brak logo

WER Komorniki

Komorniki

Opinie o WER Komorniki

Aleksandra 2016-12-22 17:50
To jakis żart chyba !!!! Zenada !!!! Jak paczka może tkwic w jednym miejscu od 3 dni ??????!!!! Zero odpowiedzialności !!!! I to jeszcze w okresie przed świątecznym !!! Zepsuliscie prawdopodobnie pierwsze święta mojego synka na ostatnia chwile będę musiała jeździć i szukać prezentu bo nie umiecie wywiązać się z zadań !!! Każdy ma taka prace jaka sobie wybrał i chciał nie chciał pracować musi !!! Nie polecam ! Niech w końcu ktoś się nimi zajmie bo to jest niedopomyslenia same negatywne opinie !
3
Martyna 2016-12-22 17:50
Paczka nadana 19.12 w pn i tego tez dnia trafila do Wer komorniki. Od tego momentu nadal tam tkwi. To totalna porazka!!!!Nie ma mozliwosci zadnego kontaktu telefon non stop zajety!
1
Eduard 2016-12-22 20:35
Paczka 24 nadana 15.12 z Malborka w WER Komorniki nadeszła 16.12 godz.6.39 i tam czeka na zbawienie do dzisiaj tj. 22.12 .Centrala na e-maila nie odpowiada , telefonicznie obiecanka informacji na telefon ale cisza, po prostu skandal. Po prezencie. Jeżeli tak obsługuje klientów centrala to tak też robi WER Komorniki. Na pewno nie skorzystam z usługi poczty polskiej.
6
Nick 2016-12-23 08:28
Spokojnie ludzie ja jestem w podobnej sytuacji - zamówiłem tableta na prezent w oleole. Nuaczony doświadczeniem, biorąc pod uwagę okres przedświąteczny zamówienie złożyłem i opłaciłem już 14 grudnia, sądziłem że dojdzie na czas. Pomijając kwestię oleole, które dość opieszale podeszło do sprawy (na stronie towar dostepny od ręki, natychmiastowa wysyłka i takie tam) tablet wysłali dopiero 20grudnia serwisem Pocztex 48. Mówię sobie jest ok z palcem w d... dojdzie no i doszedł do.....WER Komorniki. Leży tam od środy rano i ani słychu ani widu. Jutro sobota i wigilia. Dobrze, że zostało mi trochę kasy kopsnę się po tego tableta do mediamarktu a tu anuluję.
Swoją drogą nachodzi mnie taka refleksja, że skoro poczta polska biorąc pod uwagę okoliczności świąt tak olewa klientów-bo monopolistą od dawna już nie jest, to może to jest celowe, świadome działanie po to aby ludzie mieli tego już serdecznie dosyć do tego stopnia, że kiedy bądź co bądź nasz majątek narodowy przejmie Deutsche Post zapewne za grosze to wszyscy odetchną z ulgą.
3
Vadis 2016-12-23 08:43
Ludzie składajcie reklamacje! WER Komorniki to jakiś totalny burdel!
7
SEBA79 2016-12-23 09:33
Zamówiłem prezent dla dziecka od 19.12 przesyłka jest w wer komorniki.....żenada
Ładny burdel tam mają.
Składam reklamację
2
Ostatnia chwila 2016-12-23 10:58
Ja też oczekiwałem przesyłki która umknęła w komornikach ale dzisiaj doszła. Na ostatnią chwilę ale doszła. Życzę wszystkim takiego samego zakończenia. Pozdrawiam
asia 2016-12-23 11:29
A długo Pan czekał?Ja czekam od 13 grudnia (data nadania w Poznaniu)i tego samego dnia w Komornikach utknęła...
1
Ostatnia chwila 2016-12-23 13:15
W porównaniu z Panią krótko bo tylko 2 dni
.... 2016-12-23 13:53
U mnie podobna sytuacja. Paczka tkwi w WER Komorniki już 3 dzień i nic się nie rusza.
Już nawet nie ma szans żeby dotarła do mnie do jutra. To jest jakiś absurd. Ciężko dotrudnić w okresie przedświątecznym dodatkowe osoby do pomocy? Żenada.
1
stanho 2016-12-29 14:31
ja mam lepszą historię, otóż 16.11.2016 wysłano do mnie dwie przesyłki o jednakowej wielkości. Przesyłka od jednego nadawcy i mialy byc doręczone do jednego odbiorcy. Otóż jedna przesyłka dotarła do odbiorcy w dniu 21 listopada, a druga do dzis tj. 29 grudnia zagineła właśnie w Komornikach. Tam slad był ze była notowana 17 listopada, nikt nie jest w stanie powiedziec co się stało z drugą przesyłką. Mineło 6 tygodni i cisza. Skandal, to co się dzieje na poczcie w Komornikach. Jest to druga przesyłka która mi zagineła na poczcie.
1
stanho 2016-12-29 14:36
ja mam lepszą historię, otóż 16.11.2016 wysłano do mnie dwie przesyłki o jednakowej wielkości. Przesyłka od jednego nadawcy i mialy byc doręczone do jednego odbiorcy. Otóż jedna przesyłka dotarła do odbiorcy w dniu 21 listopada, a druga do dzis tj. 29 grudnia zagineła właśnie w Komornikach. Tam slad był ze była notowana 17 listopada, nikt nie jest w stanie powiedziec co się stało z drugą przesyłką. Mineło 6 tygodni i cisza. Skandal, to co się dzieje na poczcie w Komornikach. Jest to druga przesyłka która mi zagineła na poczcie.
Wkurzona 2016-12-30 10:09
Nadałam paczkę z Zielonej Góry do Poznania 20.12 z samego rana, w opcji PRZESYŁKA 24!, do WER Komorniki paczka dotarła 21.12 i od tamtej pory ślad się urywa!!! Paczka miała być prezentem świątecznym, nie wiem, może do następnych świąt dotrze, może to jest opcja PRZESYŁKA 24 MIESIĄCE???
5
CezaryPoznań 2017-01-05 10:17
A ja mam tak:

Status przesyłki:
Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowa
Nadanie 2017-01-04 12:13 PP Zabrze S101
Wysłano powiadomienie sms 2017-01-04 12:34 SYSTEM
Wysłanie przesyłki 2017-01-04 19:42 WER Zabrze
Nadejście 2017-01-05 01:58 WER Komorniki
Przygotowano do doręczenia 2017-01-05 05:27 WER Komorniki
Przekazano do doręczenia 2017-01-05 08:59 WER Komorniki

Szanuję ludzi, którzy wytrwali w WER Komorniki, bo wiem co to jest za praca (sam pracowałem u konkurencji - krótko wytrzymałem). Paczki lecą jak głupie na taśmie i trzeba wyłapywać i sortować wg miejscowości. Trzeba być bardzo czujnym - mała pomyłka i paczka zamiast do Poznania jedzie do Zakopanego. Kurierzy przyjeżdżają po paczki rano, a po południu przywożą nowe, logiczne więc, że jeśli paczka dojechała do WER np o 10:00 to odbierze ją kurier dopiero na drugi dzień rano. Jeszcze raz pełen szacun dla ludzi z WER Komorniki.
CezaryPoznań 2017-01-05 10:29
Zapomniałem dodać: paczka wysłana Kurierem 48.
Izus 2017-01-05 13:02
Trzeba zlozyc pozew zbiorowy- odszkodowanie gwarantowane. Trzeba brac odpowiedzialność za cos co sie sprzedaje i nie wywiązuje z umowy
5
Jacko 2017-01-10 13:24
Poczta polska dziala dobrze.. Do momentu kiedy paczka trafi do WER Komorniki.. Co tam k.. Jest ze wszystmim paczki utykaja na dobre pare dni? U mnie sytuacja podobna. Jesli paczka idzie przez inne WERy to polezy godzinke lub dwie i leci dalej a Komorniki to jakies nieporozumienie..
Kasztaniarz 2017-01-12 08:12
Paczke mialem odebrac w Poznaniu (byla nadana z Zielonej Góry) wczoraj ok poludnia paczka trafila do Wer Komorniki wiec myslalem ze dzisiaj ja odbiore. Wchodze na śledzenie przesyłek a tam Wer Komorniki wyslało paczke do Wer Łódź... O co tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chodzi...
1
Zibi 2017-01-12 17:05
Dziadostwo miało być 24h a czekam 8 dzień i nic.
1
eb 2017-01-12 18:07
mam problem od poniedziałku paczka ma trafić z Poznania do ostrowa wielkopolskiego ,a zawędrowała do pruszcza gdańskiego i z powrotem do komornik co tu jest grane

2017-01-09 19:01 Nadanie (PP Komorniki P204)
2017-01-09 19:22 Wysłanie SMS dla przesyłki (SYSTEM)
2017-01-09 19:47 Wysłanie z ładunkiem (PP Komorniki P204)
2017-01-09 21:51 Przyjęcie z ładunkiem (WER Komorniki)
2017-01-11 05:09 Przyjęcie z ładunkiem (WER Pruszcz Gd.)
2017-01-11 17:36 Wysłanie z ładunkiem (WER Pruszcz Gd.)
2017-01-12 01:26 Przyjęcie z ładunkiem (WER Komorniki)
2
nnn 2017-01-13 12:18
LUDZIE tam nikt tel nie odbiera
4
Gibajek 2017-01-17 19:35
12 i pół godziny przetrzymali paczkę - normalnie żenada, poczta upada na samo dno !!!
Ralph 2017-01-19 16:26
To jest jakis koszmar. Zaplacone za priorytet,a od 24 godz list polecony trzymaja w komornikach. Telefonu nikt tam nie odbiera. Poczta- sroczta.
Ania 2017-01-20 06:50
Moja paczka juz 10 dzien lezakuje w wer komorniki. I juz przyrzeklam sobie ze wole zaplacic 5 zl drozej i kurierem wyslac bo poczta to sobie jaja z ludzi robi szczegolnie w komornikach. Przed świętami bylo to samo.
Przemek 2017-01-24 12:21
Moja paczka w komornikach tkwi od 22 dni.... A żeby ktoś odebrał telefon...
pkij 2017-01-26 10:16
Dziadostwo jakich mało: paczka pocztowa priorytetowa z Austrii w WER Warszawa była już na drugi dzień, w Komornikach gnije od 8 dni.
Reno 2017-01-26 14:50
Jeśli istnieje jakis nadzör nad działalnościa WER Komorniki, to dlaczego nie interesuja go opinie klientów i ich nie czyta? Jeśli czyta, to dlaczego nie reaguje?!!! Jestem częstym odbiorca przesyłek i widzę, ze w każdym WER przesylki przebywaja kilka godzin. WER komorniki jest wyjatkiem, gwarantujacym co najmniej 24 h opóźnienie przesylki. Nie rozumiem tego, przede wszystkim jednak nie rozumiem, ze ktos moze ten bajzel tolerowac.
1
Oczekujący na paczkę z WER KOMORNIKI już 8 dni (od 2017-01-27 20:36
Masz całkowitą rację. Największe dziadostwo jakie się nam w Polsce mogło przytrafić, to Poczta Polska a szczególnie WER KOMORNIKI
Wściekła 2017-02-02 20:04
Porażka najgorsze że nic nie można zrobić! Dzwoniłam na infolinie ale pani potrafila tylko powiedzieć że nie rozumie dlaczego tak długo to trwa i że powinna paczka dziś pójść na Olsztyn ale oczywiście nadal w wer Komorniki!!! Paczka nadana 31 stycznia- paczka 24 priorytetowa z ubezpieczeniem..
Wściekła 2017-02-02 20:47
Czy paczka doszła??
NormalnyMarian 2017-02-08 15:10
24 godz ta... . 3 dzień czekam. Slandal !
Kraków 2017-02-09 07:25
To zakichane WER Komorniki to jakaś porażka, nieroby i lenie chyba tam pracują. Ile razy tylko moja paczka tam trafia to leży nie wiadomo dlaczego 1-2 a czasami 3 dni (priorytet) to chyba są jakieś KPINY???
Asia 2017-02-10 15:05
Masakra jakaś moja paczka również utknęła w Komornikach. Co można teraz zrobić? Bo telefonów nie odbieraja!!
xxx 2017-02-13 18:04
wysłałem paczkie 48g , 06 jest 13 i niedotarła leży od 07 w komornikach ta poczta to kpina
Wku*wiony johny 2017-02-20 18:08
Wy se chyba jaja robicie. Najgorsza firma ever, pracownicy niekopetetni, dostawa trwa dekade. Co wy jeszcze na rynku robicie?
1
Ja 2017-02-21 04:54
Po tych wszystkich opiniach należałoby się spodziewać postoju paczki jak dojdzie do wyżej wspomnianego WER Komorniki. A tu po niecałych dwóch godzinach paczka ruszyła dalej...
Piotr 2017-02-28 16:52
Powolni jak muchy w smole, paczka doszła tam pare minut po północy a wysłali ją przed 17 a tak poza tym werem wszędzie szła szybko i sprawnie
listonosz 2017-03-02 23:37
Kto tam pracuje? Paczkę skierowaną do Opalenicy wysyłają do Ostrowa Wielkopolskiego. Nadawca nadał paczkę 48 w dniu 27.02.2017r. Jest 02.03.2017r. a paczka dalej w Komornikach. Tyle negatywnych opinii i widać kierownictwo uważa, że jest wszystko ok skoro poprawy nie widać . Gratuluję satysfakcji z dobrej roboty.
1
Wkurzony 2017-03-02 23:47
Paczka24, a w WER Komorniki leży już 24 godz skandal..
Amelka 2017-03-03 18:01
Najgorsza firma z jaką się spotkałam... Nikt nic nie wie... Dostałam siedem numerów na rozdzielne w Komornikach... żaden nie odpowiada. Robicie sobie żarty. Niech ktoś mi wytłumaczy w jakim celu płacę za przesyłkę 24h prawie 20zł skoro i tak nie dochodzi na czas. Jeszcze chwila i nikt nie będzie korzystał z usług Poczty Polskiej, bo po co skoro nie wywiązujecie się z umowy? Gdybym wiedziała, że tak będzie skorzystałabym z usług innej firmy kurierskiej. Np. Ups bo oni w przeciwieństwie do Państwa dbają o klienta. Nie polecam was nikomu!!!!
Wer 2017-03-03 20:41
Trójkąt bermudzki
2
fabioGKM 2017-03-08 14:57
Po przeczytaniu poniższych wpisów już niestety wiem, że mam problem...
To jest brak poszanowania klienta, jego czasu i pieniędzy!
Wczoraj ktoś na moją prośbę wysłał mi bardzo pilną paczkę dokładając ze swoich pieniędzy do przesyłki priorytetowej, a tym czasem mija doba i paczka tkwi w WER Komorniki...
Również wczoraj została wysłana do mnie druga paczka, Pocztex 48 tyle, że z Łodzi.
Jak to jest, że ta druga jest już w doręczeniu, a WER Komorniki nadal trzymają moją przesyłkę?
Skarga złożona, ale patrząc na to, że mnóstwo skarg zostało już złożonych przez klientów w zeszłym roku to niestety chyba świadczy, że nikt sobie z nich nic nie zrobił...
Osobiście unikam Państwa usług, mowa oczywiście o Poczcie Polskiej już od pewnego czasu, ponieważ standardem finansowym nie odbiegają od konkurencji, natomiast standardem wykonania zakotwiczyły w czasach późnego PRL-u co skrzętnie próbuje udowodnić punkt taki jak WER Komorniki...
2
Staruch1 2017-03-08 16:18
PARANOJA!!!
Paczka24 idzie już 4 dzień :)
WER Komorniki? Do nich powinien zawitać Komornik, to może coś by się ogarnęli.
Banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Pobierają opłaty za dostarczenie paczki w 24 godziny - dostarczają w 96 h! :)
CO NAJLEPSZE!!! Paczka Sulechów - Milicz ok, 150 km nie idzie do Wrocławia, gdzie ma bliżej - tylko do ukochanego WER w Komornikach!!

PARANOJA, PARANOJA i jeszcze raz PARANOJA!!!
1
Katarzyna 2017-03-08 20:49
WITAM WYSŁAŁAM WCZORAJ PACZKE 24 A ONI JA TRZYMAJĄ I NIE ROBIA SOBIE NIC TEGO TERAZ TO JA ZROBIĘ ŻE MI ZA TO ZAPŁACĄ BO TRZYMAJĄ BEZ PRAWNIE NIE UMIEJA CZYTAĆ JAK NADAJE SIE PACZKĘ TO SĄ JAJA WIDZĘ W KOMORNIKACH I TAK NIE ZOSTAWIĘ TEGO

WŁASNIE JA BĘDĘ PISAŁA SKARGĘ ODSZKODOWANIE

ja napisałam skargę i za żądam odszkodowanie podaję nr 618996509 dodzwoniłam sie osoba co odbiera nie umie sie wytłumaczyć porostu myślą że tak mogą robić to oni są dla nas a nie my dla nich

2
jj 2017-03-15 06:25
2 dni, 3 dni. Moja tam tkwi od 8.03 godz. 5.15 :P
Katarzyna 2017-03-15 12:47
Zacznijcie pisać skarge i niech poczta płaci wszystkim kare za to jak trzeba to podam do kierownika nr pisać na email katrina240@interia.pl
1
Zdenerwowany klient PP 2017-03-22 18:22
Zamówiłem produkt do Poznania, został on nadany paczką "48" w dniu 20.03 w Opolu o godzinie 17:44, paczka w miarę sprawnie wyjechała z Opola, wjechała do WER Zabrze, tam tez nienajgorzej, dotarła do WER Komorniki 22.03 o godzinie 00:40, o godzinie 11:23 dziś tj. 22.03.17 dostałem powiadomienie o "przygotowaniu do doręczenia".
Cały dzień oczekiwałem w domu na kuriera licząc na jego obecność w godzinach 12-14 jak to zwykle bywa lecz... nic.
Do teraz nikt nie raczył przyjść, paczka z Komornik do Poznania jedzie 18 godzin!!! To jest jakiś skandal!
Więcej nic z tej firmy nie zamawiam.
2
JA 2017-03-24 15:55
A MI PACZKE NA TEJ POCZCIE PO PROSTU UKRADLI.
ZGINELA I JUZ.
NIE MA- KONIEC.
NAWET PRZEPRASZM.

W RAMACH REKLAMACJI MOGA MI ZWROCIC STO ZL.
NIE MIESCI SIE W GLOIE !!!!!!!!
Katarzyna 2017-03-26 22:36
to pisać do skutku bo to sa jaja jakieś
Katarzyna 2017-03-26 22:38
Złodzieje i nic sobie nie robi z tego poczta jak opisze sie to na całą Polskę to coś zaczną z tym robić
Zostaw swoją opinię o WER Komorniki - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WER Komorniki