brak logo

Termo-Service Spółka Cywilna R. Rogalski, M. Rzońca

Tarnów

Opinie o Termo-Service Spółka Cywilna R. Rogalski, M. Rzońca

pracus 2011-08-07 23:52:46
gówno prawda. firma jest popaprana. nie terminowe wypłaty. Obcinane godziny nie wiadomo za co. dojazd zapewniaja lecz kwaterunek najgorszy jaki moze byc. zero pomocy i wyrozumialosci.// chcesz zaliczki 100 zł da ci 20 zl hahaha.... nie polecam i odradzam jaksie zwolnisznie wyplacaja zaleglych wynagrodzen..
1
wkwkwkw 2011-11-02 02:50:49
zgadzam sie z poprzednikiem kupa dziadostwa w tej firmie i nic wiecej.jak moze do kazdej wypłaty brakowac po 100 lub 200 złotych porazka.nie polecam tej pseudo firmy
1
Były pracownik 2012-03-09 15:47:06
Firma Nierzetelna Pracodawca nie odbiera telefonów Wypłaty spóźnione minimum 20 dni, obcinane wypłaty bez podanej przyczyny ( bo coś tam już nie pamietam)
Nigdy nie wyrabiamy z terminami, poniewaz sie opierdalamy bo nie ma wypłat i nie będziemy dawać darmozjadowi zarobić, Chcemy : [usunięte przez moderatora] i cała reszta by mu wreszcie [usunięte przez moderatora] za niestosowanie do wymagań u których wygrywa się przetargi oraz za niewypłacanie uczciwie pracującym należnośći... Po odejściu czekałem 6 miesięcy na wypłate z jednego miesiąca
1
kozdro 2013-06-20 18:01:07
ta firma to totalna porazka .....do tej pory nie dostałem pieniedzy......ma założona sprawe w sadzie (dla zainteresowanych praca u niego ) szuka mlodych i naiwnych ludz ..... STANOWCZO ODRADZAM !!!!!!
1
izolator 2014-05-31 03:02:52
(usunięte przez administratora)omijać szerokim łukiem
1
pop 2014-10-23 19:03:15
JEŻELI SZUKASZ NORMALNEJ FIRMY TO ŹLE TRAFIŁE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] DZIADOSTWO RZONIEC NIE ODBIERA TELEFONÓW BO MU SIĘ NIE CHCE WYPŁATY SPÓŹNIONE ZAWSZE BO MU CZEGOŚ NIE ROZLICZYLI OSZUST... DARMOZJAZD PAJAC SPRZĘT DZIADOSTWO 30 LETNIE MAJSTER POŻAL SIĘ BOŻE DNO PORAZKA I MASAKRA WINDYKACJA !!!!!!!!
1
pop1 2014-11-24 19:11:44
uważajcie na umowy !!! nie podejmujcie pracy u tych złodziei !!! byleby oszukac oskubac nie zapłacic cały czas wykrety dziadostwo ale jak to mówią co się odwlecze to ... pozdr. m ...
2
heno 2014-12-17 10:02:45
Potwierdzam powyższe wpisy. Syn miał prawomocny wyrok Sądu Rzeczpospolitej. I co? I nic. Nie ma firmy, nie ma gościa. Komornik nic nie zrobił. Sprawę umorzono. Po nowym roku zajmę się tą sprawą na nowo. Może się uda zainteresować telewizję, prasę.Jak widzę firma jednak nadal istnieje, tym bardziej to dziwne, że Sąd, Komornik nie umie sobie poradzić z tak banalna sprawą.
1
tarnowiak 2014-12-31 14:43:35
Pseudo firma Rzońca i Rogalski to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pensje w ratach , znikające godziny , niezapłacone noclegi w hotelach , nocne ewakuacje , brak umów o pracę , siedziba firmy to fikcja . Ulubione powiedzonka pana Rzońcy na każde pytanie to "robią mi pod górkę" "nie ogarnąłem tematu" "będzie dobrze panie ......" Czytajcie opinie i unikajcie tej pseudo "firmy".
1
Gosc krakow 2015-05-22 08:30:16
Skoro takie tu sa opinie i nie tylko tu na tej stronie to dlaczego nadal urzad pracy w tarnowie nadal wystawia ogloszenia pracy u tych panów czy jest tak ze ta spolka ma jakies uklady z urzednikami i biorą za podsylanie ludzi profity moze i w sądach mają uklady i innych tarnowskich instytucjach a co na to PIP inspekcja pracy tarnowska lub krakowski urzad inspekcji pracy tarnowskie urzedy boja sie wlacy z krakowa wiec tam udezyc trzeba do wojewodzkiego sądu pracy. Krakowiaki nie lubią tarnowskiej samowolki bezprawia zalatwiaja takie sprawy w pierwszej kolejnosci proponuje odrazu isc do wojewudzkiej inspekcji pracy w krakowie a ci panowie juz nie beda miec spokoju do konca ich dni no chyba ze zmienia nazwisko i nr pesel regon i nip pozdr. 100% satysfakcji pieniadze odbierzecie na bank
1
cgy 2016-05-14 20:15:40
hej hej no ale to nie jest tak ze oni zawsze maja oferty pracy teraz na przyklad zadnej nie ma..chociaz z drugiej strony to mysle ze na miejscu czegos mozna sie dowiedziec na ten temat w sumie @beata..
Zostaw swoją opinię o Termo-Service Spółka Cywilna R. Rogalski, M. Rzońca - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Termo-Service Spółka Cywilna R. Rogalski, M. Rzońca