brak logo

„Test Systemy Uszczelniające”

Częstochowa

Opinie o „Test Systemy Uszczelniające”

abj 2013-05-17 14:25:27
Duże wymagania, mało w zamian
buk 2013-08-20 15:04:00
abj - 2013-05-17 14:25:27

Duże wymagania, mało w zamian
a mozesz napisać jakie warunki proponuja?
Bag 2013-08-27 21:53:07
Najniższa krajowa w podstawie i mizerne prowizje od sprzedaży, rozklekotane auto i najlepiej jakbyśmy robił 10h, syf, nie polecam.
Aby 2013-09-01 12:13:39
To rzeczywiście super, kasa na czas, łał, no rewelacja, chyba tam bede ubiegał sie o prace, kolego wymagają od siebie zdecydowanie wiecej!
maggy 2013-09-16 21:25:09
P. Danuto niech Pani będzie jak najdalej od tej firmy, jest umowa o pracę ale co z tego jak wynagrodzenia są na miernym poziomie a wymagania,że szkoda gadać. Ja już szukam od pewnego czasu pracy gdziekolwiek, aby się stad wyrwać.
Kuba_33 2013-10-03 18:44:41
Witaj

Szukają pracownika jako przedstawiciel. Zaproponowali spotkanie jako "praktyczne" - o co chodzi? będę wdzięczny za odpowiedź.

Opinia 2015-01-31 06:22:00
Pamiętaj ulek - zawsze się opłąca wysłać CV bo nikt nigdy nie wie co go spotka za chwile i co będzie musizał zrobić w przyszłości i czy np nie straci nagle pracy. a jak cv juz jest u pracodawcy i sie zlgosisz to mozesz miec farta zeby pracowac od razu od reki bo np potrzebowac beda takiej osoby.....
Bobofrut 2016-07-09 15:30:28
Praca w firmie Test różni się w zależności od stanowiska. Względnie spokojnie jest na produkcji, większa nerkówka w handlowym. Handlowy wymaga dużych zdolności interpersonalnych, komunikacyjnych, technicznych i musisz mieć smykałkę do sprzedaży. Znajomość Offica nie wystarczy :) Jeżeli liczysz na pracę stacjonarną i spokojną, to nie w handlowym. Wszyscy mają obowiązek jeździć po Polsce. Nie liczcie, że będziecie jeździć mercedesami. Jedna toyota wiosny nie czyni :) Rozliczany będziesz od efektów a cele są bardzo wygórowane.
Na produkcji największą bolączką, jest słabiutkie wyposażenie (ludzie pracują dosłownie na kolanach) i braki kadrowe (jest nas mało i musimy znać się na wszystkim). Gdyby ktoś chciał opisać wybrane stanowisko na produkcji to mogłoby no brzmieć "mechanik-tokarz-kierowca-magazynier-zaopatrzeniowiec" a w zastępstwie "wulkanizator".
Pracownicy bez wyjątku świetni, z zarządem też idzie się dogadać choć szefowie bywają wymagający i czasem mają dziwne pomysły. Niestety są to typowi prywaciarze i szukają oszczędności wszędzie gdzie to możliwe, a jeżeli już decydują się na jakąś inwestycje, to szybciutko musisz na nią zarobić. Czasem mówią różnymi językami i sami się nie dogadują. Istna Wieża Babel.
Problemem największym są różni znachorzy sprzedaży tzw. konsultanci, którzy wciskają szefom sprzedażowy kit nie licząc się z największym kapitałem firmy, czyli ludźmi. Budują irracjonalne struktury organizacyjne, wdrażają nieefektywne techniki i schematy sprzedaży. Wynik ich "pracy" jest taki, że klienci myślą, że mają do czynienia z nieelastyczną, drogą korporacją, a to 30 osobowa firma. Znachorzy swoje niepowodzenia zrzucają na pracowników. Pracownicy poddawani są dużemu stresowi ze względu na chaos i częstość zmian i nie każdy to wytrzymuje. Zarobki ok, bez szaleństw, i nie liczcie na ekstra premie, bo założenie jest takie, by gonić króliczka a nie go złapać :)
ulek 2016-09-28 14:57:09
No dobrze, ale jaka aktualnie panuje atmosfera u nich?
Zostaw swoją opinię o „Test Systemy Uszczelniające” - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie „Test Systemy Uszczelniające”