brak logo

Primavera drzwi okna

Łódź

Opinie o Primavera drzwi okna

gdfg 2011-08-11 13:25:23
firma istnieje wiele lat
juz kilka razy bylo cos u nich zamawiane i nigdy nie bylo problemu. to ludzie penwnie ktorzy tu pisza maja problem ze soba
JERZY 2011-08-11 21:50:14
WIELOKROTNIE ZAMAWIAŁEM TAM OKNA I DRZWI DLA SIEBIE I MOJEJ CÓRKI I KAŻDEMU BĘDĘ JĄ Z CAŁEGO SERCA POLECAŁ A CO KONKURENCJA O NICH WYPISUJE TO BREDNIE . FIRMA JEST JUŻ NA ŁÓDZKIM RYNKU OD 10 LAT , JAK BY TAK ROBILI JAK O NICH KONKURENCJA PISZE TO BY NIE PRZETRWALI NAWET ROKU. POZDRAWIAM JERZY
grzegorz 2011-08-11 21:54:45
pracuję tam już 10 lat mam zawsze pieniądze na czas bo są od 10 lat płacone tzw.dniówki a jak ktoś był zwolniony z art.52 to teraz brednie pisze .
Grażyna 2011-08-18 20:49:51
Dla mnie w łodzi firma nr.1 wszystko w terminie , elegancko i czysto.
Polecam Grażyna z Dąbrowy
hfgh 2011-09-06 11:37:45
nie znam osoby ktora pracowalaby tam 10 lat to jakas sciema
klaudia 2011-09-08 07:56:05
firma niezetelna nieslowna nie wywiazuje sie z terminu.Klient sie liczy jak wlaci zaliczke a pozniej maja go gdzies.Kiedy dzwonie i pytam kiedy wykonaja usluge zaslaniaja sie ze towar jeszcze nie dotarl.Przeciagaja w czasie.Powoluja sie na art.KPC494 a po przeczytaniu tego artykulu dowiaduje sie ze po nie dotrzymaniu umowy w terminie moge zadac podwojnego zwrotu zadatku .To jest skandal.
JAREK 2011-09-14 21:45:26
JA ZAKŁADAŁEM TAM OKNA I DRZWI , I WSZYSTKO OK !

KONKURENCJA NIE ŚPI I PISZE BREDNIE
lucjan 2011-10-07 15:43:07
współpracuję z tą firmą od lat , jedna z rzetelniejszych na rynku a znam naprawdę dużo firm łódzkich.
Polecam
mariola 2011-10-11 20:44:02
zakładali mi wczoraj okna , drzwi , bramę oraz rolety wszystko razem wyniosło prawie 30,000 zł
wszystko ładnie , elegancko i w terminie
naprawdę POLECAM
PISZĘ TUTAJ PRZEZ TO ŻE PRZED ZAMÓWIENIEM BARDZO SIĘ OBAWIAŁAM I SPRAWDZAŁAM OPINIE NA TEMAT TEJ FIRMY , TERAZ JUŻ WIEM ŻE CO NIEKTÓRZY WYMYŚLAJĄ .
JA POLECAM I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA !!!!!!!!!!!!!!
lodzianin 2011-10-24 13:13:02
Ja z drugiej strony założyłem parę dużych okien i drzwi i do tej pory jestem zadowolony. Cena konkurencyjna, jakość bardzo dobra, termin realizacji raz przełożony o tydzień ale wiadomo, jak się pracuje to są czasem opóźnienia. Polecam spróbować.
anonim 2011-11-08 19:44:52
Uwaga!!! Wszystkie negatywne opinie o tej firmie są prawdą. Miałam wątpliwą przyjemność być jej pracownikiem i wiem,( usunięte przez administratora ) .
Acha i nie zostałam zwolniona tylko sama odeszłam mając dosyć tego ( usunięte przez administratora ), to tak na marginesie.
klientka 2011-11-23 19:26:53
nieterminowo, towar pozostawia wiele do życzenia a na jakieś ale...milczą bo zapłaciłam całość.poza tym nie polecam ,choćby czytając opinie pracowników i byłych pracowników tej firmy.zgłosiłam sprawę do Łódzkiego Rzecznika Praw Konsumenta.
roman 2011-11-25 16:41:13
wczoraj montowali mi dwa okna i naprawdę super , rok temu też zakładałem tam dwa okna i wszystko ok

negatywne opinie to jakieś bujdy
ighjkghk 2012-02-28 16:01:55
przekonałam się na własniej skurze - i naprawde polecam !
kar\\trin 2012-04-21 19:42:37
widze ze coraz wiecej kiepskich opini !
fasfsa 2012-06-08 16:44:50
cos strasznego z ta firma !! odradzam
Arek 2012-06-29 15:05:09
NIE Polecam !!!!!
Towar bublowaty a usługi reklamacyjne to żenada!!!
Nigdy więcej nie skorzystam.
wiesia 2012-07-09 13:47:22
Koszmar-firma skrajnie nierzetelna-mnóstwo niezrealizowanych reklamacji, wprowadzanie w błąd klijentów, liczne, firma doskonale znana u Rzecznika Praw Konsumenta. Właściciel zmienia nazwy i adresy, kiedy ma zbyt dużo reklamacji.
idzik 2012-09-14 12:02:51
jestem kolejna osoba ktora naciela sie na uslugi tej firmy, montaz drzwi z opoznieniem, jakosc tego montazu tez moglaby byc lepsza, wiem bo sam pracuje w podobnej branzy i nieraz montowalem drzwi (wzialem z montazem bo tak samo finansowo jak bez a po co mialem sie meczyc), teraz popsul mi sie zamek i juz 5 tygodni nie moge nic wywojowac, na poczatku bylo milo, potem kilka kolejnych terminów reklamacji a teraz to juz nieodbieranie telefonow, c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skie odzywki. Szef jest na tyle zalosny ze w trzeciej rozmowie telefonicznej stwierdzil ze on sie tym nie zajmuje, nie jest szefem tylko przedstawicielem handlowym, nie wie wogole o co mi chodzi itp, masakra.
NIE DAJCIE SIE U NICH NACIAGNAC!!!
anna5910 2012-11-15 12:59:03
TO PRZYJEDZ MISTRZU I ZOBACZ JAK JEST ZAŁOŻONE OKNO
FACHOWCU
ewa 2013-07-31 00:53:00
anonim - 2013-05-13 10:10:16

Hej, pracuje może ktoś obecnie w Primavera? Szukam pracy i myślę, że to może być nie najgorszy wybór. Jak wygląda sprawa od strony zarobków? Pensja dociera na czas? Ile proponują na początku? Jakiekolwiek premie, czy bonusy? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności (coś poza montażem drzwi i okien)?
podejrzewam że jak potrafisz być nieuczciwym do klientów i jeżeli firma jeszcze istnieje to pewnie tak a zarobki jak wciągniesz zapłatę za nieskończoną robotę to coś zarobisz
ewa 2013-07-31 01:01:56
klaudia - 2011-09-08 07:56:05

firma niezetelna nieslowna nie wywiazuje sie z terminu.Klient sie liczy jak wplaci zaliczke a pozniej maja go gdzies.Kiedy dzwonie i pytam kiedy wykonaja usluge zaslaniaja sie ze towar jeszcze nie dotarl.Przeciagaja w czasie.Powoluja sie na art.KPC494 a po przeczytaniu tego artykulu dowiaduje sie ze po nie dotrzymaniu umowy w terminie moge zadac podwojnego zwrotu zadatku .To jest skandal.
popieram mogę udowodnić
ewa 2013-07-31 01:03:01
lucjan - 2011-10-07 15:43:07

współpracuję z tą firmą od lat , jedna z rzetelniejszych na rynku a znam naprawdę dużo firm łódzkich.

Polecam
napisał właściciel
ewa 2013-07-31 01:04:07
roman - 2011-11-25 16:41:13

wczoraj montowali mi dwa okna i naprawdę super , rok temu też zakładałem tam dwa okna i wszystko ok



negatywne opinie to jakieś bujdy
popieram
ewa 2013-07-31 01:05:56
ighjkghk - 2012-02-28 16:01:55

przekonałam się na własniej skurze - i naprawde polecam !
a ja serdecznie nie
Kombos 2015-01-31 23:54:00
Łódzka firma może i nie ma nie wiadomo jak długiego doświadczenia na rynku z drzwiami i oknami, ale mając szeroki zakres usług może śmiało konkurować z wielkimi w tej branży bez wstydu. Powiedzcie tylko jakich odbiorców zwykle firma ma - indywidualnych czy wielkie firmy na kontraktach? Ma to wielkie znaczenie dla stabilności firmy i pracowników.
Sebastian 2016-09-25 00:23:46
Firma jest znana ale tylko ze złych opini nie zadowolonych klientów od których wyłudzili pieniądze a szef to dopiero pszypadek na dzien dobry zostalent wyzwany od h.. jestem klientem i nie wiem gdzie tego buraka uczyli kultury ale pewnie wcle . Moja przygoda z ta firma będzie miała koniex w sadzie za oszustwo i wyłudzenie. OSTRZEGAM WSZYSTKICH OMIJANIE TA PARAFIRME Z DALEKA . Są mili do puki się im pieniedzy nie da a dalej to już tylko sąd.
dgft 2016-09-25 11:45:58
@ Sebastian - cięzo mi że zostales wyzwany bez szefa bez żadnego powodu? No chyba jakiś musiał być powód?
Zostaw swoją opinię o Primavera drzwi okna - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Primavera drzwi okna