brak logo

Hydrotech Dariusz Stachnik

Kraków

Opinie o Hydrotech Dariusz Stachnik

Bogdan W. 2015-05-01 08:20:30
Oczywiście śpiewka o prawnikach czekających tylko na skinienie prezesa, też się wielokrotnie przewijała w firmie.Co do Pana Tarnowskiego... to niestety nie jest to trafna uwaga. Ponieważ nie posiadam informacji na temat osób z innych wpisów (polityka tego portalu). A już na pewno nie przedstawiam żadnej konkurencyjnej firmy. Prawda w oczy kole lecz dalej jest prawdą. Energię lepiej jest przekazać na dobre cele niż kłótnie.Wystarczy tylko mocne postanowienie poprawy. Pozdrawiam byłych i teraźniejszych pracowników.
3
dzień dobry 2015-05-01 13:19:08
a ty nie miałeś być dzisiaj w pracy? :-)))))
Krzyś 2015-05-02 20:05:37
Pracowałem w Hydrotechu przed wyjazdem do Dortmund i to co piszą Tarnowski i tutel to wypociny jakiegoś niedowartosciowanego kolesia bez pojęcia o robocie i zarobkach w hydrotechu. Bardzo dobry spawacz zmieniał auto co roku. Oczywiście nie na nowe, ale nie ma się czego wstydzić. Niejeden dyrektor przeciętnej firmy nie jeździ takim autem. Dobry ślusarz monter ma wyższą stawkę niż niejeden spawacz czy kierownik w innej firmie. Spawarki mieli chyba Lincolna, ale top nówki, szef kupował tylko nowe sprzęty. Trochę mało miejsca na hali ale sprzętu było full. Np. Nigdzie wcześniej nie widziałem tyle Magswitchy do składania i elektronarzędzi po kilka na osobę. Jak w każdej firmie zdarzali się tacy kolesie co potrafili tylko zasmierdzac powietrze i narzekać na swój los ale i tacy szybko przekonywali się ze za dużo nie nacwaniakują. Pozdrawiam ciepło cały hydrotech a w szegolnpsci M i T. Wracam w czerwcu to chętnie złoże papiery. Dla kandydatów do pracy w Hydrotechu: obiboki i lewusy lepiej niech się nie wybierają na kasting bo się tylko ośmieszycie. Szef daje się doić tylko fachowcom.
Bogdan 2015-05-03 12:27:40
Dziwny zbieg okoliczności. Oba imiona zdrobniale napisane. Oboje pracują za granicą. Oboje wracają w prawie jednym czasie do naszej pięknej ojczyzny.Nie wspominając że piszą opinie z zagranicy w odstępie 3- dniowym (ale przecież możliwe jest że rozmawiają ze sobą cały czas przecież Dortmund jest o rzut beretem od Norwegii). Ponadto cieszę się w związku z pytaniem o pierwszego maja. Cytuje: "a ty nie miałeś być dzisiaj w pracy? :-)))))". Na szczęście w teraźniejszej firmie pozwalają odpoczywać pracownikowi w święta.
4
Tutel 2015-05-04 10:08:27
Zgadzam się z bogdanem. W Dortmund można zarobić więcej niż w hydrotech. W dortmund płacą mi na drugiej zmianie 12 EUR na godzinę , to i tak więcej niż w hydrotechu.
W Norwegii pewnie jeszcze więcej. Każdy musi sobie odpowiedzieć na pytanie ile warta jest rozłąka z rodzina. Co do wypowiedzi nt. Hydrotech to zgadzam się z Krzyskiem ze nierobów i obibokow nigdzie nie brakuje i te oszczerstwa nt hydrotechu to działania konkurencji chyba ze jakiś fałszywy Bogdan W nadal nie może znaleźć roboty i wciąż zagląda na ten portal. taką ma teraz pracę Bogdan W ze zaraz pewnie zmieni nicka żeby tutaj wpisywać jaki to jest pokrzywdzony i co mu w życiu nie wyszło, żałosne, hehehehehehe
Krzyś 2015-05-04 10:09:40
Pracowałem w Hydrotechu przed wyjazdem do Dortmund i to co piszą Tarnowski i tutel to wypociny jakiegoś niedowartosciowanego kolesia bez pojęcia o robocie i zarobkach w hydrotechu. Bardzo dobry spawacz zmieniał auto co roku. Oczywiście nie na nowe, ale nie ma się czego wstydzić. Niejeden dyrektor przeciętnej firmy nie jeździ takim autem. Dobry ślusarz monter ma wyższą stawkę niż niejeden spawacz czy kierownik w innej firmie. Spawarki mieli chyba Lincolna, ale top nówki, szef kupował tylko nowe sprzęty. Trochę mało miejsca na hali ale sprzętu było full. Np. Nigdzie wcześniej nie widziałem tyle Magswitchy do składania i elektronarzędzi po kilka na osobę. Jak w każdej firmie zdarzali się tacy kolesie co potrafili tylko zasmierdzac powietrze i narzekać na swój los ale i tacy szybko przekonywali się ze za dużo nie nacwaniakują. Pozdrawiam ciepło cały hydrotech a w szegolnpsci M i T. Wracam w czerwcu to chętnie złoże papiery. Dla kandydatów do pracy w Hydrotechu: obiboki i lewusy lepiej niech się nie wybierają na kasting bo się tylko ośmieszycie. Szef daje się doić tylko fachowcom.
Turbo 2015-05-04 10:20:32
W hydrotech od spawaczy zarabiają więcej tylko projektanci i handlowcy.
Zgadzam się z moimi przedmówcami, ze zarobki w hydrotechu dla ślusarzy spawaczy są niższe tylko w Niemczech i Norwegii. Dobry spawacz z uprawnieniami i dużym doświadczeniem może zmienia samochód co roku ale za to znam projektanta który po 2-3 latach pracy w hydrotech postawił sobie dom.
prawnik z jajami 2015-05-08 13:40:39
Widzę że jedyne pozytywne komentarze pisze sam Pan prezes Dariusz S. Okropnie to żenujące aż śmieszne. Przydało by się komuś połączenie z rzeczywistością a nie bujanie w chmurach i koloryzowanie siebie i własnej firmy.
3
kolega 2015-05-10 17:48:11
jak masz jaja to powiedz temu prezesowi to prosto w oczy. zamiast użalać się nad sobą poszukaj pracy, bidoku. to co wypiszesz do ŻENADA!
Widocznie nie masz pojęcia o robocie ani kwalifikacji że cie nie przyjeli albo wywalili z hydrotechu hehehe. zapisz sie na kurs bo do woja cie nie przyjmą hehehehehehehehehehehehehe
Ostrzeżenie 2015-05-10 17:56:18
Ostrzeżenie. Wypowiedzi nt. Hydrotech pisane na tym forum to fałszywe opinie mające na celu zaszkodzić firmie Hydrotech. Aktualnie trwa proces identyfikacji osób, które zamieszczają ww. nieprawdziwe oceny. Hydrotech uczestniczy w wielu przetargach i tego typu pomówienia, fałszywe opinie mają na celu zaszkodzić firmie Hydrotech i uniemożliwić wygranie przetargów.
ten bidok 2015-05-11 00:12:33
Panie prezes sam Pan pokaz jaja i nie strasz ludzi bo pekna ze smiechu. Przetargi a w jakich to przetargach hydrotech uczestniczy chyba w robieniu ludzi w bambuko.
6
Bobek Parobek 2015-05-11 18:11:21
Znowu kopia o fałszywych opiniach. Fałszywe oczywiście, są te pozytywne. ręką prezesa pisane.Co do wypowiedzi nt BHP to rzeczywiście w hydrotechu przesadzają. W szczególości przesadza prezes który wypisuje bzdury o długich szkoleniach.Bo jak długo można mówić trzy słowa "nie zabij się". Osobiście szkolenia w tej firmie na oczy nie widziałem. Dla porównania mam teraz do czynienia z normalnym BHPowcem z papierami, który pilnuje sobie wszystkiego i w razie wypadku jest osoba która za wszystko odpowiada i pomoże. W Hydrotechu nie uświadczycie szkolenia a i będziecie musieli jeździć sprzętem na który nie ma papierów. Premia od przerobu ... koń by się uśmiał. Premią są słowa: "dlaczego tak wolno", "inne firmy zrobiły by to 4 razy szybciej i 6 razy taniej". Za delegacje też nie ma żadnych bonusów. Poza tym, skąd niby rekrutujący się człowiek by wiedział jakie są warunki płatności w firmie. Ogółem poza negatywami bujda na resorach. Tak jak kolega wcześniej powiedział wystarczy popatrzeć na zbieżność godzin w jakich te pozytywy się pojawiają.
A i jeszcze na koniec taki mały dowcip:
Identyfikacja IP i numeru domu - PI PIPI PIPI PI PIPI PIPIPI (dzwięk pracącego komputera)
Identyfikacja IP i nazwisk - PI PIPI PIPI PI PIPI PIPIPI
Identyfikacja IP i nazwisk babci i sąsiadów - PI PIPI PIPI PI PIPI PIPIPI
Po to są fora prezesie, żeby ludzie mogli wyrazić swoją opinię. Dobrą lub złą. Jak widać negatywy pokazują że nie wystarczy mieć pieniądze.
Pozdrawiam
Bobek Parobek
7
prezes 2015-05-11 19:11:25
ciekawe Bobek, że temu twojemu urojonemu prezesowi trafił się taki elokwentny wykształcony spawacz jak ty (patrz powyżej i kilka wpisów wyżej) i jak ten prezesina mógł twojego intelektu nie docenić!
Pewnie czujesz się teraz opuszczony, zaniedbany i niedoceniony? Skrzywdzony kotek, którego trzeba chronić, przytulić, pogłaskać bo ciągle płacze bubububu miaaaałłł

Dudek BxDx 2015-05-11 19:16:13
inteligentny spawacz Bobek Parobek marnuje swoje wyższe wykształcenie na opowieści o tym jak go nie przyjęli do pracy, śmieszne :-)))))
a może cie bracie zwolnili i teraz sobie uzywasz bo jestes pospolitym tchurzem. Pełno tu takich życiowych nieudaczników i ślamazar, współczuję twojej kobiecie buaaahaha
kolega po fachu 2015-05-11 19:20:45
czytam te wypociny bo wybieram sie do hydrotechu na rozmowe. Zgadzam się że można wypowiadac opinie na tym forum, ale to co ten Boben pisze to koleś masz jakiś problem ze sobą... zmień dostawcę prochów. Chyba że dawno nie miałeś kobiety ... to może być przykre...
kolega z biura 2015-05-11 19:27:11
a ja pracuję w hydrotechu i mi się tu podoba, mam swoje zdanie nt hydrotechu i prezesa. Żeby napisać opinię nie trzeba być od razu prezesem! Nie jestem prezesem ani nikim z jego rodziny, wogóle to pierwsza firma w jakiej pracuję, gdzie nie zatrudnia się znajomych, pociotków i kuzynów i kogo tam jeszcze z rodziny. w tej firmie zacząłem zaraz po studiach i praktycznie co roku mogę liczyć na podwyżkę. pokaż mi drugą taką firmę a nie opowiadaj bajek, poeto!
niezależny 2015-05-11 19:39:27
Widzę, że nt. hydrotechu wypowiada się tutaj niepochlebnie właściwie jedna jedyna osoba. Z racji swojego zawodu obserwuję ten i kilkadziesiąt innych wątków nt. innych firm. Ciekawe, że podobne teksty podpisane nickiem tutel Tarnowski Bobek Parobek itd. można znaleźć w opiniach o innych firmach na tym forum! Zbieg okoliczności, czy raczej pod pozorem wpisywania opinii niezadowolonego pracownika kryje się jednak jakaś konkretna firma???
Dziwne, że te same nicki pojawiają się na innych stronach firm z branży hydrotech. Więc albo ten nasz pokrzywdzony spawacz zmienia pracę jak rękawiczki albo mamy do czynienia z faktycznym działaniem na szkodę firmy hydrotech. Z pewnością zarząd tej firmy już wyjaśnia tą sprawę a nasz spawacz napisze jeszcze kilka wpisów, które w końcu doprowadzą wytrwałego tropiciela do źródła.
1
andrzej 2015-05-11 19:50:42
zastanowiłeś się, że takimi wypowiedziami możesz zaszkodzić innym pracownikom? skąd ten twój prezes ma wiedzieć czy ty pracowałeś, pracujesz lub nie przyjeli cie do roboty w hydrotechu? Musisz sie pogodzic z tym, że nie każdy może zarobić tyle co w hydrotechu, widocznie nie masz doswiadczenia i kwalifikacji. Fakt, że byle kto w hydrotech nie znajdzie pracy, to fachowcy pierwsza klasa i zarobki też pierwsza klasa. Może nie takie jak w Holandi czy w niemczech na kominach ale wyższych w krakowie nie widziałem. poszukaj innej pracy, może ci sie poszczesci. Czasem warto zarabiac mniej, zdobyc doswiadczenie i moze wtedy złóż papiery. Spróbuj w przyszłym roku, może ci sie uda. Puki co moze wyjedz do irlandii albo tak jak wszyscy do norwegii na platformy. Tam na pewno są wyższe stawki niż w hydrotech, otrzyj łzy i do roboty! głowa do góry, nie załamuj się!
obserwator 2015-05-11 20:12:18
czytałam o wyłudzeniach, czy ten "spawacz" kopiuje złe opinie z innych firm i wkleja do opinii firm, które biorą udział w przetargach, w tym przypadku to hydrotech. W ten sposób chce wyłudzić pieniądze od firmy, na temat której pisze złe opinie. W zamian za zaniechanie wpisywania złych opinii nt. firmy żada pieniędzy. Firma nie ma wyjścia i musi zapłacić.
kandydat 2015-05-11 20:21:55
widze że dzisiaj dużo wypowiedzi, pewnie wyniki ogłosili i nie wszyscy sie dostali. To dobrze bo im mniejsza bedzie konkurencja tym wiecej bedzie do podziału.
komorowski 2015-05-11 21:03:26
Chyba się nie załapię na drugą kadencje, panie prezes może mnie zatrudnisz jako spawacz ślusarz akrobata i zawsze będę lojalny i nigdy pana nie opuszczę. Będe pracował za najniższą krajową i będe dostepny nawet w wigilię o 2 w nocy.
prezes 2015-05-11 21:40:21
zapraszam, jaką chcesz stawkę?
moderator 2015-05-11 21:55:05
zgadzam się z opinią niezależnego i koleżanki obserwator, ten sfrustrowany spawacz pojawia się na innych wpisach, zprawdzałem. Wygląda na to, że to ta sama osoba. W internecie można znaleźć audyt z firmy Hydrotech zrobiony przez niezależną agencję na potrzeby przetargów rządowych. I z tego co czytałem to te niepochlebne opinie nt. Hydrotech nie mają nic wspolnego z rzeczywistością. Ta firma ubezpieczeniowa ocenia Hydrotech dość dobrze, bo wydała wysoką ocenę wiarygodności finansowej AA+, dlatego, że wogóle nie mają kredytów bankowych i leasingów, czyli wychodzi na to, że wszystko finansują z własnego kapitału. A to że ktoś z personelu został zwolniony to chyba normalne, że firma redukuje koszty albo zwalnia niewykwalifikowanych pracowników. Radzę Panu spawaczowi się dokształci.
wiślak 2015-05-11 22:03:01
Byłem tam na rozmowie i legendarnych testach spawania. Ale nie ma na razie przyjęć do pracy. Może za godzine dużo płacą ale wymagania mają kosmos.
Z tego co się dowiedziałem jest 6 chętnych na 1 stanowisko i chcą żeby czytać rysunek, co ja artysta plastyk jestem?
Wiec ja spadam.
Powodzenia i uważajcie na rozporki, żeby się wam nie sfajczyły uahaha
projektant 2015-05-11 22:04:13
czy oprócz spawaczy ktoś wie jaka jest praca w biurze? Konkretnie konstruktor projektant co tam robi, ile zarabia itp.?
aktualny 2015-05-11 22:06:00
Projektanci to elita w hydrotechu, ale w odróżnienu do innych firm pomagają tym na produkcji i odwrotnie. Co do zarobków to jak nie masz doświadczenia w projekotwaniu to tak jak w przypadku spawaczy szkoda twojego czasu. To co piszą o zarobkach projektanktów i budowie domu za pieniądze zarobione w hydrotechu to lekka przesada, ten projektant co wybudował sobie dom musiał chyba 4 lata w hydrotechu robić żeby go było stać na wybudowanie domu. Inni może zmieniają samochody co roku ale one nie kosztują tyle co ten dom. Moja ocena: Ogólnie warunki: 7/10; wynagrodzenie: 9/10. Na razie nie narzekam i nie szukam pracy gdzie indziej.
spawacz 2015-05-11 22:08:31
taaa, bo jak projektant zarabia 2 razy tyle co spawacz to nie dziwota ze se dom stawia i mu sie we łbie pier....
spawacz ochroniaż 2015-05-11 22:20:46
do spawacza: kto ci bronił iść na studia? ja na swoje pożyczyłem kasę od znajomych. Mając taką prace jak w Hydrotechu stać mnie na spłatę kredytu na mieszkanie i nie muszę wyjeżdżać do GB. Może dla ciebie nie jest ważna rodzina bo pewnie siedzisz sobie gdzieś w norwegii napruty w 4 du.. i piszesz bajki o firmie, której nigdy nie będziesz miał. A ja mogę sobie zrobić grilla z całą rodzinką a latem na 2 tygodnie do Portgalii na wakacje bo mnie stać a ciebie nie. Bo ja pracuję w Hydrotechu i dziękuję, że godnie mi płacą i mam super szefa bo mogę się ciągle rozwijać. A ty chyba się już nie rozwiniesz i masz z tym problem.
grupowy 2015-05-11 22:37:38
chciałbym sie dowiedzieć czy przyjmują do firmy gejów i lesbijki?
spawacz admin 2015-05-11 22:38:41
Nie przyjmują, bo to uczciwa firma jest.
DJ 2015-05-11 22:47:42
A ja chciałbym pracować w Hydrotech. Znam kolegę, który tam pracuje i bardzo sobie chwali. Może i trzeba zapier.. ale kasa jest konkretna i ma za co utrzymać dom, rodzinę, na paliwo starczy i na kredyt odłoży. A ty spawacz jakbyś miał żonę bez roboty i chore dziecko to inaczej byś gadał zastanów się gdzie żyjesz, może ty gejem jesteś i cie nie przyjeli bo o twoje zdrowie sie martwili? doceń to co masz
spawacz 2015-05-12 20:22:31
oprócz hydrotecha tylko w rafineri przy rurociągach płącili wiecej ale to byla krótka piłka. Wiec kolego przestan piep... ze ci tak źle było w hydrotechu bo widocznie szybko dostałeś strzała a myślałeś że uda ci sie przezimowac. tyle na temat.
kl78 2015-05-12 20:32:19
jakby było wiecej takich firm w polsce jak hydrotech to nie trzabyło by jeżdzić do angli do roboty. Popieram prezesa, że wypier [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w i nierobów bo tylko trzeba po nich poprawiac robote. nic taki nie umie a ryja ma jak dziurawa łyżka od koparki.
Szalony Piorun 2015-05-12 21:18:14
Matko jedyna, Prezes to ma bujną fantazję jak zawsze, co on sie chłopina musi namachać tych pozytywów o swojej firmie. Prezes staraj sie lepiej bo Smok na wawelu jak czytał pozytywy to mało sie nie zaksztusił ogniem ze śmiechu aż mu zwieracze puściły.

Słyszałem że Rubik chce klaskać u Stachnika na pół etatu ze spawarką w ...
Wedkarze 2015-05-12 21:26:35
Siedzimy sobie z kumplem ostatnio w pontonie na rybkach a tu nagle coś nas atakuje. Wyciągnołem telefon i nagrywam, obiekt sie zbliża, zbliża a to Prezes jak zwykle niezadowolony na nas wali z niewyrażną miną......
(usunięte przez administratora)
wedkarze 2 2015-05-13 22:02:56
admin wywalił linka ,obejdziemy, wrzuć do wyszukiwarki yutuba sQIuQGjVLfY
jestem zbysio 2015-05-13 23:31:59
jestem taki cwany zbysio, że prezes może mi naskoczyć i tak mu bede robilwały bo se mysle ze prezes mi nic nie zrobi bo taki mądrala jak ja przeceż nie zostawia śladów i pewnie już o mnie nikt w firmie nie pamięta...
niezależny 2015-05-13 23:57:57
Prezes pewnie pływa na jachcie a tobie mistrzu została tylko wędka i stado komarów na twojej du...
Przepij piwem zgryzotę i żal.
Jak żeś nie zarobił w hydrotechu to już nie zarobisz
Ten pociąg dawno już odjechał a ty sie cofasz

ździsio rozbójnik marzyciel 2015-05-14 00:07:10
a ja sie znowu nie dostałem do pracy w hydrotechu i ciągnę kasę z bezrobocia. Może mnie ktoś sprawdzi albo nie. Juz mi wszystko jedno.
Szukam pracy pliiizzzzz
Obserwator 2015-05-15 08:00:31
Ha Prezes ma racje, on ma piękny wypasiony jacht którym pływa po mazurach nawet kiedyś wrzucił na you-tuba film jak prowadzi jacht. Mozna go zobaczyć wrzucając w wyszukiwarkę you-tubaaa nsnouus4PVs

kiedy prezes znowu lecimy pomływać
m 2015-05-15 22:29:38
no zbysiu popisałeś się. teraz mysl jak się z tego wybronisz. Masz na to dłuuuugi weekend. Stać cie?
1
Dumdum 2015-08-13 20:44:02
Takie imprezy jak ostatnia hehe nie robi się na wypożyczonym jachcie ;). Prezes teraz sobie kupił helikopter za ten kontrakt z Kazachstan em tylko ze nie ma na razie licencji na latanie wiec helikopter jest w hangarze w Balicach hehehe.
Moro 2015-10-17 08:17:57
Helikopter nie jest nowy bo ma już chyba 5 lat i nie ma już gwarancji na elektronike dlatego prezes teraz nie lata az mu zrobia nowa elektronike a licencję z tego co wiem zrobił ostatnio w Czechach. A hangar w balicach nie jest prezesa tylko go wynajmuje po znajomości.
yyyy 2016-01-18 14:27:52
Chciał bym podjac prace na stanowisku slusarz na Cieciu materiału Ciołem na gilotynach piłach tasmowyh. Pomagałem magazynierowi w rozładunku i przyjmowaniu materiału czesto go zastepowałem, jestem brygadzista na Cieciu. chce zmienic prace. jest mozliwoosc dostac Sie do tej firmy???
yyyy 2016-06-02 10:50:30
Nadal jestem zainteresowany praca tam jestes ślusarzem juz od 8 lat
yyyy 2016-06-02 10:53:07
Tylko czy szef zagląda na forum. Lub osoba zajmująca sie zatrudnieniem. Powiem ze obecna praca mnie denerwuje bardzo choc jestem brygadzista
Macyk z Miechowa 2016-08-08 22:37:02
Ponoć otwierają drugi oddział i szukają majstrów i brygadzisty prawda to? Byłem w zeszłym roku u was na rozmowie ale troche się spuznilem. Jak trzeba to sie przeniose o Krakowa bo i tak tam córka mieszka na swojem.
trol nad trole 2016-08-13 22:16:21
Prezes znowu sie rozkrecil na calego na forum, trolować czy nie trolować oto jest pytanie
1
miszczu ekspercik 2016-08-24 21:13:37
witam

w którym miejscu krakowa znajduje się firma (jaka ulica) ?

pozdrawiam
guliwerka 2016-08-24 21:24:13
@ miszczu ekspercik - z tego co widze firma znajduje się nie w Krakowie,a w Niepołomicach przy ul.Wielickiej 43
Zostaw swoją opinię o Hydrotech Dariusz Stachnik - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydrotech Dariusz Stachnik