brak logo

WER Komorniki

Komorniki

Opinie o WER Komorniki

Ewcia 2016-12-21 16:26
zamówiłam paczkę w poniedziałek miała być dostarczona dziś ale oczywiście utknęła w komornikach dodzwonić się nie można ciągle zajęte a jak już jest sygnał to nikt nie odbiera, natomiast jedna przesyłka była wysłana wczoraj i dziś już ją dostałam a również szła przez komorniki coś powinni z tym zrobić zero szacunku dla klienta
4
do dupy 2016-12-21 16:54
Paczka priorytetowa nadana 19.12 o 13:51 około 680 km od odbiorcy. Tego samego dnia o 22:20 była już w WER Lublin ok. 150 km od miejsca skąd wyszła. 20 grudnia krótko po godzinie 16 wysłana, od trzeciej nad ranem utknęła w WER Komorniki, stamtąd zostało niecałe 200 km do miejsca dostarczenia. Sranie w banie, że paczka dojdzie do dwóch dni roboczych, bo dzisiaj już nikt jej nie doręczy. Gdyby tempo w Komornikach było takie, jak wcześniej - 150 km w 7 godzin, udałoby się. Jeśli nie dojdzie do świąt to porozmawiam z nimi inaczej.
2
dedwed 2016-12-21 16:58
macie jakiś num kontaktowy do wer komorniki ?
4
Wkurzona 2016-12-21 18:10
WER Komorniki najgorsze dziadostwo z jakim mam do czynienia. Wysłałam 2 przesyłki 19,12 jako Paczka 24, i jedną Paczkę24 w dniu 20.12. Dzisiaj wchodzę w śledzenia i ręce mi opadły. Paczki znajdują się w WER Pruszcz Gdański. Po ch...a tam zostały wysłane to tylko oni wiedzą. Jedna paczka była wysłana do Poznania, czyli 10 km od WER Komorniki. Czy tam pracują jacyś upośledzeni ludzie, po tym co wyprawiają to chyba tak. Nie wiadomo czy paczki dotrą do świąt. Niestety ale ja będę składała reklamację, domagając się odszkodowania za nienależyte wykonania usługi. Wszystkim, których spotkało to samo radze tez złożyć reklamacje.
7
Andreas1977 2016-12-21 18:56
ŻAŁOSNA TA POCZTA PŁACISZ ZA PACZKE 24H MIJAJĄ 4 DNI A PACZKI NIEMA ZWYKŁE CHAMSTWO I OSZUSTWO !!!!! WER komorniki !!!
5
tyna 2016-12-21 21:13
Żałość! pierwszy i ostatni raz korzystam z usług Poczty polskiej. Paczka zamówiona z Poznania w poniedziałek - pocztex48, gwarancja, że do 2 dni roboczych zostanie dostarczona, ble ble ble - myślałam, że do wigilii dojdzie. Dziś okazało się, że od 48h to ta paczka w komornikach siedzi. Napisałam do nich maila ze skargą, w odpowiedzi kazali mi się kontaktować telefonicznie na wybrany numer, który albo jest w koło zajęty, albo nie odbiera. Jutro idę do kierowniczki lokalnej głównej poczty, może ona coś tam ruszy. Nie wyobrażam sobie, żeby ta paczka święta spędziła w komornikach.
Oni chyba za dosłownie wzięli sobie nazwę miejscowości do siebie i zajmują moje mienie. już ja dam im popalić.
2
jgil 2016-12-21 22:29
Teraz wszedłem na wer komorniki i już rozumiem czemu czemu ponad 30 godzin nic sie nie dzieje z moją paczką- bo to wer komorniki! Czyli prezent na święta dam może na nowy rok. Jak ktoś przyjdzie do pracy
1
ROZCZAROWANY 2016-12-22 06:20
WIDZĘ ,ŻE NIE PRZYPADKOWO TU LUDZIE TRAFIAJĄ.
WER KOMORNIKI TO DNO USŁUG ,JESTEM CZŁOWIEKIEM TOLERANCYJNYM ALE IGNORANCJA I BRAK KOMPETENCJI W TEJ FIRMIE JEST ZDUMIEWAJĄCO RAŻĄCA.
NIE ROZUMIEM DLACZEGO DYREKTOR JESZCZE NIE WYLECIAŁ?????
7
mag 2016-12-22 09:11
zgadzam sie z wszystkimi moja paczka tez juz lezy tam 3 dni i tez miala byc paczka24 . To jest skandal jak w dzisiejszych czasach moze byc cos takiego ..
3
SKANDAL !!! 2016-12-22 11:05
PACZKA W WER KOMORNIKI TO NAJGORSZE CO SIĘ MOŻE PRZYDARZYĆ . PACZKA 24 LEŻY JUŻ PRAWIE 3 DNI, PACZKA NADANA Z POLSKIE NIE Z ZAGRANICY.

TO SKANDAL !!!!!!

KTOŚ TAM W OGÓLE PRACUJE, MAJA JAKIEGOŚ DYREKTORA ???

TELEFONÓW NIKT TAM NIE ODBIERA !!!!!!!

OSZUSTWO !!!!! WER KOMORNIKI !!!

6
mag 2016-12-22 11:34
ja tez caly czas dzwonie albo zajete albo nikt nie odbiera !! cale 3 dni czekania na przesylke w domu zmarnowane !!
Wkurzony odbiorca 2016-12-22 11:50
Witam
Moja paczka zostala nadana w wtorek 20.12.2016 o 10.03
Poczta w kazimierzu wyslala po 15 droga paczki przebiegala ekspresowo przez inne oddadzialy tylko dotarla do wer komorniki 21.12.2016 o 5.31
I caly czas tam lezy droge jaka miala by pokonac to 7.5h drogi a ona wciąż tam lezy, dzwoniąc pod wybrane nr telefonu to albo nie odbieraja albo zajęte oczywiscie paczka 24h dodatkowo za pobraniem, wszyscy wiedza ze poczta polska dawno temu zeszla na psy ale teraz to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Po swietach mam zamiar zlozyc skarge na ten oddzial i to dosc dobitnie...
Paczke powinienem dostać juz wczoraj a wciaz tam lezy totalne hamstwo.
2
Ana 2016-12-22 16:48
To już nie pierwszy raz, kiedy nasza paczka tak po prostu zostaje przetrzymana w WER Komorniki. To totalna kpina, od wczoraj godziny 16.13 paczka tak po prostu sobie tam leży. Totalny brak szacunku wobec klientów. To ostatni raz, kiedy wybraliśmy pocztex. Jeśli paczka nie dotrze do jutra - to jej po prostu nie przyjmę, będę zmuszona kupić prezenty dzieciakom w sklepie. Masakra.
Martyna 2016-12-22 17:44
Paczka nadana 19.12 w pn i tego tez dnia trafila do Wer komorniki. Od tego momentu nadal tam tkwi. To totalna porazka!!!!Nie ma mozliwosci zadnego kontaktu telefon non stop zajety!
1
Aleksandra 2016-12-22 17:50
To jakis żart chyba !!!! Zenada !!!! Jak paczka może tkwic w jednym miejscu od 3 dni ??????!!!! Zero odpowiedzialności !!!! I to jeszcze w okresie przed świątecznym !!! Zepsuliscie prawdopodobnie pierwsze święta mojego synka na ostatnia chwile będę musiała jeździć i szukać prezentu bo nie umiecie wywiązać się z zadań !!! Każdy ma taka prace jaka sobie wybrał i chciał nie chciał pracować musi !!! Nie polecam ! Niech w końcu ktoś się nimi zajmie bo to jest niedopomyslenia same negatywne opinie !
1
Martyna 2016-12-22 17:50
Paczka nadana 19.12 w pn i tego tez dnia trafila do Wer komorniki. Od tego momentu nadal tam tkwi. To totalna porazka!!!!Nie ma mozliwosci zadnego kontaktu telefon non stop zajety!
Eduard 2016-12-22 20:35
Paczka 24 nadana 15.12 z Malborka w WER Komorniki nadeszła 16.12 godz.6.39 i tam czeka na zbawienie do dzisiaj tj. 22.12 .Centrala na e-maila nie odpowiada , telefonicznie obiecanka informacji na telefon ale cisza, po prostu skandal. Po prezencie. Jeżeli tak obsługuje klientów centrala to tak też robi WER Komorniki. Na pewno nie skorzystam z usługi poczty polskiej.
5
Nick 2016-12-23 08:28
Spokojnie ludzie ja jestem w podobnej sytuacji - zamówiłem tableta na prezent w oleole. Nuaczony doświadczeniem, biorąc pod uwagę okres przedświąteczny zamówienie złożyłem i opłaciłem już 14 grudnia, sądziłem że dojdzie na czas. Pomijając kwestię oleole, które dość opieszale podeszło do sprawy (na stronie towar dostepny od ręki, natychmiastowa wysyłka i takie tam) tablet wysłali dopiero 20grudnia serwisem Pocztex 48. Mówię sobie jest ok z palcem w d... dojdzie no i doszedł do.....WER Komorniki. Leży tam od środy rano i ani słychu ani widu. Jutro sobota i wigilia. Dobrze, że zostało mi trochę kasy kopsnę się po tego tableta do mediamarktu a tu anuluję.
Swoją drogą nachodzi mnie taka refleksja, że skoro poczta polska biorąc pod uwagę okoliczności świąt tak olewa klientów-bo monopolistą od dawna już nie jest, to może to jest celowe, świadome działanie po to aby ludzie mieli tego już serdecznie dosyć do tego stopnia, że kiedy bądź co bądź nasz majątek narodowy przejmie Deutsche Post zapewne za grosze to wszyscy odetchną z ulgą.
2
Vadis 2016-12-23 08:43
Ludzie składajcie reklamacje! WER Komorniki to jakiś totalny burdel!
4
SEBA79 2016-12-23 09:33
Zamówiłem prezent dla dziecka od 19.12 przesyłka jest w wer komorniki.....żenada
Ładny burdel tam mają.
Składam reklamację
1
Ostatnia chwila 2016-12-23 10:58
Ja też oczekiwałem przesyłki która umknęła w komornikach ale dzisiaj doszła. Na ostatnią chwilę ale doszła. Życzę wszystkim takiego samego zakończenia. Pozdrawiam
asia 2016-12-23 11:29
A długo Pan czekał?Ja czekam od 13 grudnia (data nadania w Poznaniu)i tego samego dnia w Komornikach utknęła...
1
Ostatnia chwila 2016-12-23 13:15
W porównaniu z Panią krótko bo tylko 2 dni
.... 2016-12-23 13:53
U mnie podobna sytuacja. Paczka tkwi w WER Komorniki już 3 dzień i nic się nie rusza.
Już nawet nie ma szans żeby dotarła do mnie do jutra. To jest jakiś absurd. Ciężko dotrudnić w okresie przedświątecznym dodatkowe osoby do pomocy? Żenada.
stanho 2016-12-29 14:31
ja mam lepszą historię, otóż 16.11.2016 wysłano do mnie dwie przesyłki o jednakowej wielkości. Przesyłka od jednego nadawcy i mialy byc doręczone do jednego odbiorcy. Otóż jedna przesyłka dotarła do odbiorcy w dniu 21 listopada, a druga do dzis tj. 29 grudnia zagineła właśnie w Komornikach. Tam slad był ze była notowana 17 listopada, nikt nie jest w stanie powiedziec co się stało z drugą przesyłką. Mineło 6 tygodni i cisza. Skandal, to co się dzieje na poczcie w Komornikach. Jest to druga przesyłka która mi zagineła na poczcie.
stanho 2016-12-29 14:36
ja mam lepszą historię, otóż 16.11.2016 wysłano do mnie dwie przesyłki o jednakowej wielkości. Przesyłka od jednego nadawcy i mialy byc doręczone do jednego odbiorcy. Otóż jedna przesyłka dotarła do odbiorcy w dniu 21 listopada, a druga do dzis tj. 29 grudnia zagineła właśnie w Komornikach. Tam slad był ze była notowana 17 listopada, nikt nie jest w stanie powiedziec co się stało z drugą przesyłką. Mineło 6 tygodni i cisza. Skandal, to co się dzieje na poczcie w Komornikach. Jest to druga przesyłka która mi zagineła na poczcie.
Wkurzona 2016-12-30 10:09
Nadałam paczkę z Zielonej Góry do Poznania 20.12 z samego rana, w opcji PRZESYŁKA 24!, do WER Komorniki paczka dotarła 21.12 i od tamtej pory ślad się urywa!!! Paczka miała być prezentem świątecznym, nie wiem, może do następnych świąt dotrze, może to jest opcja PRZESYŁKA 24 MIESIĄCE???
4
CezaryPoznań 2017-01-05 10:17
A ja mam tak:

Status przesyłki:
Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowa
Nadanie 2017-01-04 12:13 PP Zabrze S101
Wysłano powiadomienie sms 2017-01-04 12:34 SYSTEM
Wysłanie przesyłki 2017-01-04 19:42 WER Zabrze
Nadejście 2017-01-05 01:58 WER Komorniki
Przygotowano do doręczenia 2017-01-05 05:27 WER Komorniki
Przekazano do doręczenia 2017-01-05 08:59 WER Komorniki

Szanuję ludzi, którzy wytrwali w WER Komorniki, bo wiem co to jest za praca (sam pracowałem u konkurencji - krótko wytrzymałem). Paczki lecą jak głupie na taśmie i trzeba wyłapywać i sortować wg miejscowości. Trzeba być bardzo czujnym - mała pomyłka i paczka zamiast do Poznania jedzie do Zakopanego. Kurierzy przyjeżdżają po paczki rano, a po południu przywożą nowe, logiczne więc, że jeśli paczka dojechała do WER np o 10:00 to odbierze ją kurier dopiero na drugi dzień rano. Jeszcze raz pełen szacun dla ludzi z WER Komorniki.
CezaryPoznań 2017-01-05 10:29
Zapomniałem dodać: paczka wysłana Kurierem 48.
Izus 2017-01-05 13:02
Trzeba zlozyc pozew zbiorowy- odszkodowanie gwarantowane. Trzeba brac odpowiedzialność za cos co sie sprzedaje i nie wywiązuje z umowy
5
Jacko 2017-01-10 13:24
Poczta polska dziala dobrze.. Do momentu kiedy paczka trafi do WER Komorniki.. Co tam k.. Jest ze wszystmim paczki utykaja na dobre pare dni? U mnie sytuacja podobna. Jesli paczka idzie przez inne WERy to polezy godzinke lub dwie i leci dalej a Komorniki to jakies nieporozumienie..
Kasztaniarz 2017-01-12 08:12
Paczke mialem odebrac w Poznaniu (byla nadana z Zielonej Góry) wczoraj ok poludnia paczka trafila do Wer Komorniki wiec myslalem ze dzisiaj ja odbiore. Wchodze na śledzenie przesyłek a tam Wer Komorniki wyslało paczke do Wer Łódź... O co tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chodzi...
1
Zibi 2017-01-12 17:05
Dziadostwo miało być 24h a czekam 8 dzień i nic.
eb 2017-01-12 18:07
mam problem od poniedziałku paczka ma trafić z Poznania do ostrowa wielkopolskiego ,a zawędrowała do pruszcza gdańskiego i z powrotem do komornik co tu jest grane

2017-01-09 19:01 Nadanie (PP Komorniki P204)
2017-01-09 19:22 Wysłanie SMS dla przesyłki (SYSTEM)
2017-01-09 19:47 Wysłanie z ładunkiem (PP Komorniki P204)
2017-01-09 21:51 Przyjęcie z ładunkiem (WER Komorniki)
2017-01-11 05:09 Przyjęcie z ładunkiem (WER Pruszcz Gd.)
2017-01-11 17:36 Wysłanie z ładunkiem (WER Pruszcz Gd.)
2017-01-12 01:26 Przyjęcie z ładunkiem (WER Komorniki)
1
nnn 2017-01-13 12:18
LUDZIE tam nikt tel nie odbiera
4
Gibajek 2017-01-17 19:35
12 i pół godziny przetrzymali paczkę - normalnie żenada, poczta upada na samo dno !!!
Ralph 2017-01-19 16:26
To jest jakis koszmar. Zaplacone za priorytet,a od 24 godz list polecony trzymaja w komornikach. Telefonu nikt tam nie odbiera. Poczta- sroczta.
Ania 2017-01-20 06:50
Moja paczka juz 10 dzien lezakuje w wer komorniki. I juz przyrzeklam sobie ze wole zaplacic 5 zl drozej i kurierem wyslac bo poczta to sobie jaja z ludzi robi szczegolnie w komornikach. Przed świętami bylo to samo.
Przemek 2017-01-24 12:21
Moja paczka w komornikach tkwi od 22 dni.... A żeby ktoś odebrał telefon...
pkij 2017-01-26 10:16
Dziadostwo jakich mało: paczka pocztowa priorytetowa z Austrii w WER Warszawa była już na drugi dzień, w Komornikach gnije od 8 dni.
Reno 2017-01-26 14:50
Jeśli istnieje jakis nadzör nad działalnościa WER Komorniki, to dlaczego nie interesuja go opinie klientów i ich nie czyta? Jeśli czyta, to dlaczego nie reaguje?!!! Jestem częstym odbiorca przesyłek i widzę, ze w każdym WER przesylki przebywaja kilka godzin. WER komorniki jest wyjatkiem, gwarantujacym co najmniej 24 h opóźnienie przesylki. Nie rozumiem tego, przede wszystkim jednak nie rozumiem, ze ktos moze ten bajzel tolerowac.
Oczekujący na paczkę z WER KOMORNIKI już 8 dni (od 2017-01-27 20:36
Masz całkowitą rację. Największe dziadostwo jakie się nam w Polsce mogło przytrafić, to Poczta Polska a szczególnie WER KOMORNIKI
Wściekła 2017-02-02 20:04
Porażka najgorsze że nic nie można zrobić! Dzwoniłam na infolinie ale pani potrafila tylko powiedzieć że nie rozumie dlaczego tak długo to trwa i że powinna paczka dziś pójść na Olsztyn ale oczywiście nadal w wer Komorniki!!! Paczka nadana 31 stycznia- paczka 24 priorytetowa z ubezpieczeniem..
Wściekła 2017-02-02 20:47
Czy paczka doszła??
NormalnyMarian 2017-02-08 15:10
24 godz ta... . 3 dzień czekam. Slandal !
Kraków 2017-02-09 07:25
To zakichane WER Komorniki to jakaś porażka, nieroby i lenie chyba tam pracują. Ile razy tylko moja paczka tam trafia to leży nie wiadomo dlaczego 1-2 a czasami 3 dni (priorytet) to chyba są jakieś KPINY???
Asia 2017-02-10 15:05
Masakra jakaś moja paczka również utknęła w Komornikach. Co można teraz zrobić? Bo telefonów nie odbieraja!!
xxx 2017-02-13 18:04
wysłałem paczkie 48g , 06 jest 13 i niedotarła leży od 07 w komornikach ta poczta to kpina
Wku*wiony johny 2017-02-20 18:08
Wy se chyba jaja robicie. Najgorsza firma ever, pracownicy niekopetetni, dostawa trwa dekade. Co wy jeszcze na rynku robicie?
Ja 2017-02-21 04:54
Po tych wszystkich opiniach należałoby się spodziewać postoju paczki jak dojdzie do wyżej wspomnianego WER Komorniki. A tu po niecałych dwóch godzinach paczka ruszyła dalej...
Zostaw swoją opinię o WER Komorniki - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WER Komorniki