brak logo

Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.

Rokiciny-Kolonia

Opinie o Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.

rado 2011-09-27 16:10:37
ludzie charują tam jak murzyny wyrazy wspólczucia dla ludzi tam pracujących.A prezesostwo to już wogóle porąbane
3
Aga 2012-05-20 16:17:01
Tam to dopiero jest [usunięte przez moderatora]!!! nawet człowiek normalnego urlopu nie ma! Płacą do ręki za urlop i trzeba pracować bo jak nie to WON!!! Pani Prezes to jakaś wariatka! Szef miarowo a córunia to gówniara co wyżej sra niż [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e ma! Ludzi za nic mają i wszystko krzykiem i straszeniem! I tam nikt nie jest zwalniany! Jak się chcą kogoś pozbyć to tak dręczą człowieka, że sam odchodzi!
byly_pracownik 2013-10-04 16:51:22
Zgadzam się poprzednimi wypowiedziami w 100%. Zapewnienie o traktowaniu pracownika jako partnera dalece odbiega od normalności. Nie można mieć uwag do męskiej części zarządu. Kobieca musi się jeszcze wiele nauczyć. Jestem ciekaw jak sprawdziła by się w innej firmie, normalnej firmie. Porażka.
6
Markozpolski 2014-01-02 20:01:00
(usunięte przez administratora)Przestrzegaj przed praca za 5,5zl /h .
2
Aninimowo 2014-02-07 21:23:58
Niestety zgadzam się z poprzednikami. Pracuję bo nie mam wyjścia, ponieważ nie można umówić się nawet na rozmowę gdyż nigdy nie wiadomo o której skończysz pracę. Nie przyjdziesz na drugi dzień już nie pracujesz.(usunięte przez administratora) Córeczka tatusia- młodsza wersja prezesowej ale bez ikry i wiedzy.
Zarządza przez chaos nie mając pojęcia co się dzieje na produkcji bo nigdy tam nie była/ Wydaje sprzeczne polecenia w zależności od pory dnia.
Nie ma planów produkcyjnych. Praca dla osób pozbawionych myślenia. Każdy nowy pomysł jest torpedowany a pracownik dociskany twarzą do ziemi. Urlopem zarządza prezesowa nie pracownik. Pracownik powinien się cieszyć jeśli ma dzieci w wieku szkolnym ze otrzyma urlop w lutym tuz po feriach albo w październiku, ale możne z niego w każdej chwili być odwołany. Wakacje zapomnij. Szczerze ODRADZAM
5
Pracownik 2014-02-15 21:07:58
Najprawdziwsza prawda.(usunięte przez administratora)Panie pracujące na dole są tak zrestresowane ze nie wiedzą jak się nazywają. Nie polecam
3
martenka 2014-03-27 15:32:05
a czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat pracy w laboratorium?
2
Byłem_widziałem 2014-03-29 13:57:44
Do Martenka: Jeśli Twoja psycha jest w dobrej kondycji to marnuj ją na poszukiwanie pracy, nie na pracę w tym miejscu! Pracowałem, ludzie oderwani od rzeczywistości ( znaczy się Rodzinka Adamsów - Motylów ). Nie polecam, nie nauczysz się niczego. Po pracy tam strasznie źle się czułem psychicznie, jak robak który nic nie umie..jest zerem! No ale kasa robi swoja, oni martwią się o swoje samochody które mają na parkingu. Ludzi traktują jak gówno..
2
martenka 2014-03-30 22:36:33
aż tak źle ? a jeżeliu chodzi o wymiar godzin i zarobki możesz napisać coś więcej? będe wdzięczna
1
Byłem_widziałem 2014-03-31 19:09:14
Pieniądze marne, niestety nie odpowiem ile dziewczyny w laboratorium dostawały. Logistyczne wyglada to tak. Technolog jest jednocześnie jakościowcem, jest Specjalista ds jakości. Pracuje rownież firma zewnętrzna która pełni funkcję nadzorującą system jakości. Najgorsze w tym wszystkim jest to że będziesz oprócz pracy w laboratorium będziesz robić wszystko, co tylko sobie zapragną. Dla mnie najgorsze było to że dostawałem często sprzeczne polecenia od córki która przejmuje władze w firmie. Na początku jest miła ale pózniej pokazuje gdzie jest Twoje miejsce.. Tak odnoszą sie do wszystkich. Najlepszym podsumowanie był fakt ze ochroniarz powiedział do mnie że i tak Pan długo wytrzymał!!! Mam nadzieję że rozjaśniłem nieco. Aha najniższa krajowa to Twoja podstawa reszta to premia uznaniowa...
2
anonimowo 2014-06-06 20:58:13
Jestem byłym pracownikiem tej FIRMY... Człowiek haruje w tej firmie jak wół,i nikt z prezesostwa ci nie podziękuje.Jeszcze człowieka tak tak obsmarują jak nie wiem. Szkoda iść tam do pracy,bo człowiek zniszczy sobie tylko zdrowie i psychikę. Szczerze nikomu nie polecam tam pracy,ponieważ ludzi traktują jak śmieci.... Umowy o prace też są różne,urlopy nie planuje sobie pracownik tylko pani prezesowa..... NIE POLECAM.....
2
reb 2014-06-30 14:04:05
ja nie wiem opinie takie masakryczne, poco ludzie wy tam pracujecie wogóle i dajecie sobą pomiatać... nie potraficie zrozumieć że firma działa tylko dzięki wam!!! i tak naprawdę to wy tam rządzicie!!! ale niestety polactwo jest takie bezmyślne że niepotrafi cały zakład zatrzymać i warunki postawić... myślicie że wszystkich was zwolnią jak staniecie?? to pomyślcie co się dzieje jak zakład stoi jeden dzień potem drugi i trzeci (usunięte przez administratora)
2
anonimowa 2014-07-06 21:34:10
Do Lukas!!!!Jeżeli jesteś taki mądry to idz i pracuj tam,a nie się będziesz wymądrzał!!!! tam nie ma zadnych związków zawodowych,ponieważ ludzie się boją nawet własnych cieni. Więc jeżeli nie wiesz jak jest w tej firmie ,lepiej nie komentuj....
Zły 2014-07-14 18:04:54
Chcecie coś dobrego zrobić to polecam wrzucić coś do pudełka z produktem żeby nie było dalej sprawdzane..doigrają się a i tak wam nikt nic nie udowodni. Że niby sie tam dostało ze składnikami.
1
tej 2014-08-27 18:13:46
W hotelu którego są właścicielami jest podobna sytuacja i atmosfera.
3
gość11 2014-09-02 15:54:31
Niestety, czysty wyzysk. traktują człowieka, jak śmiecia - trzeba być na kazde zawołanie w firmie, nadgodziny, jeśli nie ma pracy - nie przychodzisz, nie zarabiasz. Jak jest, stoisz po 12 godzin każdego dnia. Oczywiście za psie pieniądze. Nie polecam nikomu. Totalny brak zasad, bałagan, szefostwo strofuje wszystkich krzykiem. najgorsza firma, w jakiej pracowałem.
5
gość11 2014-09-02 15:55:22
Niestety, czysty wyzysk. traktują człowieka, jak śmiecia - trzeba być na kazde zawołanie w firmie, nadgodziny, jeśli nie ma pracy - nie przychodzisz, nie zarabiasz. Jak jest, stoisz po 12 godzin każdego dnia. Oczywiście za psie pieniądze. Nie polecam nikomu. Totalny brak zasad, bałagan, szefostwo strofuje wszystkich krzykiem. najgorsza firma, w jakiej pracowałem.
4
CW 2014-09-03 14:30:13
pracowałam w tej firmie kilka lat i moje opinie są zgoła odmienne. Pensja była równa niezależnie od tego czy się pracowało po 12 godzin, czy przez miesiąc był przestój - to chyba dobrze, prawda? Z urlopami to prawda ale taka jest specyfika tej pracy, że przerabia się surowiec np ogórek jak rośnie i wtedy na urlop nie da rady iść, chyba każdy jest tego świadomy. Podwyżki też były z inicjatywy właścicieli. To fakt, że szefowa czasem przesadzała z zachowaniem ale nie da się ukryć że zna się na tym co robi. Gratuluje tym co chcą strajkować i szkodzić produktom - chyba wiecie że jak zaszkodzicie swojej firmie i ona upadnie to nie zrobicie na złość Motylom tylko sobie, bo zostaniecie na bezrobociu?
5
top3 2014-09-21 11:23:55
To jest właśnie polska i polaczki , byli na dnie i dalej będą, przez swoją głupotę, warunki macie jak w obozach koncentracyjnych , bluzgacie a trzymacie się rękami i nogami!!! Szkoda że nie wiecie że w zakładzie tak naprawdę mają pracownicy, bo oni robią wszystko , produkcja staje zakład pada, ale polaczki tego nie rozumieją i są pomiatani , gorzej niż murzyny...
ava 2014-09-26 17:56:14
Chyba z pracą w laboratorium sytuacja też nie wygląda najlepiej bo regularnie co kilka miesięcy pojawia się oferta pracy - więc rotacja musi być duża, ale może wypowie się ktoś z pracowników?
acidburn 2014-10-02 14:35:37
Witam a czy może ktoś się wypowiedzieć na temat transportu tzn: jak traktują kierowców ponieważ byłem na rozmowie i zastanawiam się podęciem pracy jako kierowca. Mam bardzo duże doświadczenie w tej branży i poprostu niechciałbym marnować swojego czasu w tej firnmie
lepiej_daj_sobie_spokoj 2014-11-15 21:41:08
Nie ważne kim jesteś bo w tej firmie jesteś nikim lepiej traktowane są porsche cayenne prezesa, land Rover grubej żony i mercedesem z bmw rozwtdrzonej córeczki.. Madzi. Oj chciałbym żeby ktoś potraktował ich tak jak oni traktują innych!!!
1
pracownica 2014-12-05 19:48:36
krótko o firmie: syf i kiła. krótko o zarządcach: prostacy
1
Ono 2015-01-27 15:39:29
Maja umiejętności ale jedno nie ma wspólnego z drugim chujem albo jesteś albo sie nim urodziłeś a w tym przypadku to 2. To tyle wam powiem..
1
nikomu nie życze źle 2015-04-23 07:17:49
Ale ten jad i okropne traktowanie innych wróci do Państwa ze zdwojoną siłą, jeżeli już nie wraca .Co dajesz to dostajesz ...
1
tralala 2015-07-27 13:01:19
wszystko prawda, potwierdzam. wyzysk. traktowanie ludzi, jak śmieci. zero profesjonalizmu. cud, że ta dziadowska firma jeszcze sie nie rozsypała. do tego płaca na poziomie minimum (mnie jeszcze do tego okroili o 50 złotych). Wypłata gorsza, niż w Biedronce. Panie na produkcji pracują po 12 godzin niemalże bez przerwy, w razie potrzeby trzeba zostawać dłużej. Zdanie pracownika w ogóle nie ma znaczenia.
xxxx 2015-12-19 16:32:25
Pracowałam w tej firmie kiedyś jako laborantka. Uwierzcie mi, ze szefostwo w ogóle się nie czepiało i było miłe. Ale główny technolog a raczej technolożka to kobieta, której nikt tam nie lubi. Kobieta bardzo niemiła, marudząca i traktująca wszystkich z góry, mająca muchy w nosie i uważająca się za najmądrzejszą. Uważa, że ludzie czytają jej w myslach i to co ona sobie ubzdura ma byc zrobione ( chociaż nikogo o tym nie powiadomiła!!) a potem przychodzi i sie czepia. I to też jest jeden z powodów problemu w firmie.
5
anonimowa 2016-03-15 06:14:02
ludzie tam to nawet biuro łacznie z ksiegową ogródek pyli, jak prezesik sobie zażyczy powiesz nie to całujesz klamke z drugiej strony
3
Tadek 2016-05-13 13:52:42
No można się dogadać, można, więc spokojnie kolego
1
Zostaw swoją opinię o Z.P.O.i W. MOTYL SP.J. - Rokiciny-Kolonia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.P.O.i W. MOTYL SP.J.