brak logo

Konspol Holding

Nowy Sącz

Opinie o Konspol Holding

pracownik 2015-02-17 11:27:54
Czemu nie wolno wezwać karetki na zakład pracy a co by było gdyby ktoś zginol pan majster zakopał by zwłoki na terenie zakładu a rodzinie i policji powiedziałby że praciwnik/pracownica poszła sama do domu .Panie Pazganie niech pan się zastanowi kogo pan daje na stanowisko w końcu skończy się to tragedią.
5
obserwator 2015-02-17 13:32:43
Witam. Po zapoznaniu się z treścią zostawionych w ostatnich dniach komentarzy, chciałbym dołożyć swoje "3grosze". Sytuacja jest napięta i pełna emocji, co widać. Warto w tym wszystkim podkreślić, że Pan Prezes jest osobą wielkiego serca i klasy. To, że oddaje część władzy w ręce innych jest absolutnie zrozumiałe, nie jest w stanie, mimo zapewne wielkich chęci kontrolować wszystkiego sam. Jednakże to, że ktoś posiada tytuł "dyrektora wielkiego" nie oznacza, że jest nietykalny i może mówić, robić i traktować ludzi jak mu się podoba, w zależności od humoru, dnia tygodnia, czy aktualnej pogody. Mimo bycia "dyrektorem wielkim" należy przestrzegać powszechnie obowiązujących zasad, którymi jest szacunek wobec wszystkich!!! pracowników, a także kierowanie się interesem firmy, a nie swoim własnym. I taką osobę, z tytułem, powinien ktoś nadzorować, by nie czuł się za pewnie i nie zapomniał o tym co najważniejsze. Uważam, że stanowisko "dyrektora" lub przełożonego, to nie tylko wysokie gratyfikacje, ale przede wszystkim ogromne wyzwanie i zobowiązanie wobec Prezesa i reszty pracowników. Taka osoba swoim zachowaniem, słowem i czynem, powinna być wzorem do naśladowania, a także najlepszym "motywatorem"(warto być na bieżąco z tym co ludzi motywuje, czasy się zmieniają). I nie koniecznie musi to oznaczać premię, czasem wystarczy słowo: dziękuję, dobra robota, czasem uśmiech. Pragnę dodać, że jest to serwis NIEZALEŻNY i każdy może wyrazić swoją opinię, nie zależnie czy jest ona chwalebna czy krytykująca. I ma do tego prawo! Naturalnie wszelkie objawy agresji słownej czy braku szacunku nie są akceptowane, ale prawda, mimo, że kłuje w oczy, ma prawo bytu, choćby właśnie tu. Na zachodzie większe i mniejsze firmy, z powodzeniem korzystają z takich serwisów, mając szerszy pogląd na to co się dzieje w firmie, gdy nie ma tam osoby, która stoi na straży zasad i norm. Życzę wszystkim, aby w swojej pracy mogli czuć się szanowani i doceniani za ciężką pracę. A "wielkim dyrektorom" dystansu do siebie, ponieważ nie ma ludzi niezastąpionych. To na pewno uzdrowi atmosferę i podniesie wydajność pracy. Konspol to solidna firma, która musi trzymać poziom :-) Pozdrawiam
9
roberto 2015-02-20 10:25:33
Tomi nie niema i chyba takiemu pracownikowi nie chce się wyjść na pole albo do toalety skoro sika koło żywności brak jakiej kolwiek kontroli nad tym co się tam dzieje zgloszę to do inspekcji pracy
1
Syhy 2015-02-21 12:21:22
Ludzie czytajcie takie pierdoły i wierzcie w to powodzenia. Jestem pracownikiem Konspolu od paru lat i wiem co się dzieje. Inspekcja weterynaryjna jest w tym zakładzie bardzo częst i skoro ona nie ma zastrzeżeń to o czym wgl. rozmawiamy. Dyrektorzy zachowują sie bardzo profesjonalnie i nikt nie ma do nich żadnego ale. A to kto pisał te obraźliwe posty dla dwóch panów ja juz wiem a wy się sami domyślcie.
8
klops 2015-02-21 20:29:22
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia drogi Panie. "nikt nie ma żadnego ale" czytanie ze zrozumieniem proszę powtórzyć, materiał gimnazjalny taka mała podpowiedź
8
konspek 2015-02-23 14:52:02
uważam że opinie sa jak najbardziej prawdziwe a jezeli chodzi o kontrole to wczesniej wiadomo ze takowa bedzie wiec jest wielka pokazowka ha ha ha
naprawde zenada co w tej chwilii dzieje sie wtej firmie zwykly pracownik jest totalnie upokarzany az przykro patrzec jak zachowuja sie ludzie na wyzszych stanowiskach ale jak mowi przysłowie nosil wilk razy kilka ........
7
John Doe 2015-02-23 17:03:48
Witam .
Widzę że sporo zamieszania się zrobiło , gdy postanowiłem napisać to "co mi leży na żołądku".
Niejaki Syhy stara się wybielić owych w/w Panów, nie wiedzieć czemu , gdyż to co napisałem miało pokazać że nie firma jest tu zła lecz ludzie którzy obecnie nią zarządzają.Mają oni czelność chodzić z wysoko uniesioną głową i upokarzać w dalszym ciągu ludzi.
Myślą że dzięki temu będą przez Prezesa uważani za tzw. Uzdrowiciel sytuacji a w rzeczywistości są nikim jak tylko , przepraszam za wyrażenie "szumowiną", którą powinno się zebrać i wyrzucić do kosza.
Pracownicy apeluję do was aby sprzeciwić się takiemu traktowaniu. Pamiętajcie, że razem możecie więcej.
Nie róbcie nic głupiego aby firma na tym ucierpiała , gdyż wy też na tym możecie stracić lecz pokażcie że ci dwaj Dyrektorzy nie mają pojęcia o zarządzaniu, że ich decyzje tylko szkodzą firmie.

Do Syha; człowieku jeśli naprawdę wierzysz w to co piszesz to widać że nie masz pojęcia o niczym a jesteś jedynie wynajętą osobą do siania zamętu.
Życzę powodzenia.

Zawsze oddany sprawie i zatroskany o dobro firmy.
John Doe.
6
HWD,,KH,, 2015-02-24 17:55:07
Siema gdyby kiedykolwiek zdarzyło się oparzenie kwasem to co ?? kupa w zoo!!
3
adek 2015-02-25 15:22:12
Szanowny Panie Pazgan cy czyta Pan te opinie bo jeżeli tak to dziwię sie że nic Pan nie robi aby Pańscy pracownicy byli lepiej traktowani.Slyszałem że jest Pan osoba bardzo sympatyczna ale po przeczytaniu tych opini uwazam że jest Pan taki sam jak dwaj Pana wielcy DYREKTORZY którym oddał Pan swój zakład w kierowanie.Dlaczego nie porozmawia Pan ze zwykłymi pracownikowi boi się Pan ze powiedzą sama prawde.Czy wie Pan ilu pracowników w Pana firmie pracuje na umowę zlecenie przes bardzo długi okres czasu a obietnice że dostaną umowe o prace sa tylko stekiem bzdur.NIECH PAN WRESZCIE USLYSZY WOŁANIE PRACOWNIKÓW I OTWORZY OCZY NA TO CO DZIEJE SIĘ W PAŃSKIEJ FIRMIE bo przyjdzie taka chwila że obudzi się Pan z przysłowiową ręką w nocniku.
2
smakosz 2015-02-25 17:56:06
co z ciebie za smakosz jak jesz to coś
4
adek 2015-03-07 11:32:53
Jeżeli masz bardo dobre znajomości to jesteś w stanie załatwić umowe o prace natomiast jezeli nie to sa osoby które na umowe zlecenie pracuja po 3 (trzy ) lata.
Taka jest prawda.
1
grubasssss 2015-03-24 16:25:40
KONSPOL- jako płatnik w miarę ok ::) pieniądze zawsze wpływają na czas :) , ale to chyba jedyne co dobrego mogę napisać o tej firmie :((( zarobki nie przekraczające 10 zl netto/1h :( , kierownictwo jak i brygadziści żadnego zainteresowania firmą ani pracownikami mają wszystko w du.... patrzą aby jak najwięcej wynieść....., i wybudować za nie swoją kasę .... :/ najczęściej przy tym mydląc oczy dyrekcji choć zastanaowiłbym się czy i ona jest do końca uczciwa ??? Ogólnie jeden wielki syf i bałagan , nad którym nie ma kto zapanować i wszystkiego dopilnować , polecam wszystkim tym którzy lubią sobie pościemniać za marna 10 zł , ale cóż jaka płaca taka płaca :D . Dużo by tu jeszcze pisać ale po co jak bez zmian od ponad 10 u lat . Czekając na POPRAWĘ!!!! Nie Polecam :( , 2+ za wpływające wypłaty na czas nic poza tym :(
3
Prawda za prawdę 2015-03-25 09:56:22
Ja to kiedyś zrobię! Poproszę o pełnomocnictwo od dyrektorów i bez absolutnie niczyjej wiedzy sprawdzę wszystkich pracowników wychodzących z zakładu po dajmy na to, nocnej zmianie. Głęboko wierzę, że wśród złapanych złodziei nie będzie żadnego z Państwa piszący na tym forum.
2
grubasssss 2015-03-25 18:45:40
Tak :D a przy okazji sprawdź kierowników i brygadzistów którzy mają grubo ponad 5 000 i więcej.... a na dodatek Samochody pełne :DDDDD
4
Prawda za prawdę 2015-03-26 12:53:03
Oczywiście, że wszystkich; kierownicy i brygadziści bardziej dokładnie. Rodzina i znajomi też. Każda wyrozumiałość ma jakieś swoje granice. Przy portierni będzie duży, wielkanocny kosz i tam odzyskany towar będzie gromadzony. Po drugiej stronie kosza stoliczek z obrusem w zajączki, nakryty wydrukowanymi wypowiedzeniami, miejsce na nazwisko .... wykropkowane.
4
regan 2015-03-31 17:32:01
i tak powinno być nie dosyć ze dostaja bony na Święta to jeszcze wynoszą towar
a propos bonów to dlacego pracownicy zatrudnieni na umowe zlecenie nie dostaja bonów przecież pracują tak jak pracownicy zatrudnieni na umowę o pracę a nawet lepiej !!!!to jest czysty wyzysk
5
nigdy 2015-04-01 00:58:08
Nie ma się co oszukiwać jedna klika. Brygadziści kombinatorzy, kierownicy udają , że nic nie widzą, wiedzą. Oczywiście zatrudniają " swoich" obcy jest intruzem i trzeba go wyeliminować. Panie Zom, Wojt. Mar, Józ. i ciotki Pamiętam wos.
3
pracus 2015-04-02 22:26:10
ogólnie jest do (usunięte przez administratora)
Panowie dyrektorzy nawet dobrze wysłowić się nie umieją tylko łacinę znają poprawnie i wyzywają ludzi to racja a my na produkcji nie mozemy sie odezwac bo zaraz jest jak ci nie pasuje to (usunięte przez administratora) to slowa W.W
5
yacho 2015-04-02 23:07:05
Czytając te opinie muśże napisać swoje zdanie po 17 latach pracy -to mogę nikt mnie za to tu nie zwyzywa jak robi to W.W. w firmie jeden wielki chaos ,na produkcji nie ma zarządzania tylko wyzywanie ,nikt ze zwykłym pracownikiem nie rozmawia tylko wrzeszczy Panie O.A wez sie za tych swoich szefów bo oni nie maja pojęcia jak współpracować z ludźmi znają tylko łacinę.Druga sprawa z wynoszeniem wszyscy wiedza od lat kto wynosi i nic sie z tym nie robi jedna pani od lat wynosi a siostrę ma wysoko postawiona w firmie.Bałagan w każdym dziale na magazynie o pomstę do nieba wzywc pracownik kończy zmianę o 1 w nocy a na 5 rano idzie do pracy gdzie jest kadrowa wielka pani co nigdy czasy dla ludzi nie ma ?a moze PIP wezwać? jeszcze jedno nie wiem kto decydował o przyjęciu handlowców w tamtym roku ponoć oni nic nie zrobili a maja samochody i kase -odsunęli ze stanowiska I.K.ktora była od lat odpowiedzialna za handel współpracowała z ludźmi znała każdy dział i była lubiana a przyjęli dyr co nawet w firmie nie bywa-paranoja Panie dyr.O zrob cos z tym bo ludzi to boli a teraz ty odpowiadasz za firmę my zarabiamy marne pieniądze a im sie daje kasę za nic .
Dziś słyszałem ze następny sie będzie woził i kasę brał W.K Boze widzisz a nie grzmisz nie wiem kto podejmuje takie decyzje -przecież od lat załatwia swoje sprawy a nie firmy i bierze kasę ze Slupcy nie robiąc nic tak jak ta pani ruda.
jeszcze jedno dzis robiłem zakupy horror wszyscy grzebali w miesie i przebierali tak byc nie moze -;(jesc sie odniechciewa
na koniec powiem tylko ze ludzi w firmir ma sie za nic traktuje sie ich jak maszyny,goniąc do pracy i wyklinając jak się nie podoba to (usunięte przez administratora)
a jak ma byc audyt to wszystko sie ustawia zeby bylo ok tylko nikt ludzi nie spyta jak jest naprawde,
mam nadzieje ze pan O.A.cos z tym wreszcie zrobi alboz honorem zrezygnuje
13
ala 2015-04-06 17:46:07
ciekawe rzeczy wypisują ludzie ale niestety nie wierze że ktokolwiek zajmie się tymi sprawami i cokolwiek zmieni się w Konspolu . Zastanawia mnie jedno czy Pan Pazgan przejrzy na oczy i coś z tym zrobi bo jak na razie ma to wszystko gdzieś .
Podobno jest takim dobrym człowiekiem ale na to co wyprawia się w jego firmie ze zwykłymi pracownikami przymyka oczy.Jak się nie wstydzi spojrzeć w oczy tym ludziom.PANIE PAZGAN NIECH SIĘ PAN WRESZCIE OBUDZI !!!!!! PANA PRACOWNICY WOŁAJĄ POMOCY !!!! CZY PAN TO SŁYSZY !!!!!!!
8
nemo 2015-04-13 17:42:15
uwaga bo za rogiem stoi ZOMO . uciekajta ludziska uciekajta.
9
O poranku 2015-04-16 10:08:11
Właściciel firmy nie mógł już dłużej spać. Połknięte gdzieś około północy nasenne pigułki, też w końcu zostały pokonane przez agresję, jaka obudziła się w nim po przeczytaniu internetowych postów. Dzisiaj spał wyjątkowo nerwowo. Wszystko to po wieczornej stanowczej decyzji o niespodziewanej kontroli swojej firmy. Około piątej otworzył oczy i nie czekając, aż budzik dojrzeje do swojej akcji klepnął go skutecznie w srebrzysty łeb. Wstał, wyjątkowo dzisiaj odpuścił sobie dokładną poranną toaletę. Szybko ubrał luźne, turystyczne spodnie, polarową kurtkę i już po chwili siedział wygodnie w samochodzie czekając aż automatyczna brama pozwoli mu opuścić posesję. Wiosenny chłód wkrótce postawił go na nogi, stał się rześki i pewny siebie. Nawet go już trochę odpuściła wczorajsza złość a chęć udowodnienia faktu, iż zna wszystkie niuanse firmy nieznacznie przybladła. Nacisną głębiej gaz i asfaltowa cześć drogi z domu, aż do prawie bram fabryki przebiegła niepostrzeżenie szybko. Drastycznie zwolnił tuż przy murach, zjechał na budowlane płyty i długimi ruchami kierownicy wodził samochodem z lewej do prawej utapiając kolejne przekleństwa w ogromnych wyrwach i dziurach już ponad 20 letniej, ale ciągle prowizorycznej drogi do zakładu. Co jakiś czas z pod kół bryznęła brązowo zabarwiona deszczówka matowiąc szaro brązowym odcieniem metaliczny błysk felg. Kiedy nagle samochód zagłębił się w tej największej, pojedynczy haust wody dopadł przedniej szyby, wycieraczki automatycznie wykonały leniwy wahliwy ruch rozmazując błotny glut na obrzeża szyby. Cholera znowu muszę na myjnię, pomyślał szybko, po czym kilkakrotnie obrócił kierownicą w prawo i szerokim, łagodnym łukiem podjechał pod bramy zakładu. Ochrona firmy niczego się nie spodziewała, więc właśnie, … cdn
8
No właśnie ... 2015-04-21 15:04:23
Ja tam nie robię więc nie wiem jak jest w środku ale dlaczego przed Firmą leżą betonowe dziurawe płyty , jakiś tłuczeń i piasek podnoszony tumanami kurzu jak przejeżdza jakieś auto.. (usunięte przez administratora)
7
ciekawe 2015-04-26 03:00:55
A czy pan zoMo zatrudnił już całą swoją rodzinę? Dzięki za info:-)
8
em 2015-05-15 19:26:36
najgorszy brygadzista to MM (myślę że wszyscy wiedzą który to)jeżeli nadal będzie się tak zachowywał jak do tej pory to myślę z dyrektor wysłucha zwykłych pracowników i zrobi z nim porządek .Naprawdę ten człowiek uważa się za wszechmogącego ale pamiętaj o jednym brygadzistów było już wielu.
4
Grażyna z Wadowic 2015-05-15 19:32:01
Czytam te głupoty i mam wrażenie,że wielu ludzi nie ma żadnej wiedzy o tym,jak wielkie ciężary dżwigają dzisiaj przedsiębiorcy.Niestety od 5 lat znam świat tych ludzi.I szczerze pisząc ,chylę przed nimi czoło.Podziwiam wszystkich,którzy prowadzą jakiekolwiek firmy,zatrudniają ludzi,którzy często ich nie szanują.Zastanawiam się tylko nad jednym,dlaczego męczą się tyle lat i nie zakładają swoich firm ,tylko pyszczą ,jak pajace...
Sama pracowałam przez 8 lat bez jakiwejkolwiek umowy w okolicach Wadowic .Zarabialam po 100,200 zl na miesiąc pracując po średnio 14 godzin.Jestem wdzięczna za to,że nauczyłam się porządnej roboty.Chylę tez czoło przed panem Pazganem,chociaż nie znam go osobiście.Bez Was kochani i niekochani pracodawcy zdechlibyśmy z głodu.Pyskacze i mądrale niech zmierzą się z Wami.Jak będą na tym miejscu co Wy to będą mieli do tego prawo.
Przerażają mnie ludzie niedojrzali.Niech zarobią na siebie, prowadząc własne firmy.Przeciez dzisiaj zaczynającym własną dzialalność jest tysiąc razy łatwiej niż zaczynającym lata temu(masa ulg dla rozpoczynających).Po co ludzie męczycie się u kogoś.
Najlepiej znależć sobie ofiarę do katowania i głowę do piachu włożyć.Przecież Wam może być lepiej bez cimiężycieli,którzy za to,że was żywią dostają po pysku...Zastraszacie ich czym się da.Powoli wykończycie wszystkich przedsiebiorców i będziecie przeszczęśliwi gryząc kamienie .
Pora docenić tych,którzy jeszcze walczą z chorą polityką państwa.W tej chwili dowiedziałam się o chorobie waszego szefa.Może będziecie mieć wreszcie święty spokój i przestaniecie sie na nim wyżywać.Nie myślcie ,że on nie cierpiał czytając te steki bzdur.Życzę mu zdrowia...
5
ja 2015-05-23 21:02:21
Do Grazyny wyzej -gdzie ty pracowałas jak ci placili 100-200 zł nie pisz takich bzdur !!!!bo nikt w to nie uwierzybgle
4
adek 2015-06-01 19:54:47
jeżeli pseudobrygadzista MM bedzie nadal tak się zachowywał to któregos pięknego dnia stanie na dywaniku u dyrektora a myślę ze dyrektor O wysłucha pracowników
6
lolk 2015-06-16 08:26:29
Niestety MM nadal zachowuje się skandalicznie proszę o interwencje Panie dyrektorze O.
5
adek 2015-06-23 15:48:30
nie przeczę ze praca jest zła wręcz przeciwnie niestety mysle ze lepiej by sie pracowało gdyby atmosfera była lepsza szczególnie na zmianie MM
ten człowiek nie ma za grosz kultury osobistej moze przydałyby się lekcje dobrego wychowania
6
ozi 2015-07-07 07:58:40
A co z funduszem socjalnym w Konspolu. Czy pracownicy nie mają prawa jechać na wczasy ,albo wysłać dziecko na kolonie przecież ustawa dotyczy wszystkich. dostajemy dwa razy w roku bony, oczywiście na wyroby rodzime zakładu . A co z resztą pieniędzy przecież odpis jest na każdego pracownika? Może administracja korzysta ,biedaki tak mało zarabiają to się wożą .Może należy się ludziom wypoczynek do efektywnej pracy sponiewieranych w ciągu roku przez zomo.
4
niva 2015-07-07 11:06:28
Nie wiem kto wybierał brygadzistów ,ale to jest banda nieuków,takie poniewieranie ludzi oraz używanie epitetów to się nadaje do sądu.Jeżeli nie znają innego słownictwa to może firma ich wysłać na szkolenie z etyki.Nasza pani kadrowa przecież szkoli się cały czas jak omijać prawdę i dobrze jej to wychodzi i nie pracuje tylko dla konspolu , a szkoli się za pieniądze firmy.Szanowny Panie Prezesie - Pan jest bardzo lubiany przez pracowników, ale kadra kierujących niszczy Pana dobre imię. Szkoda bo każdy z nas chce pracować wydajnie ,ale w warunkach godnych dla człowieka.To oni niszczą firmę przez brak kompetencji,chamstwo i brak lojalności .Szkoda ,wielka szkoda
6
olo 2015-07-29 11:25:01
ta wypowiedź jest w 100 % prawdziwa uważam Panie Prezesie że powinien Pan wysłuchać głosów zwykłych pracowników wreszcie wstrząsnąć kadrą brygadzistów
proponuje tez sprawdzić na monitoringu jak pracują brygadziści co poniektórzy dosłownie plątają się po hali jak smród po gaciach ewentualnie non stop chodzą na papieroska a głownie wkurzają ludzi, maja swoich wybrańców którzy również nic nie robią tylko (szczególnie kobiety)obgadują innych
są ludzie którzy naprawdę chcą pracować ale jak widzą to wszystko to mają wszystkiego dosyć
5
sck 2015-08-01 17:54:53
hmm Ciekawe, czy to w ogóle czyta P Prezes. Ja mam info. co robią z jego firmą Ci niby bardzo zaufani ;) Zapraszam- podzielę się.
4
ciekawy 2015-08-03 09:58:45
Jestem niesamowicie ciekaw tych informacji
3
nemo 2015-10-09 21:18:30
zaczęło się.......ludzie nie wytrzymują .......
3
ja 2015-10-11 16:54:32
a ile można wytrzymać ?nerwy stres wyzwiska ,brak kultury,brak slow prosze ,dziekuje ,brak usmiechu na twarzy -przede wszystkim kadra nie rozmawia z pracownikami -a moze by tak zrobic ankiete przy wejscou do firmy i wtedy prawda wyjdzie na jaw co maja do powiedzenia pracownicy;
4
adek 2015-12-05 20:22:19
jeżeli jeden z brygadzistów na HP nadal będzie się tak zachowywał w stosunku do kobiet (podszczypywanie , głupie propozycje )to przekona się niedługo że kobiety też mają swoją wytrzymałość i pójdą z tym do dyrektora.
2
nikoś 2015-12-07 20:15:32
ha ha ha umowa zlecenie jak zwykle
3
oczko 2015-12-12 19:07:56
A co z alkoholem?
1
piotrek 2015-12-27 13:31:38
Witam jest ktoś kto by mógł załatwić tam prace? jestem w ciężkiej sytuacji, praca może być jakakolwiek na produkcji przy rozbiorze sprzątaniu pakowaniu. zipero@onet.pl
3
zdziwiony 2016-01-15 16:13:24
Firma bez zasad, ogólnie szczególnie dyrektorzy bardzo...słabo mówią po polsku, wstyd,plotki jak na bazarze od prezesa począwszy, reasumując nie ma z kim poważnie porozmawiać. Jestem ciekaw czy komentarz się ukaże,zwykle są dobre, bo filtrowane,
3
John Doe 2016-01-28 15:43:32
Witam ponownie po długiej przerwie.
Kolejny raz alarmuję do właściciela firmy, który mianował nieodpowiednią osobę na wysokie stanowisko i dał mu pełną władzę.
Panie Kazimierzu proszę spojrzeć na to co dzieje się u Pana "w ogródku" !!!
Doszły mnie słuchy,że sytuacja jest bardzo napięta. Ludzie się zwalniają sami ( podobno ponad 60 osób w roku 2015 )nie mogąc wytrzymać tego jak są traktowani. Są poniżani, obrażani i zastraszani - istny Mobbing w całości tego słowa znaczeniu. Jest to bardzo przykra sytuacja dla samych ludzi jak i Pana ,gdyż to rzutuje na opinię o Pana firmie o którą Pan tak bardzo walczył w przeszłości.
Na tym portalu czytałem już wiele o paleniu i piciu na terenie zakładu ale czy Pan się nie zastanowił skąd takie rzeczy się biorą, przecież sam Pan dyr."O" pali ze swoimi "zaufanymi" ludźmi właśnie na terenie zakładu a szeregowych pracowników zastrasza lub wyzywa a może i zwalnia. Dodatkowo usłyszałem ostatnio o kolejnych cięciach wynagrodzeń a to już nie jest ładne ,bo gdyby nie pracownicy to wszystko byłoby na marne.
Życzę Panu zdrowia i szerszego spojrzenia na problemy które trawią Pańską firmę jak pasożyt. Niech pan posłucha co mają do powiedzenia pańscy pracownicy ale tak aby o tym się nie dowiedział Pan "O" bo wtedy może ludzie się otworzą i dowie się Pan całej prawdy a nie "bajek" jakie opowiadają Panu ludzie, którym Pan zaufał a nie mają pojęcia o zarządzaniu firmą i tylko wykorzystują każdą nadarzającą się okazję do wyprowadzania setek tysięcy złotych.
Z wielkimi wyrazami szacunku dla Pana.
John Doe
9
nie znam angielskiego 2016-02-14 19:39:40
Do "mowk" słabo znasz firme to nie pisz bzdur, angielski w tej firmie to abstrakcja, przykre ale dominujący język to "łacina podwórkowa", a to już nie wygląda tak różowo.
2
antos 2016-04-30 20:31:10
Co się dzieje wtym konpolu
2
wołyń 2016-08-24 13:02:03
Najgorsze dziadostwo jakie moze byc ferma Zakrzewo kierownik dzień dnia łoi piwska pala zioło i nikt siw tym nie przejmuje.Brygadziści robią co im się podoba a wielki pan kierownik jest na fermie 3dni w tygodniu panie Pazgan moze czas zainteresować sie osobami które pan zatrudnia .......
2
bolesław Rejniak 2016-09-29 18:42:51
2 dni temu kupiłem kiełbasę śląską z kurczaka produkcji Konspol , Rynek 23, Nowy Sącz, numer partii 402/9 z terminem do spożycia 02.09.2016. po spożyciu dostałem takiego zatrucia , ze nikomu tego nie życzę ciągłe wymioty i rozwolnienie . jeśli zadaniem firmy jest trucie kogokolwiek to moje gratulacje
Dbającym o zdrowie radzę omijać wyroby tej firmy szerokim łukiem...
1
Kupiec 2016-10-12 20:49:00
Hej
pracuje jeszcze w Konspolu wspaniały Janusz , najlepszy handlowiec który jeździł z firmy w nocy do Łomży i Sokołowa Podlaskiego do Topaza. Później kierowcy byli dumni z trasówki i po kilka tacek produktu wozili po sklepach oddalonych o 1000km.
5
Jum 2016-10-12 22:36:17
Ogólnie to firma z tego co wiem w tym momencie nie ma ofert pracy, kiedyś było sporo poszukiwanych koordynatorów sieci sprzedaży, w tym momencie nic takiego nie ma, ale z tego co czytam będą jakieś oferty wkrótce, więc myślę że warto poczekać trochę
1
zynek 2016-11-26 18:29:19
Ten mm jaki ma kolor włosów?? Hehe i wszystko jasne
2
Zostaw swoją opinię o Konspol Holding - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konspol Holding