brak logo

Konspol Holding

Nowy Sącz

Opinie o Konspol Holding

nigdy 2015-04-01 00:58
Nie ma się co oszukiwać jedna klika. Brygadziści kombinatorzy, kierownicy udają , że nic nie widzą, wiedzą. Oczywiście zatrudniają " swoich" obcy jest intruzem i trzeba go wyeliminować. Panie Zom, Wojt. Mar, Józ. i ciotki Pamiętam wos.
3
pracus 2015-04-02 22:26
ogólnie jest do (usunięte przez administratora)
Panowie dyrektorzy nawet dobrze wysłowić się nie umieją tylko łacinę znają poprawnie i wyzywają ludzi to racja a my na produkcji nie mozemy sie odezwac bo zaraz jest jak ci nie pasuje to (usunięte przez administratora) to slowa W.W
5
yacho 2015-04-02 23:07
Czytając te opinie muśże napisać swoje zdanie po 17 latach pracy -to mogę nikt mnie za to tu nie zwyzywa jak robi to W.W. w firmie jeden wielki chaos ,na produkcji nie ma zarządzania tylko wyzywanie ,nikt ze zwykłym pracownikiem nie rozmawia tylko wrzeszczy Panie O.A wez sie za tych swoich szefów bo oni nie maja pojęcia jak współpracować z ludźmi znają tylko łacinę.Druga sprawa z wynoszeniem wszyscy wiedza od lat kto wynosi i nic sie z tym nie robi jedna pani od lat wynosi a siostrę ma wysoko postawiona w firmie.Bałagan w każdym dziale na magazynie o pomstę do nieba wzywc pracownik kończy zmianę o 1 w nocy a na 5 rano idzie do pracy gdzie jest kadrowa wielka pani co nigdy czasy dla ludzi nie ma ?a moze PIP wezwać? jeszcze jedno nie wiem kto decydował o przyjęciu handlowców w tamtym roku ponoć oni nic nie zrobili a maja samochody i kase -odsunęli ze stanowiska I.K.ktora była od lat odpowiedzialna za handel współpracowała z ludźmi znała każdy dział i była lubiana a przyjęli dyr co nawet w firmie nie bywa-paranoja Panie dyr.O zrob cos z tym bo ludzi to boli a teraz ty odpowiadasz za firmę my zarabiamy marne pieniądze a im sie daje kasę za nic .
Dziś słyszałem ze następny sie będzie woził i kasę brał W.K Boze widzisz a nie grzmisz nie wiem kto podejmuje takie decyzje -przecież od lat załatwia swoje sprawy a nie firmy i bierze kasę ze Slupcy nie robiąc nic tak jak ta pani ruda.
jeszcze jedno dzis robiłem zakupy horror wszyscy grzebali w miesie i przebierali tak byc nie moze -;(jesc sie odniechciewa
na koniec powiem tylko ze ludzi w firmir ma sie za nic traktuje sie ich jak maszyny,goniąc do pracy i wyklinając jak się nie podoba to (usunięte przez administratora)
a jak ma byc audyt to wszystko sie ustawia zeby bylo ok tylko nikt ludzi nie spyta jak jest naprawde,
mam nadzieje ze pan O.A.cos z tym wreszcie zrobi alboz honorem zrezygnuje
13
ala 2015-04-06 17:46
ciekawe rzeczy wypisują ludzie ale niestety nie wierze że ktokolwiek zajmie się tymi sprawami i cokolwiek zmieni się w Konspolu . Zastanawia mnie jedno czy Pan Pazgan przejrzy na oczy i coś z tym zrobi bo jak na razie ma to wszystko gdzieś .
Podobno jest takim dobrym człowiekiem ale na to co wyprawia się w jego firmie ze zwykłymi pracownikami przymyka oczy.Jak się nie wstydzi spojrzeć w oczy tym ludziom.PANIE PAZGAN NIECH SIĘ PAN WRESZCIE OBUDZI !!!!!! PANA PRACOWNICY WOŁAJĄ POMOCY !!!! CZY PAN TO SŁYSZY !!!!!!!
9
nemo 2015-04-13 17:42
uwaga bo za rogiem stoi ZOMO . uciekajta ludziska uciekajta.
9
O poranku 2015-04-16 10:08
Właściciel firmy nie mógł już dłużej spać. Połknięte gdzieś około północy nasenne pigułki, też w końcu zostały pokonane przez agresję, jaka obudziła się w nim po przeczytaniu internetowych postów. Dzisiaj spał wyjątkowo nerwowo. Wszystko to po wieczornej stanowczej decyzji o niespodziewanej kontroli swojej firmy. Około piątej otworzył oczy i nie czekając, aż budzik dojrzeje do swojej akcji klepnął go skutecznie w srebrzysty łeb. Wstał, wyjątkowo dzisiaj odpuścił sobie dokładną poranną toaletę. Szybko ubrał luźne, turystyczne spodnie, polarową kurtkę i już po chwili siedział wygodnie w samochodzie czekając aż automatyczna brama pozwoli mu opuścić posesję. Wiosenny chłód wkrótce postawił go na nogi, stał się rześki i pewny siebie. Nawet go już trochę odpuściła wczorajsza złość a chęć udowodnienia faktu, iż zna wszystkie niuanse firmy nieznacznie przybladła. Nacisną głębiej gaz i asfaltowa cześć drogi z domu, aż do prawie bram fabryki przebiegła niepostrzeżenie szybko. Drastycznie zwolnił tuż przy murach, zjechał na budowlane płyty i długimi ruchami kierownicy wodził samochodem z lewej do prawej utapiając kolejne przekleństwa w ogromnych wyrwach i dziurach już ponad 20 letniej, ale ciągle prowizorycznej drogi do zakładu. Co jakiś czas z pod kół bryznęła brązowo zabarwiona deszczówka matowiąc szaro brązowym odcieniem metaliczny błysk felg. Kiedy nagle samochód zagłębił się w tej największej, pojedynczy haust wody dopadł przedniej szyby, wycieraczki automatycznie wykonały leniwy wahliwy ruch rozmazując błotny glut na obrzeża szyby. Cholera znowu muszę na myjnię, pomyślał szybko, po czym kilkakrotnie obrócił kierownicą w prawo i szerokim, łagodnym łukiem podjechał pod bramy zakładu. Ochrona firmy niczego się nie spodziewała, więc właśnie, … cdn
9
No właśnie ... 2015-04-21 15:04
Ja tam nie robię więc nie wiem jak jest w środku ale dlaczego przed Firmą leżą betonowe dziurawe płyty , jakiś tłuczeń i piasek podnoszony tumanami kurzu jak przejeżdza jakieś auto.. (usunięte przez administratora)
8
ciekawe 2015-04-26 03:00
A czy pan zoMo zatrudnił już całą swoją rodzinę? Dzięki za info:-)
8
em 2015-05-15 19:26
najgorszy brygadzista to MM (myślę że wszyscy wiedzą który to)jeżeli nadal będzie się tak zachowywał jak do tej pory to myślę z dyrektor wysłucha zwykłych pracowników i zrobi z nim porządek .Naprawdę ten człowiek uważa się za wszechmogącego ale pamiętaj o jednym brygadzistów było już wielu.
5
Grażyna z Wadowic 2015-05-15 19:32
Czytam te głupoty i mam wrażenie,że wielu ludzi nie ma żadnej wiedzy o tym,jak wielkie ciężary dżwigają dzisiaj przedsiębiorcy.Niestety od 5 lat znam świat tych ludzi.I szczerze pisząc ,chylę przed nimi czoło.Podziwiam wszystkich,którzy prowadzą jakiekolwiek firmy,zatrudniają ludzi,którzy często ich nie szanują.Zastanawiam się tylko nad jednym,dlaczego męczą się tyle lat i nie zakładają swoich firm ,tylko pyszczą ,jak pajace...
Sama pracowałam przez 8 lat bez jakiwejkolwiek umowy w okolicach Wadowic .Zarabialam po 100,200 zl na miesiąc pracując po średnio 14 godzin.Jestem wdzięczna za to,że nauczyłam się porządnej roboty.Chylę tez czoło przed panem Pazganem,chociaż nie znam go osobiście.Bez Was kochani i niekochani pracodawcy zdechlibyśmy z głodu.Pyskacze i mądrale niech zmierzą się z Wami.Jak będą na tym miejscu co Wy to będą mieli do tego prawo.
Przerażają mnie ludzie niedojrzali.Niech zarobią na siebie, prowadząc własne firmy.Przeciez dzisiaj zaczynającym własną dzialalność jest tysiąc razy łatwiej niż zaczynającym lata temu(masa ulg dla rozpoczynających).Po co ludzie męczycie się u kogoś.
Najlepiej znależć sobie ofiarę do katowania i głowę do piachu włożyć.Przecież Wam może być lepiej bez cimiężycieli,którzy za to,że was żywią dostają po pysku...Zastraszacie ich czym się da.Powoli wykończycie wszystkich przedsiebiorców i będziecie przeszczęśliwi gryząc kamienie .
Pora docenić tych,którzy jeszcze walczą z chorą polityką państwa.W tej chwili dowiedziałam się o chorobie waszego szefa.Może będziecie mieć wreszcie święty spokój i przestaniecie sie na nim wyżywać.Nie myślcie ,że on nie cierpiał czytając te steki bzdur.Życzę mu zdrowia...
5
ja 2015-05-23 21:02
Do Grazyny wyzej -gdzie ty pracowałas jak ci placili 100-200 zł nie pisz takich bzdur !!!!bo nikt w to nie uwierzybgle
7
adek 2015-06-01 19:54
jeżeli pseudobrygadzista MM bedzie nadal tak się zachowywał to któregos pięknego dnia stanie na dywaniku u dyrektora a myślę ze dyrektor O wysłucha pracowników
7
lolk 2015-06-16 08:26
Niestety MM nadal zachowuje się skandalicznie proszę o interwencje Panie dyrektorze O.
5
adek 2015-06-23 15:48
nie przeczę ze praca jest zła wręcz przeciwnie niestety mysle ze lepiej by sie pracowało gdyby atmosfera była lepsza szczególnie na zmianie MM
ten człowiek nie ma za grosz kultury osobistej moze przydałyby się lekcje dobrego wychowania
6
ozi 2015-07-07 07:58
A co z funduszem socjalnym w Konspolu. Czy pracownicy nie mają prawa jechać na wczasy ,albo wysłać dziecko na kolonie przecież ustawa dotyczy wszystkich. dostajemy dwa razy w roku bony, oczywiście na wyroby rodzime zakładu . A co z resztą pieniędzy przecież odpis jest na każdego pracownika? Może administracja korzysta ,biedaki tak mało zarabiają to się wożą .Może należy się ludziom wypoczynek do efektywnej pracy sponiewieranych w ciągu roku przez zomo.
4
niva 2015-07-07 11:06
Nie wiem kto wybierał brygadzistów ,ale to jest banda nieuków,takie poniewieranie ludzi oraz używanie epitetów to się nadaje do sądu.Jeżeli nie znają innego słownictwa to może firma ich wysłać na szkolenie z etyki.Nasza pani kadrowa przecież szkoli się cały czas jak omijać prawdę i dobrze jej to wychodzi i nie pracuje tylko dla konspolu , a szkoli się za pieniądze firmy.Szanowny Panie Prezesie - Pan jest bardzo lubiany przez pracowników, ale kadra kierujących niszczy Pana dobre imię. Szkoda bo każdy z nas chce pracować wydajnie ,ale w warunkach godnych dla człowieka.To oni niszczą firmę przez brak kompetencji,chamstwo i brak lojalności .Szkoda ,wielka szkoda
6
olo 2015-07-29 11:25
ta wypowiedź jest w 100 % prawdziwa uważam Panie Prezesie że powinien Pan wysłuchać głosów zwykłych pracowników wreszcie wstrząsnąć kadrą brygadzistów
proponuje tez sprawdzić na monitoringu jak pracują brygadziści co poniektórzy dosłownie plątają się po hali jak smród po gaciach ewentualnie non stop chodzą na papieroska a głownie wkurzają ludzi, maja swoich wybrańców którzy również nic nie robią tylko (szczególnie kobiety)obgadują innych
są ludzie którzy naprawdę chcą pracować ale jak widzą to wszystko to mają wszystkiego dosyć
5
sck 2015-08-01 17:54
hmm Ciekawe, czy to w ogóle czyta P Prezes. Ja mam info. co robią z jego firmą Ci niby bardzo zaufani ;) Zapraszam- podzielę się.
4
ciekawy 2015-08-03 09:58
Jestem niesamowicie ciekaw tych informacji
3
nemo 2015-10-09 21:18
zaczęło się.......ludzie nie wytrzymują .......
3
ja 2015-10-11 16:54
a ile można wytrzymać ?nerwy stres wyzwiska ,brak kultury,brak slow prosze ,dziekuje ,brak usmiechu na twarzy -przede wszystkim kadra nie rozmawia z pracownikami -a moze by tak zrobic ankiete przy wejscou do firmy i wtedy prawda wyjdzie na jaw co maja do powiedzenia pracownicy;
6
adek 2015-12-05 20:22
jeżeli jeden z brygadzistów na HP nadal będzie się tak zachowywał w stosunku do kobiet (podszczypywanie , głupie propozycje )to przekona się niedługo że kobiety też mają swoją wytrzymałość i pójdą z tym do dyrektora.
3
nikoś 2015-12-07 20:15
ha ha ha umowa zlecenie jak zwykle
5
oczko 2015-12-12 19:07
A co z alkoholem?
2
piotrek 2015-12-27 13:31
Witam jest ktoś kto by mógł załatwić tam prace? jestem w ciężkiej sytuacji, praca może być jakakolwiek na produkcji przy rozbiorze sprzątaniu pakowaniu. zipero@onet.pl
4
zdziwiony 2016-01-15 16:13
Firma bez zasad, ogólnie szczególnie dyrektorzy bardzo...słabo mówią po polsku, wstyd,plotki jak na bazarze od prezesa począwszy, reasumując nie ma z kim poważnie porozmawiać. Jestem ciekaw czy komentarz się ukaże,zwykle są dobre, bo filtrowane,
3
John Doe 2016-01-28 15:43
Witam ponownie po długiej przerwie.
Kolejny raz alarmuję do właściciela firmy, który mianował nieodpowiednią osobę na wysokie stanowisko i dał mu pełną władzę.
Panie Kazimierzu proszę spojrzeć na to co dzieje się u Pana "w ogródku" !!!
Doszły mnie słuchy,że sytuacja jest bardzo napięta. Ludzie się zwalniają sami ( podobno ponad 60 osób w roku 2015 )nie mogąc wytrzymać tego jak są traktowani. Są poniżani, obrażani i zastraszani - istny Mobbing w całości tego słowa znaczeniu. Jest to bardzo przykra sytuacja dla samych ludzi jak i Pana ,gdyż to rzutuje na opinię o Pana firmie o którą Pan tak bardzo walczył w przeszłości.
Na tym portalu czytałem już wiele o paleniu i piciu na terenie zakładu ale czy Pan się nie zastanowił skąd takie rzeczy się biorą, przecież sam Pan dyr."O" pali ze swoimi "zaufanymi" ludźmi właśnie na terenie zakładu a szeregowych pracowników zastrasza lub wyzywa a może i zwalnia. Dodatkowo usłyszałem ostatnio o kolejnych cięciach wynagrodzeń a to już nie jest ładne ,bo gdyby nie pracownicy to wszystko byłoby na marne.
Życzę Panu zdrowia i szerszego spojrzenia na problemy które trawią Pańską firmę jak pasożyt. Niech pan posłucha co mają do powiedzenia pańscy pracownicy ale tak aby o tym się nie dowiedział Pan "O" bo wtedy może ludzie się otworzą i dowie się Pan całej prawdy a nie "bajek" jakie opowiadają Panu ludzie, którym Pan zaufał a nie mają pojęcia o zarządzaniu firmą i tylko wykorzystują każdą nadarzającą się okazję do wyprowadzania setek tysięcy złotych.
Z wielkimi wyrazami szacunku dla Pana.
John Doe
10
nie znam angielskiego 2016-02-14 19:39
Do "mowk" słabo znasz firme to nie pisz bzdur, angielski w tej firmie to abstrakcja, przykre ale dominujący język to "łacina podwórkowa", a to już nie wygląda tak różowo.
3
antos 2016-04-30 20:31
Co się dzieje wtym konpolu
3
wołyń 2016-08-24 13:02
Najgorsze dziadostwo jakie moze byc ferma Zakrzewo kierownik dzień dnia łoi piwska pala zioło i nikt siw tym nie przejmuje.Brygadziści robią co im się podoba a wielki pan kierownik jest na fermie 3dni w tygodniu panie Pazgan moze czas zainteresować sie osobami które pan zatrudnia .......
4
bolesław Rejniak 2016-09-29 18:42
2 dni temu kupiłem kiełbasę śląską z kurczaka produkcji Konspol , Rynek 23, Nowy Sącz, numer partii 402/9 z terminem do spożycia 02.09.2016. po spożyciu dostałem takiego zatrucia , ze nikomu tego nie życzę ciągłe wymioty i rozwolnienie . jeśli zadaniem firmy jest trucie kogokolwiek to moje gratulacje
Dbającym o zdrowie radzę omijać wyroby tej firmy szerokim łukiem...
4
Kupiec 2016-10-12 20:49
Hej
pracuje jeszcze w Konspolu wspaniały Janusz , najlepszy handlowiec który jeździł z firmy w nocy do Łomży i Sokołowa Podlaskiego do Topaza. Później kierowcy byli dumni z trasówki i po kilka tacek produktu wozili po sklepach oddalonych o 1000km.
11
Jum 2016-10-12 22:36
Ogólnie to firma z tego co wiem w tym momencie nie ma ofert pracy, kiedyś było sporo poszukiwanych koordynatorów sieci sprzedaży, w tym momencie nic takiego nie ma, ale z tego co czytam będą jakieś oferty wkrótce, więc myślę że warto poczekać trochę
5
zynek 2016-11-26 18:29
Ten mm jaki ma kolor włosów?? Hehe i wszystko jasne
7
nikodem 2017-01-31 15:24
zastanawiam się czy nowy dyrektor mógłby przekazać swoim kierownikom aby traktowali ludzi jak ludzi a szczególnie jednemu z nich który kiedy przyjdzie do niego pracownik lub pracownica to nawet nie raczy odwrócić się twarzą do tej osoby jest to żenujące a przede wszystkim świadczy to o braku kultury osobistej tego pana
7
Bolo 2017-02-28 14:20
Super robota dla kotka
1
Oszukana 2017-02-28 14:26
Umowy jak zwykle dla wybranych a co z resztą oni już się nie liczą za co dostaje się umowę za to jak się pracuje czy jakie się ma znajomości czy może liczy się opinia przełożonych chociaż ona nie zawsze jest zgodna z prawdą a może trzeba być ?????
4
Popieram oszukaną 2017-03-06 09:04
Tak właśnie jest umowy dostają protegowani lub ci którzy pidlizują się brygadzistom a szczególnie brygadzistkom które lubią takie umizgi
5
Sąsiad Konspolu 2017-03-20 09:32
Pewien właściciel pewnej firmy przymyka oko na pewne sprawy pozwalając na to aby, każdy pracownik codziennie coś do jedzenia z zakładu wyniósł. Lecz kiedy proceder zaczyna przybierać formy regularnej kradzieży to pracodawca zamierza wprowadzić w zakładzie kontrole osobistą pracowników, w postaci przeszukania pracownika. Dobrze wie , że istniejące formy monitoringu stosowane w zakładzie pracy skutecznie nie zabezpieczają jego mienia i ma nadal uzasadnione podejrzenia kradzieży jego własności z zakładu pracy. Co więc robi?

1. Wprowadza odpowiedni zapis w regulaminie pracy, i zapoznaje z nim pracowników. Dzięki temu uniknie zarzutu naruszania godności i innych dóbr osobistych (art. 111 k.p.).
Regulamin ma za zadanie:
- określić szczegółowy zakres kontroli osobistej tak aby pracownik wiedział na czym dokładnie kontrola osobista ma polegać.
- wskazać, że kontrola odbędzie się, jeżeli zajdzie uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa, np. przywłaszczenia mienia pracodawcy,
- wskazać, że w przypadku braku zgody pracownika na poddanie się kontroli pracownik ochrony może powiadomić policję, jeśli zachodzi podejrzenie popełnienia przestępstwa.
- zaznaczyć, że kontrola przeprowadzana jest przez osobę tej samej płci co pracownik kontrolowany.
2. Informuje firmę ochroniarską
- w jakich okolicznościach kontrola osobista ma być przeprowadzona,
- jakie może przybrać dopuszczalne formy,
- jak mają zachować się ochroniarze w przypadku, gdy pracownik odmówi przeprowadzenia kontroli.
3. Tak niewiele wystarczy aby ukrócić proceder.
9
zzzzzz 2017-04-30 19:57
Pracownicy z umowami zle traktują nowe osoby które mają umowę zlecenie,szcególnie pani która podlizuje się do kierowników a pózniej obrabia wszytkim na dziale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i się skarży na pracowników o byle co.
4
Me 2017-05-04 12:30
Umowy dostają osoby które dobrze pracują a nie takie które przychodzą z nastawieniem byle zleciało. A co do złego traktowania chodzi o to że osoby długo i dobrze pracujące pilnują by akord był dobry bo to wpływa na wysokość pensji dlatego gonią do pracy nowo przybyłe osoby bo czemu ma tak być ze ktoś nie robi a przy wypłacie dostanie pensje z akordu taka jak ktoś kto ten akord naprawdę wypracował.
6
lolek 2017-05-10 23:19
Prawda jest taka ze zarówno brygadzistki jak i kierownicy maja swoich pupilków a tych którzy naprawdę dobrze pracują traktują jak śmieci to naprawdę jest wkurzające nowy dyrektor w ogóle nie interesuje się sytuacją pracowników
4
ja 2017-05-15 15:42
Tak to prawda szczególnie jedna pani jest w tym świetna
3
antyplaca 2017-05-30 08:18
jak wy możecie pracować za stawkę 542zl brutto to jest 2,1zl netto za godzinę? ja rozumiem, że jest premia i akordem można dużo dorobić ale kurcze w razie choroby, ciąży czy emerytury jesteście wykiwani... nie mogę tego pojąć...
5
pracownik 2017-06-14 23:40
Oj dyrektorze weź się wreszcie za kierownika który traktuje pracowników jak śmieci z Hali pakowania pozbywa się naprawdę dobrych pracowników
3
SSSSSSSS 2017-06-19 17:31
OD ILU LAT PRZYJMUJĄ TAM NA WAKACJE?
1
NoName 2017-06-20 07:03
Czytajac te "wypociny" tak mysle kurde jacy flustraci. Pisza tutaj opinie osoby ktorym akurat w tym dniu cos sie nie spodobalo cos spowodowalo ze bylo zle wiec wyleje swoje zale tutaj. A przeciez strona ktora tutaj powstala sluzy do tego aby opisać jaka jest praca a nie CO jest w pracy. Faktem jest ze jest to praca dosc specyficzna gdyz jest to zaklad zamkniety. Przez 8 godzin dzien w dzien powoduje ze czlowiek sie przyzwyczaja i logiczne ze tworza sie grupy wzajemnej adoracji no ale czy to nie normalne....gdzie tak nie ma....trzeba zaakceptowac pare spraw ale jezeli chcesz pracowac nie powinno robic to na tobie wiekszego wrazenia a jezeli cos nie pasuje to sie zwyczajnie zwolnij i tyle. Co do kierownictwa hmm...jezeli zwykly pracownik ma prawo do ZLEGO DNIA czy taki kierownik czy brygadzista nie ma prawa do tego...nikt nie jest robotem. A tym bardziej ze no nie da sie ukryc ze spada na nich troche wiecej obowiazkow i z.j.e.b ze strony dyrektorow. I pisze to zwykly pracownik. Pewnie wyleje sie na mnie fala hejtu bo ludzie sa zawistni ale mam to gleboko. Pozdrawiam
8
Karolina 2017-07-23 10:03
@NoName to bardzo ważna opinia w dyskusji. Czy możesz powiedzieć, jak wyglądają Twoje osobiste odczucia z pracy w Konspol Holding? Czego mogą spodziewać się pracownicy w pierwszych miesiącach pracy?
1
NoName 2017-08-09 17:32
Pracujac juz tam Troche-no niestety nie pracuje tam od poczatku ale juz trochę i poznalam specyfikacje pracy. Jest to praca ciezka. Pierwszy miesiac jest okresem "ochronki" uczysz sie wszystkiego jak ukladac dany produkt i po ile. Po miesiacu nie dzieje sie nic innego jak zwykla praca. Nabierasz wprawy i oczywiscie jestes obserwowany przez innych pracownikow czy sie nadajesz czy nie czy zapierniczasz czy sie obijasz no bo proste nikt nie bedzie robil na Ciebie. Po 3-4miesiacach wchodzisz wprawe i pracujesz ludzie sa rozni i dziwni nie da sie ukryc...inaczej specyficzni...kazdy ma swoj charakter i trzeba przygrysc zeby czasem by niepotrzebnie sobie problemow nie narobic. Ale jak to mowia madry Polak po szkodzie i kazdy uczy sie na bledach. Ale place sa dobre i warto
Karolina 2017-08-13 15:25
@NoName a jaką w takim razie podpisuje się na starcie umowę? Na miesiąc próbny, a potem kolejna? Czy jest to umowa zlecenie nie ograniczona jakoś mocno czasowo?
Zostaw swoją opinię o Konspol Holding - Nowy Sącz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Konspol Holding