brak logo

Hydrotech Dariusz Stachnik

Kraków

Opinie o Hydrotech Dariusz Stachnik

andrzej 2015-05-11 19:50
zastanowiłeś się, że takimi wypowiedziami możesz zaszkodzić innym pracownikom? skąd ten twój prezes ma wiedzieć czy ty pracowałeś, pracujesz lub nie przyjeli cie do roboty w hydrotechu? Musisz sie pogodzic z tym, że nie każdy może zarobić tyle co w hydrotechu, widocznie nie masz doswiadczenia i kwalifikacji. Fakt, że byle kto w hydrotech nie znajdzie pracy, to fachowcy pierwsza klasa i zarobki też pierwsza klasa. Może nie takie jak w Holandi czy w niemczech na kominach ale wyższych w krakowie nie widziałem. poszukaj innej pracy, może ci sie poszczesci. Czasem warto zarabiac mniej, zdobyc doswiadczenie i moze wtedy złóż papiery. Spróbuj w przyszłym roku, może ci sie uda. Puki co moze wyjedz do irlandii albo tak jak wszyscy do norwegii na platformy. Tam na pewno są wyższe stawki niż w hydrotech, otrzyj łzy i do roboty! głowa do góry, nie załamuj się!
obserwator 2015-05-11 20:12
czytałam o wyłudzeniach, czy ten "spawacz" kopiuje złe opinie z innych firm i wkleja do opinii firm, które biorą udział w przetargach, w tym przypadku to hydrotech. W ten sposób chce wyłudzić pieniądze od firmy, na temat której pisze złe opinie. W zamian za zaniechanie wpisywania złych opinii nt. firmy żada pieniędzy. Firma nie ma wyjścia i musi zapłacić.
kandydat 2015-05-11 20:21
widze że dzisiaj dużo wypowiedzi, pewnie wyniki ogłosili i nie wszyscy sie dostali. To dobrze bo im mniejsza bedzie konkurencja tym wiecej bedzie do podziału.
komorowski 2015-05-11 21:03
Chyba się nie załapię na drugą kadencje, panie prezes może mnie zatrudnisz jako spawacz ślusarz akrobata i zawsze będę lojalny i nigdy pana nie opuszczę. Będe pracował za najniższą krajową i będe dostepny nawet w wigilię o 2 w nocy.
prezes 2015-05-11 21:40
zapraszam, jaką chcesz stawkę?
moderator 2015-05-11 21:55
zgadzam się z opinią niezależnego i koleżanki obserwator, ten sfrustrowany spawacz pojawia się na innych wpisach, zprawdzałem. Wygląda na to, że to ta sama osoba. W internecie można znaleźć audyt z firmy Hydrotech zrobiony przez niezależną agencję na potrzeby przetargów rządowych. I z tego co czytałem to te niepochlebne opinie nt. Hydrotech nie mają nic wspolnego z rzeczywistością. Ta firma ubezpieczeniowa ocenia Hydrotech dość dobrze, bo wydała wysoką ocenę wiarygodności finansowej AA+, dlatego, że wogóle nie mają kredytów bankowych i leasingów, czyli wychodzi na to, że wszystko finansują z własnego kapitału. A to że ktoś z personelu został zwolniony to chyba normalne, że firma redukuje koszty albo zwalnia niewykwalifikowanych pracowników. Radzę Panu spawaczowi się dokształci.
wiślak 2015-05-11 22:03
Byłem tam na rozmowie i legendarnych testach spawania. Ale nie ma na razie przyjęć do pracy. Może za godzine dużo płacą ale wymagania mają kosmos.
Z tego co się dowiedziałem jest 6 chętnych na 1 stanowisko i chcą żeby czytać rysunek, co ja artysta plastyk jestem?
Wiec ja spadam.
Powodzenia i uważajcie na rozporki, żeby się wam nie sfajczyły uahaha
projektant 2015-05-11 22:04
czy oprócz spawaczy ktoś wie jaka jest praca w biurze? Konkretnie konstruktor projektant co tam robi, ile zarabia itp.?
aktualny 2015-05-11 22:06
Projektanci to elita w hydrotechu, ale w odróżnienu do innych firm pomagają tym na produkcji i odwrotnie. Co do zarobków to jak nie masz doświadczenia w projekotwaniu to tak jak w przypadku spawaczy szkoda twojego czasu. To co piszą o zarobkach projektanktów i budowie domu za pieniądze zarobione w hydrotechu to lekka przesada, ten projektant co wybudował sobie dom musiał chyba 4 lata w hydrotechu robić żeby go było stać na wybudowanie domu. Inni może zmieniają samochody co roku ale one nie kosztują tyle co ten dom. Moja ocena: Ogólnie warunki: 7/10; wynagrodzenie: 9/10. Na razie nie narzekam i nie szukam pracy gdzie indziej.
spawacz 2015-05-11 22:08
taaa, bo jak projektant zarabia 2 razy tyle co spawacz to nie dziwota ze se dom stawia i mu sie we łbie pier....
spawacz ochroniaż 2015-05-11 22:20
do spawacza: kto ci bronił iść na studia? ja na swoje pożyczyłem kasę od znajomych. Mając taką prace jak w Hydrotechu stać mnie na spłatę kredytu na mieszkanie i nie muszę wyjeżdżać do GB. Może dla ciebie nie jest ważna rodzina bo pewnie siedzisz sobie gdzieś w norwegii napruty w 4 du.. i piszesz bajki o firmie, której nigdy nie będziesz miał. A ja mogę sobie zrobić grilla z całą rodzinką a latem na 2 tygodnie do Portgalii na wakacje bo mnie stać a ciebie nie. Bo ja pracuję w Hydrotechu i dziękuję, że godnie mi płacą i mam super szefa bo mogę się ciągle rozwijać. A ty chyba się już nie rozwiniesz i masz z tym problem.
grupowy 2015-05-11 22:37
chciałbym sie dowiedzieć czy przyjmują do firmy gejów i lesbijki?
spawacz admin 2015-05-11 22:38
Nie przyjmują, bo to uczciwa firma jest.
DJ 2015-05-11 22:47
A ja chciałbym pracować w Hydrotech. Znam kolegę, który tam pracuje i bardzo sobie chwali. Może i trzeba zapier.. ale kasa jest konkretna i ma za co utrzymać dom, rodzinę, na paliwo starczy i na kredyt odłoży. A ty spawacz jakbyś miał żonę bez roboty i chore dziecko to inaczej byś gadał zastanów się gdzie żyjesz, może ty gejem jesteś i cie nie przyjeli bo o twoje zdrowie sie martwili? doceń to co masz
spawacz 2015-05-12 20:22
oprócz hydrotecha tylko w rafineri przy rurociągach płącili wiecej ale to byla krótka piłka. Wiec kolego przestan piep... ze ci tak źle było w hydrotechu bo widocznie szybko dostałeś strzała a myślałeś że uda ci sie przezimowac. tyle na temat.
kl78 2015-05-12 20:32
jakby było wiecej takich firm w polsce jak hydrotech to nie trzabyło by jeżdzić do angli do roboty. Popieram prezesa, że wypier [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w i nierobów bo tylko trzeba po nich poprawiac robote. nic taki nie umie a ryja ma jak dziurawa łyżka od koparki.
Szalony Piorun 2015-05-12 21:18
Matko jedyna, Prezes to ma bujną fantazję jak zawsze, co on sie chłopina musi namachać tych pozytywów o swojej firmie. Prezes staraj sie lepiej bo Smok na wawelu jak czytał pozytywy to mało sie nie zaksztusił ogniem ze śmiechu aż mu zwieracze puściły.

Słyszałem że Rubik chce klaskać u Stachnika na pół etatu ze spawarką w ...
1
Wedkarze 2015-05-12 21:26
Siedzimy sobie z kumplem ostatnio w pontonie na rybkach a tu nagle coś nas atakuje. Wyciągnołem telefon i nagrywam, obiekt sie zbliża, zbliża a to Prezes jak zwykle niezadowolony na nas wali z niewyrażną miną......
(usunięte przez administratora)
wedkarze 2 2015-05-13 22:02
admin wywalił linka ,obejdziemy, wrzuć do wyszukiwarki yutuba sQIuQGjVLfY
jestem zbysio 2015-05-13 23:31
jestem taki cwany zbysio, że prezes może mi naskoczyć i tak mu bede robilwały bo se mysle ze prezes mi nic nie zrobi bo taki mądrala jak ja przeceż nie zostawia śladów i pewnie już o mnie nikt w firmie nie pamięta...
1
niezależny 2015-05-13 23:57
Prezes pewnie pływa na jachcie a tobie mistrzu została tylko wędka i stado komarów na twojej du...
Przepij piwem zgryzotę i żal.
Jak żeś nie zarobił w hydrotechu to już nie zarobisz
Ten pociąg dawno już odjechał a ty sie cofasz

ździsio rozbójnik marzyciel 2015-05-14 00:07
a ja sie znowu nie dostałem do pracy w hydrotechu i ciągnę kasę z bezrobocia. Może mnie ktoś sprawdzi albo nie. Juz mi wszystko jedno.
Szukam pracy pliiizzzzz
1
Obserwator 2015-05-15 08:00
Ha Prezes ma racje, on ma piękny wypasiony jacht którym pływa po mazurach nawet kiedyś wrzucił na you-tuba film jak prowadzi jacht. Mozna go zobaczyć wrzucając w wyszukiwarkę you-tubaaa nsnouus4PVs

kiedy prezes znowu lecimy pomływać
m 2015-05-15 22:29
no zbysiu popisałeś się. teraz mysl jak się z tego wybronisz. Masz na to dłuuuugi weekend. Stać cie?
1
Dumdum 2015-08-13 20:44
Takie imprezy jak ostatnia hehe nie robi się na wypożyczonym jachcie ;). Prezes teraz sobie kupił helikopter za ten kontrakt z Kazachstan em tylko ze nie ma na razie licencji na latanie wiec helikopter jest w hangarze w Balicach hehehe.
1
Moro 2015-10-17 08:17
Helikopter nie jest nowy bo ma już chyba 5 lat i nie ma już gwarancji na elektronike dlatego prezes teraz nie lata az mu zrobia nowa elektronike a licencję z tego co wiem zrobił ostatnio w Czechach. A hangar w balicach nie jest prezesa tylko go wynajmuje po znajomości.
yyyy 2016-01-18 14:27
Chciał bym podjac prace na stanowisku slusarz na Cieciu materiału Ciołem na gilotynach piłach tasmowyh. Pomagałem magazynierowi w rozładunku i przyjmowaniu materiału czesto go zastepowałem, jestem brygadzista na Cieciu. chce zmienic prace. jest mozliwoosc dostac Sie do tej firmy???
1
yyyy 2016-06-02 10:50
Nadal jestem zainteresowany praca tam jestes ślusarzem juz od 8 lat
yyyy 2016-06-02 10:53
Tylko czy szef zagląda na forum. Lub osoba zajmująca sie zatrudnieniem. Powiem ze obecna praca mnie denerwuje bardzo choc jestem brygadzista
Macyk z Miechowa 2016-08-08 22:37
Ponoć otwierają drugi oddział i szukają majstrów i brygadzisty prawda to? Byłem w zeszłym roku u was na rozmowie ale troche się spuznilem. Jak trzeba to sie przeniose o Krakowa bo i tak tam córka mieszka na swojem.
1
trol nad trole 2016-08-13 22:16
Prezes znowu sie rozkrecil na calego na forum, trolować czy nie trolować oto jest pytanie
2
miszczu ekspercik 2016-08-24 21:13
witam

w którym miejscu krakowa znajduje się firma (jaka ulica) ?

pozdrawiam
guliwerka 2016-08-24 21:24
@ miszczu ekspercik - z tego co widze firma znajduje się nie w Krakowie,a w Niepołomicach przy ul.Wielickiej 43
Agata 2017-02-28 12:31
Jakie świadczenia pozapłacowe oferuje pracodawca?
BP 2017-03-01 13:39
Żadne. Ogólnie ciężko jest nazwać firmę porządną.
3
Agata 2017-03-07 12:36
BP, a czy możesz powiedzieć coś więcej?
BP 2017-03-16 09:32
Stosunek pracy - umowa z najniższą krajową. Reszta wynagrodzenia do ręki. Termin wypłaty nie jest ustalony, często przychodzi się o to upominać.
Brak większości procedur, improwizacja. Jedynym plusem są fajni pracujący tam (bądź już nie...) niektórzy ludzie.
5
Stefan 2017-04-06 11:55
Jestem pracownikiem Hydrotech-u i nie narzekam. Jest różnica między pracownikami taka, że jedni przychodzą do pracy pracować a drudzy udawać że pracują.
1
BP 2017-05-16 14:31
Jak w każdym miejscu pracy. Jednak minima muszą być zawsze spełnione.
Stefan 2017-05-18 12:12
Hydrotech Dariusz Stachnik nie zostanie pominięty przez hejterów. Pewnie jeden z nich ma jakiś problem z firmą. Fajne firmy, nikt nie pisze co robią jak się zmieniają.
^uso@ 2017-05-26 10:57
Ten wpis świadczy jedynie o niegdysiejszych metodach realizacji firmy.
Ostrzeżenie-Zastraszenie (prawnie, takiego typu wpis może zostać użyty jako dowód w kwestiach wymuszania, zastraszania. Odnalezienie ip z którego został dokonany nie jest wielką sztuką. Tym samym osoba dokonująca wpisu ostrzegawczego-zastraszenia ma powody do obaw, nie Ci do których kieruje wpis).
Komuna-dość mocno zakorzeniona w polskiej mentalności.
1
Filip 2017-05-26 11:12
Pracuję ponad rok w firmie.
Jestem bardzo bardzo zadowolony z warunków pracy, takich jak wynagrodzenia i dodatkowe możliwości, które daje firma. Żonie kupiłem samochód, sam też mam auto, mam zamiar kupić miesykanie. Istnieją dodatkowe bonusy na koszt firmy: przesyłki pocztowe, naprawa (prywatnych) samochodów przez firmę, premie z tytułu zakupu materiałów, zleceń na plazmie ta innych. Premie naliczam sam sobia. Praca nie jest skomplikowana, siedzę przez 12 godzin w biurze, można przyjść do pracy kiedy chcesz ważne nie później niż szef. Szef przychodzi po 10. Polecam.
8
Stefan 2017-06-04 23:18
Czy Hydrotech Dariusz Stachnik ma jakieś nowe oferty pracy? Nigdzie nie mogę znaleźć a słyszałem sporo dobrego
były pracownik 2017-06-12 09:40
Opinii jak o międzynarodowej korporacji, a przecież to zwykła garażówka jest :D
Przy okazji pozdrawiam kolegów z produkcji!
1
były pracownik 2017-06-12 09:41
Opinii jak o międzynarodowej korporacji, a przecież to zwykła garażówka jest :D
Przy okazji pozdrawiam kolegów z produkcji!
8
Stefan 2017-06-18 21:49
Czy jesteście pewni, że nie da się napisać nic dobrego o firmie? Wszystko jest takie złe, a może trzeba spojrzeć na siebie i swoją pracę w firmie?
były pracownik 2017-06-19 12:19
Chciałoby się, ale niestety. Poza atmosferą, którą tworzą pracujący tam ludzie, nie widzę wartości dodanej.
Osoba w miarę elokwentna będzie w stanie wysnuć kilka wniosków po rozmowie z prezesem-cwaniaczkiem...
4
Stefan 2017-06-22 08:29
Czy Hydrotech nie ma zupełnie nowych ofert pracy? Mam zamiar aplikować na stanowisko handlowca i chciałbym coś dowiedzieć się o firmie. Jak sie tu pracuje?
turbo 2017-08-14 09:32
Stefan jak sie chcesz przyjąc to stań w kolejce. jak ci sie niechce robic albo pijesz to lepiej daj sobie spokuj. Dobrze to opisał Filip bo jest młody i zapier... bo wsioł kredyt zbanku. z tego co wiem to szef nie przyjmuje chandlowców. ostatnio dostali audi i chyba nie zapowiada sie na kolejne zakupy bo trzeba kupic nowy laser.
1
Julita 2017-08-15 12:35
Chyba dobrze się dzieje ponieważ mało osób pisze na forum!
Zostaw swoją opinię o Hydrotech Dariusz Stachnik - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydrotech Dariusz Stachnik