brak logo

WER Komorniki

Komorniki

Opinie o WER Komorniki

ktoś 2017-05-27 08:01
Paczka 48!!!!! Dla mnie 48 to 48 a nie tydzień! !!!! Jebana Poczta za co ja place za robienie mnie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
Bravo 2017-05-28 11:19
Logistyka PP jest pokrętna. Paczka mija adres, jedzie dalej 100-200 km po czym wraca. To tak jakby z Wawy do Krakowa jechała przez Zakopane
4
Rein 2017-05-30 18:32
Ech, a ja czekam na przesyłkę express 24h i już te 24h leży w Komornikach. ;/
Oni tam chyba faktycznie maj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
Krzysztof 2017-05-31 14:35
paczka od 8 rano leży w komornikach ... chyba sie rusze po nią osobiście....
4
ZniszczycKomorniki 2017-06-01 14:51
Widzę że nie tylko ja mam z nimi prooooblem.
Tylko że niestety państwa zmartwienia to przepraszam za wyrażenie ale mały Pikuś. Moja przesyłka leży w tych Komornikach od 30.05.17 po wykonaniu telefonu do nich starają mi się wmówić ze paczka zaginęła. Wybrałem ich usługi ze względu na to że mieli najszybszy czas dostawy paczka waży niecałe 2kg tak więc prezent na jutrzejszy ślub raczej nie zostanie dostarczony ponieważ jak to mówi ich kierownik samochód na Zabrze zostanie wysłany dzisiaj wieczorem lub jutro...
2
ZniszczycKomorniki 2017-06-01 17:03
Nowe info w sprawie przesyłki od kierownika to że przesyłka wyparowała zaginęła żeby ich spalilo tam
3
ZniszczycKomorniki 2017-06-01 20:02
Drogi użytkowniku nie tylko tobie ręce opadają moja przesyłka tkwi w Komornikach od 30.05 ale to by było nic kij z tym że para młoda prezentu nie dostanie ale najgorsze w tym jest to że przesyłka ta się rozpłyneła w powietrzu nie ma jej nigdzie ani w Komornikach ani w Zabrzu ani nigdzie indziej
2
Rein 2017-06-02 09:04
Mojej też nadal nie ma i cholera teraz mam obawy, że jej nie odzyskam.
Jeśli gwarantowana 24h przesyłka do tej pory z Komornik nie wyjechała, to najwyraźniej również im zaginęła. ;/
2
Piotr 2017-06-08 15:51
Nadejście 2017-06-07 20:05 WER Komorniki, dziś 2017,06,08 godz. 16,00 i cisza, przesyłka się sezonuje.
Tak trzymać, może niedługo nadejdzie dzień w którym załoga tej sortowni pójdzie na zieloną trawkę. Albo was za mało albo pracę macie w przysłowiowej dupie.
3
Xzyxd 2017-06-09 09:15
Kolejna już paczka zwiedza sobie swiat. Z Komornik do Nowego Tomyśla,z Nowego Tomyśla do Komornik..a następnie znów do Nowego Tomyśla.. docelowo powinna trafić do Opalenicy..
Wcześniejsza krążyła między Komornikami a Wrocławiem​.. byloby szalenie milo gdyby ktos ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zrobil porządek z tym,bo idzie oszaleć!
3
Robo 2017-06-21 12:30
śledzenie przesyłki kpina leży w Werze Komorniki i nikt nie wie kiedy dotrze do odbiorcy Poczta Polska chroniony przez państwo zakład monopol makabra
4
Dżemik 2017-06-21 19:12
Paczka, która miała dotrzeć w 24 godziny nie dotarła do mnie do dziś, nikt nie odbiera moich telefonów, na poczcie twierdzą, że paczki o tym numerze nie ma, chociaż kiedy ja wpisuję jej numer wyświetla mi się, że jest właśnie w Komornikach!!! Paczka z żywnością dla alergików warta 200zł + 25zł za koszty przesyłki "w 24 godziny". Oszustwo klienta! Nikomu nie polecam!!!
2
Wkuty 2017-06-22 16:04
Nygusy cholerne.
Paczka jest w Komornikach od 7:16, a jest 16:00 i jeszcze nie przejechali 40km żeby mi ją doręczyć.
3
PYTEK 2017-06-25 16:58
MAM PYTANIE CZY KTOŚ KONTROLUJE PRZETARGI W WER KOMORNIKI BO Z TEGO CO WIADOMO TO CO ROKU SĄ PRZETARGI I CI SAMI JE WYGRYWAJĄ .......ZBIEG OKOLICZNOŚCI ,,,,,,,HA HA HA
3
abc 2017-07-03 16:16
Paczka lezy tam od 22 czerwca. Mamy 3 lipca.

2 tygodnie mam juz auto uziemione.

Wiecej dodawac chyba nie musze.
4
Remiś 2017-07-05 12:02
beczeli prosili się aby ludzie przyszli do nich do pracy i przyszli na zlecenie ale wypłata była a ZUSu nie zapłacili !!!!!!!!!!!!!! za kwiecień 2017r.
Rambo 2017-07-05 20:15
Czytam te komentarze ludzie idzcie tam pracowac na sortownie wer komorniki paczki ciezkie lazisz w kółko z tym gówno ,grubas podjedzie z kanciapy rowerem i sie popatrzy jak robota idzie podziubie sobie w noscie robota [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jebiesz tam obozie koncentracyjnym . takiego syfu to ja dawno nie wiedzialem nocki tam robic to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tam to kierownictwo wyciagniete z gnoju
6
TrochęProblem 2017-07-11 08:41
U mnie paczki zawsze przez komorniki to jeden dzień stały, nie jak w innych wer. Teraz paczka z częściami komputerowymi o wartości 1200 leży u nich i strach pomyśleć ile będzie leżeć :/
3
magalena 2017-07-11 13:33
Tragedia. List polecony leży i leży i leży , a usługa skasowana - polecona, priorytetowa tylko sama poczta informuje, że w 85% wykonalna. Szkoda, że opłaty za ekstra usługę nie pobiera po wykonaniu dobrze usługi. Bierzemy kaskę i później petent poczty ma do siebie pretensje, że nie postanowił sam listu swego zawieść. Żenujące. Monopol to coś co szkodzi klientowi.
4
gdilg 2017-07-12 14:44
oni wszyscy są tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez pół dnia od wysłania przejechala pół polski a tam jest juz dobę ehh...
3
Co tam się dzieje? 2017-07-13 15:34
To jeszcze nic moja paczka leży tam od północy a jest 15.33
2
Co tam się dzieje? 2017-07-13 15:42
Kur.. Co tam się do cholery dzieje?! Moja paczka przejechała 1/3 Polski w nie całe 3 godziny a tam leży już 16 godzin!!! Co tam się dzieje?!!!
3
Rambo 2017-07-14 21:18
Wasze paczki bedą leżeć tylko jakbyście wiedzieli jak są traktowane byłem świadkiem przejechania paczki przez widlak hahaha
3
Pocztowiec 2017-07-15 20:05
Jak tak narzekasz, to zatrudnij się na poczcie i wtedy powiedz że tam się nic nie robi. Ja pracuję w terenie po 10 godzin dziennie i nie daję rady opracować całego terenu więc nie gadaj że na poczcie się nic nie robi.
stanislaw 2017-07-19 11:46
Pierwsza paczka leżakowała 25 godzin, druga leżakuje od 18,07, od godziny 18,56 też poleży nie mniej.
1
antymoher 2017-07-20 07:45
TEN WER POWINIEN ZOSTAĆ ZLIKWIDOWANY,A LUDZIE TAM PRACUJACY WYWALENI NA BRU, MOZE WTEDY SZANOWALI BY SWOJA PRACĘ
2
melon123 2017-07-22 21:26
mam do was pytanie , co to jest te wer komorniki i czy ktos wie gdzie to sie znajduje w zielonej górze jak odebrac z tamtad paczke itd ?
1
Marta 2017-07-24 12:19
Wielu z Was wypowiada się z perspektywy klienta. A jak wygląda ta sortownia z perspektywy pracownika? Ktoś z Was aktualnie pracuje w Komornikach i mógłby powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Na stronie internetowej poczty polskiej można znaleźć ofertę pracy na stanowisko Pracownik ds. Opracowania Ładunków. Co możecie doradzić osobom, które są zainteresowane tą ofertą pracy?
czekając za przesyłka 2017-07-25 23:43
Paczka 24, przynajmniej tyle to leży w Komornikach. Omijać szerokim łukiem
Bożena 2017-07-26 11:36
Najgorszy WER w Polsce. Poprzednio moja przesyłka przeleżała u nich 3,5 doby. Ostatnia moja przesyłka nadeszła do WER Komorniki 25.07.2017 o godz. 20:14. Minęło ponad 13 godz. i CISZA. Ciekawe, kiedy wyślą przesyłkę dalej?
Wkurzony 2017-07-28 18:59
Totalne zero.
Brak kontaktu .
Paczka expres24 miała dzisiaj być ale po co przed weekendem dostarczyć ?
13 godzin leży i nic się nie zmienia. W poniedziałek mam wyjazd a tu cisza.
Zatrzymali się chyba w latach 50 XX w. Naprawdę nie polecam ich
Anka 2017-07-29 18:53
A grubas na rowerze z kanciapy w WER Komorniki to kto to jest ? Jakiś kieras ?
2
Saper 2017-07-31 20:53
To pewnie Jurek P.
Alpina 2017-08-01 22:34
Witam. Zamówiłem towar z miejscowości oddalonej niecałe 10km os swojej, gdyż godzinowo nie pasuje mi odebrać przedmiotu osobiście. Pomyślałem - fajnie, odbiorę za góra dzień w swoim oddziale pocztowym, a to co? Patrzę wieczorem na e-monitoring i cóż widzę - przesyłka nadeszła w Komornikach?! Jakaś kpina! Zamiast dotrzeć do oddziału adresata oddalonego 10km to wysłali ją na centralę ponad 100km dalej. Czy ktoś potrafi to logicznie (albo przepraszam, według regulaminu i papierologii boczty bolskiej) wytłumaczyć?
Wk....ny 2017-08-06 16:35
Tragedia, paczka leży ponad dobę w normalne dni robocze Skandal
1
Żałosna_poczta 2017-08-09 13:48
Najżałośniejsza spółka w całej Polsce - powinni rozwiązać te hołotę....
*brak jakiegokolwiek kontaktu
*trzymanie paczek po 2-3 dni (nawet w dni robocze!)
2
Dumny-z-poczty 2017-08-16 10:50
Dwa, trzy dni to jeszcze pikus. Moja PACZKA24 krazy miedzy komornikami i zielona gora - na zmiane od tygodnia. Brak jakiegokolwiek kontaktu.
1
Dumny-z-poczty 2017-08-16 10:50
Dwa, trzy dni to jeszcze pikus. Moja PACZKA24 krazy miedzy komornikami i zielona gora - na zmiane od tygodnia. Brak jakiegokolwiek kontaktu.
dsawik 2017-08-17 08:49
wow tak czytam te wasze komentarze to chyba konkurecja musi byc
albo jeden niezadowolony klieny
wow331 2017-08-17 08:58
Żałosna_poczta
jak bys mógł pokazać nr nadania swój paczki
gdzie trzymają w dni robocze paczkę 2-3dni to ci uwierzę ok
daj nr
maras 2017-08-17 21:10
moja paczka wczoraj wyszła z zielonej góry i po 3h była w wer komorniki i do tej pory jest u nich a juz ponad doba minęła a o tej samej porze drugą paczkę wysłali mi z białegostoku i już mam ją od południa w domu. a z zielonej do wrocka jest bliżej niż z białego.
Atka 2017-08-18 11:22
Cały ten Pocztex to jakaś kpina. Sklep nadał przesyłkę 14 sierpnia. W WER Lublin została przyjęta 16-tego o 23.15. Do WER Komorniki wysłali ją dopiero po niemal dobie! W Komornikach leży od rana i nikt nic nie robi! Dzwoniłam na pocztę, w której mam ją odebrać i dowiedziałam się, że może na odprawie o 17-tej otrzymają moją przesyłkę. MOŻE! To jest jakaś paranoja!
Nigdy więcej tej firmy. W każdej innej już dawno miałabym przesyłkę, na której naprawdę mi zależy, bo wyjeżdżam dzisiaj po południu i miałam ją zabrać ze sobą! Ta firma to kpina z klientów!
Pod żadnym z podanych numerów nikt się nie zgłasza. Kolejna kpina!
1
127.0.0.1 2017-08-20 04:31
Patrząc po wpisach niezadowolonych klientów PP nie dziwi mnie fakt waszego niezadowolenia... Jak jesteście tacy inteligentni, że piszecie opinie o firmie w miejscu gdzie ocenia się pracodawcę to pewnie pomyliliście nadawcę z odbiorcą, napisaliście nadawcę ale zapomnieliście o odbiorcy albo jeszcze jedna opcja - nie nakleiliście znaczka... "Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu."
1
Stefan 2017-08-20 04:39
Nie wyglądasz na osobę ogarniętą patrząc na miejsce, gdzie wylewasz swoje żale... Tak trudno zrozumieć, że to miejsce jest do oceny PP jako pracodawcy? Nie jesteś pracownikiem tylko klientem więc swoje wypociny zamieszczaj w miejscu do tego przeznaczonym bo tylko syf tutaj robicie! Pewnie większość takich matołów pracuje na PP bo tam płacą tyle, że każdy normalny człowiek pójdzie pracować gdzieś indziej. Tylko tacy inteligenci jak wy docenią taką kasę bo to i tak wiele jak na wasze ograniczenia intelektualne. PP możesz prowadzić tutaj rekrutację - pracowników na swoim poziomie już masz :D
1
#000.a 2017-08-20 04:48
Szukamy wolontariuszy do pracy na stanowisku DONOSICIEL/ROZNOSICIEL (listów, dział dla SBków jest kilka kategorii wyżej). Oferujemy: -pracę, -pracę, -pracę (duuuuużo pracy). Nasze wymagania: -para nóg i sprawne ręce, umiejętność szybkiego pisania (żeby wypisać awizo zanim odbiorca zdąży otworzyć drzwi/odebrać domofon). Wynagrodzenie: za każdy dostarczony list: 0,29zł, za wypisane awizo 3,80zł. Chętnych wolontariuszy prosimy o kontakt z najbliższym odziałem PP
Michelle 2017-08-21 22:39
Niestety nie. Sama czekam na paczkę od 04.08, a dzisiaj mamy 21.08...brak słów. Postaram się, żeby zlikwidowali te wer Komorniki.
1
Andree 2017-08-22 04:06
Najpierw postaraj się ukończyć podstawówkę, bo z czytaniem ze zrozumieniem masz problem. Później bierz się za wysyłanie paczek bo na chwilę obecną to Cię przerasta ;) Jak pojmiesz co oznacza "Opinie o pracodawcach" to zrobisz się czerwona, że tu piszesz
POCZTA 2017-08-22 15:13
PRZYJDŹ SOBIE TAK NA NOCKĘ TO ZOBACZYSZ JAK SIĘ OPIERDALAJĄ NOGI W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] CI WEJDĄ I WIĘCEJ TAKICH GŁUPOT NIE BĘDZIESZ PISAŁA
1
WerOnika 2017-08-22 22:54
Ludzie się nauczyli tylko wymagać i myślą, że inni będą zaplerdzielać dniami i nocami żeby ich paczka najlepiej w chwili kliknięcia w button "Kup teraz" była pod ich drzwiami. Mi się nie zdarzyło, żeby paczka leżała na poczcie dłużej niż 24h (w jednym miejscu, z wyjątkiem weekendów i świąt). To sprzedawcy alledrogo wciskają kity, że paczkę wysłali a oni dopiero zastanawiają się za ile dni ją nadadzą.
Mark 2017-08-23 18:47
Przesyłka z Chorzowa do Kołobrzegu wyszła z Chorzowa do WER Zabrze następnie poszła do WER Komorniki skąd została wysłana do WER Zabrze. Na razie czekam co dalej. Miał być expres a wychodzi na to że zapłaciłem za przesyłkę krajoznawczą.
Zostaw swoją opinię o WER Komorniki - Komorniki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WER Komorniki