brak logo

HORYZONT MEAT SERVICE

Zevenaar

Opinie o HORYZONT MEAT SERVICE

ANIA 2011-01-09 19:21:24
mi [usunięte przez moderatora] nic nie zawinił.Smiesza mnie co niektórych opinie np.dot.wypłat,poniewaz pieniądze przelewane sa na konto a jesli niektorzy dostali ich mniej niz powinni niech sie zastanowia czy nie brali zaliczek.Co do mnieszkanja dostalam calkiem nowe,wiec bylo super.z tego co wiem mieszkania wszystkie sa wyposazone a jesli cos sie zapsuje jest naprawiane itp.wiadomo,ze niektore rzeczy sa starsze.czystosc w mieszkaniach zalezy od lokatorow,wiec jesli ktos pisze,ze smierdzi to niech sobie lepiej posprzata. W rzezni jest czysciutko.zalezy kto przy czym pracuje,jedne zadania sa ciezkie inne lzejsze i nie robi sie caly czas tego samego.
juras 2011-10-31 11:47:25
uwarzajcie ludzie jak traficie na ta firme bo to jedno wielkie bagno a te opinie pozytywne to chyba sam [usunięte przez moderatora] je pisze chyba ze chcecie zarabiac 400 euro na miesiac no to luzik jedzcie sobie i dorabiajcie się w horyzoncie życze powodzenia
anonim 2011-10-31 11:51:57
Ludzie zanim zaczniecie prace w Horyzoncie pogadajcie chociarz z kilkoma ludzmi którzy tam pracowali ja niepisze tego złosliwie poprostu chce was ostrzec
anonim 2011-10-31 11:53:51
dno dno dno i jedno wielkie dno brak słów co sie dzieje w tej firmie
banan 2011-10-31 11:55:39
niewiem czy to wogóle mozna nazwać firmą mysle ze bardziej by pasowała nazwa psychiatryk z [usunięte przez moderatora] na czele
wkurwiony odkurzacz 2013-01-09 04:22:07
tu nie ma mowy o zadnym mieszkaniach ja mieszkalem w jakims zakonie po zakonnicach to raczej wygladalo jak zwierzyniec chyba ze 150 osob roznej narodowosci . nawet pokojow nie umieli zalatwic wspolnych i tez kazdy z nas musial mieszkac z jakimis idiotami z ruskami itp . przez telefo nie jak pan [usunięte przez moderatora] powiedzial ze praca jest od zaraz dzisiaj przyjezdzamy jutro do pracy . no i tak minol tyldzien i mu sie o nas wspomnialo ze czas sofi numery wyrobic . na szczesice szukalismy czegos i sie z tamtad wyrwalismy .. idac do tej firmy to tak jakby umrzec :::::))))):)
Glonek 2015-05-03 13:21:58
Ja pracuje juz 4 mies i nie narzekam mieszkanie fajne kasa moze nie najlepsza ale w Polsce tego nie zarobisz,jezeli chcesz pracowac to bd :)
65r4 2016-05-15 20:31:03
no sa sa tylko trzeba dobrze raczej znac jezyk do pracy a granica ale mozna tez sie sporo nauczyc i zdobyc odpowiednie i przydatne w przyszlosci dosiwadczenie
Zostaw swoją opinię o HORYZONT MEAT SERVICE - Zevenaar
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HORYZONT MEAT SERVICE