brak logo

porzelack polska sp. z o.o.

Zielona Góra

Opinie o porzelack polska sp. z o.o.

anonim 2011-01-10 17:24:39
Porzelack Polska Sp. z o.o. - Małżeństwo niegodne zaufania. Mają problemy ze znajomością kodeksu pracy. Lepiej niczego nie podpisywać, lepiej tam po prostu nie pracować...
2
Rokfor 2011-01-11 20:50:17
Omijajcie ich wielkim łukiem! Nie dbają o pracowników, poniżają ich i zmuszają do podpisywania dokumentów in blanco. Szkoda nerwów i czasu na tych ludzi. Tam nie ma żadnego pracownika, który pracuje dłużej niż kilka miesięcy.
1
naiwna 2011-01-17 17:48:35
Uważajcie na tą firmę zatrudnia pracowników na terenie całej Polski
. Prowadzi ją nawiedzone małżeństwo. Podczas pierwszych rozmów
obiecują złote góry a potem wymyślają jakieś niestworzona kwoty do pokrycia. A nawet są zdolni do składania fałszywych zeznań aby oskarżyć pracownika i wywinąć się ze zobowiązań wobec niego. Ale gdyby kiedykolwiek ktoś niechcący podpisał umowę to pilnujcie swoich osobistych rzeczy np torebek portfeli bo szefowa jest tak ciekawska że potrafi zajrzeć nawet do kieszeni. A nawet jest zdolna zabrać dokumenty
aby utrudnić pracownikowi życie. A gdyby mogła to by zamontowała CHIPI każdemu pracownikowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i monitorowała 24 na dobę czy czasami nie wykorzystuje jej czasu prywatnie. Ja miałam okazję poznać jej system
pracy i obecnie jak bym miała wybierać między bezrobociem a pracą u niej to na pewno bym pozostała na bezrobociu i to nawet bez prawa do zasiłku. Uważajcie i nie podejmujcie u nich pracy bo na pewno nie zarobicie
a może jeszcze będziecie musieli dopłacić.
1
naiwna2 2011-01-17 21:43:04
Sprawy w sądzie z pracownikami to codzienność. Stanowczo odradzam!!!
anonim 2011-03-10 20:13:10
szkoda słów i nerwów,lepiej omijać z daleka.Pani B.... hmmm lepiej pominoć a pan P.....to juz szkoda słow ŻAL!!!!!!!!!!!
1
razdwatrzy 2015-09-15 09:44:34
przyjmowali niedawno tam ludzi szkoda tylko ze nie zapoznalismy sie z opiniami stad wczesniej. pani b nie zna kodeksu pracy i naprawde ma nierowno pod sufitem. i nie mozna niezle zarobic, pani b. oszukuje na kasie. nie polecam serdecznie
1
kemur 2015-09-23 09:38:33
pani b. nie zna kodeksu pracy :) mozna byloby ja podwalic na tysiac sposobow....zaczynajac od nielegalnych telefonow i zawierania umow przez telefon. pani b powinna doskonale wiedziec majac wlasna firme pol zycia ze pozyskiwanie kontaktow z internetu jest nielegalne :) zamiast wykupic wlasne rekordy woli żerowac na nielegalu :) no i z kasa tez leci w kulki ;) nie polecam serdecznie
naiwna 2015-09-23 09:42:53
niestety stoko nikogo nie przyjmowali w tym czasie zeby opinie ucichly :/
1
k. 2015-10-06 10:49:35
Za duzo tu negatywow , jak ktos nie chcepracowac to niech nie pracuje . Niestety dopoki sam sobie szefem nie jestes musisz wykonywac polecenia swojego pracodawcy ! Praca w porzelack nie jest wcale taka ciezka tzeba sie troche wysilic czasami i wniesc wlasna inicjatywe i zostaniesz doceniony i jak masz wyjechane to niestety pracodawca zadowolony nie jest i nie ma sie co dziwic ! Jak byscie mieli swoje firmy na wasTez by nazekali. A kodeks pracy ... z reka na sercu powiedzcie ze go znacie !? Ja ta prace wspomibam dobrze rodzinny biznes ,jak w kazdym bywa nieraz cos nie tak..
X 2015-10-06 12:59:40
Praca w miłej atmosferze- tak ja ją wspominam, tylko pod warunkiem, że ktoś jest rozgarnięty i wie co ma robić, żeby PRACOWAĆ, a nie liczy na to, że dostanie wypłate za siedzenie. Jak by sie robilo tak, jak powinno, to nikt za pewne nie mialby o nic pretensji. Kazdy pracodawca ma swoje wymagania i to, że ktoś dba o własny interes i nie pozwala sobie wejść na głowę, to nic dziwnego. Jak sie chce być samemu sobie szefem i robić wszystko, tak jak sie chce- to droga wolna, nikt nikogo nie zmusza do pracy u kogoś. Najłatwiej to mało robić, nic nie wiedzieć a najwięcej gadać- wielu ludziom to o wiele lepiej wychodzi niż pracowanie :-)
paula 2015-10-06 16:43:20
tyle negatywow na przelomie tylu lat swiadczy o tym ze tam nikt nie chce pracowac i nie znaczy to ze pracodawca nie daje sobie wejsc na glowe...tymbardziej pracodawca wchodzi na glowe pracownikom i tak jak wczesniej wyczytaliscie....zaglada do torebek, portfeli, to jest juz chamstwo. no i nie znac prawa do pozyskiwania rekordow np majac tyle lat firme to juz jest dramat !!!!!!!!!!!! takze nie ma co bronic skoro nawet tam nie pracowaliscie nie polecam odradzam
1
x 2015-10-08 09:09:52
co wy mowicie... to jasne ze jak ktos chce pracowac to wszedzie sie sprawdzi ale jezeli pracodawca kreci to juz inna bajka.. niestety takie prywatne male rodzinne firmy to jest masakra a ta jest jednym z przykladow. znam rodzine osobiscie a opinie slyszalem tylko od znajomych i wiem jacy potrafia byc niemili i wymyslac sobie rzeczy z kosmosa zreszta niby tez o swoich klientow nie dbaja wiec to swiadczy juz o szefostwie a nie pracownikach!!
1
tropikal 2015-10-12 09:52:49
romek w wiekszosci jest to branza samochodowa ale nie tylko
mig mig 2015-10-19 09:39:35
co za porażkowa firma radzę wszystkim ktorzy zanim się tam wybiorą przeczytać ww komentarze :D i zgadzam się z negatywnymi komentarzami na 100%
1
kamil 2015-10-28 12:14:28
x - Praca w miłej atmosferze- tak ja ją wspominam, tylko pod warunkiem, że ktoś jest rozgarnięty i wie co ma robić, żeby PRACOWAĆ, a nie liczy na to, że dostanie wypłate za siedzenie.
BUHAHAHAHAHAHAHA SMIECH NA SALI CZLOWIEKU :) nie da sie tam PRACOWAĆ :)) więc nie chrzań głupot :)
1
nalewajka 2015-10-28 15:37:45
nie bez powodu takie nazwisko - HAŁAbura :) krotko w jednym slowie
2
x2 2015-11-24 12:52:37
HAHAHA , czytając te opinie można nieźle się pośmiać :p widać że w tym kraju naprawdę jest więcej niż jeden Ferdek Kiepski i właśnie oni postanowili wygłosić swoją opinię o danej firmie hahah Dla tych Ferdków nie ma odpowiedniej pracy w tym kraju :D
x3 2015-11-24 14:19:04
bez kitu tez sie usmialam :D ale z tego co wiuem to ferdkow tam nie przyjmuja tylko ogarniete osoby
x2 2015-11-25 12:31:27
No nie Ferdków ... Tylko ludzi dla których w tym kraju nie ma pracy z ich wykształceniem , wymaganiami... To jednak mi Ferdków przypomina :P no ale nic jednak lepiej zostać na bezrobociu bo jak można się dowiedzieć z większości powyższych opinii to nie opłaca się pracować i tak też uczynię :p pójdę do jakiejś pracy to jeszcze mi będą kazali pracować :D KABARET :P
___ 2015-12-01 11:16:45
a ja tam pracowalam i podpisuje sie pod tymi negatywnymi komentarzami ;-) praca za najnizsza krajowa i pelno oszustw, ale o tym juz nie na forum ;-) w tym momencie robię połowę obowiązków wykonywanych w Porzelack i zarabiam dwa razy więcej ;-) (tak, tak 2,5 tys na reke), wiec najwiekszy smiech to tutaj z komentarzy typu takiego jak wystawiane przez te x2, bo widac, ze nie pracowalo w tej firmie, a sie wypowiada :) chcesz to idz, zapier*alaj do porzelacka ;)
kaszuba 2015-12-10 09:12:46
trafilam tu przypadkiem kiedys zadzwonili do mnie do mojego salonu i wciskali nielegalnie sprzedaz przez telefon jak juz wkoncu zamowilam to co potrzebowalam i czekalam na szefowa ktora miala byc akurat u mnie w salonie to ta mnie zwyczajnie wystawila.....faktycznie traktuja klienta jak g....nie bede sie wypowiadac nawet. nie polecam
1
997 2015-12-10 15:42:22
widze ze wypowiada sie halabura;] pfff
6waw 2015-12-21 08:04:03
przy wielkim wysilku faktycznie 2k :) o ile wlascicielka cie nie oszuka ;) bo lubi to robic
1
derok 2016-02-06 12:21:42
nie jest tu tak zle ale ta szefowa to jakas maskara :(
rt 2016-09-04 20:04:57
W sumie to się zastanawiam jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na pracownika produkcji. Idealnie, że można liczyć na zatrudnienie w ramach umowy o pracę, a jak dorzucają do tego odpowiednie benefity socjalne do podstawy zarobków to nie jest to wcale taka kiepska opcja.
halabura 2016-11-08 11:45:27
CHAŁA PFFFFFF :) nie polecam !!!!!!!!
1
Zostaw swoją opinię o porzelack polska sp. z o.o. - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie porzelack polska sp. z o.o.