brak logo

TANK - SERVICE Sp. J.

Radzionków

Opinie o TANK - SERVICE Sp. J.

Alfa 2015-12-28 13:59:25
JW23 jak chcesz pisać opinie o zakładzie to naucz się poprawnej jego pisowni. Po drugie to idź przeproś Panią z polskiego, robisz byk na byku jak analfabeta i dlatego może dostałeś najniższą krajową. Jak u ciebie w zimie jest ciepło to zamiast śniegu masz błoto.
ktos 2016-01-05 19:39:45
BHP nie jest kierowane tylko do pracownika ale pracodawca także powinien przestrzegać tych zasad a na pewno zapewnić normalne warunki pracy :) Jedyne czy możesz sie dorobić to garba :)
PIP 2016-01-10 14:23:36
Witajcie koledzy mysle ze ta cala sprawa by musial sie zająć PIP i problem z głowy
Lin 2016-01-21 10:26:10
Cider, a co Ty takiego wspaniałego w tej firmie robiłeś? jakie masz szkoły, kwalifikacje i doświadczenie że bluzgasz błotem na innych ?
Lin 2016-01-21 10:46:21
Cider, a co Ty takiego wspaniałego w tej firmie robiłeś? jakie masz szkoły, kwalifikacje i doświadczenie że bluzgasz błotem na innych ?
1
Kasia 2016-01-21 11:03:47
Cider skoro tak odważnie kogoś obrażasz to czemu nie masz odwagi podać się z imienia i nazwiska tylko ukrywasz się pod jakimś daremnym nickiem???
1
szaka laka 2016-02-04 21:21:32
Dziad (stary) dziadem (młody) pogania i do tego jeszcze jeden dziad (emeryt w biurze). Razem kompletne dziadostwo!!!!!!!!! dziwię się tym młodym z biura bo chyba za gorsz ambicji nie mają, że z dziadami robią i psują sobie opinię,,,
6
Alfa 2016-02-08 09:19:53
Szaka laka masz nieaktualne informacje. Po drugie to kto sobie bardziej psuje opinie ten kto pracuje czy cymbał, który nie potrafi poprawnie napisać opinii i wypowiada się na temat osób, których nie zna.
3
szofer 2016-03-30 13:00:45
Ta dziupla jeszcze istnieje??????
Na stronie AKTUALNOŚCI majo XX Międzynarodowe Targi Stacja Paliw 2013 to chyba sie im czas zatrzymał abo nie wiem co.
4
Alfa 2016-04-11 12:47:15
Szofer jak jesteś z tych co jeżdżą "beckami" to Twoja opinia jest naprawdę wielce pomocna i opiniotwórcza.
2
szofer 2016-06-18 20:41:00
Spanikowali bo ma być podwyższona stawka za płace minimalna no i szef musi zapłacić wiecej i ciekawe co teraz wymyśli żeby ludziom nie dac kasy.Pewnie zas nowa przyczepa kampingowa albo remont domu i powie ludziom że nie ma kasy!!!!!
3
Alfa 2016-06-24 12:29:32
Te Szofer a kto ci powiedział że tam ktoś pracuje za minimalną płace ?
Ata panika to przed kim ? Przed Tobą.
ab 2016-07-07 16:58:25
Ta mogą liczy na wysokie zarobki dobry żart ale zawsze można się przekonać samemu :) Pozdrawiam
Andrzej P. 2016-07-10 12:38:57
Od 1500 - 2300 fachowiec czy nie załapiesz się w przedziale :)
Aaaaaaa 2016-07-10 13:22:18
Fachowiec za taka kasa??????jaja se robici :)
Tudu 2016-07-10 22:00:39
Specjalista za tako kase??????smiech na sali. Chyba nie wiecie ile specjalista zarabia
2
Andrzej P. 2016-07-18 23:17:57
Nikt nikomu nie broni próbować i tak wszystko wyjdzie w praniu :) ja mowie o gołych godzina pracy a nie o nad godzina które i tak gdzieś przypadkiem się zgubią :) To wszystko jest i będzie grubymi nićmi szyte bo kasa musi sie zgadzać w kieszeni jednej osoby Pozdrawiam i do boju moi kochani :)
Gryfny 2016-07-19 08:01:12
Hahahaha!!!!!robiłem tam przez 2 miesionce. Benefity w postaci opierdola i gonitwy od jednego auta do drugiego!!!!! sami fachowcy wystarczy sprawdzic spawy ktore spawaczrobi i już wiadomo jaka fahowość tej firmy. No ale jak ktoś wyżej napisałkasa musi sie zgadzać w kieszeni jednej osoby. Na pewnoe nie w kieszeni pracownika.
Alfa 2016-07-19 10:03:35
Napisz proszę jaką kasę należy dać fachowcowi, chętnie dowiem się ile zarabiają fachowcy bo jestem bardzo ciekaw.
rambo 2016-10-05 18:57:49
Jeszcze ta szuja ma otwartą firme kierownik klaudiusz-emeryt no i pod sobą ma emerytów powinni tak klepać łopaty a nie cysterny i jeszcze naprawiać je powinni co najwyżej strugać furmanki drewniane.
2
rambo 2016-10-05 18:59:00
Jeszcze ta szuja ma otwartą firme kierownik klaudiusz-emeryt no i pod sobą ma emerytów powinni tak klepać łopaty a nie cysterny i jeszcze naprawiać je powinni co najwyżej strugać furmanki drewniane.
2
Alfa 2016-10-20 08:46:36
Rambo a ty naucz się poprawnie pisać to w tedy może będziesz mógł klepać te łopaty . Czy ktoś w końcu napisze ile powinien zarabiać specjalista ?
Lab 2016-10-20 14:58:17
Specjalista specjaliście nie równy!!! Zarobki od 2000 do 3500 na reke to podstawa. Do tego jedst zawsze jakiś socjal i mozna pracować.
Ztego co rozmawiałem to nie ma szansy na wiencej niż 2400 na reke. Socjal to flaszka na świeta, wiec nędza okrutna.
2
Alfa 2016-10-20 17:22:09
No to słabo jak tam tyle nie dzadzą,Konkurencja naprzeciw daje lepsza kasę bo sie pytałem,
1
Alfa 2016-10-21 11:32:24
Mógłbyś się nie podpisać moim Nickiem bo to trochę nie ładnie. A o zarobkach naprzeciw to wątpię że coś wiesz bo tam jest tajne przez poufne. Tam jest inna kultura pracy.
Alfa 2016-10-21 11:34:32
Lab bardzo dziękuje w końcu za konkretna opinię. To już coś wiem. Może ktoś jeszcze coś konkretnego doda. Pozdrawiam
Beta 2016-10-21 16:47:56
@ Alfa
Jak idziesz na rozmowe do Burga gadac o robocie to chyba sie pytasz o zarobki no nie? To jak nie wiesz ile tam mozna zarobic????
1
Alfa 2016-10-24 14:20:54
No to trzeb pisać konkretnie byłem na rozmowie kwalifikacyjnej i rozmawiałem o warunkach pracy, a nie pytałem się.
toto 2016-11-17 19:13:13
byłem.... widziałem.... i podziękowałem...
Zostaw swoją opinię o TANK - SERVICE Sp. J. - Radzionków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TANK - SERVICE Sp. J.