie to typowi dorobkiewicze, zarobki strasznie male za taki typ pracy, pracowalem w innych firmach ze szklem i bylo o niebo lepiej, w rezalu nie ma czegos takiego jak "szkodliwe" czyli lepiej pojsc gdzie indzie np na magazyn za wieksze pieniadze niz za gorosze robic przy szkle, ryzykujac trawale uszczerbki na zdrowiu, chodz by wdychajac szklany pyl ktory unosi sie tam w powietrzu na potege. a Michal Aleksandrowicz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
mossa 2015-05-05 21:09:20
tyram już trochę na teresy ale jakoś nie ma szczególnie ciężkiej roboty. kasa jak wszędzie.
taki tam 2015-06-08 09:46:51
w rezalu pracuja tylko ludzie malo ambitni.
akura 2015-06-19 23:12:10
rezal to mała firemka szklarska ale roboty jest w pytę. zarobki takie sobie ale klimat fajny.
marychana 2015-06-29 20:17:51
płacą jak wszędzie ale pracy mnóstwo i nie idzie się obrobić
Anka 2016-05-07 23:21:30
Czy mają zapotrzebowanie do biura ?
1
khg 2016-05-21 23:27:50
niestety @Anka na chwile obecną Hurtownia Szkła Budowlanego - PPH REZAL nie poszukuje pracowników...
Tom 2016-10-29 23:03:34
Szukam pracy - jakie są stawki za godzinę w firmie Rezal ? Chodzi mi o pracę na hali .
1
Tom 2016-10-29 23:04:07
Szukam pracy - jakie są stawki za godzinę w firmie Rezal ? Chodzi mi o pracę na hali .
1
Roman 2016-11-13 23:40:16
Czy są przyjęcia na halę - słyszałem, że to jedna z najlepiej płacących firm w Łodzi.
1
Zostaw swoją opinię o Hurtownia Szkła Budowlanego - PPH REZAL - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia Szkła Budowlanego - PPH REZAL