Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKOK

zdjecie uzytkownika
Mara - 2011-02-22 21:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktos ile w Windykacji mozna zarobic ?

Z 1500 netto da sie wyrobic ?

zdjecie uzytkownika
SKOK. - 2011-10-18 18:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabawa udana, prawdziwa 18-ka. Co do osób towarzyszących to za drugą połowę chętnie pieniądze dam.PREZESIE super-może podłapie ktoś pomysł.Pa.
zdjecie uzytkownika
.... - 2011-11-08 12:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I kolejna impreza w skoku jaw. ''mikołaj'' za nasze pieniądz. A żeby było mało to jadą sobie do Ameryki się szkolić........ W rawie też imprezowali- tylko trzy dni. A na dodatek robią ściepę dla prezesika na imieninki żeby się podlizać, chłopina ma mało. Niech nam dadzą kasę a nie sami się SZKOLĄ, każdy wie jak takie szkolenia wyglądają.
zdjecie uzytkownika
morus - 2011-12-16 18:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem to impreza mikołajkowa nie była za wasze pieniądze tylko osoby, które chciały w niej uczestniczyć składały się na wszystko więc człowieku za nic nie płaciłeś
zdjecie uzytkownika
piesek - 2012-07-25 17:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Za imprezy integracyjne pracownicy płacą sobie sami i nikt im niczego nie sponsoruje a już z cała pewnością Ty boroczku : D , więc sobie nie pochlebiaj niesłusznie. A 18 - stka trwała zaledwie 1 wieczór z nocą i raczej bez śniadania więc może warto najpierw poznać fakty a potem mięsem rzucać. Aż żal bierze jak się czyta twoje posty.
zdjecie uzytkownika
kati - 2012-07-30 17:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz dokładnie napisać krok po kroku jak rekrutacja wygląda? Czy są jakieś scenki sprzedażowe i co trzeba sprzedać? Jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
marecki - 2012-08-15 12:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy w tej instytucji-tylko dla desperatów. Ja zrezygnowałem-lepiej późno niż wcale (a mogłem już na szkolenie jak co poniektórzy), no nic trochę czasu straciłem, jeszcze więcej nerwów, jedynie o nowe doświadczenie jestem bogatszy.
ODRADZAM !!!!
zdjecie uzytkownika
prac - 2012-10-11 16:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego chcą zwalniać pracowników, może ktoś mi to powie......Jak mają zwalniać to po co przyjmują nowe osoby. Oszczędności - niech robią tam gdzie je powinni robić - A tak to jest OK.
zdjecie uzytkownika
anka - 2012-10-26 11:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Właśnie dostałam telefon ze skoku odnośnie rozmowy o prace. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak dokładnie wygląda ta rozmowa? We wcześniejszych postach zauważyłam że ktoś pisał o jakimś szkoleniu? czy ono odbywa się na miejscu( tam gdzie chcesz pracować) ?
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-11-16 22:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM Z CZYSTYM SUMIENIEM, NAWET BIORĄC POD UWAGĘ JAK CIĘŻKO W DZISIEJSZYCH CZASACH O JAKĄKOLWIEK PRACĘ NAPRAWDĘ NIE WARTO.( usunięte przez administratora ).SZCZERZE NIE WARTO MARNOWAĆ SWOJEGO CENNEGO CZASU, NERWÓW ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ!!!!!!!ŻENADA
zdjecie uzytkownika
Zart - 2013-01-18 21:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać że gorzkie żale wylewa ktoś kto nie zdał egzaminu nie był przygotowany itd.Dla mnie to oczywiste że jeśli się nie zaliczy egzaminu to out.po co w pracy takie piąte koła u wozu co tylko są a bladego pojęcia o niczym nie maja a przyczyny swoich porażek szukaja we wszystkich tylko nie w swoich brakach w wiedzy
zdjecie uzytkownika
TEZA - 2013-01-18 21:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DRUGĄ SPRAWĄ JEST ATMOSFERA W PRACY TA POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA ...NIESTETY....
zdjecie uzytkownika
paka - 2013-01-21 20:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam na dalsze ifromacje!
zdjecie uzytkownika
PAKO - 2013-02-01 00:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze ze trafiłem na ta strone. ludzie, piszcie więcej, ostrzegajcie innych
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-02-13 19:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moim skromnym zdaniem wypowiadają się tutaj osoby sfrustrowane, które nie podołały wyzwaniu, taka selekcja to dowód na to, że pracują u nas naprawdę świetnie przygotowani sprzedawcy i można się od nich uczyć. Sama pracuję tutaj 3 lata i nie mam na co narzekać bo ta firma może ma wysokie wymagania ale potrafi się odwdzięczyć.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-13 20:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie i nie zgadzam się z powyższymi negatywnymi opiniami. Firma na poziomie. Zarobki jak na SKOK bardzo dobre.
Wylewanie wiadra pomyj na szkoleniowców przez osoby które nie poradziły sobie na szkoleniu albo nie nadawały się do tej pracy jest nie na miejscu. Cóż... naród polski tak ma... zawistny i zazdrosny.
zdjecie uzytkownika
niko - 2013-02-15 13:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kogo z rodziny masz w zarządzie że Ci tak dobrze?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-15 19:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikogo ;)
zdjecie uzytkownika
on - 2013-03-16 20:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Uczestniczyłem wczoraj w rekrutacji na kierownika oddzaiłu do SKOK jaworzno. Rekrutacja na bardzo wysokim poziomie, profesjonalni rekruterzy, ale to co zaproponowali jest nie do przyjęcia.....Zarobki na poziomie 3500 zł, sorry ale ja się na to nie piszę ...
zdjecie uzytkownika
nowa - 2013-03-21 08:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
przeszłam pozytywnie proces rekrutacji do SKOK Jaworzno.
Cały proces oceniam jako bardzo profesjonalny.
Dokonali dobrego wyboru ;)
Jadę na szkolenie do Jaworzna na 7 kwietnia.
Zobaczymy co dalej :)
Si ju
zdjecie uzytkownika
xax - 2013-03-24 21:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez na 7.04 do Jaworzna!Ale po przeczytaniu tego wszystkiego trochę zwątpiłam...w tą pracę.
zdjecie uzytkownika
skokowicz - 2013-03-25 09:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wątp, nie jest tak źle, do którego oddziału się szkolisz?
zdjecie uzytkownika
niko - 2013-03-26 13:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skokowicz - 2013-03-25 09:34:48

nie wątp, nie jest tak źle, do którego oddziału się szkolisz?
Jeśli ktoś wypowiada się na forum to mu nie radzę ujawniać szczegółów tj. miasto, oddział czy nawet region :)
zdjecie uzytkownika
Agula - 2013-03-27 12:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To teraz ja opisze Wam moją historię... jak zostałam zaproszona na rozmowę, jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w SKOK Jaworzno i jak to wszystko się zakończyło.
Złożyłam aplikację na stanowisko opiekun klienta w placówce bankowej w P., po czym po 1-2 tygodniach zostałam zaproszona telefonicznie na rozmowę. Spotkanie było rozłożone na 2 dni. W pierwszym dniu trwało ok.3 godzin. W drugim już nieco krócej, bo ok. 1,5 godziny łącznie z ogłoszeniem wyniku. W pierwszym dniu spotkanie rozpoczęło się od tego, że panie z działu HR poinformowały o warunkach pracy i płacy dotyczące stanowiska, na jakie aplikowaliśmy.Informacje były bardzo konkretne: jakie obowiązki, ile wyniesie wynagrodzenie, że przyjęcie pracy wiąże się z wyjazdami na szkolenia-po przyjęciu do pracy od razu wyjazd na 3 tygodnie szkolenia do Jaworzna.Można było zadawać pytania i rozwiać wszelkie wątpliwości. Po tej rozmowie osoby, które z jakichkolwiek powodów nie chciały, bądź nie mogły przyjąć tej pracy mogły zrezygnować. Z mojej grupy 25 osobowej zrezygnowały 3. Następnie rozpoczęło się już właściwe spotkanie rekrutacyjne, które składało się z 4 etapów:1-test osobowości.Pytania różne z życia wzięte, na które nie ma dobrych lub złych odpowiedzi, ponieważ nie wiemy jakiego typu osobowości do tej pracy poszukują.Najlepiej odpowiadać szczerze, bo samego siebie nie oszukamy, gdyby jednak ktoś chciał to w jakiś sposób zweryfikować.2-test wiedzy o SKOK. Najpierw jedna z pań zreferowała najważniejsze wiadomości o SKOK, które trzeba było uważnie słuchać i zapamiętać i na podstawie tego był pisany test z pytaniami otwartymi i zamkniętymi.3-test matematyczny. Kilka prostych zadań do rozwiązania. Po tych etapach zostało nas 8 osób. 4-etap to AC. Dostaliśmy grupowe zadanie do rozwiązania, gdzie na podstawie obserwacji grupy panie z HR wybrały 4 osoby. Na tym zakończył się pierwszy dzień. W dniu drugim była to już właściwa rozmowa kwalifikacyjna. Każda z osób wchodziła pojedynczo, gdzie każdy miał możliwość zaprezentowania się z lepszej lub gorszej strony ;) . Ogólnie określiłabym to jako luźną rozmowę, gdzie 3 osoby zadawały pytania, chcąc dowiedzieć się czegoś więcej na mój temat. Musiałam też jednej z pań sprzedać naprawdę absurdalny przedmiot, tzn. tak naprawdę nikomu nie potrzebny, ale myślę, że chodziło im o sprawdzenie technik sprzedaży.I tak po ogłoszeniu ostatecznych wyników zostałam przyjęta do pracy (ze mną druga osoba, ponieważ potrzebowali dwóch). Dostaliśmy skierowanie na badania, gdzie rzeczywiście stanowisko pracy to stażysta, niezbędne info i kontakty do osób, z którymi mieliśmy się kontaktować w momencie przyjazdu do Jaworzna na szkolenie. Od momentu otrzymania pracy do momentu szkolenia było ponad 2 tygodnie (to dla tych, którzy chcą zrezygnować z dotychczasowej pracy -okres wypowiedzenia 2 tyg.). Ogólnie cała rekrutacje oceniam jako bardzo profesjonalna i mało stresująca dla nas jako potencjalnych kandydatów, co jest chyba najważniejsze, a panie ją prowadzące za naprawdę bardzo sympatyczne. Spotkałam się z opiniami, że rozmowa to jedno wielkie przesłuchanie, może i tak jest, ale przecież wszystkie zagadnienia i wątpliwości z ich strony zostały wyjaśnione na samym początku, a podczas rozmowy, to okazja aby dowiedzieć się coś więcej o nas.Szkolenie miałabym rozpocząć 08.04.2013 r. i w tym też dniu podpisałabym umowę o pracę. Niestety moje szczęście związane z otrzymaniem nowej pracy nie trwało długo. Dwa dni po rozmowie, osoba, która miała się opiekować moim dzieckiem miała ciężki wypadek samochodowy-tym gorzej to znoszę, że to osoba z rodziny. Próbowałam znaleźć kogoś na zastępstwo ale w małej miejscowości, w której mieszkam graniczy to niemal z cudem. W następstwie tego łańcuszka zdarzeń, nie chcąc blokować komuś innemu miejsca i szansy na pracę musiałam z ciężkim sercem z niej zrezygnować. Jest mi strasznie przykro, że nie mam możliwości sprawdzenia jak to wszystko wygląda "od środka". Czytałam wiele wypowiedzi na temat SKOK Jaworzno i myślę, że mimo wszystko chciałabym mieć możliwość sprawdzenia jak to wygląda, chociaż miałoby to trwać tylko tydzień. Przecież nikt siłą nikogo do niczego nie będzie zmuszał, czy to ja jeżeli nie dałabym rady, czy to oni, jeżeli byłoby coś nie tak z ich strony. Jak wszędzie, nie ma tak, że wszystko będzie się samo robić i wiedza sama do głowy wejdzie, a że praca jest odpowiedzialna, to też wiele się od tych osób wymaga. Myślę, że Ci którzy nie mają nic do stracenia (np. innej pracy), to próbujcie, jeżeli macie taką szanse, bo wiedzcie, że są tacy którzy chcieliby a nie mogą... Mam nadzieje, że co niektórym pomogłam moją historią i ja tez miałabym do Was prośbę- jeżeli ktoś z Was był na takim szkoleniu, to proszę, niech napisze dokładnie jak to wyglądało (jak wyglądają egzaminy itp.) i co działo się dalej w oddziale? Czy później też jakieś egzaminy? Co po zakończeniu umowy 3-miesięcznej? Pozdrawiam Wszystkich SKOKOWICZÓW ;)
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-04-02 14:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie odnośnie ubioru na szkoleniu w Jaworznie :)
Doszły mnie słuchy, że na owym szkoleniu obowiązuje "galowy" strój.
Czy to prawda????
Byłam w swoim życiu na kilku szkoleniach i na żadnym "sztywny" strój nie obowiązywał, więc trochę się dziwię.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x