brak logo

TANK - SERVICE Sp. J.

Radzionków

Opinie o TANK - SERVICE Sp. J.

Alfa 2015-12-28 13:59
JW23 jak chcesz pisać opinie o zakładzie to naucz się poprawnej jego pisowni. Po drugie to idź przeproś Panią z polskiego, robisz byk na byku jak analfabeta i dlatego może dostałeś najniższą krajową. Jak u ciebie w zimie jest ciepło to zamiast śniegu masz błoto.
ktos 2016-01-05 19:39
BHP nie jest kierowane tylko do pracownika ale pracodawca także powinien przestrzegać tych zasad a na pewno zapewnić normalne warunki pracy :) Jedyne czy możesz sie dorobić to garba :)
PIP 2016-01-10 14:23
Witajcie koledzy mysle ze ta cala sprawa by musial sie zająć PIP i problem z głowy
Lin 2016-01-21 10:26
Cider, a co Ty takiego wspaniałego w tej firmie robiłeś? jakie masz szkoły, kwalifikacje i doświadczenie że bluzgasz błotem na innych ?
Lin 2016-01-21 10:46
Cider, a co Ty takiego wspaniałego w tej firmie robiłeś? jakie masz szkoły, kwalifikacje i doświadczenie że bluzgasz błotem na innych ?
1
Kasia 2016-01-21 11:03
Cider skoro tak odważnie kogoś obrażasz to czemu nie masz odwagi podać się z imienia i nazwiska tylko ukrywasz się pod jakimś daremnym nickiem???
1
szaka laka 2016-02-04 21:21
Dziad (stary) dziadem (młody) pogania i do tego jeszcze jeden dziad (emeryt w biurze). Razem kompletne dziadostwo!!!!!!!!! dziwię się tym młodym z biura bo chyba za gorsz ambicji nie mają, że z dziadami robią i psują sobie opinię,,,
8
Alfa 2016-02-08 09:19
Szaka laka masz nieaktualne informacje. Po drugie to kto sobie bardziej psuje opinie ten kto pracuje czy cymbał, który nie potrafi poprawnie napisać opinii i wypowiada się na temat osób, których nie zna.
4
szofer 2016-03-30 13:00
Ta dziupla jeszcze istnieje??????
Na stronie AKTUALNOŚCI majo XX Międzynarodowe Targi Stacja Paliw 2013 to chyba sie im czas zatrzymał abo nie wiem co.
4
Alfa 2016-04-11 12:47
Szofer jak jesteś z tych co jeżdżą "beckami" to Twoja opinia jest naprawdę wielce pomocna i opiniotwórcza.
2
szofer 2016-06-18 20:41
Spanikowali bo ma być podwyższona stawka za płace minimalna no i szef musi zapłacić wiecej i ciekawe co teraz wymyśli żeby ludziom nie dac kasy.Pewnie zas nowa przyczepa kampingowa albo remont domu i powie ludziom że nie ma kasy!!!!!
4
Alfa 2016-06-24 12:29
Te Szofer a kto ci powiedział że tam ktoś pracuje za minimalną płace ?
Ata panika to przed kim ? Przed Tobą.
ab 2016-07-07 16:58
Ta mogą liczy na wysokie zarobki dobry żart ale zawsze można się przekonać samemu :) Pozdrawiam
1
Andrzej P. 2016-07-10 12:38
Od 1500 - 2300 fachowiec czy nie załapiesz się w przedziale :)
1
Aaaaaaa 2016-07-10 13:22
Fachowiec za taka kasa??????jaja se robici :)
1
Tudu 2016-07-10 22:00
Specjalista za tako kase??????smiech na sali. Chyba nie wiecie ile specjalista zarabia
3
Andrzej P. 2016-07-18 23:17
Nikt nikomu nie broni próbować i tak wszystko wyjdzie w praniu :) ja mowie o gołych godzina pracy a nie o nad godzina które i tak gdzieś przypadkiem się zgubią :) To wszystko jest i będzie grubymi nićmi szyte bo kasa musi sie zgadzać w kieszeni jednej osoby Pozdrawiam i do boju moi kochani :)
1
Gryfny 2016-07-19 08:01
Hahahaha!!!!!robiłem tam przez 2 miesionce. Benefity w postaci opierdola i gonitwy od jednego auta do drugiego!!!!! sami fachowcy wystarczy sprawdzic spawy ktore spawaczrobi i już wiadomo jaka fahowość tej firmy. No ale jak ktoś wyżej napisałkasa musi sie zgadzać w kieszeni jednej osoby. Na pewnoe nie w kieszeni pracownika.
1
Alfa 2016-07-19 10:03
Napisz proszę jaką kasę należy dać fachowcowi, chętnie dowiem się ile zarabiają fachowcy bo jestem bardzo ciekaw.
rambo 2016-10-05 18:57
Jeszcze ta szuja ma otwartą firme kierownik klaudiusz-emeryt no i pod sobą ma emerytów powinni tak klepać łopaty a nie cysterny i jeszcze naprawiać je powinni co najwyżej strugać furmanki drewniane.
4
rambo 2016-10-05 18:59
Jeszcze ta szuja ma otwartą firme kierownik klaudiusz-emeryt no i pod sobą ma emerytów powinni tak klepać łopaty a nie cysterny i jeszcze naprawiać je powinni co najwyżej strugać furmanki drewniane.
4
Alfa 2016-10-20 08:46
Rambo a ty naucz się poprawnie pisać to w tedy może będziesz mógł klepać te łopaty . Czy ktoś w końcu napisze ile powinien zarabiać specjalista ?
Lab 2016-10-20 14:58
Specjalista specjaliście nie równy!!! Zarobki od 2000 do 3500 na reke to podstawa. Do tego jedst zawsze jakiś socjal i mozna pracować.
Ztego co rozmawiałem to nie ma szansy na wiencej niż 2400 na reke. Socjal to flaszka na świeta, wiec nędza okrutna.
4
Alfa 2016-10-20 17:22
No to słabo jak tam tyle nie dzadzą,Konkurencja naprzeciw daje lepsza kasę bo sie pytałem,
3
Alfa 2016-10-21 11:32
Mógłbyś się nie podpisać moim Nickiem bo to trochę nie ładnie. A o zarobkach naprzeciw to wątpię że coś wiesz bo tam jest tajne przez poufne. Tam jest inna kultura pracy.
Alfa 2016-10-21 11:34
Lab bardzo dziękuje w końcu za konkretna opinię. To już coś wiem. Może ktoś jeszcze coś konkretnego doda. Pozdrawiam
1
Beta 2016-10-21 16:47
@ Alfa
Jak idziesz na rozmowe do Burga gadac o robocie to chyba sie pytasz o zarobki no nie? To jak nie wiesz ile tam mozna zarobic????
1
Alfa 2016-10-24 14:20
No to trzeb pisać konkretnie byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i rozmawiałem o warunkach pracy, a nie pytałem się.
1
toto 2016-11-17 19:13
byłem.... widziałem.... i podziękowałem...
4
Dylan 2017-01-19 16:56
Tak byłem na rozmowie i co wielkie nico ,14 zeta brutto przy spawaniu aluminium wielkie dno i jeszcze większe na tej pożal się Boże hali ,szkoda pisania.Ps: ciekawe ile dają gwarancji na usługi 30 dni bo po 30 dniach wszystko sie rozlatuje.
4
Gorek 2017-04-11 20:30
Jest jeszce ta firma bo szukam roboty na spawanie aluminum tiga, miga i stal i nierdzefki. Do kgo tam gadać. Jakie warumnki powiedzcie cos.
3
Roman 2017-06-30 18:39
Ludzie omijajcie tą dziuplę z daleka pracowałem tam 1 dzień i dziękuję gorzej jest tylko chyba w korei płn,do niektórych nie doszło jeszcze że mamy 2017r i 21 wiek i za jałmużnę nikt pracować nie będzie.Ktoś powinien nagrać tą robotę i właściciela i udostępnić na you tube.
3
Roman Cider 2017-07-04 21:54
He he he jeden z tych z bióra jak tam pracowalem pokazywal nam filmik z kamery ze zapaliła się raz cysterna ot plomienia z palnika spawacza no i musieli gasic na dworze ale bali sie żeby nie przyjechała straż pożarna z tej rafineri obok co jest bo tam przecież pełno plaiwa w tych zbiornikach. Na szczęście ugasili wszystko ale jaja były,
3
Nik 2017-07-05 12:59
Silisz się chłopie na bajki wyssane z palca a robisz byk na byku. Śmiesznie to tam było jak tam pracował kier. tech. który został potem dyrektorem a podobno był kumaty jak pień w lesie. Nie wytrzymał ciśnienia i odszedł. A tak z tego co mi opowiadali to firma jak każda inna robota raz lepsza raz gorsza.
waffen ss 2017-07-07 12:07
Widzę ze nie macie co robić w biurze
2
Kasia22 2017-07-11 22:49
@Dylan
O jaki gwarancji ty piszesz? Dawno jusz przestano tam sprawdzać rętgeny na spawach.A wiesz czemu?
2
Komisja EU 2017-07-20 16:22
Panowie doliczyliście się nadgodzin???
Zostaw swoją opinię o TANK - SERVICE Sp. J. - Radzionków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TANK - SERVICE Sp. J.