brak logo

atomik laboratorium badawcze

Warszawa

Opinie o atomik laboratorium badawcze

anonim 2011-01-09 16:59:28
Witam
czy ktoś słyszał a firmie Atomik laboratorium badawcze z warszawy ?
interesuje mnie praca w tej firmie jako specjalista ds . pomiarów .Ktoś coś wie ?
Tom 2011-04-27 14:17:11
Odradzam
Marian 2011-05-04 15:29:14
Na jakiej podstawie kolego ?
Mikolaj 2011-07-29 22:04:40
Popieram kolege wyzej, rowniez odradzam - pracowałem i to jakiej kpiny
pracownik 2011-09-29 11:54:17
Praca tylko na umowę o dzieło żadnych urlopów żadnych zobowiązań wobec pracownika tak wygląda praca w tej firmie jak przychodzi czas rozliczeń to zawsze jest problem , najlepiej żebyś pracował od rana do wieczora i nic nie mówił nie narzekał . Prostactwo właścicielki wobec pracowników na porządku dziennym
pracownik 2011-12-05 22:19:24
Nie polecam ! Bardzo nieprzyjemna atmosfera w pracy , marne zarobki
telek 2011-12-18 07:25:04
Witam,

Pracowałem ponad 2 lata w Atomik i sobie chwale, zależy kto czego.
Finanse Ok, atmosfera też ok
Kolejny Niezadowolony 2012-01-09 01:49:57
Niestety również nie polecam i odradzam, opinie "xxxx - 2011-08-05 21:18:25" oraz "pracownik - 2011-09-29 11:54:17" przedstawiają dokładnie to co dzieje się w tej firemce. Dobrze chociaż, że dzięki takim portalom przyszli nowi pracownicy będą wiedzieć co to za dno.
1
pracownik 2012-01-24 15:51:42
Odradzam wszystkim pracę w tej firmie atmosfera bardzo nie miła bardzo wulgarne podejście szefowej , [usunięte przez moderatora] pracownika na każdym kroku
1
były pracownik 2012-02-22 09:58:01
Pracuj! pracuj! pracuj!!!!!! pracuj cały dzień, całą noc, a weekend? też pracuj!!!! a ile zarobiłeś? hmmm :(
1
Adek 2012-03-02 11:05:18
Pracowałem tam kilka tyg. masakra normalny [usunięte przez moderatora]
jak widać przemiał pracowników ogromny cały czas przychodzą nowi
gość 2012-05-11 17:03:43
uciekać..........
Kolo 2013-01-14 11:13:47
Ja osobiście polecam firmę, mogłem się wiele nauczyć i na zarobki też nie mogę narzekać.
waldi 2013-11-09 16:59:34
Ja osobiście byłem zadowolony, pracowałem ponad 2 lata i nie zmarnowałem tam czasu.
Pistol 2014-03-10 12:34:01
z tego, co widzę, to nieźle firma dba o integrację pracowników i ich dobre samopoczucie, np. te imprezy firmowe - http://www.atomik.pl/pl/imprezy.html
fanka 2014-03-20 22:41:38
takie imprezy są dobrym pomysłem integracyjnym o ile oczywiście w miarę uważa się z alkoholem i nie ma potem przez to problemów ;)
zalia 2014-03-24 23:37:40
Jaki tam alkohol, na zdjęciach widac, że pracownicy w atomik integruja się na paintballu oraz na torze kartingowym...
chemik 2014-04-14 21:47:46
tak próbuj nam wmówić, że wszyscy w Atomiku to aniołki :) nigdzie ludzie nie są święci. Plus dla firmy za to, że się integrują
Pawlo 2014-04-29 22:33:25
Ja polecam prace w Atomik, może dlatego ze jestem pracowity i wiem czego chce od życia, nigdy nie miałem problemów.
były pracownik 2 2014-07-08 10:14:06
staż 2 lata pracy - nie polecam, nie przyjemna atmosfera, zarobki-zgodnie z opinią "były pracownik - 2012-02-22 09:58:01"
1
frezer 2015-01-18 15:04:41
akurat co do ilości etatu i tego czy zaczniesz te prace u nich to nie zależy od Ciebie a od tego czy akurat będą kogoś szukali. W branży obecnie nie ma tak , że jest wielkie zapotrzebowanie na ludzi. Od czasu do czasu rzeczywiście można znaleźć jakąś fajną ofertę pracy, ale to wszystko. Bez rewelacji
Zbygeeer 2015-03-23 08:58:15
Prawda jest też taka, że jest zdecydowanie więcej osób wykształconych nie mających pracy, za to mających świetne doświadczenie laboratoryjne, co automatycznie jest wskazaniem bardziej na nich niż na osoby mające tylko papierek z jakiejś warszawskiej uczelni odnośnie tytułu naukowego. Trzeba się pogodzić z tym niestety.
Pawel 2015-07-10 08:06:15
Pracowalem w Atomik 2 lata temu i obecnie po doświadczeniach z dwoma innymi pracodawcami moja opinia o tej firmie jest bardzo dobra, doświadczenie uświadomiło mi jak miałem dobrze..
marcin 2016-01-23 13:48:47
czytam niektóre opinie i sie dziwiie, dla mnie firma jest OK
Piotr 2016-05-29 17:53:09
Pracuje w firmie i jestem zadowolony , śmiesza mnie trochę niektóre opinie.
Marta 2016-10-16 23:10:55
Pracują już 3 lata w firmie Atomik i się dziwię niektórym opinią, dla mnie jest b. dobrze,
może dlatego że już miałam doświadczenie z innych prac i moja opinia jest taka.
Nie ma idealnych miejsc ale o tym wiemy po doświadczeniu z kilku miejsc pracy.
bw 2016-10-17 08:57:24
tO W TAKIM Razie JAKIE twoim zdaniem są największe plusy z zatrudnienia w tej firmie? ja raczej nie koncentruję się na negatywnych aspektach zatrudnienie, mam optymistyczne podejście - w ssumie firma wiem że istnieje od 2004 roku, młoda, ale ma wielki potencjał
Robert 2016-11-03 19:30:19
Pozytywne myślenie i do przodu, wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.
Zostaw swoją opinię o atomik laboratorium badawcze - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie atomik laboratorium badawcze