brak logo

Staniek Marzena Ośrodek Doradztwa Metodycznego "METRIS"

Rogów

Opinie o Staniek Marzena Ośrodek Doradztwa Metodycznego "METRIS"

Oburzona 2013-10-04 10:28
[usunięte przez moderatora] totalne!Nie polecam nikomu tej firmy! Poniżają pracowników,nagrywają Twoją pracę na dyktafon i nie wypłacają pieniędzy za przerobione dni.Mało tego kłamią z umowami.[usunięte przez moderatora]
6
2013-10-07 14:35
można widzieć na jakim stanowisku tam pracowałaś?
4
Anka 2013-10-08 13:57
Pytanie na rekrutacji:"czy znasz kogoś z Rogowa?" Zastanawiające, prawda?
4
Ktoś 2013-10-09 15:28
Zgadzam się z poprzednimi opiniami-[usunięte przez moderatora]! Wystarczy przejść się po Rogowach i popytać ludzi, a mają dużo ciekawego do powiedzenia. Zresztą ciągła rotacja w tej firmie mówi sama za siebie. Nie polecam tej firmy!
5
malutka83 2013-10-12 18:33
Racja, szefowa ma ludzi za nic, zero szacunku, niewypłacalna. Ciągle foch, że za mało książek sprzedajesz, za co możesz wylecieć z dnia na dzień. Monitoring w biurze, żeby mogła oglądać swoich [usunięte przez moderatora]. Słoma jej z butów wystaje, a udaje wielką panią dyrektor. Jest [usunięte przez moderatora] i do tego kłamczucha.
4
byłam_tam 2013-11-28 13:34
Ja tam byłam co prawda moment na próbę. W sumie nic nieprzyjemnego mnie tam nie spotkało, ale zdawało mi się, że do wciskania komuś książek to mają troszkę za bardzo wygórowane oczekiwania, dlatego chyba ciągle widnieje oferta pracy w UP. Stresujące bardzo, bo jak nie sprzedasz wymaganej ilości książek masz się czym martwić. Po dwóch godzinkach dałam dyla. (usunięte przez administratora)śniła mi się jeszcze parę nocy.
enjoy83 2013-12-03 13:52
Nie polecam tej pracy. Szefowa nie szanuje ludzi, stresuje każdego, grozi, że jak sie nie sprzeda min. tyle i tyle książek to można się pożegnać, nawet w ciągu pracy. Zatrudnia ludzi na jeden dzień, za darmo niby szkolenie i już nie dzwoni.
2
xyz 2014-01-17 00:02
gosia - premie są ale tylko w teorii. W praktyce jest tłumaczenie, że a to miesiąc był za krótki, a to jakieś święta wypadły itp. W najlepszym wypadku pani Dyrektor zaproponuje 5 groszy od każdej sprzedanej książki więc policz ile w miesiącu musiałabyś sprzedać.
xyz 2014-02-13 23:11
Skoro dla Ciebie to proste to się tam zatrudnij a skoro nie orientujesz się w obrotach to się lepiej nie wypowiadaj. Dziennie sprzedaje się średnio 20-30 książek a nie 100. Gdzie ty człowieku znajdziesz dziennie 100 dyrektorów przedszkoli, którzy te książki kupią?
1
cindy 2014-02-16 17:53
Stanowczo odradzam. Właścicielka nie szanuje ludzi, zatrudnia ich na czarno na dzień lub kilka dni, w dodatku nie płaci, mówiąc, że to było szkolenie bezpłatne. Codziennie tak kogos bezpłatnie szkoli i ma darmowych pracowników dzięki temu. Jest niesłowna i nie potrafi docenić czyjejś pracy, strasznie zadziera nosa, aż odechciewa się pracować.
POZYTYWNA 2014-04-05 21:13
Bzdury wypisujecie. Ja pracowałam klika dni i dostałam tyle ile mi się należało.
A te Panie które piszą o dyktafonie to niech się lepiej przyznają jakie przekręty robiły podczas dzwonienia. Szefowa jest fajna, nikogo nie obraża. Miło mi powiedziała że nie mogę pracować bo ...... I miała rację mam wadę wymowy.
Nie oszukała mnie i podkreślam wypłaciła tyle ile miałam dostać.
2
ELKA 2014-09-26 18:27
fajna praca. Jak ktoś lubi dużo rozmawiać przez telefon. Klienci są kulturalni bo dzwoni się do dyrektorów szkół i przedszkoli. Nie ma takiego chamstwa jak w innych firmach telemarketingowych. Nie zgadzam się z opiniami o wciskaniu książek. Mam regułkę i ją czytam. Chcą kupić lub nie. I tyle. Raz uda się sprzedać dużo a raz mało. Różnie jest. Szefowa nie taka zła jak ją malują. Trzeba mieć do niej dobre podejście. Ludzie w biurze fajni.
1
inna 2014-09-26 18:30
nie zauważyłam rotacji. Są osoby które pracują długo bo chcą. Są takie które pracują krótko i gdy się im umowa skończy to nie podejmują pracy z różnych powodów. Szefowa nie zwolniła jeszcze nikogo. Przeważnie jeżeli ktoś jej nie pasuje to czeka do końca umowy i tyle.
1
piggy chrum chrum 2015-02-16 18:27
ja jestem dopiero po uniwerku na pedagogice i szukam mojej pierwszej pracy dopiero. wiecie kochani forumowicze może czxy mam jakiekolwiek szanse na zatrudnienie w METRIS skoro nie mam jeszcze żadnego doświadczenia zawodowego w praktyce? ale chcę się uczyć i takie doświadczenie zdobyć, pozdrawiam serdecznie
1
Anonim 2015-03-12 21:01
Drodzy a nie zestanawia Was PUP Wodzisławski???!!!To on ciagle to ogloszenie ciagle wstawia na swoja sciane placzu i nie dosc wysyla tam ludzi ze skierowaniem!!!Wiedza,ze jest tam ciagla rotacja, wiedza co tam sie dzieje ale nadal maja ta oferte. To jest skandal! A na pytanie Pani z urzedu czemu nie sprawdzaja takich firm lub dzieje sie cos zlego w nich ciagla rotacja itp to nie kontynuuja z nimi wspolpracy. Pani na to wzrsuzyla ramionami ze musza.Mi osobisci powiedziala ze nie ma oferty pracy dla mnie ale musze Pania wyslac gdzies mimo to ze skierowaniem dzis ( zebym mogla dalej pierdziec w stolek i pic kawe). Zrobmy cos z tym PUP Wodzislawskim prosze bo to jest porazka. Inne urzedy pracy maja o niebo lepiej.
nick 2015-03-21 11:13
Serio aż tak źle? Pytam o stanowisko pracownik biurowy z językiem obcym...
OLKA 2015-03-21 23:36
A skąd Ty wiesz, że jest tam rotacja zatrudnienia. Sprawdzałaś stan zatrudnienia ma początku i końcu roku? Masz dane ile osób jest nowych, a ile tych którzy pracują długo? Z tego co wiem to szukali zastępstwa za Panią która jest w ciąży oraz jedna złamała poważnie nogę i do końca umowy jest na L4.

JAK SIĘ NIE ZNASZ TO NIE WYPISUJ BZDUR.
nick 2015-03-23 12:29
Hej, a jak wygląda praca w biurze z j.obcym? W ogóle znalazłam na jakiejś stronie info ze firma była zawieszona w działalności w 2013roku, wiec czy praca w niej jest pewna?...
iza 2015-03-29 11:02
Pracownikom skończyły się umowy na czas określony, wykorzystali to i zrobili remont biura. Firma była zawieszona na 1 miesiąc.
pati 2015-07-23 23:37
Prawdopodobnie będą chcieli zatrudnić stażystę. Zapytaj w UP Wodzisław Śląski.
Ze skierowaniem na staż masz duże szanse.
Gość 2016-01-26 18:01
Potwierdzam! Okropna firma.
GOŚĆ 2016-02-03 23:21
Hej gościu. Dlaczego piszesz, że firma jest okropna. Kiedy starałaś się tam o pracę? Bo z tego co wiem już długo nikogo nie zatrudniali.
1
ola 2016-08-07 20:23
Umowy o pracę na czas próbny, potem określony.
6
H 2017-04-13 18:50
Kategorycznie NIE !!
Czy zasługują właściciele na tytuł "Pracodawca" NIE !!! Praca w skandalicznych warunkach tz pomieszczenie zwane biurem to zimna piwnica , zagrzybiała i z robactwem. Temperatura na minusie w okresie zimowym, kaloryfery wyłączone, ciepła woda zakręcona, wody pitnej w butelce nie zapewnia, o kawie, herbacie - zapomnij. Sama szefowa która każe zwracać się do siebie oraz swojego męża - pani panie dyrektorze hahaha Pan "dyrektor" siedzi cały dzień w domu a Pani " dyrektor" duzo by opowidać ..;Zatrudnia tylko na okres szkolny natomiast w okresie wakacyjnym no cóż kłania się urząd pracy i tak w koło Macieja. ..
1
Zosia 2017-04-13 18:54
Ojej popieram w 100 % Słoma z butów wystaje i do tego śmierdzi potem a smalec z włosów kapie Pani Dyrektor
Zostaw swoją opinię o Staniek Marzena Ośrodek Doradztwa Metodycznego "METRIS" - Rogów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Staniek Marzena Ośrodek Doradztwa Metodycznego "METRIS"