brak logo

Poland Forest ApS

Odense

Opinie o Poland Forest ApS

tomek 2016-11-01 20:24
jestem od jakiegos czasu na galeziach. powiem ze robotka spoko tylko mokro jak pada :) kilka osiołkow ucieklo ale to tacy co robic im sie nie chcialo, praca jest dobra i zarobki tez. ogladajcie filmy na facebok tam jest duzo fajnych filmow
1
gonzo 2016-11-02 09:07
polecam, pracowałem we wrzesniu, mogliby miec wiecej prac dla dziewczyn
Marek 2016-11-03 11:49
polecam, wszystko sie zgadza si jest na czas
1
karol 2016-11-03 13:22
na miejscu fimry nie zatrudniałbym jesienia w ogole ludzi z rocznikiów '90. oni do pracy w lesie nie nadaja sie . takich studencikow tylko ma wakacje
karol 2016-11-03 14:18
na miejscu fimry nie zatrudniałbym jesienia w ogole ludzi z rocznikiów '90. oni do pracy w lesie nie nadaja sie . takich studencikow tylko ma wakacje
Brok 2016-11-04 16:46
jestem na choinkach, dobra ekipa i fajnie mieszkanie. wszystko sie zgadza
bolo 2016-11-04 19:19
a gdzie pracujesz ? ja u Wiktora na Odenze.
kazik 2016-11-06 09:59
super firma, pracowałem juz w nieczmeach i beneluksie ale tutaj jest lepiej , wszystko przejrzyste i czytelne, zarobki bardzo dobre. polecam
1
kamil 2016-11-09 17:28
pracowałem w pazdzierniku, dziaj dostałem odcnek wypłaty, zgadza sie wszystko, polecam tesz
2
niki 2016-11-09 19:24
ja tez pracuje , bruto sie kasa zgadza ale nie mam jakiegos frałdału. wiecie o ch chodzi ?
kazik 2016-11-10 07:39
nie masz karty podatkowej, to odzyskasz :)
u mnie też wszystko dobrze, całe szczeście :)
arek 2016-11-10 10:37
polecam
ktoś 2016-11-12 19:54
nie jest żle tylko zimno :D
1
kazmil 2016-11-14 21:15
super , wszystko jest dobrze. panie z biura sa mile i wszystko wytłumaca, poelcam
michał 2016-11-15 20:06
sa jakies oferty prac dla par od stycznia ? kilka znajomych tam pracuje ale ciezko zeby cos po znajmoscaich załątwic
Adam 2016-11-16 18:59
jakies kwiatki są. ja pacuje na nobilis miesiąc, tez moge polecic, juz nie moge doczekac sie wiosny, wtedy juz fajniej podobno
Magda 2016-11-18 18:55
Mogę jak najbardziej polecić firmę, mili współpracownicy, super koordynatorzy i mega dobra obsługa administracyjna. Wypłaty na czas zgodnie z umową. Wszystko jasno i przejrzyście. Pozdrawiam gorąco.

PS. Polecam sortownie :)
3
arek 2016-12-03 18:41
również polecam. administacja i kordynatrzoy sa super, prace jak na filmikach, maja tez relacje na zwo polecam
adrian 2016-12-08 11:39
jak sie do nich dostać ? kilka dalszych znajoych tam pracuje ponad rok ale nei chca pomoc zeby mnie polecic
mmmaaaarrrr 2016-12-08 21:36
Po co mają cię polecać. Sam do nich dzwoń. Zobaczą że się starasz i cie wezmą. A nie raz warto czekać. Powiedzenia
2
marek 2016-12-09 22:22
powiem wam ze firma bardzo se rozwinela, rozmawialem z ludzmi co tam pracuja i jest podobno mega, ofert rozne, do bardzo prostycj czynnosci z ogrodnictwie bez jezyka do bardzo specialistyznych ,polecam
1
rafał 2016-12-10 13:28
Dziękuję za pracę jesienią, wypłaty się zgadzają. Mam nadziję, że będę mógł przyjechać wiosną. pozdrawiam rafał
1
tomek 2016-12-17 13:11
super , wypłaty na czas i co do koornki sie zgadza, pozdarawiam karola rzygowskiego
arek 2016-12-18 21:57
byłem na pakowaniu choine, 3 tygodnie, wszystko sie zgadzało , obługa dobra, jezyk nie był wymagany. polecam dla osób które pracuja w polsce pojechac na urlop. z tego co wiem to maja prace cały rok
zioło4 2016-12-21 17:44
polecam
1
Adi 2017-01-22 22:56
Witam wybieram się do pracy przy warzywach głównie marchewki był może już ktoś ? Jakieś opinie ?
4
arek 2017-01-24 09:04
Dobra kasa , duzo godzin, polecam
3
Mariusz 2017-01-29 23:29
Ja tam pracuje . Super jest
Lukasz 2017-01-30 08:33
To jest naprawdę uczciwa firma, wyplaty na czas. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiam Łukasz
2
Cie 2017-02-09 11:52
Jak tam jest z językiem??
Marek 2017-02-21 21:54
bzdury piszesz jakich mało, konkurencja ? a może zawiść i zazdrość ?
pracownik 2017-02-22 21:26
koleś z Brzeżna napisał tylko jakie faktycznie panują w tej firmie warunki bo takie zasady panowały tam zawsze.Zastanawia tylko fakt ,że jego wpis tak długo nie został usunięty z tej strony jak to dotychczas robiono .Może to tylko przeoczenie strażnika '' strażnika cnotliwości tej firmy''
rocky 2017-02-22 23:06
To prawda!!! Prawie wszystkie prace sa na akord....normy wysrubowane ze mozna predzej garba zarobic niz jakies porzadbe pieniadze . Jeszcze stali pracownicy moga liczyc na jakies prace godzinowe a reszta nowych swiezakow to tylko akordowki...i robia ludzi w balona..
2
adrian 2017-02-23 22:56
Rocky
Jesteś z grona tych leniwych 20 latków co bez doświadczenia przyjeżdżają, bez znajomości języka, z dwoma lewymi rękami i pracować nie chcą a zarabiać 10 tysięcy? Nigdzie za to nie płacą a akordy są dla tych którzy nie boją się pracy , a jak dadza się z siebie więcej niż norma to i zarobią więcej ,proste . Nienawidzę takich ludzi co żądają niewiadomo ile a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią. Jak chcesz godzinowka to idź do biedronki na kasę, jak chcesz do Danii to dostosujesz się albo nara bo Duńczycy nie głupi naród i za sciemnianie na godzinowce płacić nie będą. Tyle w temacie. Firma jest ok , pracuje 3 lata i polecam .
2
Ja 2017-02-27 22:03
Hej .Pracuje tu ktoś przy doryowaniu sadzonek? Jaka praca,atmosfera ,kasa i ludzie?
Ja 2017-02-27 22:06
Hej.Pracuje tu ktoś przy sortowaniu sadzonek na hali? Jaka kasa , atmosfera i praca? Zastanawiam sie czy skorzystać z oferty.
Olek 2017-02-27 22:57
Polecam gorąco. Poland Forest zostało kupione przez jakąś szwedzka firmę i jest tylko podobno częścią jakiegoś dużego projektu gdzie sa zupełnie inne standardy niż jak kilka lat temu. Nie wiem jak było kiedyś ale teraz to pierwsza klasa.
rocky 2017-02-28 01:27
Adrian nie chce Cie obrazac ale Ty masz cos z glowa czlowieku..nie znasz mnie wiec Twoje wywody na temat mojej osoby sa chore...powiem Ci tylko jedno...hmm kazda osoba ktora jest choc troszke kumata i zaradna to ucieka z tej Twojej firmy czym predzej..zostaja tam tylko osoby Twojego pokroju..wlodarze tej firmy wala Cie na kasie jak tylko sie da a Ty wypruwasz flaki i sie cieszysz ze "tyle " zarabiasz..przeczytaj swoja karte Skatteoplysinger i spojrz czy jestes tam rozliczany w akordzie czy w godzinach..
adrian 2017-02-28 08:25
Rocky, nie chcesz zebym cie dorwał. ale obiecuje ci ze bede cie szukal i wtedy zobaczysz jaka ma głowke ciezke. Debilu kazda firma na swiecie zarabia na swooich pracownikach i taka jest kolej rzeczy wiec twoim tokiem myslenia isc to kazda firma jest chujowa. wes sie lecz.

chyba zostales wyrzucony za lenistwo alo pijanstwo, ze w=bzdury piszesz albo smieszna konkurencja cie wysłała :D hehe, pozatym zobacz na oferty poland forest, 17 euro na godzine chłopczyku, ty chyba nawet nie wiesz gdzie pracowales i kutasie mylisz wszystko
rocky 2017-02-28 20:27
Juz Ci mowilem ze gowno o mnie wiesz .welug ciebie moge byc alkoholikiem i cpunem..wisi mi..Czlowieku kazdy wie ze agencje zarabiaja nawet dzieci w przedszkolach tylko oni kroja cie jak chca a ty im na to pozwalasz! Piszesz takie bzdury jakbys byl ograniczony umyslowo albo jestes z kierownictwa..Twoje wypowiedzi mnie smiesza..ale od razu widze ze nigdzie wiecej nie byles poza PF . Sam nigdy sobie nie zalatwisz roboty wiec zdany jestes na PF...nie ma sie co oszukiwac ale PF zalatwia robote ludziom niezaradnym..i dopoki bedzie miala ciebie to bedzie zyla jak paczek w masle...firma glupia nie jest i widzi ze ma niewolnikow do pracy ktorzy dzwonia do nich od rana do wieczora wiec im sie nie dziwie ze tak postepuja...tylko zastanawia mnie jedno...skoro tak bronisz firmy i jestes taki bystry to moze mi wytlumaczysz jedno? apropo tego akordu? bo slyszalem od znajomyh ze akord wprowadzamy jest nawet na produkcji, fabrykach itd..to jak to jest ustawia sie maszyne ..ona idzie swoim tempem i z tego wyliczany jest jeszcze akord? to moze mnie oswiecisz? na jakiej podstawie jest to wyliczane? kto to ustala?hm panstwo, zwiazki zawodowe? ?? np wylicza ci ze dziennie masz przesortowac i zapakowac 100ton..a za tydzien moze 200ton?hmm
2
Adrian 2017-03-01 09:02
Rocky, obiecuję ci ze cie znajdę i reszta ludzi którzy nie życzą sobie nazywania ich niewolnikami pogada siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z toba. Idiotio durny nie rozumiesz że dla wielu , bardzo wielu ludzi wyjazdy sezonowe i bardzo elastyczne terminy są idelale? Pracuje i wiem że akordy są w miejscach gdzie można je wyliczyć i bardzo dobrze bo ludzie którzy znają się na rzeczy mogą zarobić więcej a na produkcji i fabrykach są normalne godziny.
Poczekaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ci wytłumaczę jak cie spotkam i wtedy zobaczysz moc niewolnika.
2
Marek 2017-03-01 13:04
pomoge go namierzyc :) wtedy on bedzie niewolnikiem.
1
rocky 2017-03-01 17:52
Czlowieku zadaje ci normalne pytanie a ty nie potrafisz w ogole na nie odpowiedziec.. widac ze nie masz oleju w glowie..ja jedno a ty drugie...po twoich wpisac widac ze zwykly prostak jestes i tyle . Osiol do potegi. Nie pytam sie ciebie czy prace sezonowe sa dobre czy nie..bo twierdze tak samo jak ty ze dla wielu ludzi to dobra koncepcja i elastyczna forma pracy..tak samo nie zarzucam firmie nic innego..bo faktycznie mozna sie z nimi dogadac, zadzwonic itd..sa wyplacalni itd tylko pytam sie ciebie na jakiej podstawie oni wyliczaja ten akord..? osobiscie pracuje u plantatora dunskiego i tam nie jest do pomyslenia zeby ktos wprowadzil akord..dodatkowo szef przychodzi i mowi zebym zwolnil tasme jesli idzie za szybko..a co do niewolnikow to powiem ci ze jestem takim samym niewolnikiem na obczyznie co ty tylko za inne pieniadze...nie bede ci mowil ile zarabiam bo i tak mi nie uwierzysz...na zakonczenie powiem ci tylko jedno ze akord jest ZGUBNY..przykladowo przytocze ci przyklad ludzi ktorzy pracuja na szparagach..z roku na rok normy sa podwyzszane aaa szkoda gadac..bo ty tego i tak nie zrozumiesz...
2
Karolek 2017-03-03 19:21
Ludzie ogarnijcie się, hejtować anonimowo moze kazdy, ale pisac faktycznie jak jest ,a jest dobrze to mało kto chce. Poland Forest jak sama nazwa wskazuje to firma leśna, wiec co wy tutaj za bzdury piszecie o jakis produkcjach. Jak ktos napisal poland forest jest juz czescia jakies wielkiej spolki wiec piszcie tam gdzie pracujecie bo pewnie z poland forest to malo ma wspolnego
2
pracownik PF,Helpera i Interprais 2017-03-03 19:21
i po co ten hałas,skoro komuś dobrze w PF to OK,skoro innemu jest żle to OK,ale tam gdzie jest dwóch '' Polaków '' to musi dojść do kłótni.Takim zachowaniem szkodzicie tylko innym rodakom pracującym w Danii,wstyd za ziomali.
rocky 2017-03-03 20:22
Ogolnie caly ten halas jest niepotrzebny to prawda ale nie zgadzam sie z tym ze polak polakowi wilkiem tzn pewnie sa i tacy ale ogolnie na tym forum polak polakowi chce pokazac furtke ze caly swiat nie konczy sie na PF i mozna poszukac podobnej pracy ale za calkiem inne pieniadze...rozumiem ludzi ktorzy tam pracuja i sam bylem w podobnej sytuacji..taka agencje powinnismy traktowac przejsciowo i w przyszloci szukac lepszych warunkow..ale jesli komus pasuje praca na takich a nie innych warunkach to ja sie ciesze:-) ze komus dobrze itd Pozdrawiam serdecznie!
Sroka 2017-03-04 14:36
Polecam. Oferty mają różne. Widziałem nawet za 17 euro więc to jest prawie 300 % tego co ludzie w Niemczech na burakach mają.
3
0606 2017-03-08 21:26
Hej. A jak jest na sortowni ?
Beata 2017-03-09 20:47
Tylko pazerni ludzie mogą narzekać na zarobki. Jest dobrze. A co do marchewki i sortowani to jest firma pf grupen a nie Poland Forest. Znajoma była i chwali
3
Jarek K 2017-03-21 16:33
Potwierdzam. Wszystko u nich dobrze.
1
Zostaw swoją opinię o Poland Forest ApS - Odense
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poland Forest ApS