Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKOK Jaworzno

zdjecie uzytkownika
Mara - 2011-02-22 21:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktos ile w Windykacji mozna zarobic ?

Z 1500 netto da sie wyrobic ?

zdjecie uzytkownika
SKOK. - 2011-10-18 18:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabawa udana, prawdziwa 18-ka. Co do osób towarzyszących to za drugą połowę chętnie pieniądze dam.PREZESIE super-może podłapie ktoś pomysł.Pa.
zdjecie uzytkownika
.... - 2011-11-08 12:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I kolejna impreza w skoku jaw. ''mikołaj'' za nasze pieniądz. A żeby było mało to jadą sobie do Ameryki się szkolić........ W rawie też imprezowali- tylko trzy dni. A na dodatek robią ściepę dla prezesika na imieninki żeby się podlizać, chłopina ma mało. Niech nam dadzą kasę a nie sami się SZKOLĄ, każdy wie jak takie szkolenia wyglądają.
zdjecie uzytkownika
morus - 2011-12-16 18:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem to impreza mikołajkowa nie była za wasze pieniądze tylko osoby, które chciały w niej uczestniczyć składały się na wszystko więc człowieku za nic nie płaciłeś
zdjecie uzytkownika
piesek - 2012-07-25 17:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Za imprezy integracyjne pracownicy płacą sobie sami i nikt im niczego nie sponsoruje a już z cała pewnością Ty boroczku : D , więc sobie nie pochlebiaj niesłusznie. A 18 - stka trwała zaledwie 1 wieczór z nocą i raczej bez śniadania więc może warto najpierw poznać fakty a potem mięsem rzucać. Aż żal bierze jak się czyta twoje posty.
zdjecie uzytkownika
kati - 2012-07-30 17:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz dokładnie napisać krok po kroku jak rekrutacja wygląda? Czy są jakieś scenki sprzedażowe i co trzeba sprzedać? Jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
marecki - 2012-08-15 12:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy w tej instytucji-tylko dla desperatów. Ja zrezygnowałem-lepiej późno niż wcale (a mogłem już na szkolenie jak co poniektórzy), no nic trochę czasu straciłem, jeszcze więcej nerwów, jedynie o nowe doświadczenie jestem bogatszy.
ODRADZAM !!!!
zdjecie uzytkownika
prac - 2012-10-11 16:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego chcą zwalniać pracowników, może ktoś mi to powie......Jak mają zwalniać to po co przyjmują nowe osoby. Oszczędności - niech robią tam gdzie je powinni robić - A tak to jest OK.
zdjecie uzytkownika
anka - 2012-10-26 11:40:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Właśnie dostałam telefon ze skoku odnośnie rozmowy o prace. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak dokładnie wygląda ta rozmowa? We wcześniejszych postach zauważyłam że ktoś pisał o jakimś szkoleniu? czy ono odbywa się na miejscu( tam gdzie chcesz pracować) ?
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-11-16 22:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODRADZAM Z CZYSTYM SUMIENIEM, NAWET BIORĄC POD UWAGĘ JAK CIĘŻKO W DZISIEJSZYCH CZASACH O JAKĄKOLWIEK PRACĘ NAPRAWDĘ NIE WARTO.( usunięte przez administratora ).SZCZERZE NIE WARTO MARNOWAĆ SWOJEGO CENNEGO CZASU, NERWÓW ZA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ!!!!!!!ŻENADA
zdjecie uzytkownika
Zart - 2013-01-18 21:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać że gorzkie żale wylewa ktoś kto nie zdał egzaminu nie był przygotowany itd.Dla mnie to oczywiste że jeśli się nie zaliczy egzaminu to out.po co w pracy takie piąte koła u wozu co tylko są a bladego pojęcia o niczym nie maja a przyczyny swoich porażek szukaja we wszystkich tylko nie w swoich brakach w wiedzy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-08
Żródło: pracuj.pl
Dębica
(podkarpackie)
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
TEZA - 2013-01-18 21:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DRUGĄ SPRAWĄ JEST ATMOSFERA W PRACY TA POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA ...NIESTETY....
zdjecie uzytkownika
paka - 2013-01-21 20:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam na dalsze ifromacje!
zdjecie uzytkownika
PAKO - 2013-02-01 00:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze ze trafiłem na ta strone. ludzie, piszcie więcej, ostrzegajcie innych
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-02-13 19:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moim skromnym zdaniem wypowiadają się tutaj osoby sfrustrowane, które nie podołały wyzwaniu, taka selekcja to dowód na to, że pracują u nas naprawdę świetnie przygotowani sprzedawcy i można się od nich uczyć. Sama pracuję tutaj 3 lata i nie mam na co narzekać bo ta firma może ma wysokie wymagania ale potrafi się odwdzięczyć.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-13 20:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie i nie zgadzam się z powyższymi negatywnymi opiniami. Firma na poziomie. Zarobki jak na SKOK bardzo dobre.
Wylewanie wiadra pomyj na szkoleniowców przez osoby które nie poradziły sobie na szkoleniu albo nie nadawały się do tej pracy jest nie na miejscu. Cóż... naród polski tak ma... zawistny i zazdrosny.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKOK Jaworzno
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x