Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Targor-Truck

Pracowałeś w firmie Targor-Truck i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
driver - 2009-11-28 10:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto sobie szarpać nerwów
zdjecie uzytkownika
miśka - 2010-05-13 22:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam pracuje już będzie prawie cztery lata i nie będę pisać w jakim dziale bo chyba to mało ważne ale ja nie narzekam tam, mi źle nie płacą a kierowca to ciężki zawód , dobrze o tym każdy wiedział jak wybierał ten zawód i znam bardzo mało kierowców , którzy by nie narzekali na robote
zdjecie uzytkownika
TINKA - 2010-05-22 10:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SĄ INNE FIRMY GDZIE KIEROWCY NIE NARZEKAJĄ, A TU JEDNAK TAK.CZYLI WCALE TAK DOSKONALE POD WZGLĘDEM PŁACY NIE JEST REWELACYJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. KTOŚ KAZAŁ TO TAK NAPISAŁAŚ.
zdjecie uzytkownika
TLJ - 2010-08-21 11:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli jesteś osobą twardo stąpającą po ziemi, znasz swoją wartość oraz masz cele w życiu to decyzja odnośnie pracy w tej firmie nasuwa się samoistnie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 21:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może ktoś napisać coś więcej o pracy jako kierowca w Targor-Truck? Jak sprawa wygląda z godzinami pracy? Nocleg zapewniony (jakieś drobne na motel), czy w samochodzie? No i najważniejsze, jakie ładunki przewozicie (objęte konwencją ADR?)?
zdjecie uzytkownika
felek - 2013-06-24 10:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej! Targor? Tak tajemniczej firmy jeszcze nie spotkalem! Adr sie nie wozi, Wlochy i baltyki jak na zagranice albo tylko Polska, a i jeszcze jezdza na Rosje. Chcesz tam popracowac dluzej niz pol roku? To zostan informatorem pani dyrektor. Telefony sluzbowe na podsluchu /sms tez/. Drobne na motel?-sam zaplacisz za wage na wegrzech jak ci oske na zaladunku przeciaza! OMIJAJ TARGOR WIELKIM KOLEM! WYKORZYSTAJA, WYKRECA JAK [usunięte przez moderatora] I DADZA KOPA! WYRZUCAJA /ZWALNIAJA/ Z AUTA W NOCY ZEBY CHYBA NIKT NIE WIDZIAL, NAJGORSZE TO ZE NIE WIESZ ZA CO. NIGDY NIE WIESZ ILE ZAROBISZ. KOMBAJN, KTORY WYKORZYSTUJE LUDZI POTEM ICH CICHCEM NOCAMI WYRZUCA. JEST GRUPA KTORA PRACUJE LATA ALE NIE WIEM JAK TO ZROBILI [usunięte przez moderatora] BYLEM TAM I CHOCBYM MIAL KAMIENIE JESC TO NIGDY WIECEJ!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-29 12:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
felek, dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że nie pracujesz już w Targor Truck, od jak dawna? Skoro nie wiem ile zarobie, to jak to jest sprecyzowane w umowie? W ogóle jaki to rodzaj umowy?
zdjecie uzytkownika
pawlo - 2014-04-07 14:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
targo truck to firma do bani wykorzystuja ludzi jak moga a mowia i pisza ze jest super guzika prawda . kadrowa i dyrektorka to sa panie ktore nie maja skropolow jesli chodzi o czlowieka szczegolnie kadrowa niby usmiechnieta a w rzeczywistosci zla kobieta tak samo jak i kierowniczka spedycji
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-26 01:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka :) Szukam stażu / pracy w logistyce. Na razie bez doświadczenia ale w końcu gdzieś trzeba je zdobyć ;) Czy Targor-Truck nadaje się na pierwszą pracę? Czy w ogóle przyjmują na przyuczenie a potem ewentualne przedłużenie współpracy? Jakiego rzędu są stawki ? I jak atmosfera wśród pracowników - można liczyć na pomoc bardziej doświadczonej kadry?
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2014-11-02 14:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-10-26 01:31:33]:
Przyjmują, system tak ustawiony aby starzy kierowcy uczyli polecam
zdjecie uzytkownika
Luss - 2014-11-25 03:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabrzmiało to tak jakby kierowy wykonywali takie zadania z musu. Nawet specjalnie się temu nie dziwię, chociaż zastanawiającej jest to, czy mają z tego tytułu jakieś dodatkowe korzyści finansowe. Szkoda by było, aby przepuścili taką szanse na rozwój nie tylko swój czy firmy ale i pracownika. Brzmi to zachęcająco.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Targor-Truck
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Targor-Truck?
Zadaj pytanie
x