brak logo

Hydrotech Dariusz Stachnik

Kraków

Opinie o Hydrotech Dariusz Stachnik

kolega z biura 2015-05-11 19:27
a ja pracuję w hydrotechu i mi się tu podoba, mam swoje zdanie nt hydrotechu i prezesa. Żeby napisać opinię nie trzeba być od razu prezesem! Nie jestem prezesem ani nikim z jego rodziny, wogóle to pierwsza firma w jakiej pracuję, gdzie nie zatrudnia się znajomych, pociotków i kuzynów i kogo tam jeszcze z rodziny. w tej firmie zacząłem zaraz po studiach i praktycznie co roku mogę liczyć na podwyżkę. pokaż mi drugą taką firmę a nie opowiadaj bajek, poeto!
niezależny 2015-05-11 19:39
Widzę, że nt. hydrotechu wypowiada się tutaj niepochlebnie właściwie jedna jedyna osoba. Z racji swojego zawodu obserwuję ten i kilkadziesiąt innych wątków nt. innych firm. Ciekawe, że podobne teksty podpisane nickiem tutel Tarnowski Bobek Parobek itd. można znaleźć w opiniach o innych firmach na tym forum! Zbieg okoliczności, czy raczej pod pozorem wpisywania opinii niezadowolonego pracownika kryje się jednak jakaś konkretna firma???
Dziwne, że te same nicki pojawiają się na innych stronach firm z branży hydrotech. Więc albo ten nasz pokrzywdzony spawacz zmienia pracę jak rękawiczki albo mamy do czynienia z faktycznym działaniem na szkodę firmy hydrotech. Z pewnością zarząd tej firmy już wyjaśnia tą sprawę a nasz spawacz napisze jeszcze kilka wpisów, które w końcu doprowadzą wytrwałego tropiciela do źródła.
2
andrzej 2015-05-11 19:50
zastanowiłeś się, że takimi wypowiedziami możesz zaszkodzić innym pracownikom? skąd ten twój prezes ma wiedzieć czy ty pracowałeś, pracujesz lub nie przyjeli cie do roboty w hydrotechu? Musisz sie pogodzic z tym, że nie każdy może zarobić tyle co w hydrotechu, widocznie nie masz doswiadczenia i kwalifikacji. Fakt, że byle kto w hydrotech nie znajdzie pracy, to fachowcy pierwsza klasa i zarobki też pierwsza klasa. Może nie takie jak w Holandi czy w niemczech na kominach ale wyższych w krakowie nie widziałem. poszukaj innej pracy, może ci sie poszczesci. Czasem warto zarabiac mniej, zdobyc doswiadczenie i moze wtedy złóż papiery. Spróbuj w przyszłym roku, może ci sie uda. Puki co moze wyjedz do irlandii albo tak jak wszyscy do norwegii na platformy. Tam na pewno są wyższe stawki niż w hydrotech, otrzyj łzy i do roboty! głowa do góry, nie załamuj się!
obserwator 2015-05-11 20:12
czytałam o wyłudzeniach, czy ten "spawacz" kopiuje złe opinie z innych firm i wkleja do opinii firm, które biorą udział w przetargach, w tym przypadku to hydrotech. W ten sposób chce wyłudzić pieniądze od firmy, na temat której pisze złe opinie. W zamian za zaniechanie wpisywania złych opinii nt. firmy żada pieniędzy. Firma nie ma wyjścia i musi zapłacić.
kandydat 2015-05-11 20:21
widze że dzisiaj dużo wypowiedzi, pewnie wyniki ogłosili i nie wszyscy sie dostali. To dobrze bo im mniejsza bedzie konkurencja tym wiecej bedzie do podziału.
komorowski 2015-05-11 21:03
Chyba się nie załapię na drugą kadencje, panie prezes może mnie zatrudnisz jako spawacz ślusarz akrobata i zawsze będę lojalny i nigdy pana nie opuszczę. Będe pracował za najniższą krajową i będe dostepny nawet w wigilię o 2 w nocy.
prezes 2015-05-11 21:40
zapraszam, jaką chcesz stawkę?
moderator 2015-05-11 21:55
zgadzam się z opinią niezależnego i koleżanki obserwator, ten sfrustrowany spawacz pojawia się na innych wpisach, zprawdzałem. Wygląda na to, że to ta sama osoba. W internecie można znaleźć audyt z firmy Hydrotech zrobiony przez niezależną agencję na potrzeby przetargów rządowych. I z tego co czytałem to te niepochlebne opinie nt. Hydrotech nie mają nic wspolnego z rzeczywistością. Ta firma ubezpieczeniowa ocenia Hydrotech dość dobrze, bo wydała wysoką ocenę wiarygodności finansowej AA+, dlatego, że wogóle nie mają kredytów bankowych i leasingów, czyli wychodzi na to, że wszystko finansują z własnego kapitału. A to że ktoś z personelu został zwolniony to chyba normalne, że firma redukuje koszty albo zwalnia niewykwalifikowanych pracowników. Radzę Panu spawaczowi się dokształci.
wiślak 2015-05-11 22:03
Byłem tam na rozmowie i legendarnych testach spawania. Ale nie ma na razie przyjęć do pracy. Może za godzine dużo płacą ale wymagania mają kosmos.
Z tego co się dowiedziałem jest 6 chętnych na 1 stanowisko i chcą żeby czytać rysunek, co ja artysta plastyk jestem?
Wiec ja spadam.
Powodzenia i uważajcie na rozporki, żeby się wam nie sfajczyły uahaha
projektant 2015-05-11 22:04
czy oprócz spawaczy ktoś wie jaka jest praca w biurze? Konkretnie konstruktor projektant co tam robi, ile zarabia itp.?
aktualny 2015-05-11 22:06
Projektanci to elita w hydrotechu, ale w odróżnienu do innych firm pomagają tym na produkcji i odwrotnie. Co do zarobków to jak nie masz doświadczenia w projekotwaniu to tak jak w przypadku spawaczy szkoda twojego czasu. To co piszą o zarobkach projektanktów i budowie domu za pieniądze zarobione w hydrotechu to lekka przesada, ten projektant co wybudował sobie dom musiał chyba 4 lata w hydrotechu robić żeby go było stać na wybudowanie domu. Inni może zmieniają samochody co roku ale one nie kosztują tyle co ten dom. Moja ocena: Ogólnie warunki: 7/10; wynagrodzenie: 9/10. Na razie nie narzekam i nie szukam pracy gdzie indziej.
spawacz 2015-05-11 22:08
taaa, bo jak projektant zarabia 2 razy tyle co spawacz to nie dziwota ze se dom stawia i mu sie we łbie pier....
spawacz ochroniaż 2015-05-11 22:20
do spawacza: kto ci bronił iść na studia? ja na swoje pożyczyłem kasę od znajomych. Mając taką prace jak w Hydrotechu stać mnie na spłatę kredytu na mieszkanie i nie muszę wyjeżdżać do GB. Może dla ciebie nie jest ważna rodzina bo pewnie siedzisz sobie gdzieś w norwegii napruty w 4 du.. i piszesz bajki o firmie, której nigdy nie będziesz miał. A ja mogę sobie zrobić grilla z całą rodzinką a latem na 2 tygodnie do Portgalii na wakacje bo mnie stać a ciebie nie. Bo ja pracuję w Hydrotechu i dziękuję, że godnie mi płacą i mam super szefa bo mogę się ciągle rozwijać. A ty chyba się już nie rozwiniesz i masz z tym problem.
grupowy 2015-05-11 22:37
chciałbym sie dowiedzieć czy przyjmują do firmy gejów i lesbijki?
spawacz admin 2015-05-11 22:38
Nie przyjmują, bo to uczciwa firma jest.
DJ 2015-05-11 22:47
A ja chciałbym pracować w Hydrotech. Znam kolegę, który tam pracuje i bardzo sobie chwali. Może i trzeba zapier.. ale kasa jest konkretna i ma za co utrzymać dom, rodzinę, na paliwo starczy i na kredyt odłoży. A ty spawacz jakbyś miał żonę bez roboty i chore dziecko to inaczej byś gadał zastanów się gdzie żyjesz, może ty gejem jesteś i cie nie przyjeli bo o twoje zdrowie sie martwili? doceń to co masz
spawacz 2015-05-12 20:22
oprócz hydrotecha tylko w rafineri przy rurociągach płącili wiecej ale to byla krótka piłka. Wiec kolego przestan piep... ze ci tak źle było w hydrotechu bo widocznie szybko dostałeś strzała a myślałeś że uda ci sie przezimowac. tyle na temat.
kl78 2015-05-12 20:32
jakby było wiecej takich firm w polsce jak hydrotech to nie trzabyło by jeżdzić do angli do roboty. Popieram prezesa, że wypier [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w i nierobów bo tylko trzeba po nich poprawiac robote. nic taki nie umie a ryja ma jak dziurawa łyżka od koparki.
Szalony Piorun 2015-05-12 21:18
Matko jedyna, Prezes to ma bujną fantazję jak zawsze, co on sie chłopina musi namachać tych pozytywów o swojej firmie. Prezes staraj sie lepiej bo Smok na wawelu jak czytał pozytywy to mało sie nie zaksztusił ogniem ze śmiechu aż mu zwieracze puściły.

Słyszałem że Rubik chce klaskać u Stachnika na pół etatu ze spawarką w ...
1
Wedkarze 2015-05-12 21:26
Siedzimy sobie z kumplem ostatnio w pontonie na rybkach a tu nagle coś nas atakuje. Wyciągnołem telefon i nagrywam, obiekt sie zbliża, zbliża a to Prezes jak zwykle niezadowolony na nas wali z niewyrażną miną......
(usunięte przez administratora)
wedkarze 2 2015-05-13 22:02
admin wywalił linka ,obejdziemy, wrzuć do wyszukiwarki yutuba sQIuQGjVLfY
jestem zbysio 2015-05-13 23:31
jestem taki cwany zbysio, że prezes może mi naskoczyć i tak mu bede robilwały bo se mysle ze prezes mi nic nie zrobi bo taki mądrala jak ja przeceż nie zostawia śladów i pewnie już o mnie nikt w firmie nie pamięta...
1
niezależny 2015-05-13 23:57
Prezes pewnie pływa na jachcie a tobie mistrzu została tylko wędka i stado komarów na twojej du...
Przepij piwem zgryzotę i żal.
Jak żeś nie zarobił w hydrotechu to już nie zarobisz
Ten pociąg dawno już odjechał a ty sie cofasz

ździsio rozbójnik marzyciel 2015-05-14 00:07
a ja sie znowu nie dostałem do pracy w hydrotechu i ciągnę kasę z bezrobocia. Może mnie ktoś sprawdzi albo nie. Juz mi wszystko jedno.
Szukam pracy pliiizzzzz
1
Obserwator 2015-05-15 08:00
Ha Prezes ma racje, on ma piękny wypasiony jacht którym pływa po mazurach nawet kiedyś wrzucił na you-tuba film jak prowadzi jacht. Mozna go zobaczyć wrzucając w wyszukiwarkę you-tubaaa nsnouus4PVs

kiedy prezes znowu lecimy pomływać
m 2015-05-15 22:29
no zbysiu popisałeś się. teraz mysl jak się z tego wybronisz. Masz na to dłuuuugi weekend. Stać cie?
1
Dumdum 2015-08-13 20:44
Takie imprezy jak ostatnia hehe nie robi się na wypożyczonym jachcie ;). Prezes teraz sobie kupił helikopter za ten kontrakt z Kazachstan em tylko ze nie ma na razie licencji na latanie wiec helikopter jest w hangarze w Balicach hehehe.
1
Moro 2015-10-17 08:17
Helikopter nie jest nowy bo ma już chyba 5 lat i nie ma już gwarancji na elektronike dlatego prezes teraz nie lata az mu zrobia nowa elektronike a licencję z tego co wiem zrobił ostatnio w Czechach. A hangar w balicach nie jest prezesa tylko go wynajmuje po znajomości.
yyyy 2016-01-18 14:27
Chciał bym podjac prace na stanowisku slusarz na Cieciu materiału Ciołem na gilotynach piłach tasmowyh. Pomagałem magazynierowi w rozładunku i przyjmowaniu materiału czesto go zastepowałem, jestem brygadzista na Cieciu. chce zmienic prace. jest mozliwoosc dostac Sie do tej firmy???
1
yyyy 2016-06-02 10:50
Nadal jestem zainteresowany praca tam jestes ślusarzem juz od 8 lat
yyyy 2016-06-02 10:53
Tylko czy szef zagląda na forum. Lub osoba zajmująca sie zatrudnieniem. Powiem ze obecna praca mnie denerwuje bardzo choc jestem brygadzista
Macyk z Miechowa 2016-08-08 22:37
Ponoć otwierają drugi oddział i szukają majstrów i brygadzisty prawda to? Byłem w zeszłym roku u was na rozmowie ale troche się spuznilem. Jak trzeba to sie przeniose o Krakowa bo i tak tam córka mieszka na swojem.
1
trol nad trole 2016-08-13 22:16
Prezes znowu sie rozkrecil na calego na forum, trolować czy nie trolować oto jest pytanie
2
miszczu ekspercik 2016-08-24 21:13
witam

w którym miejscu krakowa znajduje się firma (jaka ulica) ?

pozdrawiam
guliwerka 2016-08-24 21:24
@ miszczu ekspercik - z tego co widze firma znajduje się nie w Krakowie,a w Niepołomicach przy ul.Wielickiej 43
Agata 2017-02-28 12:31
Jakie świadczenia pozapłacowe oferuje pracodawca?
BP 2017-03-01 13:39
Żadne. Ogólnie ciężko jest nazwać firmę porządną.
2
Agata 2017-03-07 12:36
BP, a czy możesz powiedzieć coś więcej?
BP 2017-03-16 09:32
Stosunek pracy - umowa z najniższą krajową. Reszta wynagrodzenia do ręki. Termin wypłaty nie jest ustalony, często przychodzi się o to upominać.
Brak większości procedur, improwizacja. Jedynym plusem są fajni pracujący tam (bądź już nie...) niektórzy ludzie.
4
Stefan 2017-04-06 11:55
Jestem pracownikiem Hydrotech-u i nie narzekam. Jest różnica między pracownikami taka, że jedni przychodzą do pracy pracować a drudzy udawać że pracują.
1
BP 2017-05-16 14:31
Jak w każdym miejscu pracy. Jednak minima muszą być zawsze spełnione.
Stefan 2017-05-18 12:12
Hydrotech Dariusz Stachnik nie zostanie pominięty przez hejterów. Pewnie jeden z nich ma jakiś problem z firmą. Fajne firmy, nikt nie pisze co robią jak się zmieniają.
^uso@ 2017-05-26 10:57
Ten wpis świadczy jedynie o niegdysiejszych metodach realizacji firmy.
Ostrzeżenie-Zastraszenie (prawnie, takiego typu wpis może zostać użyty jako dowód w kwestiach wymuszania, zastraszania. Odnalezienie ip z którego został dokonany nie jest wielką sztuką. Tym samym osoba dokonująca wpisu ostrzegawczego-zastraszenia ma powody do obaw, nie Ci do których kieruje wpis).
Komuna-dość mocno zakorzeniona w polskiej mentalności.
1
Filip 2017-05-26 11:12
Pracuję ponad rok w firmie.
Jestem bardzo bardzo zadowolony z warunków pracy, takich jak wynagrodzenia i dodatkowe możliwości, które daje firma. Żonie kupiłem samochód, sam też mam auto, mam zamiar kupić miesykanie. Istnieją dodatkowe bonusy na koszt firmy: przesyłki pocztowe, naprawa (prywatnych) samochodów przez firmę, premie z tytułu zakupu materiałów, zleceń na plazmie ta innych. Premie naliczam sam sobia. Praca nie jest skomplikowana, siedzę przez 12 godzin w biurze, można przyjść do pracy kiedy chcesz ważne nie później niż szef. Szef przychodzi po 10. Polecam.
5
Stefan 2017-06-04 23:18
Czy Hydrotech Dariusz Stachnik ma jakieś nowe oferty pracy? Nigdzie nie mogę znaleźć a słyszałem sporo dobrego
były pracownik 2017-06-12 09:40
Opinii jak o międzynarodowej korporacji, a przecież to zwykła garażówka jest :D
Przy okazji pozdrawiam kolegów z produkcji!
były pracownik 2017-06-12 09:41
Opinii jak o międzynarodowej korporacji, a przecież to zwykła garażówka jest :D
Przy okazji pozdrawiam kolegów z produkcji!
6
Stefan 2017-06-18 21:49
Czy jesteście pewni, że nie da się napisać nic dobrego o firmie? Wszystko jest takie złe, a może trzeba spojrzeć na siebie i swoją pracę w firmie?
były pracownik 2017-06-19 12:19
Chciałoby się, ale niestety. Poza atmosferą, którą tworzą pracujący tam ludzie, nie widzę wartości dodanej.
Osoba w miarę elokwentna będzie w stanie wysnuć kilka wniosków po rozmowie z prezesem-cwaniaczkiem...
2
Stefan 2017-06-22 08:29
Czy Hydrotech nie ma zupełnie nowych ofert pracy? Mam zamiar aplikować na stanowisko handlowca i chciałbym coś dowiedzieć się o firmie. Jak sie tu pracuje?
Zostaw swoją opinię o Hydrotech Dariusz Stachnik - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydrotech Dariusz Stachnik