logo Oponeo

Oponeo

Bydgoszcz

Opinie o Oponeo

konfucjusz 2015-07-29 14:40:12
tragedia... praca w dziale zagranicznym to istna katorga. zero organizacji pracy, wszystko robione na pałę. Koordynator działu siedzi zamknięty za szklaną szybą i udaje kozaczka (notabene jest doktorem chemii, więc pojęcie o e-commerce znikome). Zwalniają wartościowych pracowników jak tylko mowa o podwyżce. Jak idziesz na L4 to zabierają premie... cóż więcej moge napisać? Przychylam się do jednej z powyższych opinii, że jedynym plusem w tej firmie jest kuchnia.
4
HotDog 2015-07-31 17:06:32
I pewnie napisała to osoba, która w ten dzień została zwolniona lub jej bliska koleżanka z pracy...pozdrawiam Was gorąco dziewczyny. Więcej pokory bo do niczego w życiu nie dojdziecie...
2
Hot Dog 2015-07-31 17:10:00
I gdyby wszystko było na pałę jak piszesz, to nie byłoby nas w 12!! krajach zagranicznych...a to wszystko dzięki Kozaczkowi:-)
1
konfucjusz 2015-08-05 21:10:36
rozumiem, dla Hot Dog najważniejszą kwestią jest kto napisał posta, a nie odpowiedź na dość poważne kwestie, które zostały poruszone w moim poprzednim komentarzu... no cóż, trzeba bronić przełożonych przed wszelakim złem tego świata .... :)
opinia 2015-08-06 07:57:38
Jeśli zarzutem jest inne wykształcenie niż ecommerce to gratuluję rozumowania... Przy okazji znajdź studia, gdzie będzie ecommerce. Doktor chemii może znać się na chemii jak być świetny w zarządzaniu i znać się na ecommerce. Znam na przykład muzyków, którzy zostali świetnymi programistami... Przeważnie jak się idzie na chorobowe to nie ma premii, to raczej normalne w firmach, za nieobecność pracownika 80% płaci pracodawca (nie ZUS), a pracownika przecież nie ma, dlaczego pracownik którego nie ma, ma otrzymywać premie? I czy byłoby to uczciwe w stosunku do innych pracowników, którzy nie idą na zwolnienie? Premia to coś dodatkowego, a nie obowiązek wypłacania, należy się tym, którzy po prostu pracują.
5
Robi 2015-08-11 13:59:56
Jedno jest pewne ze tam gdzie caly czas pracodawca ciagle sie oglasza poszukujac pracownika na dane stanowisko nie moze byc dobrze.
Jest tez metoda ukrytego mobbingu pracodawca caly czas zaprasz osoby na rekrutacje zastraszajac tym pracownikow juz zatrudnionych, zeby wiedzieli ze na ich miejsce sa dziesiatki :)
4
stefan 2015-10-28 09:56:55
Jakby kogoś interesowały zarobki - Konsultant ds. analiz - 2000 zł netto (na rękę), jeśli zatrudniają przez agencję pracy to 1800 zł przez 3 miesiące, a następnie 2000 zł
1
cecylia 2015-10-29 19:57:41
2000 zł to tylko 470 Euro bardzo niskie zarobki wręcz głodowe za to się nie da normalnie żyć ,
4
feranzo 2015-10-30 10:38:52
Albo aż 147 000 forintów. Od razu lepiej wygląda na liczbach. Jeśli jest to praca dla osób bez doświadczenia lub bez umiejętności (wiedzy), a mówimy o osobach do przyuczenia od zera, to nie uważam tej pensji za głodową
1
cecylia 2015-10-30 22:05:49
nie uważasz za głodową ? to pewnie jesteś młodzikiem i żyjesz z rodzicami na ich koszt to te nędzne 2k ci wystarczą , tyle to w krajach 32 świata się zarabia , a tu jest EU zarobki powinny być na poziomie przynajmniej 6000 zł
4
feranzo 2015-10-31 08:09:39
I tak debata na jakimś tam niewygórowanym poziomie przemienia się w pyskówkę :) Wiocha.pl
zus 2015-11-02 15:18:22
cecylia załóż sobie własną działalność i zatrudniaj pracowników po 6000zł netto co miesiąc z wszystkimi składkami (czyli z ZUSem będzie cię jedna osoba kosztować ponad 10000zł co miesiąc), nic nie stoi przecież na przeszkodzie. Działaj
cecylia 2015-11-03 08:38:25
a kim ty baranku jesteś ? , że mi odpowiadasz jak prostak , masz jakieś powiązania z cwaniaczkiem D.T. , że bronisz OPONEO ,
1
goproper 2015-11-03 09:46:12
cecyla, patrząc na poziom Twoich odpowiedzi, uważam, że z wykształceniem podstawowym w czarno białych barwach możesz widzieć swoją karierę :))) Rozumiem, że musi to być dla Ciebie bardzo frustrujące i efektem tego jest trollowanie na różnego rodzaju forach :) Może faktycznie zmywak w Walii jest dla Ciebie najlepszą opcją. A teraz czekam na kolejną porcję niewysublimowanych spostrzeżeń, na które odpowiedzi z mojej strony już nie uraczysz :)
1
składki ZUS 2015-11-03 09:46:38
Załóż własną działalność i wypłacaj pracownikom po 6000zł netto (czyli ponad 10000zł musisz mieć co miesiąc na jednego pracownika, nie licząc kosztów pozapłacowych). Co stoi na przeszkodzie? Każdy przecież może. Zobaczymy, jak długo pociągniesz.
cecylia 2015-11-06 23:47:22
w EU zachodniej są jeszcze wyższe składki a zarobki na poziomie 2000-4000 Euro ,
przy prawie takich samych kosztach życia , więc nie pitol że się nie da ,
Oponeo jest na GPW i panoszy się już w kilku krajach , więc te nędzne 6000 zł każdemu się należy ,
4
@stefan 2015-11-10 10:09:05
Faktycznie w dziale analiz możliwe jest uzyskanie wynagrodzenia na poziomie 2000 netto, ale z tego co wiem, ani od razu ani po trzech miesiącach takiej kasy nie dostaniesz. Ogólnie w oponeo specjaliści zaczynają od poziomu ok. 1700 netto, później do 2000 uda się dobić. Czy może coś się zmieniło? Ktoś jest na bieżąco?
2
ok 2015-11-12 08:27:23
Dodatkowo spółka przestrzega wszystkich przepisów, choćby się waliło i paliło zawsze wynagrodzenie na czas, urlopy, chorobowe, komfortowe warunki pracy. Oczywiście nie jest to 6000zł netto ale pozapłacowe rzeczy też są istotne w szczególności dla tych, co mają rodzinę i dzieci - nie samą pracą człowiek żyje.
Piotr 2016-01-04 14:52:58
@grazia
witam,
piszesz ze dobre zarobki na tym stanowisku ... dobre czyli jakie jeżeli można zapytac?
xxx 2016-02-25 08:29:28
Kaja - tak, kobiety też zatrudniamy :) Tylko jakoś żadna nie chce przyjść wychodząc z tego samego założenia co ty :P
para 2016-02-25 13:13:23
Witajcie,

Dzisiaj byłem na rozmowie w Oponeo w Poznaniu, ubiegałem się na stanowisko Konsultanta ds. Obsługi zamówień w niemieckim sklepie. Mam pytanie o stawkę, bo szczerze mówiąc to już nie pamiętam, czy to było 15 zł brutto czy na rękę za godzinę :D.
mala mi 2016-04-18 11:57:20
To ja jeszcze raz, bo nikt Fem nie odpowiedział. Czy orientujecie się jakie wynagrodzenie otrzymuje się jako Konsultant ds. obsługi zamówień i interwencji zagranicznych z j. niemieckim? Dziękuję z góry za odpowiedz.
mala mi 2016-04-18 12:14:11
Chodziło mi o konkrety.Pojecie "atrakcyjne" może mieć dla każdego trochę inny wymiar...
Poza tym w oferowanych warunkach piszą: "możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin" i szczerze mówiąc, nie wiem, jak to interpretować. Istnieje możliwość pracy w takiej formie, jeśli ktoś nie może podjąć pracy w pełnym wymiarze? Czy to rzeczywiście sugestia, ze tylko niepełny wymiar oferują?
Kaśka 2016-04-19 11:24:25
Hej,
Byłam na rozmowie w Oponeo na konsultanta i zaproponowali mi 15zł netto...uważam, że to całkiem dobra stawka. Mam nadzieje, że dobrze wypadłam i zaproponują mi pracę w ich firmie.
Michał 2016-04-19 11:52:47
Chciałem właśnie potwierdzić stawkę Kasi.15zł na rękę za godzinę...też uważam, że to niezła stawka....i z tego co się zorientowałem to warunki pracy też są dobre. Aplikowałem może coś z tego będzie:-)
Kaśka 2016-04-19 11:55:36
W zależności od lokalizacji: od 13 do 15 zł na rękę za godzinę i jeśli jesteś studentem możesz dopasować studia do pracy, w tym przypadku są bardzo elastyczni.
1
btrain 2016-04-21 21:32:10
Cześć wszystkim,

ile w oponeo można zarobić na stanowisku specjalisty SEO lub specjalisty e-commerce ?

3 letnie doświadczenie. Certyfikat google adwords. Dobra znajomość analytics. Znajomość html, css, php. Bardzo dobra znajomość wordpress. Wysokie zdolności content marketingowe, etc.

Proszę o odpowiedź - nie hejty :)

Pozdrawiam
NVM 2016-06-18 11:56:48
praca w sezonie to istny mlyn, jak bylo duzo polaczej przychodzacych to nawet na przerwe nie pozwalali wyjsc, pozatym call center to telemarketerka, po sezonie jak sie kierownictwu nudzilo to wymyslili, ze mamy dzwonic do klientow i wciskac im opony, atmosfera tez raczej srednia traktuja Cie jak smiecia jesli siedzis na telefonie, kiedys nawet za weekendy nie placili przychodziles w sobote i byl wolny dzien do odebrania ... a i jeszcze ciagly bol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o wyniki.. troche bardziej ambitnym nie polecam
3
Guti 2016-06-22 16:34:11
Nawet śmiechłem :))

Dzwonił do Was ktoś może z ofertą typu: "Dzień dobry, czy nie potrzebuje Pan/Pani opon letnich?
- Ale ja nie mam samochodu
- To nic, proszę podać rozmiar, ja coś znajdę."

Proszę nie wciskać ludziom kitu, bo po co?
3
Krej 2016-06-30 23:02:47
Praca w.call center.to 2000 netto. Atmosfera kiepska, ciagle.podpieprzanie sie.do.kierowniika
.zeroooo mozliwosci awansu i zmiany stanowiska. Zeroo szkolen. Socjal.to.co najwyzej darmowa.kawa. koordynator siedzi za.szybka i wola.ludzi na.rozmowy za.szybka.po to.zeby kogos ochrzanic i reszta.dzialu to.widziala..praca.na 2.3 miechy nie wiecej bo sie wykonczysz ciagle.zwolnienia i zmiany.kadrowe
.nie.polecam
5
WT 2016-08-24 13:14:26
haha a to dobre jest... seowcy mieli tam 2000 netto z łaską do niedawna. nie wydaje mi się, żeby się coś zmieniło w tym temacie.
WT 2016-08-31 12:31:09
Specjalista SEO w 2015 dostawał około 2000 netto + drętwe imprezy "integracyjno-depresyjne".
2
Corsandra 2016-09-06 12:53:09
15 zl na reke Kochany......Pracowalam w Oponeo dosc dlugo i bardzo sobie chwale zespòl, prace oraz zarzad! A jesli chodzi o zarobki to moje wahaly sie w granicach 3.000zl netto (czyli na reke) miesiecznie. Praca owszem czasami stresujaca, ale tylko i wylacznie ze wzgledu na klientòw ktòrzy nie zawsze wiedza co to dobre wychowanie, ale i to dalo sie ogarnac. Czytaja te wszystkie opinie i "gdybania" nasuwa mi sie taka refleksja: Polak nie bedzie soba jak nie skrytykuje i nie ponarzeka! Uprzedzam od razu kolejne pytanie: Odeszlam bo wyjechalam za granice, ale gdybym miala powtòrzyc moje doswiadczenie z Oponeo to zrobilabym to bez wahania.......Pozdrawiam i zycze szczescia, ale spokojnie wchodz w Oponeo bo sa tego warci!!!! :)
jonasz 2016-09-12 06:23:23
Powiem tak, to co Ci ludzie mówią na rozmowie o pracę, bardzo różni się od rzeczywistości, a mianowicie:
Zatrudniają na umowę o dzieło- 9zł/h
Cały czas przybywa nowych pracowników i obowiązków- to źle wygląda
Co do samej umowy to w 99% nie ma szansy na awans- w rozumieniu firmy przejście na umowę o pracę jest awansem.
Straszny nepotyzm przełożonych oraz ludzi zarządzających firmą, starają sie wycisnąć z człowieka jak najwięcej ze swej strony dając jak możliwie mało.
Dobra firma na początek, oczywiście jeśli zadowalają Cię zarobki poniżej 1500zł miesięcznie- to połowa stawki niewolniczej.
W firmie tej jest również grupa osób, które dosłownie nawet na sekundę nie wychodzą z 'd*py' przełożonych a jak wiadomo im głębiej w niej siedzisz, tym masz lepiej w kwestii godzin pracy itp.
Premia uznaniowa raczej jest ale co najlepsze- nikt Ci nie powie ile jej dostaniesz, na zasadzie czego jest wyliczana- więc może to być 80zł a może być 8zł BEZ PODANIA PRZYCZYNY.

Osobiście odradzam i radzę szukać pracy w lepiej płatnych firmach, chyba że szukasz pracy na miesiąc/ dwa- to rzeczywiście warto się zastanowić.
6
filipesso 2016-09-13 15:57:40
@dzięki
może byc i 9pln/h 3k netto
zależe gdzie, po jakim czasie i za co
stawki, podobnie jak i rodzaje umowy, są zróżnicowane w zależności od działu / zespołu / stanowiska
jeżeli chodzi o obsługę Klienta to niezależnie od tego czy krajowego czy zagraniczengo wynagrodzenie składa się z podstawy oraz systemu premiowego
klaudiusz 2016-09-22 12:17:14
z własnego doświadczenia- jeśli chcesz pracować na infolinii to nie jest najgorzej- stawka porównywalna z innymi firmami.
jeśli masz kwalifikacje na rynek zagraniczny/ dział analiz/reklamacji- poszukaj pracy w Atosie albo SDL.
4
byłyzoponeo 2016-10-07 13:09:52
Praca w porządku, dla mnie dość spokojna - w moim odczuciu raj dla introwertyka. Jest to jednocześnie plus i minus. Plus ponieważ naprawdę nikt nie przeszkadza i można skupić się spokojnie na swoich obowiązkach. Ale druga strona tego medalu jest taka, że ludzie z działu, w którym pracowałem, to jakaś cholerna sekta albo klika, która w żaden sposób nie pozwalała dopuścić do siebie kogoś nowego. Bardzo mocno zogniskowani na swoim własnym towarzystwie, mało towarzyscy w obliczu kogoś nowego. Na dłuższą metę była to męczarnia. Może to moje czepialstwo, albo zbyt duże oczekiwania, ale atmosfera w pracy naprawdę ma duże znaczenie. Jeżeli jej nie ma, to niestety nie można mówić o fajnym miejscu zatrudnienia.

Z bardziej prozaicznych kwestii - kasa OK, umowa o pracę, godziny pracy w porządku. Dojazd do firmy tragiczny. I może to będzie przesada, ale gdyby firma ufundowała pracownikom mleko i cukier w kuchni, to chyba korona zarządowi by z głowy nie spadła ;)
4
Olala 2016-10-07 13:19:15
a na jakim stanowisku pracowałeś?
bezwlazeniawD 2016-10-07 14:32:19
Pracowałem tam ponad pół roku.

Kierownictwo denne, tylko ciągłe straszenie i nieśmieszne żarty w kierunku pracowników. Swoją drogą, zatrudniają ludzi którzy nie mają pojęcia o motoryzacji w najmniejszym stopniu. Gdy dzwonił klient zestresowani googlowali dane auto, by wiedzieć z czym mają do czynienia. Jeśli chcecie, aby wam coś doradzili to nie liczcie na to, będą wam wciskać to na co mają target, choć w ogóle nie spełnia wymagań klienta.

Leader zespołu to pupilek kierowników , kompletnie bez własnego zdania, nie potrafił się za nikogo wstawić.

Perspektywa awansu? Żadna.. No chyba, że mowa tu o tym, że przejście ze zlecenia na umowę o pracę nazywamy awansem.

Nie polecam ludiom którzy mają własne zdanie i nie potrafią skulić ogona ( nie mylić z poszanowaniem pracy i przestrzeganiem reguł )
9
olga 2016-10-10 17:20:40
Potwierdzam każde słowo, żadni z nich specjaliści, wcisną Ci ten produkt na który akurat mają target.
Zero szans na awans, rozwój i lepsze zarobki niż te proponowane na rozmowie.
Co do samych liderów to wiadomo, każdy ma nad sobą szefa, ale Ci zachowują się jak pionki, pochłonięci całkowicie przez korpo życie- bez własnego zdania, bez ambicji, bez argumentów.
Jeśli o samych przełożonych mowa to należy tu wspomnieć o samym szefie, właścicielu, podjeżdżającym pod firmę jednym z 10ciu aut za 300tys+ z głośną muzyką z piskiem opon i głupawym uśmieszkiem malującym się na tępym wyrazie twarzy jak i słomą wystającą z butów/ powiem krótko jaki Pan taki kram.
8
Hans Bromberg 2016-10-11 22:33:13
Witam,

Szukają pracownika do działu windykacji, jakiego wynagrodzenia można się spodziewać?
znawca 2016-10-17 17:14:20
Licz na zarobki poniżej mediany i nie nastawiaj się na podwyżki, jak już to na nieznaczne po roku.
2
korn 2016-10-19 13:06:06
ciekawe spostrzeżenia - potrafisz sobie przypomniec kto, czym straszył i w jakich okolicznościach?
bezwlazeniawD 2016-10-21 13:35:53
Witam.

Myślę, że coś tam pamiętam. Mimo wszystko pozostawię nazwiska w spokoju, posłużymy się inicjałami.

Kiedyś na zebraniu całego zespołu CC opon, przeklinanie, podniesiony ton i agresywne odzywki ogólnie w stosunku do pracowników przez A.K, ponieważ nie wypełnialiśmy ankiety rzekomo tak jak należy z naciskiem na to, że ankieta się po prostu pojawiła i nikt nas do tego nie przeszkolił. Brak słów, inteligenty człowiek który ma do dyspozycji argumenty i coś do powiedzenia nie odnosi się tak do pracowników.

Regularnie nieśmieszne żarty w wykonaniu F.F w stylu.. Pracownik siedzi uśmiechnięty przy stanowisku, a na to słyszy po chwili podobno dowcip we wyrachowanym tonie "jak Cię zwolnię to nie będziesz taki uśmiechnięty" i wiele innych w podobnym klimacie.

Przy stanowisku nie mogliśmy serfować po internecie w kategoriach innych niż motoryzacja. Okej, rozumiem to, takie są zasady miejsca pracy i wypada się dostosować, ale pokazywanie wyższości w akwarium kierowniczym muzyką na całą kite i ewidentnie przeglądaniem rzeczy "ponadprogramowych" były średnie, nadmieniając gdy ktoś chciał tylko szybko sprawdzić coś powiedzmy pilnego to były wielkie żale i pretensje. Co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie, ale szanujmy się nawzajem.

Ciągłe straszenie przez I.S Dyrektorem A.R. To było coś w stylu straszenia małego dzieciaczka, że jak będziesz niegrzeczny to przyjdzie babajaga i Cię zje. A w gruncie rzeczy I.S. był normalnym człowiekiem ze swoim zdaniem tyle, że z otoczką dyrektora.
6
bezwlazeniawD 2016-10-21 13:41:08
*************

A w gruncie rzeczy A.R. był normalnym człowiekiem ze swoim zdaniem tyle, że z otoczką dyrektora. ***
A.R. 2016-10-21 15:26:17
Potwierdzam
2
facepalm 2016-10-24 15:24:00
Z całą stanowczością mogę potwierdzić, że za głupie sprawdzenie na szybko prywatnego e-maila w pracy (sprawa była pilna i rodzinna) jakaś dobra duszyczka podpieprzyła mnie do przełożonego. OK, spoko - są miejsca zatrudnienia, gdzie wybitnie gnoją za robienie czegokolwiek ponad obowiązki - rozumiem i więcej tego nie robiłem. Ale hitem było, gdy dostało mi się za to, że jedząc posiłek w kuchni przeglądałem na swoim telefonie FB. Podobno nawet kilka osób poszło do szefa donieść o tym karygodnym zachowaniu.

Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że niektórym osobom w firmie wybitnie brakuje dystansu do życia, a wchodzenie w d*pę szefom to jakieś hobby albo sposób na życie.
6
Boguś 2016-10-25 11:32:59
Potwierdzam każde słowo.
Co więcej pragnę dodać iż Ciebie jako pracownika najniższego szczebla w firmie szkaluja za głupiego maila , z kolei za twoimi plecami tzw. Lider grupy cc przegląda sobie ciuchy i drogie zegarki na aukcjach internetowych chwaląc się tym i uzadzajac sobie pogawędki z pracownikami CC ale tymi którzy są pupilkami, im wolno bo są `kumplami`. Straszna hipokryzja i brak kultury ze strony przełożonych. Jak pracujesz normalnie , godnie nie wchodząc przełożonym w d. To masz nieciekawie.
Co do przysłowiowego 'akearium' to długi temat jak rzeka jest mnóstwo pracy,wszyscy są skupieni a f.f włącza muzykę na maxa gdy ktoś się spojrzy to śmieje się w twarz.
Nie polecam.
5
nikoś 2016-10-30 15:27:09
czy wiecie jakie działy wchodzą w skład działu handlowego? słyszałem, żeby ich unikać, szef furiat. Nie chcę trafić z deszczu pod rynnę.
Zostaw swoją opinię o Oponeo - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oponeo