brak logo

Przedszkole Niepubliczne "Krasnoludek"

Gdańsk

Opinie o Przedszkole Niepubliczne "Krasnoludek"

Mirosława Sidor 2009-05-23 12:56:01
Jestem zbulwersowana tym anonimem. Jak można wydać tak obrzydliwą opinię o osobie, z którą spotkało się tylko raz na rozmowie kwalifikacyjnej. Jest to nieuzasadnione oszczerstwo.
Jestem nauczycielką dyplomowaną z 33-letnim stażem pracy pedagogicznej, pracuję w Przedszkolu Niepublicznym "Krasnoludek" w Gdańsku i nie zamierzam zmieniać miejsca pracy, ponieważ współpraca pani dyrektor z pracownikami układa się bardzo dobrze.
Jest ona wymagająca, sprawiedliwa i otwarta na każdego pracownika. Najważniejsze dla niej jest dobro dziecka, jego bezpieczeństwo, wychowanie i edukacja, dlatego bardzo starannie dobiera kadrę pedagogiczną, a pani najwyraźniej nie posiada odpowiednich predyspozycji do tak odpowiedzialnej pracy.
Mirosława Sidor
5
Sabina Kitowska 2009-05-24 19:03:10
Jestem oburzona wypowiedzią anonimowej koleżanki. Pani dyrektor zarządza dwoma przedszkolami "Krasnoludek" w Gdańsku i w Żukowie.
Jestem nauczycielem dyplomowanym z długoletnim stażem a obecnie pracuję w PN "Krasnoludek" w Żukowie. Jestem dumna, iż mogę pracować u boku takiej Pani dyrektor. Dzięki jej kreatywnej i otwartej postawie, mogę pracować swobodnie i realizować wszelkie przedsięwzięcia rozwijające moją osobę i dzieci ku zadowoleniu rodziców. Pani dyrektor jest osobą wymagającą, konkretną, ale zawsze służącą pomocą w stosunku do osób potrzebujących. Doświadczyli tego pracownicy przedszkola, rodzice oraz dzieci. Jest osobą wrażliwą, przyczyniającą się do tworzenia miłej atmosfery w pracy opartej na życzliwości i wzajemnym zaufaniu. Nie dziw się więc koleżanko, że Pani dyrektor starannie dobiera kadrę. Każda osoba pracująca u nas musi wykazać się kulturą osobistą, aby mogła budować sympatyczną atmosferę, bo tylko w takiej można pracować tak, aby zasłużyć na b.dobrą ocenę ze strony rodziców.
Sabina Kitowska
3
matka 2009-05-28 17:42:07
Witam serdecznie! Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola i muszę przyznać, że nie zauważyłam nic takiego, co opisują "osoby" w pierwszych dwóch wypowiedziach. zgadzam się natomiast z Paniami ( usunięte przez administratora )to że dobrze się Paniom współpracuje z dyrekcją i między sobą można odczuć "na odległość". jedynym mankamentem, który można wytknąć placówce są (przepraszam, ale muszę to gdzieś ująć) Panie w Biedroneczkach. dziecko moje uskarża się na obie, (są nie miłe dla siebie, wywyższają się między sobą nawzajem, nie wiele interesują się podopiecznymi...) pozostała część Pań pracujących w Przedszkolu są po prostu wspaniałymi i ciepłymi "Paniami-Ciociami-Mamusiami" bo wszystkie trzy określenia w stosunku do nich stosuje moja pociecha, a i ja to zauważam, zawsze mają czas dla dziecka, powiedzą miłe słowo, uśmiechają się na okrągło, a to podoba się i dzieciom i mnie. Z Panią dyrektor też mam dobry kontakt i uważam, że nie można wyobrazić sobie milszej, "fajniejszej" i bardziej zaangażowanej osoby na tym stanowisku. robi wszystko by dzieciom było dobrze, a przede wszystkim by były bezpieczne i tak się też czuły. Zwracam się zatem z prośbą o nie umieszczanie takich opinii o placówce, skoro nie ma się o niej żadnego pojęcia! Matka
Anna Migdałek 2009-07-30 22:16:42
A... dajcie spokój z "gadaniem" na placówkę... to forum o pracodawcach, a nie plotkarskie. Jeśli macie jakieś uwagi o przedszkolu, to myśle że P.dyr. sama ich chętnie wysłucha.
Aleksandra Cebela 2009-08-04 20:34:48
Czytając ostatnią opinię, która została wygłoszona na temat Przedszkola aż trudno uwierzyć, że są to słowa pedagoga, osoby wykształconej i domyślam się mającej kontakt i PRZYJEMNOŚĆ (podkreślę: PRZYJEMNOŚĆ!) współpracować z ( usunięte przez administratora )Podczas swojego całego życia, przez kilka lat pracy na różnych stanowiskach, a od dwóch lat współpracy z( usunięte przez administratora )szczerze i śmiało stwierdzam,że nigdy dotąd nie spotkałam osoby tak zaufanej, szczerej, zaangażowanej i oddającej się w pełni swojej pracy, angażującej wszystkie siły i tyle dobrego słowa oraz serca we współpracę i pomoc osobom potrzebującym, rozpoczynającym jakże trudną drogę pedagoga. Za to wszystko czego mogłam i czego nadal mogę się uczyć od pedagoga z tak ogromnym doświadczeniem zawodowym jak ( usunięte przez administratora )najmocniej jak potrafię DZIĘKUJĘ! Niestety, nie wszystkim "opłaca" się okazywać tyle dobra, jak ( usunięte przez administratora ) okazuje osobom, które o to proszą. O opiniach wygłoszonych tutaj na temat( usunięte przez administratora ) i samej placówki dodam może tylko tyle: autorzy tych opinii - mam ogromną nadzieję, że zawsze, gdy zamykacie oczy przed snem, dręczą was straszne wyrzuty sumienia, za to jaką krzywdę wyrządzacie osobom, których w zasadzie nie znacie, wypisując bzdury i oszczerstwa wyssane z palca. Jedyne co mnie zastanawia, to "czy chociaż przez chwilę poczuliście się lepiej?" i zastanówcie się co robicie, bo "zło wyrządzone wraca jak bumerang". ( usunięte przez administratora )
itd.:) 2009-08-13 16:23:20
jestem matką dziecka z tego przedszkola i chcę powiedzieć że w obecnej chwili zaczynam rozglądać się za pracą i mam tylko nadzieję, że znajdę taką szefową jaką jest P.Dyr przedszkola KRASNOLUDEK i tak miłe i sympatyczne koleżanki z pracy jakimi są wszystkie obecnie pracujące panie w tym przedszkolu!
ja 2009-09-11 13:46:54
Chciałabym przeprosić Panią Dyrektor tego przedszkola za opinię z dnia: 2009-09-03 17:10. Poniosło mnie trochę. Przepraszam najmocniej!!! To co napisałam nie ma żadnego pokrycia z prawdą. Jeszcze raz najmocniej przepraszam.
Kasia 2009-09-15 12:14:16
Zgadzam się w 100% z Mają!!!
anonim 2010-03-01 23:55:38
Do przedszkola Krasnoludek moje dziecko chodzi już drugi rok . Przedtem chodziło do dwóch innych Osowskich przedszkoli i z pełną odpowiedzialnością stwierdzam iż Krasnoludek jest najlepszy . Moje drugie dziecko chodzi do żłobka na Osowej w którym też jest przedszkole , ale od września zapisałam je do Krasnoludka , ponieważ jest zdecydowanie lepszym przedszkolem . Stwierdzić mogę iż z czystym sumieniem je polecić.
do: obserwator 2010-11-17 19:59:20
jestem mamą dziecka z przedszkola KRASNOLUDEK. piszę te słowa jako odpowiedź do wypowiedzi osoby pod nickiem' obserwator': z dala widać, że nie masz dziecka w 'naszym' przedszkolu, więc co się wypowiadasz nt pracy pani ( usunięte przez administratora ) jest najlepszym pedagogiem jakiego mogłam sobie wyobrazić dla swojego dzieccka. Z tego co wiem nie dawno broniła tytułu magistra, wybroniła się bardzo dobrze i tak też wyraża się w pracy z dziećmi. codzień ranio zostawiam pociechę w odpowiedzialnych, dobrze przygotowanych do tej pracy rękach, osobie z powołaniem do pracy pedagoga. czym pnai ( usunięte przez administratora )zasłużyła sobie na takie słowa poza przedszkolem to nie nasza sprawa, ale wiem, że to nie miejsce na takie poglądy. W pracy daje z siebie wszystko, co widać na przykłazie mojego dziecka, synek chce być jak jego pani z przedszkola, zaczął dbać o porządek w pokoju, ładnie się zwraca - proszę, dziękuję, przepraszam, ładnie się zachowuje przy stole, sam się przebiera - poprostu pani ( usunięte przez administratora )jest dla niego ideałem, wzorem. a mnie to tak strasznie cieszy, i nie pozwolę tutaj deptać dobrego iminia osoby, która pod żadnym pozorem nie powinna usłyszeć, że nie nadaje się na nauczyciela. jest mi przykro, że takia opinia znalazła się w tym miejscu. mam nadzieję, że nikt więcej nie przeczyta opinii 'obserwatora'.
anonim 2011-01-24 08:44:26
Moja córka jest w grupie Pani ( usunięte przez administratora )to wspaniała i ciepła kobieta. I ja, i moja ( usunięte przez administratora )esteśmy zadowolone z opieki. Córka uwielbia chodzić do Krasnoludka i bardzo się cieszy, że jest w grupie Pani ( usunięte przez administratora )Proszę mi wierzyć- jest płacz za każdym razem kiedy odbieram( usunięte przez administratora )z przeszkola wcześniej niż o 16-tej. Ona kocha ( usunięte przez administratora ) Zadowolna mama
marzenap 2011-04-07 18:45:45
Mój synek chodzi drugi rok do przedszkola Krasnoludek w Osowie, osobom, którym zależy na merytorycznym przygotowaniu nauczycieli szczerze polecam, nie rozumiem negatywnego bełkotu na temat kadry tam pracującej.Są to osoby profesjonalnie przygotowane do zawodu, a Pani ( usunięte przez administratora ) to anioł, wszystkim dzieciom życzę, aby trafiły do jej grupy. Zadowolona mama.
rodzic 2011-07-28 23:16:15
Niestety muszę się zgodzic z negatywnymi opiniami ( usunięte przez administratora ) Mogę tylko im współczuć. Mam wile argumentów n.t. tego, że przedszkole ogólnie jest słabe, niewiele robi, mam wiele zarzutów co do podejścia do dzieci itp. itd. Napiszę krótko - rodzicu, który dopiero wybierasz przedszkole - WYBIERZ INNE jesli zależy Ci naprawdę na rozwoju Twojego dziecka i dobrej atmosferze w przedszkolu!!!!
do poprzednika 2012-02-08 13:37:10
Też nie lubię dyrektor tego przedszkola, ale nie znaczy to,że kadra jest zła. Mnie się podobało jak moje dziecko tak chodziło. Nie wiem jak jest teraz, bo dziecko już chodzi do szkoły i wiem, że sporo się zmieniło, ale mam nadzieję, że dobry poziom placówki został zachowany. Pozdrawiam Panie, które uczyły córkę (na pewno się zorientują), Anna
1
szuki 2014-03-12 13:11:46
musisz pewnie poczekać aż zwolni się tu jakieś miejsce. Bo ilość zatrudnionych mają raczej mocno ograniczoną
Kasia 2014-03-14 01:03:54
A powiedzcie mi ile wychowawców jest zatrudnionych do dzieci? Mnie interesuje właśnie posiadanie własnej grupy albo prowadzenie zajęć dodatkowych.
Ola 2014-03-17 18:26:13
Dziewczyny, poprostu skontaktujcie się z dyrekcją przedszkola. Wszystko wam powie, jest naprawdę serdeczną i szczera osoba. Mnie pracowało się naprawdę dobrze.
ola26624324 2014-04-08 15:02:39
Niepowtarzalny wizerunek w sieci, w obecnych czasach jest jedną w najlepszych form reklamy i promocji. Dlatego powstał nowoczesny serwis eduprzedszkola.pl, który pomaga w tworzeniu indywidualnego wizerunku przedszkola w sieci. Za pomocą serwisu eduprzedszkola.pl możesz stworzyć stronę internetową przedszkola, łatwą do zarządzania. Serwis eduprzedszkola.pl , oprócz stron internetowych przedszkola, oferuje szereg innych usług pomagających w kreowaniu wizerunku Twojego przedszkola w sieci i nie tylko. Z pośród szerokiej gamy naszych propozycji możesz wybrać narzędzia, które jeszcze bardziej uatrakcyjnią Twoją stronę: nowe logo, pozycjonowanie strony. W serwisie możesz zamówić też projekt wizytówek i ulotek dla Twojego przedszkola.
Jeśli chcesz, by Twoje przedszkole było niepowtarzalne w sieci to wybierz ofertę serwisu [usunięte przez moderatora] ;)

(usunięte przez administratora)
ewa 2015-01-05 13:05:10
Hej. Wysłałam dzisiaj cv do tego przedszkola. Ukończyłam pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną.Posiadam 2 letnie dośw.na stanowisku nauczyciel. Bardzo bym była wdzięczna, gdyby ktos napisał o warunkach pracy w tym przedszkolu. jak wyglądają tam zarobki i na jaki etat zatrudniani są nauczyciele oraz jaki jest kontakt z p.Dyrektor??
tomek 2015-03-06 13:09:38
no to mi się wydaje, ze masz duże szanse na zatrunienie @ewa. Byłaś u nich moze na jakiejś rozmowie jednak? Mam nadzieje, ze dostałaś ta posadę, bo 2 letnie dośiadczenie na stanowisku nauczyciela, to naprawde jest dużo. No i ciekawi mnie jeszcze kwestia wynagrodzenia jak to wygląda konkretnie u Was?
1
bajgl 2015-03-22 02:25:20
to zabawne co piszecie :) 2 lata na stanowisku nauczyciela to dużo ? przecież przez ten czas nie da się nawet wypracować swojego systemu nauczania nie mówiąc już nawet o doświadczeniu które można zdobyć w tym czasie. Chociaż jeśli mówimy o przedszkolu to bardziej od doświadczenia liczy się tu podejście danej osoby do dzieci
stefan 2016-05-20 21:59:51
nie wiem, nie słyszałem.. kiepsko tak rozprowadzać niepewne informacje
Zostaw swoją opinię o Przedszkole Niepubliczne "Krasnoludek" - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedszkole Niepubliczne "Krasnoludek"