brak logo

Poland Forest ApS

Odense

Opinie o Poland Forest ApS

Ptrrk 2016-10-17 20:16
Juras powiem Ci 1 grudnia . ;D
Kot 2016-10-20 12:23
Chce się wybrać na wycinke choinek w listopadzie, na jak długo się jedzie(miesiąc?).. i w ogóle polecacie? praca normalna czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Mar 2016-10-20 12:27
Można jeszcze sobie załatwić wyjazd na ścinke? To bym się zabrał z Tobą.
malo 2016-10-20 13:25
jestem na nobilisie, super praca , haha. tylko cimno wiec polecam brac ciepla odzierz. praca jak praca, trzeba ciac i wazyc , nic trudniego i godzin duzp wiec zarbic mozna
karol 2016-10-21 09:16
kolega jest na jakies hodowli roslin i tez ok tylko gdozin duzo, ja czekam na wiosne .
ptrrk 2016-10-22 22:14
Malo a ile Ci srednio wychodzi dniowka?
malo 2016-10-23 09:02
na początku było źle, w pierwsze 4-5 dni zanim sie nauczyłem to zarabiałem tylko na koszty, ale potem sie wszystko rozlrecioło i nadrobiłęm straty. zarobiłem na czysto 7 tys w 5 tygodni. byłem pierwszy raz na noibislis to hyba dobrze. inni zarabiali dwa razu wiecej
1
Głodo 2016-10-23 22:48
Malo chce ruszać za 2 dni na nobilis co brać ze sobą jakie obuwie jakie ciuchy do roboty ? jak wynagrodzenie jest wypłacane ? Pozdrawiam
ptrrk 2016-10-24 14:15
Glodo lepiej upewnij sie ze Cie nie umieszcza z zulioneria nie umieszcza w jednym mieszkaniu. Pt
2
student 2016-10-24 16:54
pracowałem w wakacje 2 miesiece, zarobiłem ponad 10 tys. ludzie super, kierownicy super, miezkania ok. ogllnie polecam, byłem z dzewuczya na zbiorach sadzonek
4
grosik 2016-10-24 17:57
jestem na szkolce krzewow, ciezka bardzo praca ale pieniazki dobre , bardzo dobre ;) polecam
1
arek 2016-10-24 19:59
dobrze jest z nimi, powiem wam ze wszystko mozna zaltwic i super komunikacja , na facebok mozna znimi pisac ;)
Głodo 2016-10-24 20:13
Grosicki co to znaczy bardzo dobrze :D? robisz akord czy godziny bo ja na akord się nastawiam
Jaaaaaija 2016-10-28 12:37
Ty co Ty za głupoty gadasz, 360 bundy w dzień składać samemu na tyczce? Nie możliwe. Gadasz głupoty i nic więcej.
windy 2016-10-28 13:22
Klet trochę przesadził :) ale na windach 350 było
Marek 2016-11-01 18:18
Jest ktos kto jedzie na wycinanie choinek około 7 listopada???? mam Wolne miejsca i chetnie moge zabrac.
tomek 2016-11-01 20:24
jestem od jakiegos czasu na galeziach. powiem ze robotka spoko tylko mokro jak pada :) kilka osiołkow ucieklo ale to tacy co robic im sie nie chcialo, praca jest dobra i zarobki tez. ogladajcie filmy na facebok tam jest duzo fajnych filmow
1
gonzo 2016-11-02 09:07
polecam, pracowałem we wrzesniu, mogliby miec wiecej prac dla dziewczyn
Marek 2016-11-03 11:49
polecam, wszystko sie zgadza si jest na czas
karol 2016-11-03 13:22
na miejscu fimry nie zatrudniałbym jesienia w ogole ludzi z rocznikiów '90. oni do pracy w lesie nie nadaja sie . takich studencikow tylko ma wakacje
karol 2016-11-03 14:18
na miejscu fimry nie zatrudniałbym jesienia w ogole ludzi z rocznikiów '90. oni do pracy w lesie nie nadaja sie . takich studencikow tylko ma wakacje
Brok 2016-11-04 16:46
jestem na choinkach, dobra ekipa i fajnie mieszkanie. wszystko sie zgadza
bolo 2016-11-04 19:19
a gdzie pracujesz ? ja u Wiktora na Odenze.
kazik 2016-11-06 09:59
super firma, pracowałem juz w nieczmeach i beneluksie ale tutaj jest lepiej , wszystko przejrzyste i czytelne, zarobki bardzo dobre. polecam
1
kamil 2016-11-09 17:28
pracowałem w pazdzierniku, dziaj dostałem odcnek wypłaty, zgadza sie wszystko, polecam tesz
2
niki 2016-11-09 19:24
ja tez pracuje , bruto sie kasa zgadza ale nie mam jakiegos frałdału. wiecie o ch chodzi ?
kazik 2016-11-10 07:39
nie masz karty podatkowej, to odzyskasz :)
u mnie też wszystko dobrze, całe szczeście :)
arek 2016-11-10 10:37
polecam
ktoś 2016-11-12 19:54
nie jest żle tylko zimno :D
1
kazmil 2016-11-14 21:15
super , wszystko jest dobrze. panie z biura sa mile i wszystko wytłumaca, poelcam
michał 2016-11-15 20:06
sa jakies oferty prac dla par od stycznia ? kilka znajomych tam pracuje ale ciezko zeby cos po znajmoscaich załątwic
Adam 2016-11-16 18:59
jakies kwiatki są. ja pacuje na nobilis miesiąc, tez moge polecic, juz nie moge doczekac sie wiosny, wtedy juz fajniej podobno
Magda 2016-11-18 18:55
Mogę jak najbardziej polecić firmę, mili współpracownicy, super koordynatorzy i mega dobra obsługa administracyjna. Wypłaty na czas zgodnie z umową. Wszystko jasno i przejrzyście. Pozdrawiam gorąco.

PS. Polecam sortownie :)
2
arek 2016-12-03 18:41
również polecam. administacja i kordynatrzoy sa super, prace jak na filmikach, maja tez relacje na zwo polecam
adrian 2016-12-08 11:39
jak sie do nich dostać ? kilka dalszych znajoych tam pracuje ponad rok ale nei chca pomoc zeby mnie polecic
mmmaaaarrrr 2016-12-08 21:36
Po co mają cię polecać. Sam do nich dzwoń. Zobaczą że się starasz i cie wezmą. A nie raz warto czekać. Powiedzenia
2
marek 2016-12-09 22:22
powiem wam ze firma bardzo se rozwinela, rozmawialem z ludzmi co tam pracuja i jest podobno mega, ofert rozne, do bardzo prostycj czynnosci z ogrodnictwie bez jezyka do bardzo specialistyznych ,polecam
1
rafał 2016-12-10 13:28
Dziękuję za pracę jesienią, wypłaty się zgadzają. Mam nadziję, że będę mógł przyjechać wiosną. pozdrawiam rafał
1
tomek 2016-12-17 13:11
super , wypłaty na czas i co do koornki sie zgadza, pozdarawiam karola rzygowskiego
arek 2016-12-18 21:57
byłem na pakowaniu choine, 3 tygodnie, wszystko sie zgadzało , obługa dobra, jezyk nie był wymagany. polecam dla osób które pracuja w polsce pojechac na urlop. z tego co wiem to maja prace cały rok
zioło4 2016-12-21 17:44
polecam
1
Adi 2017-01-22 22:56
Witam wybieram się do pracy przy warzywach głównie marchewki był może już ktoś ? Jakieś opinie ?
4
arek 2017-01-24 09:04
Dobra kasa , duzo godzin, polecam
3
Mariusz 2017-01-29 23:29
Ja tam pracuje . Super jest
Lukasz 2017-01-30 08:33
To jest naprawdę uczciwa firma, wyplaty na czas. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym. Pozdrawiam Łukasz
2
Cie 2017-02-09 11:52
Jak tam jest z językiem??
Marek 2017-02-21 21:54
bzdury piszesz jakich mało, konkurencja ? a może zawiść i zazdrość ?
pracownik 2017-02-22 21:26
koleś z Brzeżna napisał tylko jakie faktycznie panują w tej firmie warunki bo takie zasady panowały tam zawsze.Zastanawia tylko fakt ,że jego wpis tak długo nie został usunięty z tej strony jak to dotychczas robiono .Może to tylko przeoczenie strażnika '' strażnika cnotliwości tej firmy''
rocky 2017-02-22 23:06
To prawda!!! Prawie wszystkie prace sa na akord....normy wysrubowane ze mozna predzej garba zarobic niz jakies porzadbe pieniadze . Jeszcze stali pracownicy moga liczyc na jakies prace godzinowe a reszta nowych swiezakow to tylko akordowki...i robia ludzi w balona..
adrian 2017-02-23 22:56
Rocky
Jesteś z grona tych leniwych 20 latków co bez doświadczenia przyjeżdżają, bez znajomości języka, z dwoma lewymi rękami i pracować nie chcą a zarabiać 10 tysięcy? Nigdzie za to nie płacą a akordy są dla tych którzy nie boją się pracy , a jak dadza się z siebie więcej niż norma to i zarobią więcej ,proste . Nienawidzę takich ludzi co żądają niewiadomo ile a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią. Jak chcesz godzinowka to idź do biedronki na kasę, jak chcesz do Danii to dostosujesz się albo nara bo Duńczycy nie głupi naród i za sciemnianie na godzinowce płacić nie będą. Tyle w temacie. Firma jest ok , pracuje 3 lata i polecam .
1
Zostaw swoją opinię o Poland Forest ApS - Odense
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poland Forest ApS